Hostellit kohteessa Porto

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Porto? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Porto ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Porto. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Porto.

Tervetuloa Portoon

Porto ohjaat sinut jääväämättä sen läpi juoksevan joen varrelle. Kaupunki asettuu jyrkkien penkereiden väliin ja sen yläpuolelle asettuu vaikuttava Dom Luis I –Silta,Cais de Ribeiran –joenvarsi, sekä Cais de Gaia, jotka tuntuvat melkein taianomaiselta, kuin ne olisi kaiverrettu laaksoon silkasta mielikuvituksesta. Kummallakin puolella kaupukia vilisevät kapeat kadut, rennot baarit ja laaja valikoima halpoja hostelleja tekevät tästä erinomaisen matkakohteen esimerkiksi ryhmille. Valitse hostelli vaikka kaupungin keskustasta, läheltä kaupungin historiallista sydäntä tai Vitorian-alueelta, josta löydät paljon art deco kauppoja ja kahviloita. Eikö vieläkään houkuta lähteä pois hostelliltasi? Kävisikö pitkä ja elegantti merenranta kaupungin länsipuolella, joka on pullollaan mahtavia juhlia ja festivaaleja? Portossa on meno kohdillaan, joten hommaa itsellesi hostelli Portugalin helmestä ja liity hauskanpitoon...

Seiso Dom Luis I -sillalla

Porton jyrkkärinteinen joenvarsi on yksi sen viehättävimmistä puolista jaDom Luis I -silta dominoi sen näkymiä. Näkymät ylemmältä, jalankulkijoille tarkoitetulta sillalta ovat upeat. Sillan eteläpään ja Cais de Gaian väliä kulkeva köysirata kulkee myös sillan kautta, mutta lippu maksaa €5.

Osoite: Ponte Luís I, Porto, Portugal

Kävele pitkin Rue das Floresia

Rue das Flores oli aikoinaan kaupungin jalokivikeskus, mutta nykyään tämä mukulakivikatu on pullollaan yksityisiä yrityksiä, niin perinteisiä, kuin uusia ja mielenkiintoisiakin. Puolessa välissä katua löytyy myös Santa Casa da Misericordian kirkko. Kadun päästä löytyy vanha Ferreira Borgesin kauppahalli, joka on vaikuttava teräsrakennus.

Modernistisen arkkitehtuurin kierros

Pidätkö art decosta tai jugendista? Jos asut keskustan hostellissa, tulet näkemään sitä yllättävän paljon. Lähde vierailemaanArmazens Cunhasilla, joka on kuin suoraan Miamista tuotu ostoskeskus. Muita mielenkiintoisia kohteista ovat Coliseu do Porto, Rivoli-teatteri, Batalha-elokuvateatteri, yliampuva Majestic Café ja tietysti ylellinenLivraria Lello & Irmãon kirjakauppa.

Port-talot

Näetkö Vila Nova de Gaian hostellihuoneestasi? Jos näet, huomaat varmasti, että sen julkisivuja dominoi portviinien logot. Port on ISO bisnes Portossa ja on epäkohteliasta olla vierailematta maisteluhuoneissa. Cálem on aivan sillan kupeessa, joten aloita vaikka sieltä.

Verkkosivu: http://www.calem.pt/

Osoite: Av. Diogo Leite 344, 4400-111 Vila Nova de Gaia, Portugal

Puhelin: 022 374 6660

São Franciscon kirkko

São Franciscon kirkko on suuri, mutta ulkopuolelta vaatimattoman näköinen. Tämä goottilainen kirkko on kuitenkin UNESCO:n perintökohde ja se kätkeekin sisäänsä ällistyttävän sisustuksen ja mielenkiintoiset katakombit, joihin pääset sisälle kirkon vieressä olevan museon kautta.

