Hostellit kohteessa Berlin

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Berlin? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Berlin ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Berlin. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Berlin.

Tervetuloa Berliiniin

Berliini on arvoituksellinen kaupunki. Kaupungin myrskyisästä historiasta huolimatta kaupungista on tullut vilkas vastakulttuurin keskus. Vanhat varastorakennukset on muutettu kokeellisen taiteen gallerioiksi, tai teknoklubeiksi. Muurinpalaset, jotka symboloivat kaupungin kamppailuja, ovat nyt värikkäiden graffitien ja seinämaalausten pohjia.     Berliiniin tutustuminen edulliselta hotellilta käsin ei ole vain mahdollista, vaan se on paras tapa. Berliinissä ei kannata piiloutua hienoon hotelliin. Liity muiden reppumatkaajien seuraan yhdessä kaupungin monesta hostelleista. Hostelleja lötyy aina Mitte keskusta-alueelta aina Spree-joelle saakka. Astu ulos hostellistasi ja koe Berliinin maailmanluokan museot, galleriat, übersiistit designkaupat ja yökerhot. Berliini on tosiaan arvoituksellinen, mutta sinä tulet rakastumaan tämän arvoituksen ratkaisemista. 

East Side Gallery

Kävele pitkin Berliinin muurin jäänteitä, jotka on nykyään muutettu käytännössä kokonaan taiteeksi. Yli 100 taiteilijaa ovat jättäneet merkkinsä tähän murenevaan historialliseen rakennelmaan.

Verkkosivu: http://www.eastsidegallery-berlin.de/

Osoite: Mühlenstraße, 10243 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Friedrichshain

Bearpit Karaoke

Laula sydämesi kyllyydestäBearpit Karaokekessa Mauerparkissa. Laulamaan pääset joka sunnuntai ja paikalle saapuukin laumoittain paikallisia ja reppumatkaajia laulamaan, ja kuuntelemaan muita kultakurkkuja.

Verkkosivu: http://www.bearpitkaraoke.com/

Osoite: Mauerpark Gleimstrasse 55, 10437 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Spree-saari

Suuntaa Spreen saarelle ja pääset tutustumaan Berliinin hienoimpiin museoihin. Museoissa vierailu tietysti maksaa sinulta jonkin verran, mutta pelkästään saarella kuljeskelu ja arkkitehtuurin ihailu on mukavaa ja kaikenlisäksi ilmaista. Saari on kävelymatkan päässä kaupungin keskustan hostelleilta.

Verkkosivu: http://www.visitberlin.de/en/spot/museum-island

Osoite: Museum Island, Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Olympiastadion

Oletko valmis lähtemään hostelliltasi tutkimaan kaupunkia? Aloita kierroksesi Saksan pääkaupungissa vierailemalla kuuluisalla olympiastadionilla. Sisäänpääsy on €7 per aikuinen ja opiskelijoilta €5.50.

Verkkosivu: http://www.olympiastadion-berlin.de/en.html

Osoite: Olympischer Platz 3, 14053 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Westend

Pergamon-museo

Berliinissä sijaitseva Pergamon-museo on yksi maailman suurimpia arkeologisia museoita. Museossa on henkeäsalpaava kokoelma aarteita tuhansien vuosien varrelta. Liput museoon maksavat €12, mutta alennusliput ovat vain €6. Voit myös säästää ostamalla liput netistä.

Verkkosivu: http://www.smb.museum/en/museums-and-institutions/pergamonmuseum/home.html

Osoite: Bodestrasse 1-3, 10178 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Brandenburgin portti

Brandenburgin portti on yksi Berliinin tunnetuimpia nähtävyyksiä, houkutellen suuria määriä turisteja ja reppumatkaajia. Portti antaa mahtavan näkymän avautuvasta kaupungista ja fyysisen kiinnekohdan kaupungin mielenkiintoiseen historiaan.

Verkkosivu: http://www.berlin.de/orte/sehenswuerdigkeiten/brandenburger-tor/

Osoite: Pariser Platz, 10117 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Hamburger Bahnhof

Hamburger Bahnhof ei ehkä kuulosta taidegallerialta, mutta jos olet kiinnostunut taiteesta, kannattaa sinun ehdottomasti vierailla täällä. Tämä entinen rautatieasema on pullollaan tunnettujen taiteilijoiden nykytaidetta. Liput maksavat 14€, mutta alennusliput ovat vain 7€.

