Student housing - Hostels - Coworking in Berliini (Saksa)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Berliini, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Berliini.

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Mitte Hostel View All Images

A & O Berlin Mitte sijaitsee Berliinin alueella samalla nimellä ja on vain 2 metroasemaa Alexanderplatz-asemalta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Ostbahnhof-asemalta. Keskeisellä paikalla sijaitseva hostelli on helppo päästä autolla, junalla tai julkisilla liikennevälineillä, ja se on ihanteellinen lähtökohta retkiä Berliinissä olevalle suurkaupungille.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Hauptbahnhof Hostel View All Images

A & O Berlin Hauptbahnhof on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Berliinin päärautatieasemalta. Keskeisestä sijainnistaan ​​huolimatta hostelli sijaitsee hiljaisella sivukadulla. Erinomaisen sijainnin ansiosta A & O-autolla pääsee helposti autolla, junalla tai bussilla, ja sen erinomaiset yhteydet ovat ihanteellinen lähtökohta retkiä Berliinissä.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Kolumbus Hostel View All Images

A & O Berlin Kolumbus sijaitsee Lichtenbergissa. Täydellisesti yhdistetty julkiseen liikenteeseen A & O on ihanteellinen lähtökohta kaupunkikierroksille Berliinissä. Vain 5 minuutin päässä Genslerstraße-raitiovaunupysäkiltä, ​​uusin Berliinin A & O toivottaa asiakkaitaan tervetulleiksi. Julkisilla liikennevälineillä pääset helposti Berliinin nähtävyyksiin, etenkin läheiseen Hohenschönhausenin muistolle. Pysäköinti on käytettävissä, joten autolla saapuminen on myös kätevää.

Hostelli Hostellit - A&O Berlin Friedrichshain Hostel View All Images

A & O Berlin Friedrichshain avattiin suoraan kaupungin sisäisen Ostkreuzin rautatieaseman puolelle suosittuun opiskelija-alueeseen. Entisessä tehdasrakennuksessa on 233 huonetta, joissa on moderni sisustus.

Hostelli Hostellit - Generator Berlin Prenzlauer Berg View All Images

Generaattori Prenzlauer Berg on kivenheiton päässä Velodrom-konserttisalista ja olympia-uima-altaasta. Ei paljon muuta raitiovaunulla, löydät joitakin Berliinin suuria nähtävyyksiä, kuten Stasi-museo, TV-torni ja Alexanderplatz. Lyhyen kävelymatkan päässä Mauerpark on paikallinen kulttuuripääkaupunki, jossa on julkinen karaoke, innoitettu katutaide ja Fleamarket täynnä piilotettuja aarteita. Generaattori on täydellinen laukaisualusta, josta voit tutustua kaupunkiin.

Hostelli Hostellit - Generator Berlin Mitte View All Images

Berliinin keskeisimmällä alueella sijaitseva Mitte on monien nähtävyyksien ääressä, joten Generator Berlin Mitte on täydellinen paikka tutustua kaupunkiin. Ei vain täynnä paikkoja, joiden tahdon haluta osua, löydät satoja ravintoloita, kahviloita ja baareja - puhumattakaan runsaista ostoksista sekä myymälöissä että eräissä todella uskomattomissa markkinoilla.

Hostelli Hostellit - Amstel House Hostel Berlin View All Images

Hyvät liikenneyhteydet ovat vain muutaman minuutin päässä historiallisesta keskustasta, Brandenburgin portista, eläintarhasta, KaDeWeistä, keskusasemasta ja suurimmasta ja tunnetuimmasta ostoskadusta Kurfürstendammista.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn Berlin View All Images

You’ve also got the Rosa-Luxemburg-Platz U-Bahn station directly outside our front door.

