Hostellit kohteessa Venetsia

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Venetsia? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Venetsia ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Venetsia. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Venetsia.

Tervetuloa Venetsiaan

Taide, sillat ja juhlat – siinä on Venetsian aakkoset. Toisaalta tähän pitäisi ehkä lisätä myös kujat, tuomiokirkot ja pylväiköt. Venetsia on yksi Euroopan tunnetuimmista ja suosituimmista matkakohteista. Tämä kelluva metropoli on kauniiden kanavien ja siltojen verkosto, mutta silti kaupungin pieneen keskustaan mahtuu paljon hostelleja. Venetsiassa on monenlaisia hostelleja, etsin sitten edullista, ryhmille soveltuvaa tai keskustahostellia.   Mutta et varmasti halua tietää turhan paljon hostelleista, nimittäin hostellisi ulkopuolella on upeaa arkkitehtuuria, herkullista ruokaa ja paljon erilaisia festivaaleja. Tänne uppoudut todella helposti, mutta hei, eikö se ole koko asian juju?

Kävele ympäri Buranoa

Buranon värikkäät talot, kaunis kirkko ja ystävälliset asukkaat tekevät tästä yhden Venetsian ainutlaatuisimmista kohteista. Burano vetää puoleensa suuria ryhmiä turisteja ja reppumatkaajia, pois ns. tavanomaisilta nähtävyyksiltä. Vaporetto numero 12 vie sinut paikalle.

Suuntaa rannalle

Lähde pois hostelliltasi ja kauas keskustan ahtailta kujilta ja lähde nauttimaan kauniista päivästä rannalla. Lido on lähes koko vuoden rauhallinen merenranta, lukuun ottamatta Venetsian elokuvafestivaaleja. Adrianmeri tarjoaa sinulle paljon tekemistä, aina auringonottamisesta surffaukseen. Rannalla voit myös rullalautailla tai nauttia drinkkejä.

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

Tutustu juutalaiseen historiaan

Ebraico-museossa pääset tutustumaan Venetsian ainutlaatuiseen juutalaisyhteisön historiaan. Museo järjestää tunnin välein kierroksia, jotka kiertävät kaikki kolme muinaista synagogaa.

Osoite: Sestiere Cannaregio, 2902/b, 30121 Venice

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Rialton silta

Ponte di Rialto, eli Rialton silta on venetsian kuuluisin silta. Se rakennettiin 1500-luvulla arkkitehti Antonio da Ponten suunnittelemana. Tämä kaareva kivisilta, ja sitä ympäröivät kaupat, ovat yksi kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä.

Osoite: Sestiere San Polo, 30125 Venezia, Italy

Maamerkki:Rialto Bridge

Galleria dell'Accademia

Galleria dell'Accademia on kulttuurin ja taiteen ystäville lähes pakollinen vierailukohde. Gallerian kokoelmiin kuuluu esimerkksi Titianin, Canaletton ja da Vincin teoksia. Sisäänpääsymaksu on €15 (€12.50 EU:n kansalaisilta, jotka ovat 18-25 vuotiaita). Lisäksi tiettyihin näyttelyihin on lisämaksut.

Osoite: Campo della Carità, 1050, 30123 Venezia, Italy

Kaupunginosa: Sestiere Dorsoduro

Ca’ d’Oro

Ca’ d’Oro eli "kultaisen talon" koristeellinen goottilainen julkisivu suuntaa suoraan Canal Grandelle. Talon sisältä löytyy myös ainutlaatuinen näkymä, erityisesti rakennuksen sisäpiha, sekä taiteen, että arkeologisten aarteiden kokoelmassa riittää ihasteltavaa.

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Maamerkki:Ca 'd'Oro

Basilica di San Marco

Monet Venetsiaan matkaavat suuntaavat heti hostelliin kirjauduttuaanBasilica di San Marcon upealle 1000-luvulla rakennetulle kirkolle.Basilica di San Marco on Venetsian tunnetuimpia maamerkkejä ja se on helppo huomata korkeiden kupoliensa takia. Kirkossa pääset nauttimaan upeista mosaiikeista, ikoneista ja jalokivin koristellusta alttarista. Voit myös kiivetä kirkon 100 metriseen torniin, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja selkeänä päivänä myös dolomiiteille.

