Hostellit kohteessa Milano

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Milano? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Milano ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Milano. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Milano.

Tervetuloa Milanoon

On vaikea sanoa mistä tämä Italian toiseksi suurin kaupunki vetovoimansa saa. Milan on vaikuttunat moniin historiallisesti merkittävien luovien persoonien mieliin. Leonardo da Vinci 1400-luvulla, Giorgio Armani, Miuccia Prada ja Gianni Versace ovat kaikki päässeet nauttimaan Milanon ilmapiiristä.   Luonnollisesti sinulle kelpaisi sama, mistä nämä suuret nimet ovat nauttineet. Eikö Milano ole aivan törkeän kallis? No ei. Olet sitten yksin matkassa, tai ryhmän seurassa, löytyy Milanosta varmasti sinulle sopiva majapaikka. Hostelleja löytyy myös aivan kaupungin keskustasta ja sen lähialueilta.   Jos sinua pelottaa, että kaikki muut matkaajat ovat muotiguruja ja –fanaatikkoja olet myös väärässä. Milanissa pelaa kaksi ikonista jalkapallojoukkuetta. Kaupungissa on myös paljon ihailua herättävää goottilaista arkkitehtuuria, sekä mielenkiintoisia kirpputoreja. Yllättävän railakas maanalainen yöelämä on myös kokemisen arvoinen, mutta shhh... se on salaisuus... Kaikki tämä odottaa löytäjäänsä, joten varaa itsellesi hostelli Milanosta ja aloita seikkailusi. 

Parco Sempione

Jos haluat päästä pois hostellistasi ja nauttimaan raikkaasta ilmasta, kannattaa sinun suunnata Porta Sempionen läpi Parco Sempionen kauniiseen puistoon, joka sijaitsee Castello Sforzescon lähellä. Puistossa on myös akvaario, johon ilmainen sisäänpääsy tiistai iltapäivisin ja jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Osoite: Piazza Sempione, 20154 Milano, Italy

Tutustu Breraan

Kun kävelet ympäri Breran mukulakivikatuja, pääset näkemään paljon kauniita kirkkoja (joihin on muuten ilmainen sisäänpääsy). Alueella kannattaa myös käydä ihastelemassa Via Speronarin, yhden Milanon kauneimman tien barokkiarkkitehtuuria.

Castello Sforzescon ilmaiset perjantait

Näppärät reppumatkaajat osaavat vieraillaCastello Sforzescon erinomaisissa museoissa tiistai iltapäivisin, koska kello 14:00 jälkeen sinne on ilmainen sisäänpääsy. Museoihin on ilmainen sisäänpääsy myös viimeisen aukiolotunnin ajan keskiviikosta sunnuntaihin, mutta tunti on hieman lyhyt aika vierailuun.

Verkkosivu: http://www.milanocastello.it/

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milan

Duomo di Milano

Duomo di Milano on maailman suurin goottilainen katedraali ja samalla yksi maailman tunnetuimpia. Tämä on melkein pakollinen vierailukohde kaikille reppumatkaajille. Sisäänpääsy on ilmainen tai voit maksaa €10 ja pääset hissillä katolle.

Verkkosivu: http://www.duomomilano.it/en/

Osoite: Piazza del Duomo, Milano, Italy

La Scala

La Scala (kokonimeltäänTeatro alla Scala, eli portaikon teatteri) on Italian tärkein ja yksi maailman parhaista oopperataloista. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia siitä, että sinulla ei olisi varaa esityksiin, sillä yläkatsomojen liput voivat maksaa jopa €11.

Verkkosivu: www.teatroallascala.org

Osoite: Via Filodrammatici, 2, 20121 Milan

Castello Sforzesco

Castello Sforzesco on rakennettu 1300-luvulla ja sen alueella on Castellon museoita, joissa voit esimerkiksi ihastella Michelangelon viimeistelemätöntä Pietà Rondaninia ja da Vincin, ja Bramanten freskoja. Linnan takana sijaitseva Parco Sempione on suosittu yleinen puisto.

