Hostellit kohteessa Budapest

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Budapest? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Budapest ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Budapest. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Budapest.

München Budapestiin

Buda ja Pest. Nämä kaksi yhdyskuntaa liittyivät yhteen vuonna 1873 ja muodostivat yhden Euroopan viehättävämmistä pääkaupungeista. Sinun ei tarvitse kuitenkaan uskoa pelkästään meitä, sillä miljoonat matkaajat valitsevat juuri Budapestin kohteeksi vuosittain. Reppumatkaajille ja ryhmille on tarjolla erityisen hyvä valikoima. Kaupunki on pullollaan edullisia majapaikkoja, joten voit valita hostellisi itsellesi mieluisalta alueelta ja pysyä hyvin budjetissasi.   Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit tutustua Budapestin aarteisiin helposti hostellistasi käsin. Käy ihastelemassa ainutlaatuista goottilaista parlamenttitaloa, UNESCO:n listaamaa Budan linnaa ja vau-elämyksiä tuottavia Jugend-rakennuksia. Voit myös käydä nautiskelemassa kuumista lähteistä ja kylpylöistä. Tämä on kaupunki, joka todella saat sinut hyvälle tuulelle. Neljä miljoonaa matkaajaa ei voi olla väärässä –eihän?

Kiipeä ylös linnavuorta

Vaikka joihinkin linnavuoren kohteisiin on maksullinen sisäänpääsy, on kohde itsessään tutustumisen arvoinen. Alueelta löydät esimerkiksi kuninkaanlinnan, Wienin portin, Matiaksenkirkon ja Kalastajanlinnakkeen, joihin kaikkiin on ilmainen sisäänpääsy. Useimmat kaupungin keskustan hostelleista ovat alle kahden kilometrin päässä, joten paikalle pääset helposti kävellen.

Osoite: Castle Hill, Budapest

Pakene Margitinsaarelle

Pidä taukoa hostellielämästä ja suuntaa tänne Tonavan keskellä sijaitsevalle idylliselle saarelle. Tämä kaunis vehreä saari on pullollaan nähtävää. Saarelta löytyy suihkulähteitä, muistomerkkejä, keskiaikaisia raunioita ja julkisia kylpylöitä.

Osoite: Margaret Island, Budapest

Kuninkaanlinna

Budapestin kuninkaanlinna on osa Buda Castle -kokonaisuutta ja sen lähellä on useita hostelleja. Kuninkaanlinna on erinomainen paikka aloittaa tukimusmatka kaupunkiin. Linna on peräisin 1200-luvulta ja nykyään siellä on useita museoita ja gallerioita, kuten Castle Museum ja Unkarin kansallisgalleria.

Verkkosivu: www.btm.hu

Osoite: Szent György tér 2, 1014 Hungary

Gellért-kylpylä

Gellért on "kylpylöiden kaupungin" hienoin yksilö. Kylpylällä on upea historia, sillä se on rakennettu yli vuosisata sitten.Gellért on myös kaunis jugendrakentamisen taidonnäyte ja sisäänpääsy on edullinen (vain 16€).

Verkkosivu: www.gellertbath.hu

Osoite: Kelenhegyi út 4, 1118 Hungary

Unkarin kansallisoopperatalo

Budapestin kansallisoopperatalo on täysosuma arkkitehtuurin ja musiikin ystäville. Rakennus on upea esimerkki uusrenessanssista ja barokkimaisesta rakentamisesta ja siellä järjestetään maailmanluokan oopperoita, balettiesityksiä ja teatteria.

Verkkosivu: www.opera.hu

Osoite: Andrássy út 22, 1061 Hungary

Parlamenttitalo

Westminster Abbeyn kaltainen Budapestin parlamenttitalo on erinomainen esimerkki 1800-luvun uusgoottilaisesta rakentamisesta. Tätä kohdetta ei kannata ohittaa. Sisään kohteeseen, ja ihastelemaan arkkitehtuuria, lasimaalauksia ja kruununjalokiviä pääset 2,000 HUF (6.4€) hintaan, jos olet EU:n kansalainen.

