Student housing - Hostels - Coworking in Pariisi (Ranska)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Pariisi, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Pariisi.

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn Paris - Canal Hostel View All Images

St Christopher's Inn Paris Canal sijaitsee lähellä Montmartrea ja vain kolme pysäkin päässä Gare du Nord Eurostar -asemalta.

Hostelli Hostellit - Generator Paris View All Images

Koska Generator Paris sijaitsee vain viidentoista minuutin kävelymatkan päässä Gare du Nordin asemalta, sinne on helppo päästä. Hostelli sijaitsee kymmenennessä kaupunginosassa, kanaalin vieressä ja Buttes-Chaumontin puiston lähellä. Ne ovat yhdet kaupungin suosituimmista kohteista; kanaalin kupeessa voit nauttia piknikeistä ja drinkeistä joka ilta ja puisto on viikonloppuisin täynnä sekä paikallisia että turisteja. Koska Colonel Fabien -metroasema on melkein heti oven takana, on liikkuminen helppoa.

Hostelli Hostellit - BVJ Opera-Montmartre Hostel View All Images

Ranskalaisen tutkimusretkeilijä Bougainvillen yksityiskoti, jonka keisari Napoleon osti ranskalaiselle näyttelijättärelle Mademoiselle Marsille, on Pariisin ensimmäinen historiallinen hostelli. Hostellissa on turvallinen sisäänkäynti, upea aula ja suloinen yksityinen sisäpiha. Hostellia pitää yllä Pariisin ensimmäinen voittoa tavoittelematon hostellijärjestö, jonka tarkoituksena on tarjota edullinen majoituspaikka yksinkertaisilla perusmukavuuksilla kaupungin parhaalta alueelta! Hostelli sijaitsee eloisalla ostosalueella oopperatalon ja Montmartren Sacre-Coeurin, Pigallen lähellä. Moulin Rouge on vain korttelin päässä hostellilta.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn Gare Du Nord View All Images

We're located between two of Europe's busiest train stations Gare du Nord and Gare de l'Est - with 3 Paris Metro lines, great bus connections and trains to London and other European destinations.

Hostelli Hostellit - Hostel Blue Planet View All Images

Olemme lähellä Bastille, "Coulee Verte" ja sulje Seine ja kävele keskustaan ​​(Notre Dame, Saint Michel)

Hostelli Hostellit - Hostel Beautiful Belleville View All Images

Pariisin tyypillisessä ja historiallisessa kaupunginosassa sijaitseva Beautiful Belleville Hostel on osa uuden sukupolven hostelli-hotellia, jossa on erittäin lämmin, vilkas ja moderni sisustus. aito paikka elämää, jossa kaikki tuntevat kotona ...

Hostelli Hostellit - Woodstock Hostel Montmartre View All Images

Woodstock sijaitsee 5 mnutes päässä Sacre Coeur Montmartre Erittäin kätevä kävellä Opera, Louvre

Hostelli Hostellit - Perfect Hostel Paris View All Images

Gare du Nord 10 minuutin kävelymatkan päässä Metro Anvers 3 minuutin kävelymatkan päässä Metro Cadet 5 minuutin kävelymatka Supermarket ravintoloita ja mukavia baareja noin hostelli Monuments and Seesights. 5 minuutin kävelymatka Sacre Coeurin katedraali, Place du Tertre ja Moulin Rouge 10 minuutin kävelymatkan päässä Ooppera ja Pariisin tavaratalot 10 min metrolla Champ Elysees Avenue 10 min bussilla Louvre-museo 15 min bussilla Eiffel-tornista 15 min bussi Notre Damesta

