Hostellit kohteessa New York

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa New York? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa New York ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa New York. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa New York.

Tervetuloa New York Cityyn

“These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you. Let’s hear it for New York!” New York, eli iso omena on 8 miljoonaan unelmoivan ihmisen koti, jotka kulkevat yksien mailman tunnetuimpien maamerkkien ohella.   Etsi itsellesi hostelli kaupungin keskustasta, josta pääset nauttimaan kaupungista, joka ei koskaan nuku. Kaupungin keskusta, jonka merenranta on täynnä ikonisia nähtävyyksiä, jotka pitävät sinut pois hostelliltasi aamunkoitosta illansuuhun, tai kun seikkailet Staten Islandin erämaassa tai Manhattanin betoniviidakossa.   Nappaa nopeaa ruokaa hostellisi lähistöltä, tai yllätä ystäväsi viemällä heidän joihinkin takakujien salakapakoihin. Pakkaa siis reppusi, varaa mieleisesi hostelli ja anna New Yorkin valojen inspiroida sinut. 

Aja lautalla vapaudenpatsaan ympäri

Suuntaa keskustaan ja hyppää Staten Islandin lautalle, joka ajaa 25 minuutin ajan vapaudenpatsaan ohitse. Lautta ajaa St. George Ferry Terminalin Staten Islandilla ja Whitehall Terminalin Lower Manhattanilla välissä. Matka kestää noin 25 minuuttia.

Osoite: Whitehall Terminal Manhattan (South Ferry), 4 South Street, NY, United States

Kaupunginosa: Manhattan

Bongaa ihmisiä Sheep Meadowilla

Lämpiminä kesäpäivinä kannattaa sinun riisuutua ja liittyä tuhansien hyvännäköisten ihmisten seuraanSheep Meadowille Manhattanille loikoilemaan.Sheep Meadow on lähellä Upper West Siden hostelleja. 15 eekkerin kokoinen kenttä sijaitsee puiston lounaispuolella ja se on erinomainen paikka etsiä varjoinen paikka ja antaa paikallisten ihastuttaa.

Verkkosivu: http://www.centralparknyc.org/things-to-see-and-do/attractions/sheep-meadow.html

Osoite: West side between 66th and 68th Sts, enter at Central Park West and 66th St

Kaupunginosa: Itäpuoli

Kiipeä Belvedere Castlelle

Suunta yhdelle Central Parkin korkeimmista kohdista,Belvedere Castlelle. IhasteleGreat Lawnia, Ramblea ja Turtle Pondia. Linnan sisällä pääset käsiksi ilmaiseen tutkimuspakettiin (ota mukaan kahdet henkilöllisyyspaperit ja ole valmis jättämään toiset pantiksi). Tutkimuspakettiin kuuluu kiikarit, kartta ja opas, joiden avulla pääset ihailemaan puiston 230 lintulajia Ramblen metsissä.

Verkkosivu: http://www.centralparknyc.org

Osoite: Midpark at 79th St, enter at Fifth Ave and 72nd St

Kaupunginosa: Itäpuoli

The High Line

The High Line ei ole ehkä enää niin salainen paikka, mutta silti vierailun arvoinen. Tämä käytöstä poistettu rautatiesilta on nyt istutettu täyteen ruohoa ja villikukkia. Se on kuin pieni keidas hektisen kaupungin keskellä. TalvellaThe High Line on hiljainen, kun vierailijat voivat osallistua The Gait nimiselle äänikävelylle käyttämällä ilmaista sovellusta, joka muuttaa askeleet tuikkiviksi metalliääniksi ja rauhallisiksi nuoteiksi.

Verkkosivu: http://www.thehighline.org/

Osoite: West Side Manhattan, from Gansevoort Street to West 34th Street

Metropolitan Museum of Art

Metropolitan Museum of Art on maailman toiseksi suurin museo. Sen kokoelmiin kuuluu taideteoksia yli 5000 vuoden ajalta. Osta lippusi netistä ($25 hintaan) niin sinun ei tarvitse jonottaa. Voit myös seisoa jonossa ja voit maksaa sisäänpääsystä haluamasi summan. Museossa kannattaa vieraillaMuseum Mile Festivalin aikana kesäkuussa ja voit päästä sisään maksamatta yhtään mitään. Reppumatkaajana kannattaa suosia maanantaita, jolloin museo on yleensä hiljaisempi.