Verkkosivu: http://latogatokozpont.parlament.hu/en

Osoite: Kossuth Lajos tér 1-3, 1055 Hungary

Tonava-risteily

Tutustu Budapestiin hieman erilaisella tavalla ja lähde risteilylle. Matkat kestävät yhdestä 2.5 tuntiin, päivisin ja iltaisin. Laivasta näet kaikki kauniit joenvarren nähtävyydet, sekä upean Margaretin saaren.

Verkkosivu: http://legenda.hu/

Osoite: Dock 7, Jane Haining rakpart, Budapest

Linna-alue

Budapestin Linna-alue tunnetaan myös nimelläVárnegyed, on muinaisen Budan keskus ja monien turistien ja reppumatkaajien suosima nähtävyys. Alueen historia ulottuu aina 1200-luvulle saakka ja se on tullut tunnetusti erityisesti kuninkaanlinnastaan, keskiaikaisista muureistaan, kapeista kaduistaan, vaikuttavista kirkoistaan ja Tonava-joen näköalastaan.

Kävelykatuja Turistikohde Kauniita Rakennuksia

Theresa Town

Theresa Town, taiTerézváros, jakautuu osiinAndrássy útin bulevardin varrelle. Alueella on useita uusklassisia rakennuksia, muodikkaita vaateliikkeitä, sankarien aukio ja Unkarin kansallisooppera.

Ihmisten bongausta Putiikkeja Kauniita Taloja

Keskusta

Joen toisella puolella sijaitsee keskustan alue, eliBelváros, joka on Pestin keskus. Alueen nähtävyyksiin kuuluu parlamenttitalo, Pyhän Tapanin kirkko, Váci-katu ja legendaarinenGerbeaud Café. Jos etsit kaupungista hostellia keskeiseltä paikalta, on tämä alue loistava valinta.

Museoita Kahviloita Keskeinen

SzeptEmber Feszt (Syyskuu)

Joka syyskuussa järjestetään kaupungin ruokamessut. Tapahtuma on sopii täydellisesti nälkäisille matkaajille. Tarjolla ei ole pelkästään erinomaista Unkarilaista ruokaa ja ruoalaittoa, vaan myös live-esityksiä, taidenäyttelyjä, käsitöitä, pelejä ja aktiviteettejä. Kaikki tämä on myös ilmaista.

Verkkosivu: www.szeptemberfeszt.hu

Osoite: People's Park, Budapest

Budapestin kevätfestivaali (Huhtikuu)

Budapestin kevätfestivaaleille juhlitaan Unkarin ja kansainvälistä kulttuuria. Festivaalien aikana lavalle nousee niin klassisen musiikin, oopperan, teatterin kuin folktanssinkin esiintyjiä. Tapahtumia järjestetään ympäri kaupunkia.

Verkkosivu: www.btf.hu

Osoite: City wide

Budapestin maratoni

Yksi maailman merkittävimmistä maratoneista, Budapest Maraton kulkee Tonava-joen vartta myöten Budan ja Pestin lävitse. Monet kaupungin keskustan hostelleista ovat matkan varrella, joten saatat asuntolan ikkunasta nähdä juoksijat...

Verkkosivu: www.budapestmarathon.com

Osoite: Olof Palme sétány, 1146 Hungary (Finish line)

Budapestin joulutori (Marraskuu-Joulukuu)

Budapestin marraskuusta joulukuuhun kestävä joulutori täyttää Vorosmartyn torin kokonaan puisin kojuin. Tämä on erinomainen aika varata hostelli Budapestistä. Kojuista löydät kaikkea herkullisesta lihasta glögiin ja käsintehtyihin lahjoihin, sekä joulukoristeisiin.

Osoite: Vörösmarty tér, 1051 Hungary

Kansainvälinen Titanic-elokuvafestivaali (Huhtikuu)

Reppumatkaaminen ei tarkoita, että sinun on jäätävä pois elokuvaskenen kärryiltä. Budapestin suurin elokuvafestivaali esittää yli 60 uutta elokuvaa, plus kymmeniä lyhytelokuvia, ympäri kaupunkia. Nimestänsä huolimatta tapahtuma on aina sujunut moitteettomasti.

