Hostellit kohteessa Edinburgh

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Edinburgh? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Edinburgh ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Edinburgh. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Edinburgh.

Tervetuloa Edinburghiin

‘Auld Reekie’ on kuin tulivuori täynnä mielenkiintoista tekemistä. Kirjaimellisesti, kaupungissa on ikivanha tulivuori ja modernia arkkitehtuuria vierivieressä ja niiden vieressä Edinburghin linna, joka vahtii kaupunkia. Tämä pohjoisen Ateena houkuttelee ryhmiä ja reppumatkaajia sankoin joukoin joka vuosi,  ihastelemaan kulttuuria ja nauttimaan komediasta. Edinburgh on yksi Iso-Britannian suosituimpia kohteita. Se totisesti repii sinut ulos hostellistasi ja ulos kaduille nauttimaan mielenkiintoisesta tekemisestä. Kaupungin edulliset, mutta mahtavat hostellit tarjoavat sinulle oivan mahdollisuuden nauttia kaupungista täysin siemauksin, ilman ikävää laskua. 

Kiipeä ylös Arthur's Seatille

Jätä hostelli taaksesi ainakin päivän ajaksi ja vietä päivä tutustuen muinaiseen Camelotiin. Nouse 250mHolyrood Parkin vehreiltä niityiltä tälle entiselle tulivuorelle, josta on upeat näkymät ympäri kaupunkia. Vappupäivän perinteisiin kuuluu, että nuoret naiset pesevät kasvonsa kukkulan aamukasteessa, joka tekee heistä kauniita. Tämä paikka on kaunis ja virkistävä myös muina vuodenaikoina.

Kaupunginosa: Holyrood

Ikkunashoppailua Victoria Streetillä

Reppumatkaajillakin on sisäinen muotifriikkinsä. Nautiskele ihastuttavan kiemurtelevan Victoria Streetin tarjonnasta. Aloita George IV:n sillalta ja leikkishoppaile aina Grassmarketille saakka. Kadun varresta löytyy esimerkiksi: trendikkäästä Swishistä ajattomaan Walker Slateriin, ihastuttavia vanhoja kääröjä Old Town Bookshopissa ja haisevia juustoja Ij Mellis:issä.

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

The Meadow

Ime itseesi Edinburgin aurinkoa tai nauti viileästä, puiden suomasta varjosta, aivan Edinburgin yliopiston lähettyvillä.The Meadow on vehreä silta Vanhankaupungin ja Southsiden välillä. Se on erinomainen paikka pysähtyä nauttimaan hiljaisuudesta, kaupungin vilinän ja hulinan suojissa.

Kaupunginosa: Newington

Edinburghin linna

Sammuneen tulivuoren huipulla sijaitsevaEdinburghin linna on reppumatkaajille lähes pakollinen vierailukohde. Linna ei ole pelkästään mielenkiintoinen, vaan se antaa hyvän sijainnin kaupungissa. Kannattaa osallistua näyttelijöiden vetämille opastetuille kierroksille.

Verkkosivu: http://www.edinburghcastle.gov.uk/

Osoite: Edinburgh Castle, Castlehill EH1 2NG

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 0131 225 9846

Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon on kauhistuttava seikkailu 1000 vuoden läpi Skotlantilaisten roistojen, riehujien ja renttujen seurassa. Näyttelijät, erikoistehosteet ja hupilaitteet puhaltavat elämän näihin kidutuskammioihin, sarjamurhaajiin ja jopa paikalliseen kannibaaliin, Sawney Beaniin.

Verkkosivu: http://www.thedungeons.com/edinburgh/en/

Osoite: 31 Market Street, EH1 1DF

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 0871 423 2250

The Stand Comedy Club

Edinburghin ainoa kokoaikainen komediaklubi The Stand esittelee paikallisten taiturien lahjoja. Esityksiä on seitsemänä iltana viikossa ja tulet varmasti nauramaan vatsasi kipeäksi.

Verkkosivu: http://www.thestand.co.uk/

Osoite: 5 York Place, EH1 3EB

Kaupunginosa: Queen Street

Puhelin: 0131 558 7272

Our Dynamic Earth

Tätä kohdetta kannattaa välttää koululaisten lomien aikana, mutta kun oppilaat istuvat kiltisti pulpeteissaan, lähde matkalle läpi maailman historianOur Dynamic Earthin interaktiivisten näyttelyiden parissa.

