Meripäivät, Dublin -

Festival maritime à DublinJos vietät viikonlopun Dublinissa kesäkuun alussa, älä unohda katsastaa Meripäiviä (Maritime Festival), jotka järjestävät Dublinin Docklands Authority -satamaviranomaiset. Tämä festivaali vilkkaalla alueella, jonne järjestetään uusia nähtävyyksiä tämän tästä, juhlistaa kaikkea merellistä. Valitsemasi paikallinen hostelli osaa tiedottaa, minä päivinä festivaali on avoinna.

Useimmat ohjelmanumerot löytyvät Liffey-joen pohjois- ja etelärantojen satamista: katuteatteria, musiikkia, ja ulkoilmatori jolta löytyy mm. juustomaistiaisia ynnä muita Dublinin erikoiseväitä.

Voit myös vierailla kolmimastoisessa Jeanie Johnstonissa, joka on kopio vuonna 1847 Quebecissä rakennetusta laivasta, tai lähteä nopealle miniristeilylle Liffeyllä.

Satama-alue on todella lähellä keskustaa sekä useita hostelleja. Sinne pääsee niin kävelemällä, pyöräilemällä kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. “Punaisen linjan” (C1) Luas-raitiovaunulle viime vuosina rakennettu raiteiden jatke saavuttaa tämän kaupungionsan kätevästi.

Meripäivät viihdyttivät 150 000 kävijää viime vuonna, joten jos suunnittelet vierailua, varaa majoituksesi ajoissa! Varaussivustomme avulla pääset huolettomasti nauttimaan Dublinin nähtävyyksistä. Monipuoliselta listaltamme löydät hostellit ja hotellit juuri sinulle sopivaan hintaan.