Student housing - Hostels - Coworking in Wien (Itävalta)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Wien, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Wien.

Maamerkit

Hostelli Hostellit - A&O Wien Stadthalle Hostel View All Images

A & O Wien sijaitsee vain 900 metrin päässä tai metroasema Westbahnhof-rautatieasemalta. Historiallinen keskusta, jossa on lukuisia nähtävyyksiä, on helppo päästä erinomaisten yhteyksien ansiosta. Keskeisen sijaintinsa ansiosta A & O on ihanteellinen autolla tai junalla matkustaville.

Hostelli Hostellit - Palace Hostel View All Images

Being set in the midst of a 12ha green park area overlooking the city of Vienna there is plenty of opportunity to enjoy and explore nature by foot or bike. In addition there are also a few typical Viennese restraunts, the Ottakringer open-air pool, observatory, look-out, and various sightseeing venues in close proximity of the hostel, all easily accessible by car, bike, foot, or public transport.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Vienna Downtown Sissi View All Images

Based in center of Vienna´s second district it is only a few minutes walk to get to Old Town. Once you are there, pick from a multitude of cultural and touristic attractions including the Vienna State Opera. Belvedere Palace and St. Stephen´s Cathedral.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Vienna Downtown Franz View All Images

The MEININGER Hotel Wien Downtown Franz is in Vienna's second district of Leopoldstadt between Augarten and the Danube canal. The Karmeliter market with its many delicacies and Vienna's Old Town are just around the corner. Thanks to excellent local transport connections, the city's sites can all be reached quickly.

Hostelli Hostellit - A&O Wien Hauptbahnhof Hostel View All Images

A & O Wien Hauptbahnhof sijaitsee vain 100 metrin päässä uudesta keskusasemasta, jossa osia toiminnasta ajetaan kesästä 2012 lähtien ja se on täysin toimintakunnossa vuonna 2015. Tämä täydellinen yhteys historialliseen keskustaan ​​ja sen lukuisiin nähtävyyksiin pääsee jalkaisin muutamassa minuutissa. Hostellin ja hotellin keskeinen sijainti on ihanteellinen autolla tai junalla saapuville.

Hostelli Hostellit - Vienna Hostel Ruthensteiner View All Images

We're not only around the corner from the major tram & metro hub of Westbahnhof - we're also just a few minutes walk from the lovely Mariahilferstrasse, Vienna's most popular shopping avenue. This gorgeous mixed-use/pedestrian space (in many ways the heart of 21st century Vienna) will lead you all the way to the historic 'Old Town' on a 20-minute walk - we're also just a 20-minute walk away from the world heritage Palace Schönbrunn.

Hostelli Hostellit - Wombat’s CITY Hostels Vienna – Naschmarkt View All Images

No matter what you want to see in Vienna, it is all just moments away from Wombats City Hostel Vienna at the Naschmarkt. The center can be reached within minutes by foot or the nearby U4 (at underground station Kettenbrueckengasse) provides a short connection between Schoenbrunn palace and the city center. It is ideal for anyone who wants to explore Vienna by day or night.

Hostelli Hostellit - Hostel Hütteldorf View All Images

Hostellimme sijaitsee lähellä kuuluisaa Schönbrunnin palatsia ja eläintarhaa "Tiergarten Schönbrunn". Metro on helppo mennä keskustaan.

Landlords and property managers
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.

Tervetuloa Wieniin

Mitä odottaa sinua asuntolan ikkunasi ulkopuolella? On todennäköistä, että se on palatsi, tai sinusta voi ainakin tuntua siltä, että Wienin jokaisella kadulla on yksi. Tämä Itävallan pääkaupunki oli Hasburg-suvun aikana Euroopan kulttuuripääkaupunki. Nykyään se tarjoaa ylellisen paljon arkkitehtuurisia taidonnäytteitä. Viime vuosisatojen aikana se on kerännyt alueelleen kaikkea Jugend-rakennuksista elegantteihin kahviloihin. Reppumatkaajat rakastavat Wienin kävellen tutkittavaa keskustaa, sen kokeellista taidetta ja elektronista musiikkia, sekä tietysti sen edullisia hostelleja.   Vaikka jokaisella kadulla ei olekaan halpoja majapaikkoja, on valinnanvaraa silti paljon. Voit valita majoituksen esimerkiksi kaupungin keskustasta ja lähteä tutustumaan kuuluisaan Innere Stadtiin, jota koristaa Stephansdomin katetdraali. Voit myös yöpyä keskusta-alueen hostellissa, erityisesti jos haluat nauttia elegantista Leopoldstadtista, jota reunustaa Tonava-joki ja sen kanava.   Wien on yksi Euroopan eläväisimmistä kaupungeista. Se juhlii kulttuurihistoriaansa, mutta on silti täysin nykyaikainen kaupunki, tehden siitä erittäin mielenkiintoisen kohteen uteliaalle hostellimatkaajalle. 