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Pariisiin

Mikä Pariisissa oikein viehättää? Taiteilijoiksi pyrtkivät haluavat hengata siellä, rakastavaiset kosia siellä ja foodiet haluavat sinne ruokailemaan. Hypätään kuitenkin klassikoiden ulkopuolelle. Kun varaat hostellin Pariisista, pääset tutustumaan myös maanalaisiin baareihin, digitaalisen taiteen gallerioihin ja pop-up puistoihin joen varrella.   Koska kaupunki on erityisesti reppumatkaajien suosima, on edullisten ja keskeisten hostellien valikoima laaja. Matkustat sitten yksin, tai ryhmän kanssa, löytyy Pariisista varmasti juuri sinulle sopiva hostelli.   Astu hostellistasi ulos ja koe Pariisin moderni puoli, jota elokuvissa et pahemmin tule näkemään. Jos haluat kuitenkin syödä hienossa ravintolassa ja varastaa suudelman auringon laskiessa, suuntaa Montmartrelle.

Les Berges de Seine

Tämä ketju erikoisia ominaisuuksia ja ilmaisia nähtävyyksiä tuo uutta elämää tälle 2.5 kilometrin pätkälle joenvartta. Käy katsomassa taiteilija Niki de Saint Phallen kelluvaa puutarhaa, joka koostuu viidestä toisiinsa silloilla yhdistyneestä saaresta.

Verkkosivu: http://lesberges.paris.fr/

Cinema en Plein Air (Heinäkuu-Elokuu)

Lähde katsomaan elokuvaa ihastuttavassa Parc de la Villettessä. Elokuvatarjontaan kuuluu kaikkea Hohdon kaltaisista klassikoista uusimpiin julkaisuihin ja tietysti Ranskalaisiin elokuviin.

Verkkosivu: http://lavillette.com/evenement/cinema-en-plein-air-home-cinema/

Kaupunginosa: Yhdeksästoista piiri

Promenade Plantée

Lähde ulos hostelliltasi ja vietä päivä urbaanin tutkimusmatkailun parissa. New Yorkin High Linen edeltäjä Promenade Plantée on vihreä polku, joka kulkee lähes viiden kilometrin matkan käytöstä poistunutta rautatietä pitkin, tarjoten erinomaisen mahdollisuuden kaupunkiin tutustumiseen hieman erilaisella tavalla.

Verkkosivu: http://www.promenade-plantee.org/

Eiffel torni

Ensimmäinen vierailukohde monien reppumatkaajien listalla saapuessaan Pariisiin onLa tour Eiffel,joka on tarjonnut upeita näkymiä kaupungin yllä jo vuodesta 1889. Ensimmäiselle ja toiselle tasolle on portaat, mutta kolmannen tason näköalapaikalla kuljetaan hissillä. Kolmannella tasolla on myös pikkuinen shampanjabaari, kippis!

Verkkosivu: http://www.toureiffel.paris/

Osoite: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole France, 75007 Paris

Kaupunginosa: Tour Eiffel

Notre Dame

Saatat ehkä yöpyä edullisessa hostellissa, mutta päivisin voit käydä ihastelemassa tällaisia mahtavia nähtävyyksiä. Tämä goottilaisten katedraaliengrand dame on leuatloksauttava näky jo ulkopuolelta, mutta sisäpuoli on jopa vaikuttavampi. Katedraalin kryptassa on myös erittäin mielenkiintoinen arkeologinen näyttely.

Verkkosivu: http://www.notredamedeparis.fr/

Osoite: 6 Parvis Notre-Dame - Pl. Jean-Paul II, 75004 Paris

Kaupunginosa: Latin Quarter

Puhelin: 01-42-34-56-10

Pere Lachaise

VaikkaPere Lachaise onkin vain hautausmaa, vetää sen laajat tilukset puoleensa hyväuskoisia turisteja puoleensa. Voit nähdä turisteja suutelemassa Oscar Wilden upean haudan reunuksia ja asettamassa kukkia the Doorsin keulamiehen, Jim Morrisonin haudalle.