Verkkosivu: http://www.ordemsaofrancisco.pt/

Osoite: Rua do Infante Dom Henrique, 4050-297 Porto, Portugal

Puhelin: 022 206 2125

Livraria Lello & Irmão

Livraria Lello & Irmãon jugend tyylinen ulkosivu on jo näkemisen arvoinen, mutta tämä kirjakaupan sisällä vasta todellinen aarre onkin. Silmäsi osuvat ensimmäisenä kaareviin punaisiin portaisiin, jotka johtavat upealle lasimaalaukselle, jossa on hienostunut koristerappaus. Ainiin, onhan siellä myös kirjoja.

Osoite: R. das Carmelitas 144, 4050-161 Porto, Portugal

Puhelin: 022 200 2037

Clerigos Kirkko

Clerigosin kirkko ei ehkä ole Porton suurin uskonnollinen rakennus, mutta se on barokkiarkkitehtuurin taidonnäyte ja sen kellotornista on upeat näkymät kaupungille, jos vain jaksat kävellä sen 240 porrasta.

Verkkosivu: http://www.torredosclerigos.pt/en/

Osoite: R. de São Filipe de Nery, 4050-546 Porto, Portugal

Puhelin: 022 014 5489

Serralves

Serralves vie sinut historiasta takaisin nykyhetkeen.Serralvesin alueella on modernin taiteen museo ja upea art deco kartano, kauniin puutarhan keskellä. Jos pidät kulttuurista ja arkkitehtuurista, ei sinun kannata jättää tätä kohdetta väliin.

Verkkosivu: http://www.serralves.pt/en/

Osoite: R. Dom João de Castro 210, 4150-417 Porto, Portugal

Puhelin: 022 615 6584

Sé/Ribeira

Sé/Ribeira on Porton historiallinen keskus. Sinne on vain lyhyt matka kaupungin keskustan hostelleilta. Aloita kävely katedraalilta ja lähde kulkemaan kapeita katuja rantaa kohden. Kadunvarret ovat täynnä baareja, kauppoja ja ravintoloita. Joenranta on jonkinasteinen turistirysä, mutta vilkas meno ja upeat maisemat, varsinkin Dom Luis -sillan kupeessa, tekevät kohteesta vierailun arvoisen.

Kävelykatuja Turistikohde Keskeinen

Foz do Douro

Vain lyhyen bussimatkan päässä kaupungin keskusta sijaitsevaFoz do Douro on ihastuttava asuinalue aivan merenrannassa. Uimarannan lisäksi alueella on pitkä promenadi, jonka varrella on palmuja, sekä tietysti baareja ja ravintoloita. Jos jatkat matkaa pohjoiseen, saavut suureen Parque da Cidade -puistoon, jossa järjestetään myös Optimus Primavera -festivaali kesäkuussa.

Uima-/Merenranta Terasseja Trendikäs Baarit

Miragaia

VaikkaMiragaia on lähellä Sé:tä, on se kaikkea muuta kuin turistirysä. Reppumatkaajat pitävät alueen hiljaisesta ja aidosta fiiliksestä, sekä alueen mukulakivikaduista ja värikkäistä taloista.Miragaiassa on myös "salainen" Horto das Virtudesin puutarha ja jos jatkat matkaa alamäkeen joenvartta kohden, löytyy alueelta myös liikenne- ja viestintämuseo.

Edullinen Rauhaa ja hiljaisuutta Paikallisten asuinpaikka

São João festival (Kesäkuu)

Vuosisatoja vanha, Johannes Kastajaa juhlistavaSão João festival on enemmän räväkkäin, kuin kunnioittava. Festivaali on suuri katujuhla, jonka aikana tarjolla on grillausta, ilotulitteita ja omituinen perinne, missä ihmiset mäiskivät toisiaan leluvasaroilla. Sijaitsee hostellisi missä tahansa, pääset varmasti osallistumaan näihin juhlallisuuksiin.

