Hostellit kohteessa Köln

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Köln? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Köln ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Köln. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Köln.

Hostelli Hostellit - A&O Köln Neumarkt View All Images

A & O Hostel Koeln Neumarkt keskellä Mauritiusviertelia on hiljainen ja keskeisellä paikalla. Kölnin päärautatieasema on 2,2 km: n päässä. Keskeisellä paikalla sijaitseva A & O-hostelli on helppo päästä autolla tai julkisilla liikennevälineillä, ja se on erinomainen lähtökohta retkiä kaupunkiin.

Hostelli Hostellit - Black Sheep Hostel View All Images

Black Sheep Hostel is located right next to the university area with many bars and restaurants. Also the city center is close by (30 min walk or 7 min by streetcar, station just in front of the hostel).

Hostelli Hostellit - A&O Köln Dom View All Images

A & O Koeln Dom on erittäin keskeinen. Se on vain 100 metriä päärautatieasemalle ja Kölnin tuomiokirkolle. Kölnin Altstadt on vain 300 metrin päässä hostellista. Keskeisellä paikalla sijaitseva A & O on helppo päästä autolla, junalla tai bussilla ja on ihanteellinen lähtökohta retkiä kaupunkiin.

Hostelli Hostellit - A&O Köln Hauptbahnhof View All Images

Hotelli sijaitsee Kölnin keskustassa suoraan Ursulaplatzissa. Hotellin vieressä on kuuluisa Kölnin tuomiokirkko ja keskusasema. Vanhakaupunki, tärkeimmät ostoskadut, kuuluisat museot ja monet muut kaupungin nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa jalkaisin tai julkisilla liikennevälineillä, kuten Kölnin messuilla. A & O Koeln Hauptbahnhofin keskeinen sijainti on erinomaisella paikalla bussilla, junalla tai autolla.

Hostelli Hostellit - Hostel SMARTY Cologne City Center View All Images

o Cologne cathedral | main station (5 min) o Cologne exhibition center | Lanxess Arena (12 min) o Shopping | Schildergasse (10 min) o Night life | Kölner Ringe | Kwartier Lataeng (Student quarters) (2 min) o Culture | museums| cinemas (5 min) o Local experience | Rhine river | old town (8 min)

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.