Student housing - Hostels - Coworking in Budapest (Unkari)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Budapest, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Budapest.

Maamerkit

Hostelli Hostellit - Maverick City Lodge View All Images

• Useimmat kaupungin nähtävyydet kävelymatkan päässä. - Oopperatalo, St Stephen's Basilica, Suuri juutalainen synagoga • 24 tunnin supermarketti vieressä.

Hostelli Hostellit - DBC Hostel View All Images

With its location just 10 minutes from the Oktogon Metro in the middle of the city, it is clear that the DBC hostel in Budapest has the potential for offering a substantial amount at a budget price . DBC Hostel is a very sociable place where people from all around the world come together to share their common interest in Budapest. Check out our rooms and common areas, our friendly staff awaits you 24 hours a day, 7 days a week!

Hostelli Hostellit - Hostel One Budapest View All Images

The hostel is around a 4-minute walk from St. Stephen's Basilica, 500 m from Dohany Street Synagogue and 500 m from State Opera House. Our hostel is 900 m from Chain Bridge. The Hungarian National Museum is a 11-minute walk from the hostel, while Buda Castle is 1.2 km away. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 17 km from the accommodation.

Hostelli Hostellit - 2night Hostel View All Images

Our hostel is 2 minutes from the all day running tram line 4 and 6, and 5 minutes from M3 (Blue) Metro line so all the main sightseeing can be reached in around 30-40 minutes. We are in the same building as Parapark, the first room escape game in the galaxy and a brand new pub / meeting point will open soon also in the same building.

Hostelli Hostellit - Maverick Hostel View All Images

Alueella on monia pieniä kaduja, jotka ovat peräisin keskiajasta ja tarjoavat nyt erilaisia ​​kulttuureja, erinomaisia ​​ravintoloita, perinteisiä kahviloita ja baareja. Suurin osa kaupungin nähtävyyksistä on 15 minuutin kävelymatkan päässä, mukaan lukien Buda-puolen linna-alue ja kuuluisat rauniot-pubit. Kylpylöitä, maanalaisia ​​luola-matkoja, kaupunkipyöräilyä, viininmaistelua, risteilyjä, jotka ovat mahdollisia alueellamme.

Hostelli Hostellit - Shantee House View All Images

Hostellimme sijaitsee viehättävällä vehreällä asuinalueella rauhallisella kadulla, josta on erinomaiset liikenneyhteydet, jotka voivat tutustua kaikkiin Budapestin suurimpiin nähtävyyksiin ja historiallisiin nähtävyyksiin. Hostelli on 10 minuutin ajomatkan tai 25 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta fantastisella 24 tunnin joukkoliikenteellä. 10 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Gellert-kukkulalta kauniilla panoraamanäkymällä Budapestiin, jossa kaikki sen sillat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä Alleen ostoskeskuksesta ja upeista tuoreiden viljelijöiden markkinasta.

Hostelli Hostellit - Broadway Hostel Budapest View All Images

Kun astut ulos kadulle, näet Pyhän Tapanin basilikan kupolin, joka on nimetty Unkarin ensimmäisen hallitsijan mukaan. Moderni ja turvallinen Broadway Hostel tarjoaa kodinelokuvan, keittiön, pesun, mukavan istunnon huone ja monipuoliset ohjelmat 24 tunnin vastaanotossa. Lähistöllä on useita ravintoloita, baareja, pubeja ja yökerhoja.

Hostelli Hostellit - Budapest Budget Hostel View All Images

Meidän hostelli sijaitsee kaupungin keskustan laidalla, mikä tekee siitä halvemman, kun löydät kaiken mitä tarvitset ympärillämme. Tämän lisäksi julkinen liikenne on erittäin hyvä ympärillä, joten aina kun sinusta tuntuu mennä jonnekin, pääset helposti kaikkiin. Lisäksi pysäkkimäinen raitiovaunulinja 6 on kuin 5 minuutin kävelymatka meiltä, ​​joten voit tulla kotiin milloin tahansa kovan puolueen jälkeen.