Verkkosivu: http://www.milanocastello.it/

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milan

San Siro Stadion

San Siron valtava stadion on Milanon kahden Serie A jalkapalloliigajoukkueen kotikenttä. Kaupungissa nimittäin pelaa sekä AC Milan, että FC Internazionale.

Verkkosivu: www.sansiro.net

Osoite: Piazzale Angelo Moratti, 20151 Milano, Italy

Santa Maria delle Grazie

Leonardo da Vincin viimeinen ehtoollinen on maalattu Santa Maria delle Grazien luostarin seinään. Kierrokset kohteessa ovat kalliita ja ne pitää varata paljon ennakkoon, mutta da Vincin töitä pääsee ihailemaan muuallakin. Esimerkiksi Leonardon hevonen, joka tuhottiin 1499 on entisöity nyt, 500 vuotta myöhemmin alkuperäiseen loistoonsa.

Verkkosivu: http://legraziemilano.it/

Osoite: Piazza di Santa Maria delle Grazie, 20123 Milan

Navigli

Tulet matkallasi todennäköisesti käymään rennollaNaviglin alueella.Navigli on Milanon opiskelija-aluetta ja juuri siitä syystä sopii erinomaisesti reppumatkaajille. Hinnat ovat alhaiset ja ihmiset avoimia. Alue herää iltaisin eloon.

Ihmisten bongausta Paikallisten asuinpaikka Baarit

Quadrilatero d’Oro

Quadrilatero d’Oro, eli kulta-alue, on paras paikka, jos haluat löytää muotivaatteita. Alue on hieman hintava, ainakin keskiverto reppumatkaajalle, mutta alue on erittäin kaunis ja ikkunaostoksetkin ovat joskus mielenkiintoisia. Onhan Milano yksi maailman muotipääkaupungeista.

Brera

Brera on enemmän hienostoaluetta. Alue sijaitsee Duomon pohjoispuolella. Samalta alueelta löytyy myös Pinacoteca Breram, joka on monien mielestä Milanon paras taidemuseo. Alueella ei ole paljon hostelleja, mutta Centralen ja Ticinesen alueiden hostellit ovat kävelymatkan päässä.

Museoita Kahviloita Taiteellinen

La Notte Bianca (Kesäkuu)

Kesäkuun puolessa välissä joka vuosi Milanossa järjestetään "valkoinen yö" eliLa Notte Bianca. Tapahtuman aikana baarit, ravintolat ja viihdekeskukset ovat auki 6:00 asti aamulla. Jos tykkäät juhlia aamun pikkutunneille saakka, on tämä erinomainen aika vierailla Milanossa.

Osoite: City wide

Oh Bej! Oh Bej! (Joulukuu)

Oh Bej! Oh Bej! -tapahtuma valtaa Milanon kadut joulukuussa. Katutapahtuman aikana kaduille pystytetään yli 400 kojua ja useita liveorkestereja. Tapahtumapaikka on muuttunut vuosittain, mutta nykyään se järjestetään Sforzan linnassa.

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milan

Giornata FAI di Primavera

Maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussaGiornata FAI di Primavera-tapahtuman aikana suurin osa normaalisti suljetuista historiallisista rakennuksista avataan yleisölle. Vuonna 2016 tapahtuma järjestetään 19-20.3.

Verkkosivu: http://www.giornatefai.it/

Osoite: City-wide

Cortili Aperti (Toukokuu)

Suuntaa suoraan hostelliltasi yhdelle Milanon upeimmista sisustuksista. Näe kuinka rikkaat asuvat kerran vuodessa järjestettävänCortili Apertin aikana, jolloin pääset tutkimaan yksityisiä asuntoja ja niiden pihoja. Tapahtuma järjestetään Toukokuussa loppupuolella, sunnuntaina.

Verkkosivu: www.cortiliaperti.it

Osoite: City-wide

Milan Fashion Week

Kahdesti vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa, järjestettävä Milanon muotiviikko tuo kaupunkiin malleja, suunnittelijoita ja journalisteja. Varaa itsellesi hostelli ja näe Milano elementissään.