Verkkosivu: www.titanicfilmfest.hu

Osoite: City wide

Sziget Festivaali (Elokuu)

Tonavan saaressa järjestettävä viikon kestäväSziget-festivaali toivottaa tervetulleeksi tuhansia kävijöitä Budapestiin joka Elokuu. Tapahtuman näyttävä esiintyjäkaarti kattaa kaikenlaisen musiikin popin, rockin, reggaen, folkin, heavy metallin ja kaiken siltä väliltä. Hostellit täyttyvät tapahtuman ajaksi nopeasti, joten varaahan majoituksesti ajoissa.

Verkkosivu: www.szigetfestival.com

Osoite: Óbuda Island, Hungary

100-henkisen mustalaisorkesteri gaalakonsertti

Tämä tapahtuma on yksi Budapestin kulttuurielämän tärkeimpiä vuosittaisia tapahtumia. Joka vuosi 100-henkinen mustalaisorkesteri tulkitsee Lisztin, Brahmsin ja Straussin klassikoita. Tapahtuma järjestetään 30.12.

Verkkosivu: www.100tagu.hu

Osoite: Budapest Congress & World Trade Center Budapest, Jagelló út 1-3, 1123

Vajdahunyadvárin kesäfestivaali

Vajdahunyadin-linnan romanttisella pihamaalla järjestetäänVajdahunyadvárin kesäfestivaali. Festivaalin kattaukseen kuuluu monenlaista musiikkia, kuten klassista, swingiä, klezmaria ja mustalaismusiikkia. Tapahtuman aikana voit myös tutustua alueen romaaniseen, goottilaiseen, renessanssin ja barokkityyliseen arkkitehtuuriin.

Verkkosivu: www.vajdahunyad.hu

Osoite: Vajdahunyad vár, 1146 Hungary

Leves

Levesit(keitto Unkariksi) ovat erittäin suosittuja erityisesti opiskelijoiden ja reppumatkaajien joukossa.Levesit tarjoilevat ainakin viittä erilaista keittoa päivässä, kookoskeitosta kurpitsaan ja Katalonialaisesta kanakeitosta kylmään vadelmakeittoon.

Osoite: Vámház krt. 14, 1056 Budapest

Puhelin: 030 241 7760

Suuri kauppahalli

Budapestin suurin ja vanhin kauppahalli on erinomainen paikka päästä nautiskelemaan Unkarilaista ruokaa. Nappaa mukaasi valmis leipä kahvilasta, tai osta leipä ja lihat kojuista ja pääset itse tekemään evääsi.

Verkkosivu: www.piaconline.hu

Osoite: Vámház körút 1, 1093 Hungary

Puhelin: 01 366 3300

Kisharang

Tämä keskeinenétkezde (kanttiini) on suosittu opiskelijoiden, paikallisten ja reppumatkaajien joukossa. Valitse päivittäinen menu ja pääset maistelemaan Unkarilaisia erikoisuuksia vain 950 HUFin (3€) hintaan.

Verkkosivu: www.kisharang.hu

Osoite: Október 6. utca 17, 1051 Hungary

Puhelin: 01 269 3861

Kuvat: https://instagram.com/p/yZv1BKqXNK/

© Tekijänoikeudet: atram15

Akácfa utcan Lángosit

Et voi lähteä Budapestistä maistamatta lángoseja. Lángosit ovat ohutta leipää, joka on päällystetty juustoraasteella, kermaviilillä ja usein myös valkosipulilla, kinkulla ja makkaralla. Bile-katu Akácfan lángosit ovat kaupungin parhaita ja lähellä on kätevästi useita nuorisohostelleja.

Szeráj Török Étterem

Szeráj Török Étterem tarjoilee turkkilaisen ja unkarilaisen ruoan yhdistelevää, herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan. Ravintola on myöskin auki 24 tuntia päivässä, joten voit poiketa käymään välipalalla vaikka yön pikkutunneilla.

