Hostellit kohteessa Lissabon

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Lissabon? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Lissabon ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Lissabon. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Lissabon.

Tervetuloa Lissaboniin

Lissabon on juuri se kaupunki, josta portugalilaiset lähtivät etsimään uusia maita. Oikeastaan on vaikea ymmärtää miksi he lähtivät ollenkaan, sillä tämä ajaton kaupunki on kokonainen maailma kaupungin sisällä.   Hanki itsellesi hostellihuone tästä uskomattoman valokuvamaisesta kaupungista ja pääset tutustumaan muinaiseen fado-musiikkiin, rymiseviin raitiovaunuihin ja pyhimysjuhliin. Kaiken tämän lisäksi kaupunki tarjoa super siistejä ravintoloita ja valtavia kulttuurikeskuksia, jotka on rakennettu vanhoihin tehtaisiin. Lähdet sitten matkaan ryhmän mukana, tai yksin, tulet varmasti saamaan paljon irti Lissabonista, sillä me emme ole vielä tavanneet matkailijaa, joka ei olisi nauttinut Lissabonin rennosta ilmapiiristä. Kaupungin keskustassa on paljon edullisia hostelleja, joista löydät varmasti itsesi kaltaisia reppumatkaajia.   Mitäs sen jälkeen, kun olet tutustunut muihin matkaajiin? Nautitte Lissabonista yhdessä, tietenkin! Upotatte caipirinhoja Tagus-joen varrella, otatte illan vastaan oluen ja hyvän ruoan parissa Bairro Altola ja tanssitte aamutunneille asti, kunnes leipomot aukeavat ja alkavat tarjoilla pastel de nata -aamupalaa. Nämä muistot tulevat pysymään kanssasi koko loppuikäsi ja niin tulee myös Lissabon.  

Tee-se-itse kävelykierros

Juuri kaupunkiin saapuneille reppumatkaajille Lissabonin turisti-infon tarjoamat ilmaiset kierrokset ovat kuin taivaan lahja. Ne auttavat tutustumaan kaupungin alueisiin, eikä sinun tarvitse maksaa senttiäkään. Kierroksiin kuuluu Baixa, Alfama, Chiado, Bairro Alto ja Estrela.

Verkkosivu: http://www.visitlisboa.com/Conteudos/Menu-Principal/Aonde-Ir/Percursos-a-Pe.aspx?lang=en-GB

ViniPortugal viininmaistelu

Hostellisi baari voi olla halpa, mutta tämä on ilmainen (ainakin jossain määrin). Portugalin kansallinen viinijärjestö tarjoaa ilmaisia viininmaisteluja päivittäin Wines of Portugal Tasting Roomeissa.

Verkkosivu: http://www.viniportugal.pt/en/OgivalRooms

Osoite: Terreiro do Paço, 1100-148 Lisbon

Puhelin: 21 356 9890

Museu Berardo

Beradon modernin taiteen kokoelma sijaitse Belémin kulttuurikeskuksessa ja kaikki, paitsi osa vaihtuvista näyttelyistä, ovat ilmaisia. Kokoelmiin kuluu Picasson, Dalin, Andy Warholin ja Mark Rothkon teoksia.

Verkkosivu: http://en.museuberardo.pt/

Osoite: Praça do Império, 1449-003 Lisbon

Kaupunginosa: Belém

Castelo S. Jorge

Jos olet juuri saapunut hostelliisi, kannattaa sinun suunnata Lissabonin kukkulalinnalle, sieltä on erinomaiset näkymät kaupunkiin. Muurien päältä on melkein 360-asteinen panoraama kaupungin vanhimmista naapurustoista.

Verkkosivu: http://castelodesaojorge.pt/

Osoite: R. de Santa Cruz do Castelo, 1100-129 Lisbon

Kaupunginosa: Alfama

Puhelin: 21 880 0620

Torre de Belém

Torre de Belémin vartiotorni on rakennettu 1514-1520 välisenä aikana ja se on yksi Lissabonin tunnetuimpia maamerkkejä. Kohde on UNESCO:n listalla ja se on kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä.

Verkkosivu: http://www.mosteirojeronimos.pt/en/

Osoite: Praça do Império 1400-206 Lisbon

Kaupunginosa: Belém

Puhelin: 21 362 0034

Raitiovaunu numero 28

Numero 28 raitiovaunu on ravisuttava kokemus, jota ei kannata ohittaa. 28 on entisöity 1930-luvun raitiovaunu, joka kulkee Lissabonin vanhimpien naapurustojen läpi. Kannattaa hypätä kyytiin jo lähtöasema Campo Ouriquelta (Prazeres), jos haluat päästä istumaan.