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Berliiniin

Berliini on arvoituksellinen kaupunki. Kaupungin myrskyisästä historiasta huolimatta kaupungista on tullut vilkas vastakulttuurin keskus. Vanhat varastorakennukset on muutettu kokeellisen taiteen gallerioiksi, tai teknoklubeiksi. Muurinpalaset, jotka symboloivat kaupungin kamppailuja, ovat nyt värikkäiden graffitien ja seinämaalausten pohjia.     Berliiniin tutustuminen edulliselta hotellilta käsin ei ole vain mahdollista, vaan se on paras tapa. Berliinissä ei kannata piiloutua hienoon hotelliin. Liity muiden reppumatkaajien seuraan yhdessä kaupungin monesta hostelleista. Hostelleja lötyy aina Mitte keskusta-alueelta aina Spree-joelle saakka. Astu ulos hostellistasi ja koe Berliinin maailmanluokan museot, galleriat, übersiistit designkaupat ja yökerhot. Berliini on tosiaan arvoituksellinen, mutta sinä tulet rakastumaan tämän arvoituksen ratkaisemista. 

East Side Gallery

Kävele pitkin Berliinin muurin jäänteitä, jotka on nykyään muutettu käytännössä kokonaan taiteeksi. Yli 100 taiteilijaa ovat jättäneet merkkinsä tähän murenevaan historialliseen rakennelmaan.

Verkkosivu: http://www.eastsidegallery-berlin.de/

Osoite: Mühlenstraße, 10243 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Friedrichshain

Bearpit Karaoke

Laula sydämesi kyllyydestäBearpit Karaokekessa Mauerparkissa. Laulamaan pääset joka sunnuntai ja paikalle saapuukin laumoittain paikallisia ja reppumatkaajia laulamaan, ja kuuntelemaan muita kultakurkkuja.

Verkkosivu: http://www.bearpitkaraoke.com/

Osoite: Mauerpark Gleimstrasse 55, 10437 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Spree-saari

Suuntaa Spreen saarelle ja pääset tutustumaan Berliinin hienoimpiin museoihin. Museoissa vierailu tietysti maksaa sinulta jonkin verran, mutta pelkästään saarella kuljeskelu ja arkkitehtuurin ihailu on mukavaa ja kaikenlisäksi ilmaista. Saari on kävelymatkan päässä kaupungin keskustan hostelleilta.

Verkkosivu: http://www.visitberlin.de/en/spot/museum-island

Osoite: Museum Island, Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Olympiastadion

Oletko valmis lähtemään hostelliltasi tutkimaan kaupunkia? Aloita kierroksesi Saksan pääkaupungissa vierailemalla kuuluisalla olympiastadionilla. Sisäänpääsy on €7 per aikuinen ja opiskelijoilta €5.50.

Verkkosivu: http://www.olympiastadion-berlin.de/en.html

Osoite: Olympischer Platz 3, 14053 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Westend

Pergamon-museo

Berliinissä sijaitseva Pergamon-museo on yksi maailman suurimpia arkeologisia museoita. Museossa on henkeäsalpaava kokoelma aarteita tuhansien vuosien varrelta. Liput museoon maksavat €12, mutta alennusliput ovat vain €6. Voit myös säästää ostamalla liput netistä.

Verkkosivu: http://www.smb.museum/en/museums-and-institutions/pergamonmuseum/home.html

Osoite: Bodestrasse 1-3, 10178 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Brandenburgin portti

Brandenburgin portti on yksi Berliinin tunnetuimpia nähtävyyksiä, houkutellen suuria määriä turisteja ja reppumatkaajia. Portti antaa mahtavan näkymän avautuvasta kaupungista ja fyysisen kiinnekohdan kaupungin mielenkiintoiseen historiaan.

Verkkosivu: http://www.berlin.de/orte/sehenswuerdigkeiten/brandenburger-tor/

Osoite: Pariser Platz, 10117 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Hamburger Bahnhof

Hamburger Bahnhof ei ehkä kuulosta taidegallerialta, mutta jos olet kiinnostunut taiteesta, kannattaa sinun ehdottomasti vierailla täällä. Tämä entinen rautatieasema on pullollaan tunnettujen taiteilijoiden nykytaidetta. Liput maksavat 14€, mutta alennusliput ovat vain 7€.