Osoite: Szent István körút 13, 1055 Hungary

Puhelin: 01 311 6690

Csendes Társ

Tämä pieni mutta täydellisesti organisoitu baari Károlyin puutarhan vieressä on erinomainen paikka siemailla viiniä ulkona ja nauttia päivästä.

Verkkosivu: www.csend.es

Osoite: Magyar utca 18, 1053 Budapest

Puhelin: 030 727 2100

Kuvat: https://instagram.com/p/pUG6D5CidW/

© Tekijänoikeudet: florabiro

A38

Tämä entinen Ukrainainalainen laiva on nykyään pysyvästi Tonava-joessa kelluva baari, ravintola ja yökerho. Juo olutta, viiniä ja koktaileja samalla kun kuuntelet pop, rock ja indie musiikkia.

Verkkosivu: www.a38.hu

Osoite: Petőfi híd, 1114 Budapest

Puhelin: 01 464 3940

Szimpla Kert

Turmiobaarit ovat moderneja baareja, jotka on perustettu tuomittuihin kommunistirakennuksiin. Ne on ovat iso osa kaupungin kulttuuria. Turmiobaarien rento ilmapiiri sopii erityisesti reppumatkaajille.Szimpla Kert on ehkä siistein baareista, sillä se on perustettu vanhaan tehtaaseen.

Osoite: Kazinczy utca 14, 1075 Budapest

Puhelin: 020 261 8669

Instant

Instant on Budapestin siistein yökerho. Sen tiloissa on tyylikäs baari, lounge-tila, tanssiklubi ja erillinen pöytäfutis/flipperihuone. Yökerhossa on myös kaupungin paras DJ kattaus. Monet kaupungin hostelleista ovat myös kävelymatkan päässä.

Verkkosivu: www.instant.co.hu

Osoite: Nagymező utca 38, 1065 Budapest

Puhelin: 01 311 0704

Keskustori

Tämä mahtava, päivittäin järjestettävä tori kattaa koko 10 000 neliömetrisen suuren kauppahallin. Tuoretta ruokaa saat ensimmäisestä kerroksesta, matkamuistoja ja lahjoja toisesta kerroksesta ja tuoretta lihaa ja kalaa kellarikerroksesta. Tori sijaitsee keskustan hostellien eteläpuolella ja muutama niistä sijaitsee aivan sen lähellä.

Verkkosivu: www.piaconline.hu

Osoite: Vámház krt. 1-3, 1093

Puhelin: 01 366 3300

WAMP

Budapestissäjärjestettävä kuukausittain järjestettävä designtoriWAMP on paras paikka löytää uniikkeja vaatteita, asusteita ja käsintehtyjä tuotoksia Unkarilaisilta suunnittelijoilta.

Verkkosivu: www.wamp.hu

Osoite: Erzsébet tér, 1051

Puhelin: 01 797 7190

Váci-tie

Váci on Budapestin paras ostospaikka. Bulevardin varrella on paljon suosittuja vaateliikkeitä, kuten Zara ja Mango ja designerkauppoja, kuten Swarovski, Hugo Boss ja Lacoste. Kadun varrelta löytyy myös H&M, jos reppumatkaajan budjettiin ei kuulu luksusvaatteet.

Osoite: Vaci utca

Nauti edullisesta kulttuurista

Osa reppumatkaajista välttelee oopperaa koska he eivät pidä oopperasta. Osa välttelee sitä taas sen tavanomaisesti korkea hinnan takia. Budapest ei voi muuttaa ensimmäistä kohtaa, mutta kansallisoopperaan voit päästä kahvikupin hinnalla. Liput alkavat vaivaisesta 50 HUFista, joka on noin 1.5€www.opera.hu

Käytä opiskelija-alennuksiasi

Opiskelijat säästävät pienen omaisuuden Budapestissä. Väläytä opiskelijakorttiasi, niin saat suuren alennuksen nähtävyyksillä ja joukkoliikenteessä. Opiskelijakortilla saat myös alennusta ravintoloissa ja hostelleista.www.isic.org