Osoite: 16 Rue du Repos & Boulevard de Ménilmontant, 75020 Paris

Kaupunginosa: Kahdeskymmenes piiri

Musee d’Orsay

Lourve vai Orsay? Meidän mielestämme Orsay vie voiton täpärästi. Museon ihastuttava sijainti länsirannalla, päihittämätön kokoelma impressionismin ja post-impressionismin aikaisia taideteoksia ja hieman edullisempi pääsymaksu vievät voiton.

Verkkosivu: http://www.musee-orsay.fr/

Osoite: 1 Rue de la Légion d'Honneur, 75007 Paris

Kaupunginosa: Seitsemäs piiri

Puhelin: 01-40-49-48-14

La Gaîté Lyrique

Vaikka tämä kohde on osittain rakennettu 1800-luvun teatterin sisälle, on se kaikkea muuta kuin vanhanaikainen. Tämän paikan kerrotaan olevan "paikka, jossa tutkitaan nykypäivää ja kuvitellaan tulevaisuutta". Tilassa on näytillä digitaalista taidetta ja -kulttuuria, musiikkia, elokuvia ja paljon muuta. Lisäksi tilassa on kauppa, baari ja kahvila.

Verkkosivu: http://gaite-lyrique.net/

Osoite: 3bis Rue Papin 75003 Paris

Sähköposti: publics@gaite-lyrique.net

Butte-aux-Cailles

Pieni kylä, piilossa Pariisin keskustassa.Butte-aux-Caillesin mukulakivikatuja reunustavat monet sopivan hintaiset baarit ja bistrot. Alue onkin Pariisilaisten opiskelijoiden suosiossa. Vaikka alueella ei olekaan monia edullisia hostelleja, on tunnelma kuitenkin reppumatkaajille sopiva. Käy katsastamassa myös Place Paul Verlainen julkiset uima-altaat. Altaiden katos poistetaan kesän ajaksi.

Kaupunginosa: Ménilmontant

Edullinen Paikallisten asuinpaikka Pubeja

Grands Boulevards

Kävele pitkin paroni Haussmannin 1800-luvulla suunnittelemia pitkiä ja leveitä bulevardeja. Nykyään niiden varrella on paljon kauppoja ja teattereja. Älä unohda vierailla Les Passages Couvertesia, joka on pitkän historian omaava kauppa-alue, joka on sekä arkkitehtuurinen nähtävyys, että hyvä ostospaikka.

Kaupunginosa: Yhdeksäs piiri

Tunnettuja merkkejä Turistikohde Kauniita Rakennuksia

Canal St-Martin

Tämä puilla reunustettu vesireitti luo ihastuttavan käytävän, joka kulkee baarien, bistrojen, taidegallerioiden ja kävelysiltojen ohi kohti kaupungin koillisosia. Varaa itsellesi iltapäivä aikaa tutustua tähän kohteeseen. Alueelta löydät myös muutaman upean ja edullisen hostellin.

Kaupunginosa: Kymmenes District

Kanavia Romanttinen Putiikkeja

La Plage (Kesäkuu - Lokakuu)

Reppumatkaajat rakastavat hiekkaa varpaidensa välissä, mutta eihän sitä ole mahdollista kokea kaupungissa, eihän? Onpas! Suuntaa Glazartiin Villettessä. Siellä pääset nauttimaan väliaikaisesta rannasta, baareista ja konserteista.

Verkkosivu: http://www.glazart.com/LaPlage/

Osoite: 7-15 Avenue de la Porte de la Villette, 75019 Paris, France

Nuit Blanche (Lokakuun ensimmäinen lauantai)

Koko kaupungin kattava ja koko yön kestävä Nuit Blanche, on nykytaiteen juhla. Tankkaa itseesi kahvia, sillä Pariisi näyttää sinulle luovan puolensa aina auringon nousuun saakka. Tämä tapahtuma on suosittu erityisesti reppumatkaajien joukossa.

Osoite: City wide

Ranskan kansallispäivä (14 Heinäkuuta)

Ranskan kansallispäivä on loistava hetki olla Pariisissa. Kaupunki on täynnä värikkäitä paraateja, tyylikkäitä tanssiaisia ja upeita ilotulituksia.

