Student housing - Hostels - Coworking in Milano (Italia)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Milano, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Milano.

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - MEININGER Milano Lambrate View All Images

This MEININGER hotel is located in the Lambrate district of Milan, the Zone 3 administrative division. This district is 6 kilometres north-east of the city center and has a variety of attractions within this district and in the areas close to it. The design district within Lambrate is an enthralling place to visit as it has become a place to represent the recovery of Milan architecture, staging multiple events each year related to design, art and cultural activities.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Milano Garibaldi View All Images

This hostel is based close to Garibaldi train station and therefore has great public transport connections to across the city. Notable landmarks such as the Sforza Castle, Palazzo Serbelloni and the famous Milan Cathedral are all within walking distance from this hostel.

Hostelli Hostellit - Babila Hostel & Bistrot View All Images

Babila Hostel sijaitsee Milanon sydämessä ja muodin nelikulmassa, muutaman metres kävelymatkan päässä Milanon katedraalista ja kaikista tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Hostelli Hostellit - Queen Hostel View All Images

Our international, multilingual staff are extremely friendly & well-travelled. They’ll help you to explore Milan like a local, sharing their tips about the best places to eat, hang out & where to discover Milan's hidden treasures. Porta Romana is 5 minutes walk away. Palazzo Reale is 1 km away Duomo Metro Station & Duomo Metro Station are 1.5 km Milan Linate Airport is 15 minute drive. Milano Centrale Train Station is 4 km. Numerous supermarkets, cafes, bars & restaurants all close by

Hostelli Hostellit - Madama Hostel & Bistrot View All Images

Free breakfast at our bistrot every day between 07:00am and 11:30am. Free dinner buffet for our guests every day between 18:00 and 20:30. The hostel is situated in an area with good nightlife. Nearby, 10 minutes by foot, you can find the Porta Romana neighborhood that offers a lot of pubs and bars. Too lazy to walk? Don't worry, just below the hostel there is the Ohibò club which offers music, concerts and much more!! Madama Hostel is well connected with the main tourist attractions in city.

Hostelli Hostellit - Ostello Bello Grande View All Images

Ostello Bello Grande is only 100 meters from Central Train Station, where you can find the Airport shuttles to Linate, Malpensa & Orio Al Serio-Bergamo airport. the green and yellow subway lines while the red one is only few blocks away; buses and tram to the city center and, of course, high speed trains to all the most important italian cities like Venice, Florence, Rome, Naples. The Duomo square is 3 subway stops or a 20 min walk. Milan's Corso Buenos Aires shopping street is just 2 min walk

Hostelli Hostellit - Milano Hostel View All Images

Our location is ideal for those who want to get anywhere in the city of Milan. Located in front of the exit of the Milan Metro Red Line Pasteur just a few hundred meters from Milan's central train station. Our Hostel is located near the famous Milan Cathedral, which is easily within walking distance or by subway (5 metro stops). The Hostel is also very near to the historic city centre and to high fashion stores.We are located at the metro stop Milano Pasteur, viale Monza n° 38.

Hostelli Hostellit - Ostello Bello View All Images

Olemme Milanon todellinen sydän, 10min kävelymatkan päässä Duomo, Vittorio Emanuele-galleria ja La Scala -teatteri ja 15 min päässä Navigliin vilkkaalta naapurustolta sen baareineen ja pubineen. Pyydä vain vastaanottoamme, avoinna 24/7, kaiken oivaltavan kärjen, päivityksen tapahtumiin tai ohjeisiin!