Osoite: San Marco, 328, Venezia, Italy

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Dogen palatsi

Dogen palatsi on yksi Venetsian poliittisista keskuksista. Tämä upea 1500-luvun palatsi on yhdistelmä islamilaista, renessanssia ja goottilaista arkkitehtuuria. Sen sisällä on lisäksi upeat huonekalut ja paljon kauniita maalauksia.

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Piazza San Marco

Basilica di San Marcon vieressä sijaitsevaPiazza San Marco on Venetsian mukulakivin päällystetty keskusta-alue. Alue on toiminut kaupungin poliittisena ja kaupallisena keskuksena ja vuosituhannen ajan. Alueen suurimmat nähtävyydet ovat yleensä tupaten täynnä turisteja ja reppumatkaajia, mutta se on silti vierailun arvoinen.

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Lido di Venezia

Lido di Venezia sijaitsee keskustan eteläpuolella olevassa, luun muotoisessa saaressa.Lido di Veneziassa on yli 11 kilometrin uimaranta ja siellä järjestetään Venetsian elokuvafestivaalit. Alueella ei ole kovin montaa nuorisohostellia, mutta se on mahtava paikka viettää aikaa ja paeta pääsaaren turistirysiä.

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

San Polo

San Marcon luoteispuolella sijaitsevaSan Polo on tunnettu erityisesti jo vuosisatojen ajan järjestetystä Rialton-torista, Santa Maria dei Frarin tiiliskivikirkosta ja erinomaisista ravintoloistaan. Alueen lähellä on myös paljon edullisia hostelleja, esimerkiksi Cannaregion alueella.

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

Venetsian karnevaali (Tammikuu)

Karnevaaliaika on erinomainen hetki varata hostelli Venetsiasta. Kaupungin naamiaiset on järjestetty keskiajalta lähtien, mutta naamiaiset ovat vain pieni osa tammikuun katujuhlaa. Tarjolla on livemusiikkia, teatteria, jonglöörausta, tulennielentää ja paljon muuta.

Venetsian elokuvafestivaali (Syyskuu)

Venetsian tunnettu elokuvafestivaali järjestetään joka vuosi Lidossa syyskuussa. Tapahtuma vetää puoleensa maailmanluokan elokuvatähtiä kaupungin upeille rannoille. Julkisia näytöksiä järjestetään myös.

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

Festa del Redentore (Heinäkuu)

Festa del Redentorea alettiin alunperin juhlia, kun Venetsia selvisi 1500-luvun suuresta rutosta. Tämä osittain uskonnollinen tapahtuma sisältää koristeltuja veneitä, ilotuksia ja rantapiknikkejä.

Osoite: Church of the Santissimo Redentore Redentore, Sestiere Giudecca, 30133 Venezia

Kaupunginosa: Ruote

La Biennale di Venezia (Kesäkuu-Marraskuu, kahden vuoden välein)

Tämä kulttuuri-instituutti perustettiin vuonna 1895 ja se järjestää kansainvälisten taiteilijoiden töiden esityksiä ympäri kaupunkia. Tapahtuma on joka toinen vuosi ja kestää kesäkuusta marraskuuhun.

Regata Storica (Syyskyy)

Regata Storica järjestettiin alunperin 1200-luvulla ja sen tarkoitus oli toivottaa kuninkaalliset kaupunkiin. Nykyisin Venetsiassa järjestettävä regatta on suuri yleisötapahtuma. Paikalliset, turistit ja reppumatkaajat saapuvat katsomaan Canal Granden rannoille seuraamaan yli 300 perinteisen veneen kisoja.