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

München Budapestiin

Buda ja Pest. Nämä kaksi yhdyskuntaa liittyivät yhteen vuonna 1873 ja muodostivat yhden Euroopan viehättävämmistä pääkaupungeista. Sinun ei tarvitse kuitenkaan uskoa pelkästään meitä, sillä miljoonat matkaajat valitsevat juuri Budapestin kohteeksi vuosittain. Reppumatkaajille ja ryhmille on tarjolla erityisen hyvä valikoima. Kaupunki on pullollaan edullisia majapaikkoja, joten voit valita hostellisi itsellesi mieluisalta alueelta ja pysyä hyvin budjetissasi.   Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit tutustua Budapestin aarteisiin helposti hostellistasi käsin. Käy ihastelemassa ainutlaatuista goottilaista parlamenttitaloa, UNESCO:n listaamaa Budan linnaa ja vau-elämyksiä tuottavia Jugend-rakennuksia. Voit myös käydä nautiskelemassa kuumista lähteistä ja kylpylöistä. Tämä on kaupunki, joka todella saat sinut hyvälle tuulelle. Neljä miljoonaa matkaajaa ei voi olla väärässä –eihän?

Kiipeä ylös linnavuorta

Vaikka joihinkin linnavuoren kohteisiin on maksullinen sisäänpääsy, on kohde itsessään tutustumisen arvoinen. Alueelta löydät esimerkiksi kuninkaanlinnan, Wienin portin, Matiaksenkirkon ja Kalastajanlinnakkeen, joihin kaikkiin on ilmainen sisäänpääsy. Useimmat kaupungin keskustan hostelleista ovat alle kahden kilometrin päässä, joten paikalle pääset helposti kävellen.

Osoite: Castle Hill, Budapest

Pakene Margitinsaarelle

Pidä taukoa hostellielämästä ja suuntaa tänne Tonavan keskellä sijaitsevalle idylliselle saarelle. Tämä kaunis vehreä saari on pullollaan nähtävää. Saarelta löytyy suihkulähteitä, muistomerkkejä, keskiaikaisia raunioita ja julkisia kylpylöitä.

Osoite: Margaret Island, Budapest

Kuninkaanlinna

Budapestin kuninkaanlinna on osa Buda Castle -kokonaisuutta ja sen lähellä on useita hostelleja. Kuninkaanlinna on erinomainen paikka aloittaa tukimusmatka kaupunkiin. Linna on peräisin 1200-luvulta ja nykyään siellä on useita museoita ja gallerioita, kuten Castle Museum ja Unkarin kansallisgalleria.

Verkkosivu: www.btm.hu

Osoite: Szent György tér 2, 1014 Hungary

Gellért-kylpylä

Gellért on "kylpylöiden kaupungin" hienoin yksilö. Kylpylällä on upea historia, sillä se on rakennettu yli vuosisata sitten.Gellért on myös kaunis jugendrakentamisen taidonnäyte ja sisäänpääsy on edullinen (vain 16€).

Verkkosivu: www.gellertbath.hu

Osoite: Kelenhegyi út 4, 1118 Hungary

Unkarin kansallisoopperatalo

Budapestin kansallisoopperatalo on täysosuma arkkitehtuurin ja musiikin ystäville. Rakennus on upea esimerkki uusrenessanssista ja barokkimaisesta rakentamisesta ja siellä järjestetään maailmanluokan oopperoita, balettiesityksiä ja teatteria.

Verkkosivu: www.opera.hu

Osoite: Andrássy út 22, 1061 Hungary

Parlamenttitalo

Westminster Abbeyn kaltainen Budapestin parlamenttitalo on erinomainen esimerkki 1800-luvun uusgoottilaisesta rakentamisesta. Tätä kohdetta ei kannata ohittaa. Sisään kohteeseen, ja ihastelemaan arkkitehtuuria, lasimaalauksia ja kruununjalokiviä pääset 2,000 HUF (6.4€) hintaan, jos olet EU:n kansalainen.

Verkkosivu: http://latogatokozpont.parlament.hu/en

Osoite: Kossuth Lajos tér 1-3, 1055 Hungary

Tonava-risteily

Tutustu Budapestiin hieman erilaisella tavalla ja lähde risteilylle. Matkat kestävät yhdestä 2.5 tuntiin, päivisin ja iltaisin. Laivasta näet kaikki kauniit joenvarren nähtävyydet, sekä upean Margaretin saaren.

Verkkosivu: http://legenda.hu/

Osoite: Dock 7, Jane Haining rakpart, Budapest

Linna-alue

Budapestin Linna-alue tunnetaan myös nimelläVárnegyed, on muinaisen Budan keskus ja monien turistien ja reppumatkaajien suosima nähtävyys. Alueen historia ulottuu aina 1200-luvulle saakka ja se on tullut tunnetusti erityisesti kuninkaanlinnastaan, keskiaikaisista muureistaan, kapeista kaduistaan, vaikuttavista kirkoistaan ja Tonava-joen näköalastaan.