Osoite: City-wide

Fantasporto

Oletko elokuvafani? Kannattaa sitten varata itsellesi hostelli kaupungin keskustastaFantasporton ajaksi.Fantasporto on kaupungin johtava sci-fi-, kauhu-, ja fantasiaelokuvafestivaali. Festivaaleilla näytetään niin suuria kaupallisia, kuin pieniä indie-elokuvia. Useimmat näytöksistä järjestetään art deco tyylisessä Rivoli-teatterissa.

Osoite: Praça Dom João I, Porto, Portugal

Puhelin: 0 22 339 22 00 / 022 606 30 00

Serralves Festival (Toukokuu)

Serralves Festival ei tee mitään puolittain, vaan tämä Serralvesin alueella järjestettävä tapahtuma kestää 40 tuntia, putkeen. Tarjolla on monenlaisia esityksiä ja työpajoja.

Verkkosivu: http://www.serralvesemfesta.com/pt/

Osoite: R. Dom João de Castro 210, 4150-417 Porto, Portugal

Puhelin: 808 200 543 (information line during the festival)

Dia de Reis (Tammikuun 6. päivä)

Kuninkaiden päivä merkitsee joulujuhlallisuuksien lopettamista, mutta se on monella tapaa yhtä iso juhla kuin joulu itsessään.Dia de Reis tarkoittaa myös usein kuninkaiden kakun (bolo rei) rikkomista. Bolo rei on pyöreä ja pehmeä kakku, joka on päällystetty karamellisoiduilla hedelmillä.

Osoite: City-wide

NOS Primavera Sound (Kesäkuu)

NOS Primavera Sound on alunperin Barcelonalainen festivaali. Se sopii tunnelmansa puolesta täydellisesti reppumatkaajille. Porton festivaali on kuin alkuperäisen tapahtuman isoveli, mutta pienemmillä yleisöillä ja siistimällä puistomiljööllä.

Verkkosivu: http://www.nosprimaverasound.com/?lang=en

Osoite: Parque da Cidade Portugal

Marés Vivas (Heinäkuu)

Kaupungin kadut, joenvarsi ja edulliset hostellit ovat mukavia, mutta ei sovi unohtaa, että Portossa on myös uimarantoja!Marés Vivas on hieman enemmän poppiin suuntautuva kesäfestivaali, joka järjestetään upealla merenrannalla Vila Nova de Gaiassa.

Verkkosivu: http://maresvivas.meo.pt/

Osoite: Praia do Cabedelo do Douro Foz do Douro, Portugal

Salão de Chá Aviz

Tämä perinteinen kahvila ei huimaa sinua ruoallaan, mutta saat vatsasi täyteen edullisesti. Reppumatkaajat suosivatFranchesinhaa, joka on lihavoileipä, joka on peitetty juusto- ja tomaattikastikkeella ja tarjoillaan ranskalaisten perunoiden kanssa. Tällainen annos maksaa €7.

Osoite: Rua do Avis, 27, Porto 4050-075, Portugal

Puhelin: 022 200 4575

Black Mamba Burgers & Records

Black Mamba Burgers & Records on juuri sitä, miltä se kuulostaa, paitsi lihansyöjät tulevat pettymään, sillä BM tarjoilee pelkästään kasvisruokaa. Hampurilainen, ranskalaiset ja juoma maksaa €7.50 ja sen jälkeen voit alkaa selaamaan vinyylilaatikoita.

Osoite: Rua Mártires da Liberdade, 130, Porto, Portugal

Puhelin: 022 326 6620

Restaurante Casa da Música

Etkö halua tinkiä laadusta?Restaurante Casa da Música sijaitsee upeassa modernista konserttisalissa ja se on Boavistan hostellien lähellä. Lounasmenu maksaa kohtuullisen €13 ja siihen sisältyy kolme ruokalajia.

Osoite: Av. da Boavista 604-610, 4149-071 Porto, Portugal

Puhelin: 022 012 0220

Pinguim Café

Jos olet taiteellisella tuulella, kannattaa suunnata tähän kahvilaan. Rua del Belmonten varrella sijaitsevanPinguim Cafén julkisivu on ehkä vaatimaton, mutta sisäänsä se kätkee boheemin, reppumatkaaystävällisen baarin. Baarissa on myös siisti kellaritila, jossa järjestetään livemusiikkia, teatteria ja luentaa. Baari on erityisen tunnettu gineistään.

