Hostellit kohteessa Praha

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Praha? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Praha ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Praha. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Praha.

Tervetuloa Prahaan

Praha on yksi parhaista kaupungeista, joihin voit matkustaa pienellä budjetilla. Kaupunki on ollut vuosikymmenten ajan reppumatkaajien suosiossa. Ruoka, olut ja viini ovat paljon edullisempia kuin esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja tarjolla on suuri valikoima edullisia hostelleja, joten saat varmasti kasattua juuri sinun lompakollesi soveltuvan matkan.   Kaupungin keskusta on kompakti, joten hostelling vuokraaminen sieltä, on erinomainen idea. Pakkaa matkaasi mukavat kengät, sillä tulet kävelemään paljon tutustuessasi linnoihin, historiallisiin rakennuksiin, taidegallerioihin, kauppoihin ja ’Stare Mestoon’ (vanhakaupunki). Jos varaa itsellesi hostellin kaupungin keskustan ”uudesta kaupungista” ’Nove Mestosta’, kannatta sinun pakata mukaan juhlimiseen soveltuvia vaatteita, sillä Prahalaiset rakastavat juhlimista. Hostelliryhmät pitävät myös juhlimisesta, minkä takia useat matkaajista palaavatkin takaisin tähän hauskaa, eleganttiin ja edulliseen kaupunkiin. 

John Lennon -seinä

Suuntaa hostelliltasiVelkopřevorskén aukiolle ja pääset ihastelemaan John Lennon -seinän upeita graffiteja. 1980-luvulla tyytymätön nuoriso käytti seinää purkaakseen tunteitaan. Nykyään se on suosittu nähtävyys ja symboli maan kommunistisesta menneisyydestä, sekä muistutus siitä, että rakkaus saa maailman pyörät pyörimään.

Osoite: Velkopřevorské náměstí, Malá Strana, 118 00 Praha-Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Mala Strana

Vlatava -jokikävely

Praha on jokikaupunki. Monet hostelleista sijaitsevat todella lähellä kaunista Vltava-jokea. Lähde siis kävelyllä kaupungin läpi ja joenvartta pitkin. Nautiskele vanhan- ja uuden kaupungin näkymistä, sekä tietysti upeista silloista.

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Kinskyn puisto

Voit viettää ihastuttavan iltapäivän puistossa kuljeskellen Petrin-kukkulan varjoissa. Puisto ei ole kuitenkaan pelkästään puita ja nurmikkoa: seuraa ristiin ja rastiin kulkevia polkuja, ja löydät puisia kirkkoja, piilotettuja altaita, patsaita ja vesiputouksia. Kinskyn kesäpalatsissa sijaitsee myösTšekin kansallismuseo.

Osoite: Kinského zahrada Prague, Czech Republic

Kaupunginosa: Smichov

Kaarlensilta

600-vuotias Kaarlensilta yhdistää Vanhankaupungin jaMalá Stranan Vltava-joen yli. Silta on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, joten voit odottaa löytäväsi muita reppumatkaajia ihastelemassa sen kauneutta.

Osoite: Karlův most, 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Prahan linna

Prahan linnassa vieraileminen on lähes pakollista ja kontrasti hostellihuoneesi ja palatsin välillä saa pääsi pyörälle. Linnan valtavalta alueelta löytyy kuninkaanlinna, Pyhän Vituksen Katedraali, kolme kirkkoa ja luostari.

Verkkosivu: http://www.hrad.cz/en/index.shtml

Osoite: Prague Castle, 119 08 Prague 1, Czech Republic

vanhauusi synagoga

Vanhauusi synagoga on yksi Euroopan vanhimpia toiminnassa olevia synagogia. Se sijaitseeJosefovin juutalaiskorttelissa. Synagoga on ollut toiminnassa aina vuodesta 1270 asti, poislukien kolme vuotta natsimiehityksen aikana.

Verkkosivu: http://www.synagogue.cz/

Osoite: Maiselova 18, 110 01 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Týn -kirkko

Tämä kirkko on yksi Prahan tunnetuimpia nähtävyyksiä. Sen 80-metriä korkea goottilaiset tornit kohoavat Vanhankaupungin ylle.

Verkkosivu: http://www.tyn.cz/cz/

Osoite: Staroměstské nám., 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Tanssiva talo

Tämä ultramoderni tanssiva talo kuvastaa naistanssijaa kaartumassa miespuolisen kumppaninsa käden päälle. Rakennus aiheutti vastustusta avajaistensa jälkeen, mutta se on nykyään yksi Prahan tunnettuja maamerkkejä.

