Student housing - Hostels - Coworking in München (Saksa)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown München, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in München.

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - A&O München Hackerbrücke Hostel View All Images

A & O Muenchen Hackerbruecke on vain yksi kaupungin rautatieasemalta päärautatieasemalta ja on helppo päästä junalla. Keskeisen sijainnin ansiosta Altstadt pääsee helposti kävellen A & O: n kävelymatkan päässä, ja se on myös ihanteellinen lähtökohta retkiä kaupunkiin.

Hostelli Hostellit - A&O München Laim Hostel View All Images

A & O Munich Laim sijaitsee samassa naapurustossa Laim S-Bahn -asemalla, vain 4 pysäkin päässä Münchenin keskusasemalta. Rakennus sijaitsee suoraan puistossa Nymphenburgin palatsissa ja Royal Deer Parkissa. Myös sen läheisyys kaupungin keskustaan ​​ja kuuluisa Theresienwiese on ihanteellinen!

Hostelli Hostellit - HI Munich Park Youth Hostel View All Images

Near to Isar river recreation area, surrounded by a green park. Cozy place in Munich.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hotel MUNICH CITY CENTER View All Images

This MEININGER hostel is just a few minutes stroll from Munich`s central train station and therefore it is the perfect place to stay if you want connections to all over the city. It´s only a short journey to the Nymphenburg Palace and Old Town whilst the Augustiner Bräustuben is just across the road!

Hostelli Hostellit - A&O München Hauptbahnhof Hostel View All Images

A & O München Hauptbahnhof on vain 400 metrin päässä päärautatieasemalta, joten pääsee helposti junalla. A & O: n keskeisen sijainnin ansiosta Altstadtista pääsee helposti jalkaisin ja on ihanteellinen lähtökohta retkiä Münchenin keskustaan.

Hostelli Hostellit - THE 4YOU Hostel & Hotel Munich View All Images

Olemme sijaitsee 3-5 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja kaupungin keskusta Marienplatz on vain 15-20 minuutin kävelymatkan päässä. jos haluat olla keskellä Münchenissä, tässä on paikka.

Hostelli Hostellit - Oktoberfest & Springfest All-Inclusive Camping View All Images

Leirintäalue sijaitsee Münchenin laidalla. Se on hyvin helposti julkisilla liikennevälineillä ja matka keskustaan ​​kestää enintään 30 minuuttia!

Hostelli Hostellit - Munich Glamping View All Images

Leirintäalue sijaitsee Münchenin laidalla, ja se on helposti julkisilla liikennevälineillä. Luonnon kanssa oleminen on helppoa, sillä leiripaikka on puiden peitossa ja kävelymatkan päässä on joitakin järviä!

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Müncheniin

München on keisarillisen ja kirkollisen historian, sekä aidon baijerilaisen vieraanvaraisuuden risteyspaikka. Kaupunki on yhtä aikaa kuninkaallinen ja kuitenkin rento. Vaikuttavat rakennukset kuten Residenz ja Frauenkirche sopivat katukuvaan villien festareiden ja juhlien ohella. Münchenin tunnetuin ja suurin juhla onkin legendaarinen Oktoberfest.   Kaupunkiin saavutaan usein tämän viehättävän risteämän takia, ja ei ole ihme, että kaupunki tarjoaa valtavan valikoiman hostelleja. Haluat sitten majoittua halpaan hostelliin aivan kaupungin keskustaan, ryhmäsi kanssa hiljaisemmalle asuinalueelle tai ydinkeskustaan muiden reppumatkaajien kanssa löytyy sinulle varmasti sopiva majapaikka. Mihin tahansa majoitutkin, voit olla varma siitä, että ystävälliset ja hymyileväiset matkaajat toivottavat sinut tervetulleeksi ja ehkä tarjoavat tuopillisen erinomaista Saksalaista olutta. Prost!

Englischer Garten

Monet asiat tekevätEnglischer Gartenistä yhden maailman parhaista puistoista. Puisto on 900 eekkeriä vehreyttä ja puiston läpi kulkevaan jokeen on asennettu aaltokone surffaamista varten. Kesäisin puisto on pullollaan paikallisia, reppumatkaajia ja turisteja nauttimassa rennosta ilmapiiristä.

Osoite: Englischer Garten, Munich

Kaupunginosa: Schwabling

Frauenkirche

Pietarinkirkon kanssa komeudesta kilpaileva Frauenkirche on näyttävä kaksitorninen ja koristeellinen rakennus. Rakennukseen on myös ilmainen sisäänpääsy.