Kaupunginosa: Sestiere Dorsoduro

Festa di Liberazione (Elokuu - Syyskuu)

Vaikka elokuun ja syyskuun aikana järjestettäväFesta di Liberazione päivisin sisältää lähennä väittelyitä koskien valtion itsenäisyyttä, on se öisin täynnä salsaa, rockia, bluesia ja reggae konsertteja.

Osoite: Campo Erberia 30125, Fondamenta Vin Castello, 145, Venezia, Italy

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

Venetsian jazzfestivaali (Heinäkuu)

Venetsian jazzfestivaali sopii erityisesti reppumatkaajien ohjelmaan, sillä se tarjoaa musiikkia, taidetta ja bileitä. Biennale-tapahtumasta lähtöisin olevan festivaalin tarjontaan kuuluu niin elektroa kuin taiteellista poppiakin. Tapahtumassa on yleensä tyylikkäät vieraat ja upeat visuaalit.

Rosticceria Gislon

Rialton-sillalta vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevaRosticceria Gislon on perinteinen Venetsialainen deli-ravintola, joka sopii erinomaisesti reppumatkaajien budjetille. Ravintolasta saat herkullista tuoretta pitsaa, pastaa, lihaa ja mereneläviä.

Osoite: 5424 Calle de la Bissa, Venice

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Puhelin: 041 522 3569

Kuvat: https://instagram.com/p/zGGpnYPW8w/

© Tekijänoikeudet: elena_meraldi

Dai Tosi

Dai Tosi on Castellon alueella sijaitseva paikallinen pitseria/trattoria, josta saat erinomaista ja täyttävää pitsaa ja muuta ruokaa. Kokeile vaikka gorgonzola ja saksanpähkinä pitsaa.

Osoite: 738 Castello, Secco Marina

Kaupunginosa: Sestiere Castello

Puhelin: 041 523 7102

Mercato del Rialto

Venetsian kattavin ruokatori sijaitsee aivan Rialton sillan vieressä ja se on erinomainen paikka poimia tarvikkeet piknikkiä varten. Jos hostellissa on keittiö, kannattaa sinun käydä ostamassa ruokatarvikkeita täältä. Tarjolla on prosciuttoa, juustoja, leipiä, mereneläviä, salaatteja ja hedelmiä.

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

The Brek

The Brek on ketju italialaisia ravintoloita. Yksi ketjun ravintoloista sijaitsee esimerkiksi aivan juna-aseman vieressä, joten useilta keskustan edullisilta hostelleilta on sinne lyhyt matka. Ravintolasta saat maittavaa ja edullista purtavaa. Esimerkiksi alkupala, pitsa, lisäkesalaatti ja olut maksavat yhteensä €6.90.

Osoite: Rio Terà Lista di Spagna, 124, 30121 Venice

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Do Mori

Cicchettit ovat pikkuruisia tapaksia hammastikun nokassa, esimerkiksi uppopaistettua mozzarellaa, kalmaria ja artisokan sydäntä. Cicchettiravintoloita löytyy ympäri Venetsiaa.Do Mori on cicchettiravintola, mutta lisäksi ravintolan baarissa on edullisia Venetsialaisia viinejä...

Osoite: Sestiere San Polo, 429, 30125 Venice

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

Puhelin: 041 522 5401

Pub Taverna L'Olandese Volante

Aivan Rialton sillan ja Piazza San Marcon välissä sijaitsevaPub Taverna L'Olandese Volante on suosittu ravintola ja baari. Päivisin tämä reppumatkaajien suosima ravintola tarjoaa edullista ruokaa ja iltaisin Venetsialaista juhlintaa.

Osoite: 5658 Campo San Lio, 30122 Venice

Puhelin: 041 528 9349

Teatro Fondamenta Nuove

Kaupungin konservatiivisen baletin, oopperan ja klassisen musiikin ohellaTeatro Fondamenta Nuove tarjoaa hauskoja ja erikoisia tanssi- ja musiikkitapahtumia. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.