Verkkosivu: www.milanfashionweeklive.com

Osoite: Various venues

Milano d’Estate

Milano d’Estate järjestetään kesäkuusta elokuuhun. Tapahtuma sisältä ulkoilmakonsertteja Castello Sforzescossa. Tapahtuma ei ole ehkä tavanomainen hostelliryhmille, mutta ilmapiiri ja ympäristö voittavat teidät varmasti puolelleen.

Verkkosivu: www.visitamilano.it

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milano, Italy

Elita/Design Week

Jos rehellisiä ollaan, harva ihminen matkustaa Milanoon sen klubiskenen takia, mutta Elita/Design Week Festivalista on kehkeytynyt vuosikymmenen saatossa oikeasti progressiivinen electronica- ja dancetapahtuma.

Verkkosivu: http://www.designweekfestival.com/artists/

Osoite: Various venues

Festa dei Navigli

Festa dei Navigli järjestetään kesäkuun ensimmäisestä sunnuntaista kolmanteen. Tapahtuva tarjoaa bändejä, katutaidetta, ruoanlaittotyöpajoja ja paljon muuta.

Frida

Paras tapa syödä edullisesti Milanossa, on ostaa drinkki kello 18:00 jälkeen ja syödä aperitivo buffetista ruokaa.Frida on erinomainen aperitivo-ravintola ja ravintolassa on myös kaunis terassi.

Verkkosivu: http://www.fridaisola.it/bar.html

Osoite: Via Pollaiuolo 3, 20159 Milan, Italy

Kaupunginosa: Garibaldi Station

Puhelin: 6043628460

Sähköposti: c.recavarren@hotmail.com

Pandenus

Pandenus-ravintoloita on kaupungissa yhteensä neljä. Ravintola tarjoilee herkullisia leipiä, alkaen €3.50, sekä budjetilla matkaaville sopivan buffetin. Jos majoitut kaupungin keskustan hostelleissa, on läheisinPandenus-ravintola Largo La Foppalla. Ravintola aukeaa myös yön pikkutunneiksi, tarjoilemaan sapuskaa nälkäisille juhlijoille.

Verkkosivu: www.pandenus.it/en/

Osoite: Largo la Foppa, 2, 20121 Milan

Puhelin: 02 2952 8016

Kuvat: https://instagram.com/p/4Jqj8KlHlS/

© Tekijänoikeudet: iputnormalonmybac

Streat Food

Streat Food tarjoilee laadukkaita hampurilaisia, keittoja ja voileipiä. Perus hampurilainen ja ranskalaiset maksavat €7.50.

Verkkosivu: www.streatfood.it

Osoite: Via Sebastiano del Piombo 12, 20149 Milan

Kaupunginosa: Fiera e Buonarotti

Puhelin: 02 3672 7651

Kuvat: https://instagram.com/streat_food_experience/

© Tekijänoikeudet: streat_food_experience

Toasteria Mi Casa

Toasteria Mi Casassa on kymmenittäin herkullisten paahdettujen leipien yhdistelmiä, sekä keittoja että kasvisruoka-annoksia.Toasteria Mi Casa on erinomainen paikka käydä nauttimassa kevyttä välipalaa, ennen seuraavalle nähtävyydelle suuntaamista.

Verkkosivu: www.micasatoasteria.it/

Osoite: Piazza Governo Provvisorio, 5, 20127 Milano, Italy

Kaupunginosa: Turro-Gorla-Greco

Puhelin: 02 3664 2370

Kuvat: https://instagram.com/p/3KMUZPRBmw/

© Tekijänoikeudet: melody_2288

Trattoria da Pino

Milanon keskustassa on vain muutama trattorie (edullinen ravintola).Trattoria da Pino on lounasravintola. joka tarjoaa liharuokia kanttiinimaisessa miljöössä.

Osoite: Via Cerva 14, 20122 Milan

Puhelin: 02 7600 0532

Leoncavallo

Graffitien täyteinenLeoncavallo pyrkii olemaan Euroopan suurin anti-kapitalistinen ja luova ryhmä. Ryhmä järjestää jazziltamia, väittelyitä ja vaihtoehtoteatteria. Sopii erinomaisesti reppumatkaajille.