Verkkosivu: http://www.metmuseum.org/

Osoite: Fifth Ave. at 82nd St. (5 Av/82 St) Manhattan, NY 10028

Kaupunginosa: Itäpuoli

Puhelin: 212-535-7710

Vapaudenpatsas

Lady Liberty, eli vapaudenpatsas oli ystävyydenosoitus Ranskalta 1886 vuonna. Se on ehkä maailman tunnistettavin monumentti. Pääset lähemmäksi patsasta joko ilmaiseksi Staten Islandin lautalla, tai voit ostaa Statue Cruisesin lipun ($18) Liberty Islandille. Tammi- ja helmikuu ovat hiljaisimpia aikoja vierailla patsaalla.

Verkkosivu: http://www.statuecruises.com/

Osoite: Statue of Liberty National Monument New York, NY, United States

Kaupunginosa: Manhattan

Times Square

Halusimme lähteä sinne heti hostelliin kirjauduttuamme ja kuten monille muillekin matkailijoille, Times Square ON New York. Times Squarea ympäröi suurkaupungin valot ja valtavat mainostaulut, se on Manhattanin Midtownin keskustassa. Hieman TKTS Discount Boothin (-50% alennuksia!) yläpuolella on tasanne, josta on upeat näkymät tähän koko maailman tienristeykseen.

Osoite: Manhattan, NY 10036, United States

Kaupunginosa: Läntinen keskikaupunki

Empire State Building

Empire State Building on yksi parhaista paikoista ihailla New Yorkin taivaanrantaa, mutta valitettavasti se ei ole salaisuus. Reppumatkaajat ja turistit saapuvat ihailemaan isoa omenaa laumoittain. Osta Express Pass netistä ja voit ohittaa jonot, tai vieraile katolla ennen 10:00 aamulla, tai 22:00 jälkeen (näköalatasanne on auki 02:00 asti). Torstaista lauantaihin saksofonisti soittaa 86. kerroksen näköalatasanteella kello 21:00 alkaen.

Verkkosivu: www.esbnyc.com

Osoite: 350 Fifth Ave. (5 Av/34 St), Manhattan, NY 10118

Kaupunginosa: Midtown

Puhelin: 212-736-3100

Manhattan

Manhattanilla asuu todella paljon ihmisiä (1 636 268 ihmistä asuu 59 km2 alueella) ja alue tunnetaan myös USA:n taloudellisena ja kulttuurisena keskuksena. Manhattanilla on melkein pakko vierailla, kuten 56 miljoona vuotuista turistia kertoo. Manhattanin nähtävyyksiin kuuluu Times Square, Central Park, Grand Central Station, Broadway. Alueella on myös KOLME yliopistoa. Paras hetki vierailla Manhattanilla on juuri ennen, tai heti pitkän viikonlopun jälkeen.

Kauppoja Turistikohde Keskeinen

Queens

Queens on maailman etnisesti monipuolisin urbaani alue maailmassa.Queensissä on luonnetta ja siellä sijaitsee myös molemmat New Yorkin lentokentistä. Käy katsomassa matsi Citi Fieldillä, tai rentoudu Flushing Meadows-Corona puistossa, jossa on eläintarha, veneilyjärvi, skeittipuisto ja grillauspaikka. Näkymä Manhattanille Gantry Plaza State Parkista on upea.

Puistoja Asuinalue Rauhaa ja hiljaisuutta

Brooklyn

Noin 2 621 793 ihmistä kutsuuBrooklyniä kodikseen. Ja sitä Brooklyn onkin. Brooklyn on yksi suuri yhteistö, joka koostuu tuhansista pienemmistä yhteisöistä. Käy Coney Islandilla, jossa on upea uimaranta ja huvipuisto. Syö maailmankuulua Brooklyniläistä pitsaa ja maista Nathan's:in hod dogia, ne ovat New Yorkin parhaita, tämä on fakta. Alueella on myös joitakin edullisia hostelleja.

Paikallisten asuinpaikka Vänkä Baarit

Staten Island

Jokaisen New Yorkin tullee reppumatkaajan lähes täytyy lähteä lautalla Staten Islandille. Staten Island on seikkailullinen naapurusto, aivan sataman toisella puolella. Ralph's:in kuuluisat Italialaiset jäätelöt Port Richmondissa, ovat täydellinen vastalääke hylätyn Sea View rakennuksen, tai Staten Islandin eläintarhan tutkimiseen. Kannattaa myös käydä ajamassa New York Wheelillä.