Verkkosivu: www.hamburgerbahnhof.de/

Osoite: Invalidenstrasse 50-51, 10557 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Deutsche Kinemathek

Tutustu saksalaisen elokuvan historiaanDeutsche Kinemathekissa. Tämä rakennus sisältää 13 huonetta, joissa on yhteensä 1000 elokuvaa, lavasteita ja muuta elokuvatavaraa. Sisäänpääsy maksaa €7 per aikuinen, mutta Welcome-Card tai City Tour Cardin alennuksella saat lipun €4.50.

Verkkosivu: https://www.deutsche-kinemathek.de/en

Osoite: Potsdamer Strasse 2, 10785 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Tiergarten

Mitte

Tämä on Saksan pääkaupungin suosituin kohde ja se on täynnä edullisia hostelleja. Kävele leveitä bulevardeja pitkin ja nauti preussilaisesta kulttuurista, kahviloista, gallerioista ja tietystiScheunenviertelin alueesta.

Turistikohde Kahviloita Keskeinen

Kreuzberg

Jos etsit hieman boheemimpaa Berliiniä, onKreuzbergin kaupunginosa sopiva kaltaisellesi reppumatkaajalle. Hipit lyövät kättä anarkistien kanssa ja kadut ovat täynnä ravintoloita ja kahviloita, joita pyörittää suuri turkkilaisten asukkaiden yhteisö.

Paikallisten asuinpaikka Taiteellinen Baarit

Charlottenburg

Jos haluat hostellin keskustasta, suuntaaCharlottenburgiin. Tämä kaupunginosa on täynnä mielenkiintoisia kauppoja, teattereja ja museoita. Nauti juoma trendikkäässä baarissa, tutustu alueen kulttuuriin ja ihastele kuuluisaaCharlottenburgin palatsia ja 1900-luvulla rakennettua kaupungintaloa.

Putiikkeja Trendikäs Baarit

Open Air Gallery (Kesäkuu - Heinäkuu)

Tämä tapahtuma muuttaaOberbaumbrucken taidealueeksi.Open Air Gallery juhlistaa yli 100 taiteilijan teoksia kesäkuussa.Oberbaumbrucke on myös lähelläFriedrichshainin kaupunginosaa, jossa on paljon edullisia hostelleja.

Verkkosivu: http://www.openairgallery.de/

Osoite: Oberbaumbrücke, 10243 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

LGBT-festivaali (Kesäkuu)

Oli hostellisi missä tahansa, kuulet varmasti tämän juhlan alkavan. Berliinin LGBT-festivaali on Euroopan suurin katutapahtuma ja se sopii kaikille, seksuaalisuuteen katsomatta. Tapahtuma järjestetään joka vuosi Nollendorfplatzilla.

Verkkosivu: https://www.berlin.de/en/events/2094393-2842498-lesbian-and-gay-city-festival.en.html

Osoite: Nollendorfplatz, 10777 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Schöneberg

Berlin Biennale

Tämä tapahtuma järjestetään kahden vuoden välein.Berlin Biennalessa juhlitaan luovuttaa ja sen aikana kaupunginosista luodaan nykytaiteen gallerioita. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään vuonna 2016. Pidä silmällä tapahtuman verkkosivuja.

Verkkosivu: http://www.berlinbiennale.de/

International Design Festival (Kesäkuu)

Tämä vuosittainen tapahtuma esittelee nykydesignia. Nimekkäät, sekä tulevat suunnittelijat esittelevät laajaa valikoimaa töitään. Tämä tapahtuma järjestetään kesäkuun puolessa välissä. Tämä tapahtuma saa varmasti ideasuonesi sykkimään.

Verkkosivu: http://www.dmy2015.com/

Osoite: Kraftwerk, Köpenicker Strasse 70, 10179 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Bergmannstrassen festivaali (Kesäkuu)

Kolmen päivän ajanBergmannstrassen alue muuntautuu ulkoilmafestivaaleiksi. Tämä tapahtuma on mielenkiintoinen ja monikulttuurinen. Tapahtuman taustamusiikkina soitetaan myös jazzia!

Verkkosivu: https://www.berlin.de/en/events/1934675-2842498-bergmannstrassenfest.en.html

Osoite: Bergmannstrasse, Berlin, Germany

Kaupunginosa: Tempelhof-Schöneberg

Berlin Festival

Reppumatkaajat eivät tunnetusti viihdy lentokentillä pitkään, mutta jos lentokenttä on hylätty ja siellä järjestetään bileet, on asia aivan toinen. Tässä mahtavassa tapahtumassa on tarjolla useita eri genrejä, tanssittamassa 20 000 juhlijaa.

