Hostellit kohteessa Rooma

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Rooma? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Rooma ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Rooma. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Rooma.

Tervetuloa Roomaan

Kaikki tiethän tunnetusti johtavat Roomaan, eikö vain? Tämä näyttäisi olevan erityisen totta, jos olet reppumatkaaja. Itsenäiset matkaajat ovat tallanneet polkua tähän entiseen Rooman imperiumin keskukseen jo vuosisatojen ajan. Sinun onneksesi ei ole välttämätöntä osallistua ylevälle ”Grand Tourille” nauttiaksesi kaupungista nykypäivänä. Edullisia hostelleja on joka kadun kulmassa ja valikoimaan löytyy aina vilkkaista keskustassa sijaitsevista majapaikoista aina ryhmille soveltuviin rauhallisempiin vaihtoehtoihin.   Pääset hostelliltasi käsin tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin, jotka houkuttelevat kaupunkiin matkaajia ympäri maailmaa. Rooma ei kuitenkaan ole vain vanhoja rakennuksia, vaan se tarjoaa kaikki modernin kaupungin antimet. Kaupunki on pullollaan vilkkaita kahviloita, perinteisiä toreja, viuhahtelevia Vespoja ja villiä yöelämää. Haluat varmasti jäädä Roomaan lopullisesti ja edullisessa majapaikassa se ikään kuin onnistuukin. Ei Roomaa turhaan kutsuta ikuiseksi kaupungiksi... 

Tee-se-itse kirkkotaidekierros

Kaikkiin Rooman kirkkoihin on ilmainen sisäänpääsy ja niissä pääset usein ihastelemaan Italian tunnetuimpien taidemaalarien teoksia. Yksi tunnetuimmista maalareista on Caravaggio. Hänen teoksiaan on useissa kaupungin kirkoista.

Via Appia

Lähde ulos hostellistasi ja verryttelemään jalkojasi. Via Appia Antica on ikivanha, puiden reunustama tie, jonka varrella on Roomalaisia raunioita ja monia Rooman upeimmista taloista. Se on sekä kaunis, että opettavainen lenkkikohde.

Verkkosivu: http://www.parcoappiaantica.it/en

Osoite: Punto Informativo Appia Antica Via Appia Antica, 58, 00179 Roma, Italy

Kaupunginosa: Appio Latino

Villa Borghesen puutarhat

Vaikka Borgesen galleriaan on maksullinen sisäänpääsy, on sitä ympäröivät puutarhat nähtävyys itsessään. Puutarha on ehkä Rooman tunnetuin ja kaunein, ja mikä parasta -ilmainen! Jos majoitut keskustan hostelleissa, tai Sallustianon lähellä, on puutarhoille vain lyhyt kävelymatka.

Verkkosivu: http://www.galleriaborghese.it/default-en.htm

Osoite: Villa Borghese Rome, Italy

Kaupunginosa: District Pinciano

Colosseum

On helppo kuvitella, kuinka 50 000 antiikin Rooman kansalaista kokoontuiColosseumin kolmelle tasolle katselemaan gladiaattorien taisteluja.Colosseum on ehkä kaupungin tunnetuin monumentti ja yleensä ensimmäinen nähtävyys, jonka reppumatkaajat haluavat rastittaa listaltaan. Lippuihin sisältyy pääsyForum Romanumille, Colosseumille ja Palatiumille.

Verkkosivu: http://www.coopculture.it/en/the-colosseum.cfm#

Osoite: Piazza del Colosseo, 1

Kaupunginosa: Celio

Puhelin: 06-39967700

Fontana di Trevi

Fontana di Trevi on yksi Rooman tunnetuimpia nähtävyyksiä ja varmasti romanttisin suihkulähde. Legendan mukaan jos heität kolikon vasemman olkasi yli lähteeseen, tulet palaamaan sinne toistekin.Fontana di Trevi on jonkin matkan päässä kaupungin keskustan hostelleilta, mutta todellakin kävelemisen arvoinen kohde.

Osoite: Piazza di Trevi, 00187 Rome

Kaupunginosa: Trevi

Pantheon

Pantheon on antiikin Rooman temppeli. Se on rakennettu vuonna 27 j.a.a ja se on vieläkin toiminnassa, nykyisin tosin kirkkona. Rakennuksen keskus rotundaa (pyöreätä hallia) kattaa valtava betoninen kupoli. Temppeli on niin hyvin entisöity, että sinun on vaikea uskoa sen olevan melkein 2000 vuotta vanha.