Tutustu kaupungin puistoihin

Wienissä mitään ei tehdä puoliksi, vaan jopa puistot ovat erittäin miellyttäviä ja hienosti suunniteltuja. Raahaa itsesi hostellista ulos ja käy ihastelemassa kaupungin puistoja. Volksgartenin puisto on esimerkiksi tunnettu upeista ruusuistaan, Stadtpark monumenteistaan ja Burggartenissa on ihastuttava judend-kasvihuone.

Vieraille kuolleiden luona

Wieniläisten haudat ovat lähes yhtä ylellisiä kuin kaupungin palatsit. Obeliskit, patsaat ja mausoleumit koristavat keskustan ja Sankt Marxin hautausmaita. Hautausmailla on myös muistomerkkejä kaupungin arvostetuille säveltäjille ja kirjailijoille.

Tutustu paikalliseen taiteeseen

Useimmat Wienin museoista ahmivat pankkitilisi ennen kuin ehdit lausuakunsthistoriches, joten jos olet reppumatkaaja, kannattaa sinun suunnata MUSA:aan. MUSA on trendikäs ja ilmainen modernin taiteen galleria. Katso myös muiden museoiden nettisivuilta edullisempia päivähintoja.

Osoite: Felderstraße 6-8, 1010 Vienna

Hofburgin palatsi

Hofburg on enemmän kuin pelkkä palatsi. Se on upea imperiaalisen rakentamisen taidonnäyte asuntoineen, museoineen, kirjastoineen, konserrtisaleineen ja jopa ratsastusmaneeseineen.

Osoite: Michaelerkuppel, 1010 Vienna

Wienin taidehistoriallinen museo

Hofburgin linnan alueella sijaitseva Wienin taidehistoriallinen museo tarjoaa kattavan valikoiman keisarillista taidetta, esimerkiksi maailman suurimman Bruegel-maalausten kokoelman. Mestariteoksia lötytyy siis joka nurkan takaa.

Osoite: Maria-Theresien-Platz, 1010 Vienna

Schönbrunnin linna

Kohde on hieman kaupungin ulkopuolella ja yleensä aika täynnä, mutta tämä Habsburgien kesäasunto on niin upea nähtävyys että sitä ei kannata jättää välistä.

Osoite: Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Vienna

Pyhän Tapanin tuomiokirkko

Heti kirjauduttuasi hostelliisi, kannattaa sinun suunnata Pyhän Tapanin tuomiokirkolle, koska se on oivallinen maamerkki Wienin tutkimiseen, aivan kaupungin keskustassa. Tuomiokirkko tuhottiin toisen maailmansodan aikana, mutta se rakennettiin uudestaan vain seitsemässä vuodessa vain lisäten tämän uskomattoman kirkon perinteitä.

Osoite: Stephansplatz 3, 1010 Vienna

KunstHausWien

Jos keisarillisen Itävallan ylenpalttisuus alkaa olla liikaa, kannattaa sinun tutustuaFriedensreich Hundertwasserin omaperäisen taidegallerian rohkeisiin väreihin ja kokeileviin muotoihin. Galleria on modernien taiteilijoiden kokoontumispaikka, mutta törmäät siellä myös varmasti myös muihin reppumatkaajiin.

Osoite: Untere Weißgerberstraße 13, 1030 Vienna

Innere Stadt (1. Kaupunginosa)

Innere Stadt on ehkä kaupungin kuuluisin kaupunginosa. Loisto ympäröi vanhaa kaupunkia, jossa kävelykatujen varrella komeilee katedraaleja, oopperataloja ja upeita palatseja. Tässä yhdessä kaupunginosassa on nähtävää vaikka koko matkaksi.