Verkkosivu: www.hamburgerbahnhof.de/

Osoite: Invalidenstrasse 50-51, 10557 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Deutsche Kinemathek

Tutustu saksalaisen elokuvan historiaanDeutsche Kinemathekissa. Tämä rakennus sisältää 13 huonetta, joissa on yhteensä 1000 elokuvaa, lavasteita ja muuta elokuvatavaraa. Sisäänpääsy maksaa €7 per aikuinen, mutta Welcome-Card tai City Tour Cardin alennuksella saat lipun €4.50.

Verkkosivu: https://www.deutsche-kinemathek.de/en

Osoite: Potsdamer Strasse 2, 10785 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Tiergarten

Mitte

Tämä on Saksan pääkaupungin suosituin kohde ja se on täynnä edullisia hostelleja. Kävele leveitä bulevardeja pitkin ja nauti preussilaisesta kulttuurista, kahviloista, gallerioista ja tietystiScheunenviertelin alueesta.

Turistikohde Kahviloita Keskeinen

Kreuzberg

Jos etsit hieman boheemimpaa Berliiniä, onKreuzbergin kaupunginosa sopiva kaltaisellesi reppumatkaajalle. Hipit lyövät kättä anarkistien kanssa ja kadut ovat täynnä ravintoloita ja kahviloita, joita pyörittää suuri turkkilaisten asukkaiden yhteisö.

Paikallisten asuinpaikka Taiteellinen Baarit

Charlottenburg

Jos haluat hostellin keskustasta, suuntaaCharlottenburgiin. Tämä kaupunginosa on täynnä mielenkiintoisia kauppoja, teattereja ja museoita. Nauti juoma trendikkäässä baarissa, tutustu alueen kulttuuriin ja ihastele kuuluisaaCharlottenburgin palatsia ja 1900-luvulla rakennettua kaupungintaloa.

Putiikkeja Trendikäs Baarit

Open Air Gallery (Kesäkuu - Heinäkuu)

Tämä tapahtuma muuttaaOberbaumbrucken taidealueeksi.Open Air Gallery juhlistaa yli 100 taiteilijan teoksia kesäkuussa.Oberbaumbrucke on myös lähelläFriedrichshainin kaupunginosaa, jossa on paljon edullisia hostelleja.

Verkkosivu: http://www.openairgallery.de/

Osoite: Oberbaumbrücke, 10243 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

LGBT-festivaali (Kesäkuu)

Oli hostellisi missä tahansa, kuulet varmasti tämän juhlan alkavan. Berliinin LGBT-festivaali on Euroopan suurin katutapahtuma ja se sopii kaikille, seksuaalisuuteen katsomatta. Tapahtuma järjestetään joka vuosi Nollendorfplatzilla.

Verkkosivu: https://www.berlin.de/en/events/2094393-2842498-lesbian-and-gay-city-festival.en.html

Osoite: Nollendorfplatz, 10777 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Schöneberg

Berlin Biennale

Tämä tapahtuma järjestetään kahden vuoden välein.Berlin Biennalessa juhlitaan luovuttaa ja sen aikana kaupunginosista luodaan nykytaiteen gallerioita. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään vuonna 2016. Pidä silmällä tapahtuman verkkosivuja.

Verkkosivu: http://www.berlinbiennale.de/

International Design Festival (Kesäkuu)

Tämä vuosittainen tapahtuma esittelee nykydesignia. Nimekkäät, sekä tulevat suunnittelijat esittelevät laajaa valikoimaa töitään. Tämä tapahtuma järjestetään kesäkuun puolessa välissä. Tämä tapahtuma saa varmasti ideasuonesi sykkimään.

Verkkosivu: http://www.dmy2015.com/

Osoite: Kraftwerk, Köpenicker Strasse 70, 10179 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Bergmannstrassen festivaali (Kesäkuu)

Kolmen päivän ajanBergmannstrassen alue muuntautuu ulkoilmafestivaaleiksi. Tämä tapahtuma on mielenkiintoinen ja monikulttuurinen. Tapahtuman taustamusiikkina soitetaan myös jazzia!