Verkkosivu: http://www.tancici-dum.cz/

Osoite: Jiráskovo náměstí 1981/6, 120 00 Praha 2, Czech Republic

Kaupunginosa: Nove Mesto

Vanhakaupunki ja uusi kaupunki

Praha 1 on alue, jossa suurin osa turistikohteista, kuten nähtävyyksistä, baareista ja ravintoloista sijaitsee. Se on reppumatkaajien sekä luksusmatkaajien ykköskohde. Vanhankaupungin ja uuden kaupungin alueet ovat erittäin turistisia ja yleensä muita alueita kalliimpia. Uusi kaupunki on eläväisempi, siellä sijaitsee sekäWenceslas-, että Náměstí Republiky -aukiot.

Tunnisteet Turistikohde Keskeinen

Zizkov

Praha 3:n Zizkov on erityisesti nuorten ja opiskelijoiden suosima alue, joten se sopii erinomaisesti reppumatkaajille. Zizkov on hyvä valinta, jos haluat nauttia edullisen aterian tai viettää iltaa pienemmällä budjetilla. Vanhankaupungin läheisillä alueilla on joitakin trendikkäitä baareja ja ravintoloita. Siellä myös sijaitsee iso osa Zizkovin hostelleista.

Trendikäs Paikallisten asuinpaikka Ravintoloita

Malá Strana ja Prahan linna

Malá Strana ja Prahan linna ovat historiallisempia ja hiljaisempia alueita verrattuna Praha 1:seen. Niissä on myös vähemmän baareja, muuta silti paljon hostelleja. Kaarlensillan toisessa päässä Vanhastakaupungista sijaitsevassaMalá Stranassa on upeaa barokkiarkkitehtuuria, kuten Pyhän Nikolauksen kirkko jaWallensteinin palatsi.

Rauhaa ja hiljaisuutta Kävelykatuja Kauniita Rakennuksia

Tšekin olutfestivaalit (Toukokuu)

Olenko minä ainut, jonka mielestä asuntola pyörii ympäri? VaikkaTšekkiläinen olut on ollut suosittuja jo vuosikaudet, ovat ihmiset alkaneet järjestää festivaaleja sen juhlimiseen vasta 2007 vuoden jälkeen. Täytä vatsasi yli 70 erilaisella alueella kahden viikon ajan toukokuussa. Tapahtumissa esiintyy myös monia livebändejä sekä muita esiintyjiä.

Verkkosivu: www.ceskypivnifestival.cz

Osoite: Letenská pláň 170 00 Prague 7, Czech Republic

Kaupunginosa: Prague 7

Pyhän Nikolaosin päivän aatto (Joulukuu)

Joulupukki vierailee Vanhankaupungin aukiolla ennen joulua Pyhän Nikolaosin päivän aattona. Tapahtumaa kutsutaan myös pikkujouluksi. Joulupukin löydät jakamassa makeisia, tai istumassa oluella. Pukin matkassa on myös makeisia jakeleva enkeli, sekä hiilenpaloja jakeleva paholainen.

Osoite: Old Town Square Staroměstské nám., 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Noitien yö (Huhtikuu)

Paleni Cardojenic, eli noitien yö, järjestetään huhtikuussa. Se on ikään kuinTšekkiläinen halloween. Petrin-kukkulalla poltetaan kokkoja ja nukkeja, joiden pitäisi suojella ihmisiä pahalta. Voit ehkä joutua nukkumaan asuntolassa valot päällä...

Osoite: Petřín Petřín, 169 00 Prague-Prague 6, Czech Republic

Kaupunginosa: Smichov

Joulutorit (Marraskuu - Tammikuu)

Prahasta tulee todellinen joulukaupunki marraskuun ja joulukuun ajaksi, kun vuosittaiset joulutorit pystytetään ympäri kaupunkia. Hostellissa on lämmin, mutta ulkona pääset esimerkiksi luistelemaan valtavan joulukuusen ympärillä ja kuuntelemaan perinteisiä joululauluja, joten et varmasti haluisi olla missään muualla.