Verkkosivu: http://carris.transporteslisboa.pt/en/tram/28e/descendente/

Osoite: Campo Ourique, Lisbon

Köysirata ja Santa Justan hissi

Onko jalat kipeät? No ei se mitään. Lissabonin jyrkät rinteet voivat väsyttää kokeneenkin matkaajat, mutta kaupungin kuuluisat köysiradat auttaa tässä asiassa. Vanhin köysirata on Lavra, joka on otettu käyttöön vuonna 1884. Jos haluat jotain upeaa, kannattaa sinun käydä ajelemassa valurautaisella Santa Justan hissillä.

Verkkosivu: http://carris.transporteslisboa.pt/pt/ascensores-e-elevador/

Osoite: Santa Justa lift, R. do Ouro, 1150-060 Lisbon

Kaupunginosa: Santa Justa

Bairro Alto

Jos käytBairro Altotossa päivällä, saatat ihmetellä miksi tätä naapurustoa kehutaan niin paljon, mutta tämä katujen sokkelo herää eloon vasta illalla. Päivällä huomaamattomat baarit, ravintolat ja kaupat avaavat ovensa illalla juhlijoille. Tämä naapurusto on erinomainen paikka saada tuntua aitoon Lissaboniin.

Putiikkeja Vänkä Baarit

Baixa

Jos majoitut keskustan hostellissa, onBaixan alue lähelläsi. Baixassa on Portugalin hallituksen rakennuksia, toimistoja ja perinteisiä kauppoja. Alueen elegantit kadun on rakennettu vuoden 1755 maanjärjestyksen jälkeen ja ne ovat asemakaavamuodossa. Alueen keskus on Rua Augustan kävelykatu.

Kauppoja Turistikohde Keskeinen

Alfama

Alfama on yksi Lissabonin vanhimmista naapurustoista, koska se selvisi 1755 vuoden maanjäristyksestä.Alfama on mukulakivikatujen, kujien ja värikkäiden ovien sokkelo, joka vie sinut takaisin Lissabonin maurivalloittajien aikaan.

Romanttinen Kävelykatuja Kauniita Rakennuksia

Festa de Santo António (Kesäkuu)

Antonius Padovalaisen päivän aattona (Kesäkuun 12.) järjestetään suuret juhlat. Ihmiset kerääntyvät baareihin ja ravintoloihin ympäri kaupunkia juhlimaan kaupungin suojeluspyhimystä. Oli hostellisi missä tahansa, pääset varmasti osallistumaan näihin bileisiin.

Verkkosivu: http://www.festasdelisboa.com/en/events/event/

Lissabonin karnevaali

Lissabonin karnevaali järjestetään laskiaisena. Tapahtumaan kuluu paraateja, sirkusesityksiä, värikkäitä asuja ja satiirisia paraatiautoja, unohtamatta tietenkin syömistä ja juomista, joka jatkuu aina pikkutunneille saakka.

Uudenvuodenaatto

Lissabon osaa totisesti toivottaa uuden vuoden tervetulleeksi, jos vain pystyt, kannattaa sinun varata itsellesi hostelli kaupungista joulukuun 31. päivä. Uudenvuodenaattona järjestetään ilmaisia konsertteja, valoesityksiä ja upea ilotulitus. Ilotulitus tapahtuu joen varrella ja25 de Abril -sillalla.

Osoite: Terreiro do Paço, Lisbon

Lisbon Fish & Flavours

Lisbon Fish & Flavours on vuosittain huhtikuussa järjestettävä ruokafestivaali, joka juhlii Portugalin ruokakulttuuria ja erityisesti rakkautta kalaa kohtaan. Tarjolla on näytösruoanlaittoa, gourmet ruokien maistelua ja Portugalin parhaiden kokkien tekemiä kala-annoksia. Tämä sopii erinomaisesti nälkäisille reppumatkaajille.

Verkkosivu: www.peixemlisboa.com

Osoite: Patio da gale, Praça do Comércio, 1100 Lisbon

Kaupunginosa: Chiado

Estoril Open Tennis Tournament

ATP ja WTA:n savikentällä pelattava tennisturnaus, johon osallistuu maailman parhaat pelaajat. Joka vuosi Estorilin tennisseuralla järjestettävä tapahtuma kestää huhtikuun viimeisen ja toukokuun ensimmäisen viikon ajan.

Verkkosivu: http://www.millenniumestorilopen.com/

Osoite: Clube de Ténis do Estoril, Avenida Conde de Barcelona, 2765-470 Estoril

Nos Alive

Nos Alive (ennen Otimus Alive) on Portugalin vastine Glastonbury Festivalille. Tapahtuma järjestetään heinäkuussa ja se kestää kolme päivää. Tapahtuman kuudella lavalla on yli 130 esitystä, joten kannattaa nousta sängystä ja lähteä ihmettelemään.

Verkkosivu: http://nosalive.com/en/

Osoite: Passeio Marítimo de Algés, Lisbon

Kaupunginosa: Belém

Rock in Rio Lissabon

Rock in Rio festivaaliketjun Lissabonin haara järjestetään kahden vuoden välein eri vuodenaikoina. Yli 100 artistia esiintyy festivaalin genrenmukaisilla lavoilla.