Verkkosivu: http://www.berlinfestival.de/en/

Osoite: Eichenstrasse 4, 12435 Berlin

Kuvat: http://www.berlinfestival.de/en/press/press-pictures/

Berliinin musiikkipäivät

Saksan pääkaupungissa rakastetaan teknoa ja electronicaa. Kerran vuodessa klubi- ja yökerhoskenen johtohenkilöt järjestävät tämän tapahtuman, jonka aikana järjestetään bileitä, esittelyjä ja väittelyitä ympäri kaupunkia.

Verkkosivu: http://bermuda-berlin.de/

Lollopalooza Europe (Syyskuu)

Kyllä, luit aivan oikein. USA:n vaihtoehtorockfestivaali on tullut Atlantin yli ja saapunut Berliiniin. Hostelli kannattaa varata ajoissa, sillä festivaalin kansainvälisten rock ja hip-hop tähtien kattaus vetää puoleensa paljon kävijöitä.

Verkkosivu: http://www.lollapaloozade.com/

Osoite: Eichenstrasse 4, 12435 Berlin

Hamy Café

Maistuisiko curry, keitto tai nuudelisalaatti? Suuntaa siis Hamy Caféseen.Hamy Café tarjoaa perinteistä vietnamilaista ruokaa, jota reppumatkaajat rakastavat. Pääruoan saat jopa €4.90 hintaan.

Verkkosivu: http://www.hamycafe.com/

Osoite: Hasenheide 10, 10967 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 030 6162 5959

Kuvat: https://www.instagram.com/p/xcnYV5FZWC/

© Tekijänoikeudet: pia_stockholm

Café Bombocado

Café Bombocado on enemmänkin mukava olohuone, kuin kahvila. Nappaa itsellesi kahvi ja rentoudu hetki. Kannattaa myös kokeillaCafé Bombocadon kakkuja, ne ovat TAJUTTOMAN hyviä.

Verkkosivu: https://cafebombocado.wordpress.com/

Osoite: Burknerstrabe 1, 12047 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 0174 2142534

Vego Foodworld

Vegaaneille reppumatkaajille voi olla vaikea löytää sopivaa ravintolaa, mutta tämä ravintola on heille täysi kymppi. Täyttävää, maistuvaa ja 100% vegaaniruokaa.Vego Foodworldin limonadit ovat myös erittäin suosittuja.

Verkkosivu: http://www.vego-foodworld.de/

Osoite: Lychener Street 63, 10437 Berlin

Kaupunginosa: Prenzlauer Berg

Puhelin: 030 30347975

Kuvat: https://www.instagram.com/p/34QTElLMsD/

© Tekijänoikeudet: anniiyeah

Aguevo!

Jos pidät oikeasti meksikolaisesta ruoasta, on tämä ravintola juuri sinulle.Aguevo! tarjoaa oikeasti tuoretta ja autenttista meksikolaista ruokaa. Ravintolan lähellä on hyvä ja edullinen hostelli, jos haluat käydä syömässäAguevossa joka päivä...

Verkkosivu: http://www.aguevo.de/

Osoite: Wuhlischstrasse 12, 10245 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

Kuvat: http://www.aguevo.de/#!speisekarte/c21kz

Ron Telesky Canadian Pizza

Saisiko olla vaahterasiirappia pitsasi päälle? Kaikkea kannattaa kokeilla kerran -sitä reppumatkailu oikeastaan on. Nauti pala kanadalaiseen tyylin tehtailtua Italialaista ruokaa tässä eriskummallisessa pitseriassa.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/pages/Ron-Telesky-Canadian-Pizza/110419279028081

Osoite: Dieffenbachstrabe 62, 10967 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 030 61621111

Berghain

Berghain on yksi Berliinin, ehkä jopa Euroopan suosituimpia yökerhoja.Berghain on kattava ja legendaarinen ja siellä on todella hyvä äänentoisto. Portsarit voivat olla tiukkoja, joten kannattaa miettiä varasuunnitelma, ettei sinun tarvitse suunnata hostellillesi takaisin.

Verkkosivu: http://www.berghain.de/

Osoite: Am Wriezener Bahnhof, 10243 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

Puhelin: 030 29360210

Stattbad

Stattbad on entinen valtion omistama uimahalli, joka toimii nykyään yökerhona.