Osoite: 5013 Sestiere Cannaregio, Venice

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Puhelin: 041 522 4498

Aurora Beach Club

Aurora Beach Club on yksi kaupungin ainoista klubeista. Klubin DJ:t soittavat kaikkea dancesta poppiin joka viikonloppu ja joskus konsertteja järjestetään keskellä viikkoakin.

Osoite: Lungomare Guglielmo Marconi, 30126 Venice

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

Orange

Orange sijaitsee koko kaupungin parhaalla yökerhoalueella.Orange on todella tyylikäs cocktailravintola, joka tarjoilee shampanjajuomia iltamyöhään.

Osoite: 3054A Campo Santa Margherita, Venice

Kaupunginosa: Sestiere Dorsoduro

Puhelin: 041 5234740

Kuvat: https://instagram.com/p/3BQ44MJjpK/

© Tekijänoikeudet: sevgikln

Bar Torino

Bar Torino on suosittu erityisesti hostelliryhmien joukossa. Tämä alternative baari järjestää säännöllisesti livemusiikkia, kuten jazzia ja paikallisia bändejä ja tiskijukkien keikkoja.Bar Torino on eriomainen paikka rupatella aamun pikkutunneille saakka.

Osoite: Campo San Luca, 30124 Venice

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Puhelin: 041 522 3914

Bottiglieria Colonna

Bottiglieria Colonna tarjoaa erinomaisia viinejä reppumatkaajille sopivaan hintaan. Osta hyvää viiniä kuuden pullon lahjapakkauksissa, tai tuo oma tyhjä pullosi, niin saat €2 sen täyteen pöytäviiniä.

Osoite: 5595 Sestiere Castello

Kaupunginosa: Sestiere Castello

Puhelin: 041 528 5137

Atelier Marega

Haluatko päästä juhlatuulelle tai haluatko saada Venetsianmatkaltasi unohtumattoman muiston?Atelier Marega tarjoaa molempia. Kaupasta voit ostaa käsintehtyjä naamioita ja asuja karnevaalia varten.

Osoite: San Polo, 30125 Venezia, Italy

Puhelin: 041 5222901

Kuvat: https://instagram.com/atelier_marega/

© Tekijänoikeudet: atelier_marega

I Tre Mercanti

I Tre Mercanti on hyvän Italialaisen ruoan riemujuhlaa ja se sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä Castellon hostelleja. Nappaa kaupasta mukaasi vaikka oliiviöljyä, pastaa, salamia, juustoa ja grappaa. Voit jopa tilata tuotteille kansainvälisen kuljetuksen.

Osoite: 5364 Campo della Guerra, 30122 Castello, Venice

Kaupunginosa: Sestiere Castello

Puhelin: 041 522 2901

Pakene turisteja: Sinun ei tarvita lähteä kauas turistikeskuksista, niin huomaat hintojen laskun ja laadun nousun. Nappaa pitsaa, chichetiä ja talon viiniä hieman lähiössä, niin säästät pienen omaisuuden.

Osta Chorys-passi: Jos haluat vierailla usealla kirkolla matkasi aikana, kannattaa sinun hankkia Chorus Passi. €12 pääset 18 kaupungin kirkoista. Kertalippu maksaa normaalisti €3. www.chorusvenezia.org

Paras on ilmaista: Kaikesta parasta hupia Venetsiassa, on kävellä ympäriinsä pitkin kaupungin mukulakivikatuja ja siltojen yli. Etkä maksa tästä penniäkään!

 

 

Lentokentät

Venetsian tärkeimmät lentokentät ovat Venice Macro Polo (British Airways, Easyjet ja Lufthansa) ja Treviso (Ryanair ja Wizzair). Venice Marco Pololta pääset kaupungin keskustaan ottamalla ATVO Venezia Express bussin Piazzale Romaan. Bussi kulkee 20 minuutin välein ja maksaa €6. ACTV:N Aeurobus (linja 5) on toinen vaihtoehto, mutta se maksaa €8. Alilagunan vesibussit palvelevat San Marcoa (linjat A, B ja R). Trevison lentokentältä pääset Barzin ja ATVO:n busseilla keskustaan.

