Berliinin eläintarha -

Zoo de BerlinKävelyretkien ja eläinten ystävien ei kannata jättää väliin Berliinin eläintarhaa. Tässä Saksan vanhimmassa eläintarhassa on myös monipuolisin eläinasujaimisto: jopa 1400 lajia! Nähtävissä on myös uhanalaisia lajeja, kuten isopanda.

Eläintarhassa on myös akvaario, joka on erillinen kohde, mutta joka kannattaa ehdottomasti ottaa osaksi vierailua. Se on erityisen sopiva kohde sadepäivänä. Sopivalla ajoituksella voit katsella myös ruokkimistuokioita, joiden aikataulut ovat nähtävissä akvaarion sisäänpääsyn luona.

Jo vuonna 1844 perustettu eläintarha ei ole nähtävän arvoinen vain eläintensä, vaan myös arkkitehtuurinsa vuoksi.

Lisätietoa:
Berliinin eläintarha on avoinna kesäisin klo 9–19 joka päivä. Talvisin se suljetaan klo 17. Akvaario on avoinna tunnin myöhempään, klo 18 asti, ympäri vuoden.

Sisäänpääsymaksut eläintarhaan ja akvaarioon ovat 12 €, mutta säästölippu, jolla pääsee molempiin, maksaa 18 € . Alennukset lapsille: 6 ja 9 €.
Lippuja voi ostaa etukäteen eläintarhan nettisivulta — ne voi käyttää milloin tahansa samana vuonna.

Reittiohjeet:
Osoite: Hardenbergplatz 8
Eläintarhaan pääsee moninaisilla kulkuvälineillä:
Junat: S5 + S7 + S75 + S9
Metro: poistu Zoologischer Garten -metroasemalla (U2 + U12 + U9) tai Kurfürstendammilla (U9 + U15)
Autolla saapuville on helpot opasteet sekä kaksi läheistä maksullista parkkipaikkaa (ilmaista parkkitilaa on vaikeaa löytää läheltä eläintarhaa): Nürnberger Straße ja Budapester Straße.

Jos olet käynyt Berliinin eläintarhassa, jätä kommentti ja kerro mielipiteesi!