Verkkosivu: http://stattbad.net/

Osoite: Gerichtstrabe 65, 13347 Berlin

Kaupunginosa: Gesundbrunnen

Puhelin: 030 46797350

House of Weekend

Tästä kohteesta on upeat näkymät kaupungin ylle ja iltaisin tarjolla on tekno- ja housemusiikkia. Kohde sijaitsee Mitten kaakkoispuolella ja osa keskustan hostelleista on kävelymatkan päässä.

Verkkosivu: http://www.houseofweekend.berlin/

Osoite: Alexanderstrasse 7, 10178 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Sähköposti: event@houseofweekend.berlin

Kuvat: https://www.instagram.com/p/48CLMaMBAF/

© Tekijänoikeudet: ryanblay

Chalet

Kreuzberg on yksi Berliinin trendikkäimmistä asuinalueista. Alueella sijaitsevassa, 150 vuotta vanhassa kartanossa sijaitsevaChalet on täynnä hyvää musiikki ja siellä on reppumatkaajille sopiva ilmapiiri.

Verkkosivu: http://www.chalet-berlin.de/

Osoite: Vor dem Schlesischen Tor 3, 10997 Berlin

Kaupunginosa: Treptow

Puhelin: 030 69536290

Magnet Club

Live-musiikin ystäville, ja erityisesti indie rock genrestä nauttiville suosittelemmeMagnet Clubia. Budjetilla matkaaville vinkkinä -klubille on ilmainen sisäänpääsy ennen keskiyötä.

Verkkosivu: http://www.magnet-club.de/

Osoite: Falckensteinstrabe 48, 10997 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 030 44008140

Boxhagener Platz -tori

Boxhagener Platzin kirpputori on auki sunnuntaisin. Tori sijaitsee Friedrichshainin keskustan hostellien lähellä ja tarjoaa kaikkea kirjoista vinyyleihin. Lähde tutkimaan ja löydä aarteita!

Verkkosivu: http://boxhagenerplatz.org/

Osoite: Gartnerstrabe 23-24, 10245 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

Manufactum

Manufactum perustettiin 80-luvun lopulla vastalauseena massatuotannolle ja se on saanut kotimaassaan lähes kulttimaineen. Jos etsit jotain käytännöllistä ja korkealaatuista, kannattaa sinun käydä vierailullaManufactumissa.

Verkkosivu: http://www.manufactum.de/manufactum-berlin-c-41/

Osoite: Hardenbergstrabe 4-5, 10623 Berlin

Kaupunginosa: Berzik Charlottenburg

Puhelin: 030 24033844

Zeughausin taidetori

Zeughausin taidetori on erityisen suosittu turistien ja reppumatkaajien joukossa. Tori järjestetään lähellä museosaarta. Piristä hostellihuonettasi vesivärimaalauksella, valokuvilla tai käsintehdyllä puulelulla.

Verkkosivu: http://www.kunstmarkt-berlin.com/

Osoite: Am Zeughaus 1-2, 10117 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Puhelin: 0172 3018873

City Tour Card

Reppumatkaajat voivat säästää rahaa Berliinissä hankkimallaCity Tour Cardin. Kortilla saat alennusta 40 turistikohteeseen ja ilmaiset matkat kaikkiin julkisen liikenteen kulkuneuvoihin. Kortin hinta riippuu siitä, kuinka kauan aiot käyttää sitä. http://www.citytourcard.com/en

Tiergarten-puisto

Ota tauko hostellielämästä ja vietä iltapäiväTiergartenin puistossa.Tiergarten on valtava viheralue aivan Berliinin keskustassa. Se onkin yksi Saksan suurimpia puistoja, tarjoten 210 hehtaaria maata ja rauhallisen pakopaikan kaupungin melskettä. http://www.stadtentwicklung.berlin.de/berlin_tipps/grosser_tiergarten/index.shtml

Welcome-Card

Welcome-Card on toinen hyvä vaihtoehto säästää rahaa. Kortilla saat ilmaiset matkat kaikkiin julkisen liikenteen kulkuneuvoihin ja 50% alennuksen 190 suosituimpaan kohteeseen ja nähtävyyksille. http://www.visitberlin.de/en/welcomecard

Lentokenttä

Berliinissä on kaksi lentokenttää: Schoenefeld and Tegel. Schoenefeldiltä keskustaan pääset RE7 ja RB14 junilla pääasemalle (Hauptbahnhof). Matka kestää noin 30 minuuttia. Voit myös mennä S9 S-Bahn linjalla, mutta sinun täytyy vaihtaa Ostkreuzissa. Matka kestää hieman pidempää, mutta on halvempi.