Verkkosivu: http://pinguimcafe.blogspot.co.uk/

Osoite: Rua de Belmonte 67, 4440-452 Porto, Portugal

Puhelin: 022 332 6062

Aduela Taberna-Bar

Aduela Taberna-Bar on ennen kaikkea rento. Pienpanimo-oluita, hyvää viiniä ja tapaseja. Tämä on erinomainen paikka, jos haluat istuutua alas, syödä, juoda ja jutella aamun pikkutunneille saakka. Lähistöllä on myös paljon edullisia hostelleja. Tästä paikasta voi tulla vakiopaikkasi!

Osoite: Rua das Oliveiras 36, Porto, Portugal

Puhelin: 022 208 4398

BH Foz

Oletko viettämässä aikaa Fozissa?BH Foz on tyylikäs ravintola ja baari, joka on rakennettu entisöityyn art deco rakennukseen.BH Foz on erinomainen paikka nauttia kahvia, muutamia juomia auringon laskiessa tai viettää vaikka pitkä ilta.

Verkkosivu: http://www.bhfoz.pt/

Osoite: Avenida do Brasil 498, Porto, Portugal

Puhelin: 0910 993 040

Mercado do Bolhão

Porton vilkas ruokatori on erinomainen paikka kasata piknik tarpeet. Torilla on myös muutamia ruokakojuja, joista saat valmiiksi kokattua ruokaa. Erinomainen paikka käydä nappaamassa vauhdista jotain syötävää.

Osoite: Rua de Fernandes Tomás, 4000-214 Porto, Portugal

Puhelin: 022 200 9975

Centro Comercial Bombarda (CC Bombarda)

Voi jospa kaikki ostoskeskukset olisivat tällaisia.Centro Comercial Bombarda on kokoelma taide-, muoti- ja designkauppoja, kaikki saman katon alla.

Verkkosivu: http://ccbombarda.blogspot.co.uk/

Osoite: Rua de Miguel Bombarda 285, 4050-379 Massarelos, Porto, Portugal

Fernandes Mattos & Ca

Fernandes Mattos & Ca voi olla kaikkien aikojen paras lahjakauppa. Elegantin sisäänkäynnin takaa löydät retrolahjoja, värikkäitä leluja ja veikeitä härveleitä kahden kerroksen verran.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/fernandesmattos1886

Osoite: Rua das Carmelitas 108, Porto, Portugal

Puhelin: 022 200 5568

Kuvat: https://www.facebook.com/fernandesmattos1886/photos/pb.532464853508147.-2207520000.1437146854./737365619684735/?type=3&theater;

Opi rakastamaan portviiniä: Sinulle tulee portviinistä ehkä mieleen kalliit ruokapaikat, mutta tulet yllättymään kuinka edullisesti pääset nauttimaan muutaman drinkin maisteluhuoneissa. He haluavat tehdä kauppaa matkaajien kanssa, joten ilmaisnäytteet ja edulliset maisteluannokset ovat tavallisia. Valkoinen portviini maistuu aivan ihanalle kuumana päivänä…

Osallistu ilmaiselle kierroksella: Pancho Tours (www.panchotours.com) kierrättää sinua ympäri Porton vanhaa kaupunkia ilmaiseksi, vaikka lahjoituksia otetaankin vastaan, jos haluat olla antelias. Ryhmät ovat usein isoja, mutta tämä on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin ja löytää muita reppumatkaajia. Kävelykierroksia järjestetään päivittäin ympäri vuoden ja ne kestävät yleensä 2.5 tuntia.

Älä vietä aikaa Ribeiralla: Koska alue on niin vilkas, on suurimmassa osaa hinnoista suuri turistilisä. Kohde sopii yhden oluen nauttimiseen joen varrella, mutta hieman kauempana pääset syömään ja viettämään iltaa paljon edullisemmin. Vitoria on hyvä vaihtoehto. 