Prahan maraton (Toukokuu)

Tässäpä tapahtuma urheileville reppumatkaajille, tai katujuhlien ystäville. Prahan kansainvälinen maraton järjestetään toukokuussa, ja siihen osallistuu 3000 kilpajuoksijaa ja 25 000 kaupunki-/Perhejuoksuun osallistujaa. Juoksukilpailu alkaa ja päättyy Vanhankaupungin aukiolla, jonka jälkeen juhlat alkavat bändien ja katutaiteilijoiden säestyksellä.

Verkkosivu: www.praguemarathon.com/en

Osoite: Old Town Square Staroměstské nám., 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Transmission (Marraskuu)

Tämä suuri tanssitapahtuma järjestetään Prahan O2 Arenalla, ja tähän tapahtumaan todella panostetaan. Valtava valoshow, voimakkaat Funktion One -äänentoistolaitteet ja tarinankerronta tekevät tästä todella ikimuistoisen kokemuksen kaikille klubikulttuurin ystäville.

Verkkosivu: http://transmission.cz/en/

Osoite: Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9, Czech Republic

Kaupunginosa: Vysocany

Prahan Kansainvälinen Musiikkifestivaali (Toukokuu)

Hieman rauhallisempi vaihtoehto on keväisin järjestettäväPrahan Kansainvälinen Musiikkifestivaali. Festivaalien kattaukseen kuuluu klassisen musiikin artisteja, orkestereita, oopperaa, teatteria ja muita tapahtumia. Tapahtuma järjestetään Prahan Kansallisteatterissa ja muissa esityspaikoissa ympäri kaupunkia.

Verkkosivu: www.festival.cz

Osoite: Národní 2, 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Nove Mesto

U Buldoka

U Buldoka on musiikkibaari/kahvila, jossa on erinomainen valikoima edullisia ja herkullisia Tšekkiläisiä, sekä kansainvälisiä lounaita. Paikka sopii erinomaisesti reppumatkaajille, jotka haluavat maistella paikallisia ruokalajeja.

Verkkosivu: http://www.ubuldoka.cz/

Osoite: Preslova 353/1, Prague 5 (Smíchov)

Kaupunginosa: Smichov

Puhelin: 257 329 154

Pho Vietnam Tuan & Lan

Useimmat kokeneet reppumatkaajat rakastavat Vietnamilaista ruokaa. Onneksi Prahassa on laaja Vietnamilainen yhteisö.Pho Vietnam Tuan & Lan on yksi suosituimpia vaihtoehtoja, jos haluat nopeaa, tuoretta ja edullista vietnamilaista ruokaa.

Verkkosivu: http://photuanlan.com/

Osoite: Slavíkova 1657/1

Kaupunginosa: Zizkov

Vítězné náměstín maatilatori

Maista herkkullisiaTšekkiläisiä ruokia, juustoja ja kasviksiaVítězné náměstín maatilatorilla lauantaisin aina kello 14:00 saakka. Nappaa jotain mukaan asuntolassa syötäväksi, tai lähde vaikka piknikille.

Osoite: Vítězné náměstí

Kaupunginosa: Dejvice

CrossCafe

CrossCafe onTšekkiläinen kahvilaketju, jonka kahviloita löydät ympäri kaupunkia.CrossCafe tarjoaa maukkaita ja edullisia juomia sekä ruokia.CrossCafe Florenc sijaitsee keskusbussiasemalla osoitteessaKřižíkova 6, Praha. Sieltä voit napata itsellesi hieman välipalaa, kun olet suuntaamassa hostellillesi.

Verkkosivu: http://www.crosscafe.cz/

Osoite: Křižíkova 344/6, Karlín, 186 00 Praha-Praha 8, Czech Republic

Kaupunginosa: Karlin

Puhelin: 608 305 035

Mr Banh Mi

Mitä vietnamilainen ruoka olisi ilmanBanh Mi:tä?Mr Banh Mi tarjoilee juuri näitä klassisia leipiä, jotka ovat tehty tuoreeseen patonkiin. Noin 70 czk:lla saat todella edullisen ja maittavan lounaan.

Osoite: Rumunska 30

Kaupunginosa: Vinohrady

Puhelin: 775 150 429

Palac Akropolis

Palac Akropolis vetää puoleensa nimekkäitä bändejä ja siellä järjestetään tanssitapahtumia, joissa soittaa Prahan parhaita underground-tiskijukkia.

