Student housing - Hostels - Coworking in Rooma (Italia)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Rooma, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Rooma.

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - Legends Hostel Rome View All Images

Rome's Via Nazionale shopping district is 700 m away, and it is a 15-minute metro ride to the Vatican City. Central Station is a great choice for travellers interested in history, architecture and sightseeing.

Hostelli Hostellit - Legend R.G. Hostel View All Images

Shops and supermarkets can be found in the immediate surroundings. Central Station is a great choice for travellers interested in history, architecture and sightseeing.

Hostelli Hostellit - Hostel One Trastevere View All Images

Near the Hostel there is a swimming pool (for a charge ), sauna and turkish bath. Ask at the reception for prices and information. Rome Termini Train Station is 4 km away Ospedale Nuovo Regina Margherita, Testaccio and San Francesco a Ripa are all 700 m away. Porta Portese market is 3 mins walk. Basilica of Santa Maria In Trastevere, Piazza di Santa Maria in Trastevere and Ospedale San Camillo are 1 km away. Rome Ciampino Airport is 30 mins and Rome Fiumicino Airport is 45 mins by car.

Hostelli Hostellit - Hostel Cressy View All Images

The neighbourhood surrounding the hostel offers every service which may be needed during your stay including restaurants, pizzerias, open air market, supermarket, launderette, internet caf., bars, pubs and all are at reasonable prices for the budget traveler.

Hostelli Hostellit - Generator Rome View All Images

Kävelymatkan päässä Colosseumilta, Palatinon ikonikuvista ja Monti-viehättävästä alueesta. Muutaman lyhyen metroaseman päässä voit tutustua historialliseen Pantheonin, Trevin suihkulähteen ja Vatikaanin kaupunkiin. Jos pidät jotain hieman rauhallisempaa, tutustu kauniiseen puutarhaan Piazza Vittorio Emanuele II: ssa, joka sijaitsee aivan nurkan takana. Generaattori on täydellinen laukaisualusta, josta voit tutustua kaupunkiin.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Roma Termini View All Images

This hostel is located very close to the main train station Termini and therefore has extremely good transport connections to all over the city. Within a short distance of travelling you can get to the Roman Forum, the Colosseum and the Spanish Steps, to name but a few of the famous sites.

Hostelli Hostellit - YellowSquare- Rome View All Images

Hostelli sijaitsee lähellä Terminin rautatieasemaa ja kahta metroasemaa. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, 20 minuutin kävelymatkan päässä Colosseumilta ja Rooman toisesta "näkemästä"

Hostelli Hostellit - Hostel Ciak Rooms View All Images

The nearest airport is Rome Ciampino Airport -12 km from Ciak Rooms. San Giovanni Metro Station - 0.2km, Basilica of Saint John Lateran - 0.3 km, Coliseum - 1.5km, Roman Forum - 2.1km, St. Peter's Basilica -4.9km Trevi Fountain - 2.2km Atmospheric sunsets from Rome's Palatine Hill - 1.6 km Rome – the Eternal City -2.5 km Ostia Antica - 22 km San Giovanni is a great choice for travellers interested in roman ruins, art and ancient landmarks.

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Roomaan

Kaikki tiethän tunnetusti johtavat Roomaan, eikö vain? Tämä näyttäisi olevan erityisen totta, jos olet reppumatkaaja. Itsenäiset matkaajat ovat tallanneet polkua tähän entiseen Rooman imperiumin keskukseen jo vuosisatojen ajan. Sinun onneksesi ei ole välttämätöntä osallistua ylevälle ”Grand Tourille” nauttiaksesi kaupungista nykypäivänä. Edullisia hostelleja on joka kadun kulmassa ja valikoimaan löytyy aina vilkkaista keskustassa sijaitsevista majapaikoista aina ryhmille soveltuviin rauhallisempiin vaihtoehtoihin.   Pääset hostelliltasi käsin tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin, jotka houkuttelevat kaupunkiin matkaajia ympäri maailmaa. Rooma ei kuitenkaan ole vain vanhoja rakennuksia, vaan se tarjoaa kaikki modernin kaupungin antimet. Kaupunki on pullollaan vilkkaita kahviloita, perinteisiä toreja, viuhahtelevia Vespoja ja villiä yöelämää. Haluat varmasti jäädä Roomaan lopullisesti ja edullisessa majapaikassa se ikään kuin onnistuukin. Ei Roomaa turhaan kutsuta ikuiseksi kaupungiksi... 