Lentokenttä

Porton Francisco Sa Carneiro-lentokenttä sijatisee noin 11 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Helpoin tapa päästä kaupungin keskustassa sijaitsevalle hostellille on metrolla. Reitti laitureille on selkeästi merkitty ja junia lähtee puolen tunnin välein.  Kertalippu maksaa vain €2.35. Voit myös hypätä paikallisbussiin. Kentältä keskustaan operoi kuusi bussilinjaa päivisin ja kaksi öisin. Bussit ovat hieman edullisempia, mutta kestävät kauemmin.

Rautatiet

Porton pääasemat ovat Campanhã ja São Bento. Campanhã toimii kaupunkien välisen liikenteen ja Lissabonin pysäkkinä. São Bento taas palvelee lähinnä paikallisliikennettä ja kaunista Douro-linjaa ja vaikka et käyttäisikään mitään aseman junista, on silti hyvä idea käydä ihastelemassa aseman päähallia ja sen upeaa azulejos-laatoitusta.

Bussit

Rede-Expressosia ja Citi-Express bussipalveluita käyttävät reppumatkaajat saapuvat ja lähtevät Rua Alexandre Herculano 366-asemalta. Lähin metropysäkki on São Bento ja Batalha.

Liikkuminen

Portossa on kattava kuusilinjainen metroverkosto ja paljon bussiyhteyksiä. Useimpiin kulkuneuvoihin käy Andante-lippu, mutta sen lataaminen matkakrediiteillä voi olla sekavaa: krediitit vaihtelevat Z2 (kaksi vyöhykettä) ja Z7 (seitsemän vyöhykettä) välillä ja vyöhykkeet lasketaan lähtöpaikkasi mukaan. Z2 käy siis matkoihin lähtövyöhykkeellä ja sen viereisillä ja niin eteenpäin.

Jos aiot matkustaa julkisilla paljon, kannattaa sinun harkita Andante 24-lipun ostoa. Andante 24 on rajaton lippu kaikkiin valittuihin alueisiin. Andante Tour-lippu käy taas kaikkiin verkoston alueisiin 24 tunnin ajan. 24 tunnin lippu maksaa €7 ja kolmen päivän lippu €15.

Kieli: Portugali

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220V

Suuntanumerot: +351 Portugaliin, 22 Portoon

Hätänumerot: Kaikissa hätätapauksessa voit soittaa 112. Tarjolla on myös 24h sairaslinja numerossa 808 242 424

Aukioloajat: Kaupat ovat yleensä kiinni lounasajan, lauantai iltapäivisin ja sunnuntaisin. Tavanomaiset aukioloajat ovat 9:00-13:00 ja 15-19:00. Suuremmat kauppakeskukset avautuvat yleensä myöhemmin ja kaupungin keskustan baarit ovat auki pikkutunneille saakka.

Sairaalat

Hospital Geral de Santo António (Centro Hospitalar do Porto, EPE)

Largo Prof. Abel Salazar, 4099-001 Porto, Portugali

022 207 7500

Hospital de Santa Maria

Rua de Camões 906

Porto, Portugali

022 508 2000

Postitoimisto

Munícipio (Porto)

Praça General Humberto Delgado, 4000-999 Porto

022 340 0202

Turisti-info

Município do Porto - Posto de Turismo do Centro

Rua Clube dos Fenianos, 25, 4000-172 Porto, Portugali

022 339 3472

Hostelli Hostellit - Nice Way Porto Hostel

At 5 minutes from the train station, restaurants, bars and the trendiest city nightclubs. Our hostel is ideally located for those wishing to explore the best Porto has to offer.