Osoite: Via Watteau 7, 20125 Milan

Kaupunginosa: Turro-Gorla-Greco

Puhelin: 02 3651 0287

Tipota Pub

Tipota Pub on paikallisten keskuudessa suosittu ravintola, joka tarjoilee kansainvälisiä oluita, kuten Beamishia ja takahuoneessa voit pelata pöytäjalkapalloa.

Osoite: Via Brioschi 32

Puhelin: 02 835 7777

Colonne di San Lorenzo

Liity muiden reppumatkaajien ja paikallisten nuorten joukkoon Corso di Porta Ticinesessä sijaitsevassaColonne di San Lorenzossa. Pääse nauttimaan juomaa ja musiikkia roomalaisten raunioiden ja Basilica di San Lorenzon vierellä. Paikalla on muutama "oikea" baari, jotka ovat lähinnä juomakojuja.

Osoite: Corso di Porta Ticinese, Milano, Italy

Fabbrica del Vapore

Fabbrica del Vapore on entinen junatehdas, joka on muutettu toimimaan esityspaikkana.Fabbrica del Vaporessa järjestetään musiikki, teatteri, tanssi ja elokuvaesityksiä.

Verkkosivu: http://www.fabbricadelvapore.org/en/

Osoite: Via Giulio Procaccini, 4, 20154 Milan

Kaupunginosa: Monumentale

Puhelin: 02 8846 4132

Ragoo

Nauti jäisiädaiquireita ja tanssiRagoossa. Ragoo on ystävällinen klubi, jonka tarjontaan kuuluu paljon erilaista musiikkia ja torstaisin lavalle nousee bändejä, jotka soittavat omia, alkuperäisiä kappaleitaan. Klubi sijaitsee Turrossa, joka on vähän matkan päässä Centralen ja Ponte Seveson hostelleilta.

Verkkosivu: http://www.ragoo.it/

Osoite: Viale Monza, 140, 20127 Milan

Kaupunginosa: Turro-Gorla-Greco

Puhelin: 02 2600 5157

Galleria Vittorio Emanuele II

Vuonna 1877 rakennettu Galleria Vittorio Emanuele II on Euroopan vanhin ostoskeskus. Tämä upea rakennus kätkee sisäänsä lähinnä trendikkäitä vaateliikkeitä ja taidekauppoja, sekä kahviloita ja ravintoloita. Kauppakeskus sijaitsee Duomon lähellä, joten monet kaupungin keskustan hostelleista ovat aivan nurkan takana.

Osoite: Piazza Duomo, 20123 Milan

Fiera di Sinigaglia

Fiera di Sinigaglia on vaihtoehtokirpputori, joka sijaitsee Naviglin lähellä.Fiera di Sinigaglia tarjoaa vintage- ja epätavallisia vaatteita, sekä käsintehtyjä koruja.Alzaia Naviglio Grande (Via Valenzan kulmassa)

Verkkosivu: http://www.fieradisinigaglia.it/

Osoite: Ripa di Porta Ticinese, Milano, Italy

Il Salvagente

Reppumatkaajat pääsevät harvoin nappaamaan suunnittelijoiden tuotoksia edullisesti, mutta Milano on tähän sääntöön poikkeus. Il Salvagente on yksi Milanon tunnetuimmista poistomyyntiliikkeistä ja se tarjoaa jopa 70% alennuksia.

Verkkosivu: http://www.salvagentemilano.it/en/

Osoite: Via Fratelli Bronzetti, 16, 20129 Milan

Kaupunginosa: Bronzetti-22 Marzo

Demi'

Demi' myy laadukkaita kierrätysvaatteita ja asusteita.Demi' järjestää myös ad hoc kirpputorin, yleensä sunnuntaisin. Liike sijaitsee sopivasti reppumatkaajien suosimalla alueella, Ticinesen ja Naviglin lähettyvillä.

