Hostellit kohteessa Porto

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Porto? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Porto ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Porto. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Porto.

Tervetuloa Portoon

Porto ohjaat sinut jääväämättä sen läpi juoksevan joen varrelle. Kaupunki asettuu jyrkkien penkereiden väliin ja sen yläpuolelle asettuu vaikuttava Dom Luis I –Silta,Cais de Ribeiran –joenvarsi, sekä Cais de Gaia, jotka tuntuvat melkein taianomaiselta, kuin ne olisi kaiverrettu laaksoon silkasta mielikuvituksesta. Kummallakin puolella kaupukia vilisevät kapeat kadut, rennot baarit ja laaja valikoima halpoja hostelleja tekevät tästä erinomaisen matkakohteen esimerkiksi ryhmille. Valitse hostelli vaikka kaupungin keskustasta, läheltä kaupungin historiallista sydäntä tai Vitorian-alueelta, josta löydät paljon art deco kauppoja ja kahviloita. Eikö vieläkään houkuta lähteä pois hostelliltasi? Kävisikö pitkä ja elegantti merenranta kaupungin länsipuolella, joka on pullollaan mahtavia juhlia ja festivaaleja? Portossa on meno kohdillaan, joten hommaa itsellesi hostelli Portugalin helmestä ja liity hauskanpitoon...

Seiso Dom Luis I -sillalla

Porton jyrkkärinteinen joenvarsi on yksi sen viehättävimmistä puolista jaDom Luis I -silta dominoi sen näkymiä. Näkymät ylemmältä, jalankulkijoille tarkoitetulta sillalta ovat upeat. Sillan eteläpään ja Cais de Gaian väliä kulkeva köysirata kulkee myös sillan kautta, mutta lippu maksaa €5.

Osoite: Ponte Luís I, Porto, Portugal

Kävele pitkin Rue das Floresia

Rue das Flores oli aikoinaan kaupungin jalokivikeskus, mutta nykyään tämä mukulakivikatu on pullollaan yksityisiä yrityksiä, niin perinteisiä, kuin uusia ja mielenkiintoisiakin. Puolessa välissä katua löytyy myös Santa Casa da Misericordian kirkko. Kadun päästä löytyy vanha Ferreira Borgesin kauppahalli, joka on vaikuttava teräsrakennus.

Modernistisen arkkitehtuurin kierros

Pidätkö art decosta tai jugendista? Jos asut keskustan hostellissa, tulet näkemään sitä yllättävän paljon. Lähde vierailemaanArmazens Cunhasilla, joka on kuin suoraan Miamista tuotu ostoskeskus. Muita mielenkiintoisia kohteista ovat Coliseu do Porto, Rivoli-teatteri, Batalha-elokuvateatteri, yliampuva Majestic Café ja tietysti ylellinenLivraria Lello & Irmãon kirjakauppa.

Port-talot

Näetkö Vila Nova de Gaian hostellihuoneestasi? Jos näet, huomaat varmasti, että sen julkisivuja dominoi portviinien logot. Port on ISO bisnes Portossa ja on epäkohteliasta olla vierailematta maisteluhuoneissa. Cálem on aivan sillan kupeessa, joten aloita vaikka sieltä.

Verkkosivu: http://www.calem.pt/

Osoite: Av. Diogo Leite 344, 4400-111 Vila Nova de Gaia, Portugal

Puhelin: 022 374 6660

São Franciscon kirkko

São Franciscon kirkko on suuri, mutta ulkopuolelta vaatimattoman näköinen. Tämä goottilainen kirkko on kuitenkin UNESCO:n perintökohde ja se kätkeekin sisäänsä ällistyttävän sisustuksen ja mielenkiintoiset katakombit, joihin pääset sisälle kirkon vieressä olevan museon kautta.

Verkkosivu: http://www.ordemsaofrancisco.pt/

Osoite: Rua do Infante Dom Henrique, 4050-297 Porto, Portugal

Puhelin: 022 206 2125

Livraria Lello & Irmão

Livraria Lello & Irmãon jugend tyylinen ulkosivu on jo näkemisen arvoinen, mutta tämä kirjakaupan sisällä vasta todellinen aarre onkin. Silmäsi osuvat ensimmäisenä kaareviin punaisiin portaisiin, jotka johtavat upealle lasimaalaukselle, jossa on hienostunut koristerappaus. Ainiin, onhan siellä myös kirjoja.