Verkkosivu: http://en.parisinfo.com/discovering-paris/major-events/bastille-day-in-paris

Osoite: City wide

Street Food Temple (Elokuu)

Carreau du Temple on historiallinen katettu tori, jossa järjestetään koko viikonlopun kestävä katuruoan juhla. Varaa itsellesi hostelli 3. aarondissementiltä, niin olet lähellä tapahtumapaikkaa.

Verkkosivu: http://www.carreaudutemple.eu/

Osoite: 4 Rue Eugène Spuller 75003 Paris

La Fête de la Musique (21 Kesäkuuta)

Rakastatko livemusiikkia? Sitten sinun kannattaa matkustaa Pariisiin 21 päivä kesäkuuta. Lähes jokaisen musiikkigenren soittajat suuntaavat Pariisin kaduille tuolloin ja saavat kaupungin tanssimaan. Tämä on ehkä myös paras päivä käydä baarikierroksella.

Verkkosivu: http://fetedelamusique.culturecommunication.gouv.fr/

Osoite: City wide

Weather Festival

Kymmenet tuhannet juhlijat suuntavat tähän Bois de Vincennesissä järjestettävään kolmipäiväiseen tapahtumaan joka vuosi. Esityksiä on usealla lavalla ja lippuja voi ostaa joko aloitus- tai lopetusesitykseen, kolmen päivän rannekkeiden ohella.

Verkkosivu: http://www.weatherparis.fr/

Osoite: 20 Avenue de la Porte de la Villette, 75019 Paris

Kaupunginosa: Yhdeksästoista piiri

Villette Sonique

Tämä koko viikon kestävä sarja keikkoja tarjoaa nähtävää rock- ja elektrokeikkojen muodossa. Erityisesti Ranskalaiset osaajat ovat tällöin lavalla. Pidä silmäsi auki, koska ilmaisia konsertteja järjestetään usein lauantai- ja sunnuntai-iltapäiväisin. Esiintymispaikkojen lähellä on edullisia hostelleja, esimerkiksi lähellä Basin de la Villetteä ja Jauresia.

Verkkosivu: http://www.villettesonique.com/

Osoite: Parc de la Villette

Kaupunginosa: Yhdeksästoista piiri

Peacock Society Festival

Kauniissa Parc Floralissa järjestettäväPeacock Society Festival on tyylikäs elektronisen musiikin festivaali, josta reppumatkaajat pitävät varmasti värikkään ja ystävällisen ilmapiirinsä ansiosta. 2013 perustettu festivaali on jo nyt luonut pysyvät aseman itselleen Pariisin klubielämässä. Festivaaleille on tarjolla sekä yhden päivän- että koko viikonlopun lippuja.

Verkkosivu: http://peacocksociety.tumblr.com/

Osoite: Parc Floral de Paris (Bois de Vincennes)

Kaupunginosa: Kahdestoista District

Bouillon Chartier

Rehellistä ruokaa ja rehellistä palvelua. Bouillonit ovat perinteisiä työväen ruokapaikkoja ja ne sopivat erityisen hyvin reppumatkaajille, jotka haluavat säästää rahaa muuhun kuin ruokailuun.Bouillon Chartier on yksi kaikista kuuluisimmista, joten kannattaa varautua jonoihin.

Verkkosivu: http://www.bouillon-chartier.com/

Osoite: 7 Rue du Fauboug Montmartre, 75009 Paris

Kaupunginosa: Yhdeksäs piiri

Puhelin: 01-47-70-86-29

Chez Nico

Kaupungissa on useita edullisia ja hyviä crepes-ravintoloita, jotka sopivat täydellisesti pienen hiukopalan nauttimiseen hostellisi ja seuraavan nähtävyyden välillä. Nicoa on vaikea voittaa. Ravintolassa on muutama istumapaikka, mutta suurin osa asiakkaista ottaa ruoan mukaansa.

