Student housing - Hostels - Coworking in Praha (Tšekki)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Praha, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Praha.

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - A&O Prague Metro Strizkov Hostel View All Images

A & O Prague Metro Strizkov sijaitsee alueella Strizkov ja on vain 5 minuutin päässä Strizkovin metroasemalta. Hotelli vie vain 15 minuutin päässä hotellista kaupungin keskustaan. Keskeisen sijaintinsa ansiosta voit helposti päästä hostellille autolla, linja-autoilla, junalla tai muilla julkisilla kulkuvälineillä, mikä tekee siitä täydellisen tukikohdan "kultaiselle kaupungista".

Hostelli Hostellit - Easy Housing Hostel View All Images

Olemme Prahan 2 lähellä, lähellä Vysehradin linnaa, historiallista linnoitusta Prahan kaupungissa. Läheisyydessämme löydät paljon hämmästyttäviä baareja ja ravintoloita sekä kauniita puistoja, kuten Folimanka-puisto.

Hostelli Hostellit - Hostel Rosemary View All Images

Kävelyetäisyyden päässä nähtävyyksistä. Minuutin kävelymatka Wenceslas Squarelle Kahden minuutin kävelymatka päärautatieasemalle (Praha hl.n.) Viiden minuutin kävelymatka vanhan kaupungin aukiolta Kymmenen minuutin kävelymatka Kaarlensillalle Turvallinen alue.

Hostelli Hostellit - Sokolska Youth Hostel View All Images

Hostel on paras hostelli Prahan sijainti lähellä Prahan historiallista keskustaa. Suosituimmat baarit, klubit, museot, ravintolat, historialliset monumentit ovat aivan nurkan takana kävelymatkan päässä. - 5 min. kävelymatkan päässä Venceslauksen aukiolta - 10 min. päärautatieasemalta - 12 min. Vanhankaupungin aukiolta ja kuuluisalta Astronomical-kelloilta - 15 min. Kaarlensillalta. Meidän halpa hostelli Praha sijaitsee aivan metroaseman IP Pavlova (maanalainen) ja Non-stop-supermarketin vieressä.

Hostelli Hostellit - Hostel Advantage View All Images

Hostel Advantage sijaitsee lähellä metroasemaa IPPavlova. On monia pienempiä kauppoja, kahviloita jne. Kaikki helppo saada nopeasti, kaikki Prahan nähtävyydet ja kiinnostavat paikat Prahan historiallisessa keskustassa sekä bussi- tai juna-asemille. Lähin metroasema on IP Pavlova - punainen reitti C, 250 m ja raitiovaunu 22 - 250 m (yksi Prahan tavallisista raitiovaunuista)

Hostelli Hostellit - Hostel Baroque Hall View All Images

Lähellä Venceslauksen aukiota ja Kaarle-aukiota. Dancing House ja joki ovat noin 5 minuutin päässä.Prague on loistava valinta oluelle, kävelylle ja arkkitehtuurille kiinnostuneille matkailijoille. Lähin lentokenttä on Vaclav Havel Prague Airport, 12 km päässä Baroque Hallista.

Hostelli Hostellit - Hostel Downtown View All Images

Suurin osa historiallisista nähtävyyksistä sijaitsee kävelymatkan päässä hostellista, sekä kiireisen yöelämän keskustaan. Hostel & Pension sijaitsee kuuluisimmalla Praha-kadulla, Národní třída, äskettäin rekonstruoidussa historiallisessa Cubist-rakennuksessa. Hostel & Pension Downtown sijaitsee Prahan historiallisessa keskustassa UNESCOn vyöhykkeellä, 5 minuutin kävelymatkan päässä Venceslauksen aukiolta, 10 minuutin kävelymatkan päässä Vanhankaupungin aukiolta tai Kaarlensillalta. Lähin metroasema on Národní Třída - keltainen

Hostelli Hostellit - Sophie's Hostel View All Images

IP Pavlovan raitiovaunupysäkki / metroasema on muutaman minuutin kävelymatka; Václavin aukio on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tekee Sophien ihanteellisesta sijainnista hyvät liikenneyhteydet sekä mahdollisuuden kävellä kaupungin keskustassa.