Voit myös lentää Berliinin Tegel-lentokentälle, joka on lähempänä kaupunkia, mutta sieltä ei kulje junia. Asemaa palvelee neljä bussireittiä: TXL JetExpressBus, X9 JetExpressBus, 128 ja 109 linjat. TXL vie sinut suoraan Hauptbahnhoffille.

Junalla

Junalla matkustavat reppureissaajat saapuvat Berliinin keskusasemalle (Hauptbahnhof). Asemaa palvelee S5, S7, S75 S-Bahn linjat, sekä U-55 U-Bahn linja ja monet kaukojunat.

Bussilla

Jos saavut Berliiniin bussilla, tulet saapumaan kaupungin keskusbussiasemalle (ZOB). Asema sijaitsee kaupungin länsiosassa ja se on puolen kilometrin päässä Messe Nordin U-Bahn-asemalta (linjat S41, S42 ja S46) ja Kaiserdammin U-Bahn-asemalta (linja U12).

Liikkuminen

Berliinissä on erinomainen julkisen liikenteen verkosto, johon kuuluu bussit, raitiovaunut, junat (S-Bahn) ja metro (U-Bahn). Kaupunki on jaoteltu tullialueisiin: AB, BC ja ABC. AB kattaa kaikki keskustan alueet. AB-alueella kertalippu maksaa €2.70 ja päivälippu €6.90.

Kieli: Saksa

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 230v

Aikavyöhyke: Central European Time Zone (UTC+01:00)

Suuntanumerot: Kansainvälisten soittajien kannattaa käyttää suuntanumeroa +49, Berliinin suuntanumero on +30

Postitoimisto

Yleinen postitoimisto

Zimmermannstrabe, 12163 Berliini

Puh: 030 7919618

Postbank

Mullerstrabe 156B, Berliini

Puh: 0228 55005500

Deutsche Post

Ostbahnhof,  Koppenstrabe 3, Berliini

Puh: 0228 4333111

Sairaala

Charite

10117 Berliini

Puh: 030 45050

Turisti-info

Berliinin turisti-info sijaitsee keskusasemalla. Henkilökunta osaa monia kieliä. Osoite infoon on:

Erdgeschoss/Eingang

Europaplatz 10557 Berliini

Tiergarten

Puh: 030 25 00 25

Berliinissä on myös muita turisti-infoja. Katso Visit Berlin –verkkosivuilta lisätietoja ja löydät varmasti itseäsi lähimmän konttorin.

Aukioloajat

Berliini on erinomainen paikka shoppailla. Kaupungissa on koko Saksan vapaimmat aukioloajat. Useimmat kaupat ovat auki maanantaista lauantaihin 10:00-20:00. Pankit ovat auki maanantaista perjantaihin 8:00-12:00 ja 14:00-16:00.

Hätänumero

112 on yleinen hätänumero palokunnalle, poliisille ja ambulanssille.

 

 

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - Amstel House Hostel Berlin

Well connected by public transportation we are only a few minutes from the historical center, Brandenburg Gate, Zoo, KaDeWe, the central station and the biggest and most famous shopping promenade Kurfürstendamm.

Hostelli Hostellit - Cityhostel Berlin

Just a short walk away: Checkpoint Charlie, Brandenburg gate, Jewish Museum, Friedrichstrasse, Potsdamer Platz & Unter den Linden. 10 min to "Brandenburger Tor" 10 min to "Checkpoint Charlie"

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Friedrichshain Hostel

The A&O Berlin Friedrichshain opened right by the central intra-city Ostkreuz train station in the popular student district. The former factory building features 233 rooms with modern furnishings.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Hauptbahnhof Hostel

The A&O Berlin Hauptbahnhof is just 10 minutes by foot from the Berlin Central Station. In spite of its central location the hostel is on a quiet side street. Due to its excellent location, the A&O can be easily reached by car, train or bus, and with its superb connections is an ideal starting point for excursions into Berlin.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Kolumbus Hostel

The A&O Berlin Kolumbus is located in Lichtenberg. Perfectly connected to the public transport, the A&O is an ideal starting point for city tours in Berlin. Just 5 minutes from 'Genslerstraße' tram station, the newest Berlin A&O welcomes its guests. Perfectly accessible by public transport, the hotel makes an ideal base for discovering the sights of Berlin, especially the nearby Hohenschönhausen memorial. Parking is available, so arrival by car is also convenient.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Mitte Hostel

The A&O Berlin Mitte is located in the Berlin district of the same name and is just two underground stations from the Alexanderplatz station and 10 minutes by foot from the Ostbahnhof station. With its central location the hostel is easy to reach by car, train or public transport and is the ideal starting point for excursions into the metropolis Berlin.

