Hostellit kohteessa Lontoo

Londres, Tower BridgeKukapa ei olisi kerran elämässään unelmoinut pääsevänsä käymään Lontoossa, Englannin pääkaupungissa, vaikka edes katsastamassa Big Benin hieman lähempää. Suur-Lontoon alue on laajuudeltaan noin 1584 km2, ja reilut 7,2 miljoonaa asukasta elää nauttien Lontoon runsaasta ja monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta. Lontoo on Euroopan suurin metropoli, ensimmäinen kansainvälinen rahamaailman keskus ja paikka lukuisille kulttuurisille kokeiluille. Lisäksi Lontoo isännöi vuoden 2012 kesäolympialaisia!

Englannin kielitaito on melkeinpä välttämättömyys matkustitpa minne tahansa, mutta tiesitkö, että Lontoossa puhuttuja kieliä on lähes 300, mukaan lukien hindu, kiina ja heprea? Itse asiassa kaupunki on jo vuodesta 1940 lähtien ollut koti maahanmuuttajille entisen Brittäläisen imperiumin siirtomaista, kuten Länsi-Intiasta, Intiasta ja Pakistanista.

Vaikka Iso-Britannia on Euroopan unionin jäsenmaa, britit päättivät pitää valuuttanaan punnan ja olla ottamatta euroa käyttöönsä.

Lue kohdeoppaamme löytääksesi ideoita päiväretkistä sekä siitä kuinka organisoida matkasi paremmin. Äläkä tietenkään unohda etsiä parasta mahdollista majoitusta reissuasi varten meidän varausjärjestelmästämme! Me tarjoamme parhaat ja edulliset retkeilymajat, hostellit ja pienet viehättävät hotellit Lontoon kaikilla alueilla.