Verkkosivu: https://www.berlin.de/en/events/1934675-2842498-bergmannstrassenfest.en.html

Osoite: Bergmannstrasse, Berlin, Germany

Kaupunginosa: Tempelhof-Schöneberg

Berlin Festival

Reppumatkaajat eivät tunnetusti viihdy lentokentillä pitkään, mutta jos lentokenttä on hylätty ja siellä järjestetään bileet, on asia aivan toinen. Tässä mahtavassa tapahtumassa on tarjolla useita eri genrejä, tanssittamassa 20 000 juhlijaa.

Verkkosivu: http://www.berlinfestival.de/en/

Osoite: Eichenstrasse 4, 12435 Berlin

Kuvat: http://www.berlinfestival.de/en/press/press-pictures/

Berliinin musiikkipäivät

Saksan pääkaupungissa rakastetaan teknoa ja electronicaa. Kerran vuodessa klubi- ja yökerhoskenen johtohenkilöt järjestävät tämän tapahtuman, jonka aikana järjestetään bileitä, esittelyjä ja väittelyitä ympäri kaupunkia.

Verkkosivu: http://bermuda-berlin.de/

Lollopalooza Europe (Syyskuu)

Kyllä, luit aivan oikein. USA:n vaihtoehtorockfestivaali on tullut Atlantin yli ja saapunut Berliiniin. Hostelli kannattaa varata ajoissa, sillä festivaalin kansainvälisten rock ja hip-hop tähtien kattaus vetää puoleensa paljon kävijöitä.

Verkkosivu: http://www.lollapaloozade.com/

Osoite: Eichenstrasse 4, 12435 Berlin

Hamy Café

Maistuisiko curry, keitto tai nuudelisalaatti? Suuntaa siis Hamy Caféseen.Hamy Café tarjoaa perinteistä vietnamilaista ruokaa, jota reppumatkaajat rakastavat. Pääruoan saat jopa €4.90 hintaan.

Verkkosivu: http://www.hamycafe.com/

Osoite: Hasenheide 10, 10967 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 030 6162 5959

Kuvat: https://www.instagram.com/p/xcnYV5FZWC/

© Tekijänoikeudet: pia_stockholm

Café Bombocado

Café Bombocado on enemmänkin mukava olohuone, kuin kahvila. Nappaa itsellesi kahvi ja rentoudu hetki. Kannattaa myös kokeillaCafé Bombocadon kakkuja, ne ovat TAJUTTOMAN hyviä.

Verkkosivu: https://cafebombocado.wordpress.com/

Osoite: Burknerstrabe 1, 12047 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 0174 2142534

Vego Foodworld

Vegaaneille reppumatkaajille voi olla vaikea löytää sopivaa ravintolaa, mutta tämä ravintola on heille täysi kymppi. Täyttävää, maistuvaa ja 100% vegaaniruokaa.Vego Foodworldin limonadit ovat myös erittäin suosittuja.

Verkkosivu: http://www.vego-foodworld.de/

Osoite: Lychener Street 63, 10437 Berlin

Kaupunginosa: Prenzlauer Berg

Puhelin: 030 30347975

Kuvat: https://www.instagram.com/p/34QTElLMsD/

© Tekijänoikeudet: anniiyeah

Aguevo!

Jos pidät oikeasti meksikolaisesta ruoasta, on tämä ravintola juuri sinulle.Aguevo! tarjoaa oikeasti tuoretta ja autenttista meksikolaista ruokaa. Ravintolan lähellä on hyvä ja edullinen hostelli, jos haluat käydä syömässäAguevossa joka päivä...

Verkkosivu: http://www.aguevo.de/

Osoite: Wuhlischstrasse 12, 10245 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

Kuvat: http://www.aguevo.de/#!speisekarte/c21kz

Ron Telesky Canadian Pizza

Saisiko olla vaahterasiirappia pitsasi päälle? Kaikkea kannattaa kokeilla kerran -sitä reppumatkailu oikeastaan on. Nauti pala kanadalaiseen tyylin tehtailtua Italialaista ruokaa tässä eriskummallisessa pitseriassa.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/pages/Ron-Telesky-Canadian-Pizza/110419279028081

Osoite: Dieffenbachstrabe 62, 10967 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 030 61621111

Berghain

Berghain on yksi Berliinin, ehkä jopa Euroopan suosituimpia yökerhoja.Berghain on kattava ja legendaarinen ja siellä on todella hyvä äänentoisto. Portsarit voivat olla tiukkoja, joten kannattaa miettiä varasuunnitelma, ettei sinun tarvitse suunnata hostellillesi takaisin.