Verkkosivu: http://rockinriolisboa.sapo.pt/

Osoite: Parque da Bela Vista, Lisbon

Kaupunginosa: Alto Pina

Super Bock Super Rock

Tämä kolmipäiväinen festivaali on järjestetty joka heinäkuu, aina 1995 vuodesta lähtien. Paikalle saapuu paljon kansainvälisiä, sekä Portugalilaisia lähtien. Vuoden 2015 esiintyjiin kuului Florence and the Machine, Blur ja Sting.

Verkkosivu: https://superbocksuperrock.pt/

Osoite: Parque das Nações

Kaupunginosa: Parque das Nações

RDA 69

Täytä itsesi tuoreilla kasvisruoilla ja lautasellisella keittoa vain €3 hintaan.RDA 69 on suosittu sekä paikallisten, että matkailijoiden kesken. Ravintola aukeaa kello 20:00 ja on nopeasti täynnä. Ravintola järjestää myös työpajoja, konsertteja ja elokuvailtoja.

Verkkosivu: https://rda69.wordpress.com/

Osoite: Rua Regueirão dos Anjos, 69, Anjos

Kaupunginosa: Anjos

Kuvat: https://instagram.com/p/vi1NmQR4Qe/

© Tekijänoikeudet: goldilockscie

Cantinho do Bem Estar

Cantinho do Bem Estar on rento ravintola, joka tarjoaa edullista Portugalilaista kotiruokaa. Budjettivinkki: Kysy tarjoilijalta, minkä kokoinen kukin annos on, ja jaa yksi suuri annos kaverisi kanssa. Kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä ravintolassa on vain 6 pöytää.

Osoite: Rua do Norte, 46, Bairro Alto 1200-284 Lisbon

Kaupunginosa: Bairro Alto

Puhelin: 21 346 4265

Kuvat: https://instagram.com/p/n9SX-7rDsE/

© Tekijänoikeudet: yingychangy

Pasteis de Belém

Pasteis de Belém on Tardiksen tyyppinen Pastel de Belémin kotipaikka.Pasteis de Belém on herkullinen pastel de nada eli vanukastorttu. Nämä ulkopuolelta rapeat ja sisäpuolelta herkullisen pehmeät leivokset saavat sinut anomaan reseptiä, mutta valitettavasti se on kuitenkin salainen.

Osoite: Rua de Belém, 84 to 92, Belém, Lisbon

Kaupunginosa: Belém

Puhelin: 21 363 8078

Casa da India

Nimestään huolimattaCasa da India ei tarjoa Intialaista, vaan Portugalilaista ruokaa. Tarjolla on perinteistä grillattua lihaa ja kalaa. Kohtuulliset hinnat ja aito fiilis tekevät tästä yhden Lissabonin suosituimmista ravintoloista.

Osoite: Rua do Loreto 49, Chiado, 1200-471 Lisbon

Kaupunginosa: Chiado

Puhelin: 21 342 3661

Kuvat: https://instagram.com/p/3N1WnagTRg/

© Tekijänoikeudet: adrienboiss

Mercado da Ribeira

Mercado da Ribeira on kauppahalli, joka toimii entisessä torissa. Kauppahalli sijaitsee Alfaman alueella, jossa on paljon hostelleja. Kymmenet kojut myyvät yksinkertaisia versioita Lissabonin huippukokkien resepteistä erittäin edulliseen hintaan. Istahda paikallisten viereen penkille ruokailemaan.

Osoite: Avenida 24 de Julho, 49, Cais do Sodré, 1200-109 Lisbon

Puhelin: 21 359 3100

A Ginjinha do Rossio

A Ginjinha do Rossio on pikkuruinen baari, tai lähinnä reikä seinässä. Se on kuitenkin lähellä kaupungin parhaita hostelleja. Portugalilainen kirsikkabrandy (Ginjinha) tarjoillaan pienistä laseista. Juoma nautitaan joko brandyssä uitetun kirsikan kanssa tai ilman, muuta valittavaa ei ole.

Osoite: Largo São Domingos 8, 1100-201 Lisbon

Kaupunginosa: Rossio

Tasca do Chico

Tasca do Chico on erinomainen paikka nauttia Fadosta edullisesti. Lähde katsomaan kuinka amatöörit ja ammattilaiset laulavat Portugalin bluesia. Fado-esityksiä on maanantaisin ja perjantaisin kello 21:00. Paikalle kannattaa mennä ajoissa.