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Milanoon

On vaikea sanoa mistä tämä Italian toiseksi suurin kaupunki vetovoimansa saa. Milan on vaikuttunat moniin historiallisesti merkittävien luovien persoonien mieliin. Leonardo da Vinci 1400-luvulla, Giorgio Armani, Miuccia Prada ja Gianni Versace ovat kaikki päässeet nauttimaan Milanon ilmapiiristä.   Luonnollisesti sinulle kelpaisi sama, mistä nämä suuret nimet ovat nauttineet. Eikö Milano ole aivan törkeän kallis? No ei. Olet sitten yksin matkassa, tai ryhmän seurassa, löytyy Milanosta varmasti sinulle sopiva majapaikka. Hostelleja löytyy myös aivan kaupungin keskustasta ja sen lähialueilta.   Jos sinua pelottaa, että kaikki muut matkaajat ovat muotiguruja ja –fanaatikkoja olet myös väärässä. Milanissa pelaa kaksi ikonista jalkapallojoukkuetta. Kaupungissa on myös paljon ihailua herättävää goottilaista arkkitehtuuria, sekä mielenkiintoisia kirpputoreja. Yllättävän railakas maanalainen yöelämä on myös kokemisen arvoinen, mutta shhh... se on salaisuus... Kaikki tämä odottaa löytäjäänsä, joten varaa itsellesi hostelli Milanosta ja aloita seikkailusi. 

Parco Sempione

Jos haluat päästä pois hostellistasi ja nauttimaan raikkaasta ilmasta, kannattaa sinun suunnata Porta Sempionen läpi Parco Sempionen kauniiseen puistoon, joka sijaitsee Castello Sforzescon lähellä. Puistossa on myös akvaario, johon ilmainen sisäänpääsy tiistai iltapäivisin ja jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Osoite: Piazza Sempione, 20154 Milano, Italy

Tutustu Breraan

Kun kävelet ympäri Breran mukulakivikatuja, pääset näkemään paljon kauniita kirkkoja (joihin on muuten ilmainen sisäänpääsy). Alueella kannattaa myös käydä ihastelemassa Via Speronarin, yhden Milanon kauneimman tien barokkiarkkitehtuuria.

Castello Sforzescon ilmaiset perjantait

Näppärät reppumatkaajat osaavat vieraillaCastello Sforzescon erinomaisissa museoissa tiistai iltapäivisin, koska kello 14:00 jälkeen sinne on ilmainen sisäänpääsy. Museoihin on ilmainen sisäänpääsy myös viimeisen aukiolotunnin ajan keskiviikosta sunnuntaihin, mutta tunti on hieman lyhyt aika vierailuun.

Verkkosivu: http://www.milanocastello.it/

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milan

Duomo di Milano

Duomo di Milano on maailman suurin goottilainen katedraali ja samalla yksi maailman tunnetuimpia. Tämä on melkein pakollinen vierailukohde kaikille reppumatkaajille. Sisäänpääsy on ilmainen tai voit maksaa €10 ja pääset hissillä katolle.

Verkkosivu: http://www.duomomilano.it/en/

Osoite: Piazza del Duomo, Milano, Italy

La Scala

La Scala (kokonimeltäänTeatro alla Scala, eli portaikon teatteri) on Italian tärkein ja yksi maailman parhaista oopperataloista. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia siitä, että sinulla ei olisi varaa esityksiin, sillä yläkatsomojen liput voivat maksaa jopa €11.

Verkkosivu: www.teatroallascala.org

Osoite: Via Filodrammatici, 2, 20121 Milan

Castello Sforzesco

Castello Sforzesco on rakennettu 1300-luvulla ja sen alueella on Castellon museoita, joissa voit esimerkiksi ihastella Michelangelon viimeistelemätöntä Pietà Rondaninia ja da Vincin, ja Bramanten freskoja. Linnan takana sijaitseva Parco Sempione on suosittu yleinen puisto.

Verkkosivu: http://www.milanocastello.it/

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milan

San Siro Stadion

San Siron valtava stadion on Milanon kahden Serie A jalkapalloliigajoukkueen kotikenttä. Kaupungissa nimittäin pelaa sekä AC Milan, että FC Internazionale.