Verkkosivu: http://www.berghain.de/

Osoite: Am Wriezener Bahnhof, 10243 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

Puhelin: 030 29360210

Stattbad

Stattbad on entinen valtion omistama uimahalli, joka toimii nykyään yökerhona.

Verkkosivu: http://stattbad.net/

Osoite: Gerichtstrabe 65, 13347 Berlin

Kaupunginosa: Gesundbrunnen

Puhelin: 030 46797350

House of Weekend

Tästä kohteesta on upeat näkymät kaupungin ylle ja iltaisin tarjolla on tekno- ja housemusiikkia. Kohde sijaitsee Mitten kaakkoispuolella ja osa keskustan hostelleista on kävelymatkan päässä.

Verkkosivu: http://www.houseofweekend.berlin/

Osoite: Alexanderstrasse 7, 10178 Berlin, Germany

Kaupunginosa: Mitte

Sähköposti: event@houseofweekend.berlin

Kuvat: https://www.instagram.com/p/48CLMaMBAF/

© Tekijänoikeudet: ryanblay

Chalet

Kreuzberg on yksi Berliinin trendikkäimmistä asuinalueista. Alueella sijaitsevassa, 150 vuotta vanhassa kartanossa sijaitsevaChalet on täynnä hyvää musiikki ja siellä on reppumatkaajille sopiva ilmapiiri.

Verkkosivu: http://www.chalet-berlin.de/

Osoite: Vor dem Schlesischen Tor 3, 10997 Berlin

Kaupunginosa: Treptow

Puhelin: 030 69536290

Magnet Club

Live-musiikin ystäville, ja erityisesti indie rock genrestä nauttiville suosittelemmeMagnet Clubia. Budjetilla matkaaville vinkkinä -klubille on ilmainen sisäänpääsy ennen keskiyötä.

Verkkosivu: http://www.magnet-club.de/

Osoite: Falckensteinstrabe 48, 10997 Berlin

Kaupunginosa: Kreuzberg

Puhelin: 030 44008140

Boxhagener Platz -tori

Boxhagener Platzin kirpputori on auki sunnuntaisin. Tori sijaitsee Friedrichshainin keskustan hostellien lähellä ja tarjoaa kaikkea kirjoista vinyyleihin. Lähde tutkimaan ja löydä aarteita!

Verkkosivu: http://boxhagenerplatz.org/

Osoite: Gartnerstrabe 23-24, 10245 Berlin

Kaupunginosa: Friedrichshain

Manufactum

Manufactum perustettiin 80-luvun lopulla vastalauseena massatuotannolle ja se on saanut kotimaassaan lähes kulttimaineen. Jos etsit jotain käytännöllistä ja korkealaatuista, kannattaa sinun käydä vierailullaManufactumissa.

Verkkosivu: http://www.manufactum.de/manufactum-berlin-c-41/

Osoite: Hardenbergstrabe 4-5, 10623 Berlin

Kaupunginosa: Berzik Charlottenburg

Puhelin: 030 24033844

Zeughausin taidetori

Zeughausin taidetori on erityisen suosittu turistien ja reppumatkaajien joukossa. Tori järjestetään lähellä museosaarta. Piristä hostellihuonettasi vesivärimaalauksella, valokuvilla tai käsintehdyllä puulelulla.