Osoite: Rua do Diário de Notícias, 39, Bairro Alto

Kaupunginosa: Bairro Alto

Puhelin: 961339696

Kuvat: https://instagram.com/p/4FkvH1jFJn/

© Tekijänoikeudet: annalisa_starace

Lux

Lux on Lissabonin trendikkäin ja tunnetuin yökerho. Se tiloissa on yksi kerros tanssimiseen (dance ja housemusiikkia), yksi kerros, jossa on rento baaritila ja tietysti kattoterassi. Portsarit saattavat olla valikoivia, etenkin ruuhkaisina iltoina.

Verkkosivu: http://www.luxfragil.com/

Osoite: Avenida Infante Dom Henrique, 1950-376 Lisbon

Kaupunginosa: Alfama

Musicbox

Musicbox on trendikäs live- ja DJ-musiikin kohde, jota pyörittää levy-yhtiö. Kohteen videoheijasteet tuovat paikalle kulttuurinnälkäisen ja nuoren yleisön.

Verkkosivu: http://www.musicboxlisboa.com

Osoite: Rua Nova Do Carvalho, 24, Cais do Sodré

Portas Largas

Portas Largas on vanhanaikainen baari, joka on erityisesti opiskelijoiden ja reppumatkaajien suosiossa. Erinomainen paikka katsella paikallisten touhuja ja nauttia Super Bock olutta.

Osoite: Rua da Atalaia, 105, Bairro Alto

Kaupunginosa: Bairro Alto

Feira da Ladra

Feira da Ladra on viikoittain tiistaisin ja lauantaiaamuisin järjestettävä kirpputori. Se on sekä paikallisten, että reppumatkaajien suosiossa. Tarjolla on paljon roinaa, mutta myös antiikkiaarteita ja muita löytöjä.

Osoite: Campo de Santa Clara, 1100-472 Lisbon

Kaupunginosa: Alfama

Lx Factory

Lx Factory on valtava tehdasalue, joka toimii nykyään taiteilijoiden, artesaanien, kirjakauppojen, baarien ja monien muiden toimijoiden toimipaikkana. Alueella on todellinen reppumatkailuilmapiiri, eli varmasti matkan arvoinen vierailupaikka. Tutustu yli 150 liiketoimintaan ja jää nauttimaan päivällistä ja drinkkejä.

Verkkosivu: http://www.lxfactory.com/

Osoite: Rua Rodrigues de Faria 103, 1300 Lisbon

Conserveira de Lisboa

Conserveira de Lisboa on erikoinen kauppa, joka myy kaikenlaisia kalasäilykkeitä. Jokaisen rasian etiketissä on jokin perinteinen kuva. Designfanit rakastavat heidän tuotteitaan ja ne sopivat myös lahjaksi.Conserveira de Lisboa on ainutlaatuinen kauppa ja olennainen osa Lissabon-kokemustasi.

Verkkosivu: http://www.conserveiradelisboa.pt/

Osoite: Rua dos Bacalhoeiros 37, 1100-016 Lisbon

Kaupunginosa: Baixa

Opiskelija- ja nuorisoalennukset

Kansainvälinen opiskelijakortti (ISIC) antaa sinulle paljon alennuksia ympäri Lissabonia. Kannattaa hankkia sellainen ennen hostelliseikkailusi alkua. Jos et ole opiskelija, mutta olet alle 25-vuotias, saat kansainvälisellä nuorisokortilla samankaltaiset alennukset.

Lounasmenu

Tavallisissa ravintoloissa on usein tarjolla lounasmenu, johon kuuluu leipää ja voita, pääruoka, juoma, jälkiruoka ja kahvi. Hinta on yleensä alle €8. Joskus ruokaan voi myös kuulua olut.

Jaa annos

Perinteisissä Lissabonilaisissa ravintoloissa annokset ovat usein riittäviä kahdellekin syöjälle. Kysy siis tarjoilijalta annoskoosta ja voit jakaa annoksen kaverisi kanssa.

Museot sunnuntaisin

Säästeliäiden reppumatkaajien kannattaa vierailla museoissa sunnuntaisin, sillä suurin osa Lissabonin nähtävyyksistä ja museoista ovat ilmaisia sunnuntaisin ennen kello 14:00.

Lentokentät

Lissabonin lentokenttä on vain 15 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Taksi keskustaan maksaa noin €15, mutta Carris-busseilla pääset hostellillesi vielä edullisemmin. Linjat 705, 722, 744, 783 ja yölinja 208 kulkevat lentokentältä kaupungin keskustaan. Kertalippu maksaa €1.40, jos ostat sen ennen bussiin nousemista. Kuskilta ostettuna lippu maksaa €1.80 ja 24h lippu maksaa €6.

Rautatiet

Junat saapuvat Lissabonin Oriente ja Santa Apolónia –asemille. Oriente on kaupungin koillisosassa, lähellä lentokenttää, ja sen kautta kulkee sekä paikallis-, että pitkänmatkanjunia, esimerkiksi Portoon. Asemalta on myös yhteys Lissabonin metroon ja sen lähellä on bussiasema. Santa Apolónia on vanhempi ja hieman lähempänä keskustaa sijaitseva asema. Sen kautta kulkee paljon kansainvälisiä junia, esimerkiksi Pariisiin ja Madridiin. Tämänkin aseman yhteydessä on metropysäkki.