Verkkosivu: http://www.dynamicearth.co.uk/

Osoite: Holyrood Rd, EH8 8AS

Kaupunginosa: Holyrood

Puhelin: 0131 550 7800

Southside

Southside on kaupungin yliopistokeskus. Se on täynnä opiskelijoille soveltuvia ruoka- ja juomapaikkoja. Koska opiskelijat ovat yritysten pääasiakaskuntaa, sopii alue erityisen hyvin reppumatkaajille.

Edullinen Paikallisten asuinpaikka

Vanhakaupunki

EdinburghinVanhakaupunki on kaupungin sydän. Se on pullollaan elegantteja kivitaloja, museoita ja kuuluisia nähtävyyksiä, kuten linnat,St Giles’Cathedral ja Skotlannin kansallisgalleria.

Kauniita Rakennuksia Keskeinen Turisti

Princes Street

Princes Streetiä on vaikea ohittaa. Se on kaupungin pää ostoskatu ja se on suljettu kokonaan yksityiseltä liikenteeltä. Kaikki rakennukset ovat kadun pohjoispuolella, jättäen avoimeksi upeat näkymät Vanhaankaupunkiin ja Edinburghin linnalle.

Tunnettuja merkkejä Kävelykatuja Keskeinen

Edinburgh International Festival (Elokuu)

Lähes koko elokuun kestäväEdinburgh International Festival on esiintyvän taiteen, kuten maailmanluokan teatterin, tanssin ja musiikin juhlaa. Se on yksi maailman suurimmista taidefestivaaleista. Tätä ei kannata ohittaa.

Verkkosivu: http://www.eif.co.uk/

Hogmanay (Joulukuu)

Monille Edinburgh on yhtä kuin uusivuosi. Joulukuun 31. päivänä kaupungin kadut muuttuvat suureksi juhla-alueeksi. Jokaisen ihmisen pitäisi kokea Edinburghin uusivuosi, ainakin kerran elämässään.

Edinburgh Fringe Festival (Elokuu)

Edinburgh Fringe Festival on erittäin suosittu tapahtuma hostellivieraiden ja reppumatkaajien keskuudessa. Fringe järjestetään Edinburgh International Festivalin yhteydessä. Fringessä esitellään kokeellisia teoksia nousevilta talenteilta. Tarjolla on paljon ilmaisesityksiä.

Verkkosivu: https://www.edfringe.com/

Edinburgh Jazz ja Blues Festivaali (Heinäkuu)

Kesäkuussa musiikki täyttää kaupungin kadut 10 päivän ajaksi, kun 400 jazz ja blues virtuoosia täräyttävät käyntiin Edinburghin vuotuisetjazz ja blues festivaalit.

Verkkosivu: http://www.edinburghjazzfestival.com/

Meadows-festivaali (Kesäkuu)

Meadows on ilmainen, vapaaehtoisten järjestämä musiikki- ja yhteisöfestivaali kesäkuussa. Festivaali tarjoaa kolme musiikkilavaa, koiranäyttelyitä, taidekilpailuja ja paljon muuta. Suuntaa siis ulos hostellistasi ja lähde nauttimaan paikallisesta kulttuurista.

Verkkosivu: http://www.meadowsfestival.org/

Osoite: The Meadows Melville Drive, Edinburgh, Midlothian EH9 9EX, United Kingdom

Kaupunginosa: Newington

Edinburgh Mela (Elokuu)

Tämä Leith Linksissä järjestettävä tapahtuma juhlistaa maailmanmusiikkia ja tanssia. Se on erinomainen tilaisuus maailmanmatkaajille käydä nauttimassa kansainvälistä murkinaa.

Verkkosivu: http://www.edinburgh-mela.co.uk/

Osoite: Links Gardens, Edinburgh EH6 7QR, United Kingdom

Kaupunginosa: Leith Links

Union of Genius

Union of Genius vie sinut makumatkalle kotitekoisten keittojensa kautta. Libanonilaisesta sitruunakeitosta linssiin ja ainoa Marokkolaiseen Hariraan saakka. Jokaisen annoksen mukana saat myös ison leivän. Joka päivä tarjolla on kuusi erilaista keittoa.

Verkkosivu: http://www.unionofgenius.com/

Osoite: Forrest Rd, EH1 2QN

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 0131 226 4436

Kuvat: https://www.facebook.com/UnionOfGenius/photos_stream

Lovecrumbs

Upota hampaasiLovecrumbsin lähes syntisiin herkkuihin West Portissa. Lovecrumbs tarjoaa kakkuja, pelkästään kakkuja. Jos me osaisimme tehdä näin hyviä kakkuja, emme mekään tekisi mitään muuta.

