Student housing - Hostels - Coworking in Venetsia (Italia)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Venetsia, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Venetsia.

Hostelli Hostellit - A&O Venice Mestre View All Images

A & O Venice Mestre on vain muutaman minuutin päähän rautatieasemalta pohjoiseen, ja sieltä on erinomaiset yhteydet saariin ja vanhaankaupunkiin.

Hostelli Hostellit - Ostello S. Fosca - CPU Venice Hostels View All Images

Stay in celebrated Venice, where you can ride a gondola through the world-famous canals, or take a stroll through ancient alleyways unchanged for hundreds of years. Some rooms located next to a canal which have stunning views & the singing gondola men ! San Marcuola Station & Riva De Biasio Station are 200 m away 15 min from St Marks Square Piazza San Marco & Basilica San Marco are 1 km. Nearest airport is Venice Marco Polo Airport is 7 km Surrounded by cafes, bars, shops and a supermarket.

Hostelli Hostellit - Generator Venice View All Images

Giudeccan rannalla sijaitseva hostelli tarjoaa vertaansa vailla olevia näkymiä Grande-kanavalle. Vain yksi lyhyt vaporetto pysähtyy pörröiseltä Piazza San Marco -aukialta, Generaattori Venetsia on viehättävä alku teidän seikkailulle.

Hostelli Hostellit - A&O Venezia Mestre 2 View All Images

Our a&o is located in the immediate vicinity of the Venezia-Mestre main train station. With these great transport links, you’ll reach all the key sights in just 15 minutes. This also allows you to effortlessly find your way to and from the hostel and plan great trips to explore the surroundings. You’ll find countless restaurants, shops, and cafés nearby. Are you planning to arrive by car? Not a problem, thanks to our property-owned parking spots.

Hotelli Hostellit - hotel Minerva & Nettuno View All Images

The nearest gondola station is located in Santa Lucia or at the Ponte delle Guglie on the Lista di Spagna. Just a 2-minute walk! The ghetto of Venice, the church of the Madonna dell'Orto, the Casino, the art galleries, the Ca'D'oro, the museums, and the nightlife are all close to us and within walking distance. Venezia / Tessera - Marco Polo Airport is 8km.

Hostelli Hostellit - Hostel AWA Venice Apartments San Marco View All Images

Fun and Adventure near Venice Aparthotel San Marco Venice Biennale Piazza San Marco (San Marco Square) and all the Venice cultural and historical attractions Amazing Venice streets, Venice canals & gondolas The best bars, restaurants and hot spots in Venice as well as all the most important cultural and historical attractions.

Hostelli Hostellit - Hostel Anda Venice View All Images

We are located a 2-minute walk from Mestre train station. This means you can easily reach Venice downtown by bus and train, it only takes 10 minutes, and arrive confortably from Venice or Treviso Airport: the airport shuttle bus stops literally across the road from our hostel

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Venetsiaan

Taide, sillat ja juhlat – siinä on Venetsian aakkoset. Toisaalta tähän pitäisi ehkä lisätä myös kujat, tuomiokirkot ja pylväiköt. Venetsia on yksi Euroopan tunnetuimmista ja suosituimmista matkakohteista. Tämä kelluva metropoli on kauniiden kanavien ja siltojen verkosto, mutta silti kaupungin pieneen keskustaan mahtuu paljon hostelleja. Venetsiassa on monenlaisia hostelleja, etsin sitten edullista, ryhmille soveltuvaa tai keskustahostellia.   Mutta et varmasti halua tietää turhan paljon hostelleista, nimittäin hostellisi ulkopuolella on upeaa arkkitehtuuria, herkullista ruokaa ja paljon erilaisia festivaaleja. Tänne uppoudut todella helposti, mutta hei, eikö se ole koko asian juju?

Kävele ympäri Buranoa

Buranon värikkäät talot, kaunis kirkko ja ystävälliset asukkaat tekevät tästä yhden Venetsian ainutlaatuisimmista kohteista. Burano vetää puoleensa suuria ryhmiä turisteja ja reppumatkaajia, pois ns. tavanomaisilta nähtävyyksiltä. Vaporetto numero 12 vie sinut paikalle.