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Prahaan

Praha on yksi parhaista kaupungeista, joihin voit matkustaa pienellä budjetilla. Kaupunki on ollut vuosikymmenten ajan reppumatkaajien suosiossa. Ruoka, olut ja viini ovat paljon edullisempia kuin esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja tarjolla on suuri valikoima edullisia hostelleja, joten saat varmasti kasattua juuri sinun lompakollesi soveltuvan matkan.   Kaupungin keskusta on kompakti, joten hostelling vuokraaminen sieltä, on erinomainen idea. Pakkaa matkaasi mukavat kengät, sillä tulet kävelemään paljon tutustuessasi linnoihin, historiallisiin rakennuksiin, taidegallerioihin, kauppoihin ja ’Stare Mestoon’ (vanhakaupunki). Jos varaa itsellesi hostellin kaupungin keskustan ”uudesta kaupungista” ’Nove Mestosta’, kannatta sinun pakata mukaan juhlimiseen soveltuvia vaatteita, sillä Prahalaiset rakastavat juhlimista. Hostelliryhmät pitävät myös juhlimisesta, minkä takia useat matkaajista palaavatkin takaisin tähän hauskaa, eleganttiin ja edulliseen kaupunkiin. 

John Lennon -seinä

Suuntaa hostelliltasiVelkopřevorskén aukiolle ja pääset ihastelemaan John Lennon -seinän upeita graffiteja. 1980-luvulla tyytymätön nuoriso käytti seinää purkaakseen tunteitaan. Nykyään se on suosittu nähtävyys ja symboli maan kommunistisesta menneisyydestä, sekä muistutus siitä, että rakkaus saa maailman pyörät pyörimään.

Osoite: Velkopřevorské náměstí, Malá Strana, 118 00 Praha-Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Mala Strana

Vlatava -jokikävely

Praha on jokikaupunki. Monet hostelleista sijaitsevat todella lähellä kaunista Vltava-jokea. Lähde siis kävelyllä kaupungin läpi ja joenvartta pitkin. Nautiskele vanhan- ja uuden kaupungin näkymistä, sekä tietysti upeista silloista.

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Kinskyn puisto

Voit viettää ihastuttavan iltapäivän puistossa kuljeskellen Petrin-kukkulan varjoissa. Puisto ei ole kuitenkaan pelkästään puita ja nurmikkoa: seuraa ristiin ja rastiin kulkevia polkuja, ja löydät puisia kirkkoja, piilotettuja altaita, patsaita ja vesiputouksia. Kinskyn kesäpalatsissa sijaitsee myösTšekin kansallismuseo.

Osoite: Kinského zahrada Prague, Czech Republic

Kaupunginosa: Smichov

Kaarlensilta

600-vuotias Kaarlensilta yhdistää Vanhankaupungin jaMalá Stranan Vltava-joen yli. Silta on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, joten voit odottaa löytäväsi muita reppumatkaajia ihastelemassa sen kauneutta.

Osoite: Karlův most, 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Prahan linna

Prahan linnassa vieraileminen on lähes pakollista ja kontrasti hostellihuoneesi ja palatsin välillä saa pääsi pyörälle. Linnan valtavalta alueelta löytyy kuninkaanlinna, Pyhän Vituksen Katedraali, kolme kirkkoa ja luostari.

Verkkosivu: http://www.hrad.cz/en/index.shtml

Osoite: Prague Castle, 119 08 Prague 1, Czech Republic

vanhauusi synagoga

Vanhauusi synagoga on yksi Euroopan vanhimpia toiminnassa olevia synagogia. Se sijaitseeJosefovin juutalaiskorttelissa. Synagoga on ollut toiminnassa aina vuodesta 1270 asti, poislukien kolme vuotta natsimiehityksen aikana.

Verkkosivu: http://www.synagogue.cz/

Osoite: Maiselova 18, 110 01 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Týn -kirkko

Tämä kirkko on yksi Prahan tunnetuimpia nähtävyyksiä. Sen 80-metriä korkea goottilaiset tornit kohoavat Vanhankaupungin ylle.