Verkkosivu: www.sansiro.net

Osoite: Piazzale Angelo Moratti, 20151 Milano, Italy

Santa Maria delle Grazie

Leonardo da Vincin viimeinen ehtoollinen on maalattu Santa Maria delle Grazien luostarin seinään. Kierrokset kohteessa ovat kalliita ja ne pitää varata paljon ennakkoon, mutta da Vincin töitä pääsee ihailemaan muuallakin. Esimerkiksi Leonardon hevonen, joka tuhottiin 1499 on entisöity nyt, 500 vuotta myöhemmin alkuperäiseen loistoonsa.

Verkkosivu: http://legraziemilano.it/

Osoite: Piazza di Santa Maria delle Grazie, 20123 Milan

Navigli

Tulet matkallasi todennäköisesti käymään rennollaNaviglin alueella.Navigli on Milanon opiskelija-aluetta ja juuri siitä syystä sopii erinomaisesti reppumatkaajille. Hinnat ovat alhaiset ja ihmiset avoimia. Alue herää iltaisin eloon.

Ihmisten bongausta Paikallisten asuinpaikka Baarit

Quadrilatero d’Oro

Quadrilatero d’Oro, eli kulta-alue, on paras paikka, jos haluat löytää muotivaatteita. Alue on hieman hintava, ainakin keskiverto reppumatkaajalle, mutta alue on erittäin kaunis ja ikkunaostoksetkin ovat joskus mielenkiintoisia. Onhan Milano yksi maailman muotipääkaupungeista.

Brera

Brera on enemmän hienostoaluetta. Alue sijaitsee Duomon pohjoispuolella. Samalta alueelta löytyy myös Pinacoteca Breram, joka on monien mielestä Milanon paras taidemuseo. Alueella ei ole paljon hostelleja, mutta Centralen ja Ticinesen alueiden hostellit ovat kävelymatkan päässä.

Museoita Kahviloita Taiteellinen

La Notte Bianca (Kesäkuu)

Kesäkuun puolessa välissä joka vuosi Milanossa järjestetään "valkoinen yö" eliLa Notte Bianca. Tapahtuman aikana baarit, ravintolat ja viihdekeskukset ovat auki 6:00 asti aamulla. Jos tykkäät juhlia aamun pikkutunneille saakka, on tämä erinomainen aika vierailla Milanossa.

Osoite: City wide

Oh Bej! Oh Bej! (Joulukuu)

Oh Bej! Oh Bej! -tapahtuma valtaa Milanon kadut joulukuussa. Katutapahtuman aikana kaduille pystytetään yli 400 kojua ja useita liveorkestereja. Tapahtumapaikka on muuttunut vuosittain, mutta nykyään se järjestetään Sforzan linnassa.

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milan

Giornata FAI di Primavera

Maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussaGiornata FAI di Primavera-tapahtuman aikana suurin osa normaalisti suljetuista historiallisista rakennuksista avataan yleisölle. Vuonna 2016 tapahtuma järjestetään 19-20.3.

Verkkosivu: http://www.giornatefai.it/

Osoite: City-wide

Cortili Aperti (Toukokuu)

Suuntaa suoraan hostelliltasi yhdelle Milanon upeimmista sisustuksista. Näe kuinka rikkaat asuvat kerran vuodessa järjestettävänCortili Apertin aikana, jolloin pääset tutkimaan yksityisiä asuntoja ja niiden pihoja. Tapahtuma järjestetään Toukokuussa loppupuolella, sunnuntaina.

Verkkosivu: www.cortiliaperti.it

Osoite: City-wide

Milan Fashion Week

Kahdesti vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa, järjestettävä Milanon muotiviikko tuo kaupunkiin malleja, suunnittelijoita ja journalisteja. Varaa itsellesi hostelli ja näe Milano elementissään.