Hostelli Hostellit - Generator Berlin Mitte Hostel

The most central borough of Berlin, Mitte is home to many of the city’s attractions – making Generator Berlin Mitte the perfect place to stay to see the city. Not only full of all the spots you’re guaranteed to want to hit up, you’ll find hundreds of restaurants, cafes and bars – not to mention ample shopping in both stores and some truly incredible markets.

Hostelli Hostellit - Generator Berlin Prenzlauer Berg Hostel

Generator Prenzlauer Berg is a stone’s throw from a Velodrom concert hall and an Olympic swimming pool. Not much further by tram, you’ll find some of Berlin’s big attractions, like the Stasi Museum, TV Tower and Alexanderplatz. A short walk away, Mauerpark is a local cultural hive of activity with public karaoke, inspired street art and Fleamarkets full of hidden treasures. Generator is the perfect launch pad for you to explore the city from.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn Berlin

You’ve also got the Rosa-Luxemburg-Platz U-Bahn station directly outside our front door.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Berlin Central Station

We are right in the heart of the city, with train and bus connections to all the major tourist destinations just seconds from your hotel room. It only takes a few minutes by foot to reach the Government District, Brandenburg Gate and Tiergarten. It is the perfect hostel to stay at if you want to go and experience the entire City.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Berlin Airport

We are located right next to Schönefeld Airport meaning it is perfect for those who would like to plan a short stopover in Berlin. It’s only 5 minutes from the hotel to SXF with public transport or with the hotel shuttle service. If you want to go an explore the city, there are great public transport connections to every district as well as a motorway nearby.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Berlin Alexanderplatz

The hostel is located just a few minutes away via public transport from the Television Tower in Alexanderplatz. Moreover, MEININGER Berlin Alexanderplatz is located directly at the Senefelder Platz train station on Schönhauser Allee and you can discover the region of Berlin Mitte on foot.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Berlin East Side Gallery

The MEININGER Hotel East Side Gallery is located in the middle of the district Friedrichshain-Kreuzberg, and Warschauer Straße can easily be explored on foot. All other sights of the city are within easy reach thanks to the hotel’s proximity to Ostbahnhof station (S-Bahn train towards Mitte).

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Berlin Mitte

This hostel is located in Oranienburger Straße, which is renowned for being a hub of activity in Berlin, where business people, scientists and artists have all come together over the years. There are excellent train connections to all over the city from this hotel and you can even reach some of Berlin´s most popular landmarks on foot- Hackescher Markt, the Museum Island and the Brandenburg Gate.

Hostelli Hostellit - Die Botschaft Hostel

Karlshorst, where the Hostel is located is a great choice for travelers interested in city trips, sightseeing and interesting places. Several bars, cafés and shops are located in the surrounding area. Public transport service can be found directly at the property, offering access to the city centre.

Hostelli Hostellit - Sunflower Hostel Berlin

We are located in Berlin Friedrichshain, one of Berlin’s central districts, neighboured by Prenzlauer Berg, Mitte and Kreuzberg. Friedrichshain itself is known for its young and creative vibe, due to its enormous amount of bars, cafés, galleries, theatres, cultural institutions, restaurants, cheap eats... and then there are those great clubs, such as the Berghain, entitled as the “best club worldwide” by the New York Times and other newspapers and magazines that followed the echo.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Berlin Tiergarten

The hostel itself is located in the Schultheiss-Quartier´with Turmstraße train station just a few minutes walk away allowing for connection across the city. Hansaviertel, Tiergarten, Kurfürstendamm and Mitte are just a few of the places close by that a traveller can visit.