Verkkosivu: http://www.tyn.cz/cz/

Osoite: Staroměstské nám., 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Tanssiva talo

Tämä ultramoderni tanssiva talo kuvastaa naistanssijaa kaartumassa miespuolisen kumppaninsa käden päälle. Rakennus aiheutti vastustusta avajaistensa jälkeen, mutta se on nykyään yksi Prahan tunnettuja maamerkkejä.

Verkkosivu: http://www.tancici-dum.cz/

Osoite: Jiráskovo náměstí 1981/6, 120 00 Praha 2, Czech Republic

Kaupunginosa: Nove Mesto

Vanhakaupunki ja uusi kaupunki

Praha 1 on alue, jossa suurin osa turistikohteista, kuten nähtävyyksistä, baareista ja ravintoloista sijaitsee. Se on reppumatkaajien sekä luksusmatkaajien ykköskohde. Vanhankaupungin ja uuden kaupungin alueet ovat erittäin turistisia ja yleensä muita alueita kalliimpia. Uusi kaupunki on eläväisempi, siellä sijaitsee sekäWenceslas-, että Náměstí Republiky -aukiot.

Tunnisteet Turistikohde Keskeinen

Zizkov

Praha 3:n Zizkov on erityisesti nuorten ja opiskelijoiden suosima alue, joten se sopii erinomaisesti reppumatkaajille. Zizkov on hyvä valinta, jos haluat nauttia edullisen aterian tai viettää iltaa pienemmällä budjetilla. Vanhankaupungin läheisillä alueilla on joitakin trendikkäitä baareja ja ravintoloita. Siellä myös sijaitsee iso osa Zizkovin hostelleista.

Trendikäs Paikallisten asuinpaikka Ravintoloita

Malá Strana ja Prahan linna

Malá Strana ja Prahan linna ovat historiallisempia ja hiljaisempia alueita verrattuna Praha 1:seen. Niissä on myös vähemmän baareja, muuta silti paljon hostelleja. Kaarlensillan toisessa päässä Vanhastakaupungista sijaitsevassaMalá Stranassa on upeaa barokkiarkkitehtuuria, kuten Pyhän Nikolauksen kirkko jaWallensteinin palatsi.

Rauhaa ja hiljaisuutta Kävelykatuja Kauniita Rakennuksia

Tšekin olutfestivaalit (Toukokuu)

Olenko minä ainut, jonka mielestä asuntola pyörii ympäri? VaikkaTšekkiläinen olut on ollut suosittuja jo vuosikaudet, ovat ihmiset alkaneet järjestää festivaaleja sen juhlimiseen vasta 2007 vuoden jälkeen. Täytä vatsasi yli 70 erilaisella alueella kahden viikon ajan toukokuussa. Tapahtumissa esiintyy myös monia livebändejä sekä muita esiintyjiä.

Verkkosivu: www.ceskypivnifestival.cz

Osoite: Letenská pláň 170 00 Prague 7, Czech Republic

Kaupunginosa: Prague 7

Pyhän Nikolaosin päivän aatto (Joulukuu)

Joulupukki vierailee Vanhankaupungin aukiolla ennen joulua Pyhän Nikolaosin päivän aattona. Tapahtumaa kutsutaan myös pikkujouluksi. Joulupukin löydät jakamassa makeisia, tai istumassa oluella. Pukin matkassa on myös makeisia jakeleva enkeli, sekä hiilenpaloja jakeleva paholainen.

Osoite: Old Town Square Staroměstské nám., 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Noitien yö (Huhtikuu)

Paleni Cardojenic, eli noitien yö, järjestetään huhtikuussa. Se on ikään kuinTšekkiläinen halloween. Petrin-kukkulalla poltetaan kokkoja ja nukkeja, joiden pitäisi suojella ihmisiä pahalta. Voit ehkä joutua nukkumaan asuntolassa valot päällä...