Osoite: Piazza della Rotonda, 00186 Roma, Italy

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 06 68300230

Vatikaanivaltio

Vatikaanivaltio on maailman pienin valtio, sillä sen väkiluku on vain noin 800. Silti se on yksi Rooman suurimmista nähtävyyksistä, osittain myös sen takia, että se on paavin koti.Vatikaanivaltion sisältä löytyy myös paljon nähtävää, kuten Pietarinkirkko, Vatikaanin puutarhat jaSikstuksen kappeli. Sisäänpääsy Pietarinkirkkoon ja aukiolle on ilmainen.

Verkkosivu: http://www.vaticanstate.va/content/vaticanstate/en.html

Osoite: Vatican City, Rome

Forum Romanum

Osa Rooman viehätysvoimaa on se, että heti astuttuasi ulos hostellisi ovesta, saavut menneisyyteen. Forum Romanum tarjoaa juuri sitä. Forum Romanum oli Rooman imperiumin pääkaupungin keskus ja se on yksi maailman tärkeimmistä arkeologisista kohteista.

Osoite: Via della Salara Vecchia, 5/6, Rome

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Centro Storico

Centro Storico on yksi Rooman historiallisia ja kulttuurisia keskuksia. Se on myös lähes aina täynnä turisteja ja reppumatkaajia.Centro Storico (eli historiallinen keskus) on täynnä nähtävyyksiä, kuten: Piazza de Spagna (Espanjalaiset portaat sijaitsevat täällä), Piazza Navona ja Fontana di Trevi.

Kauniita Rakennuksia Turisti Keskeinen

Testaccio

Jos haluat tutustua todelliseen Roomaan, onTestaccio juuri sinulle.Testaccio on työväen naapurusto, jossa on aito Roomalainen henki. Alueella on paljon yksityisiä ravintoloita ja erinomainen ruokatori, sekä tietysti menevä yöelämä.

Ravintoloita Tanssia

Monti

Hieman Rooman keskustan hostelleista etelään sijaitsevaMonti jää usein turisteilta huomaamatta.Monti on kuin verkosto muinaisia katuja ja pieniä piazzoja, jotka ovat pullollaan kirjakauppoja ja kahviloita, sekä tyylikkäitä ravintoloja. Juuri sitä, mitä reppumatkaajat etsivät.

Kauniita Taloja Kahviloita Taiteellinen

Pitkän Perjantain kulkue (Pääsiäinen)

Rooman pääsiäisjuhlan kohokohta on ristikulkue. Kulkue alkaa Colosseumilta ja se kulkee 14 kohteen läpi, mukaillen Jeesuksen matkaa ristiinnaulittavaksi.

Osoite: Piazza del Colosseo, 1, Rome (starting point)

Kaupunginosa: Celio

Puhelin: 06-39967700

Gay Village (Kesäkuu - Syyskuu)

Testaccion alueella Roomassa järjestetään Gay Village -festivaali, joka kestää kesäkuun lopusta syyskuun alkuun. Tapahtuman aikana alueella on ilmaisia pop-konsertteja, teatteria ja komediaa sekä tietysti ruokakojuja.

Verkkosivu: www.gayvillage.it

Kaupunginosa: Verano

Roma Europa Festival (Syyskuu - Joulukuu)

Roma Europa Festival on esiintyvien taiteilijoiden ja visuaalisen taiteen festivaali, jonka aikana yli 300 esiintyjää yli 20 maasta saapuvat Roomaan. Tapahtumia järjestetään ympäri kaupunkia jaRoma Europa Festival kestää syyskuun lopusta joulukuun alkuun.

Verkkosivu: www.romaeuropa.net

Natale di Roma (Huhtikuu)

Natale di Roma -festivaali järjestetään 21.4 ja silloin juhlitaan Rooman perustamista vuonna 753 e.a.a. Kaupungin palatsit ja nähtävyydet valaistaan ja illalla on suuri ilotulitus. Ilma ei ole vielä liian kuuma huhtikuussa, joten tämä on erinomainen aika varata hostelli Roomasta. Juhlallisuudet keskittyvät lähinnä Piazza del Campidogliolle.

Osoite: Piazza del Campidoglio, Rome

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Notte Bianca (Syyskuu)

Vuosittain järjestettäväNotte Bianca (Valkoinen yö) on tapahtuma, jonka aikana kaupungin nähtävyydet, museot, ravintolat, kaupat ja baarit ovat auki koko yön. Kaupungin autoliikenne lopetetaan tapahtuman ajaksi, joten lähde hostelliryhmäsi kanssa tutustumaan Rooman öisiin katuihin, ne ovat kokonaan sinun!

