Sydneyn parhaat merenrantabaarit: missä kannattaa nostaa malja, kun Australian talvi loppuu

Julkaistu 2 tammikuu 2021

Australiassa on ollut rankka talvi, mutta olemme suuntaamassa vakaasti kohti syyskuuta, joka tuo kevään kengurumaahan – ja siitä täyttä höyryä kohti helteisiä kesäkuukausia joulukuuta, tammikuuta ja helmikuuta. Mikään ei ole australialaisempaa kuin auringossa, viileä olut kädessä istuminen ja merinäköala, joten olemme valinneet viisi Sydneyn parasta merenrantabaaria inspiraatioksesi…

Opera Bar

Opera Bar

Sydney Harbour Bridgen ja oopperatalon välissä sijaitsevalla Opera Barilla on mahdollisesti kaupungin paras sijainti. Sillä on paljon istumapaikkoja isoille ryhmille, sekä ulkona että sisällä. Asiakkaat voivat valita laajasta ruoka-, viini- ja cocktailvalikoimasta, ja voivat jopa maistaa baarin ikiomaa olutta. Täydellinen cocktailille auringonlaskun aikaan.

The Skiff Sailing Club

Sunset at the 

Skiff Club, Manly, NSW, Australia

Tämä työmiesten paikka, joka perustettiin alun perin sodasta palaavia sotilaita varten, on nykyisin erittäin sopiva reppureissaajille – ruokaa ja juomaa saa alennuksella ja tunnelma on rento ja teeskentelemätön. Mutta se, mikä saa sinut jäämään tähän baariin, on upea näkymä Manly Coven ylle. Kun olet syönyt ja juonut tarpeeksesi, Sydney Harbour Parkin North Head-alue on kivenheiton päässä.

The Bar at the End of the Wharf

Tämä on teatterin baari, mutta sinun ei tarvitse nähdä näytelmää nauttiaksesi siitä – ja se on hyvä juttu, koska näkymä Sydney Harbour Bridgelle on liioittelematta henkeäsalpaava. Nauti siitä ulkoterassilta, tai katsele ihmisiä sisäpuolen parvekkeelta. Juomavalikoima vaihtelee vaikuttavan cocktailmenun ja kuuden dollarin oluttölkkien välillä.

The Bucket List

A photo posted by Art (@r2r80) on

Jos lupaus Sydenyn parhaasta rantabaarista ei saa sinua syöksymään ulos hostellista, niin ei saa mikään. Aivan keskellä Bondi Beachia sijaitseva ja yhtä sopiva niin reppureissaajille kuin paikallisillekin, The Bucket List on loistava valinta sunnuntasessiolle upealla valikoimallaan juomia ja herkullisella tuoreita, paikallisia ainesosia sisältävällä menullaan. Talven kylminä kuukausina tarjolla on lämmittimiä ja huopia, joten ei ole syytä olla viivaamatta tätä yli matkakohdelistaltasi.

 

The Clovelly Bowling Club

A photo posted by Troy Talkkari (@roytalk) on

Tämä klassinen nurmikeilailukerho sijaitsee kalliojyrkänteellä Clovellyssa, hieman Bondi Beachilta rannikkoa eteenpäin. Se tarjoaa sekä tyrmäävän merinäköalan, että hurmaavan rakennuksen – vanhassa kerhotalossa ja baarissa on retrofiilis. Se on ainoa paikka Sydneyssä, missä saat halpoja olutkannuja ja pääset keilaamaan. Mitä muuta voisit toivoa?