Nappaa itsellesi Budapest-kortti

Aiotko vierailla monessa museossa hostelliltasi käsin? Budapest-kortin avulla pääset käymään lähes kaikissa musoissa, ilmaisten julkisen liikenteen matkojen lisäksi. 48 tunnin kortti maksaa 6300 HUF (20€) ja 72 tunnin kortti 7500 HUF (24€).www.budapest-card.com

Lentökenttä

Budapest Franz Lisztin kansainvälistä lentokenttää palvelee lentoyhtiöt: Wizz Air, British Airways, Easyjet, Ryanair ja Jet2. Kentältä kaupungin keskustaan pääset raitiovaunulla, bussilla ja pienillä sukkulabusseilla.

Rautatiet

Junalla liikkuvat reppumatkaajat saapuvat Budapestin Keleti-asemalle, josta on hyvät yhteydet moniin Unkarin kaupunkeihin, sekä useimpiin Keski- ja Itä-Euroopan pääkaupunkeihin, kuten Berliiniin, Wienin, Prahaan, Bratislavaan, Varsovaan ja Belgradiin.

Bussit

Valtakunnallinen Volán Association liikennöi suurimpaan osaan Unkarin kohteista. Länsi- ja Itä-Euroopan kaupunkeihin pääset joko Eurolinesin tai Orangewaysin busseilla.

Liikkuminen

Budapestissä on miellyttävää kävellä, joten hostelli kaupungin keskustasta on erinomainen vaihtoehto nähtävyyksien bongailuun. Osa suuremmista nähtävyyksistä on himan kauempana, mutta kaupungin edulinen ja luotettava julkinen liikenne tekee niillä vierailusta myös helppoa. Yksittäiset matkat metrossa, bussissa tai raitiovaunussa maksavat vain 350 HUF (€1.15) ja 24-tunnin matkakortti maksaa vain 1650 HUF (€5.3), 72-tunnin kortti 4500 HUF (€14.5) ja viikon kortti 4950 HUF (€16).

Kieli: Unkari

Valuutta: Unkarin forintti (HUF)

Sähkövirta: 230 volttia

Aikavyöhyke: Central European Time (GMT+1) / Central European Summer Time (GMT+2)

Suuntanumero: +36-1

Postitoimisto: TESCO Post Office, Pillangó utca 15, 1149

Sairaalat: Szent Imre Kórház, Tétényi út 12-16, 1115

Turisti-info: Sütő utca 2, 1052

Tavanomaiset aukioloajat: Arkipäivinä 10:00-18:00, lauantaisin 10:00-13:00, sunnuntaisin suljettu

Hätänumero: 112 poliisille, ambulanssille ja palokunnalle

Hostelli Hostellit - Sziget Hostel

Located in the heart of Budapest our hostel is right where the action takes place. The festival grounds are easily reachable on our daily party bus, or you can catch the super easy, super cheap public transport.

Hostelli Hostellit - Budapest Budget Hostel

Our Hostel takes place on the edge of the city center what makes it cheaper while you can find everything you need around us. Besides this, the public transportation is very good around us so whenever you feel like to go somewhere you can reach anything very easily. Plus the non-stop tram line 6 is like 5 minutes of walking from us so you can come home anytime after a hard party either.

Hostelli Hostellit - Shantee House

Our Hostel is located in a charming leafy residential area in a quiet street with excellent transport links to visit all of the great tourist attractions and historical sites of Budapest. The hostel is 10 minutes ride or 25 minutes walk to the city center with fantastic 24 hour public transport. 10 minutes walk to the famous Gellert Hill with a beautiful panoramic view of Budapest with all of it's bridges also a 10 minute walk to Allee shopping mall and an amazing fresh farmers market.

Hostelli Hostellit - Maverick City Lodge

• Most city attractions in walking distance. - Opera House, St Stephen's Basilica, Great Jewish Synagogue • 24 hour super market next door.