Verkkosivu: http://www.muenchner-dom.de/

Osoite: Cathedral of Our Lady, 80331 Munich, Germany

Lähde ohjatulle kierrokselle

Jos olet juuri saapunut hostellillesi ja haluat päästä kärrylle kaupungista kannattaa sinun kokeilla jotain ohjatuista kierroksista. Kierrä Münchenin vanhassa kaupungissa informatiivisen englanninkielisen oppaan seurassa. Oppaat järjestävät kierroksia ilmaiseksi, mutta tipit ovat aina tervetulleita.

Verkkosivu: www.newmunichtours.com

Nymphenburgin linna

Nymphenburgin linna kilpailee komeudessaan Versaillesin ja Schönbrunnin kuninkaallisten kesäasuntojen kanssa. Päärakennus on suuri barokkilainen linna elegantissa puutarhassaan, sijaitsee Münchenin länsipuolella. Linnaa ympäröi useita pikkupalatseja, ihan kuin siltä varalta, että yksi ei riittäisi.

Verkkosivu: http://www.schloss-nymphenburg.de/

Osoite: Schloss Nymphenburg, Munich

Alte Pinakothek

Yksi maailman vanhimmista taidegallerioista. Rakennus itsessään on lähes yhtä upea kuin sen seinille ripustettu taide. Sen kattava Saksalaisen taiteen kokoelma on yksi maailman parhaita. Suuntaa siis ulos hostellistasi ja lähde ihastelemaan taidetta!

Verkkosivu: www.pinakothek.de

Osoite: Barer Str. 27, 80333 Munich

Kaupunginosa: Königsplatz

Dachau

Natsi-Saksan ensimmäinen keskitysleiri on lyhyen matkan päässä Münchenistä. Olet sitten turisti, tai reppumatkaaja, on kohde kokemisen arvoinen. Selkeä ja informatiivinen muistutus 1900-luvun synkimmistä hetkistä.

Verkkosivu: www.kz-gedenkstaette-dachau.de

Osoite: Alte Römerstrasse 75, 85221 Dachau, Germany

Pietarinkirkko

Jos olet juuri saapunut hostellillesi, suuntaa tutkimaan kaupunkia lintuperspektiivistä Pietarinkirkon ikonisesta kellotornista. Kirkko on myös itsessään ihailun arvoinen. Rakennus on ihastuttava yhdistelmä useita erilaisia rakennustyylejä, jotka ovat sitä muokanneet vuosien saatossa.

Osoite: Rindermarkt 1, 80331 Munich

Kaupunginosa: Dom Pedro

Deutches Museum

Münchenin juhlittu tiede- ja teknologiamuseo on niin iso, että se kattaa yhden kokonaisen Isar-joen saaren. Museossa vierailuun kannattaa varata paljon aikaa, sillä nähtävää on todella paljon.

Verkkosivu: www.deutsches-museum.de

Osoite: Museumsinsel 1, 80538 Munich

Kaupunginosa: Ludwigsvorstadt-Kliniken

Aldstadt

Useimmat reppumatkaajat viettävät aikaa keskustan vanhassa kaupungissa. Alueelta löytyy useita mielenkiintoisia kohteita, kuten kaupungintalo, historiallisia kirkkoja ja Residenz. Vanhassa kaupungissa on myös hyvä mahdollisuus ostoksiin.

Kauppoja Kauniita Rakennuksia Keskeinen

Maxvorstadt

Myös kaupungin pohjoispuolella sijaitsevaMaxvorstadt tarjoaa reppumatkaajille Euroopan parhaimmistoon kuuluvia taidegallerioita ja museoita. Naapuruston kuvankauniit kadut ja pienet putiikit tekevät siitä erinomaisen shoppailukohteen.Hauptbahnhofin hostelleilta on vain lyhyt kävelymatkaMaxvorstadtiin.

Museoita Putiikkeja Kävelykatuja

Schwabing

Schwabing on kaupungin historiallinen taiteilijoiden kaupunginosa.Schwabing on päivisin rauhallinen ja täynnä kahviloita ja iltaisin paras paikka Münchenissä lähteä baarikierrokselle tai yökerhoon. Kaupunginosaan on hiukan matkaa kaupungin keskustan hostelleilta, mutta matka kannattaa ehdottomasti tehdä.

Kahviloita Taiteellinen Baarit

Oktoberfest (Elokuu)

Maailman suurimmat olutfestivaalit tuovat paikalle tuhansittain vierailijoita, joten suunnittelehan matkasi hyvissä ajoin. Sisäänpääsy telttoihin on ilmainen ja jos majailet edullisesti hostellissa, on sinulla enemmän olutrahaa!

