Hostellit kohteessa Berlin

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Berlin? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Berlin ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Berlin. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Berlin.

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Mitte Hostel

A & O Berlin Mitte sijaitsee Berliinin alueella samalla nimellä ja on vain 2 metroasemaa Alexanderplatz-asemalta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Ostbahnhof-asemalta. Keskeisellä paikalla sijaitseva hostelli on helppo päästä autolla, junalla tai julkisilla liikennevälineillä, ja se on ihanteellinen lähtökohta retkiä Berliinissä olevalle suurkaupungille.

Hostelli Hostellit - Generator Berlin Mitte

Berliinin keskeisimmällä alueella sijaitseva Mitte on monien nähtävyyksien ääressä, joten Generator Berlin Mitte on täydellinen paikka tutustua kaupunkiin. Ei vain täynnä paikkoja, joiden tahdon haluta osua, löydät satoja ravintoloita, kahviloita ja baareja - puhumattakaan runsaista ostoksista sekä myymälöissä että eräissä todella uskomattomissa markkinoilla.

Hostelli Hostellit - Generator Berlin Prenzlauer Berg

Generaattori Prenzlauer Berg on kivenheiton päässä Velodrom-konserttisalista ja olympia-uima-altaasta. Ei paljon muuta raitiovaunulla, löydät joitakin Berliinin suuria nähtävyyksiä, kuten Stasi-museo, TV-torni ja Alexanderplatz. Lyhyen kävelymatkan päässä Mauerpark on paikallinen kulttuuripääkaupunki, jossa on julkinen karaoke, innoitettu katutaide ja Fleamarket täynnä piilotettuja aarteita. Generaattori on täydellinen laukaisualusta, josta voit tutustua kaupunkiin.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Kolumbus Hostel

A & O Berlin Kolumbus sijaitsee Lichtenbergissa. Täydellisesti yhdistetty julkiseen liikenteeseen A & O on ihanteellinen lähtökohta kaupunkikierroksille Berliinissä. Vain 5 minuutin päässä Genslerstraße-raitiovaunupysäkiltä, ​​uusin Berliinin A & O toivottaa asiakkaitaan tervetulleiksi. Julkisilla liikennevälineillä pääset helposti Berliinin nähtävyyksiin, etenkin läheiseen Hohenschönhausenin muistolle. Pysäköinti on käytettävissä, joten autolla saapuminen on myös kätevää.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Hauptbahnhof Hostel

A & O Berlin Hauptbahnhof on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Berliinin päärautatieasemalta. Keskeisestä sijainnistaan ​​huolimatta hostelli sijaitsee hiljaisella sivukadulla. Erinomaisen sijainnin ansiosta A & O-autolla pääsee helposti autolla, junalla tai bussilla, ja sen erinomaiset yhteydet ovat ihanteellinen lähtökohta retkiä Berliinissä.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Friedrichshain Hostel

A & O Berlin Friedrichshain avattiin suoraan kaupungin sisäisen Ostkreuzin rautatieaseman puolelle suosittuun opiskelija-alueeseen. Entisessä tehdasrakennuksessa on 233 huonetta, joissa on moderni sisustus.

Hostelli Hostellit - Cityhostel Berlin

Vain lyhyen kävelymatkan päässä: Checkpoint Charlie, Brandenburgin portti, juutalainen museo, Friedrichstrasse, Potsdamer Platz & Unter den Linden. 10 min "Brandenburger Tor" 10 min "Checkpoint Charlie"

Hostelli Hostellit - Amstel House Hostel Berlin

Hyvät liikenneyhteydet ovat vain muutaman minuutin päässä historiallisesta keskustasta, Brandenburgin portista, eläintarhasta, KaDeWeistä, keskusasemasta ja suurimmasta ja tunnetuimmasta ostoskadusta Kurfürstendammista.

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.