Tee-se-itse kirkkotaidekierros

Kaikkiin Rooman kirkkoihin on ilmainen sisäänpääsy ja niissä pääset usein ihastelemaan Italian tunnetuimpien taidemaalarien teoksia. Yksi tunnetuimmista maalareista on Caravaggio. Hänen teoksiaan on useissa kaupungin kirkoista.

Via Appia

Lähde ulos hostellistasi ja verryttelemään jalkojasi. Via Appia Antica on ikivanha, puiden reunustama tie, jonka varrella on Roomalaisia raunioita ja monia Rooman upeimmista taloista. Se on sekä kaunis, että opettavainen lenkkikohde.

Verkkosivu: http://www.parcoappiaantica.it/en

Osoite: Punto Informativo Appia Antica Via Appia Antica, 58, 00179 Roma, Italy

Kaupunginosa: Appio Latino

Villa Borghesen puutarhat

Vaikka Borgesen galleriaan on maksullinen sisäänpääsy, on sitä ympäröivät puutarhat nähtävyys itsessään. Puutarha on ehkä Rooman tunnetuin ja kaunein, ja mikä parasta -ilmainen! Jos majoitut keskustan hostelleissa, tai Sallustianon lähellä, on puutarhoille vain lyhyt kävelymatka.

Verkkosivu: http://www.galleriaborghese.it/default-en.htm

Osoite: Villa Borghese Rome, Italy

Kaupunginosa: District Pinciano

Colosseum

On helppo kuvitella, kuinka 50 000 antiikin Rooman kansalaista kokoontuiColosseumin kolmelle tasolle katselemaan gladiaattorien taisteluja.Colosseum on ehkä kaupungin tunnetuin monumentti ja yleensä ensimmäinen nähtävyys, jonka reppumatkaajat haluavat rastittaa listaltaan. Lippuihin sisältyy pääsyForum Romanumille, Colosseumille ja Palatiumille.

Verkkosivu: http://www.coopculture.it/en/the-colosseum.cfm#

Osoite: Piazza del Colosseo, 1

Kaupunginosa: Celio

Puhelin: 06-39967700

Fontana di Trevi

Fontana di Trevi on yksi Rooman tunnetuimpia nähtävyyksiä ja varmasti romanttisin suihkulähde. Legendan mukaan jos heität kolikon vasemman olkasi yli lähteeseen, tulet palaamaan sinne toistekin.Fontana di Trevi on jonkin matkan päässä kaupungin keskustan hostelleilta, mutta todellakin kävelemisen arvoinen kohde.

Osoite: Piazza di Trevi, 00187 Rome

Kaupunginosa: Trevi

Pantheon

Pantheon on antiikin Rooman temppeli. Se on rakennettu vuonna 27 j.a.a ja se on vieläkin toiminnassa, nykyisin tosin kirkkona. Rakennuksen keskus rotundaa (pyöreätä hallia) kattaa valtava betoninen kupoli. Temppeli on niin hyvin entisöity, että sinun on vaikea uskoa sen olevan melkein 2000 vuotta vanha.

Osoite: Piazza della Rotonda, 00186 Roma, Italy

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 06 68300230

Vatikaanivaltio

Vatikaanivaltio on maailman pienin valtio, sillä sen väkiluku on vain noin 800. Silti se on yksi Rooman suurimmista nähtävyyksistä, osittain myös sen takia, että se on paavin koti.Vatikaanivaltion sisältä löytyy myös paljon nähtävää, kuten Pietarinkirkko, Vatikaanin puutarhat jaSikstuksen kappeli. Sisäänpääsy Pietarinkirkkoon ja aukiolle on ilmainen.