Eläintarha Lautta Rantabileet

Punainen, valkoinen ja sininen. USA:n itsenäisyyspäivän viikonloppu New Yorkissa

Jos haluat todellisen amerikkalaisen kokemuksen, kannattaa varata itsellesi hostelli juuri tänä viikonloppuna. Itsenäisyyspäivää juhlitaan todella amerikkalaiseen tapaan ilotulittein, ilmaisin konsertein, lipuin ja juhlallisuuksin. Kaikki nähtävyydet ympäri kaupunkia ovat auki ja hodareita syödään valtavia määriä.

Verkkosivu: http://www.nyc-arts.org/collections/133607/red-white-and-blue-july-4th-weekend-in-nyc

Macy’s Thanksgiving Day Parade

1924 vuodesta lähtienMacy’s -tavaratalo on järjestänyt kiitospäivän paraatin. Paraatiin kuuluu paraatiautoja ja valtavia ilmapalloja, jotka tanssivat, hyppivät ja liukuvat 4 km matkan 77th Streetiltä ja keskuspuistosta Macy'siin Herald Squarelle 34thin ja 6thin kulmalle. Mene paikalle aikaisin, ennen kello 6:30 ja valitse paikka jostain 61stin ja 72nd välistä keskuspuiston länsipuolelta, sieltä on parhaat näkymät.

Kaupunginosa: Midtown

Tribeca Film Festival

Vuonna 2002 Robert De Niron ja Jane Rosenthal perustivatTribeca Film Festivalin. Joka huhtikuu tapahtuma esittää 1400 elokuvaa. Elokuvista pitävälle reppumatkaajalla tapahtuma on erittäin sopiva.

Verkkosivu: https://tribecafilm.com/festival/tickets

Rockefeller Centerin joulukuusen valojen sytytys

Jos olet New York Cityn hostellissa jouluna onRockefeller Centerin joulukuusen valojen sytytys melkein pakollinen tapahtuma. Rockefeller Center kytkee joka vuosi joulukuun alussa päälle sen 25 000 valoa. Tapahtuma on suuri ja paikalla on livemusiikkia ja TV-kamerat kuvaavat, kun tuhansien norjalaisten kuusten joukosta valittu paras yksilö valaistaan.

Kaupunginosa: Midtown

Central Park SummerStage (Elokuu)

Kesäkuusta elokuuhun kestäväCentral Park SummerStage koostuu yli 100 esityksestä 17 puistossa ympäri kaupunkia. Nykytanssista kansainväliseen musiikkiin ja puhe-esityksistä konsertteihin, on SummerStage erittäin hyvä syy saapua paikalla aikaisin, sillä jonot ovat usein melko pitkät. Upper West Siden hostellit, jotka ovat lähellä keskuspuistoa, ovat oivallisia, jos haluat osallistua tapahtumaan.

Verkkosivu: http://www.centralpark.com/guide/activities/concerts/summerstage-festival.html

Osoite: East 72nd & 5th Avenue, New York, NY 10019, United States

Kaupunginosa: Itäpuoli

Afropunk (Elokuu)

Brooklynin Commodore Barry Parkissa järjestettäväAfropunk juhlii hip-hopin, punkin ja urbaanin tummaihoisten kulttuurin risteyskohtaa. Tapahtuma on vierailemisen arvoinen, jos saat jostain liput!

Verkkosivu: http://afropunkfest.com/general-admission-tickets/

Osoite: Commodore Barry Park Flushing Avenue, Brooklyn, NY 11201, United States

Kaupunginosa: Brooklyn

Salumeria Rosi

Suolatut kinkut koristavat tätä tyylikästä, luolamaista viinibaaria/lihakauppaa, joka on lähellä Upper West Siden hostelleja. Istu perinteiseen marmoripöytään ja ala herkuttelemaan suolatulla kinkulla, tuoreella mozzarellalla, ankanlihapullilla ja pecorino-palloilla. Annokset alkavat $3.

Verkkosivu: www.salumeriarosi.com

Osoite: 283 Amsterdam Avenue, New York, NY 10023, United States

Puhelin: 212 877 4801

Freemans

Täyttävää ja perinteistä ruokaa.Freemans tarjoilee isoja kalkkunaleipiä, hampurilaisia ja paljon muuta. Brunssin saat myös kympillä.

