Hostellit kohteessa Nizza

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Nizza? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Nizza ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Nizza. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Nizza.

Hostelli Hostellit - Hostel & Bar OZZ by Happyculture

Ozz Nice is well-located in Nice, near the train station and a short walking distance to Nice Etoile Shopping Center and Marc Chagall National Museum. The hostel is only located 15 minute walk from the main beach and the famous “Promenade des Anglais”.

Hostelli Hostellit - Villa Saint Exupery  Hostel

Riviera on ulkoiluaktiviteettikeskus. Yöaikatauluun yhdistyvät yksi puolueistamme baarissa. Meillä on 24 tunnin vartiointi ja ei ole ulospääsyä tai lukitus.

Hostelli Hostellit - Antares Hostel

Nizzassa sijaitseva Hostel Antares on 15 minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja 170 metrin päässä Nice Ville-rautatieasemalta. Kohde on kahdeksan kilometrin päässä Nizzan lentokentältä ja 800 metrin päässä Notre Dame de Nice Basilicalta. A8-moottoritie on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä on riippumattomien arvostelujen mukaan vieraidemme suosikkikaupunginosa.

Hostelli Hostellit - La Maïoun Guesthouse Hostel

Sijaitsee Nizzan keskustassa, lähellä vanhaa kaupunkia, vain 500 metrin päässä rannasta ja 200 metrin päässä "Place Masséna"

Hostelli Hostellit - Hostel Smith

meillä on paljon klubeja ja pubeja vanhassa kaupungissa.

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.