Junalla

Venetsian Santa Lucia –juna-asema tarjoaa hyvät yhteydet paikallisiin ja kansainvälisiin junaverkkoihin (usein Mestren kautta). Rooma ja Milano ovat vain muutaman tunnin päässä ja yöjunilla pääset aina Müncheniin, Pariisiin, Wieniin, Budapestiin ja Moskovaan asti.

Bussit

Venetsian pääbussiasema on Piazzale Roma, mutta tämä lähes yksinomaan palvelee lentokenttiä. Kaupunkien välinen ja kansainvälinen matkustus onnistuu helpoiten junalla Santa Lucian asemalta.

Liikenne

Venetsia on maailman ainoa jalankulkijakaupunki ja yksi sen parhaista puolista on kävely. Jos haluat kuitenkin liikkua nopeammin, voit hypätä vaporettin (vesibussin) kyytiin. Kertaliput ovat melko kalliita (yleensä €7), mutta voit ostaa sarjalippuja tai aikalippuja, jotka maksavat €18 / 12 tuntia ja €60 / seitsemän päivää. Vesitaksin saat heilauttamalla sille kättä.

Kieli: Italia

Valuutta: Euro (EUR)

Sähkövaraus: 220V

Aikavyöhyke: Central European Time (GMT+1) / Central European Summer Time (GMT+2)

Suuntanumero: +39-41

Postitoimisto:

Poste Italiane, Calle De Le acque, 5016, 30124

Sairaala:

Ospedale SS. Giovanni e Paolo, Castello, 6777, 30122 / Ospedale dell' Angelo, Via Paccagnella, 11, 30174

Touristi-info:

Venice Pavillion, Giardini ex Reali, Piazza San Marco

Perinteiset aukioloajat: 12:00 to 18:00

Hätänumero: 112 – poliisi, ambulanssi ja palokunta

 

Hostelli Hostellit - A&O Venice Mestre

A&O Venice Mestre is just a few minutes north of the main train station with excellent connections to the island and Old Town.

Hostelli Hostellit - Generator Venice

Located on the waterfront island of Giudecca, the hostel has unparalleled views of the Grande Canal. Just one short Vaporetto stop from the buzzing Piazza San Marco, Generator Venice is the picturesque start to your adventure.

Hostelli Hostellit - Hostel Anda Venice

We are located a 2-minute walk from Mestre train station. This means you can easily reach Venice downtown by bus and train, it only takes 10 minutes, and arrive confortably from Venice or Treviso Airport: the airport shuttle bus stops literally across the road from our hostel

Hostelli Hostellit - Hostel AWA Venice Apartments San Marco

Fun and Adventure near Venice Aparthotel San Marco Venice Biennale Piazza San Marco (San Marco Square) and all the Venice cultural and historical attractions cultural and historical attractions. Amazing Venice streets, Venice canals & gondolas The best bars, restaurants and hot spots in Venice as well as all the most important cultural and historical attractions.

Hostelli Hostellit - Archie's House

Archie's House is a small, family-run hostel on the first floor of a 19th century building 10 minutes by foot from S.Lucia train station and 25 minutes from the city center of Venice. Archie's House is located on the Strada...Archie's House is a small, family-run hostel on the first floor of a 19th century building 10 minutes by foot from S.Lucia train station and 25 minutes from the city center of Venice. Archie's House is located on the Strada...

Hostelli Hostellit - Ai Boteri

FREE WIFI-FREE BREAKFAST-FREE MAP Ai Boteri is located in the middle of the city center 2 minutes walk from Rialto Bridge, 5 minutes from San Marco, 10 minutes from the train station Santa Lucia. Located in the best night life...FREE WIFI-FREE BREAKFAST-FREE MAP Ai Boteri is located in the middle of the city center 2 minutes walk from Rialto Bridge, 5 minutes from San Marco, 10 minutes from the train station Santa Lucia. Located in the best night life...

