Parhaat tarjouksetHinta per yö per henkilö

  • Turvatut maksut
  • Ei palvelumaksuja
  • Ilmainen tekstiviesti/SMS

Reppureissaaja Leo

Reppureissaaja Leo

On mukavaa ajatella että jätän jäljen, muiston itsestäni, kaikkialle missä matkustankin.

Matkustaminen on koko elämäni. Ellen kantaisi kotiani selässäni, en olisi kummoinenkaan etana. Vaikka olen aina tien päällä, ei minulla ole turha kiire tiettyyn määränpäähän. Matkustaminen se vasta on elämää, ei pelkkä määränpään saavuttaminen. Minulle se ainakin on ainoa oikea elämänpolku.

Jospa aloitan esittelemällä itseni. Minun nimeni on Leo, ja olen todellakin luku- ja kirjoitustaitoinen etana. Mutta sitäkin enemmän rakastan tyylillä matkustamista ja kaikkein kiinnostavimpien, leppoisimpien matkakohteiden metsästämistä. Minua sanotaan huolettomaksi ja itsenäiseksi, mutta en koskaan jätä väliin tilaisuutta saada uusia ystäviä. Käytän innolla kaikki tilaisuudet jakaa löydökseni ja tietoni muiden matkailijoiden kanssa, aina uusia seikkailuja etsien. Matkailu ei ole vain harrastus, vaan elämäntapa.

Reissaajana tiedän, että raha on joskus tiukassa. Pennit riittävät pitempään ja matkustaminen on mukavampaa, kun suosin hostelleja enkä häslinkiä. Olen liittynyt hostelleja.com –sivuston tiimiin jakaakseni kaikki parhaat vinkit hostellimajoituksesta ulkomailla. Minun majoitusvaatimukseni eivät ole matalimmasta päästä. Saatan olla etana, mutta se ei tarkoita, etten voisi matkustaa mukavasti! Minulle mukavuus ei edellytä ainoastaan hyvää palvelua ja huoliteltua, puhdasta ympäristöä, vaan myös edullista, pitkällä tähtäimellä toimivaa ja ympäristöystävällistä majoitusta. Tiedostan aina matkustaessani valintojeni vaikutuksen ympäristöön ja luontoon, ja toivon, että sinäkin huomioit sen. Voimme kaikki osaltamme auttaa hostellimajoitusta säilymään ympäristöä tukevana matkailuvaihtoehtona tulevillekin sukupolville.

Seikkaileminen kuuluu elämään, ja matkustaminen ennestään tuntemattomiin paikkoihin on jännittävintä seikkailua. Haluan nähdä niin paljon kuin mahdollista ja pitää hauskaa kaikkialla. Jos etsit jotain todella uutta koettavaa lähikuukausina, mikset seuraisi seikkailujani hostelleja.com –sivustolla? Pistäydyn kuumimmissa konserteissa ja menevimmissä kaupunkitapahtumissa, ja tarjoan tietysti vinkkejä parhaista hostelleista reitin varrella. Maailma on täynnä innostavia ihmisiä ja henkeäsalpaavia maisemia — liity seuraani ja voimme tehdä yhdessä historiaa. Älä jätä seikkailua väliin!

Hauskaa matkaa kaikille!

Leo