Verkkosivu: www.oktoberfest.de

Osoite: Theresienwiese, 80339 Munich

Kaupunginosa: Ludwigsvorstadt-Kliniken

Vappu (Toukokuu)

Jos haluat lähteä bongaamaan nahkahousuja, kannattaa sinun matkata Müncheniin vappupäiväksi. Bavarialaisen tapaan kevättä juhlitaan nostamalla vappusalkoja ympäri kaupunkia ja ryöstämällä naapurikylien salot. Kaiken kruunaat tietysti erinomainen olut.

Osoite: City wide

Long Night Of The Museums

Vain 15€ pääset vierailemaan suurimmassa osaa Münchenin upeista museoista ja saat vielä kuljetuksen niiden välillä. Tapahtuman aikana kaduilla järjestetään myös paljon musiikkiesityksiä. Tapahtuma kestää aina kahteen yöllä saakka, joten se on erityisen suosittu nuoren hostellikansan joukossa.

Verkkosivu: www.nacht-der-wissenschaften.de

Tollwood Summer Festival (Kesäkuu - Heinäkuu)

Tollwood Summer Festival järjestetään kahdesti vuodessa, kesäkuussa ja heinäkuussa. Tollwoodissa on tarjolla keikkoja, ruokaa, komediaa, taidetta ja teatteria. Tapahtuma järjestetään Mücnhenin olympiapuiston alueella. Tapahtuman kesäinen ympäristö ja lämmin ilmapiiri sopii mainiosti reppumatkaajille!

Verkkosivu: www.tollwood.de

Osoite: Spiridon-Louis-Ring 21, 80809 Munich

Kaupunginosa: Neuhausen

Blade Nights (Kesällä)

Kesäisin jokainen maanantai-ilta järjestetään Münchenin kaupungilla tuhansien rullaajien bileet. Autolla ajaminen on tuolloin kielletty, jotta rullaluistelijat saavat rauhassa rullailla.Blade Nightsin keskus onSophienstrasse, joka onkin kätevästiHauptbahnhofin edullisten hostellien läheisyydessä.

Verkkosivu: www.aok-bladenight.de

Osoite: Sophienstrasse, 80333 Munich

Kaupunginosa: District 3

Theatron Music Summer

Maailman pisin musiikkifestivaali,Theatron, kestää 24 päivää ja tapahtuma järjestetään olympiapuistossa. Ohjelmistoon kuuluu paljon erilaisia musiikkigenrejä, niin paikallisia, kuin ulkomaisiakin tähtiä. Jos etsit edullista hostellia festivaalin lähistöltä, kannattaa katsoaSchwere-Reiter-Strassen alueelta.

Verkkosivu: www.theatron.de

Osoite: Spiridon-Louis-Ring 21, 80809 Munich

Kaupunginosa: Neuhausen

Rockavaria

Kuten nimestä voit päätellä, onRockavaria tapahtuma hieman Wagneria raskaamman musiikin ystäville. Festivaali perustettiin Münchenissä vuonna 2015 ja esiintyjälistalla oli suurnimiä, kuten Muse, KISS ja Metallica.

Verkkosivu: www.rockavaria.de

Osoite: Spiridon-Louis-Ring 21, 80809 Munich

Kaupunginosa: Neuhausen

Oopperafestivaali

Aariat ja alkusoitot eivät ehkä ole jokaisen reppumatkaajan bucketlistillä, mutta Münchenin oopperafestivaali voi muuttaa mielesi. Juhlien aikana järjestetään "Opera for All" -tapahtumia, jotka ovat ulkoilmakonsertteja, ilman sisäänpääsymaksua.

Verkkosivu: www.staatsoper.de

Osoite: Max-Joseph-Platz, 80539 Munich

Café Jasmin

Café Jasminin kakut ovat herkullisia ja henkilökunta mukavaa, mutta suurimpia syitä miksi asiakkaat palaavat yhä uudestaan tähänMaxvorstadtilaiseen kahvilaan, on sen täydellinen 50-luvun sisustus ja tyyli. Sopii erityisesti reppumatkaajille.

Verkkosivu: www.cafe-jasmin.com

Osoite: Steinheilstrasse 20, 80333 Munich

Kaupunginosa: District 4

Puhelin: 089 45227406

Wirtshaus zur Brez'n

Jos etsit ravintolaa, joka tukee illan juominkeja, onWirtshaus erinomainen valinta. Ravintolassa on erinomainen Bavarialainen ruokalista, joka antaa sinulle puhtia koko illaksi.