Verkkosivu: http://www.palacakropolis.cz/

Osoite: 50.082323

Kaupunginosa: Zizkov

Puhelin: 296 330 911

RedRoom

RedRoom on live-musiikkibaari, joka on erityisesti paikallisten matkaajien suosiossa. Se on erinomainen paikka käydä oluella ja kysellä vinkkejä, minne kannattaisi seuraavaksi suunnata.

Verkkosivu: http://redroom.cz/?lang=en

Osoite: Myslíkova 283/28, 120 00 Praha 2, Czech Republic

Kaupunginosa: Nove Mesto

Puhelin: 222 520 084

Batalion Music Pub

Prahan hostellivierailijat rakastavatBatalion Music Pubin sarjakuvateemaista kuppilaa.Batalion Music Pub on lämminhenkinen, kahdessa kerroksessa toimiva klubi ja baari, joka sijaitsee aivan Wenceslasin-aukion kupeessa.

Verkkosivu: http://www.batalion.cz/

Osoite: 28 Rijna Street 3, Prague 1

Puhelin: 220 107 148

Lucerna Music Bar

Lucerna Music Bar sijaitsee aivan Wenceslasin-aukion takana. Se on yksi kaupungin suurimmista esiintymispaikoista, jossa järjestetään tanssi- ja bändi-iltoja. Se on myös edullinen, ottaen huomioon sen sijainnin.

Verkkosivu: http://www.musicbar.cz/en/

Osoite: Vodickova 36, Prague 1

Kaupunginosa: Nove Mesto

Puhelin: 224 225 440

Jiřákin maatilatori

Voitonaukiolla järjestettävän torin lisäksi Prahassa on toinen, Jiřák-niminen maatilatori, joka järjestetäänNáměstí Jiřího z Poděbradilla. Se on avoinna keskiviikosta lauantaihin.

Verkkosivu: www.farmarsketrziste.cz/en/

Osoite: Náměstí Jiřího z Poděbrad 6, Prague 3

Kaupunginosa: Zizkov

Bric a Brac

Bric a Brac kätkee vihjeen kaupasta nimeensä. Tämä helposti ohi menevä kauppa on pullollaan vintagea ja käytettyjä tavaroita, aina mukeista lasiesineisiin ja koruista vaatteisiin.

Osoite: Týnská 627/7, 110 00 Praha, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Puhelin: 222 326 484

ProVas Posters

Haluaisitko lisätä hieman väriä asuntolasi seinälle? Sinun ei ehkä kannata sisustaa asuntolaasi yksin, mutta jos haluat ostaa vintagejulisteita, onProVas Posters siihen juuri sopiva paikka. Monet kaupan julisteista on myös postikorttimuodossa.

Osoite: Rybná 21, Prague 1

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Ilmainen sisäänpääsy museoihin:

Jos olet varannut hostellisi kuun alkupuolella, on sinulla käynyt hyvä tuuri, sillä monet nähtävyyksistä ovat ilmaisia kuun ensimmäisten päivien ajan. Kansallismuseoon on ilmainen sisäänpääsy kuun ensimmäisenä maanantaina.Tšekin musiikkimuseoon pääset ilmaiseksi kuun ensimmäisenä torstaina ja kansalliseen tekniikkamuseoon joka kuun ensimmäisenä perjantaina.Lobkowiczin palatsiin pääset myös maksutta kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona, mutta vain 16:00-18:00 välisenä aikana.

Osta itsellesi 24h matkakortti:

Jos aiot matkustaa paljon, kannattaa sinun ostaa matkakortti kertalippujen sijaan. Aikuisten matkakortti maksaa 110 CZK per päivä ja 310 CZK 3 päivää. Jos kuitenkin päätät ostaa kertalippuja, kannattaa sinun ostaa ne keltaisista automaateista bussikuskin sijaan.

Lentokentät

Pääset lentokentältä hostelliisi Airport Express bussilla, jonka päätepysäkki on päärautatieasema Praha hlavní nádraží, joka on usein lyhennetty vain: Praha hl.n. Pääteasemalta pääset taas C-metrolinjalle. Voit ostaa lipun julkisen liikenteen kioskilta lentokentällä tai suoraan bussikuskilta. Suurille matkatavaroille täytyy ostaa oma lippunsa.

Yöaikaan saapuvat pääsevät keskustaan 510-numeroisella yöbussilla Divoká Šárkaan ja siitä vaihdolla raitiovaunuun 51.