Verkkosivu: http://www.vaticanstate.va/content/vaticanstate/en.html

Osoite: Vatican City, Rome

Forum Romanum

Osa Rooman viehätysvoimaa on se, että heti astuttuasi ulos hostellisi ovesta, saavut menneisyyteen. Forum Romanum tarjoaa juuri sitä. Forum Romanum oli Rooman imperiumin pääkaupungin keskus ja se on yksi maailman tärkeimmistä arkeologisista kohteista.

Osoite: Via della Salara Vecchia, 5/6, Rome

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Centro Storico

Centro Storico on yksi Rooman historiallisia ja kulttuurisia keskuksia. Se on myös lähes aina täynnä turisteja ja reppumatkaajia.Centro Storico (eli historiallinen keskus) on täynnä nähtävyyksiä, kuten: Piazza de Spagna (Espanjalaiset portaat sijaitsevat täällä), Piazza Navona ja Fontana di Trevi.

Kauniita Rakennuksia Turisti Keskeinen

Testaccio

Jos haluat tutustua todelliseen Roomaan, onTestaccio juuri sinulle.Testaccio on työväen naapurusto, jossa on aito Roomalainen henki. Alueella on paljon yksityisiä ravintoloita ja erinomainen ruokatori, sekä tietysti menevä yöelämä.

Ravintoloita Tanssia

Monti

Hieman Rooman keskustan hostelleista etelään sijaitsevaMonti jää usein turisteilta huomaamatta.Monti on kuin verkosto muinaisia katuja ja pieniä piazzoja, jotka ovat pullollaan kirjakauppoja ja kahviloita, sekä tyylikkäitä ravintoloja. Juuri sitä, mitä reppumatkaajat etsivät.

Kauniita Taloja Kahviloita Taiteellinen

Pitkän Perjantain kulkue (Pääsiäinen)

Rooman pääsiäisjuhlan kohokohta on ristikulkue. Kulkue alkaa Colosseumilta ja se kulkee 14 kohteen läpi, mukaillen Jeesuksen matkaa ristiinnaulittavaksi.

Osoite: Piazza del Colosseo, 1, Rome (starting point)

Kaupunginosa: Celio

Puhelin: 06-39967700

Gay Village (Kesäkuu - Syyskuu)

Testaccion alueella Roomassa järjestetään Gay Village -festivaali, joka kestää kesäkuun lopusta syyskuun alkuun. Tapahtuman aikana alueella on ilmaisia pop-konsertteja, teatteria ja komediaa sekä tietysti ruokakojuja.

Verkkosivu: www.gayvillage.it

Kaupunginosa: Verano

Roma Europa Festival (Syyskuu - Joulukuu)

Roma Europa Festival on esiintyvien taiteilijoiden ja visuaalisen taiteen festivaali, jonka aikana yli 300 esiintyjää yli 20 maasta saapuvat Roomaan. Tapahtumia järjestetään ympäri kaupunkia jaRoma Europa Festival kestää syyskuun lopusta joulukuun alkuun.

Verkkosivu: www.romaeuropa.net

Natale di Roma (Huhtikuu)

Natale di Roma -festivaali järjestetään 21.4 ja silloin juhlitaan Rooman perustamista vuonna 753 e.a.a. Kaupungin palatsit ja nähtävyydet valaistaan ja illalla on suuri ilotulitus. Ilma ei ole vielä liian kuuma huhtikuussa, joten tämä on erinomainen aika varata hostelli Roomasta. Juhlallisuudet keskittyvät lähinnä Piazza del Campidogliolle.

Osoite: Piazza del Campidoglio, Rome

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Notte Bianca (Syyskuu)

Vuosittain järjestettäväNotte Bianca (Valkoinen yö) on tapahtuma, jonka aikana kaupungin nähtävyydet, museot, ravintolat, kaupat ja baarit ovat auki koko yön. Kaupungin autoliikenne lopetetaan tapahtuman ajaksi, joten lähde hostelliryhmäsi kanssa tutustumaan Rooman öisiin katuihin, ne ovat kokonaan sinun!