Bussit

Bussilla saapuvat reppumatkaajat tulevat Orienten asemalle. Asemalta on säännölliset yhteydet muualle Portugaliin ja muihin Euroopan kaupunkeihin, kuten Madridiin ja Pariisiin. Bussiaseman vieressä on Orienten juna-asema, joten kaupungin keskustaan on hyvät kulkuyhteydet.

Liikkuminen

Kaupungin sisäinen yhden päivän matkakortti maksaa €6 per päivä ja niitä voi ostaa lähes kaikilta metroasemilta. Korttiin sisältyy metro, bussit, raitiovaunut, lautat ja köysiradat. Matkakortti on edullisin vaihtoehto, jos matkustat yli 5 matkaa 24 tunnin sisällä. Muussa tapauksessa kannattaa ostaa Viva Viagem –kortti, johon voit ladata €2 - €15 arvosta matkarahaa. Ladattavalla kortilla yksittäinen matka on edullisempi ja se veloitetaan joka kerta kun leimaat kortin kulkuneuvossa. Voit myös käyttää samaa veloitusta kulkuneuvon vaihtamiseen tunnin sisällä ensimmäisestä leimauksesta.

Taksit

Taksit käyttävät taksimittareita ja minimaksu on €2. Matkatavaroista peritään €1.6 per tavara. Voit ottaa taksin joko taksitolpalta tai heilauttaa sen kadunvarteen.

Kieli: Portugali

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220-230 volttia

Aikavyöhyke: GMT

Suuntanumero: +351 Portugaliin, 21 Lissaboniin

Postitoimisto: CTT, Praça dos Restauradores 58

Sairaala: Hospital de Santa Maria, Avenida Prof. Egas Moniz, Alvalade. Puh: 21 780 5000

Turisti-info: Lisbon Welcome Center, Rua do Arsenal, 15, Lisbon. Puh: 21 031 2700 www.visitlisboa.com

Aukioloajat: Useimmat kaupat ovat auki 09:00-19:00. Osa pienemmistä kaupoista sulkeutuu lounasajaksi 13:00-15:00. Kauppakeskukset ovat auki 10:00-00:00. Pankit ovat auki maanantaista perjantaihin 8:30-15:00

Hätänumerot: 112 poliisille, palokunnalle ja ambulanssille

Turistipoliisi, Palácio Foz, Praça dos Restauradores, Lissabon, 21 342 1634 / 21 342 1623

 

Hostelli Hostellit - Hub New Lisbon Hostel

Nested between Bairro Alto and Príncipe Real, Hub New Lisbon Hostel has the best location for the bohemians. Botanical garden, belvederes, bars, design shops, cool restaurants. Traditional and historical neighborhoods Chiado & Baixa walking distance.

Hostelli Hostellit - The Elevator Hostel

It is spotted right in the centre of Lisbon and yet you feel the atmosphere of the neighborhood: real people, real shops, great photo angles and plenty of greenery at the park just behind. It is pleasant and quiet yet everything is easily accessible either walking or by public transportation.

Hostelli Hostellit - Nicely Hostel

Nicely Hostel sijaitsee Lissabonin keskustassa. Sen lähellä on kaikenlaista liiketoimintaa: kauppoja, ravintoloita, supermarketteja, puutarhoja, kahviloita... Hostelli on lähellä Alamedan asemaa ja yhtä Lissabonin pääkaduista.

Hostelli Hostellit - THE DORM

The Dorm, joka sijaitsee yhdessä Lissabonin suurimmista tehtaista, on osa sitä Lissabonia, joka on ollut piilossa maailmalta vuosien ajan ja sen nimi on LXFATORY. Tämä luova saari, jolla ennen asuivat teollisuustyöläiset, on nyt monenlaisten tapahtumien näyttämö: muiden muassa muoti-, mainos-, taide-, arkkitehtuuri- ja musiikkitapahtumien. Tämä dynaaminen keskus, joka houkuttaa lukemattomia vierailijoita urbaanin taiteellisen Alcântaran alueen LXFACTORY:n tarjoaa varmasti sinulle roppakaupalla lystiä!

Hostelli Hostellit - Hans Brinker Hostel Lisbon

Lisbon is a walking city but if you’ve worn holes in your shoes or you’re dragging truckloads of shopping with you just jump on the metro. The Picoas (yellow line) and Parque (blue line) stations are just around the corner from the Brinker. From there, the metro will take you to and from the old city center in 5 -10 minutes. Our staff is certified Lisbon experts and they’re more than happy to tell you where to go (and how to get there).