Osoite: Viale Col di Lana 12

Kaupunginosa: Beatrice d'Este

MilanoCard

MilanoCard antaa sinulle ilmaisen pääsyn julkisen liikenteen kulkuneuvoihin, sekä alennusta museoista, nähtävyyksiltä ja ravintoloista. Voit ostaa sen ennakkoon osoitteestawww.milanocard.it

Osta blochetto

Blochetto on 10 lipun sarjalippu, joka käy raitiovaunuissa, metrossa ja busseissa. Saat tällätavoin liput edullisemmin, kuin ostamalla joka kerralla erillisen kertalipun. Tarjolla on myös 24 tunnin lippuja.

Lentokentät

Milanossa on kolme suurta lentokenttä. Milan Malpensa sijaitsee 48km päässä kaupungin keskustasta. MALPENSA EXPRESS-juna kulkee lentokentältä keskustaan 20 tuntia päivässä. Matka kestää noin 30 minuuttia. www.malpensaexpress.it. Kentältä keskustaan kulkee myös sukkulabussi: www.malpensashuttle.it

Linate Airport sijaitsee 8 km päässä kaupungin keskustasta ja sitä palvelee bussilinja, jolla pääset kätevästä kaupungin keskustaan ja Stazione Centrale:en. www.atm-mi.it

Orio Shuttle palvelee Orio al Serio:n lentokenttää, joka on noin tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. www.orioshuttle.com

Rautatiet

Suurin osa kaupungin sisäisistä junista saapuu Stazione Centrale:en, joka on Milanon suurin juna-asema. Kaupungin sisällä toimiva raitiovaunu-, juna- ja metrosysteemi on kätevä ja selkeä tapa matkustaa.

Bussit

Milanon tärkein bussiasema on avian Lampugnanon metroaseman vieressä. Lippuja valtakunnallisiin busseihin voi ostaa turisti-infosta.

Liikkuminen

Matkalippuja voi ostaa itsepalvelukoneista, lehtikioskeista tai ATM Point-keskuksista. Matkaliput pitää varmentaa heti ajoneuvoon astuttaessa ja säilyttää tarkastusta varten. Bussi numero 94 kiertää kaupungin keskustaa ja suosittuja turistikohteita.

Metrolinjaa mukaileva yöbussi ajaa silloin, kun metro on muuten pois käytöstä

Pyöriä voi vuokrata ympäri kaupunkia ja ensimmäinen 30 minuuttia on ilmainen. Rekisteröidy BikeMi-verkkosivuilla (www.bikemi.com), josta voit ostaa päivän (€2.50) tai viikon (€6) vuokrauksen.

Kieli: Italia. Englantia puhutaan myös laajasti.

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220-240v

Aikavyöhyke: Central European Time (GMT+1)

Suuntanumero: Maa +39, aluekoodi (0)2

Postitoimisto

Central Post Office

Via Cordusio 4

02 6707 2150

Sairaala

Milan Clinic:illä on Englanninkielisiä lääkäreitä

Via Cerva 25, 
(0)2 7601 6047

Turisti-info

Spazio Piazza Castello 1 (Via Beltrami)

02 8845 5555

Aukioloajat

Useimmat kaupat ovat auki 9:30-12:30 ja uudestaan 15:30-19:30, suuremmat kaupat ovat kuitenkin auki koko päivän. Monet liikkeet sulkevat ovensa sunnuntaina ja avautuvat taas maanantai-iltapäivällä, mutta ruokakaupat ovat auki maanantaiaamuna mutta sulkeutuvat maanantaina iltapäivällä.

Hätänumerot

112 on yleinen hätänumero kaikille palveluille.

Hostelli Hostellit - Ostello Bello

We are located the real heart of Milan, 10min walking from the Duomo, Vittorio Emanuele Gallery and La Scala theatre, and 15min away from the lively neighbourhood of Navigli with its bars and pubs. Just ask our reception, open 24/7, for any insightful tip, update on events or directions!