Hostelli Hostellit - So Cool Hostel Porto

The So Cool Hostel Porto is located 5 minutes (walking) from the Rotunda da Boavista (near Casa da Música), 10 minutes (walking) from the old town, where you can find the most important cultural focus with art galleries, theaters, restaurants, bars and nightclubs. 10 min (bus) is the time you take to reach Serralves House, with its Contemporary Art Museum, with 5 minutes more of travel, you can sit down in great terraces, admire the sea and eat a tasty fish.

Hostelli Hostellit - M2Students Hostel

M2Students Hostel is located in Rua de Santa Catarina, one of the most famous streets in the center of Porto. Close by the Hostel we have restaurants, cafes, shops, bars and touristic spots.

Hostelli Hostellit - Tattva Design Hostel

“Tattva” has been inspired from the Sanskrit word meaning ‘Element’, representing the five elements from which life evolves: Earth, Water, Air, Fire and Sky. Tattva Design Hostel will give you an enhanced hostel experience. Details and design have been carefully...“Tattva” has been inspired from the Sanskrit word meaning ‘Element’, representing the five elements from which life evolves: Earth, Water, Air, Fire and Sky. Tattva Design Hostel will give you an enhanced hostel experience. Details and design have been carefully...

Hostelli Hostellit - Gallery Hostel

The Gallery Hostel is set in a privileged area of Oporto, known for its art galleries and modern shops, at a walking distance from the main points of interest in the city centre such as museums, monuments, gardens, restaurants and...The Gallery Hostel is set in a privileged area of Oporto, known for its art galleries and modern shops, at a walking distance from the main points of interest in the city centre such as museums, monuments, gardens, restaurants and...

Hostelli Hostellit - Porto Spot Hostel

Porto Spot Hostel is here to surprise you. The rooms are spacious, each one with its unique decoration, with key card access, large beds and free security lockers. We also offer you a bar and a nice patio where you...Porto Spot Hostel is here to surprise you. The rooms are spacious, each one with its unique decoration, with key card access, large beds and free security lockers. We also offer you a bar and a nice patio where you...

Hostelli Hostellit - Oporto Sky Hostel

Oporto Sky Hostel, open since March 2008, is a hostel where you can find everything a backpacker needs. It is located in 'Lapa', one of the oldest quarters of Porto and less than 5 minutes walking from the metro station,...Oporto Sky Hostel, open since March 2008, is a hostel where you can find everything a backpacker needs. It is located in 'Lapa', one of the oldest quarters of Porto and less than 5 minutes walking from the metro station,...

Hotelli Hostellit - Residencial Cristo Rei

Erinomaisella sijainnilla Porton keskustassa, vain muutaman metrin päässä pääostoskadusta St Catarina ja metroasemalta Bolhão. 15 minuutin kävelymatkan päässä Porton historiallisesta keskustasta ja kuuluisista portviinikellareista. Hotelli avattiin vuonna 1986. Huoneita on yhteensä 30. Niissä on kylpyhuone ja puhelin.Erinomaisella sijainnilla Porton keskustassa, vain muutaman metrin päässä pääostoskadusta St Catarina ja metroasemalta Bolhão. 15 minuutin kävelymatkan päässä Porton historiallisesta keskustasta ja kuuluisista portviinikellareista. Hotelli avattiin vuonna 1986. Huoneita on yhteensä 30. Niissä on kylpyhuone ja puhelin.

Hostelli Hostellit - Porto Wine Hostel

Welcome to the Wine Hostel! As the name suggests it’s a beautiful thematic hostel inspired by the famous and unique Port Wine. This is the perfect place to start your discovery through Porto, to interact with people or just to...Welcome to the Wine Hostel! As the name suggests it’s a beautiful thematic hostel inspired by the famous and unique Port Wine. This is the perfect place to start your discovery through Porto, to interact with people or just to...