Rock in Roma

Rock in Roma on Rooman suurin rock ja pop festivaali, joka järjestetään heinäkuun puolessa välissä. 2015 esiintyjiin kuului Robbie Williams, Lennie Kravitz, Alt-J ja Chemical Brothers. Alueella ei ole telttailumahdollisuutta, joten Rooman hostelleista on tällöin pulaa, eli varaa majapaikkasi ajoissa!

Verkkosivu: http://www.rockinroma.com/

Osoite: Ippodromo Capannelle, Via Appia Nuova, 1255, 00178 Rome

Roma Incontra il Mondo

Roma Incontra il Mondo on rento kesäfestivaali, johon saapuu muusikkoja ympäri maailmaa soittamaan Villa Ada -puistossa. Istu siis nurmikolle, nauti lasi viiniä ja ehkä hieman ruokaa ruokakojuista, samalla kun katselet esityksiä järven rannalla. Tapahtuma kestää kesäkuun lopusta elokuun alkuun saakka.

Verkkosivu: www.villaada.org

Osoite: Villa Ada, Via Salaria, Rome

Kaupunginosa: Villa Ada

Kuvat: https://instagram.com/p/4-d83ul2rR/

© Tekijänoikeudet: terronfabio

Casa del Jazz -festivaali (Kesäkuu - Elokuu)

Casa del Jazz on hieman tavanomaisia rock ja pop festareita hienostuneempi tapahtuma, joka keskittyy jazz-musiikkiin. Esityksiä järjestetään kesäkuun lopusta elokuun alkuun saakka.

Verkkosivu: http://www.casajazz.it/

Pizzarium

Pizzarium tarjoaa take-away pitsapaloja Vatikaanin museon lähellä. Ravintola on suosittu niin paikallisten, kuin reppumatkaajienkin joukossa. Valitse ikkunasta herkulliset pitsapalat ja nappaa mukaan pienpanimo-olut.

Osoite: Via della Meloria, 43, 00136 Roma, Italy

Kaupunginosa: District Trionfale

Puhelin: 0639745416

Enoteca Palatium

Jokainen annos tässä Roomalaisessa ravintolassa ja viinibaarissa on tehty paikallisten maatilojen aineksista. Menu vaihtelee kausittain ja annokset maksavat noin €10 per annos.

Verkkosivu: www.enotecapalatium.com

Osoite: Via Frattina, 94, 00187 Roma, Italy

Kaupunginosa: Colonna

Puhelin: 066920 2132

Kuvat: https://www.facebook.com/EnotecaRegionalePalatium

Palazzo del Freddo Giovanni Fassi

Rooma ei olisi Rooma ilmangelatoa eli jäätelöä.Palazzo del Freddo Giovanni Fassi on yksi edullisin ja parasgelateria. Mikä parasta, se on lähellä keskustan hostelleja.

Verkkosivu: http://www.palazzodelfreddo.it/

Osoite: Via Principe Eugenio, 65

Kaupunginosa: Esquilino

Puhelin: 06 4464740

Pastificio

Pastificio tarjoaa pastaa muovilautasilta Espanjalaisten rappusten lähettyvillä, eikä €4 hinta huimaa päätä. Valitse annoksesi ja kaupan päälle saat lasillisen viiniä ja vettä.

Osoite: Pastificio Via della Croce, 8, 00187 Roma, Italy

Kaupunginosa: Campo Marzio

Puhelin: 06 6793102

Kuvat: https://instagram.com/p/vX9SocKU4C/

© Tekijänoikeudet: travelcoholic

Dino Express

Dino Expressissä on vain kuusi pöytää, mutta niihin kannattaa jonottaa. Tämä perinteinenhostaria tarjoaa herkullisia ja nopeita Italialaisia klassikoita. Kannattaa maistaa ossobuccoa, joka tehdään vasikasta, tomaateista ja herneistä.

Osoite: Via Tacito, 80, Roma, Italy

Kaupunginosa: Prati

Puhelin: 06 361 0305

Kuvat: https://instagram.com/p/13H3FJoauS/

© Tekijänoikeudet: flaviaini

The Drunken Ship

The Drunken Ship ei oleperinteinen Italialainen baari.The Drunken Ship on erinomainen paikka aloittaa iltaa pelailemalla beerpongia paikallisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Verkkosivu: www.drunkenship.com

Osoite: Piazza Campo de’ Fiori, 21

Kaupunginosa: Vanhakaupunki

Puhelin: 06 68300535

Freni e Frizioni

Freni e Frizioni (jarrut ja kytkin) on entinen autopaja, mutta nykyään se toimii yhtenä Rooman tyylikkäimmistä baareista. Baarin rento ja luova tunnelma sopii erinomaisesti reppumatkaajille.