Hostelli Hostellit - Baxpax Downtown Hostel Hotel

BaxPax Downtown Hostel Hotel on reppumatkaajien kohtaamispaikka. Sen läheinen sijainti Berliinin trendikkään ostosalueen Friedrichstraßen ja monien nähtävyyksin suhteen tarjoaa erinomaiset puitteet matkaajille. BaxPax Downtown Hostel Hotellissa voi majoittua makuusaleissa, yhden ja kahden hengen yksityishuoneissa sekä studio huoneistoissa, joissa on oma...BaxPax Downtown Hostel Hotel on reppumatkaajien kohtaamispaikka. Sen läheinen sijainti Berliinin trendikkään ostosalueen Friedrichstraßen ja monien nähtävyyksin suhteen tarjoaa erinomaiset puitteet matkaajille. BaxPax Downtown Hostel Hotellissa voi majoittua makuusaleissa, yhden ja kahden hengen yksityishuoneissa sekä studio huoneistoissa, joissa on oma...

Hostelli Hostellit - Grand Hostel Berlin Classic

Mikä oikeastaan tekee motellistamme ”Grand Hostellin”? Ei pelkästään ruhtinaallinen vanha rakennus kaupungin keskustassa. Hostellin kaltainen infrastruktuuri ja hotellin mukaiset palvelut tekevät varmasti vaikutuksen kaikkiin vierailijoihimme! Vastaanottopäiv ystys 24h, tasokkaat ja aina puhtaat kylpytilat, kutsu iltapäiväteelle, huoneiden...Mikä oikeastaan tekee motellistamme ”Grand Hostellin”? Ei pelkästään ruhtinaallinen vanha rakennus kaupungin keskustassa. Hostellin kaltainen infrastruktuuri ja hotellin mukaiset palvelut tekevät varmasti vaikutuksen kaikkiin vierailijoihimme! Vastaanottopäiv ystys 24h, tasokkaat ja aina puhtaat kylpytilat, kutsu iltapäiväteelle, huoneiden...

Hostelli Hostellit - Comebackpackers

The Comebackpackers Hostel in Berlin is located in Kreuzberg the most popular district in whole Europe. Come and figure out why people never leave here! The Comebackpackers in Berlin has 60 bed, 7 rooms nice view backpackers. We are not...The Comebackpackers Hostel in Berlin is located in Kreuzberg the most popular district in whole Europe. Come and figure out why people never leave here! The Comebackpackers in Berlin has 60 bed, 7 rooms nice view backpackers. We are not...

Hostelli Hostellit - Pegasus Hostel Berlin

One of the biggest newspapers in Berlin wrote about the Pegasus Hostel: 'real Berlin atmosphere and good prices' Pegasus Hostel is situated in central Berlin, just a 5 minute walk from the overground (S-Bahn) and long distance train station Ostbahnhof....One of the biggest newspapers in Berlin wrote about the Pegasus Hostel: 'real Berlin atmosphere and good prices' Pegasus Hostel is situated in central Berlin, just a 5 minute walk from the overground (S-Bahn) and long distance train station Ostbahnhof....

Hostelli Hostellit - 36 ROOMS Hostel Berlin-Kreuzberg

Tervetuloa majoituspaikkaan 36 Rooms. Hostelli sijaitsee Berliinin Kreuzbergissä. 36 Roomsin rakennus on kaunis ja vanha kunnallishallinnon talo vuodelta 1878, joka on entisöity viihtyisäksi ja tyylikkääksi majoituspaikaksi. Kreutzberg on nuorten berliiniläisten suosima kaupunginosa, mistä käsin on helppo tutustua kaupunkiin päivä-...Tervetuloa majoituspaikkaan 36 Rooms. Hostelli sijaitsee Berliinin Kreuzbergissä. 36 Roomsin rakennus on kaunis ja vanha kunnallishallinnon talo vuodelta 1878, joka on entisöity viihtyisäksi ja tyylikkääksi majoituspaikaksi. Kreutzberg on nuorten berliiniläisten suosima kaupunginosa, mistä käsin on helppo tutustua kaupunkiin päivä-...

Hostelli Hostellit - CHECK !N HOSTEL

Welcome! Can we get you anything else? The CHECK !N HOSTEL is located in a historical part of Berlin and offers you comfortable rooms for low prices. You can reach important parts of Berlin like Checkpoint Charlie or Friedrichstraße in...Welcome! Can we get you anything else? The CHECK !N HOSTEL is located in a historical part of Berlin and offers you comfortable rooms for low prices. You can reach important parts of Berlin like Checkpoint Charlie or Friedrichstraße in...