Junalla

SuperCity (Pendolino), EuroCity ja InterCity –junat saapuvat kaikki päärautatieasemalle. Asema sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan vanhankaupungin ja uuden kaupungin itäpuolella Praha 1:sen alueella. Asemalta on kulkuyhteydet myös useimpiin suurin Tšekin kaupunkeihin, yhteys C-metrolinjaan ja useita raitiovaunuyhteyksiä.

Bussilla

Praha Florenc –bussiasema on pääpysäkki kansainvälisille ja maan sisällä matkustaville busseille. Asema sijaitsee hieman päärautatieasemasta pohjoiseen. Asemalla on metropysäkki (C-linja) ja raitiovaunuyhteys.

Voit ostaa kertaliput, jossa on 90-minuutin matkustusaika leimaamisen jälkeen, suoraa bussikuskilta, mutta edullisempaa on ostaa 30-minuutin tai 90-minuutin lippu keltaisesta automaatista, uutiskioskista tai turisti-infosta. Näitä lippuja voi käyttää missä tahansa julkisen liikenteen kulkuneuvossa 30 tai 90 minuutin ajan leimaamisen jälkeen.

Kieli: Tšekin virallinen kieli on Tšekki, mutta Englantia ymmärretään hyvin.

Valuutta: Tšekin Koruna (kruunu) (czk)

Sähkövirta: 230v. Pistorasioihin käy tavalliset Eurooppalaiset kaksipiikkiset pistokkeet.

Aikavyöhyke: Central European Time  (CET)

Suuntanumerot: +420 Tšekin tasavaltaan. 2 Prahaan

Postitoimisto: Prahan pääposti on osoitteessa Jindrisska 14 (aivan Wenceslasin aukion lähellä), Praha 1. Puh. 221 131 111.

Sairaala:

Useimmat apteekit (Lekarny) sijaitseva uudessa kaupungissa, kuten: Dr. Max Lekarna, Vodickova 40 (Wenceslasin aukion lähellä), Praha 1. Puh: 224 235 847

24h lääkäri löytyy osoitteesta Centre Prague International, Vodickova 28, 3. Sisäänkäynti, 2. Kerros, Praha 1.
Puh: 224 220 040. (Hätätilanne 24): 603 433 833

Touristi-Info:

Vanhan kaupungin aukio, Vanhakaupunki, Praha1. Puh: 221 714 714

Aukioloajat

Kaupat ovat yleensä auki 9:00-20:00 tai myöhempään. Baarit sulkeutuvat 22:00-24:00 välissä, mutta osa on auki myös myöhempään.

Hätänumerot: Soita 112 yleisessä hätätilanteessa.158 on suora linja poliisille. 

Hostelli Hostellit - Sophie's Hostel

I.P. Pavlova tram/metro stop is a few minutes walk; Wenceslas Square is 10 minutes walk. This makes Sophie's an ideal location with good transport connections as well as a possibility to walk around the city centre.

Hostelli Hostellit - Hostel Rosemary

Kävelyetäisyyden päässä nähtävyyksistä. Minuutin kävelymatka Wenceslas Squarelle Kahden minuutin kävelymatka päärautatieasemalle (Praha hl.n.) Viiden minuutin kävelymatka vanhan kaupungin aukiolta Kymmenen minuutin kävelymatka Kaarlensillalle Turvallinen alue.

Hostelli Hostellit - Hostel Downtown

The most of the historical sightseeings are located in a walk distance from the hostel, as well as to the centre of a busy nightlife. Hostel & Pension is situated on the most famous Prague street Národní třída in the newly reconstructed historical Cubist building. Hostel & Pension Downtown is located in the historical centre of Prague in the UNESCO zone, 5 min walk to the Wenceslas Square, 10 min walk to the Old Town Square or Charles Bridge. The nearest metro station is Národní Třída - yellow

Hostelli Hostellit - Hostel Baroque Hall

Close to Wenceslas Square and Charles Square. Dancing House and the river is about 5 minutes far.Prague is a great choice for travellers interested in beer, walking and architecture. The nearest airport is Vaclav Havel Prague Airport, 12 km from Baroque Hall.

Hostelli Hostellit - I'M Easy Housing Hostel

We are located in Prague 2, very close to the Vysehrad Castle a historical fort located In the City of Prague. In our vicinity you can find a lot of amazing bars and restaurant as well beautiful city parks such Folimanka park.