Verkkosivu: www.freniefrizioni.com

Osoite: Via del Politeama, 4-6

Kaupunginosa: Trastevere

Puhelin: 06 45497499

Micca Club

Yksi Rooman trendikkäimmistä klubeista,Micca Club sijaitsee Rooman historiallisessa keskuksessa. Klubilla soittaa osa maailman parhaista DJstä. Lisäksi siellä järjestetään burleski-iltoja. Jos et vielä hanskaa burleskia, on tarjolla myös oppitunteja.

Verkkosivu: www.miccaclub.com

Osoite: Via Degli Avignonesi, 73 (Piazza Barberini)

Kaupunginosa: Trevi

Puhelin: 06 87440079

Kuvat: https://instagram.com/p/2D5XmUI40S/

© Tekijänoikeudet: soriansky

Oasi Della Birra

Jos olet lähdössä oluelle, onOasi Della Birra loistava vaihtoehto. Tässä kellaribaarissa on yli 300 oluen valikoima ja buffet.

Verkkosivu: www.drunkenship.com

Osoite: Piazza Testaccio, 40

Kaupunginosa: Verano

Puhelin: 06 547 6122

Tram Tracks

Jos sinä tai hostelliryhmäsi haluaa kokeilla jotain erilaista, onTram Tracksin 60- ja 70-luvun teemabileet erinomainen valinta. Nimensä mukaisestiTram Tracks järjestetään yhdessä Rooman viimeisesti katuraitiovaunuista. Raitiovaunu ajaa esimerkiksi valaistun Colosseumin ohi. Varaa lippusi ennakkoon.

Verkkosivu: www.rometramtracks.com

Osoite: Piazza de Porta Maggiore (starting point)

Kaupunginosa: Termini

Puhelin: 334 7328705

Kuvat: https://instagram.com/p/4QiRGxwarS/

© Tekijänoikeudet: angiedepdx

Testaccion tori

Mercato di Testaccio on ulkoilmatori, jossa myydä vaatteita ja ruokaa. Reppumatkaajille tori tarjoaa todellisen kosketuksen Italiaan, pois turistirysien luota.

Kaupunginosa: Verano

Pulp

Pulp on käytettyjen design tuotteiden kauppa. Voit löytää täältä aarteita jopa €15 hintaan. Kaupassa on myös erinomainen valikoima asusteita ja kenkiä.

Osoite: Via del Boschetto 140

Kaupunginosa: Monti

Puhelin: 06 485511

Moskeijan tori

Rooman suurmoskeijan lähellä järjestettävä tori vie sinut suoraan Italiasta Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään.

Osoite: Largo della Moschea, Fridays

Kaupunginosa: Villa Ada

Roma Pass

Roomassa on todella paljon nähtävää ja kaikilla vierailu voi tulla kalliiksi. Kolmen päivän 30€ maksava Roma Pass sisältää kaksi lippua isoimmille nähtävyyksille. Käytä liput kalleimpiin nähtävyyksiin (Colosseum, Palantium, Forum Romanum ja Galleria Borghese). Lisäksi saat alennusta muiden kohteiden pääsylippuihin.Roma Passilla matkustat myös metrolla, bussilla ja raitiovaunulla, joiden lippu muuten maksaisi €16.50.

Verkkosivu: http://www.romapass.it

Opiskelija- ja nuorisoalennukset

Kansainvälinen opiskelijakortti (ISIC) antaa sinulle alennuksia ympäri Roomaa. Kannattaa siis hankkia sellainen ennen matkaan lähtöä. Jos et ole opiskelija, mutta alle 25-vuotias, saat samat alennukset kansainvälisellä nuorisokortilla.

Lentokentät

Roomassa on kaksi kansainvälistä lentokenttää: Fiumicino ja Ciampino. Molempiin lentää sekä suurimmat kansainväliset-, että halpalentoyhtiöt.

Nopein tapa päästä kaupungin keskustassa sijaitsevaan hostelliin Fiumincino-lentokentältä on ajaa Leonardo Express-junalla. Matka kestää 30 minuuttia (€14 kertalippu). Edullisempi vaihtoehto on Terravision Airport-bussi, joka maksaa vain €4 per matka ja lipun voi varata verkosta, osoitteessa http://www.terravision.eu.