Osoite: Petřín Petřín, 169 00 Prague-Prague 6, Czech Republic

Kaupunginosa: Smichov

Joulutorit (Marraskuu - Tammikuu)

Prahasta tulee todellinen joulukaupunki marraskuun ja joulukuun ajaksi, kun vuosittaiset joulutorit pystytetään ympäri kaupunkia. Hostellissa on lämmin, mutta ulkona pääset esimerkiksi luistelemaan valtavan joulukuusen ympärillä ja kuuntelemaan perinteisiä joululauluja, joten et varmasti haluisi olla missään muualla.

Prahan maraton (Toukokuu)

Tässäpä tapahtuma urheileville reppumatkaajille, tai katujuhlien ystäville. Prahan kansainvälinen maraton järjestetään toukokuussa, ja siihen osallistuu 3000 kilpajuoksijaa ja 25 000 kaupunki-/Perhejuoksuun osallistujaa. Juoksukilpailu alkaa ja päättyy Vanhankaupungin aukiolla, jonka jälkeen juhlat alkavat bändien ja katutaiteilijoiden säestyksellä.

Verkkosivu: www.praguemarathon.com/en

Osoite: Old Town Square Staroměstské nám., 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Transmission (Marraskuu)

Tämä suuri tanssitapahtuma järjestetään Prahan O2 Arenalla, ja tähän tapahtumaan todella panostetaan. Valtava valoshow, voimakkaat Funktion One -äänentoistolaitteet ja tarinankerronta tekevät tästä todella ikimuistoisen kokemuksen kaikille klubikulttuurin ystäville.

Verkkosivu: http://transmission.cz/en/

Osoite: Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9, Czech Republic

Kaupunginosa: Vysocany

Prahan Kansainvälinen Musiikkifestivaali (Toukokuu)

Hieman rauhallisempi vaihtoehto on keväisin järjestettäväPrahan Kansainvälinen Musiikkifestivaali. Festivaalien kattaukseen kuuluu klassisen musiikin artisteja, orkestereita, oopperaa, teatteria ja muita tapahtumia. Tapahtuma järjestetään Prahan Kansallisteatterissa ja muissa esityspaikoissa ympäri kaupunkia.

Verkkosivu: www.festival.cz

Osoite: Národní 2, 110 00 Praha 1, Czech Republic

Kaupunginosa: Nove Mesto

U Buldoka

U Buldoka on musiikkibaari/kahvila, jossa on erinomainen valikoima edullisia ja herkullisia Tšekkiläisiä, sekä kansainvälisiä lounaita. Paikka sopii erinomaisesti reppumatkaajille, jotka haluavat maistella paikallisia ruokalajeja.

Verkkosivu: http://www.ubuldoka.cz/

Osoite: Preslova 353/1, Prague 5 (Smíchov)

Kaupunginosa: Smichov

Puhelin: 257 329 154

Pho Vietnam Tuan & Lan

Useimmat kokeneet reppumatkaajat rakastavat Vietnamilaista ruokaa. Onneksi Prahassa on laaja Vietnamilainen yhteisö.Pho Vietnam Tuan & Lan on yksi suosituimpia vaihtoehtoja, jos haluat nopeaa, tuoretta ja edullista vietnamilaista ruokaa.

Verkkosivu: http://photuanlan.com/

Osoite: Slavíkova 1657/1

Kaupunginosa: Zizkov

Vítězné náměstín maatilatori

Maista herkkullisiaTšekkiläisiä ruokia, juustoja ja kasviksiaVítězné náměstín maatilatorilla lauantaisin aina kello 14:00 saakka. Nappaa jotain mukaan asuntolassa syötäväksi, tai lähde vaikka piknikille.

Osoite: Vítězné náměstí

Kaupunginosa: Dejvice

CrossCafe

CrossCafe onTšekkiläinen kahvilaketju, jonka kahviloita löydät ympäri kaupunkia.CrossCafe tarjoaa maukkaita ja edullisia juomia sekä ruokia.CrossCafe Florenc sijaitsee keskusbussiasemalla osoitteessaKřižíkova 6, Praha. Sieltä voit napata itsellesi hieman välipalaa, kun olet suuntaamassa hostellillesi.