Hostelli Hostellit - Hotel and Hostel Colombo For Backpackers

Hostel Colombo is a nice and cozy hostel with many facilities. Just outside the center 100 meters from Venice Mestre, you will enjoy delicious cuisine and even a Neapolitan pizza in this cozy hostel! Hostel COLOMBO offers private rooms and...Hostel Colombo is a nice and cozy hostel with many facilities. Just outside the center 100 meters from Venice Mestre, you will enjoy delicious cuisine and even a Neapolitan pizza in this cozy hostel! Hostel COLOMBO offers private rooms and...

Hostelli Hostellit - Backpackers House Venice

If you are looking for a central location, clean rooms, and cheap accomodation Backpackers House venice is your hostel in Venice. Let's start with the location, we are located in Campo Santa Margherita in the heart of the night life...If you are looking for a central location, clean rooms, and cheap accomodation Backpackers House venice is your hostel in Venice. Let's start with the location, we are located in Campo Santa Margherita in the heart of the night life...

Hostelli Hostellit - Ostello Santa Fosca - CPU Venice Hostels

Hostel Santa Fosca is the best choice if you want to stay in a young and friendly atmosphere and in a central location. Hostel Santa Fosca incorporates part of the ancient church "dei Servi di Maria" (built in 1400), which...Hostel Santa Fosca is the best choice if you want to stay in a young and friendly atmosphere and in a central location. Hostel Santa Fosca incorporates part of the ancient church "dei Servi di Maria" (built in 1400), which...

Asunto Hostellit - My Apartment in Venice

If you are looking for a comfortable accommodation in the historical center of Venice, "My Apartment in Venice" could be the best choice. This place will be the base for an unforgettable Venetian holiday. Here you will find different types...If you are looking for a comfortable accommodation in the historical center of Venice, "My Apartment in Venice" could be the best choice. This place will be the base for an unforgettable Venetian holiday. Here you will find different types...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - VeneziaRoom

VeneziaRoom offers a tiny and comfortable accomodation for your stay in Venice. VeneziaRoom has a small and simple twin beds room with private bathroom and shower and is located in the real historic center of Venice, close to the wonderful...VeneziaRoom offers a tiny and comfortable accomodation for your stay in Venice. VeneziaRoom has a small and simple twin beds room with private bathroom and shower and is located in the real historic center of Venice, close to the wonderful...

Hostelli Hostellit - Ostello Jan Palach - CPU Venice Hostels

Hostel Jan Palach is the best choice you can make if you're looking for a budget accommodation in Venice. Venice Hostel Jan Palach is located on Giudecca island, infront of St. Mark Square. We offer cheap twin rooms and mixed...Hostel Jan Palach is the best choice you can make if you're looking for a budget accommodation in Venice. Venice Hostel Jan Palach is located on Giudecca island, infront of St. Mark Square. We offer cheap twin rooms and mixed...

Retkeilyalue Hostellit - Camping Rialto

LOOKING FOR A CHEAP AND COMFORTABLE ACCOMMODATION NEAR VENICE? Camping Rialto is the best departure point to visit the wonderful city of Venice. We’re very well connected with the centre thanks to the convenient public bus service that stops right...LOOKING FOR A CHEAP AND COMFORTABLE ACCOMMODATION NEAR VENICE? Camping Rialto is the best departure point to visit the wonderful city of Venice. We’re very well connected with the centre thanks to the convenient public bus service that stops right...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Sleep Cheap at Francesca's BnB

Sleep Cheap at Francesca's B&B is located in the old city center of Venice, near the Ghetto area, easily reachable walking from the train station. Sleep Cheap at Francesca's B&B allow you to stay in the historic center of Venice...Sleep Cheap at Francesca's B&B is located in the old city center of Venice, near the Ghetto area, easily reachable walking from the train station. Sleep Cheap at Francesca's B&B allow you to stay in the historic center of Venice...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - La Pescheria Backpackers