Verkkosivu: www.milanfashionweeklive.com

Osoite: Various venues

Milano d’Estate

Milano d’Estate järjestetään kesäkuusta elokuuhun. Tapahtuma sisältä ulkoilmakonsertteja Castello Sforzescossa. Tapahtuma ei ole ehkä tavanomainen hostelliryhmille, mutta ilmapiiri ja ympäristö voittavat teidät varmasti puolelleen.

Verkkosivu: www.visitamilano.it

Osoite: Piazza Castello, 27029 Milano, Italy

Elita/Design Week

Jos rehellisiä ollaan, harva ihminen matkustaa Milanoon sen klubiskenen takia, mutta Elita/Design Week Festivalista on kehkeytynyt vuosikymmenen saatossa oikeasti progressiivinen electronica- ja dancetapahtuma.

Verkkosivu: http://www.designweekfestival.com/artists/

Osoite: Various venues

Festa dei Navigli

Festa dei Navigli järjestetään kesäkuun ensimmäisestä sunnuntaista kolmanteen. Tapahtuva tarjoaa bändejä, katutaidetta, ruoanlaittotyöpajoja ja paljon muuta.

Frida

Paras tapa syödä edullisesti Milanossa, on ostaa drinkki kello 18:00 jälkeen ja syödä aperitivo buffetista ruokaa.Frida on erinomainen aperitivo-ravintola ja ravintolassa on myös kaunis terassi.

Verkkosivu: http://www.fridaisola.it/bar.html

Osoite: Via Pollaiuolo 3, 20159 Milan, Italy

Kaupunginosa: Garibaldi Station

Puhelin: 6043628460

Sähköposti: c.recavarren@hotmail.com

Pandenus

Pandenus-ravintoloita on kaupungissa yhteensä neljä. Ravintola tarjoilee herkullisia leipiä, alkaen €3.50, sekä budjetilla matkaaville sopivan buffetin. Jos majoitut kaupungin keskustan hostelleissa, on läheisinPandenus-ravintola Largo La Foppalla. Ravintola aukeaa myös yön pikkutunneiksi, tarjoilemaan sapuskaa nälkäisille juhlijoille.

Verkkosivu: www.pandenus.it/en/

Osoite: Largo la Foppa, 2, 20121 Milan

Puhelin: 02 2952 8016

Kuvat: https://instagram.com/p/4Jqj8KlHlS/

© Tekijänoikeudet: iputnormalonmybac

Streat Food

Streat Food tarjoilee laadukkaita hampurilaisia, keittoja ja voileipiä. Perus hampurilainen ja ranskalaiset maksavat €7.50.

Verkkosivu: www.streatfood.it

Osoite: Via Sebastiano del Piombo 12, 20149 Milan

Kaupunginosa: Fiera e Buonarotti

Puhelin: 02 3672 7651

Kuvat: https://instagram.com/streat_food_experience/

© Tekijänoikeudet: streat_food_experience

Toasteria Mi Casa

Toasteria Mi Casassa on kymmenittäin herkullisten paahdettujen leipien yhdistelmiä, sekä keittoja että kasvisruoka-annoksia.Toasteria Mi Casa on erinomainen paikka käydä nauttimassa kevyttä välipalaa, ennen seuraavalle nähtävyydelle suuntaamista.

Verkkosivu: www.micasatoasteria.it/

Osoite: Piazza Governo Provvisorio, 5, 20127 Milano, Italy

Kaupunginosa: Turro-Gorla-Greco

Puhelin: 02 3664 2370

Kuvat: https://instagram.com/p/3KMUZPRBmw/

© Tekijänoikeudet: melody_2288

Trattoria da Pino

Milanon keskustassa on vain muutama trattorie (edullinen ravintola).Trattoria da Pino on lounasravintola. joka tarjoaa liharuokia kanttiinimaisessa miljöössä.

