Los Angeles – Nähtävyydet

Mitä tehdä Los Angelesissa?

LA on ensisijaisesti tunnettu elokuva- ja televisiotuotannostaan. Useat elokuvat ja televiosarjat kuvataan täällä. Jokainen on kuullut Beverly Hillsistä, mutta tiesitkö, että tämä amerikkalaisen unelman ruumillistuma oikeasti on kaupunginosa Los Angelesissa? Elokuvatähtien suosima Beverly Hillsin kaupunginosa on ollut koti monelle julkkikselle, kuten Marilyn Monroelle ja Elvis Presleylle. Voit hankkia itsellesi miltä tahansa lehtikioskilta kartan, josta selviää kuuluisuuksien kotien sijainnit. Jos haluat nähdä idolisi kodin, sinun täytyy mennä katsomaan sitä autolla, koska käveleminen kyseisellä asuinalueella on kiellettyä ellet siellä asu itse.

Hei Hollywood! Tämä kaupunginosa sai ensimmäisen studionsa jo vuonna 1911 ja laajenee edelleen maailman elokuvapääkaupunkina. Varaa aikaa Hollywood Boulevardilla kävelemiseen, jolla Walk of Fame sijaitsee. Siellä näet yli 2000 jalkakäytävätähden kunnioittavan maailman upeimpia taitelijoita.

Jos haluat ottaa kaupungin haltuusi, muttet tiedä mistä aloittaa, älä epäröi varata opastettua kiertoajelua. Useat yhtiöt tarjoavat kyseisen matkailupalvelun, kysy lisää hostellisi henkilökunnalta.

Elokuvateollisuuden lisäksi Los Angelesilla on paljon tarjottavaa, mukaan lukien Getty Center (taidekeskus), Petersen Automotive Museum (autoilun historia) ja Southwest Museum (omistettu Amerikan alkuperäiskulttuurille).

Jos tahdot rentoutua, löydät kaupungin läheltä kauniita rantoja, joiden nimet kuulostavat varmasti tutuilta: Santa Monica, Malibu… Ehkäpä sinä olet yksi onnekkaista joka yöpyy hostellissa meren rannalla. Jos haluat oppia surffaamaan, se on joko nyt tai ei koskaan, koska tämä urheilulaji on todella suosittu Los Angelesissa.

LA:ssa ei tarvitse olla rikas tekemistä keksiessä, voit löytää lukuisia ilmaisia aktiviteettejä: etsi vain internetistä tai selaa opaskirjaasi. Los Angelesilla on paljon tarjottavaa vierailleen. Vaikket olisikaan elokuvan ystävä, se viettelee sinut kauneudellaan!