Rock in Roma

Rock in Roma on Rooman suurin rock ja pop festivaali, joka järjestetään heinäkuun puolessa välissä. 2015 esiintyjiin kuului Robbie Williams, Lennie Kravitz, Alt-J ja Chemical Brothers. Alueella ei ole telttailumahdollisuutta, joten Rooman hostelleista on tällöin pulaa, eli varaa majapaikkasi ajoissa!

Verkkosivu: http://www.rockinroma.com/

Osoite: Ippodromo Capannelle, Via Appia Nuova, 1255, 00178 Rome

Roma Incontra il Mondo

Roma Incontra il Mondo on rento kesäfestivaali, johon saapuu muusikkoja ympäri maailmaa soittamaan Villa Ada -puistossa. Istu siis nurmikolle, nauti lasi viiniä ja ehkä hieman ruokaa ruokakojuista, samalla kun katselet esityksiä järven rannalla. Tapahtuma kestää kesäkuun lopusta elokuun alkuun saakka.

Verkkosivu: www.villaada.org

Osoite: Villa Ada, Via Salaria, Rome

Kaupunginosa: Villa Ada

Kuvat: https://instagram.com/p/4-d83ul2rR/

© Tekijänoikeudet: terronfabio

Casa del Jazz -festivaali (Kesäkuu - Elokuu)

Casa del Jazz on hieman tavanomaisia rock ja pop festareita hienostuneempi tapahtuma, joka keskittyy jazz-musiikkiin. Esityksiä järjestetään kesäkuun lopusta elokuun alkuun saakka.

Verkkosivu: http://www.casajazz.it/

Pizzarium

Pizzarium tarjoaa take-away pitsapaloja Vatikaanin museon lähellä. Ravintola on suosittu niin paikallisten, kuin reppumatkaajienkin joukossa. Valitse ikkunasta herkulliset pitsapalat ja nappaa mukaan pienpanimo-olut.

Osoite: Via della Meloria, 43, 00136 Roma, Italy

Kaupunginosa: District Trionfale

Puhelin: 0639745416

Enoteca Palatium

Jokainen annos tässä Roomalaisessa ravintolassa ja viinibaarissa on tehty paikallisten maatilojen aineksista. Menu vaihtelee kausittain ja annokset maksavat noin €10 per annos.

Verkkosivu: www.enotecapalatium.com

Osoite: Via Frattina, 94, 00187 Roma, Italy

Kaupunginosa: Colonna

Puhelin: 066920 2132

Kuvat: https://www.facebook.com/EnotecaRegionalePalatium

Palazzo del Freddo Giovanni Fassi

Rooma ei olisi Rooma ilmangelatoa eli jäätelöä.Palazzo del Freddo Giovanni Fassi on yksi edullisin ja parasgelateria. Mikä parasta, se on lähellä keskustan hostelleja.

Verkkosivu: http://www.palazzodelfreddo.it/

Osoite: Via Principe Eugenio, 65

Kaupunginosa: Esquilino

Puhelin: 06 4464740

Pastificio

Pastificio tarjoaa pastaa muovilautasilta Espanjalaisten rappusten lähettyvillä, eikä €4 hinta huimaa päätä. Valitse annoksesi ja kaupan päälle saat lasillisen viiniä ja vettä.

Osoite: Pastificio Via della Croce, 8, 00187 Roma, Italy

Kaupunginosa: Campo Marzio

Puhelin: 06 6793102

Kuvat: https://instagram.com/p/vX9SocKU4C/

© Tekijänoikeudet: travelcoholic

Dino Express

Dino Expressissä on vain kuusi pöytää, mutta niihin kannattaa jonottaa. Tämä perinteinenhostaria tarjoaa herkullisia ja nopeita Italialaisia klassikoita. Kannattaa maistaa ossobuccoa, joka tehdään vasikasta, tomaateista ja herneistä.