Hostelli Hostellit - Hub Lisbon Patio Hostel

Between Avenida da Liberdade and Saldanha, Hub Lisbon Patio Hostel is the perfect place to stay where the locals are. At a walking distance from all the main sights in Lisbon like the famous Alfama district and the Baixa, we are the perfect place for an amazing experience in Lisbon!

Hostelli Hostellit - GoldenTram 242 Lisbonne Hostel

It is an 8-minute walk to the Bairro Alto and its assorted bars and nightlife options. The Lisbon city centre is a 3-minute drive and features many shops, cafés and restaurants. The famous and scenic Santa Justa Lift is just across from the hostel, and the Tagus riverside is also within 5 minutes’ walking distance. The Golden Tram 242 Lisbonne Hostel is a 15-minute drive from the Lisbon International Airport. The Baixa/Chiado Metro station is a 2-minute walk and also connects with the airport.

Hostelli Hostellit - Vistas de Lisboa Hostel

The walk up the hill to São Jorge Castle takes around 20 minutes and it can also be accessed by a tram that stops a 5-minute walk from Hostel Vistas de Lisboa. Within 2 minutes’ walk there are bus stops, and a tram to Belém, home to a tower surrounded by the Tagus River. Located 200 m away is Santa Justa Lift and 100 m further are the ruins of the Carmo Convent. Rossio Train Station is 500 m away and Lisbon International Airport is 7 km away.

Hostelli Hostellit - Lookout Lisbon! Hostel

Lookout Lisbon! Hostel lies at the top of Bairro Alto, which needs no introduction; it's definitely the liveliest area in Lisbon, where you can find some of the best restaurants, cafes, bars, and shops in town!

Hostelli Hostellit - Suave Lisboa Hostel

Closest landmarks St. George's Castle 0.2 km Martim Moniz 0.3 km Martim Moniz Square 0.3 km Nossa Senhora do Monte Belvedere 0.3 km Sao Cristovao and Sao Lourenço Church 0.4 km Portas do Sol Belvedere 0.5 km Praca da Figueira 0.5 km Santiago Church 0.5 km Santa Luzia Belvedere 0.5 km Dona Maria II National Theatre 0.6 km

Hostelli Hostellit - Hostel Belem Guest House

The location couldn't be better, close to several touristic attractions, good restaurants, bars and easy access to all city by bus or subway.

Hostelli Hostellit - Hostel Seven Hills

At the heart of Lisbon, between Alameda and Baixa do Chiado, the Hostel Seven Hills presents dorm beds. Our hostel is a 15 minutes distance from the Lisbon Airport, which you can reach easilly by using the Metro service.

Hostelli Hostellit - Braamcamp Sublime Hostel

Our location is next to Marquês de Pombal,Saldanha, Rato, Bairro Alto and downton (Rossio, Chiado) can be reached 10 minutes by walk. Also, in 10 minutes walk to Rossio train station you have you have direct connection to Sintra village. A wide range of points of interest, shops, cafes, and restaurants can be found within a short walk from Braamcamp Sublime Hostel.

Hostelli Hostellit - White House Lisbon Hostel

We're located next to "Glbenkian" Museum and "Eduardo VII" park wich are important landmarks of the city. On this area called "Bairro Azul" you can find several restaurants, typical shops and "El Corte Inglês" shopping center.

Hostelli Hostellit - Surf in Chiado Hostel

Tagus River; Luis Camões Square; Pink Street; Bairro Alto; Bica;

Hostelli Hostellit - Lisbon Cosy Hostel

There are free street parking spaces next to the hostel. Right next to us there is a food market, supermarket, grilled chicken take away, post office, pharmacy and ATM machine. Walk to nearby restaurants, cafes and retail shops. The neighborhood is safe and quiet.

Hostelli Hostellit - Sky Beds Lisbon Hostel

CLOSEST LANDMARKS Pombaline Downtown 0.1 km Sao Cristovao & Lourenço Church 0.2 km Santa Justa Elevator 0.2 km MUDE – Design & Fashion Museum 0.3 km Baixa/Chiado Metro – Baixa 0.3 km Praca da Figueira 0.3 km MUDE – Fashion Design Museum 0.3 km Lisbon Cathedral 0.3 km Rua Augusta Arch 0.3 km Dona Maria II National Theatre 0.4 km

Hostelli Hostellit - CoolPeople Hostel

You will find the Amoreiras Shopping Center, 5 min walking from the Hostel. Also, is a five minute distance from Praça Marquês de Pombal, what we call Center!

Hostelli Hostellit - Aykibom Hostel

Situated in Arroios, just 4 km from Lisbon Airport, Aykibom Hostel offers cozy accommodation for a low price. The hostel's front desk is located in the first floor and is open 24 hours a day. Free Wi-Fi, breakfast and towels...Situated in Arroios, just 4 km from Lisbon Airport, Aykibom Hostel offers cozy accommodation for a low price. The hostel's front desk is located in the first floor and is open 24 hours a day. Free Wi-Fi, breakfast and towels...