Osoite: R. das Carmelitas 144, 4050-161 Porto, Portugal

Puhelin: 022 200 2037

Clerigos Kirkko

Clerigosin kirkko ei ehkä ole Porton suurin uskonnollinen rakennus, mutta se on barokkiarkkitehtuurin taidonnäyte ja sen kellotornista on upeat näkymät kaupungille, jos vain jaksat kävellä sen 240 porrasta.

Verkkosivu: http://www.torredosclerigos.pt/en/

Osoite: R. de São Filipe de Nery, 4050-546 Porto, Portugal

Puhelin: 022 014 5489

Serralves

Serralves vie sinut historiasta takaisin nykyhetkeen.Serralvesin alueella on modernin taiteen museo ja upea art deco kartano, kauniin puutarhan keskellä. Jos pidät kulttuurista ja arkkitehtuurista, ei sinun kannata jättää tätä kohdetta väliin.

Verkkosivu: http://www.serralves.pt/en/

Osoite: R. Dom João de Castro 210, 4150-417 Porto, Portugal

Puhelin: 022 615 6584

Sé/Ribeira

Sé/Ribeira on Porton historiallinen keskus. Sinne on vain lyhyt matka kaupungin keskustan hostelleilta. Aloita kävely katedraalilta ja lähde kulkemaan kapeita katuja rantaa kohden. Kadunvarret ovat täynnä baareja, kauppoja ja ravintoloita. Joenranta on jonkinasteinen turistirysä, mutta vilkas meno ja upeat maisemat, varsinkin Dom Luis -sillan kupeessa, tekevät kohteesta vierailun arvoisen.

Kävelykatuja Turistikohde Keskeinen

Foz do Douro

Vain lyhyen bussimatkan päässä kaupungin keskusta sijaitsevaFoz do Douro on ihastuttava asuinalue aivan merenrannassa. Uimarannan lisäksi alueella on pitkä promenadi, jonka varrella on palmuja, sekä tietysti baareja ja ravintoloita. Jos jatkat matkaa pohjoiseen, saavut suureen Parque da Cidade -puistoon, jossa järjestetään myös Optimus Primavera -festivaali kesäkuussa.

Uima-/Merenranta Terasseja Trendikäs Baarit

Miragaia

VaikkaMiragaia on lähellä Sé:tä, on se kaikkea muuta kuin turistirysä. Reppumatkaajat pitävät alueen hiljaisesta ja aidosta fiiliksestä, sekä alueen mukulakivikaduista ja värikkäistä taloista.Miragaiassa on myös "salainen" Horto das Virtudesin puutarha ja jos jatkat matkaa alamäkeen joenvartta kohden, löytyy alueelta myös liikenne- ja viestintämuseo.

Edullinen Rauhaa ja hiljaisuutta Paikallisten asuinpaikka

São João festival (Kesäkuu)

Vuosisatoja vanha, Johannes Kastajaa juhlistavaSão João festival on enemmän räväkkäin, kuin kunnioittava. Festivaali on suuri katujuhla, jonka aikana tarjolla on grillausta, ilotulitteita ja omituinen perinne, missä ihmiset mäiskivät toisiaan leluvasaroilla. Sijaitsee hostellisi missä tahansa, pääset varmasti osallistumaan näihin juhlallisuuksiin.

Osoite: City-wide

Fantasporto

Oletko elokuvafani? Kannattaa sitten varata itsellesi hostelli kaupungin keskustastaFantasporton ajaksi.Fantasporto on kaupungin johtava sci-fi-, kauhu-, ja fantasiaelokuvafestivaali. Festivaaleilla näytetään niin suuria kaupallisia, kuin pieniä indie-elokuvia. Useimmat näytöksistä järjestetään art deco tyylisessä Rivoli-teatterissa.