Suuntaa rannalle

Lähde pois hostelliltasi ja kauas keskustan ahtailta kujilta ja lähde nauttimaan kauniista päivästä rannalla. Lido on lähes koko vuoden rauhallinen merenranta, lukuun ottamatta Venetsian elokuvafestivaaleja. Adrianmeri tarjoaa sinulle paljon tekemistä, aina auringonottamisesta surffaukseen. Rannalla voit myös rullalautailla tai nauttia drinkkejä.

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

Tutustu juutalaiseen historiaan

Ebraico-museossa pääset tutustumaan Venetsian ainutlaatuiseen juutalaisyhteisön historiaan. Museo järjestää tunnin välein kierroksia, jotka kiertävät kaikki kolme muinaista synagogaa.

Osoite: Sestiere Cannaregio, 2902/b, 30121 Venice

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Rialton silta

Ponte di Rialto, eli Rialton silta on venetsian kuuluisin silta. Se rakennettiin 1500-luvulla arkkitehti Antonio da Ponten suunnittelemana. Tämä kaareva kivisilta, ja sitä ympäröivät kaupat, ovat yksi kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä.

Osoite: Sestiere San Polo, 30125 Venezia, Italy

Maamerkki:Rialto Bridge

Galleria dell'Accademia

Galleria dell'Accademia on kulttuurin ja taiteen ystäville lähes pakollinen vierailukohde. Gallerian kokoelmiin kuuluu esimerkksi Titianin, Canaletton ja da Vincin teoksia. Sisäänpääsymaksu on €15 (€12.50 EU:n kansalaisilta, jotka ovat 18-25 vuotiaita). Lisäksi tiettyihin näyttelyihin on lisämaksut.

Osoite: Campo della Carità, 1050, 30123 Venezia, Italy

Kaupunginosa: Sestiere Dorsoduro

Ca’ d’Oro

Ca’ d’Oro eli "kultaisen talon" koristeellinen goottilainen julkisivu suuntaa suoraan Canal Grandelle. Talon sisältä löytyy myös ainutlaatuinen näkymä, erityisesti rakennuksen sisäpiha, sekä taiteen, että arkeologisten aarteiden kokoelmassa riittää ihasteltavaa.

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Maamerkki:Ca 'd'Oro

Basilica di San Marco

Monet Venetsiaan matkaavat suuntaavat heti hostelliin kirjauduttuaanBasilica di San Marcon upealle 1000-luvulla rakennetulle kirkolle.Basilica di San Marco on Venetsian tunnetuimpia maamerkkejä ja se on helppo huomata korkeiden kupoliensa takia. Kirkossa pääset nauttimaan upeista mosaiikeista, ikoneista ja jalokivin koristellusta alttarista. Voit myös kiivetä kirkon 100 metriseen torniin, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja selkeänä päivänä myös dolomiiteille.

Osoite: San Marco, 328, Venezia, Italy

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Dogen palatsi

Dogen palatsi on yksi Venetsian poliittisista keskuksista. Tämä upea 1500-luvun palatsi on yhdistelmä islamilaista, renessanssia ja goottilaista arkkitehtuuria. Sen sisällä on lisäksi upeat huonekalut ja paljon kauniita maalauksia.

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Piazza San Marco

Basilica di San Marcon vieressä sijaitsevaPiazza San Marco on Venetsian mukulakivin päällystetty keskusta-alue. Alue on toiminut kaupungin poliittisena ja kaupallisena keskuksena ja vuosituhannen ajan. Alueen suurimmat nähtävyydet ovat yleensä tupaten täynnä turisteja ja reppumatkaajia, mutta se on silti vierailun arvoinen.

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Lido di Venezia

Lido di Venezia sijaitsee keskustan eteläpuolella olevassa, luun muotoisessa saaressa.Lido di Veneziassa on yli 11 kilometrin uimaranta ja siellä järjestetään Venetsian elokuvafestivaalit. Alueella ei ole kovin montaa nuorisohostellia, mutta se on mahtava paikka viettää aikaa ja paeta pääsaaren turistirysiä.