Hostelli Hostellit - Shiado Hostel

Shiado Hostel is a Central, safe and relaxing hostel, located in Chiado area's heart, as a perfect starting point to explore Lisbon's beauty. It's just a step away from the São Carlos Opera, the Chiado Museum, the headquarters of Companhia...Shiado Hostel is a Central, safe and relaxing hostel, located in Chiado area's heart, as a perfect starting point to explore Lisbon's beauty. It's just a step away from the São Carlos Opera, the Chiado Museum, the headquarters of Companhia...

Hostelli Hostellit - Music Hall Lisbon Hostel

Welcome to Music Hall of Lisbon, the hostel that offers a nice place to relax: designed by two friends, who shared the travelling passion and decided to open a space, it is perfect place for music lovers. There are rooms...Welcome to Music Hall of Lisbon, the hostel that offers a nice place to relax: designed by two friends, who shared the travelling passion and decided to open a space, it is perfect place for music lovers. There are rooms...

Hostelli Hostellit - Lisbon Landscape Hostel

Lisbon Landscape Hostel offers 5 shared rooms with large windows and air conditioning. Fantastic view of the city center of Lisbon. Kitchen, bathroom and living room common. Internet access, laundry, bar, air conditioning, TV and free city maps! We organize...Lisbon Landscape Hostel offers 5 shared rooms with large windows and air conditioning. Fantastic view of the city center of Lisbon. Kitchen, bathroom and living room common. Internet access, laundry, bar, air conditioning, TV and free city maps! We organize...

Hostelli Hostellit - Golden Tram 242 LISBON Hostel

Golden Tram 242 Lisbon Hostel, is located in the middle of old Lisbon downtown in Rua Áurea next to S. Justa Lift. The building was built in 1922 and has been completely refurbished to become the best Lisbon hostel, with...Golden Tram 242 Lisbon Hostel, is located in the middle of old Lisbon downtown in Rua Áurea next to S. Justa Lift. The building was built in 1922 and has been completely refurbished to become the best Lisbon hostel, with...

Hostelli Hostellit - Goodmorning Hostel

Located in the heart of Lisbon close to Bairro Alto, famous for it's nightlife and typical restaurants, Goodmorning Hostel has beautiful modern rooms, kept spick-and-span for your comfort. Bed sheets and linen are provided. All rooms have lockers and reading...Located in the heart of Lisbon close to Bairro Alto, famous for it's nightlife and typical restaurants, Goodmorning Hostel has beautiful modern rooms, kept spick-and-span for your comfort. Bed sheets and linen are provided. All rooms have lockers and reading...

Hostelli Hostellit - Lisbon Chillout Hostel

The Lisbon Chillout Hostel is a hostel in Lisbon located in city centre with a beautiful city garden, which is the ideal place to relax and have fun. Located in a traditional Lisbon neighbourhood this hostel offers guests with the...The Lisbon Chillout Hostel is a hostel in Lisbon located in city centre with a beautiful city garden, which is the ideal place to relax and have fun. Located in a traditional Lisbon neighbourhood this hostel offers guests with the...

Hostelli Hostellit - Keep Inn Touch

Keep Inn Touch has a quiet and familiar environment, specially conceived for guests to feel comfortable and at home. The property offers dormitories, mixed, female and male, all with access to shared bathroom facilities. It also offers private double rooms....Keep Inn Touch has a quiet and familiar environment, specially conceived for guests to feel comfortable and at home. The property offers dormitories, mixed, female and male, all with access to shared bathroom facilities. It also offers private double rooms....

Hostelli Hostellit - Johnie's Place Lisbon Hostel and Suites

Located in a beautiful XVII century building, in the idyllic Miradouro da Graça, Probably the only hostel in the world with a XVII century inside well, where you can relax after a tiring day. Johnie's Place opened on the 1st...Located in a beautiful XVII century building, in the idyllic Miradouro da Graça, Probably the only hostel in the world with a XVII century inside well, where you can relax after a tiring day. Johnie's Place opened on the 1st...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Private Accommodation

Private Accommodation is a value for money accommodation in Lisbon and is located near to downtown (Baixa). The highest standards of quality and comfort are available in this accommodation. The owners are always thinking about offering you a place where...Private Accommodation is a value for money accommodation in Lisbon and is located near to downtown (Baixa). The highest standards of quality and comfort are available in this accommodation. The owners are always thinking about offering you a place where...

Hostelli Hostellit - Lisboa Central Hostel

If you’re looking for a fun, fresh and friendly place to stay then look no further: Lisboa Central Hostel is the ideal place for you! Excellently located in the heart of city in Marques de Pombal and the famous Avenida...If you’re looking for a fun, fresh and friendly place to stay then look no further: Lisboa Central Hostel is the ideal place for you! Excellently located in the heart of city in Marques de Pombal and the famous Avenida...