Hostelli Hostellit - Hostel Advantage

Hostel Advantage is located right close to metro station I.P.Pavlova. There are many smaller shops as well, cafes etc all easy to get quickly, all Pragues sights and points of interest in the Prague historical centre as well as to the bus or train stations. The nearest metro station is I. P. Pavlova - red route C, 250 m and Tram number 22 - 250 m (one of the frequent trams in the Prague)

Hostelli Hostellit - A&O Prague Metro Strizkov Hostel

The A&O Prague Metro Strizkov is situated in the district Strizkov and is only 5 minutes away from the metro station Strizkov. It takes merely 15 minutes from the hotel to the city centre. With its central location, you can easily get to the hostel by car, coach, train or other public means of transport which makes it a perfect base for trips to the „golden city“.

Hostelli Hostellit - Sokolska Youth Hostel

Hostel has best hostel Prague location near historical center of Prague. The most popular bars, clubs, museums, restaurants, historical monuments are just around the corner, withing walking distance! - 5 min. walk from the Wenceslas Square - 10 min. from the Main Train Station - 12 min. from the Old Town Square and famous Astronomical clock - 15 min. from the Charles Bridge. Our cheap hostel Prague is situated right next to a metro station I.P. Pavlova (underground) and Non-stop supermarket.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn, Prague

Located next to 2 major tram lines and close to but just outside the city centre - so you can enjoy the city like the locals do.

Hostelli Hostellit - A&O Prague Rhea

The A&O Prag Rhea is located only 3 minutes away from the next tram station. With its central location it is the perfect starting point for exploring the city – for groups as well as for families, couples or backpackers.

Hostelli Hostellit - Chili Hostel

Chili hostel rocks. Explore and enjoy Prague, People, Parties from our Hostel the Hot Spot in the heart of Prague 1 – the centre of prague. It's a centrally located, larger hostel and by reason of our location surrounded by...Chili hostel rocks. Explore and enjoy Prague, People, Parties from our Hostel the Hot Spot in the heart of Prague 1 – the centre of prague. It's a centrally located, larger hostel and by reason of our location surrounded by...

Hostelli Hostellit - Hostel Orange

If you're looking for a quiet, comfortable, cheap and just cool hostel right in the centre of Prague, Hostel Orange is the right place! It's the only hostel located right on Wenceslas Square, the centre of the commercial, cultural and...If you're looking for a quiet, comfortable, cheap and just cool hostel right in the centre of Prague, Hostel Orange is the right place! It's the only hostel located right on Wenceslas Square, the centre of the commercial, cultural and...

Hostelli Hostellit - Little Quarter

Little Quarter is located in Nerudova street, directly on the famous Royal Route, which winds through the heart of the historical centre of Prague. It is intended primarily for young travellers. Rooms on the top floors and a roof patio...Little Quarter is located in Nerudova street, directly on the famous Royal Route, which winds through the heart of the historical centre of Prague. It is intended primarily for young travellers. Rooms on the top floors and a roof patio...

Hostelli Hostellit - Brix Hostel

Brix Bar & Hostel is a brand new hostel in Prague; it's run by former hostel staff who decided to open their bery own and unique hostel. With a total of 13 rooms, it provides a wide range of accommodation...Brix Bar & Hostel is a brand new hostel in Prague; it's run by former hostel staff who decided to open their bery own and unique hostel. With a total of 13 rooms, it provides a wide range of accommodation...

Hostelli Hostellit - Sophie's Hostel

Central New Town location - a 5 minute walk from the National Museum. Whether you're a world traveller, on a weekend getaway, or in Prague on business, young or not-so-young, if you're seeking a relaxing and calm place to rest...Central New Town location - a 5 minute walk from the National Museum. Whether you're a world traveller, on a weekend getaway, or in Prague on business, young or not-so-young, if you're seeking a relaxing and calm place to rest...

Hostelli Hostellit - Hostel Ananas

Welcome to Hostel Ananas, the newly opened hostel at Wenceslas Square. You know us already from Hostel Mango and Hostel Orange. We are here to help you enjoy your stay in Prague to the fullest, by providing cheap but clean...Welcome to Hostel Ananas, the newly opened hostel at Wenceslas Square. You know us already from Hostel Mango and Hostel Orange. We are here to help you enjoy your stay in Prague to the fullest, by providing cheap but clean...

