Hostellit kohteessa Los Angeles

Mitäpä kertoa Los Angelesista… Enkelten kaupunki, jota yleisesti myös kutsutaan nimellä LA. Sinun tulee tietää ainakin, että tämä Kaliforniassa sijaitseva kaupunki on Yhdysvaltain toiseksi suurin kaupunki kymmenellä miljoonalla asukkaallaan. Pääasiallinen kieli siellä on englanti ja valuuttana on yhdysvaltain dollari (USD). Kaupungissa on miellyttävä ilmasto koko vuoden ympäri.  Kesällä keskilämpötila on 24°C ja talvisin 10°C. Los Angelesissa sataa harvoin, mutta sateen sattuessa sataa yleensä rankasti. Vaikka ilmasto onkin miellyttävä, Los Angeles kärsii usein kesäisin savusumusta, joka saattaa aiheuttaa hengitysongelmia kaikista herkimmille.

Julkinen liikenne

Jos saavut lentämällä, on hyvä muistaa, että lentokenttä (LAX) sijaitsee 20 km:n päässä keskustasta. Sinun täytyy ottaa taksi tai vuokrata auto hostellillesi pääsemiseksi. Koska Los Angeles on todella suuri, on sitä mahdoton kiertää jalkaisin. Metroverkosto voi olla sinulle kätevä, mutta se ei ole vielä kovin kattava (vain 5 linjaa). Lisäksi bussilinjat ovat melko hitaita. Koska julkinen liikenne ei ole kovin tehokas, suosittelemme autoa vuokrattavaksi vierailusi ajaksi, jotta pääset kätevästi majapaikastasi haluamiisi kohteisiin. Jotkin hostelleista tarjoavat kuljetuspalveluita, joten älä epäröi kysyä. Turvallisuusongelmien varalta muistathan, että Enkelten kaupunki ei ole pelkästään enkelten asuttama, joten älä jätä vuokra-autoosi mitään omaisuutta tai mene keskustaan hämärällä.

Majoitus

Löydät helposti paljon hostelleja edullisin hinnoin Los Angelesin eri kaupunginosista. Eri vaihtoehtojen runsaus hemmottelee sinut piloille. Varaamalla hostellin juuri sinun makuusi ja tarpeisiisi teet vierailustasi miellyttävän ja miksipä ei myös… unohtumattoman! LA on kansainvälinen kaupunki (lähes 140 kansallisuutta edustettuna), joten voit nauttia niin amerikkalaisesta ruoasta kuin hieman eksoottisemmista mauista, mikä vain parhaiten sopii makuusi ja mielialaasi. Ravintolavalikoima on laaja, joten tulet aina löytämään jotakin tyydyttämään makuhermojasi!