Hostelli Hostellit - Lisbon Calling

Lisbon Calling Hostel is where you'll find out how it really feels living as a 'lisboeta'. It offers exclusive double rooms and huge bunk-beds. Most units feature access to shared bathroom facilities and some also include fantastic views over the...Lisbon Calling Hostel is where you'll find out how it really feels living as a 'lisboeta'. It offers exclusive double rooms and huge bunk-beds. Most units feature access to shared bathroom facilities and some also include fantastic views over the...

Hostelli Hostellit - Sunset Destination Hostel

Sunset Destination Hostel has the most beautiful terrace in town with a small, but fantastic swimming pool, with a privileged view over the river and Lisbon own Golden Gate Bridge. And right across the square you find the Pink Street...Sunset Destination Hostel has the most beautiful terrace in town with a small, but fantastic swimming pool, with a privileged view over the river and Lisbon own Golden Gate Bridge. And right across the square you find the Pink Street...

Hostelli Hostellit - Goodnight Hostel

The Goodnight Hostel is perfectly located in the heart of Lisbon´s historical downtown area, on a pedestrian street parallel to the famous Rua Augusta, very close to all major transportation (subway, buses and trains), the city´s great monuments, and the...The Goodnight Hostel is perfectly located in the heart of Lisbon´s historical downtown area, on a pedestrian street parallel to the famous Rua Augusta, very close to all major transportation (subway, buses and trains), the city´s great monuments, and the...

Hostelli Hostellit - In Belém Hostel

In Belém Hostel has a Moroccan style environment, done with the personal touch with heart and soul in every single place our eyes can rest upon. Each room has a name of a Moroccan city, you can clearly tell the...In Belém Hostel has a Moroccan style environment, done with the personal touch with heart and soul in every single place our eyes can rest upon. Each room has a name of a Moroccan city, you can clearly tell the...

Hostelli Hostellit - Passport Boutique Hostel Lisbon

General 24-Hour Front Desk, Elevator, Smoking is prohibited in all public or private places, air-conditioning, cable TV , Wireless internet available throughout the hotel, free computers, socializing, games and tours, Cosmetics, Food and Beverages available to be purchased and consumed...General 24-Hour Front Desk, Elevator, Smoking is prohibited in all public or private places, air-conditioning, cable TV , Wireless internet available throughout the hotel, free computers, socializing, games and tours, Cosmetics, Food and Beverages available to be purchased and consumed...

Hostelli Hostellit - Urban Garden Hostel

Urban Garden Hostel provides the perfect atmosphere for letting its guests to socialize, thanks to the big common spaces (the nature-inspired main lounge and courtyard). Rooms are mainly dorms (4 and 8 beds) with bunk beds. There are also private...Urban Garden Hostel provides the perfect atmosphere for letting its guests to socialize, thanks to the big common spaces (the nature-inspired main lounge and courtyard). Rooms are mainly dorms (4 and 8 beds) with bunk beds. There are also private...

Hostelli Hostellit - Welcome Hostel Lisbon

A shared lounge area is available, where guests can interact. Kitchen is available to prepare some meals (maybe joining with another guests), and serve it in the hostel terrace, located on the kitchen exit. The hostel offers private and shared...A shared lounge area is available, where guests can interact. Kitchen is available to prepare some meals (maybe joining with another guests), and serve it in the hostel terrace, located on the kitchen exit. The hostel offers private and shared...

Hotelli Hostellit - Residencial Joao XXI

Welcome to Residencial Joao XXI. Conveniently located in the heart of Lisbon at a walking distance of trendy Liberdade Avenue, historical Marquês de Pombal and the famous 'Baixa' of Lisbon, we offer a long lasting personalized experience and a unique...Welcome to Residencial Joao XXI. Conveniently located in the heart of Lisbon at a walking distance of trendy Liberdade Avenue, historical Marquês de Pombal and the famous 'Baixa' of Lisbon, we offer a long lasting personalized experience and a unique...

Hostelli Hostellit - Lisbon Destination Hostel

In July 2011, smack in the heart of downtown Lisbon – Rossio – a new hostel was born. It could be just another hostel, except it’s not. Housed in one of Lisbon’s most beautiful and renowned buildings - the Rossio...In July 2011, smack in the heart of downtown Lisbon – Rossio – a new hostel was born. It could be just another hostel, except it’s not. Housed in one of Lisbon’s most beautiful and renowned buildings - the Rossio...

Hostelli Hostellit - City Center Hostel Lisboa

City Center Hostel is a very modern place, available for you. It is located in the heart of the Lisbon touristic center, in Rua Augusta, Baixa / Chiado, close to restaurants, shops, coffees and to some of the most interesting...City Center Hostel is a very modern place, available for you. It is located in the heart of the Lisbon touristic center, in Rua Augusta, Baixa / Chiado, close to restaurants, shops, coffees and to some of the most interesting...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.