Hostelli Hostellit - Czech Inn Hostel

Applauded for its modern design, luxurious amenities, and exceptional cleanliness, Czech Inn is consistently one of Prague’s best-rated hostels and is the only designer hostel in Prague. Housed in a beautifully restored 19th century building, Czech Inn offers a variety...Applauded for its modern design, luxurious amenities, and exceptional cleanliness, Czech Inn is consistently one of Prague’s best-rated hostels and is the only designer hostel in Prague. Housed in a beautifully restored 19th century building, Czech Inn offers a variety...

Hostelli Hostellit - Hostel One Home

Hostel One Home is perfectly located in the heart of Prague, in walking distance of the main attractions, one street away from the Powder Tower! Bunk beds and shared bathroom facilities with linen included. Hostel One Home hosts 42 beds...Hostel One Home is perfectly located in the heart of Prague, in walking distance of the main attractions, one street away from the Powder Tower! Bunk beds and shared bathroom facilities with linen included. Hostel One Home hosts 42 beds...

Hostelli Hostellit - Sir Toby's Hostel

Tucked into the turn of the tumbling Vltava river lies the humble neighbourhood of Holešovice. Its' industrial past has since passed into a residential and business quarter whose calm nature belies the nearby centre (10mins tram ride away). It is...Tucked into the turn of the tumbling Vltava river lies the humble neighbourhood of Holešovice. Its' industrial past has since passed into a residential and business quarter whose calm nature belies the nearby centre (10mins tram ride away). It is...

Hostelli Hostellit - PLUS Prague Hostel

PLUS Prague Hostel raises the standards for hostels all over Europe, located just a quick three stops on the metro from Prague’s historic and stunning city centre. The rooms in this enormous 540-bed hostel are big, bright and airy with...PLUS Prague Hostel raises the standards for hostels all over Europe, located just a quick three stops on the metro from Prague’s historic and stunning city centre. The rooms in this enormous 540-bed hostel are big, bright and airy with...

Hostelli Hostellit - Hostel HomeR

We totally have the best location ever!! Our hostel is located in a historic building from the 16th century with renaissance ceilings. It's perfectly located walking distance from most of the greatest hot spots around Prague. We're 150 meters from...We totally have the best location ever!! Our hostel is located in a historic building from the 16th century with renaissance ceilings. It's perfectly located walking distance from most of the greatest hot spots around Prague. We're 150 meters from...

Hostelli Hostellit - Hostel City Center

ILMAINEN INTERNETPISTE - ILMAINEN WiFi – ILMAISET KAUPUNGIN KARTAT - LAKANAT KUULUVAT HINTAAN – ILMAISET KUUMAT SUIHKUT - ILMAINEN MATKATAVARASÄILYTYS – ILMAINEN TAKSIN TILAUS. EI piilotettuja maksuja – EI paluuaikoja iltaisin - EI sulkemisaikaa päivisin Hostel City Center sijaitsee...ILMAINEN INTERNETPISTE - ILMAINEN WiFi – ILMAISET KAUPUNGIN KARTAT - LAKANAT KUULUVAT HINTAAN – ILMAISET KUUMAT SUIHKUT - ILMAINEN MATKATAVARASÄILYTYS – ILMAINEN TAKSIN TILAUS. EI piilotettuja maksuja – EI paluuaikoja iltaisin - EI sulkemisaikaa päivisin Hostel City Center sijaitsee...

Hostelli Hostellit - Hostel Marabou Prague

Prague’s fanciest multicoloured hostel, not more than 15 minutes from the most important sights! Marabou is situated in charming and lively Art-Nouveau district of Zizkov, well known for its dense network of traditional pubs, cosy bars, and cool clubs. Day...Prague’s fanciest multicoloured hostel, not more than 15 minutes from the most important sights! Marabou is situated in charming and lively Art-Nouveau district of Zizkov, well known for its dense network of traditional pubs, cosy bars, and cool clubs. Day...

Hostelli Hostellit - Fontana

Hostel Fontana is a good, friendly and affordable hostel, located near the center of Prague. This property offers accommodation in non-smoking mixed dorm rooms with shared facilities. In the common room you can watch satellite TV, or access free WiFi...Hostel Fontana is a good, friendly and affordable hostel, located near the center of Prague. This property offers accommodation in non-smoking mixed dorm rooms with shared facilities. In the common room you can watch satellite TV, or access free WiFi...