Verkkosivu: http://www.crosscafe.cz/

Osoite: Křižíkova 344/6, Karlín, 186 00 Praha-Praha 8, Czech Republic

Kaupunginosa: Karlin

Puhelin: 608 305 035

Mr Banh Mi

Mitä vietnamilainen ruoka olisi ilmanBanh Mi:tä?Mr Banh Mi tarjoilee juuri näitä klassisia leipiä, jotka ovat tehty tuoreeseen patonkiin. Noin 70 czk:lla saat todella edullisen ja maittavan lounaan.

Osoite: Rumunska 30

Kaupunginosa: Vinohrady

Puhelin: 775 150 429

Palac Akropolis

Palac Akropolis vetää puoleensa nimekkäitä bändejä ja siellä järjestetään tanssitapahtumia, joissa soittaa Prahan parhaita underground-tiskijukkia.

Verkkosivu: http://www.palacakropolis.cz/

Osoite: 50.082323

Kaupunginosa: Zizkov

Puhelin: 296 330 911

RedRoom

RedRoom on live-musiikkibaari, joka on erityisesti paikallisten matkaajien suosiossa. Se on erinomainen paikka käydä oluella ja kysellä vinkkejä, minne kannattaisi seuraavaksi suunnata.

Verkkosivu: http://redroom.cz/?lang=en

Osoite: Myslíkova 283/28, 120 00 Praha 2, Czech Republic

Kaupunginosa: Nove Mesto

Puhelin: 222 520 084

Batalion Music Pub

Prahan hostellivierailijat rakastavatBatalion Music Pubin sarjakuvateemaista kuppilaa.Batalion Music Pub on lämminhenkinen, kahdessa kerroksessa toimiva klubi ja baari, joka sijaitsee aivan Wenceslasin-aukion kupeessa.

Verkkosivu: http://www.batalion.cz/

Osoite: 28 Rijna Street 3, Prague 1

Puhelin: 220 107 148

Lucerna Music Bar

Lucerna Music Bar sijaitsee aivan Wenceslasin-aukion takana. Se on yksi kaupungin suurimmista esiintymispaikoista, jossa järjestetään tanssi- ja bändi-iltoja. Se on myös edullinen, ottaen huomioon sen sijainnin.

Verkkosivu: http://www.musicbar.cz/en/

Osoite: Vodickova 36, Prague 1

Kaupunginosa: Nove Mesto

Puhelin: 224 225 440

Jiřákin maatilatori

Voitonaukiolla järjestettävän torin lisäksi Prahassa on toinen, Jiřák-niminen maatilatori, joka järjestetäänNáměstí Jiřího z Poděbradilla. Se on avoinna keskiviikosta lauantaihin.

Verkkosivu: www.farmarsketrziste.cz/en/

Osoite: Náměstí Jiřího z Poděbrad 6, Prague 3

Kaupunginosa: Zizkov

Bric a Brac

Bric a Brac kätkee vihjeen kaupasta nimeensä. Tämä helposti ohi menevä kauppa on pullollaan vintagea ja käytettyjä tavaroita, aina mukeista lasiesineisiin ja koruista vaatteisiin.

Osoite: Týnská 627/7, 110 00 Praha, Czech Republic

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Puhelin: 222 326 484

ProVas Posters

Haluaisitko lisätä hieman väriä asuntolasi seinälle? Sinun ei ehkä kannata sisustaa asuntolaasi yksin, mutta jos haluat ostaa vintagejulisteita, onProVas Posters siihen juuri sopiva paikka. Monet kaupan julisteista on myös postikorttimuodossa.

Osoite: Rybná 21, Prague 1

Kaupunginosa: Josefov Old Town

Ilmainen sisäänpääsy museoihin:

Jos olet varannut hostellisi kuun alkupuolella, on sinulla käynyt hyvä tuuri, sillä monet nähtävyyksistä ovat ilmaisia kuun ensimmäisten päivien ajan. Kansallismuseoon on ilmainen sisäänpääsy kuun ensimmäisenä maanantaina.Tšekin musiikkimuseoon pääset ilmaiseksi kuun ensimmäisenä torstaina ja kansalliseen tekniikkamuseoon joka kuun ensimmäisenä perjantaina.Lobkowiczin palatsiin pääset myös maksutta kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona, mutta vain 16:00-18:00 välisenä aikana.