Osoite: Praça Dom João I, Porto, Portugal

Puhelin: 0 22 339 22 00 / 022 606 30 00

Serralves Festival (Toukokuu)

Serralves Festival ei tee mitään puolittain, vaan tämä Serralvesin alueella järjestettävä tapahtuma kestää 40 tuntia, putkeen. Tarjolla on monenlaisia esityksiä ja työpajoja.

Verkkosivu: http://www.serralvesemfesta.com/pt/

Osoite: R. Dom João de Castro 210, 4150-417 Porto, Portugal

Puhelin: 808 200 543 (information line during the festival)

Dia de Reis (Tammikuun 6. päivä)

Kuninkaiden päivä merkitsee joulujuhlallisuuksien lopettamista, mutta se on monella tapaa yhtä iso juhla kuin joulu itsessään.Dia de Reis tarkoittaa myös usein kuninkaiden kakun (bolo rei) rikkomista. Bolo rei on pyöreä ja pehmeä kakku, joka on päällystetty karamellisoiduilla hedelmillä.

Osoite: City-wide

NOS Primavera Sound (Kesäkuu)

NOS Primavera Sound on alunperin Barcelonalainen festivaali. Se sopii tunnelmansa puolesta täydellisesti reppumatkaajille. Porton festivaali on kuin alkuperäisen tapahtuman isoveli, mutta pienemmillä yleisöillä ja siistimällä puistomiljööllä.

Verkkosivu: http://www.nosprimaverasound.com/?lang=en

Osoite: Parque da Cidade Portugal

Marés Vivas (Heinäkuu)

Kaupungin kadut, joenvarsi ja edulliset hostellit ovat mukavia, mutta ei sovi unohtaa, että Portossa on myös uimarantoja!Marés Vivas on hieman enemmän poppiin suuntautuva kesäfestivaali, joka järjestetään upealla merenrannalla Vila Nova de Gaiassa.

Verkkosivu: http://maresvivas.meo.pt/

Osoite: Praia do Cabedelo do Douro Foz do Douro, Portugal

Salão de Chá Aviz

Tämä perinteinen kahvila ei huimaa sinua ruoallaan, mutta saat vatsasi täyteen edullisesti. Reppumatkaajat suosivatFranchesinhaa, joka on lihavoileipä, joka on peitetty juusto- ja tomaattikastikkeella ja tarjoillaan ranskalaisten perunoiden kanssa. Tällainen annos maksaa €7.

Osoite: Rua do Avis, 27, Porto 4050-075, Portugal

Puhelin: 022 200 4575

Black Mamba Burgers & Records

Black Mamba Burgers & Records on juuri sitä, miltä se kuulostaa, paitsi lihansyöjät tulevat pettymään, sillä BM tarjoilee pelkästään kasvisruokaa. Hampurilainen, ranskalaiset ja juoma maksaa €7.50 ja sen jälkeen voit alkaa selaamaan vinyylilaatikoita.

Osoite: Rua Mártires da Liberdade, 130, Porto, Portugal

Puhelin: 022 326 6620

Restaurante Casa da Música

Etkö halua tinkiä laadusta?Restaurante Casa da Música sijaitsee upeassa modernista konserttisalissa ja se on Boavistan hostellien lähellä. Lounasmenu maksaa kohtuullisen €13 ja siihen sisältyy kolme ruokalajia.

Osoite: Av. da Boavista 604-610, 4149-071 Porto, Portugal

Puhelin: 022 012 0220

Pinguim Café

Jos olet taiteellisella tuulella, kannattaa suunnata tähän kahvilaan. Rua del Belmonten varrella sijaitsevanPinguim Cafén julkisivu on ehkä vaatimaton, mutta sisäänsä se kätkee boheemin, reppumatkaaystävällisen baarin. Baarissa on myös siisti kellaritila, jossa järjestetään livemusiikkia, teatteria ja luentaa. Baari on erityisen tunnettu gineistään.

Verkkosivu: http://pinguimcafe.blogspot.co.uk/

Osoite: Rua de Belmonte 67, 4440-452 Porto, Portugal

Puhelin: 022 332 6062

Aduela Taberna-Bar

Aduela Taberna-Bar on ennen kaikkea rento. Pienpanimo-oluita, hyvää viiniä ja tapaseja. Tämä on erinomainen paikka, jos haluat istuutua alas, syödä, juoda ja jutella aamun pikkutunneille saakka. Lähistöllä on myös paljon edullisia hostelleja. Tästä paikasta voi tulla vakiopaikkasi!