Verkkosivu: www.freemansrestaurant.com

Kaupunginosa: Little Italy

88 Palace

Dim sumia $1.50 per annos? Jos meiltä kysyt, nämä hinnat sopivat erinomaisesti reppumatkaajille.88 Palace on kiinalaisen ostoskeskusen ylimmässä kerroksessa ja se on täynnä paikallisia perheitä, jotka nauttivat Hong-Kong tyylisestä dim sumista. Tätä on vaikea vastustaa!

Verkkosivu: http://88palacerestaurant.com/

Osoite: 88 East Broadway, New York, NY 10002, United States

Kaupunginosa: Lower East Side

Puhelin: 212 941 8886

J.G. Melon

Haluatko oikeasti perinteisen hampurilaisen? Saamasi pitää! Upper East Sidellä sijaitsevaJ.G. Melon tarjoaa 225 grammaisen palan taivasta valkoisen leivän, amerikkalaisen juuston, punasipulin ja suolakurkun kera. Kaikki tämä perinteiseen $9.25 hintaan.

Osoite: 1291 3rd Avenue, New York, NY 10021

Kaupunginosa: Itäpuoli

Puhelin: 212 744 0585

Cielo

Cielo on todella nykyaikainen, Meat Packing Districtillä sijaitseva elektronisen musiikin keikkapaikka. Tämä sopii reppumatkaajille, jotka ottavat musiikin tosissaan. Jos haluat nähdä huippu DJ:den esityksiä, on tämä oikea paikka sinulle. $20, elektronisella mainoslehdellä ilmainen ennen kello 23:00 tai $12 sen jälkeen.

Verkkosivu: http://www.cieloclub.com/

Osoite: 18 Little West 12th Street

Peasant Wine Bar

Hienon Italialaisen Peasant ravintolan alakerrassa sijatseePeasant Wine Bar. Ja hyss, kun pyrkyrit juovat ja maksavat itsensä siitä kipeäksi, me fiksut reppumatkaajat saamme saman alakerrassa paljon edullisemmin. Kätevää, eikö?

Verkkosivu: www.peasantnyc.com

Osoite: 194 Elizabeth St.

Kaupunginosa: Little Italy

PDT (Please Don’t Tell)

Tämä se vasta onkin siistiä. Suuntaa Crif Dogs -ravintolaan St. Marks Placella. Etsin vanhanmallinen puhelinkoppi. Astu sisään, nosta luuri ylös ja paina summeria kerran, vain kerran. Ääni vastaa ja hyväksynnän jälkeen (sinun pitää varata ennakkoon), seinä puhelinkopin takana aukeaa ja pääset pieneen huoneeseen, jonka keskellä on baari. VAU!

Verkkosivu: http://www.pdtnyc.com/

Osoite: 113 St. Marks Place (between 1st Ave and Avenue A)

Kaupunginosa: Itä-Village

Kuvat: http://newyork.cbslocal.com/top-lists/best-bars-for-the-40-something-crowd/pdt-2/

© Tekijänoikeudet: pdtnyc.com)

Cameo

Cameo tarjoaa sinulle ja kavereillesi paikan nauttia musiikista, tanssia JA ruoka/juoma happy hourin. Tanssibileitä, livemusiikkia, klubi-iltoja, tulet rakastamaan Cameota.

Verkkosivu: http://www.cameony.net/

Osoite: 93 North 6th St between Berry St and Wythe Ave

Kaupunginosa: Williamsburg

Little Branch

Aito salakapakka! Seventh Avenuen ja Leroy Streetin kulmassa sijaitseva löytyy yksi ainoa ruosteinen metalliovi, jonka edessä ei ole minkäänlaisia kylttejä, vaan pelkästään portsari. Kun pääset sisälle laskeudut alas pitkät portaat ja baarin, jossa baarimikot tekevät taikojaan. Täällä kelpaa vain käteinen.

Puhelin: 22 Seventh Avenue S. (at Leroy Street)

Kuvat: https://www.facebook.com/pages/Little-Branch/41435210381

Gotham City Lounge

Nörttivaroitus! M-junan raiteiden alla Myrtle Aven ja Cedar St:n risteyksessä Buswickissä sijatsevaGotham City Lounge on täynnä supersankaritavaraa. Se on pieni ja ystävällinen kuppila ja juomat ovat todella halpoja. Voittajan valinta siis! Paikka ei ole hienosteleva, mutta sinun pitää pyytää summerilla sisäänpääsyä. Seuraa heitä Twitterissä@gothamcityloung.