Ciampino-lentokentältä kulkee myös Terravision-bussi kaupungin keskustaan ja matka maksaa myös €4 per matka.

Juna ja bussi

Rooman tärkein bussi- ja juna-asema on Termini. Asemalle saapuu, ja sieltä lähtee junia ympäri Italiaa ja muita Euroopan maita. Asemalla on myös suuri määrä takseja. Saavut siis keskustaan junalla tai bussilla, pääset helposti hostellillesi Terminiltä.

Liikkuminen

Rooman metrossa on vain kaksi linjaa (A ja B) ja ne kulkevat vain muutaman tärkeimmän nähtävyyden lähelle. Busseilla pääset lähemmäksi kaupungin historiallista keskustaa, mutta joillain alueilla kävely on ainut vaihtoehto. Kertalippu metroon tai maksimissaan 75 minuutin matkaan bussilla maksaa €1.50. Päivälippu, jolla voit käyttää metroa, busseja, raitiovaunua ja junia maksaa €6. Kolmen päivän lippu maksaa €16.50 ja viikon lippu €24. Lippuja voit ostaa joko metroasemalta, tai lehtikioskeista ympäri kaupunkia.

Taksit

Taksit käyttävät taksimittaria ja minimiveloitus on €4.25 ja kilometritaksa €1.1 per kilometri. Yksi laukku kannetaan ilmaiseksi ja sen jälkeen peritään €1 per laukku. Voit napata taksin joko taksitolpalta, tai heilauttaa sen tiensivusta.

Kieli: Italia

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220 volttia

Aikavyöhyke: GMT+1

Suuntanumerot: +39 Italiaan, 6 Roomaan.

Postitoimisto: Monet suuret postitoimistot Rooman keskustassa ovat auki 8:30-18:00 arkipäivisin ja 8:30-13:00 lauantaisin.

Via di Porta Angelica, 23 (San Pietro) 
Via Marmorata (Piramide) 
Viale Mazzini, 101 (Prati) 

Sairaala:

Ospedale Fatebenefratelli, Via di Ponte Quattro Capi, 39

Puh: 06 68371

Policlinico Umberto I, Viale del Policlinico 155

Puh: 06-49971

Turisti-info:

A.P.T. turisti-info, Via Parigi, 5

Puh: 06-3600-4399 or 06-488-991

www.turismoroma.it

Aukioloajat: Monet kaupat ovat auki 9:00-13:00 ja 15:30-17:30 (maanantaista lauantaihin). Kauppakeskukset aukeavat 10:00 ja sulkeutuvat 24:00. Pankit ovat auki 8:30-13:30 ja 15:00-16:00 maanantaista perjantaihin.

Tärkeitä numeroita: Soita 113, jos tarvitset poliisia, 118 ambulanssille ja 115 palokunnalle. 

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - Hostel The Yellow

The hostel is set near Termini station and two metro stop. A few minutes walking from the city center , 20 minutes walking from the Colosseum and the other "must see" of Rome

Hostelli Hostellit - Generator Rome Hostel

Located within walking distance from the Colosseum, the iconic ruins of Palatino and the picturesque area of Monti. A few short metro stops away you can explore the historic Pantheon, Trevi Fountain and Vatican city. If you fancy something a bit calmer, check out the beautiful Garden in Piazza Vittorio Emanuele II located just around the corner. Generator is the perfect launch pad for you to explore the city from.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Roma Termini

This hostel is located very close to the main train station Termini and therefore has extremely good transport connections to all over the city. Within a short distance of travelling you can get to the Roman Forum, the Colosseum and the Spanish Steps, to name but a few of the famous sites.

Hostelli Hostellit - Hostel Cressy

The neighbourhood surrounding the hostel offers every service which may be needed during your stay including restaurants, pizzerias, open air market, supermarket, launderette, internet caf., bars, pubs and all are at reasonable prices for the budget traveler.

Hostelli Hostellit - Hostel TrustEver

Rome Trastevere Station is 650 m away. Porta Portese market is 3 minutes' walk from the property, while the Synagogue of Rome is 2 km away. Rome Ciampino Airport can be reached by car in 30 minutes.

Hostelli Hostellit - Legends Hostel Rome

Rome's Via Nazionale shopping district is 700 m away, and it is a 15-minute metro ride to the Vatican City. Central Station is a great choice for travellers interested in history, architecture and sightseeing.

Hostelli Hostellit - Legend R.G. Hostel

Shops and supermarkets can be found in the immediate surroundings. Central Station is a great choice for travellers interested in history, architecture and sightseeing.