Osoite: 44 Rue Mouffetard, 75005 Paris, France

Kaupunginosa: Latin Quarter

Puhelin: 01-45-87-28-13

La Grande Mosquée de Paris

Pariisin suurmoskeija kätkee sisäänsä upean sisäpihan ja kahvilan, josta voit ostaa todella edullista Marokkolaista teetä ja välipalaa. Tämä on erinomainen paikka viettää iltapäivää.

Osoite: 2 place du Puits de l'Ermite, 75005 Paris, France

Kaupunginosa: Latin Quarter

Puhelin: 01-45-35-97-33

L’As du Falafel

Jos hostellisi on 3. arrondissementillä, on Rue des Rosiers lyhyn kävelymatkan takana. Rue des Rosiers on suosittu juutalaisen ja välimerellisen katuruoan keskus. L'As tarjoaa erinomaisia täytettyjä pita-leipiä ja niitä saat usein jonottaa hetken aikaa opiskelijoiden ja muiden reppumatkaajien joukossa.

Osoite: 34 Rue des Rosiers, 75004 Paris, France

Kaupunginosa: Quartier de la Bastille

Puhelin: 01-48-87-63-60

Happy Nouilles

Nuudelit + reppumatkaaja = onnellisuus. Nappaa itsellesi suuri kulhollinen nuudelikeittoa tässä iloisessa kiinalaisessa ravintolassa 3. arrondissementillä. Nuudelit ovat tuoreita ja tehdään kävin. Useimmat pääruoat ovat €5-9.

Verkkosivu: http://happynouilles.com/

Osoite: 95 Rue Beaubourg, 75003 Paris, France

Puhelin: 01-44-59-31-22

Sähköposti: contact@happynouilles.com

L’Art Brut

Tässä Maraisissa sijaitsevassa, reppumatkaajille soveltuvassa kohteessa on lievä Balkanilainen tunnelma.L’Art Brut tarjoaa mielenkiintoisen valikoiman oluita ja viinejä, ja hinnatkin ovat edulliset. Tule täyttävään vatsasi tämän ravintolan runsailla charcuterie-annoksilla.

Verkkosivu: http://www.artbrutbistrot.fr/

Osoite: 78 Rue Quincampoix, 75003 Paris

Puhelin: 01-42-72-17-36

La Java

1930-luvull,a perustettu Bellevillen La Java on nähnyt paljon, aina jazzista chansoniin ja punkrockiin. NykyäänLa Java tarjoaa vaihtoehtorockia ja elektroa aina yön pikkutunneille saakka.

Verkkosivu: http://www.la-java.fr/

Osoite: 105 Rue du Faubourg du Temple, 75010 Paris

Kaupunginosa: Belleville

Chez Moune

Ilmaista tarjolla! Tyylikäs, elektroon keskittyvä Chez Moune ei koskaan veloita sisäänpääsymaksua ja on auki pikkutunneille saakka. Ainoa moite voisi olla se, että yökerho on erittäin suosittu ja jonot ovat yleensä melko pitkät.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/chezmouneofficiel

Osoite: 54 Rue Jean-Baptiste Pigalle, 75009 Paris

Kaupunginosa: Pigalle

Puhelin: 09 67 50 28 44

Tape Bar

Grunge-henkinen tapahtumapaikka Bastillen lähellä. Roquetten ja Quinze-Vingtsin edulliset hostellit ovat myös lähettyvillä. Kuppilan seinillä on graffiteja, koktailit ovat edullisia ja kaiuttimista soi yleensä hip-hoppia ja funkkia.

Osoite: 21 Rue de la Roquette, 75011 Paris

Kaupunginosa: Quartier de la Bastille

Rex Club

Tekno-instituutti. Tulet varmasti nauttimaan Rex Clubin kansainvälisestä yleisöstä ja isoista tanssilattioista. Mikä parasta, arki-iltaisin sisäänpääsy tapahtumiin on yleensä ilmainen.