Osoite: Via Cerva 14, 20122 Milan

Puhelin: 02 7600 0532

Leoncavallo

Graffitien täyteinenLeoncavallo pyrkii olemaan Euroopan suurin anti-kapitalistinen ja luova ryhmä. Ryhmä järjestää jazziltamia, väittelyitä ja vaihtoehtoteatteria. Sopii erinomaisesti reppumatkaajille.

Osoite: Via Watteau 7, 20125 Milan

Kaupunginosa: Turro-Gorla-Greco

Puhelin: 02 3651 0287

Tipota Pub

Tipota Pub on paikallisten keskuudessa suosittu ravintola, joka tarjoilee kansainvälisiä oluita, kuten Beamishia ja takahuoneessa voit pelata pöytäjalkapalloa.

Osoite: Via Brioschi 32

Puhelin: 02 835 7777

Colonne di San Lorenzo

Liity muiden reppumatkaajien ja paikallisten nuorten joukkoon Corso di Porta Ticinesessä sijaitsevassaColonne di San Lorenzossa. Pääse nauttimaan juomaa ja musiikkia roomalaisten raunioiden ja Basilica di San Lorenzon vierellä. Paikalla on muutama "oikea" baari, jotka ovat lähinnä juomakojuja.

Osoite: Corso di Porta Ticinese, Milano, Italy

Fabbrica del Vapore

Fabbrica del Vapore on entinen junatehdas, joka on muutettu toimimaan esityspaikkana.Fabbrica del Vaporessa järjestetään musiikki, teatteri, tanssi ja elokuvaesityksiä.

Verkkosivu: http://www.fabbricadelvapore.org/en/

Osoite: Via Giulio Procaccini, 4, 20154 Milan

Kaupunginosa: Monumentale

Puhelin: 02 8846 4132

Ragoo

Nauti jäisiädaiquireita ja tanssiRagoossa. Ragoo on ystävällinen klubi, jonka tarjontaan kuuluu paljon erilaista musiikkia ja torstaisin lavalle nousee bändejä, jotka soittavat omia, alkuperäisiä kappaleitaan. Klubi sijaitsee Turrossa, joka on vähän matkan päässä Centralen ja Ponte Seveson hostelleilta.

Verkkosivu: http://www.ragoo.it/

Osoite: Viale Monza, 140, 20127 Milan

Kaupunginosa: Turro-Gorla-Greco

Puhelin: 02 2600 5157

Galleria Vittorio Emanuele II

Vuonna 1877 rakennettu Galleria Vittorio Emanuele II on Euroopan vanhin ostoskeskus. Tämä upea rakennus kätkee sisäänsä lähinnä trendikkäitä vaateliikkeitä ja taidekauppoja, sekä kahviloita ja ravintoloita. Kauppakeskus sijaitsee Duomon lähellä, joten monet kaupungin keskustan hostelleista ovat aivan nurkan takana.

Osoite: Piazza Duomo, 20123 Milan

Fiera di Sinigaglia

Fiera di Sinigaglia on vaihtoehtokirpputori, joka sijaitsee Naviglin lähellä.Fiera di Sinigaglia tarjoaa vintage- ja epätavallisia vaatteita, sekä käsintehtyjä koruja.Alzaia Naviglio Grande (Via Valenzan kulmassa)

Verkkosivu: http://www.fieradisinigaglia.it/

Osoite: Ripa di Porta Ticinese, Milano, Italy

Il Salvagente

Reppumatkaajat pääsevät harvoin nappaamaan suunnittelijoiden tuotoksia edullisesti, mutta Milano on tähän sääntöön poikkeus. Il Salvagente on yksi Milanon tunnetuimmista poistomyyntiliikkeistä ja se tarjoaa jopa 70% alennuksia.

Verkkosivu: http://www.salvagentemilano.it/en/

Osoite: Via Fratelli Bronzetti, 16, 20129 Milan

Kaupunginosa: Bronzetti-22 Marzo

Demi'

Demi' myy laadukkaita kierrätysvaatteita ja asusteita.Demi' järjestää myös ad hoc kirpputorin, yleensä sunnuntaisin. Liike sijaitsee sopivasti reppumatkaajien suosimalla alueella, Ticinesen ja Naviglin lähettyvillä.