Hostelli Hostellit - Milano Hostel

Our Hostel is located near the famous Milan Cathedral, which is easily within walking distance or by subway (5 metro stops). The Hostel is also very near to the historic city centre and to high fashion stores.We are located at the metro stop Milano Pasteur, viale Monza n° 38.

Hostelli Hostellit - Hostel Central Station

HOSTEL Central Starion sijaitsee heti Milano Stazione Centralen takana, osoitteessa Viale Lunigiana 4. Lähiaikoina uudistettu HOSTEL CENTRAL STATION tarjoaa vierashuoneita (yhden-, kahden- ja kolmen-hengen huoneita, sekä yhteismajoitusta) aivan loistavalla sijainnissa rautatieaseman veiressä. Hostellille on helppo saapua Milanon lentokentiltä ja yhteydet...HOSTEL Central Starion sijaitsee heti Milano Stazione Centralen takana, osoitteessa Viale Lunigiana 4. Lähiaikoina uudistettu HOSTEL CENTRAL STATION tarjoaa vierashuoneita (yhden-, kahden- ja kolmen-hengen huoneita, sekä yhteismajoitusta) aivan loistavalla sijainnissa rautatieaseman veiressä. Hostellille on helppo saapua Milanon lentokentiltä ja yhteydet...

Hostelli Hostellit - Hostel 3

Hostel 3 is a family run friendly and clean, a good compromise between cost and quality of service. Located in Bovisa area, near one of the main universities of Milan and the Niguarda hospital. The area is well served by...Hostel 3 is a family run friendly and clean, a good compromise between cost and quality of service. Located in Bovisa area, near one of the main universities of Milan and the Niguarda hospital. The area is well served by...

Hostelli Hostellit - Babila Hostel

About us Babila Hostel is located in the heart of Milan and the quadrilateral of fashion, few meters walking from Milan Cathedral and all the major attractions and public transports. It is hosted in a 20th century building next to...About us Babila Hostel is located in the heart of Milan and the quadrilateral of fashion, few meters walking from Milan Cathedral and all the major attractions and public transports. It is hosted in a 20th century building next to...

Hostelli Hostellit - Lumiere Hostel

About us Lumiere Hostel is located in Milan just 650 metres from Lotto Fiera Metro Station and offers free WiFi throughout, a shared kitchen and a garden equipped with tables and chairs. Rooms feature parquet floors, a balcony with garden...About us Lumiere Hostel is located in Milan just 650 metres from Lotto Fiera Metro Station and offers free WiFi throughout, a shared kitchen and a garden equipped with tables and chairs. Rooms feature parquet floors, a balcony with garden...

Hostelli Hostellit - HI Hostel Milan - Piero Rotta Youth Hostel

Piero Rotta AIG hostelli kuuluu kansainvälinen retkeilymajaliiton Italian osastoon. Se sijaitsee lähellä Fieramilanocitya (Milanon messukeskus) ja vain 10 minuutin päässä uudesta Rho-Fierasta. Hostelli on rauhallisella alueella ja se tarjoaa ihanteellisen majoituspaikan vierailulle Milanossa ja laajemmin Lombardian alueella. Hostellille on helppo...Piero Rotta AIG hostelli kuuluu kansainvälinen retkeilymajaliiton Italian osastoon. Se sijaitsee lähellä Fieramilanocitya (Milanon messukeskus) ja vain 10 minuutin päässä uudesta Rho-Fierasta. Hostelli on rauhallisella alueella ja se tarjoaa ihanteellisen majoituspaikan vierailulle Milanossa ja laajemmin Lombardian alueella. Hostellille on helppo...

Hostelli Hostellit - Koala Hostel Milan

Welcome to Koala Hostel, the perfect accommodation for your stay in Milan, Claudio, the owner offers its guests everything he desired whilst he traveled. Koala Hostel offers different types of accommodations, starting from the 6 bed mixed or female with...Welcome to Koala Hostel, the perfect accommodation for your stay in Milan, Claudio, the owner offers its guests everything he desired whilst he traveled. Koala Hostel offers different types of accommodations, starting from the 6 bed mixed or female with...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Hostel California

Hostel California is located only 10 minutes from Milan Central Station, from three famous universities and two hospitals within easy reach by public transport. California Hostel Milan is 5 minutes walking from Loreto Square, which is one of Milan’s nerve...Hostel California is located only 10 minutes from Milan Central Station, from three famous universities and two hospitals within easy reach by public transport. California Hostel Milan is 5 minutes walking from Loreto Square, which is one of Milan’s nerve...