Verkkosivu: http://www.rexclub.com/

Osoite: 5 Boulevard Poissonnière, 75002 Paris

Kaupunginosa: Toinen piiri

Puhelin: 01-42-36-10-96 / 9 67 50 28 44

Sähköposti: infos@rexclub.com

Marché Mouffetard

Jos haluat päästä nauttimaan tuoretta ranskalaista ruokaa vilkkaassa ympäristössä, kannattaa sinun suunnataMarché Mouffetardin vilkkaalle mukulakivikadulle. Kojut ovat pullollaan hedelmiä, vihanneksia, juustoja, charcuterieita, kakkuja ja paljon muuta. Tämä on todellinen foodien paratiisi.

Osoite: Rue Mouffetard

Kaupunginosa: Latin Quarter

Kuvat: https://www.flickr.com/photos/judyb/276862693

© Tekijänoikeudet: Judy B - The Travelling Eye

Marché Rue Dejean

Tutustu Pariisin toiseen puoleenMarché Rue Dejean Afrikkailaisella torilla, joka järjestetään aivan Montmarten lähellä. Täältä löydät tekstiilejä, mausteita ja edullista katuruokaa.

Osoite: Rue Dejean, 75018 Paris

La Débrouille Cie

Tämä kiehtova upcycling "temppeli" on täynnä lahjoja ja koruja, jotka on tehty kierrätysmateriaaleista. Jos etsit erilaista ja eettistä matkamuistoa, löydät sen täältä varmasti.

Verkkosivu: http://www.debrouille.com/

Osoite: 95 Rue de Ménilmontant, 75020 Paris

Kaupunginosa: Addison

Kuvat: https://picasaweb.google.com/109210854814505040943/PhotosDebrouilleCompagnie?authkey=Gv1sRgCNDNzrWRnb-IpgE&feat=flashalbum#5792458966091720146 (

Marché Rétro d'Oberkampf

Tykkäätkö vintagesta? Lähde siis ulos asuntolastasi ja suuntaa Pigallen-alueen viikonlopputorille. Voit katsella sydämesi kyllyydestä, tonkia vaatteiden, vinyylien, koriste-esineiden ja muiden tavaroiden läpi etsien aarteita.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/pages/Le-Marché-Rétro-dOberkampf/191954714177450

Osoite: 57 Rue Condorcet, 75009 Paris, France

Kaupunginosa: Yhdeksäs piiri

Puhelin: 06-17-93-03-64

Afwosh

Tulet varmasti rakastumaan tähän trendikkääseen designkauppaan. Täältä löydät kaikkea niin tunnetuilta suunnittelijoilta, kuin tulevilta tähdiltä. Jokaiselle löytyy jotakin.

Verkkosivu: http://www.afwosh.com/

Osoite: 10 Rue d'Hauteville, 75010 Paris

Puhelin: 09 52 91 44 80

Kuvat: https://instagram.com/p/339ouFEG3i/

© Tekijänoikeudet: afwosh

The pichet

Haluatko viiniä illallisesi kanssa? Pyydä "pitcheriä (kannu)" (edullista talon viiniä). Tätä kannattaa kysyä, vaikka sitä ei olisi merkattu ruokalistaan.

Galleria-alennukset

Jos olet EU:n alueelta ja olet 18-25 vuotias, pääset moniin museoihin, kuten Louvreen ja Orsayhyn ilmaiseksi. Jos nämä ehdot eivät koske sinua, voit käydä Orsayssa jokaisen kuun ensimmäisenä Sunnuntaina. Louvre on myös ilmainen joulukuusta maaliskuuhun saakka.