Hostelli Hostellit - Maverick Hostel

The area is home to many small streets originating in the Middle Ages, now offering a variety of culture, great restaurants, traditional coffee houses, bars. Most of the city's tourist attractions are within 15 minutes on foot, including the Castle area on the Buda side and the famous ruin pubs too. Thermal baths, underground cave tours ,city biking ,wine tasting ,danube cruises..all possible in our area.

Hostelli Hostellit - 2night Hostel

Our hostel is 2 minutes from the all day running tram line 4 and 6, and 5 minutes from M3 (Blue) Metro line so all the main sightseeing can be reached in around 30-40 minutes. We are in the same building as Parapark, the first room escape game in the galaxy and a brand new pub / meeting point will open soon also in the same building.

Hostelli Hostellit - Hostel One Basilica

Hungarian National Museum is an 11-minute walk from Hostel One Basilica, while Buda Castle is 1.2 km away. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 17 km from the accommodation.

Hostelli Hostellit - Hostel One Budapest

The hostel is around a 4-minute walk from St. Stephen's Basilica, 500 m from Dohany Street Synagogue and 500 m from State Opera House. Our hostel is 900 m from Chain Bridge. The Hungarian National Museum is a 11-minute walk from the hostel, while Buda Castle is 1.2 km away. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 17 km from the accommodation.

Hostelli Hostellit - LOL Boutique Hostel

The Arany János Street Metro Stop of the line M3 is 270 m away and the Oktogon Metro St near by.

Hostelli Hostellit - Broadway Hostel

Right in the heart of Budapest,central for everything. Sightseeing, bar, restaurants, shopping, markets and social activities. Budapest Liszt Ferenc International Airport Distance from hotel is 23 km Taxi one way: 25-29 euros

Hostelli Hostellit - Hostel Budapest Center

We do think that our Hostel Budapest is a new category in the hungarian hostelmarket. We call it premium hostel Our target was to realize a hostel in Budapest which is neither a hotel nor a hostel and at the...We do think that our Hostel Budapest is a new category in the hungarian hostelmarket. We call it premium hostel Our target was to realize a hostel in Budapest which is neither a hotel nor a hostel and at the...

Hostelli Hostellit - HoBar - The Hostel Bar

A brand new hostel in downtown Budapest! While in most European countries pubs and bars are open till midnight, in Budapest visitors can enjoy a party until the next morning. We offer you even more: to have fun 24h a...A brand new hostel in downtown Budapest! While in most European countries pubs and bars are open till midnight, in Budapest visitors can enjoy a party until the next morning. We offer you even more: to have fun 24h a...

Hostelli Hostellit - Carpe Noctem

If you are a group of more than 4, please stop reading here and choose a different hostel; we are mostly for single or solo travellers- we recommend our sister hostel Carpe Noctem Vitae. We don't accept groups of any...If you are a group of more than 4, please stop reading here and choose a different hostel; we are mostly for single or solo travellers- we recommend our sister hostel Carpe Noctem Vitae. We don't accept groups of any...

Hostelli Hostellit - Multipass Hostel

Multipass is a modern, cozy flat in one of the 100-year-old residential buildings. Guests could choose among a 6-bed dorm, a 4-bed ensuite, a double and a twin room and a private apartment. Fully equipped kitchen, common area, free WiFi...Multipass is a modern, cozy flat in one of the 100-year-old residential buildings. Guests could choose among a 6-bed dorm, a 4-bed ensuite, a double and a twin room and a private apartment. Fully equipped kitchen, common area, free WiFi...

Hostelli Hostellit - YOLO Hostel

We opened our two newly renovated hostels in two destinations in the heart of Budapest. The Yolo Hostel Budapest is on the Broadway: just 8 minutes from the Opera, the Parliament and the Basilica, and our Superior rooms are in...We opened our two newly renovated hostels in two destinations in the heart of Budapest. The Yolo Hostel Budapest is on the Broadway: just 8 minutes from the Opera, the Parliament and the Basilica, and our Superior rooms are in...