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

San Polo

San Marcon luoteispuolella sijaitsevaSan Polo on tunnettu erityisesti jo vuosisatojen ajan järjestetystä Rialton-torista, Santa Maria dei Frarin tiiliskivikirkosta ja erinomaisista ravintoloistaan. Alueen lähellä on myös paljon edullisia hostelleja, esimerkiksi Cannaregion alueella.

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

Venetsian karnevaali (Tammikuu)

Karnevaaliaika on erinomainen hetki varata hostelli Venetsiasta. Kaupungin naamiaiset on järjestetty keskiajalta lähtien, mutta naamiaiset ovat vain pieni osa tammikuun katujuhlaa. Tarjolla on livemusiikkia, teatteria, jonglöörausta, tulennielentää ja paljon muuta.

Venetsian elokuvafestivaali (Syyskuu)

Venetsian tunnettu elokuvafestivaali järjestetään joka vuosi Lidossa syyskuussa. Tapahtuma vetää puoleensa maailmanluokan elokuvatähtiä kaupungin upeille rannoille. Julkisia näytöksiä järjestetään myös.

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

Festa del Redentore (Heinäkuu)

Festa del Redentorea alettiin alunperin juhlia, kun Venetsia selvisi 1500-luvun suuresta rutosta. Tämä osittain uskonnollinen tapahtuma sisältää koristeltuja veneitä, ilotuksia ja rantapiknikkejä.

Osoite: Church of the Santissimo Redentore Redentore, Sestiere Giudecca, 30133 Venezia

Kaupunginosa: Ruote

La Biennale di Venezia (Kesäkuu-Marraskuu, kahden vuoden välein)

Tämä kulttuuri-instituutti perustettiin vuonna 1895 ja se järjestää kansainvälisten taiteilijoiden töiden esityksiä ympäri kaupunkia. Tapahtuma on joka toinen vuosi ja kestää kesäkuusta marraskuuhun.

Regata Storica (Syyskyy)

Regata Storica järjestettiin alunperin 1200-luvulla ja sen tarkoitus oli toivottaa kuninkaalliset kaupunkiin. Nykyisin Venetsiassa järjestettävä regatta on suuri yleisötapahtuma. Paikalliset, turistit ja reppumatkaajat saapuvat katsomaan Canal Granden rannoille seuraamaan yli 300 perinteisen veneen kisoja.

Kaupunginosa: Sestiere Dorsoduro

Festa di Liberazione (Elokuu - Syyskuu)

Vaikka elokuun ja syyskuun aikana järjestettäväFesta di Liberazione päivisin sisältää lähennä väittelyitä koskien valtion itsenäisyyttä, on se öisin täynnä salsaa, rockia, bluesia ja reggae konsertteja.

Osoite: Campo Erberia 30125, Fondamenta Vin Castello, 145, Venezia, Italy

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

Venetsian jazzfestivaali (Heinäkuu)

Venetsian jazzfestivaali sopii erityisesti reppumatkaajien ohjelmaan, sillä se tarjoaa musiikkia, taidetta ja bileitä. Biennale-tapahtumasta lähtöisin olevan festivaalin tarjontaan kuuluu niin elektroa kuin taiteellista poppiakin. Tapahtumassa on yleensä tyylikkäät vieraat ja upeat visuaalit.

Rosticceria Gislon

Rialton-sillalta vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevaRosticceria Gislon on perinteinen Venetsialainen deli-ravintola, joka sopii erinomaisesti reppumatkaajien budjetille. Ravintolasta saat herkullista tuoretta pitsaa, pastaa, lihaa ja mereneläviä.

Osoite: 5424 Calle de la Bissa, Venice

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Puhelin: 041 522 3569

Kuvat: https://instagram.com/p/zGGpnYPW8w/

© Tekijänoikeudet: elena_meraldi

Dai Tosi

Dai Tosi on Castellon alueella sijaitseva paikallinen pitseria/trattoria, josta saat erinomaista ja täyttävää pitsaa ja muuta ruokaa. Kokeile vaikka gorgonzola ja saksanpähkinä pitsaa.

