Lontoo – Yöelämä

Sortir à LondresUseimmat Lontoossa käyneet tietävät, että Lontoo on todella kallis kaupunki. Mutta totuus on, että tarvitset vain muutaman hyvän neuvon siitä nauttimiseen!

Lontoo on tunnettu pubeistaan (“public bars”). Nämä keskittyvät West Endiin,  joka kattaa Covent Gardenin, Sohon, Leicester Squaren ja Piccadilly Squaren alueet. Huomioi, että iltaisin nämä alueet maksavat hieman ekstraa, toisin kuin valitessasi alueen hieman keskustan ulkopuolelta.

Esimerkiksi Islingtonin alueella, Koilis-Lontoossa, Claphamissa, kaupungin eteläosassa ja Camdenissä on mahdollista nauttia illasta ilman tarvetta siirtyä muualle.  “Happy Hour” sijoittuu yleensä kello 17 ja 19 välille. Tämä on tilaisuutesi saada drinkkisi puoleen hintaan!

Lontoo on myös monien musikaalien kaupunki. Kuten Broadwaylla New Yorkissa, myös täällä on mahdollista nähdä kuuluisia näyttelijöitä ja nousevia tähtiä kaupunkiympäristössä. Jos haluat kokea musikaalielämyksen maksamatta korkeita summia, on hyvä tietää, että voit ostaa liput alennettuun hintaan samana päivänä kuin esitys pidetään.

Ruoan suhteen Lontoossa on jatkuvasti muuttuva kulinaarinen maisema.  Viime aikoina se on kokenut muutoksia kansainvälisesti tunnettujen ja lahjakkaiden keittiömestareiden ansiosta, kuten Jamie Oliver, Gordon Ramsay ja Tom Aikens. Kansainvälisenä kaupunkina Lontoo tarjoaa kävijöilleen laajan valikoiman makuja yli 70 eri maasta.

On aina mahdollista syödä hyvin ilman säästöpossun rikkomista! Pidä vain silmäsi avoinna, koska useimmat paikat tarjoavat aterioita alennushinnoin.