Hostelli Hostellit - Hostel Ciak Rooms

The nearest airport is Rome Ciampino Airport -12 km from Ciak Rooms. San Giovanni Metro Station - 0.2km, Basilica of Saint John Lateran - 0.3 km, Coliseum - 1.5km, Roman Forum - 2.1km, St. Peter's Basilica -4.9km Trevi Fountain - 2.2km Atmospheric sunsets from Rome's Palatine Hill - 1.6 km Rome – the Eternal City -2.5 km Ostia Antica - 22 km San Giovanni is a great choice for travellers interested in roman ruins, art and ancient landmarks.

Hostelli Hostellit - M and J Place Hostel

Tervetuloa M&J Hostelliin! Hostellillamme on ainutlaatuinen sijainti: tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä ja kahden minuutin kävelymatkan päässä on Terminin rautatieasema (Ryanairin bussi pysähtyy kulman takana). Majoittuminen hostellissamme on erittäin hyvä sijoitus! Baarissamme on elämää aina kello 20 alkaen. Hostellimme huoneet ovat...Tervetuloa M&J Hostelliin! Hostellillamme on ainutlaatuinen sijainti: tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä ja kahden minuutin kävelymatkan päässä on Terminin rautatieasema (Ryanairin bussi pysähtyy kulman takana). Majoittuminen hostellissamme on erittäin hyvä sijoitus! Baarissamme on elämää aina kello 20 alkaen. Hostellimme huoneet ovat...

Hostelli Hostellit - Freedom Traveller Hostel

Freedom Traveller offers at a reasonable price, comfortable private and shared rooms provided with TV and AC, free internet and wi-fi. The hostel is located 5 min. walk from the main train and bus station Termini on the cleanest and...Freedom Traveller offers at a reasonable price, comfortable private and shared rooms provided with TV and AC, free internet and wi-fi. The hostel is located 5 min. walk from the main train and bus station Termini on the cleanest and...

Retkeilyalue Hostellit - PLUS Camping Roma

Plus villages toivottaa sinut tervetulleeksi Camping Village Romaan. Camping Village Roma on leirintäalue joka tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja. Meillä on mökkejä 2-5 hengelle joiden varustuksiin kuuluvat suihku ja wc, lämmitys ja ilmastointi. Vuodevaatteet kuuluvat hintaan. Osassa mökeistä on jääkaappi ja 5...Plus villages toivottaa sinut tervetulleeksi Camping Village Romaan. Camping Village Roma on leirintäalue joka tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja. Meillä on mökkejä 2-5 hengelle joiden varustuksiin kuuluvat suihku ja wc, lämmitys ja ilmastointi. Vuodevaatteet kuuluvat hintaan. Osassa mökeistä on jääkaappi ja 5...

Hostelli Hostellit - Palladini Hostel Rome

The Palladini Hostel Rome is very safe and secure with a state of the art surveillance system and secured luggage room. From the hostel you can reach the Colosseum, Spanish Steps and Trevi Fountain in 15 to 20 minutes walk...The Palladini Hostel Rome is very safe and secure with a state of the art surveillance system and secured luggage room. From the hostel you can reach the Colosseum, Spanish Steps and Trevi Fountain in 15 to 20 minutes walk...

Hostelli Hostellit - Ciak Hostel

Viihtyisä, keskikokoinen hostelli tarjoaa monenlaisia ​​palveluja ja sijaitsee risteyksessä tärkeimpiä monumentteja Rooman. Kanssa tyytyväinen, 24 h vastaanotto, kaikki kylpyhuoneet, ja kätevät yhteydet kaikkiin merkittäviin julkisen liikenteen linjat, takaamme vierailustasi olla mukava ja sinulla on kaikki mahdollisuudet tutustua Ikuiseen kaupunkiin...Viihtyisä, keskikokoinen hostelli tarjoaa monenlaisia ​​palveluja ja sijaitsee risteyksessä tärkeimpiä monumentteja Rooman. Kanssa tyytyväinen, 24 h vastaanotto, kaikki kylpyhuoneet, ja kätevät yhteydet kaikkiin merkittäviin julkisen liikenteen linjat, takaamme vierailustasi olla mukava ja sinulla on kaikki mahdollisuudet tutustua Ikuiseen kaupunkiin...