Osoite: 738 Castello, Secco Marina

Kaupunginosa: Sestiere Castello

Puhelin: 041 523 7102

Mercato del Rialto

Venetsian kattavin ruokatori sijaitsee aivan Rialton sillan vieressä ja se on erinomainen paikka poimia tarvikkeet piknikkiä varten. Jos hostellissa on keittiö, kannattaa sinun käydä ostamassa ruokatarvikkeita täältä. Tarjolla on prosciuttoa, juustoja, leipiä, mereneläviä, salaatteja ja hedelmiä.

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

The Brek

The Brek on ketju italialaisia ravintoloita. Yksi ketjun ravintoloista sijaitsee esimerkiksi aivan juna-aseman vieressä, joten useilta keskustan edullisilta hostelleilta on sinne lyhyt matka. Ravintolasta saat maittavaa ja edullista purtavaa. Esimerkiksi alkupala, pitsa, lisäkesalaatti ja olut maksavat yhteensä €6.90.

Osoite: Rio Terà Lista di Spagna, 124, 30121 Venice

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Do Mori

Cicchettit ovat pikkuruisia tapaksia hammastikun nokassa, esimerkiksi uppopaistettua mozzarellaa, kalmaria ja artisokan sydäntä. Cicchettiravintoloita löytyy ympäri Venetsiaa.Do Mori on cicchettiravintola, mutta lisäksi ravintolan baarissa on edullisia Venetsialaisia viinejä...

Osoite: Sestiere San Polo, 429, 30125 Venice

Kaupunginosa: Sestiere San Polo

Puhelin: 041 522 5401

Pub Taverna L'Olandese Volante

Aivan Rialton sillan ja Piazza San Marcon välissä sijaitsevaPub Taverna L'Olandese Volante on suosittu ravintola ja baari. Päivisin tämä reppumatkaajien suosima ravintola tarjoaa edullista ruokaa ja iltaisin Venetsialaista juhlintaa.

Osoite: 5658 Campo San Lio, 30122 Venice

Puhelin: 041 528 9349

Teatro Fondamenta Nuove

Kaupungin konservatiivisen baletin, oopperan ja klassisen musiikin ohellaTeatro Fondamenta Nuove tarjoaa hauskoja ja erikoisia tanssi- ja musiikkitapahtumia. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.

Osoite: 5013 Sestiere Cannaregio, Venice

Kaupunginosa: Sestiere Cannaregio

Puhelin: 041 522 4498

Aurora Beach Club

Aurora Beach Club on yksi kaupungin ainoista klubeista. Klubin DJ:t soittavat kaikkea dancesta poppiin joka viikonloppu ja joskus konsertteja järjestetään keskellä viikkoakin.

Osoite: Lungomare Guglielmo Marconi, 30126 Venice

Kaupunginosa: Quartiere Lido,Malamocco,Alberoni

Orange

Orange sijaitsee koko kaupungin parhaalla yökerhoalueella.Orange on todella tyylikäs cocktailravintola, joka tarjoilee shampanjajuomia iltamyöhään.

Osoite: 3054A Campo Santa Margherita, Venice

Kaupunginosa: Sestiere Dorsoduro

Puhelin: 041 5234740

Kuvat: https://instagram.com/p/3BQ44MJjpK/

© Tekijänoikeudet: sevgikln

Bar Torino

Bar Torino on suosittu erityisesti hostelliryhmien joukossa. Tämä alternative baari järjestää säännöllisesti livemusiikkia, kuten jazzia ja paikallisia bändejä ja tiskijukkien keikkoja.Bar Torino on eriomainen paikka rupatella aamun pikkutunneille saakka.

Osoite: Campo San Luca, 30124 Venice

Kaupunginosa: Sestiere San Marco

Puhelin: 041 522 3914

Bottiglieria Colonna

Bottiglieria Colonna tarjoaa erinomaisia viinejä reppumatkaajille sopivaan hintaan. Osta hyvää viiniä kuuden pullon lahjapakkauksissa, tai tuo oma tyhjä pullosi, niin saat €2 sen täyteen pöytäviiniä.

Osoite: 5595 Sestiere Castello

Kaupunginosa: Sestiere Castello

Puhelin: 041 528 5137

Atelier Marega

Haluatko päästä juhlatuulelle tai haluatko saada Venetsianmatkaltasi unohtumattoman muiston?Atelier Marega tarjoaa molempia. Kaupasta voit ostaa käsintehtyjä naamioita ja asuja karnevaalia varten.

