Hostellit kohteessa Kuala Lumpur

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Kuala Lumpur? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Kuala Lumpur ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Kuala Lumpur. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Kuala Lumpur.

Hostelli Hostellit - Hostel KLBackpacker.com

Close to MRT, Monorail train, GOKL free bus, nightlife, 24-hour shop, shopping mall and street food.

Hostelli Hostellit - Hostel Summer House Bukit Bintang

Bukit Bintang, KLCC Twin Towers, KL Tower, Jalan Alor Food Street, Pavillion, Lot 10

Hostelli Hostellit - Hostel Paloma Inn

KL on täydellinen aasialainen verkkokaupunki: historialliset temppelit ja moskeijat hiovat olkapäitä avaruustornin tornit ja ostoskeskukset; kauppiaiden telineet ovat täynnä pistäviä durianeja ja väärennettyjä käsilaukkuja; monorail autoja zip by rehevä viidakon lehvistö ja paikalliset sip kapuccinos wifi-käytössä kahviloita tai juhla herkullisella katu puolella hawker ruokaa. Täytyy nähdä täällä KL: Petronas Twin Towers KLCC, KL Tower & Bird Park, Jalan Alor Food Street & Chinatown - paikan päällä auttaa sinua järjestämään matkoja kaupunkiin.

Hostelli Hostellit - Travel Hub Highstreet  Hostel

Hostellimme sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Chinatownista, keskustorilta ja Sri Mahamariamman temppeliltä. Travel Hub Guesthouse tarjoaa yksinkertaisen aamupalan joka aamu, ja ilmaista kahvia ja teetä koko päivän. Tarjoamme kaupungin kartat. Aivan naapurissa on paikallista ruokaa tarjoava ravintola. Hostelli on 15 minuutin kävelymatkan päässä Times Squarelta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä suositulta Bukit Bintang-alueelta. Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä on 45 minuutin ajomatkan päässä.

Hostelli Hostellit - Travel Hub Guesthouse

Travel Hub Guesthouse, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Chinatownista, Central Marketilta ja Sri Mahamariamman temppeliltä, tarjoaa joka päivä yksinkertaisen aamupalan ja ilmaista kahvia ja teetä koko päivän. Paikallista ruokaa tarjoava ravintola sijaitsee naapurissa. Guesthouse on 15 minuutin kävelymatkan päässä Times Squarelta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä suositulta Bukit Bintang-alueelta. Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä on 45 minuutin ajomatkan päässä.

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.