Verkkosivu: http://www.lovecrumbs.co.uk/

Osoite: 155 West Port, EH3 9DP

Kaupunginosa: West End

Puhelin: 0131 629 0626

Hemma

SuuntaaHemmaan nauttimaan nälkäisen reppumatkaajan aamupalaa: haggista, pekonia, kananmunia, paistettuja perunoita, sieniä ja suuri leivänkimpale läheisestä Manna House -leipomosta. Hemman Bloody Maryt ovat legendaarisia.

Verkkosivu: http://www.bodabar.com/hemma/

Osoite: 73 Holyrood Rd, EH8 8AU

Kaupunginosa: Holyrood

Puhelin: 0131 629 3327

Bramble

Haluatko paeta asuntolaa hetkeksi ja nauttia drinkkejä? Tämä kodikas baari on erinomainen valinta. Se on hiljainen viikolla, mutta perjantaisin ja lauantaisin se on pullollaan ihania ihmisiä.

Verkkosivu: http://www.bramblebar.co.uk

Osoite: 16A Queen Street

Kaupunginosa: Queen Street

Puhelin: 0131 226 6343

The Liquid Room

The Liquid Room aukaistiin vuonna 1997 ja sen tiloissa on esiintynyt valtava määrä artisteja kaikista genreistä. Aina Snow Patrolista De La Souliin ja Kaiser Chiefsistä Black Eyed Peasiin.

Verkkosivu: http://www.liquidroom.com/

Osoite: 9C Victoria Street, EH1 2HE

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 0131 225 2564

The West Room

The West Room on erinomainen paikka nauttia shoppailun jälkeinen drinkki. Rentoudu Edinburghin suurimman lampunvarjostimen katveessa tai sekoita itsellesi drinkki baarin koktailikurssin ohjeistuksella.

Verkkosivu: http://www.thewestroom.co.uk/

Osoite: 3 Melville Place

Kaupunginosa: West End

Puhelin: 0131 629 9868

Romanes & Paterson

Princes Street on täynnä brändiliikkeitä, ostoskeskuksia ja skottilaisia matkamuistomyymälöitä. Katso mikä tartaanisi onRomanes & Patersonilla.Romanes & Paterson on myynyt kilttejä ja muita tartaanitavaroita aina 1878 vuodesta lähtien.

Osoite: 62 Princes Street, Edinburgh EH2 2DF

Kaupunginosa: Princes Street

Puhelin: 0131 225 4966

Out of the Blue -kirpputori

Jokaisen kuukauden viimeisenä lauantaina järjestettäväOut of the Blue -kirpputori on erinomainen tilaisuus tehdä löytöjä.

Verkkosivu: http://www.outoftheblue.org.uk/out-of-the-blue-flea-market/

Osoite: Dalmeny Street

Kaupunginosa: Leith

Edinburghin maatilatori

Lauantaiaamuna on voi olla hankalaa raahautua ulos hostellista kovin aikaisin, muttaEdinburghin palkittu maatilatori on sen arvoinen. Torilta löydät yli 50 tuottajan kojut, joissa myydään tuoretta lihaa, kalaa, chutneytä, leipää ja luomuolutta. Me suosittelemme tätä ehdottomasti!

Verkkosivu: http://www.edinburghfarmersmarket.co.uk/

Osoite: Castle Terrace, Midlothian EH52 6RH

Kaupunginosa: West End

Puhelin: 0131 220 8580

Vieraile museoissa ja Meadowsilla:

Reppumatkaajien tulee usein kiristää lompakon nyörejä. Useimmat gallerioista ja museoista ovat ilmaisia ja ulkona on myös paljon nähtävää. Tulet rakastumaan Edinburghin puistoihin.

Unohda elokuu:

Edinburgh maksaa kesäisin todella paljon, erilaisten juhlien ja festivaalien takia, joten kannattaa matkustaa kaupunkiin jonain toisena kuukautena tai varata kaikki todella aikaisin!

Poistu tavanomaiselta reitiltä:

Hostelliasukkaiden ja opiskelijoiden elämässä on paljon yhteneväisyyksiä. Suuntaa siis Southsideen, jonka opiskelijoille suunnatut arki-iltojen huvit vievät sinut mukanaan. Se on erinomainen paikka tutustua Edinburghin nuorisoon.

Lue "The List":

"The List" listaa kaikki ilmaiset tapahtumat ja aktiviteetit pubeissa ja baareissa ympäri kaupunkiahttps://www.list.co.uk/events/where:edinburgh/

Lentokenttä

Edinburghin lentokenttä sijaitsee 12km länteen kaupugin keskustasta. Kaupunkiin on monta tapaa päästä. Airlink 100 service on 24h sukkulabussi, joka kulkee lentokentän ja Waverley Bridgen välillä (lähellä Princes Streetiä ja rautatie- sekä bussiasemaa). Se lähtee pysäkiltä D ja kulkee 10 minuutin välein ruuhka-aikoina. Matka Waverley Bridgelle kestää noin 30 minuuttia. Kertalippu maksaa £4.50. Lippuja voit ostaa kuljettajalta, bussipysäkiltä ja lentokentän info-tiskiltä, tai osoitteesta www.flybybus.com.