Osoite: Via Tacito, 80, Roma, Italy

Kaupunginosa: Prati

Puhelin: 06 361 0305

Kuvat: https://instagram.com/p/13H3FJoauS/

© Tekijänoikeudet: flaviaini

The Drunken Ship

The Drunken Ship ei oleperinteinen Italialainen baari.The Drunken Ship on erinomainen paikka aloittaa iltaa pelailemalla beerpongia paikallisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Verkkosivu: www.drunkenship.com

Osoite: Piazza Campo de’ Fiori, 21

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 06 68300535

Freni e Frizioni

Freni e Frizioni (jarrut ja kytkin) on entinen autopaja, mutta nykyään se toimii yhtenä Rooman tyylikkäimmistä baareista. Baarin rento ja luova tunnelma sopii erinomaisesti reppumatkaajille.

Verkkosivu: www.freniefrizioni.com

Osoite: Via del Politeama, 4-6

Kaupunginosa: Trastevere

Puhelin: 06 45497499

Micca Club

Yksi Rooman trendikkäimmistä klubeista,Micca Club sijaitsee Rooman historiallisessa keskuksessa. Klubilla soittaa osa maailman parhaista DJstä. Lisäksi siellä järjestetään burleski-iltoja. Jos et vielä hanskaa burleskia, on tarjolla myös oppitunteja.

Verkkosivu: www.miccaclub.com

Osoite: Via Degli Avignonesi, 73 (Piazza Barberini)

Kaupunginosa: Trevi

Puhelin: 06 87440079

Kuvat: https://instagram.com/p/2D5XmUI40S/

© Tekijänoikeudet: soriansky

Oasi Della Birra

Jos olet lähdössä oluelle, onOasi Della Birra loistava vaihtoehto. Tässä kellaribaarissa on yli 300 oluen valikoima ja buffet.

Verkkosivu: www.drunkenship.com

Osoite: Piazza Testaccio, 40

Kaupunginosa: Verano

Puhelin: 06 547 6122

Tram Tracks

Jos sinä tai hostelliryhmäsi haluaa kokeilla jotain erilaista, onTram Tracksin 60- ja 70-luvun teemabileet erinomainen valinta. Nimensä mukaisestiTram Tracks järjestetään yhdessä Rooman viimeisesti katuraitiovaunuista. Raitiovaunu ajaa esimerkiksi valaistun Colosseumin ohi. Varaa lippusi ennakkoon.

Verkkosivu: www.rometramtracks.com

Osoite: Piazza de Porta Maggiore (starting point)

Kaupunginosa: Termini

Puhelin: 334 7328705

Kuvat: https://instagram.com/p/4QiRGxwarS/

© Tekijänoikeudet: angiedepdx

Testaccion tori

Mercato di Testaccio on ulkoilmatori, jossa myydä vaatteita ja ruokaa. Reppumatkaajille tori tarjoaa todellisen kosketuksen Italiaan, pois turistirysien luota.

Kaupunginosa: Verano

Pulp

Pulp on käytettyjen design tuotteiden kauppa. Voit löytää täältä aarteita jopa €15 hintaan. Kaupassa on myös erinomainen valikoima asusteita ja kenkiä.

Osoite: Via del Boschetto 140

Kaupunginosa: Monti

Puhelin: 06 485511

Moskeijan tori

Rooman suurmoskeijan lähellä järjestettävä tori vie sinut suoraan Italiasta Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään.

Osoite: Largo della Moschea, Fridays

Kaupunginosa: Villa Ada

Roma Pass

Roomassa on todella paljon nähtävää ja kaikilla vierailu voi tulla kalliiksi. Kolmen päivän 30€ maksava Roma Pass sisältää kaksi lippua isoimmille nähtävyyksille. Käytä liput kalleimpiin nähtävyyksiin (Colosseum, Palantium, Forum Romanum ja Galleria Borghese). Lisäksi saat alennusta muiden kohteiden pääsylippuihin.Roma Passilla matkustat myös metrolla, bussilla ja raitiovaunulla, joiden lippu muuten maksaisi €16.50.