Hostelli Hostellit - Hostel Colours

Hostel Colours is a fun, friendly and modern hostel in Milan, offering excellent amenities and located in Via Desiderio 24 corner Via Pacini, just 50 meters from the subway green line M2 Lambrate FS Station which, only 4 stops, conveniently...Hostel Colours is a fun, friendly and modern hostel in Milan, offering excellent amenities and located in Via Desiderio 24 corner Via Pacini, just 50 meters from the subway green line M2 Lambrate FS Station which, only 4 stops, conveniently...

Hostelli Hostellit - Gogol Ostello Milano

Gogol'Ostello & cafè letterario is a space where travelers can meet people with ideas. You can find a beautiful cafeteria, a small garden, an art exhibition area and 7 rooms with 6, 4 and 2 beds (all with private bathrom)....Gogol'Ostello & cafè letterario is a space where travelers can meet people with ideas. You can find a beautiful cafeteria, a small garden, an art exhibition area and 7 rooms with 6, 4 and 2 beds (all with private bathrom)....

Hostelli Hostellit - Ostello Bello Grande

About us Ostello Bello Grande is the second location of the great Ostello Bello, an hostel which has been awarded as best hostel in Italy for the last 4 years by guests reviews. Here in Ostello Bello Grande we offer...About us Ostello Bello Grande is the second location of the great Ostello Bello, an hostel which has been awarded as best hostel in Italy for the last 4 years by guests reviews. Here in Ostello Bello Grande we offer...

Hostelli Hostellit - Atmos Luxe Hostel and Rooms

About us Atmos Luxe is family-owned property of Italian and American origin. The partners have diverse backgrounds in fashion and sport, with a reputation for award-winning innovation and numerous first-time achievements in every sector. A spirit of passion is present...About us Atmos Luxe is family-owned property of Italian and American origin. The partners have diverse backgrounds in fashion and sport, with a reputation for award-winning innovation and numerous first-time achievements in every sector. A spirit of passion is present...

Hotelli Hostellit - Hotel San Tomaso

** 1. LOCATION: Between Central Railway station and city center Piazza Duomo on foot about 10-15min . Fair Milan, 8 min. subway directly. San Siro stadium, 10 min subway directly 2. TRANSPORTATION CONVENIENT: The subway station is just opposit the...** 1. LOCATION: Between Central Railway station and city center Piazza Duomo on foot about 10-15min . Fair Milan, 8 min. subway directly. San Siro stadium, 10 min subway directly 2. TRANSPORTATION CONVENIENT: The subway station is just opposit the...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Scream House

The Scream House is born in September 2010, the property is housed in a liberty style building near to the center of Milan ( 10 minutes with metro), ideal for students, groups or families since its convenience, attractive to business...The Scream House is born in September 2010, the property is housed in a liberty style building near to the center of Milan ( 10 minutes with metro), ideal for students, groups or families since its convenience, attractive to business...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - AdamHouse

Featuring free WiFi throughout the property, AdamHouse offers 5 equipped rooms in Milan. The rooms are well lit and equipped with all the comforts needed (free WiFi, linen, towels, desk...). Each room comes with a shared bathroom. Awaits a multilingual...Featuring free WiFi throughout the property, AdamHouse offers 5 equipped rooms in Milan. The rooms are well lit and equipped with all the comforts needed (free WiFi, linen, towels, desk...). Each room comes with a shared bathroom. Awaits a multilingual...