Hostelli Hostellit - Baroque Hostel

Baroque Hostel is a fresh renovated accommodation in the heart of Budapest. It is located in a baroque-bohemian style building, where a barons family lived for 50 years. It is nearby the town park (Városliget) where you could find Budapest...Baroque Hostel is a fresh renovated accommodation in the heart of Budapest. It is located in a baroque-bohemian style building, where a barons family lived for 50 years. It is nearby the town park (Városliget) where you could find Budapest...

Hostelli Hostellit - Retox Party Hostel

***Please read all this information before booking*** YOU MAY NEVER BE THIS FREE AGAIN! Retox Party Hostel - the name says it all. This is not a place where people come to cleanse, rejuvenate or detox. It’s a place where...***Please read all this information before booking*** YOU MAY NEVER BE THIS FREE AGAIN! Retox Party Hostel - the name says it all. This is not a place where people come to cleanse, rejuvenate or detox. It’s a place where...

Hostelli Hostellit - OperaHostel Budapest

OperaHostel Budapest is a brand new hostel in the city center which offers rooms with private bathroom with shower and toilette. This property provides with male and female dorms and private rooms as well. Common areas, services and activities: free...OperaHostel Budapest is a brand new hostel in the city center which offers rooms with private bathroom with shower and toilette. This property provides with male and female dorms and private rooms as well. Common areas, services and activities: free...

Hostelli Hostellit - CoolTour Hostel

CoolTour Hostel offers 3 comfortable dormitories! Daily cleaning Linen's change. Dormitories with safety codes and lockers. Free WiFi. American cuisine, coffee and tea available all day. Reception: 10: 00-22:00 Towels and toilet kit at extra cost. Common room with Xbox,...CoolTour Hostel offers 3 comfortable dormitories! Daily cleaning Linen's change. Dormitories with safety codes and lockers. Free WiFi. American cuisine, coffee and tea available all day. Reception: 10: 00-22:00 Towels and toilet kit at extra cost. Common room with Xbox,...

Hostelli Hostellit - William's Guesthouse and Hostel

William's Guesthouse and Hostel is a small friendly family hostel with a welcoming atmosphere. The William's Guesthouse and Hostel is located in central Budapest, 350 metres from the Oktogon Square and near to the popular Keleti and Nyugati Train station...William's Guesthouse and Hostel is a small friendly family hostel with a welcoming atmosphere. The William's Guesthouse and Hostel is located in central Budapest, 350 metres from the Oktogon Square and near to the popular Keleti and Nyugati Train station...

Hostelli Hostellit - Marco Polo Top Hostel

Hostel Marco Polossa, Budapestin keskustassa, tarjoamme nykyaikaiset mukavuudet, jotta vierailusi olisi ikimuistoinen. 2 ja 4 hengen huoneemme ovat valoisia ja viihtyisiä. Niissä on kylpyhuone, puhelin ja TV. Hostel Marco Polon makuusaleissa on 12 petipaikkaa. Niissä sängyt ovat kerrossänkyjä ja käytettävissä...Hostel Marco Polossa, Budapestin keskustassa, tarjoamme nykyaikaiset mukavuudet, jotta vierailusi olisi ikimuistoinen. 2 ja 4 hengen huoneemme ovat valoisia ja viihtyisiä. Niissä on kylpyhuone, puhelin ja TV. Hostel Marco Polon makuusaleissa on 12 petipaikkaa. Niissä sängyt ovat kerrossänkyjä ja käytettävissä...

Hostelli Hostellit - Mandala Hostel

Mandala is a small uniqe homey place in downtown Budapest. We are located close to the main downtown tracks and sights (Danube-bank, Market Hall, Gellert-hill, curative thermal baths, museums). Other advantages of the neighbourhood are: supermarket, grocery, pharmacy, post office,...Mandala is a small uniqe homey place in downtown Budapest. We are located close to the main downtown tracks and sights (Danube-bank, Market Hall, Gellert-hill, curative thermal baths, museums). Other advantages of the neighbourhood are: supermarket, grocery, pharmacy, post office,...