Osoite: Viale Col di Lana 12

Kaupunginosa: Beatrice d'Este

MilanoCard

MilanoCard antaa sinulle ilmaisen pääsyn julkisen liikenteen kulkuneuvoihin, sekä alennusta museoista, nähtävyyksiltä ja ravintoloista. Voit ostaa sen ennakkoon osoitteestawww.milanocard.it

Osta blochetto

Blochetto on 10 lipun sarjalippu, joka käy raitiovaunuissa, metrossa ja busseissa. Saat tällätavoin liput edullisemmin, kuin ostamalla joka kerralla erillisen kertalipun. Tarjolla on myös 24 tunnin lippuja.

Lentokentät

Milanossa on kolme suurta lentokenttä. Milan Malpensa sijaitsee 48km päässä kaupungin keskustasta. MALPENSA EXPRESS-juna kulkee lentokentältä keskustaan 20 tuntia päivässä. Matka kestää noin 30 minuuttia. www.malpensaexpress.it. Kentältä keskustaan kulkee myös sukkulabussi: www.malpensashuttle.it

Linate Airport sijaitsee 8 km päässä kaupungin keskustasta ja sitä palvelee bussilinja, jolla pääset kätevästä kaupungin keskustaan ja Stazione Centrale:en. www.atm-mi.it

Orio Shuttle palvelee Orio al Serio:n lentokenttää, joka on noin tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. www.orioshuttle.com

Rautatiet

Suurin osa kaupungin sisäisistä junista saapuu Stazione Centrale:en, joka on Milanon suurin juna-asema. Kaupungin sisällä toimiva raitiovaunu-, juna- ja metrosysteemi on kätevä ja selkeä tapa matkustaa.

Bussit

Milanon tärkein bussiasema on avian Lampugnanon metroaseman vieressä. Lippuja valtakunnallisiin busseihin voi ostaa turisti-infosta.

Liikkuminen

Matkalippuja voi ostaa itsepalvelukoneista, lehtikioskeista tai ATM Point-keskuksista. Matkaliput pitää varmentaa heti ajoneuvoon astuttaessa ja säilyttää tarkastusta varten. Bussi numero 94 kiertää kaupungin keskustaa ja suosittuja turistikohteita.

Metrolinjaa mukaileva yöbussi ajaa silloin, kun metro on muuten pois käytöstä

Pyöriä voi vuokrata ympäri kaupunkia ja ensimmäinen 30 minuuttia on ilmainen. Rekisteröidy BikeMi-verkkosivuilla (www.bikemi.com), josta voit ostaa päivän (€2.50) tai viikon (€6) vuokrauksen.

Kieli: Italia. Englantia puhutaan myös laajasti.

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220-240v

Aikavyöhyke: Central European Time (GMT+1)

Suuntanumero: Maa +39, aluekoodi (0)2

Postitoimisto

Central Post Office

Via Cordusio 4

02 6707 2150

Sairaala

Milan Clinic:illä on Englanninkielisiä lääkäreitä

Via Cerva 25, 
(0)2 7601 6047

Turisti-info

Spazio Piazza Castello 1 (Via Beltrami)

02 8845 5555

Aukioloajat

Useimmat kaupat ovat auki 9:30-12:30 ja uudestaan 15:30-19:30, suuremmat kaupat ovat kuitenkin auki koko päivän. Monet liikkeet sulkevat ovensa sunnuntaina ja avautuvat taas maanantai-iltapäivällä, mutta ruokakaupat ovat auki maanantaiaamuna mutta sulkeutuvat maanantaina iltapäivällä.

Hätänumerot

112 on yleinen hätänumero kaikille palveluille.