Osoite: San Polo, 30125 Venezia, Italy

Puhelin: 041 5222901

Kuvat: https://instagram.com/atelier_marega/

© Tekijänoikeudet: atelier_marega

I Tre Mercanti

I Tre Mercanti on hyvän Italialaisen ruoan riemujuhlaa ja se sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä Castellon hostelleja. Nappaa kaupasta mukaasi vaikka oliiviöljyä, pastaa, salamia, juustoa ja grappaa. Voit jopa tilata tuotteille kansainvälisen kuljetuksen.

Osoite: 5364 Campo della Guerra, 30122 Castello, Venice

Kaupunginosa: Sestiere Castello

Puhelin: 041 522 2901

Pakene turisteja: Sinun ei tarvita lähteä kauas turistikeskuksista, niin huomaat hintojen laskun ja laadun nousun. Nappaa pitsaa, chichetiä ja talon viiniä hieman lähiössä, niin säästät pienen omaisuuden.

Osta Chorys-passi: Jos haluat vierailla usealla kirkolla matkasi aikana, kannattaa sinun hankkia Chorus Passi. €12 pääset 18 kaupungin kirkoista. Kertalippu maksaa normaalisti €3. www.chorusvenezia.org

Paras on ilmaista: Kaikesta parasta hupia Venetsiassa, on kävellä ympäriinsä pitkin kaupungin mukulakivikatuja ja siltojen yli. Etkä maksa tästä penniäkään!

 

 

Lentokentät

Venetsian tärkeimmät lentokentät ovat Venice Macro Polo (British Airways, Easyjet ja Lufthansa) ja Treviso (Ryanair ja Wizzair). Venice Marco Pololta pääset kaupungin keskustaan ottamalla ATVO Venezia Express bussin Piazzale Romaan. Bussi kulkee 20 minuutin välein ja maksaa €6. ACTV:N Aeurobus (linja 5) on toinen vaihtoehto, mutta se maksaa €8. Alilagunan vesibussit palvelevat San Marcoa (linjat A, B ja R). Trevison lentokentältä pääset Barzin ja ATVO:n busseilla keskustaan.

Junalla

Venetsian Santa Lucia –juna-asema tarjoaa hyvät yhteydet paikallisiin ja kansainvälisiin junaverkkoihin (usein Mestren kautta). Rooma ja Milano ovat vain muutaman tunnin päässä ja yöjunilla pääset aina Müncheniin, Pariisiin, Wieniin, Budapestiin ja Moskovaan asti.

Bussit

Venetsian pääbussiasema on Piazzale Roma, mutta tämä lähes yksinomaan palvelee lentokenttiä. Kaupunkien välinen ja kansainvälinen matkustus onnistuu helpoiten junalla Santa Lucian asemalta.

Liikenne

Venetsia on maailman ainoa jalankulkijakaupunki ja yksi sen parhaista puolista on kävely. Jos haluat kuitenkin liikkua nopeammin, voit hypätä vaporettin (vesibussin) kyytiin. Kertaliput ovat melko kalliita (yleensä €7), mutta voit ostaa sarjalippuja tai aikalippuja, jotka maksavat €18 / 12 tuntia ja €60 / seitsemän päivää. Vesitaksin saat heilauttamalla sille kättä.

Kieli: Italia

Valuutta: Euro (EUR)

Sähkövaraus: 220V

Aikavyöhyke: Central European Time (GMT+1) / Central European Summer Time (GMT+2)

Suuntanumero: +39-41

Postitoimisto:

Poste Italiane, Calle De Le acque, 5016, 30124

Sairaala:

Ospedale SS. Giovanni e Paolo, Castello, 6777, 30122 / Ospedale dell' Angelo, Via Paccagnella, 11, 30174

Touristi-info:

Venice Pavillion, Giardini ex Reali, Piazza San Marco

Perinteiset aukioloajat: 12:00 to 18:00

Hätänumero: 112 – poliisi, ambulanssi ja palokunta