Hostelli Hostellit - Colors Budapest Hostel and Apartment

What a hostel should be! Simple AND affordable. Colors Budapest Hostel brings back affordable accommodation, an amazing city and a cozy, friendly atmosphere. We are located in the best part of town, walking distance from all the must see attractions...What a hostel should be! Simple AND affordable. Colors Budapest Hostel brings back affordable accommodation, an amazing city and a cozy, friendly atmosphere. We are located in the best part of town, walking distance from all the must see attractions...

Hostelli Hostellit - Violet Hostel

You have just picked a place to stay that has one of the best, if not the very best, location to stay in Budapest. Budapest has 3 metro lines which crosses all the city. So doesn't matter if you arrive...You have just picked a place to stay that has one of the best, if not the very best, location to stay in Budapest. Budapest has 3 metro lines which crosses all the city. So doesn't matter if you arrive...

Hostelli Hostellit - Adagio Hostel 2.0 Basilica

We really would like to host you in our newly renowated hostel, in one of the most beautiful building you could find in the capital! The Adagio Hostel 2.0 Basilica is in the heart of the city, in the 6th...We really would like to host you in our newly renowated hostel, in one of the most beautiful building you could find in the capital! The Adagio Hostel 2.0 Basilica is in the heart of the city, in the 6th...

Hostelli Hostellit - 7x24 Central Hostel

If you are looking for a cool, safe and clean place with nice staff, right in the centre of the city, this is the hostel you need! The 7x24 Central is a new hostel located at Deak square, the centre...If you are looking for a cool, safe and clean place with nice staff, right in the centre of the city, this is the hostel you need! The 7x24 Central is a new hostel located at Deak square, the centre...

Hostelli Hostellit - wombat’s CITY Hostel – Budapest

Wombats City Hostel Budapest is located in the center of Budapest, close to public transport, train stations and with a fast connection to the airport. It offers Great facilities, friendly staff and a lot of things for FREE - for...Wombats City Hostel Budapest is located in the center of Budapest, close to public transport, train stations and with a fast connection to the airport. It offers Great facilities, friendly staff and a lot of things for FREE - for...

Hostelli Hostellit - Impression Hostel

Impression Hostel offers comfortable doubles with private bathrooms and nice colorful 6, 8, 10 and 12 dorms with balcony. It has fully equipped kitchen, TV and free internet in the whole hostel. # free bed linens # 24 hours reception...Impression Hostel offers comfortable doubles with private bathrooms and nice colorful 6, 8, 10 and 12 dorms with balcony. It has fully equipped kitchen, TV and free internet in the whole hostel. # free bed linens # 24 hours reception...

Hostelli Hostellit - Friends Hostel Budapest

The newly renovated Friends Hostel offers all the services most Budapest hostels can provide: central location, friendly staff, clean private rooms, dormitories and apartment, free internet/wifi, guest kitchen and reception. Then WHY should you choose US? Because we want to...The newly renovated Friends Hostel offers all the services most Budapest hostels can provide: central location, friendly staff, clean private rooms, dormitories and apartment, free internet/wifi, guest kitchen and reception. Then WHY should you choose US? Because we want to...

Hostelli Hostellit - Hostel Relax

This is the right place for you if you want to reach all the main attractions easily whilst having a quiet place to sleep and a green relaxing start to your morning, rather than a noisy city centre. We are...This is the right place for you if you want to reach all the main attractions easily whilst having a quiet place to sleep and a green relaxing start to your morning, rather than a noisy city centre. We are...

Hotelli Hostellit - Hotel Timon

Hotel Timon is a modern, comfortable, familiar, bright, spacious, clean, peaceful 3 star hotel located along the main road crossing centre of Budapest with the Ferihegy Airport. On the first and second floors 26 nice mostly 2-3-bedded air conditioned rooms...Hotel Timon is a modern, comfortable, familiar, bright, spacious, clean, peaceful 3 star hotel located along the main road crossing centre of Budapest with the Ferihegy Airport. On the first and second floors 26 nice mostly 2-3-bedded air conditioned rooms...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.