Velib edullisesti

Ensimmäinen puolen tunninVelib-vuokraus on ilmainen. Jos suunnittelet menosi fiksusti, ja pyöriä on tarjolla, voit päästä paikasta toiseen hyppimällä pyörästä toiseen ja et koskaan joudu maksamaan enemmän kuin päivittäisen 1.70 (joka on vähemmän kuin yksi metrolippu).

Valuutta: Euro

Kieli: Ranska

Sähkövirta: 220V

Suuntanumero: +33 (0)1

Lentokentät:

Pariisin tärkeimmät lentoasemat ovat Orly ja Charles de Gaulle. Molemmat sijaitsevat vyöhykkeellä 5. Kumpikin kenttä on hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella, joten pääset hostellillesi lentokentältä erittäin nopeasti. Orly on RER-linjojen B ja C, sekä raitiovaunulinjan 7 varrella. Myös bussit 183 ja 91.10 kulkuvat kentän kautta. Charles de Gaulle on RER-linjan B, sekä bussilinjojen 351, 350 ja 19 varrella. Kentällä on myös SNCF-päärautatielinjan pysäkki.

 

Rautatieasemat:

Pariisissa on seitsemän merkittävää rautatieasemaa:

 • Gare du Nord: Pohjoiseen, Belgiaan, Saksaan ja Isoon-Britanniaan (Eurostar) kulkevat junat
 • Gare St-Lazare: Länteen kulkevat junat
 • Gare Montparnasse: Länteen ja lounaaseen kulkevat junat
 • Gare de Lyon: Etelään, Espanjaan, Sveitsiin ja Italiaan kulkevat junat
 • Gare de l’Est: Itään ja Saksaan kulkevat junat
 • Gare de Bercy: Yöjunat (nukkumavaunulliset) ja Italiaan kulkevat junat
 • Gare d’Austerlitz: Etelään ja Keski-Ranskaan kulkevat junat

Bussit:

Kansainvälinen Paris-Gallieni-asema sijaitsee Bagnoletissä, joka on kaupungin itäosassa. Aseman vieressä on metropysäkki (Linja 3).

Metro:

Kertalippu, joka käy kaikenpituisille matkoille maksaa €1.80 ja sitä voi käyttää sekä busseissa, että raitiovaunussa. 10 lipun sarjalippu (’carnet’) maksaa €14.10. Vaihtoehtoisesti Mobilis-lipulla voi matkustaa koko päivän niin monta kerta kuin tarvis. Lipun hinnat alkavat €7 Pariisin keskusta-alueella.

Pyörät:

Paikalliset, turistit ja reppumatkaajat suosivat Velib-pyöränvuokrausketjua. Lyhyitä vuokria on tarjolla verkossa tai Velib-asemilla. Vuokrat ovat €1.70 päivältä tai €8 viikolta.

Taksit:

Takseissa käytetään taksimittaria. Matkan minimihinta on €5.60. Taksin voi napata taksitolpalta, tai heilauttamalla kättä vapaalle taksille kadunvarresta.

Pääpostitoimisto:

 La Poste du Louvre, 52 Rue du Louvre, 75001 Pariisi

01-40-28-21-51

Tärkeimmät sairaalat:

Englanninkielistä palvelua saat parhaiten Pariisin amerikkalaisesta sairaalasta:

63 Boulevard Victor Hugo, 92200 Neuilly-sur-Seine, Pariisi

01-46-41-25-25

Turisti-info:

Pyramides Welcome Centre

25, Rue des Pyramides

0892 68 3000

Yleiset aukioloajat:

Useimmat liikkeet ovat auki 9:00-19:00 maanantaista sunnuntaihin. Osa suuremmista kaupoista on myös auki lauantaisin. Ruoka-ajat ovat yleensä 12:00-13:30 lounaalle ja 20:00-22:30 päivälliselle. Monet baarit ja kahvilat aukeavat jo 7:00 tarjoilemaan aamupalaa.

Hätänumerot:

 • Yleinen hätänumero: 112
 • Sairaanhoito: 15
 • Poliisi: 17
 • Palokunta: 18