Osoite: Rua das Oliveiras 36, Porto, Portugal

Puhelin: 022 208 4398

BH Foz

Oletko viettämässä aikaa Fozissa?BH Foz on tyylikäs ravintola ja baari, joka on rakennettu entisöityyn art deco rakennukseen.BH Foz on erinomainen paikka nauttia kahvia, muutamia juomia auringon laskiessa tai viettää vaikka pitkä ilta.

Verkkosivu: http://www.bhfoz.pt/

Osoite: Avenida do Brasil 498, Porto, Portugal

Puhelin: 0910 993 040

Mercado do Bolhão

Porton vilkas ruokatori on erinomainen paikka kasata piknik tarpeet. Torilla on myös muutamia ruokakojuja, joista saat valmiiksi kokattua ruokaa. Erinomainen paikka käydä nappaamassa vauhdista jotain syötävää.

Osoite: Rua de Fernandes Tomás, 4000-214 Porto, Portugal

Puhelin: 022 200 9975

Centro Comercial Bombarda (CC Bombarda)

Voi jospa kaikki ostoskeskukset olisivat tällaisia.Centro Comercial Bombarda on kokoelma taide-, muoti- ja designkauppoja, kaikki saman katon alla.

Verkkosivu: http://ccbombarda.blogspot.co.uk/

Osoite: Rua de Miguel Bombarda 285, 4050-379 Massarelos, Porto, Portugal

Fernandes Mattos & Ca

Fernandes Mattos & Ca voi olla kaikkien aikojen paras lahjakauppa. Elegantin sisäänkäynnin takaa löydät retrolahjoja, värikkäitä leluja ja veikeitä härveleitä kahden kerroksen verran.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/fernandesmattos1886

Osoite: Rua das Carmelitas 108, Porto, Portugal

Puhelin: 022 200 5568

Kuvat: https://www.facebook.com/fernandesmattos1886/photos/pb.532464853508147.-2207520000.1437146854./737365619684735/?type=3&theater;

Opi rakastamaan portviiniä: Sinulle tulee portviinistä ehkä mieleen kalliit ruokapaikat, mutta tulet yllättymään kuinka edullisesti pääset nauttimaan muutaman drinkin maisteluhuoneissa. He haluavat tehdä kauppaa matkaajien kanssa, joten ilmaisnäytteet ja edulliset maisteluannokset ovat tavallisia. Valkoinen portviini maistuu aivan ihanalle kuumana päivänä…

Osallistu ilmaiselle kierroksella: Pancho Tours (www.panchotours.com) kierrättää sinua ympäri Porton vanhaa kaupunkia ilmaiseksi, vaikka lahjoituksia otetaankin vastaan, jos haluat olla antelias. Ryhmät ovat usein isoja, mutta tämä on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin ja löytää muita reppumatkaajia. Kävelykierroksia järjestetään päivittäin ympäri vuoden ja ne kestävät yleensä 2.5 tuntia.

Älä vietä aikaa Ribeiralla: Koska alue on niin vilkas, on suurimmassa osaa hinnoista suuri turistilisä. Kohde sopii yhden oluen nauttimiseen joen varrella, mutta hieman kauempana pääset syömään ja viettämään iltaa paljon edullisemmin. Vitoria on hyvä vaihtoehto. 

Lentokenttä

Porton Francisco Sa Carneiro-lentokenttä sijatisee noin 11 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Helpoin tapa päästä kaupungin keskustassa sijaitsevalle hostellille on metrolla. Reitti laitureille on selkeästi merkitty ja junia lähtee puolen tunnin välein.  Kertalippu maksaa vain €2.35. Voit myös hypätä paikallisbussiin. Kentältä keskustaan operoi kuusi bussilinjaa päivisin ja kaksi öisin. Bussit ovat hieman edullisempia, mutta kestävät kauemmin.