Osta itsellesi 24h matkakortti:

Jos aiot matkustaa paljon, kannattaa sinun ostaa matkakortti kertalippujen sijaan. Aikuisten matkakortti maksaa 110 CZK per päivä ja 310 CZK 3 päivää. Jos kuitenkin päätät ostaa kertalippuja, kannattaa sinun ostaa ne keltaisista automaateista bussikuskin sijaan.

Lentokentät

Pääset lentokentältä hostelliisi Airport Express bussilla, jonka päätepysäkki on päärautatieasema Praha hlavní nádraží, joka on usein lyhennetty vain: Praha hl.n. Pääteasemalta pääset taas C-metrolinjalle. Voit ostaa lipun julkisen liikenteen kioskilta lentokentällä tai suoraan bussikuskilta. Suurille matkatavaroille täytyy ostaa oma lippunsa.

Yöaikaan saapuvat pääsevät keskustaan 510-numeroisella yöbussilla Divoká Šárkaan ja siitä vaihdolla raitiovaunuun 51.

Junalla

SuperCity (Pendolino), EuroCity ja InterCity –junat saapuvat kaikki päärautatieasemalle. Asema sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan vanhankaupungin ja uuden kaupungin itäpuolella Praha 1:sen alueella. Asemalta on kulkuyhteydet myös useimpiin suurin Tšekin kaupunkeihin, yhteys C-metrolinjaan ja useita raitiovaunuyhteyksiä.

Bussilla

Praha Florenc –bussiasema on pääpysäkki kansainvälisille ja maan sisällä matkustaville busseille. Asema sijaitsee hieman päärautatieasemasta pohjoiseen. Asemalla on metropysäkki (C-linja) ja raitiovaunuyhteys.

Voit ostaa kertaliput, jossa on 90-minuutin matkustusaika leimaamisen jälkeen, suoraa bussikuskilta, mutta edullisempaa on ostaa 30-minuutin tai 90-minuutin lippu keltaisesta automaatista, uutiskioskista tai turisti-infosta. Näitä lippuja voi käyttää missä tahansa julkisen liikenteen kulkuneuvossa 30 tai 90 minuutin ajan leimaamisen jälkeen.

Kieli: Tšekin virallinen kieli on Tšekki, mutta Englantia ymmärretään hyvin.

Valuutta: Tšekin Koruna (kruunu) (czk)

Sähkövirta: 230v. Pistorasioihin käy tavalliset Eurooppalaiset kaksipiikkiset pistokkeet.

Aikavyöhyke: Central European Time  (CET)

Suuntanumerot: +420 Tšekin tasavaltaan. 2 Prahaan

Postitoimisto: Prahan pääposti on osoitteessa Jindrisska 14 (aivan Wenceslasin aukion lähellä), Praha 1. Puh. 221 131 111.

Sairaala:

Useimmat apteekit (Lekarny) sijaitseva uudessa kaupungissa, kuten: Dr. Max Lekarna, Vodickova 40 (Wenceslasin aukion lähellä), Praha 1. Puh: 224 235 847

24h lääkäri löytyy osoitteesta Centre Prague International, Vodickova 28, 3. Sisäänkäynti, 2. Kerros, Praha 1.
Puh: 224 220 040. (Hätätilanne 24): 603 433 833

Touristi-Info:

Vanhan kaupungin aukio, Vanhakaupunki, Praha1. Puh: 221 714 714

Aukioloajat

Kaupat ovat yleensä auki 9:00-20:00 tai myöhempään. Baarit sulkeutuvat 22:00-24:00 välissä, mutta osa on auki myös myöhempään.

Hätänumerot: Soita 112 yleisessä hätätilanteessa.158 on suora linja poliisille.