Verkkosivu: http://www.kunstmarkt-berlin.com/

Osoite: Am Zeughaus 1-2, 10117 Berlin

Kaupunginosa: Mitte

Puhelin: 0172 3018873

City Tour Card

Reppumatkaajat voivat säästää rahaa Berliinissä hankkimallaCity Tour Cardin. Kortilla saat alennusta 40 turistikohteeseen ja ilmaiset matkat kaikkiin julkisen liikenteen kulkuneuvoihin. Kortin hinta riippuu siitä, kuinka kauan aiot käyttää sitä. http://www.citytourcard.com/en

Tiergarten-puisto

Ota tauko hostellielämästä ja vietä iltapäiväTiergartenin puistossa.Tiergarten on valtava viheralue aivan Berliinin keskustassa. Se onkin yksi Saksan suurimpia puistoja, tarjoten 210 hehtaaria maata ja rauhallisen pakopaikan kaupungin melskettä. http://www.stadtentwicklung.berlin.de/berlin_tipps/grosser_tiergarten/index.shtml

Welcome-Card

Welcome-Card on toinen hyvä vaihtoehto säästää rahaa. Kortilla saat ilmaiset matkat kaikkiin julkisen liikenteen kulkuneuvoihin ja 50% alennuksen 190 suosituimpaan kohteeseen ja nähtävyyksille. http://www.visitberlin.de/en/welcomecard

Lentokenttä

Berliinissä on kaksi lentokenttää: Schoenefeld and Tegel. Schoenefeldiltä keskustaan pääset RE7 ja RB14 junilla pääasemalle (Hauptbahnhof). Matka kestää noin 30 minuuttia. Voit myös mennä S9 S-Bahn linjalla, mutta sinun täytyy vaihtaa Ostkreuzissa. Matka kestää hieman pidempää, mutta on halvempi.

Voit myös lentää Berliinin Tegel-lentokentälle, joka on lähempänä kaupunkia, mutta sieltä ei kulje junia. Asemaa palvelee neljä bussireittiä: TXL JetExpressBus, X9 JetExpressBus, 128 ja 109 linjat. TXL vie sinut suoraan Hauptbahnhoffille.

Junalla

Junalla matkustavat reppureissaajat saapuvat Berliinin keskusasemalle (Hauptbahnhof). Asemaa palvelee S5, S7, S75 S-Bahn linjat, sekä U-55 U-Bahn linja ja monet kaukojunat.

Bussilla

Jos saavut Berliiniin bussilla, tulet saapumaan kaupungin keskusbussiasemalle (ZOB). Asema sijaitsee kaupungin länsiosassa ja se on puolen kilometrin päässä Messe Nordin U-Bahn-asemalta (linjat S41, S42 ja S46) ja Kaiserdammin U-Bahn-asemalta (linja U12).

Liikkuminen

Berliinissä on erinomainen julkisen liikenteen verkosto, johon kuuluu bussit, raitiovaunut, junat (S-Bahn) ja metro (U-Bahn). Kaupunki on jaoteltu tullialueisiin: AB, BC ja ABC. AB kattaa kaikki keskustan alueet. AB-alueella kertalippu maksaa €2.70 ja päivälippu €6.90.

Kieli: Saksa

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 230v

Aikavyöhyke: Central European Time Zone (UTC+01:00)

Suuntanumerot: Kansainvälisten soittajien kannattaa käyttää suuntanumeroa +49, Berliinin suuntanumero on +30

Postitoimisto

Yleinen postitoimisto

Zimmermannstrabe, 12163 Berliini

Puh: 030 7919618

Postbank

Mullerstrabe 156B, Berliini

Puh: 0228 55005500

Deutsche Post

Ostbahnhof,  Koppenstrabe 3, Berliini

Puh: 0228 4333111

Sairaala

Charite

10117 Berliini

Puh: 030 45050

Turisti-info

Berliinin turisti-info sijaitsee keskusasemalla. Henkilökunta osaa monia kieliä. Osoite infoon on:

Erdgeschoss/Eingang

Europaplatz 10557 Berliini

Tiergarten

Puh: 030 25 00 25

Berliinissä on myös muita turisti-infoja. Katso Visit Berlin –verkkosivuilta lisätietoja ja löydät varmasti itseäsi lähimmän konttorin.

Aukioloajat

Berliini on erinomainen paikka shoppailla. Kaupungissa on koko Saksan vapaimmat aukioloajat. Useimmat kaupat ovat auki maanantaista lauantaihin 10:00-20:00. Pankit ovat auki maanantaista perjantaihin 8:00-12:00 ja 14:00-16:00.

Hätänumero

112 on yleinen hätänumero palokunnalle, poliisille ja ambulanssille.