Verkkosivu: http://www.romapass.it

Opiskelija- ja nuorisoalennukset

Kansainvälinen opiskelijakortti (ISIC) antaa sinulle alennuksia ympäri Roomaa. Kannattaa siis hankkia sellainen ennen matkaan lähtöä. Jos et ole opiskelija, mutta alle 25-vuotias, saat samat alennukset kansainvälisellä nuorisokortilla.

Lentokentät

Roomassa on kaksi kansainvälistä lentokenttää: Fiumicino ja Ciampino. Molempiin lentää sekä suurimmat kansainväliset-, että halpalentoyhtiöt.

Nopein tapa päästä kaupungin keskustassa sijaitsevaan hostelliin Fiumincino-lentokentältä on ajaa Leonardo Express-junalla. Matka kestää 30 minuuttia (€14 kertalippu). Edullisempi vaihtoehto on Terravision Airport-bussi, joka maksaa vain €4 per matka ja lipun voi varata verkosta, osoitteessa http://www.terravision.eu.

Ciampino-lentokentältä kulkee myös Terravision-bussi kaupungin keskustaan ja matka maksaa myös €4 per matka.

Juna ja bussi

Rooman tärkein bussi- ja juna-asema on Termini. Asemalle saapuu, ja sieltä lähtee junia ympäri Italiaa ja muita Euroopan maita. Asemalla on myös suuri määrä takseja. Saavut siis keskustaan junalla tai bussilla, pääset helposti hostellillesi Terminiltä.

Liikkuminen

Rooman metrossa on vain kaksi linjaa (A ja B) ja ne kulkevat vain muutaman tärkeimmän nähtävyyden lähelle. Busseilla pääset lähemmäksi kaupungin historiallista keskustaa, mutta joillain alueilla kävely on ainut vaihtoehto. Kertalippu metroon tai maksimissaan 75 minuutin matkaan bussilla maksaa €1.50. Päivälippu, jolla voit käyttää metroa, busseja, raitiovaunua ja junia maksaa €6. Kolmen päivän lippu maksaa €16.50 ja viikon lippu €24. Lippuja voit ostaa joko metroasemalta, tai lehtikioskeista ympäri kaupunkia.

Taksit

Taksit käyttävät taksimittaria ja minimiveloitus on €4.25 ja kilometritaksa €1.1 per kilometri. Yksi laukku kannetaan ilmaiseksi ja sen jälkeen peritään €1 per laukku. Voit napata taksin joko taksitolpalta, tai heilauttaa sen tiensivusta.

Kieli: Italia

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220 volttia

Aikavyöhyke: GMT+1

Suuntanumerot: +39 Italiaan, 6 Roomaan.

Postitoimisto: Monet suuret postitoimistot Rooman keskustassa ovat auki 8:30-18:00 arkipäivisin ja 8:30-13:00 lauantaisin.

Via di Porta Angelica, 23 (San Pietro) 
Via Marmorata (Piramide) 
Viale Mazzini, 101 (Prati) 

Sairaala:

Ospedale Fatebenefratelli, Via di Ponte Quattro Capi, 39

Puh: 06 68371

Policlinico Umberto I, Viale del Policlinico 155

Puh: 06-49971

Turisti-info:

A.P.T. turisti-info, Via Parigi, 5

Puh: 06-3600-4399 or 06-488-991

www.turismoroma.it

Aukioloajat: Monet kaupat ovat auki 9:00-13:00 ja 15:30-17:30 (maanantaista lauantaihin). Kauppakeskukset aukeavat 10:00 ja sulkeutuvat 24:00. Pankit ovat auki 8:30-13:30 ja 15:00-16:00 maanantaista perjantaihin.

Tärkeitä numeroita: Soita 113, jos tarvitset poliisia, 118 ambulanssille ja 115 palokunnalle.