Kävelykatuja Turistikohde Kauniita Rakennuksia

Theresa Town

Theresa Town, taiTerézváros, jakautuu osiinAndrássy útin bulevardin varrelle. Alueella on useita uusklassisia rakennuksia, muodikkaita vaateliikkeitä, sankarien aukio ja Unkarin kansallisooppera.

Ihmisten bongausta Putiikkeja Kauniita Taloja

Keskusta

Joen toisella puolella sijaitsee keskustan alue, eliBelváros, joka on Pestin keskus. Alueen nähtävyyksiin kuuluu parlamenttitalo, Pyhän Tapanin kirkko, Váci-katu ja legendaarinenGerbeaud Café. Jos etsit kaupungista hostellia keskeiseltä paikalta, on tämä alue loistava valinta.

Museoita Kahviloita Keskeinen

SzeptEmber Feszt (Syyskuu)

Joka syyskuussa järjestetään kaupungin ruokamessut. Tapahtuma on sopii täydellisesti nälkäisille matkaajille. Tarjolla ei ole pelkästään erinomaista Unkarilaista ruokaa ja ruoalaittoa, vaan myös live-esityksiä, taidenäyttelyjä, käsitöitä, pelejä ja aktiviteettejä. Kaikki tämä on myös ilmaista.

Verkkosivu: www.szeptemberfeszt.hu

Osoite: People's Park, Budapest

Budapestin kevätfestivaali (Huhtikuu)

Budapestin kevätfestivaaleille juhlitaan Unkarin ja kansainvälistä kulttuuria. Festivaalien aikana lavalle nousee niin klassisen musiikin, oopperan, teatterin kuin folktanssinkin esiintyjiä. Tapahtumia järjestetään ympäri kaupunkia.

Verkkosivu: www.btf.hu

Osoite: City wide

Budapestin maratoni

Yksi maailman merkittävimmistä maratoneista, Budapest Maraton kulkee Tonava-joen vartta myöten Budan ja Pestin lävitse. Monet kaupungin keskustan hostelleista ovat matkan varrella, joten saatat asuntolan ikkunasta nähdä juoksijat...

Verkkosivu: www.budapestmarathon.com

Osoite: Olof Palme sétány, 1146 Hungary (Finish line)

Budapestin joulutori (Marraskuu-Joulukuu)

Budapestin marraskuusta joulukuuhun kestävä joulutori täyttää Vorosmartyn torin kokonaan puisin kojuin. Tämä on erinomainen aika varata hostelli Budapestistä. Kojuista löydät kaikkea herkullisesta lihasta glögiin ja käsintehtyihin lahjoihin, sekä joulukoristeisiin.

Osoite: Vörösmarty tér, 1051 Hungary

Kansainvälinen Titanic-elokuvafestivaali (Huhtikuu)

Reppumatkaaminen ei tarkoita, että sinun on jäätävä pois elokuvaskenen kärryiltä. Budapestin suurin elokuvafestivaali esittää yli 60 uutta elokuvaa, plus kymmeniä lyhytelokuvia, ympäri kaupunkia. Nimestänsä huolimatta tapahtuma on aina sujunut moitteettomasti.

Verkkosivu: www.titanicfilmfest.hu

Osoite: City wide

Sziget Festivaali (Elokuu)

Tonavan saaressa järjestettävä viikon kestäväSziget-festivaali toivottaa tervetulleeksi tuhansia kävijöitä Budapestiin joka Elokuu. Tapahtuman näyttävä esiintyjäkaarti kattaa kaikenlaisen musiikin popin, rockin, reggaen, folkin, heavy metallin ja kaiken siltä väliltä. Hostellit täyttyvät tapahtuman ajaksi nopeasti, joten varaahan majoituksesti ajoissa.

Verkkosivu: www.szigetfestival.com

Osoite: Óbuda Island, Hungary

100-henkisen mustalaisorkesteri gaalakonsertti

Tämä tapahtuma on yksi Budapestin kulttuurielämän tärkeimpiä vuosittaisia tapahtumia. Joka vuosi 100-henkinen mustalaisorkesteri tulkitsee Lisztin, Brahmsin ja Straussin klassikoita. Tapahtuma järjestetään 30.12.

Verkkosivu: www.100tagu.hu

Osoite: Budapest Congress & World Trade Center Budapest, Jagelló út 1-3, 1123

Vajdahunyadvárin kesäfestivaali

Vajdahunyadin-linnan romanttisella pihamaalla järjestetäänVajdahunyadvárin kesäfestivaali. Festivaalin kattaukseen kuuluu monenlaista musiikkia, kuten klassista, swingiä, klezmaria ja mustalaismusiikkia. Tapahtuman aikana voit myös tutustua alueen romaaniseen, goottilaiseen, renessanssin ja barokkityyliseen arkkitehtuuriin.