Viehkeä ja tunnelmallinen La Pescheria Backpackers sijaitsee 500 vuotta vanhassa rakennuksessa Italian kauneimman kaupungin Venetsian sydämessä. Huoneemme ovat äskettäin uudistettuja ja varustettuja kaikilla moderneilla mukavuuksilla, mutta tarjoamme romanttisen ja tunnelmallisen ympäristön jota etsit lomallasi Venetsiassa. Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla parin...Viehkeä ja tunnelmallinen La Pescheria Backpackers sijaitsee 500 vuotta vanhassa rakennuksessa Italian kauneimman kaupungin Venetsian sydämessä. Huoneemme ovat äskettäin uudistettuja ja varustettuja kaikilla moderneilla mukavuuksilla, mutta tarjoamme romanttisen ja tunnelmallisen ympäristön jota etsit lomallasi Venetsiassa. Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla parin...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Casa Rosseta For Backpackers

The Casa Rosseta is located in a very well known zone of Venice, near the railway station, one of the most central areas of the city, where you can find many shops and restaurants and its just a short walk...The Casa Rosseta is located in a very well known zone of Venice, near the railway station, one of the most central areas of the city, where you can find many shops and restaurants and its just a short walk...

Retkeilyalue Hostellit - PLUS Camping Jolly

Venetsiassa vietetään 25.4. kaupungin suojelupyhimyksen San Marcon juhlaa – tule tutustumaan myyttiin ja selvitä, miksi venetsialaiset miehet antavat ruusun rakkailleen kyseisenä päivänä... Jos haluat lomalle töistä, nauttia ystävällisestä ilmapiiristä ja pitää hauskaa niin Plus Camping Jolly on sopiva...Venetsiassa vietetään 25.4. kaupungin suojelupyhimyksen San Marcon juhlaa – tule tutustumaan myyttiin ja selvitä, miksi venetsialaiset miehet antavat ruusun rakkailleen kyseisenä päivänä... Jos haluat lomalle töistä, nauttia ystävällisestä ilmapiiristä ja pitää hauskaa niin Plus Camping Jolly on sopiva...

Hotelli Hostellit - Hotel Giovannina

Hotel Giovannina on yhden tähden hotelli parin minuutin kävelymatkaan päässä Venezia- Mestre rautatieasemalta. Junamatka Venetsiaan kestää 10 minuuttia ja junia kulkee jatkuvasti.Hotellin huoneet ovat yksinkertaisia ja siistejä, osassa on kylpyhuone. Hotellilla on terassi tupakoijia varten. Rautatieasemalta käänny oikealle pääuloskäynnistä ja...Hotel Giovannina on yhden tähden hotelli parin minuutin kävelymatkaan päässä Venezia- Mestre rautatieasemalta. Junamatka Venetsiaan kestää 10 minuuttia ja junia kulkee jatkuvasti.Hotellin huoneet ovat yksinkertaisia ja siistejä, osassa on kylpyhuone. Hotellilla on terassi tupakoijia varten. Rautatieasemalta käänny oikealle pääuloskäynnistä ja...

Hostelli Hostellit - Alloggi Gerotto Calderan

Alloggi Gerotto Calderan is composed by 2 houses so there are many different types of room. We have single, double, triple and quad rooms. They can be small, standard or superior and some of them have view on the square...Alloggi Gerotto Calderan is composed by 2 houses so there are many different types of room. We have single, double, triple and quad rooms. They can be small, standard or superior and some of them have view on the square...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Venice Hazel Guest House

Welcoming and cosy, in typical Venetian style we are just 5 minutes from SAN MARCO SQUARE, the hospitality of our place is defined by well-cared for settings and services, enriched by a whole series of comforts, which are among the...Welcoming and cosy, in typical Venetian style we are just 5 minutes from SAN MARCO SQUARE, the hospitality of our place is defined by well-cared for settings and services, enriched by a whole series of comforts, which are among the...