Verkkosivu: www.zurbrezn.de

Osoite: Leopoldstrasse 72, 80802 Munich

Kaupunginosa: Schwabling

Puhelin: 089 390092

Pasta e Basta

Pasta e Basta on ehkä enemmän Italialainen, kuin Bavarialainen ravintola, mutta hinnat ovat erinomaiset. Pitsan tai pastan saat jopa €5. Ravintolan sijainti on myös melko hyvä, sillä se on aivanDeutsches Museum jaMarienplatzin vieressä, joilta on taas hyvät yhteydet kaupungin keskustan hostelleille.

Verkkosivu: www.pastaebasta-web.de

Osoite: Fraunhoferstrasse 19, 80469 Munich

Kaupunginosa: Ludwigsvorstadt-Kliniken

Puhelin: 089 13939446

Dean and David

Täydellinen paikka budjetilla matkaavalle reppureissaajalle, tai pikaiselle lounaalle nähtävyyksien välillä.Dean and David on luomupikaruokaketju, joita on ilmestynyt viimeaikoina ympäri Saksaa.Fünf Höfessä sijaitsevassa liikkeessä on myös terassi.

Verkkosivu: www.deananddavid.de

Osoite: Theatinerstrasse 11-15, 80333 München

Puhelin: 089 120 109 73

Münchner Suppenküche

Münchner Suppenküche on yksiViktualienmarkt'sin useista lounaskojuista. Et voi olla aivan varma mitä tilaat saksankieliseltä ruokalistalta, mutta keitto on varmasti täyttävää ja herkullista.

Verkkosivu: www.muenchner-suppenkueche.de

Osoite: Am Viktualienmarkt Abt. 3 Stand 5/28/29, 80331 Munich

Kaupunginosa: Ludwigsvorstadt-Kliniken

Hofbrauhaus

Hofbrauhaus on Münchenin tunnetuin oluttupa ja se on melkein aina täynnä, mikä tekeekin siitä erinomaisen kohteen!Hofbrauhaus on täydellinen paikka tavata muita reppumatkaajia ja oluen ystäviä ympäri maailmaa.

Verkkosivu: www.hofbraeuhaus.de

Osoite: Platzl 9, 80331 Munich

Puhelin: 089 290136100

Kultafabrik

Kultafabrik ei ole pelkästään yökerho, vaan 20 tai enemmän paikkaa samassa tilassa.Kultafabrik on SE paikka juhlimiseen, sillä tarjontaa löytyy aina livemusiikista kabareehen ja teknokeikkoihin.

Verkkosivu: www.kultafabrik.de

Osoite: Grafinger Strasse 6, 81671 Munich

Puhelin: 089 6283440

Biergarten

Jos mielikuvasibiergartenista on pieni ja kylmä piha, München korjaa sinun harhaluulosi nopeasti. Vilkas ja perinteinenAugustiner Keller on meidän suosikkimme.Augustiner Keller on ollut olemassa jo vuodesta 1812 ja siellä tarjoillaan herkullista ja perinteistä bavarialaista ruokaa.

Verkkosivu: http://www.augustinerkeller.de/

Osoite: Arnulfstrasse 52, 80335 Munich

Kaupunginosa: Bahnhofsviertel

Puhelin: 089 594 393

Milla

Millan tanssilattian tiivis tunnelma on osa klubin charmia ja myös merkki siitä, kuinka suosittu yökerhoMilla onkaan. Tämä yökerho on yksi parhaita klubeja Münchenissä underground musiikille.

Verkkosivu: www.milla-club.de

Osoite: Holzstrasse 28, 80469 Munich

Kaupunginosa: Am alten südlichen Friedhof

Puhelin: 089 18923101

Alter Simpl

Anti-fasistiset radikaalit viettivät täällä aikaa pakoillen natseja 1930-luvulla. NykyäänAlter Simpl on suosittu opiskelijoiden ja reppumatkaajien ajanviettopaikka. Olutta ja ruokaa tarjoillaan pikkutunneille saakka.

Verkkosivu: www.altersimpl.com

Osoite: Türkenstrasse 57, 80799 Munich

Puhelin: 089 2723083

Viktualienmarkt

Kivenheiton päässä Münchenin keskustan hostelleilta sijaitsevaViktualienmarktin tori antaa sinullekin mahdollisuuden tutustua aitoon bavarialaiseen ruokakulttuuriin. Kaupungin parhaat wurstit löydät juuri tältä torilta.