Osoite: 1293 Myrtle Avenue, Brooklyn, NY 11221

Kaupunginosa: Brooklyn

Century 21

Voita hostellivieraiden tyylipalkinto ostamalla Pradan, Marc Jacobsin tai Narciso Rodriguezin tuotteita 70% alennuksella Financial Districtin alennuskaupasta. Suuntaa sinne 07:45 arkiaamuna, 10:00 lauantaina, tai 11:00 sunnuntaina äläkä katso taaksesi.

Verkkosivu: www.c21stores.com

Osoite: 22 Cortlandt Street, New York, NY 10007

Kaupunginosa: Keskustassa

SSS Sample Sales

Garment DisctrictinSSS Sample Sales kerää kaupungin rekkalastilliset muotivaatteita, edullisia designer tuotteita, kenkiä ja laukkuja myyntiin. Anna merkkituotteelle (kuten Kate Spade, Tory Burch ja Theory) uusi koti.

Verkkosivu: www.clothingline.com

Osoite: 261 West 36th Street, New York, NY 10018

Kaupunginosa: Läntinen keskikaupunki

Nordstrom Rack

Jos haluat löytää kengät, onNordstrom Rack juuri se mitä etsit. Union Squarella sijaitsevaNordstrom Rack tarjoaa merkkikenkien aarrearkun. Varastojen ylijäämiä ja viime kauden tuotteita Marc Jacobsilta, Michael Korsilta ja Dolce & Gabbanalta, vain sinulle.

Verkkosivu: www.nordstrom.com

Osoite: 60 East 14th Street, New York, NY 10003

Kaupunginosa: Gramercy-Flatiron

Syö edullisesti

Vältä keskustassa ruokailua. Parempi vaihtoehto on etsiä deli, jossa on salaattipöytä, tai nappaa itsellesi jotain herkullista bodegasta ja syö lounasta puistossa.

Etsi vapaaehtoinen kierrosopas

Vapaaehtoiset oppaat tekevät työtä rakkaudesta kaupunkiaan kohtaan ja samalla opit varmasti PALJON.

Verkkosivu: http://bigapplegreeter.org/

MetroCard

Saat $2.75 kaksi tuntia missä tahansa metrossa tai bussissa. Lataa korttiisi enemmän kuin $5.50 ja saat 11% bonuksen. Valitse rajaton 7-päivänMetroCard lippuautomaatista hintaan $31.

Lentokenttä

New Yorkissa on 15 kansainvälistä lentokenttää, mutta JFK ja LaGuardia ovat kaikista suurimmat.

JFK:lta New Yorkin keskustaan

Airtrainilla pääset keskustaan kahdelta, ei lentokentällä olevalta asemalta: Jamaica Stationilta ja Howard Beach Stationilta, kummatkin ovat noin 15 minuutin päässä asemalta.

 

Jaimaca Stationilta mene:

 

  • NYC metrolla (Sutphin Blvd./Archer Ave./JFK subway pysäkiltä, jotka ovat Jamaica Airtrain –aseman lähellä): “E” junalla (Länsi-Queensiin, Manhattanin keskustaan ja vaihdon kautta Bronxiin). ”J” ja ”Z” –junilla (Queensin keskustaan tai Brooklynin pohjoispuolelle)
  • NYC Busseilla: Q6, Q8, Q9, Q20, Q24, Q25, Q30, Q31, Q34, Q40, Q41, Q43, Q44, Q54, Q56, Q60 ja Q65

Howard Beach Stationilta mene:

 

  • NYC metroon: “A” junalla (Queensin eteläiseen osaan, Brooklyniin tai lower Manhattanille)
  • NYC Bussilla: Q11
  • The NYC Airporter –bussi kulkee bussiasemalle, Grand Central Stationille ja Penn Stationille. Kertalippu on $16
  • Osta lippuja osoitteesta www.NYCAirporter.com.

 

LaGuardialta New Yorkin keskustaan

 

  1. NYC Airporter palvelee myös LaGuardiaa. Busseja kulkee 30 minuutin välein Port Authorityn bussiterminaaliin, Grand Central Stationille ja Penn Stationille. Lippu maksaa $13.