Hotelli Hostellit - Hotel Adelchi

The Hotel Adelchi in Milan, is a modern one star hotel, comfortable accommodation for your stay in Milan and suitable for both families and business travelers. People need to spend time in Milan, Italy's business capital, for many different reasons,...The Hotel Adelchi in Milan, is a modern one star hotel, comfortable accommodation for your stay in Milan and suitable for both families and business travelers. People need to spend time in Milan, Italy's business capital, for many different reasons,...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Central Hostel Milano BnB

The Central Hostel Bed and Breakfast Milan is the ideal place for leisure and for business trips in the city. It 'located in the famous shopping district, the bustling Corso Buenos Aires, full of vitality, lights, shops and restaurants of...The Central Hostel Bed and Breakfast Milan is the ideal place for leisure and for business trips in the city. It 'located in the famous shopping district, the bustling Corso Buenos Aires, full of vitality, lights, shops and restaurants of...

Hotelli Hostellit - Hotel Aladin

The delightful and peaceful Hotel Aladin is situated in a position of privilege in the residential area of ‘Porta Vittoria’ and ‘Città Studi’. The hotel is quiet and with modern functional disposes of rooms with shower and private bathroom, TV...The delightful and peaceful Hotel Aladin is situated in a position of privilege in the residential area of ‘Porta Vittoria’ and ‘Città Studi’. The hotel is quiet and with modern functional disposes of rooms with shower and private bathroom, TV...

Hotelli Hostellit - Hotel Ambrosiana

About us Hotel Ambrosiana in DownTown of Milan :-) New managment Strategic location. In the very centre, but in a quiet location far from the traffic of Milan. Corso Buenos Aires with its 350 shops is only 50 metres far,...About us Hotel Ambrosiana in DownTown of Milan :-) New managment Strategic location. In the very centre, but in a quiet location far from the traffic of Milan. Corso Buenos Aires with its 350 shops is only 50 metres far,...

Hotelli Hostellit - Hotel Ambra

The Hotel Ambra in Milano is located in a real quiet and calm private street full of villas and trees. All the rooms are with TV Color, Telephone, and have wonderful balcony views. Despite this quite location, we are immersed...The Hotel Ambra in Milano is located in a real quiet and calm private street full of villas and trees. All the rooms are with TV Color, Telephone, and have wonderful balcony views. Despite this quite location, we are immersed...

Hotelli Hostellit - Brasil Hotel Milan

Brasil Hotel Milan is one-star-hotel located at the fourth floor in a 900s liberty building. Surrounded by a nice garden, this is the perfect place for people looking for a quiet and relaxing accomodation in Milan. All rooms are big...Brasil Hotel Milan is one-star-hotel located at the fourth floor in a 900s liberty building. Surrounded by a nice garden, this is the perfect place for people looking for a quiet and relaxing accomodation in Milan. All rooms are big...

Hotelli Hostellit - Hotel La Pace

The historical center of the city and all the areas around are a few minutes away from Hotel la Pace, situated in a quite area in proximity to the Exit Milano Lambrate. Family-run-Hotel where comfort, kindness and discreetness are guaranteed...The historical center of the city and all the areas around are a few minutes away from Hotel la Pace, situated in a quite area in proximity to the Exit Milano Lambrate. Family-run-Hotel where comfort, kindness and discreetness are guaranteed...

Hotelli Hostellit - La Caravella

The Hotel La Caravella is situated in The Center of Milan in a tranquil position, easily reachable from the airport, stations and highways. (15 Minuets away from Linate Airport, 5 minutes from Piazza Duomo). Our hotel is located in one...The Hotel La Caravella is situated in The Center of Milan in a tranquil position, easily reachable from the airport, stations and highways. (15 Minuets away from Linate Airport, 5 minutes from Piazza Duomo). Our hotel is located in one...

Hotelli Hostellit - Hotel Arco Romana

The Hotel Arco Romana is situated in Viale Sabotino 16, in the historic center of Milan, 50 meters from the metro Porta Romana stop (line mm3 yellow). The hotel Sabotino is located in center to Milan near the university Bocconi...The Hotel Arco Romana is situated in Viale Sabotino 16, in the historic center of Milan, 50 meters from the metro Porta Romana stop (line mm3 yellow). The hotel Sabotino is located in center to Milan near the university Bocconi...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.