Hostelli Hostellit - Colosseum Footprints

Welcome to Colosseum Footprints, a comfortable hostel close to the main train station 'Roma Termini', it can be easily reached just walking. The bilingual staff is always available! The hostel offers different types of rooms, dorms with bunk beds or...Welcome to Colosseum Footprints, a comfortable hostel close to the main train station 'Roma Termini', it can be easily reached just walking. The bilingual staff is always available! The hostel offers different types of rooms, dorms with bunk beds or...

Hostelli Hostellit - Hostel And Hotel Il Papavero

This is really an ideal accommodation solution for the budget conscious traveller who still wishes to be accommodated centrally in a clean room with a private bathroom. This family owned 'pension' manages three different buildings, and most of the rooms...This is really an ideal accommodation solution for the budget conscious traveller who still wishes to be accommodated centrally in a clean room with a private bathroom. This family owned 'pension' manages three different buildings, and most of the rooms...

Hostelli Hostellit - Alessandro Palace

Established in 1990, the Alessandro Palace has become one of the most popular hostels in Rome for backpackers & independent travellers worldwide. The Alessandro Palace Hostel provides energy-saving air-conditioning & heating units as well as bathrooms in every room. Located...Established in 1990, the Alessandro Palace has become one of the most popular hostels in Rome for backpackers & independent travellers worldwide. The Alessandro Palace Hostel provides energy-saving air-conditioning & heating units as well as bathrooms in every room. Located...

Hostelli Hostellit -  Roma Inn 2000

Roma Inn 2000 sijaitsee Rooman historiallisessa keskustassa, Viminale-kukkulalla. Se on yksi kaupungin hienoimmista ja kuuluisimmista alueista. Terminin rautatieasemalta kävelee majoituspaikalle seitsemässä minuutissa. Rooman tärkeimmät nähtävyydet kuten Colosseum, Forum Romanum, Piazza Venezia, Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi, Basilica S. Maria Maggiore,...Roma Inn 2000 sijaitsee Rooman historiallisessa keskustassa, Viminale-kukkulalla. Se on yksi kaupungin hienoimmista ja kuuluisimmista alueista. Terminin rautatieasemalta kävelee majoituspaikalle seitsemässä minuutissa. Rooman tärkeimmät nähtävyydet kuten Colosseum, Forum Romanum, Piazza Venezia, Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi, Basilica S. Maria Maggiore,...

Hostelli Hostellit - Alessandro Downtown

Continuing the same high standards of the original Alessandro Hostel, Alessandro Downtown Hostel was designed expressly for budget-minded backpackers. Alessandro Downtown hostel offers large & clean dorm rooms, common room, internet PCs in computer room along with Wi-Fi (hotspot) available...Continuing the same high standards of the original Alessandro Hostel, Alessandro Downtown Hostel was designed expressly for budget-minded backpackers. Alessandro Downtown hostel offers large & clean dorm rooms, common room, internet PCs in computer room along with Wi-Fi (hotspot) available...

Hostelli Hostellit - Mosaic Hostel Rome

Welcome to Mosaic Hostel, a newly relocated and renovated Hostel in 2010, located a 5 minutes walk from Termini railway station and Piazza della Republica, in the historic center of Rome. Hostel Mosaic offers the highest standards for budget accommodation...Welcome to Mosaic Hostel, a newly relocated and renovated Hostel in 2010, located a 5 minutes walk from Termini railway station and Piazza della Republica, in the historic center of Rome. Hostel Mosaic offers the highest standards for budget accommodation...

Hostelli Hostellit - Roma Scout Center

The Roma Scout Center is a new, original, hospitality and welcome center. The center offers welcome services to youngsters, families, individuals, professionals, scouts and their families. Everyone can stay in Rome in a central location, friendly, comfortable, with a great...The Roma Scout Center is a new, original, hospitality and welcome center. The center offers welcome services to youngsters, families, individuals, professionals, scouts and their families. Everyone can stay in Rome in a central location, friendly, comfortable, with a great...

Hostelli Hostellit - Dreaming Rome Hostel

Dreaming Rome is the perfect place for Solo Travelers. we have mix dorm dorm, kitchen, 1 common area and and a nice patio for relax and meet other travellers. We often organise Pasta and pizza Party so this is the...Dreaming Rome is the perfect place for Solo Travelers. we have mix dorm dorm, kitchen, 1 common area and and a nice patio for relax and meet other travellers. We often organise Pasta and pizza Party so this is the...

Hostelli Hostellit - Two Ducks Hostel

Hello travellers, welcome to Two Ducks Hostel in Rome. If you are looking for a safe and quiet place, clean for your hands and cheap for your pockets..., maybe you've found the right place. We are just a few steps...Hello travellers, welcome to Two Ducks Hostel in Rome. If you are looking for a safe and quiet place, clean for your hands and cheap for your pockets..., maybe you've found the right place. We are just a few steps...