 

M60 kaupunkibussi kulkee kaikkien LaGuradian terminaalien kautta. Bussi ajaa Astoria Boulevardia Queensiin ja West 106 Streetiä ja Broadwaytä pitkin Manhattanille. Q70 Limited ja Q47 bussit kulkevat LaGuardialta läntiseen Queensiin ja Midtown Manhattanille. Q72 (Corona ja Rego Park) ja Q48 (Flushing) kulkevat Queensin keskustaan.

 

Junat

 

Vaikka et suunnitelisi junanvaihtoja, kannattaa sinun vierailla East Siden Grand Central Stationilla. Toinen vierailun arvoinen asema on West Siden Penn Station.

 

Grand Central Terminal
42nd Street and Park Avenue

Puhelin: 212-532-4900
Metrolinjat: 4, 5, 6, 7 ja S (Times Square ja Grand Centralin väliä kulkeva sukkulajuna).

Bussit: M1, M2, M3, M4, M5, M42, M98, M101, M102, M104 ja Q32.

Tämä on Metro-North Railroadin pääjuna-asema

 

Penn Station
31st - 33rd Streets Seventh ja Eighth Avenuen välissä

Puhelin: 212 630 7373

Metrolinjat:  A, C, E, 1, 2 ja 3.

Bussit: M4, M5, M6, M7, M34 ja Q42.

Tätä asema on Amtrakin, Long Island Railroadin ja New Jersey Transit, PATHin pääjuna-asema

Bussi

Port Authorityn bussiterminaali on osavaltioiden välisten bussiyhteyksien päätepysäkki New York Cityyn.

625 8th Avenue

212-502-2200

New York City Metro: 1 2 3 7 <7> A C E N Q R S Times Sq. junat – 42nd St./PABT

New York City Bussit: M10, M20, M34A SBS, M42,  ja M104

 

Liikkuminen

Bussit

 

Hanki itsellesi MetroCard heti laskeuduttuasi, niitä saa lentokentältä automaateista. Bussilippu maksaa $2.75 per 2 tuntia. Maksa noustessasi bussiin asettamalla MetroCardisi, musta raita oikealle ja sinuun päin, maksulaitteeseen.

 

Metro

Nappaa itsellesi ilmainen metrokartta miltä tahansa metroasemalta, tai lataa metrosovellus. Järjestelmä toimii 24/7, mutta kaikki asemat eivät ole auki vuorokauden ympäri. Vilauta MetroCardiasi kääntöportin päällä olevassa aukossa, kun portin päällä olevassa näytössä lukee ”GO”.

 

Kieli: Englanti

 

Valuutta: USA:n dollari

 

Sähkövirta: 220V

 

Suuntanumero: +1 Yhdysvaltoihin. New Yorkiin,  212, 646, 917

Hätänumero: 911

 

Aukioloajat: Kaupat ovat yleensä auki maanantaista lauantaihin 10:00-18:00. Ostoskeskukset ovat auki 10:00-21/22:00 arkipäivisin. Pankit ovat auki 09:00-15/16:00 maanantaista perjantaihin, osa on auki myös lauantaina. Ravintolat ovat usein auki kahdessa vuorossa kello 11:00-15:00 ja 19:00-23:30. 8th Avenue ja 33rd Streetin yleinen postitoimisto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Muuta postikonttorit ovat auki 09:00-17:00,  maanantaista lauantaihin.  

Lääkinnällinen apu

Lääkehoito ei ole halvaa USA:ssa, joten huolehdi, että matkavakuutukseesi kuuluu sairaanhoitovakuutus.

Jos sinulla ei sellaista ole, on parempi vaihtoehto vierailla klinikalla, kuin mennä suoraan sairaalan ensiapuun. Voit soittaa lääkärille ennakkoon osoitteessa http://www.travelmd.com/ tai puhua lääkärille osoitteessa http://www.med.nyu.edu/nycfreeclinic/. Kannattaa aina kysyä ennakkoon mitä toimenpide maksaa. Hätätapauksissa osa klinikoista tekee myös kotikäyntejä tarvittaessa.