Hotelli Hostellit - Hotel CaSa Linger Venice

3X2----> make a booking for 3 nights from Sunday to Thursday and get 1 night for FREE until 23 Dec. GRATIS WI-FI City Center! (01/02/2013) Yhden tähden hotelli Ca'Sa Linger sijaitsee rauhallisella alueella vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pyhän Markuksen...3X2----> make a booking for 3 nights from Sunday to Thursday and get 1 night for FREE until 23 Dec. GRATIS WI-FI City Center! (01/02/2013) Yhden tähden hotelli Ca'Sa Linger sijaitsee rauhallisella alueella vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pyhän Markuksen...

Hotelli Hostellit - Nuova Locanda  Belvedere

Hotel Belvedere sijaitsee Margerassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Venezia-Mestre rautatieasemalta, josta on kymmenen minuutin junamatka Venetsiaan. Junia kulkee taukoamatta, lähellä hotellia on myös bussipysäkki. Huoneemme ovat vastakunnostettuja ja varustettuja baarikaapilla ja televisiolla. Osassa huoneista on WC. Hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköinnin....Hotel Belvedere sijaitsee Margerassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Venezia-Mestre rautatieasemalta, josta on kymmenen minuutin junamatka Venetsiaan. Junia kulkee taukoamatta, lähellä hotellia on myös bussipysäkki. Huoneemme ovat vastakunnostettuja ja varustettuja baarikaapilla ja televisiolla. Osassa huoneista on WC. Hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköinnin....

Hostelli Hostellit - San Geremia Rooms

Hotel San Geremia offer a pleasant, young and family atmosphere. It is 5 minutes far away from S. Lucia Railway Station and it is situated in a wonderful and charming place of Venice: Campo S. Geremia. Many rooms look out...Hotel San Geremia offer a pleasant, young and family atmosphere. It is 5 minutes far away from S. Lucia Railway Station and it is situated in a wonderful and charming place of Venice: Campo S. Geremia. Many rooms look out...

Hotelli Hostellit - Hotel Iris

Welcome to one of the most intimate and warmest hotel and hostels in Venice. Great Location in the middle of the City center, one minute from Frari's Church, 7 minutes walk from the train station, 5 minutes to Rialto bridge,...Welcome to one of the most intimate and warmest hotel and hostels in Venice. Great Location in the middle of the City center, one minute from Frari's Church, 7 minutes walk from the train station, 5 minutes to Rialto bridge,...

Hotelli Hostellit - Hotel Minerva and Nettuno

Hotel Minerva & Nettuno on yhden tähden hotelli Venetsiassa lähellä rautatieasemaa (Santa Lucia) strategisesti hyvällä paikalla eloisalla paikalla, missä kahvilat ja ravintolat pitävät ovensa avoinna todella myöhään. Hotel Minerva & Nettuno sijaitsee Venetsian kaupunkikeskustassa ja tarjoaa huoneita omalla kylpyhuoneella, ilmastoinnilla...Hotel Minerva & Nettuno on yhden tähden hotelli Venetsiassa lähellä rautatieasemaa (Santa Lucia) strategisesti hyvällä paikalla eloisalla paikalla, missä kahvilat ja ravintolat pitävät ovensa avoinna todella myöhään. Hotel Minerva & Nettuno sijaitsee Venetsian kaupunkikeskustassa ja tarjoaa huoneita omalla kylpyhuoneella, ilmastoinnilla...

Hotelli Hostellit - Venice Hotel Villa Dori

Just a 10 minutes ride by shuttle service from the historic heart of Venice and the Riviera del Brenta, 3 stars hotel Venice Hotel Villa Dori offers elegant rooms, inspired by the sumptuous Venetian Villas and palazzos, enhanced by superior...Just a 10 minutes ride by shuttle service from the historic heart of Venice and the Riviera del Brenta, 3 stars hotel Venice Hotel Villa Dori offers elegant rooms, inspired by the sumptuous Venetian Villas and palazzos, enhanced by superior...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.