Verkkosivu: www.vajdahunyad.hu

Osoite: Vajdahunyad vár, 1146 Hungary

Leves

Levesit(keitto Unkariksi) ovat erittäin suosittuja erityisesti opiskelijoiden ja reppumatkaajien joukossa.Levesit tarjoilevat ainakin viittä erilaista keittoa päivässä, kookoskeitosta kurpitsaan ja Katalonialaisesta kanakeitosta kylmään vadelmakeittoon.

Osoite: Vámház krt. 14, 1056 Budapest

Puhelin: 030 241 7760

Suuri kauppahalli

Budapestin suurin ja vanhin kauppahalli on erinomainen paikka päästä nautiskelemaan Unkarilaista ruokaa. Nappaa mukaasi valmis leipä kahvilasta, tai osta leipä ja lihat kojuista ja pääset itse tekemään evääsi.

Verkkosivu: www.piaconline.hu

Osoite: Vámház körút 1, 1093 Hungary

Puhelin: 01 366 3300

Kisharang

Tämä keskeinenétkezde (kanttiini) on suosittu opiskelijoiden, paikallisten ja reppumatkaajien joukossa. Valitse päivittäinen menu ja pääset maistelemaan Unkarilaisia erikoisuuksia vain 950 HUFin (3€) hintaan.

Verkkosivu: www.kisharang.hu

Osoite: Október 6. utca 17, 1051 Hungary

Puhelin: 01 269 3861

Kuvat: https://instagram.com/p/yZv1BKqXNK/

© Tekijänoikeudet: atram15

Akácfa utcan Lángosit

Et voi lähteä Budapestistä maistamatta lángoseja. Lángosit ovat ohutta leipää, joka on päällystetty juustoraasteella, kermaviilillä ja usein myös valkosipulilla, kinkulla ja makkaralla. Bile-katu Akácfan lángosit ovat kaupungin parhaita ja lähellä on kätevästi useita nuorisohostelleja.

Szeráj Török Étterem

Szeráj Török Étterem tarjoilee turkkilaisen ja unkarilaisen ruoan yhdistelevää, herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan. Ravintola on myöskin auki 24 tuntia päivässä, joten voit poiketa käymään välipalalla vaikka yön pikkutunneilla.

Osoite: Szent István körút 13, 1055 Hungary

Puhelin: 01 311 6690

Csendes Társ

Tämä pieni mutta täydellisesti organisoitu baari Károlyin puutarhan vieressä on erinomainen paikka siemailla viiniä ulkona ja nauttia päivästä.

Verkkosivu: www.csend.es

Osoite: Magyar utca 18, 1053 Budapest

Puhelin: 030 727 2100

Kuvat: https://instagram.com/p/pUG6D5CidW/

© Tekijänoikeudet: florabiro

A38

Tämä entinen Ukrainainalainen laiva on nykyään pysyvästi Tonava-joessa kelluva baari, ravintola ja yökerho. Juo olutta, viiniä ja koktaileja samalla kun kuuntelet pop, rock ja indie musiikkia.

Verkkosivu: www.a38.hu

Osoite: Petőfi híd, 1114 Budapest

Puhelin: 01 464 3940

Szimpla Kert

Turmiobaarit ovat moderneja baareja, jotka on perustettu tuomittuihin kommunistirakennuksiin. Ne on ovat iso osa kaupungin kulttuuria. Turmiobaarien rento ilmapiiri sopii erityisesti reppumatkaajille.Szimpla Kert on ehkä siistein baareista, sillä se on perustettu vanhaan tehtaaseen.

Osoite: Kazinczy utca 14, 1075 Budapest

Puhelin: 020 261 8669

Instant

Instant on Budapestin siistein yökerho. Sen tiloissa on tyylikäs baari, lounge-tila, tanssiklubi ja erillinen pöytäfutis/flipperihuone. Yökerhossa on myös kaupungin paras DJ kattaus. Monet kaupungin hostelleista ovat myös kävelymatkan päässä.

Verkkosivu: www.instant.co.hu

Osoite: Nagymező utca 38, 1065 Budapest

Puhelin: 01 311 0704

Keskustori

Tämä mahtava, päivittäin järjestettävä tori kattaa koko 10 000 neliömetrisen suuren kauppahallin. Tuoretta ruokaa saat ensimmäisestä kerroksesta, matkamuistoja ja lahjoja toisesta kerroksesta ja tuoretta lihaa ja kalaa kellarikerroksesta. Tori sijaitsee keskustan hostellien eteläpuolella ja muutama niistä sijaitsee aivan sen lähellä.