 

Lääkärit / Klinikat

DOCS
55 E. 34th Street (Puh: 212-252-6001)
www.wehealny.org

Duane Reade Walk In
1627 Broadway (50th St) tai 125 E. 86th St (Lex Ave.)
(Puh: Maksuton: (888) 535-6963)
www.drwalkin.com   

 

Postitoimisto

US Post Office

421 8th Ave

New York, NY 10001

+1 212-330-3296

https://www.usps.com/  

 

Turisti-info

Seventh Avenue (bet. 44th & 45th Sts.)
Metrolla: 1, 2, 3, 7, A, C, E, N, Q, R, S to 42nd St.-Times Square
Aukioloajat: 9:00–18:00, joka päivä. Suljettu kiitospäivänä ja joulupäivänä.

http://www.nycgo.com/articles/official-nyc-information-centers   

Maamerkit

Hostelli Hostellit - Jazz on the park View All Images

103rd Street IND Eighth Avenue Line, 0.3 km. Cathedral Parkway – 110th Street IND Eighth Avenue Line, 0.3 km. 103rd Street Broadway Seventh Avenue Line, 0.6 km. Cathedral Parkway 110th Street Broadway Seventh Avenue Line and 96th Street IND Eighth Avenue Line both, 0.8km. LaGuardia Airport, 8 km. Central Park, 3.4 km Museum of Modern Art, 4.4 km Yankee Stadium , 4.5 km Rockefeller Center, 4.7 km Times Square, 5 km Grand Central Station, 5.3 km Empire State Building, 5.9 km

Hostelli Hostellit - Selina Summer Pop-Up View All Images

Nestled in the Catskill Mountains, Woodstock is a small bohemian enclave home to artists, writers, musicians, and creative souls. Main Street here is lined with eclectic boutiques, small art galleries, music venues, bakeries, and delicious restaurants.

Hostelli Hostellit - Central Park West Hostel View All Images

Manhattanin Upper West Sidella sijaitsevat kävelymatkan päässä lähes kaikesta. Olemme kahden minuutin päässä lähimmästä metroasemasta, neljä minuutin päässä kuuluisimmista baareista ja pubeista, viiden minuutin päässä kauppoihin, ravintoloihin ja elokuvateattereihin, seitsemän minuutin päässä Central Parkista, 10 minuutin päässä luonnonhistoriallisesta museosta, 12 minuutin päässä Riverside Parkista ja paljon muuta.

Hostelli Hostellit - The Local NY View All Images

Lots of Restaurants, cafe's bars, shopping, and sightseeing. We have it all! Our neighbors are artists, gym rats, actors, and mechanics. The city never sleeps but sometimes we like to! Grand Central Station 3 km LaGuardia Airport 9km John F. Kennedy International Airport 20 km Statue of Liberty & Yankee Stadium accessible by public transport. Museum of Modern Art, Rockefeller Center, Empire State Building, Central Park, Times Square & Metropolitan Museum of Art are all nearby too!

Hostelli Hostellit - Freehand New York View All Images

Located in Manhattan’s Flatiron District, Freehand New York is housed in the former George Washington Hotel—once home to many storied writers, musicians and creatives. Designed by Roman and Williams and featuring custom-commissioned artwork by Bard College students and alumni throughout, we’re revitalizing the artistic community in a historic NY neighborhood.

Hostelli Hostellit - Jazz On Columbus View All Images

In the center of NYC. Nestled next to Central Park, a stone’s throw away from the world-famous Columbus Circle traffic circle. The neighborhood is surrounded by shops and restaurants with the Time Warner Center shops and restaurants being a major hotspot. The subway lines that lead to the properties are the 1, A, B, C, D, N and Q lines. Restaurants, art galleries, bus/bike tours, shopping, clubs, and bars are all surrounding the hostel.

Hostelli Hostellit - Hostel Be Local Chinatown View All Images

When you take a walk in the area you’ll feel as though you’ve entered not just a different country but a different continent. Streets are lined with stands selling exotic foodstuffs such as live eels, square watermelons and hairy rambutans besides cheap jewelry and 99 cents shops. Besides the typical Italian Restaurants on Mulberry Street which just one block from the apartment, you’ll find restaurants representing the cuisine of virtually every province of mainland China and Hong Kong, plus I

Hostelli Hostellit - NY Moore Hostel View All Images

Closest landmarks : Barclays Center - 2.5 miles, Seneca Avenue - 1.6 miles , Brooklyn Brewery - 1.6 miles, Brooklyn Bowl - 1.6 miles, Pratt Institute - 1.6 miles, Music Hall of Williamsburg - 1.6 miles, Domino Park - 1.7 miles , Grand Ferry Park - 1.8 miles, Brooklyn Navy Yard - 1.8 miles, Forest Avenue - 1.9 miles, Brooklyn Flea Market - 2 miles, Coney Island - 9.3 miles, Downtown Brooklyn - 4.7 miles away.

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.