Hostelli Hostellit - Romangelo II

The management and staff of Romangelo II hostel will give you a warm welcome, hoping to offer you a pleasant stay in the Eternal City. The Hostel is located in the historical center of Rome, a few steps from Termini...The management and staff of Romangelo II hostel will give you a warm welcome, hoping to offer you a pleasant stay in the Eternal City. The Hostel is located in the historical center of Rome, a few steps from Termini...

Hostelli Hostellit - Hostella Rome

Welcome to Hostella-modern accommodation for women travelers in Rome ! Our small hostel is a clean, comfortable and a well located place where, after a strenuous day sightseeing in the eternal city, you can sit back and relax. We have...Welcome to Hostella-modern accommodation for women travelers in Rome ! Our small hostel is a clean, comfortable and a well located place where, after a strenuous day sightseeing in the eternal city, you can sit back and relax. We have...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Hostelroma BnB

HOSTELROMA VIA CALATAFIMI 41 , 00185 ROME , RM ALTERNATIVE COMMUNICATION : VIA VOLTURNO 33/35 , 00185 ROME Hostel is a safe and quiet place ideal to spend few days in Rome represents an ideal solution for all those travellers...HOSTELROMA VIA CALATAFIMI 41 , 00185 ROME , RM ALTERNATIVE COMMUNICATION : VIA VOLTURNO 33/35 , 00185 ROME Hostel is a safe and quiet place ideal to spend few days in Rome represents an ideal solution for all those travellers...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Walter Guest House

Walter Guest House is situated in the heart of the Eternal City and it offers everything you need for an unforgettable Roman holiday. All rooms are tastefully furnished, guests can opt for dorms with four beds with a shared bath,...Walter Guest House is situated in the heart of the Eternal City and it offers everything you need for an unforgettable Roman holiday. All rooms are tastefully furnished, guests can opt for dorms with four beds with a shared bath,...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Home Friends Li

Quiet and comfortable guest house situated in the central area of Rome, just 20m from Metro Stop MANZONI, 2 metro stop from Central Train Station Termini and 5 metro stop from Spanish Steps. Private rooms as Single, Double, Triple, and...Quiet and comfortable guest house situated in the central area of Rome, just 20m from Metro Stop MANZONI, 2 metro stop from Central Train Station Termini and 5 metro stop from Spanish Steps. Private rooms as Single, Double, Triple, and...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Poliziano Inn

Poliziano Inn is the right choice for your stay in Rome! Ideally located in the old city center, near the Brancaccio Theater, the Basilica of Santa Maria Maggiore and Termini Railway Station. You can take the Metro A and B...Poliziano Inn is the right choice for your stay in Rome! Ideally located in the old city center, near the Brancaccio Theater, the Basilica of Santa Maria Maggiore and Termini Railway Station. You can take the Metro A and B...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Walter Rooms

Situated in the heart of the eternal city and stones throw from all the major monuments a nice warm reception in an sunny apartment of 4 rooms very well located between Termini station and the Colosseum. If you want peace...Situated in the heart of the eternal city and stones throw from all the major monuments a nice warm reception in an sunny apartment of 4 rooms very well located between Termini station and the Colosseum. If you want peace...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Magic Place

Magic Place is a beautiful, wide and sunny apartment in Rome, recently renovated with bedrooms en-suite (private WC) or shared WC and with all amenities that you need to have a great holiday in Rome. We arrange private bedrooms or...Magic Place is a beautiful, wide and sunny apartment in Rome, recently renovated with bedrooms en-suite (private WC) or shared WC and with all amenities that you need to have a great holiday in Rome. We arrange private bedrooms or...

Hotelli Hostellit - Melting Pot Rome

Hotel Melting Pot Rome sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, aivan lähellä kaikkia matkailullinen pistettä ja ostosalueella. Tämä on hyvä majoitus vaihtoehto niille on tiukka budjetti. Hotellissa on ilmastoituja huoneita. Kielitaitoinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua mahdollisimman paljon. Kaupungin karttoja ilmaiseksi...Hotel Melting Pot Rome sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, aivan lähellä kaikkia matkailullinen pistettä ja ostosalueella. Tämä on hyvä majoitus vaihtoehto niille on tiukka budjetti. Hotellissa on ilmastoituja huoneita. Kielitaitoinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua mahdollisimman paljon. Kaupungin karttoja ilmaiseksi...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.