Rautatiet

Porton pääasemat ovat Campanhã ja São Bento. Campanhã toimii kaupunkien välisen liikenteen ja Lissabonin pysäkkinä. São Bento taas palvelee lähinnä paikallisliikennettä ja kaunista Douro-linjaa ja vaikka et käyttäisikään mitään aseman junista, on silti hyvä idea käydä ihastelemassa aseman päähallia ja sen upeaa azulejos-laatoitusta.

Bussit

Rede-Expressosia ja Citi-Express bussipalveluita käyttävät reppumatkaajat saapuvat ja lähtevät Rua Alexandre Herculano 366-asemalta. Lähin metropysäkki on São Bento ja Batalha.

Liikkuminen

Portossa on kattava kuusilinjainen metroverkosto ja paljon bussiyhteyksiä. Useimpiin kulkuneuvoihin käy Andante-lippu, mutta sen lataaminen matkakrediiteillä voi olla sekavaa: krediitit vaihtelevat Z2 (kaksi vyöhykettä) ja Z7 (seitsemän vyöhykettä) välillä ja vyöhykkeet lasketaan lähtöpaikkasi mukaan. Z2 käy siis matkoihin lähtövyöhykkeellä ja sen viereisillä ja niin eteenpäin.

Jos aiot matkustaa julkisilla paljon, kannattaa sinun harkita Andante 24-lipun ostoa. Andante 24 on rajaton lippu kaikkiin valittuihin alueisiin. Andante Tour-lippu käy taas kaikkiin verkoston alueisiin 24 tunnin ajan. 24 tunnin lippu maksaa €7 ja kolmen päivän lippu €15.

Kieli: Portugali

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220V

Suuntanumerot: +351 Portugaliin, 22 Portoon

Hätänumerot: Kaikissa hätätapauksessa voit soittaa 112. Tarjolla on myös 24h sairaslinja numerossa 808 242 424

Aukioloajat: Kaupat ovat yleensä kiinni lounasajan, lauantai iltapäivisin ja sunnuntaisin. Tavanomaiset aukioloajat ovat 9:00-13:00 ja 15-19:00. Suuremmat kauppakeskukset avautuvat yleensä myöhemmin ja kaupungin keskustan baarit ovat auki pikkutunneille saakka.

Sairaalat

Hospital Geral de Santo António (Centro Hospitalar do Porto, EPE)

Largo Prof. Abel Salazar, 4099-001 Porto, Portugali

022 207 7500

Hospital de Santa Maria

Rua de Camões 906

Porto, Portugali

022 508 2000

Postitoimisto

Munícipio (Porto)

Praça General Humberto Delgado, 4000-999 Porto

022 340 0202

Turisti-info

Município do Porto - Posto de Turismo do Centro

Rua Clube dos Fenianos, 25, 4000-172 Porto, Portugali

022 339 3472

Hostelli Hostellit - Selina Porto

Selina Porto is located in Ribeira, the ancient quarter steps away from restaurants, cafés, beautiful and quirky houses, and a walkway that runs along the Douro River. Enjoy the Selina community in the heart of all the action!

Hostelli Hostellit - M2Students Hostel II

Based at Rua de Santa Catarina, the commercial heart of Porto, you can start your tour passing by all the markets and shops, from local craft makers to big retailers based at the city. Enjoy also a big variety of restaurants and pastry shops and know Portugal from how it tastes, and we can assure you it is an amazing taste!

Hostelli Hostellit - So Cool Hostel Porto

So Cool Hostel Porto sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Rotunda da Boavistasta (lähellä Casa da Músicaa), 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, jossa on tärkeimpiä kulttuurinähtävyyksiä taidegalleriat, teatterit, ravintolat , baareja ja yökerhoja. 10 minuuttia (bussi) on aika, jonka voit viedä Serralves Houseen, jossa on nykytaiteen museo ja viiden minuutin matka matkalle, voit istua suurilla terasseilla, ihailla merta ja syödä maukasta kalaa.

Hostelli Hostellit - Nice Way Porto Hostel

5 minuutin päässä rautatieasemalta, ravintoloista, baareista ja trendikkäimmistä kaupungin yökerhoista. Meidän hostelli sijaitsee ihanteellisella paikalla niille, jotka haluavat tutkia parhailta Portoa.

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.