Verkkosivu: www.piaconline.hu

Osoite: Vámház krt. 1-3, 1093

Puhelin: 01 366 3300

WAMP

Budapestissäjärjestettävä kuukausittain järjestettävä designtoriWAMP on paras paikka löytää uniikkeja vaatteita, asusteita ja käsintehtyjä tuotoksia Unkarilaisilta suunnittelijoilta.

Verkkosivu: www.wamp.hu

Osoite: Erzsébet tér, 1051

Puhelin: 01 797 7190

Váci-tie

Váci on Budapestin paras ostospaikka. Bulevardin varrella on paljon suosittuja vaateliikkeitä, kuten Zara ja Mango ja designerkauppoja, kuten Swarovski, Hugo Boss ja Lacoste. Kadun varrelta löytyy myös H&M, jos reppumatkaajan budjettiin ei kuulu luksusvaatteet.

Osoite: Vaci utca

Nauti edullisesta kulttuurista

Osa reppumatkaajista välttelee oopperaa koska he eivät pidä oopperasta. Osa välttelee sitä taas sen tavanomaisesti korkea hinnan takia. Budapest ei voi muuttaa ensimmäistä kohtaa, mutta kansallisoopperaan voit päästä kahvikupin hinnalla. Liput alkavat vaivaisesta 50 HUFista, joka on noin 1.5€www.opera.hu

Käytä opiskelija-alennuksiasi

Opiskelijat säästävät pienen omaisuuden Budapestissä. Väläytä opiskelijakorttiasi, niin saat suuren alennuksen nähtävyyksillä ja joukkoliikenteessä. Opiskelijakortilla saat myös alennusta ravintoloissa ja hostelleista.www.isic.org

Nappaa itsellesi Budapest-kortti

Aiotko vierailla monessa museossa hostelliltasi käsin? Budapest-kortin avulla pääset käymään lähes kaikissa musoissa, ilmaisten julkisen liikenteen matkojen lisäksi. 48 tunnin kortti maksaa 6300 HUF (20€) ja 72 tunnin kortti 7500 HUF (24€).www.budapest-card.com

Lentökenttä

Budapest Franz Lisztin kansainvälistä lentokenttää palvelee lentoyhtiöt: Wizz Air, British Airways, Easyjet, Ryanair ja Jet2. Kentältä kaupungin keskustaan pääset raitiovaunulla, bussilla ja pienillä sukkulabusseilla.

Rautatiet

Junalla liikkuvat reppumatkaajat saapuvat Budapestin Keleti-asemalle, josta on hyvät yhteydet moniin Unkarin kaupunkeihin, sekä useimpiin Keski- ja Itä-Euroopan pääkaupunkeihin, kuten Berliiniin, Wienin, Prahaan, Bratislavaan, Varsovaan ja Belgradiin.

Bussit

Valtakunnallinen Volán Association liikennöi suurimpaan osaan Unkarin kohteista. Länsi- ja Itä-Euroopan kaupunkeihin pääset joko Eurolinesin tai Orangewaysin busseilla.

Liikkuminen

Budapestissä on miellyttävää kävellä, joten hostelli kaupungin keskustasta on erinomainen vaihtoehto nähtävyyksien bongailuun. Osa suuremmista nähtävyyksistä on himan kauempana, mutta kaupungin edulinen ja luotettava julkinen liikenne tekee niillä vierailusta myös helppoa. Yksittäiset matkat metrossa, bussissa tai raitiovaunussa maksavat vain 350 HUF (€1.15) ja 24-tunnin matkakortti maksaa vain 1650 HUF (€5.3), 72-tunnin kortti 4500 HUF (€14.5) ja viikon kortti 4950 HUF (€16).

Kieli: Unkari

Valuutta: Unkarin forintti (HUF)

Sähkövirta: 230 volttia

Aikavyöhyke: Central European Time (GMT+1) / Central European Summer Time (GMT+2)

Suuntanumero: +36-1

Postitoimisto: TESCO Post Office, Pillangó utca 15, 1149

Sairaalat: Szent Imre Kórház, Tétényi út 12-16, 1115

Turisti-info: Sütő utca 2, 1052

Tavanomaiset aukioloajat: Arkipäivinä 10:00-18:00, lauantaisin 10:00-13:00, sunnuntaisin suljettu

Hätänumero: 112 poliisille, ambulanssille ja palokunnalle