Hostelli Hostellit - Dear Porto Guest House

Dear Porto Guest House is situated in Rua Santa Catarina which is the most popular pedestrian street in the city of Porto, 150 metres from the metro station Bolhao quick and easily link up to the airport and the train...Dear Porto Guest House is situated in Rua Santa Catarina which is the most popular pedestrian street in the city of Porto, 150 metres from the metro station Bolhao quick and easily link up to the airport and the train...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Portuguesa

Residencial Portuguesa is right in the heart of Porto city. The rooms are spacious, all equipped with bathroom, television and wake-up phone. Some bedrooms have fantastic balconies and antique furniture of great beauty. You can choose between double rooms, twin...Residencial Portuguesa is right in the heart of Porto city. The rooms are spacious, all equipped with bathroom, television and wake-up phone. Some bedrooms have fantastic balconies and antique furniture of great beauty. You can choose between double rooms, twin...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Pensão França

Pensão França lies close to the main monuments of the city, such as the Clérigos tower or the Carmo church and is also in the middle of the main nightlife area of Porto. Pensão França has 13 rooms with simple...Pensão França lies close to the main monuments of the city, such as the Clérigos tower or the Carmo church and is also in the middle of the main nightlife area of Porto. Pensão França has 13 rooms with simple...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residência Vale Formoso

Residência Vale Formoso offers familiar and comfortable environment. We have at your disposal 14 bedrooms well equipped with stylish furnishings and high quality mattresses. All have private bathrooms, cable TV with international channels and telephone with alarm clock function. You...Residência Vale Formoso offers familiar and comfortable environment. We have at your disposal 14 bedrooms well equipped with stylish furnishings and high quality mattresses. All have private bathrooms, cable TV with international channels and telephone with alarm clock function. You...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Paranhos

Residencial Paranhos is located in the north area of Porto, very close to the University, tourists who travel by car can park for free in a private park. All rooms (double or twin) have been recently renovated, they all have...Residencial Paranhos is located in the north area of Porto, very close to the University, tourists who travel by car can park for free in a private park. All rooms (double or twin) have been recently renovated, they all have...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Monte Carlo

Residencial Monte Carlo is a charming hotel, recently renovated, to tourists looking for a quality service in a cozy and quiet atmosphere. It lies in the center of Porto, 200 meters from the metro station Campo 24 de Agosto, with...Residencial Monte Carlo is a charming hotel, recently renovated, to tourists looking for a quality service in a cozy and quiet atmosphere. It lies in the center of Porto, 200 meters from the metro station Campo 24 de Agosto, with...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Henrique VIII

The Residencial Henrique VIII is the privileged choice of visitors that prefer to settle in the city center and enjoy a professional service and comfortable facilities, of a value for money hotel. It is located in downtown, a few meters...The Residencial Henrique VIII is the privileged choice of visitors that prefer to settle in the city center and enjoy a professional service and comfortable facilities, of a value for money hotel. It is located in downtown, a few meters...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Estrela da Noite

Residencial Estrela da Noite is centrally located in Porto, so is near all the attractions of the city, but it also is set on a quiet street so you can enjoy relaxing nights. Just two minutes walk from the 'Campo...Residencial Estrela da Noite is centrally located in Porto, so is near all the attractions of the city, but it also is set on a quiet street so you can enjoy relaxing nights. Just two minutes walk from the 'Campo...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial D. Duarte I

Residencial D. Duarte I is situated in one of the most beautiful and important avenues of Porto city. The property has a total of 11 rooms (single rooms, double rooms, triple rooms and family rooms), all of them with free...Residencial D. Duarte I is situated in one of the most beautiful and important avenues of Porto city. The property has a total of 11 rooms (single rooms, double rooms, triple rooms and family rooms), all of them with free...