 

Jos lentosi saapuu yöllä (00:47-04:17) N22 yöbussi kulkee kaupunkiin Ocean Terminalille Leithiin South Gylen kautta. Se kulkee 30 minuutin välein ja matka Waverley Stepsille kestää 28 minuuttia. Saat £3 tasamaksulla rajattomasti matkoja yhden yön ajaksi.

Numero 35 bussi vie sinut maisemareittiä kaupunkiin. Bussi kulkee RBS World Headquartersin, Skotlannin parlamentin ja Holyroodhousen ohi. Se lähtee pysäkiltä F ja kulkee päivisin 15 minuutin välein maanantaista lauantaihin ja 30 minuutin välein iltaisin ja sunnuntaisin. Matka kestää noin tunnin ja kertalippu on vain £1.50.

 

Raitiovaunu

Raitiovaunu on nopea tapa matkustaa lentokentältä kaupungin keskustaan ja hostellillesi. Osta lippu kentällä olevista automaateista. Kertalippu maksaa £5, mutta hinta on £10, jos ostat lipun kuljettajalta. Raitiovaunulla kaupungin keskustaan matka kestää noin 20 minuuttia.

 

Junalla

Edinburgh Waverley Station on remontissa, mutta siellä on kuitenkin perinteiset kahvilat, palvelut ja autonvuokraamot, joita isolta rautatieasemalta voidaan odottaa. Asemalta lähtee monia hienoja junareittejä länsirannikolle ja St Andrewsiin, jotka kulkevat Forth Bridgen yli. Voit myös lähteä pikaiselle matkalle ja hypätä junaan Berwick-upon-Tweediin.

 

Liikkuminen

Raitiovaunu

Raitiovaunu ja sen 15 pysäkkiä, ovat nopea tapa liikkua kaupungilla. Voit myös viedä pyörän raitiovaunuun. Kertalippu kaupunkivyöhykkeellä (johon ei kuulu lentokenttä) maksaa £1.50 ja 24h päivälippu, jolla voit matkustaa raitiovaunulla tai bussilla, maksa £4 (tai £9, jos otat mukana myös lentokentän).

 

Bussilla

Lataa  Edinburghin joukkoliikennesovellus Apple App Storesta tai Google Playstä. Se tekee bussilippujen ostamisesta todella helppoa. Lataa puhelimeesi m-lippuja ja sovellus kertoo sinulle milloin seuraava bussi, tai raitiovaunu saapuu.

Busseissa (lukuun ottamatta Airlinkiä) kelpaa vain tasaraha, joten kannattaa pitää pientä rahaa mukanasi, tai voit ostaa m-lipun. Kuskeilla ei ole vaihtorahaa, joten m-lippu on ainoa vaihtoehto, jos et halua kantaa kolikkoja mukanasi.

Pyörällä

Erinomainen tapa liikkua kaupungissa, etenkin hyvällä säällä. Pyöränvuokraus maksaa £15-20 per päivä, tai £70-90 per viikko. Cycle Scotland –liike on vain 7 minuutin kävelymatkan päässä asemalta, aivan Vanhankaupungin ytimessä. He voivat myös suositella sinulle pyöräilyreittejä tai oppaita.

Taksit

Voit heilauttaa itsellesi taksin, jos se valo on päällä.Iltaisin taksi kannattaa noutaa tolpalta (jos soitat itsellesi taksin, sinulta tullaan todennäköisesti veloittamaan ylimääräinen 80p). Taksitolppien avustajat avustavat sinua. Ole kuitenkin varuillasi, sillä jos olet nauttinut hieman liikaa ja kuljettaja ei halua sinua kyytiinsä, on heillä oikeus kieltäytyä kuljettamasta sinua.

Kieli: Englanti

Valuutta: Englannin punta

Sähkövirta: 230 V, 50 Hz

Suuntanumero: +44 Skotlantiin (Iso-Britannia), 0131 Edinburgh

Hätänumerot: 999 tai 112 on ambulanssin, poliisin ja palokunnan numero. 808 on 24h lääkärilinja ja 111 on 24h NHS palvelu. Ei-hätätilanteessa poliisin palvelunumero on 101.