Hostelli Hostellit - Hostel Lipa

Hostel Lipa has 6 rooms with vintage furniture. Blue room (6 beds) and Green room (6 beds) are mixed dorms and red room (6 beds) is a female dorm. If want more privacy, it offers three private rooms: Yellow and...Hostel Lipa has 6 rooms with vintage furniture. Blue room (6 beds) and Green room (6 beds) are mixed dorms and red room (6 beds) is a female dorm. If want more privacy, it offers three private rooms: Yellow and...

Hostelli Hostellit - Cosmopole Hostel

Cosmopole Hostel can offer you the stay in private (two beds) rooms, 4 beds rooms, 6 beds rooms, 8beds rooms, 10 beds rooms, and 12 beds room. Located at east to the old court building where Kafka toiled away, south...Cosmopole Hostel can offer you the stay in private (two beds) rooms, 4 beds rooms, 6 beds rooms, 8beds rooms, 10 beds rooms, and 12 beds room. Located at east to the old court building where Kafka toiled away, south...

Hostelli Hostellit - Hostel Mango

The Hostel Mango of Prague is only a few meters away from Charles Bridge, right in the heart of the historical centre of Prague. That's where you will find Hostel 'Mango', a combination of modern services, fantastic location and relaxed...The Hostel Mango of Prague is only a few meters away from Charles Bridge, right in the heart of the historical centre of Prague. That's where you will find Hostel 'Mango', a combination of modern services, fantastic location and relaxed...

Hostelli Hostellit - Welcome Hostel and Apartments Prague

Welcome Hostel and Apartments Prague is one of the brightest and charming hostels in the city. This hostel offers 1) Three and Seven Bed Dormitory Rooms 2) Private Rooms with Shared Bathrooms 3) One and Two Bedroom Apartments We offer...Welcome Hostel and Apartments Prague is one of the brightest and charming hostels in the city. This hostel offers 1) Three and Seven Bed Dormitory Rooms 2) Private Rooms with Shared Bathrooms 3) One and Two Bedroom Apartments We offer...

Hostelli Hostellit - Old Prague House

Old Prague House is a pleasant, family run hostel, in the heart of the romantic old Prague centre. We offer 6 rooms with shared bathrooms, 2 rooms with bathroom, one superior double room with bathroom, one suite with bedroom and...Old Prague House is a pleasant, family run hostel, in the heart of the romantic old Prague centre. We offer 6 rooms with shared bathrooms, 2 rooms with bathroom, one superior double room with bathroom, one suite with bedroom and...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Pension Ross Praha

A-1 Pension Ross Prague is a great place to stay in Prague. It is located in a quiet residential area close to the centre. In our relaxed and friendly family-run Bed and Breakfast/Hotel/Guesthouse you can use a secure basement garage...A-1 Pension Ross Prague is a great place to stay in Prague. It is located in a quiet residential area close to the centre. In our relaxed and friendly family-run Bed and Breakfast/Hotel/Guesthouse you can use a secure basement garage...

Hostelli Hostellit - Dizzy Daisy Hostel Prague

We present the best and the newest venue of Dizzy Daisy Hostels. After a few years of activity in Poland the DD Chain has opened for You a new location in Prague, the next fabulous city of Central Europe. We...We present the best and the newest venue of Dizzy Daisy Hostels. After a few years of activity in Poland the DD Chain has opened for You a new location in Prague, the next fabulous city of Central Europe. We...

Hostelli Hostellit - Hostel Florenc

The Hostel Florenc Prague is a new offer for those, who wish to have a pleasant, unforgettable stay and enjoy their visit to Prague. Perfect location, privacy, cleanliness, security and a helpful staff are definitely our strong assets. From March...The Hostel Florenc Prague is a new offer for those, who wish to have a pleasant, unforgettable stay and enjoy their visit to Prague. Perfect location, privacy, cleanliness, security and a helpful staff are definitely our strong assets. From March...

Hostelli Hostellit - Hostel Praha Ládví

We offer accommodation in newly refurbished 1/8-bedded rooms with common sanitary facilities and kitchen in the floor. The kitchen is fully equipped with cooking stove, microwave oven, tea kettle and kitchenware. Cable TV in common room also available. - cheap...We offer accommodation in newly refurbished 1/8-bedded rooms with common sanitary facilities and kitchen in the floor. The kitchen is fully equipped with cooking stove, microwave oven, tea kettle and kitchenware. Cable TV in common room also available. - cheap...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.