Verkkosivu: www.viktualienmarkt.de

Osoite: Viktualienmarkt 3, 80331 Munich

Kaupunginosa: Ludwigsvorstadt-Kliniken

The Auer Dult

Tämä tapahtuma on vain kolme kertaa vuodessa, maaliskuussa, heinäkuussa ja elokuussa. Tapahtuman aikanaMariahilfplatzille nousee 300 kojua, jotka tarjoavat kaikkea antiikista ruokaan.

Verkkosivu: http://www.auerdult.de/

Osoite: Mariahilfplatz, Munich

Kaupunginosa: Dom Pedro

Ludwig Beck

Marienplatzilla sijaitsevaLudwig Beck tarjoaa monenlaisia ostosmahdollisuuksia. Tässä seitsemän kerroksisessa ostoskeskuksessa on muotiliikkeitä, päiväkylpylöitä, kirja- ja levykauppoja ja paljon muuta.

Verkkosivu: kaufhaus.ludwigbeck.de

Osoite: Marienplatz 11, 80331 Munich

Ota lounaasta kaikki irti

Pidä silmälläMittagsmenüja. Monet ravintoloista tarjoavat lounastajille kiinteitä menuja, joihin on koottu erinomainen kattaus ruokia, alennettuun hintaan.

Osto sarjalippuja

Monissa lähekkäin sijaitsevissa kohteissa myydän sarjalippuja, joilla voit säästää. Voit ostaa esimerkiksi kahden viikon lipun 40 kohteeseen, hintaan €24.

Tutkimusmatka sunnuntaina

Museum of Man and Nature, Altepinakothet ja Bavarian Museum ovat kaikki edullisempia sunnuntaisin. Pääsylippuja saa jopa €1.50 hintaan.

Lentokentät

Münchenissä on yksi Euroopan parhaista lentokentistä. Se on siisti, tehokas ja pullollaan kauppoja ja ravintoloita (mukaan lukien panimobaarin). Junat S1 ja S8 S-Bahn-linjoilla lähtevät kentältä 20 minuutin välein, joten pääset keskustaan ja hostellillesi vain 45 minuutissa. Kentältä lähtee myös Lufthansa-bussi, joka vie sinut keskustaan 35 minuutissa. Sinun ei myöskään tarvitse olla Lufthansan asiakas, vaan voit ostaa lipun suoraan kuljettajalta. www.munich-airport.de

Rautatiet

Etelä-Saksan tärkeimpänä kaupunkina Münchenistä on eriomaiset rautatieyhteydet ympäri maata ja muualle Eurooppaan. Kaupungista kulkee säännöllisesti junia Pariisiin, Wienin, Zürichiin ja moniin muihin kohteisiin. Tulet junalla saapumaan Münchenin päärautatieasemalle (Hauptbanhof), josta sinun on helppo jatkaa matkaa useiden paikallisjunien tai raitiovaunun avulla. Asemalla on seitsemän S-Bahn-linjan asemaa, kuusi U-Bahn-linjan ja 10 raitiovaunulinjaa.

Bussit

Münchenin bussiasema (ZOB) on todennäköisesti mieleenpainuvin asema, jonka olet koskaan nähnyt. Asemalta lähtee säännöllisesti busseja muualle Saksaan, sekä osaan Euroopan suurimmista kaupungeista. Asema on lähellä Hauptbahnhofia ja aivan Hackerbrucken S-Bahn-linjan aseman vieressä.

Liikkuminen

Suurin osa mielenkiintoisista nähtävyyksistä sijaitsee MVV:n eli Münchenin julkisen liikenteen sisäisellä vyöhykkeellä. Sisäisen vyöhykkeen lippu maksaa €2.70. Päivälippuja voi ostaa sekä yhdelle päivälle, hintaan €6.20, tai kolmelle päivälle hintaan €15.50. Voit myös pyöräillä ympäri kaupunkia rekisteröitymällä Call A Bike-palveluun, joka tarjoaa edullisia pyörävuokria.

Kieli: Saksa

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220V

Aikavyöhyke: CET (GMT+1)

Suuntanumerot: +49 Saksaan, 89 Müncheniin

Postitoimisto: Deutsche Post, Ohlmüllerstrasse, 0180 2 3333

Sairaala:

Krankenhaus Bogenhausen, Englschalkinger Strasse 089 520550

Rotkreuz Krankenhaus, Nymphenburger Strasse 115, 089 13030

Turisti-info:

Bahnhofsplatz 2 or Marienplatz 2

Tyypilliset aukioloajat: 9:00-19:00

Hätänumerot: Soita 112 kaikissa hätätapauksissa