Aukioloajat: Yleisesti kaupat ovat auki 09:00-17:30 ja torstaisin ne ovat auki 19:30 tai 20:00 asti. Useimmat suuremmista kaupoista ovat auki sunnuntaisin ja pubit, baarit sekä ravintolat ovat auki myöhempään.

Sairaalat

Ensiapuosastot (A&Es):

24-hour A&E Royal Infirmary of Edinburgh 
51 Little France Crescent, Edinburgh EH16 4SA
0131 536 1000

24-hour A&E Department, St John’s Hospital

Livingston Howden Road West,

Livingston, West Lothian EH54 6PP

01506 523000

Postitoimisto

Tämä on kaupungin suurin postitoimisto ja se sijaitsee kaupungin West Endissä, lyhyen kävelymatkan päässä Haymarketin asemalta.

4a West Maitland Street, EH12 5DS

West End

0131 229 5906

Turisti-info

3 Princes Street, EH2 2QP, Tel 0131 473 3868

Edinburhin lentokentällä on myös vierailija-info

Kaupunginosat

Hostelli Hostellit - Safestay Edinburgh View All Images

Stay at Safestay Edinburgh and you’ll be within easy walking distance of The Royal Mile, Clifford’s Tower, Edinburgh Castle, The Grassmarket, National Museum, The Edinburgh Dungeons and much more!

Hostelli Hostellit - Castle Rock Hostel View All Images

Enjoy being in Edinburgh's best location & being at the very heart of the city. We are a stroll from the bus, train and the airport bus and a 1 minute walk from Edinburgh Castle, 1 minute from the Royal Mile & 1 minute from the Grassmarket. We are in a relatively quiet street but the city's wonderful late night-life is also just around the corner - ideal! Edinburgh Airport is 10.5 km away. Supermarket,market, cafes, bars & restaurants all nearby. The Scotch Whisky Experience around the corner.

Hostelli Hostellit - Hostel Royal Mile Backpackers View All Images

Situated smack bang in the city-centre overlooking Scotland’s most famous street – The Royal Mile. Located halfway between Edinburgh Castle and Holyrood palace, you can’t get much closer to the city centre attractions; bars, cafés, restaurants and nightclubs Step outside and be at the centre of it all. Guests also enjoy the benefit of access to the lively, bustling High Street Hostel with its wide range of facilities.

Hostelli Hostellit - Kick Ass Grassmarket View All Images

Located in the Grassmarket only 3 minutes' walk from Edinburgh Castle and 3 minutes' walk to Royal Mile, The Elephant House and Greyfriars Kirkyard. Grassmarket, Armstrong's, Edinburgh Castle, The Scotch Whisky Experience all 0.4 km away. Edinburgh Military Tattoo, National Museum of Scotland, University of Edinburgh, Edinburgh Festival Theatre and the Royal Mile are just under 1 km away. Edinburgh Airport is 10.5 km away. A supermarket, bars, cafes and restaurants are all here.

Hostelli Hostellit - High Street Hostel View All Images

We are located right in the centre of the Old Town of Edinburgh, in the oldest part of Scotland's capital, where gas lamps light up elegant buildings and cobblestone streets. All the main attractions of this beautiful city are a mere stone throw away. Stroll to the majestic Edinburgh Castle up the road, or take a quick hike to see the stunning views from Arthur's Seat. Only 5 mins stroll from Edinburgh Railway Station. Edinburgh Castle is a 10-min walk. Supermarket, bars, cafe's all around.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn, Edinburgh View All Images

St Christopher’s Edinburgh is located in the centre of the Scottish capital amongst the charm of the Old Town - right next to Waverley (central) station, opposite the Edinburgh Dungeon and minutes walk from the Royal Mile and the Edinburgh Castle.

Hostelli Hostellit - CoDE Pod Hostels - THE LoFT View All Images

Olemme kävelymatkan päässä useimmista tärkeimmistä nähtävyyksistä ja olemme kätevästi yhteydet lentokentälle ja lentokentälle. Juna- ja linja-autoasema ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hostellistamme.

Hostelli Hostellit - Kick Ass Greyfriars View All Images

Located in the Grassmarket only 5 minutes' walk from Edinburgh Castle and 3 minutes' walk to Royal Mile, The Elephant House and Greyfriars Kirkyard. Grassmarket, Armstrong's, Edinburgh Castle, The Scotch Whisky Experience all 0.4 km away. Edinburgh Military Tattoo, National Museum of Scotland, University of Edinburgh, Edinburgh Festival Theatre and the Royal Mile are just under 1 km away. Edinburgh Airport is 10.5 km away. A supermarket, bars, cafes and restaurants are all here.

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.