Hotelli Hostellit - Residencial Flor Braganca

Residencial Flor Braganca is located in the old part of the town of Porto. Just minutes away from all the city's monuments, the Douro river and night activities area. The hotel has 19 simple but functional rooms with plenty of...Residencial Flor Braganca is located in the old part of the town of Porto. Just minutes away from all the city's monuments, the Douro river and night activities area. The hotel has 19 simple but functional rooms with plenty of...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Lunar

Residencial Lunar is a budget accommodation at the heart of Porto. Close to the main attractions, guests will be able to visit the city center, Douro river banks, Port Wine cellars, cafes and nightlife, monuments and everything else that makes...Residencial Lunar is a budget accommodation at the heart of Porto. Close to the main attractions, guests will be able to visit the city center, Douro river banks, Port Wine cellars, cafes and nightlife, monuments and everything else that makes...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Belo Horizonte

Residencial Belo Horizonte is open 24 hours per day and is located close to the historic center. The property is close to Café Majestic, Bolhão Market and Port Wine cellars. It offers comfortable and affordable accommodation, all rooms are furnished...Residencial Belo Horizonte is open 24 hours per day and is located close to the historic center. The property is close to Café Majestic, Bolhão Market and Port Wine cellars. It offers comfortable and affordable accommodation, all rooms are furnished...

Asunto Hostellit - Studios Porto Solar

Studios Porto Solar offers comfortable studio apartments on the famous Rua Santa Catarina, a key commercial strip in central Porto. On this pedestrian street you'll find the famous Café Majestic, dating from the 1920s, plus other houses, shops and historic...Studios Porto Solar offers comfortable studio apartments on the famous Rua Santa Catarina, a key commercial strip in central Porto. On this pedestrian street you'll find the famous Café Majestic, dating from the 1920s, plus other houses, shops and historic...

Hotelli Hostellit - Santa Clara Hotel

About us Santa Clara is a small and cozy hotel in the city centre. Its aim is to provide a complete service with all features that an hotel has but in a calm ambience with confort. Accommodation Santa Clara Hotel...About us Santa Clara is a small and cozy hotel in the city centre. Its aim is to provide a complete service with all features that an hotel has but in a calm ambience with confort. Accommodation Santa Clara Hotel...

Hostelli Hostellit - Hotel do Norte

Pensão do Norte on yksi vanhimmista hotelleista Porto. Se oli täysin remontoitu kesäkuussa 2008 ja huoneet ovat nyt varustettu nykyaikaisella, joissakin huoneissa on yksityinen parveke, upea näköala 'Capela das Almas.' Se tarjoaa ihanteellisen tunnelmaa ja nauttia loma-tai liikematka....Pensão do Norte on yksi vanhimmista hotelleista Porto. Se oli täysin remontoitu kesäkuussa 2008 ja huoneet ovat nyt varustettu nykyaikaisella, joissakin huoneissa on yksityinen parveke, upea näköala 'Capela das Almas.' Se tarjoaa ihanteellisen tunnelmaa ja nauttia loma-tai liikematka....

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Grande Oceano Guest House

Grande Oceano Guest House offers new, modern and comfortable accommodations with a familiar atmosphere. There are standard rooms, with private bathroom, TV, A/C and free WiFi and budget rooms with shared bathroom and no A/C. The pension is open 24/7,...Grande Oceano Guest House offers new, modern and comfortable accommodations with a familiar atmosphere. There are standard rooms, with private bathroom, TV, A/C and free WiFi and budget rooms with shared bathroom and no A/C. The pension is open 24/7,...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Residencial Costa Do Sol

Costa do Sol offers an ideal and welcoming atmosphere for enjoying a holiday or a business trip, or as a starting point for exploring the North. Located in the heart of the historical city of Porto, in Rua de Santa...Costa do Sol offers an ideal and welcoming atmosphere for enjoying a holiday or a business trip, or as a starting point for exploring the North. Located in the heart of the historical city of Porto, in Rua de Santa...

Hotelli Hostellit - Hotel Universal

Hotel Universal is a small Budget Hotel located in the heart of the city of Oporto, with a multilingual welcoming and helpful reception. In a privileged location Hotel Universal enjoys easy access to all parts of the city, on foot,...Hotel Universal is a small Budget Hotel located in the heart of the city of Oporto, with a multilingual welcoming and helpful reception. In a privileged location Hotel Universal enjoys easy access to all parts of the city, on foot,...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.