Döbling (19. Kaupunginosa)

Pakene kaupungin keskustan hulinaa luoteeseen Döblingin kukkuloiden viinitarhoille. Idyllisiä kylänraitteja reunustavat heuriget, eli paikalliset viinitavernat. Valitse rauhallisempi Nussdorf Grinzingin turistikohteen sijaan. Taianomainen tauko hostellimatkustuksesta.

Landstrasse (3. Kaupunginosa)

Wienin 3. kaupunginosa Landstrasse kilpailee viereisen Innere Stadtin kanssa komeudesta, sillä se on täynnä upeaa arkkitehtuuria. 3. kaupunginosa kätkee sisälleen Belvederen jaSchwarzenbergin palatsit ja rauhallisen Stadtparkin. Länsipuolen Favoriten tarjoaa myös edullisia hostelleja.

Imperial Ball (Uusivuosi)

Wienissä, valssin kotikaupungissa, järjestetään vuosittain satoja tanssiaisia. Säästä hieman rahaa, sonnustaudu pukuun tai leninkiin ja toivota uusi vuosi saapuvaksi tyylikkäästi.

Osoite: Hofburg Palace, Michaelerkuppel, 1010 Vienna

Cinema Under the Stars (Kesäkuu)

Kesäkuussa Karlsplatzilla järjestettävä ilmainen elokuvafestivaali esittää kokoelman Itävaltalaisia ja Hollywood elokuvia. Esityspaikka on myös erityinen, sillä näyttämö on aivan Karlskirchen edustalla.

Osoite: Karlsplatz, Vienna

Wienin kaupunkimaraton (Maaliskuu)

42 kilometrin lenkki ei ole ehkä kaikille mieluisinta lomapuuhaa, mutta jos olet lajin harrastaja, et voisi toivoa kauniimpaa juoksuympäristöä kuin Wien. Kauniiden maisemien ohella tunnelma on loistava ja juuri tästä syystä Wienin kaupunkimaraton on yksi Euroopan suosituimmista maratoneista.

Osoite: Heldenplatz, 1010 Wien, Austria

Life Ball (Toukokuu)

Aivan eri tavalla räväkkä ja enemmän reppumatkaajille soveltuva Life Ball järjestetään vuosittain toukokuussa. Tämä julkkisten suosima AIDS-hyväntekeväisyystapahtuma haluaa rikkoa rajoja innostavalla juhlimisella. Kannattaa pukeutua värikkäästi.

Osoite: Wien Rathaus, Friedrich-Schmidt-Platz 1, 1010 Vienna

Wienin joulutori (Joulukuu)

Kylmästä huolimatta joulu on yksi parhaista ajankohdista majailla hostellissa Wienissä. Kanelin ja glögin tuoksu leijailee kaupungissa kun useita joulutoreja pystytetään joulukuussa ympäri kaupungin aukioita. Toreja löydät esimerkiksiSchönbrunnin ja Belvederen palatseilta, Karlsplatzilta, Spittelbergistä ja useista muista paikoista.

Wien-festivaali (Toukokuu-Kesäkuu)

Niin kulttuuririkkaassa kaupungissa kuin Wien on soveltuvaa, että kaupunkifestivaali on tanssin, draaman ja musiikin juhlaa. Festivaali kestää toukokuusta kesäkuuhun ja se potkaistaan käyntiin ilmaisella ulkoilmakonsertilla Schönbrunnin palatsissa.

Osoite: Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Vienna

Wienin Jazz-festivaali

Wien ei ole pelkää Straussia ja Mozartia, vaan heinäkuussa Wienissä nautitaan jazzista kaksi viikkoa. Genren suurimmat tähdet esiintyvät ympäri kaupunkia, upeilla lavoilla.

Donauinselfest

Tonavan varrella sijaitsevilla saarilla järjestettäväDonauinselfest on ilmainen ulkoilmafestivaali, joka houkuttelee joka kesäkuu kolme miljoonaa kävijää ja hyvästä syystä: festivaali tarjoaa musiikkia joka makuun ja tunnelma on mahtava. Hostellit täyttyvät tuona aikana nopeasti, joten kannattaa varata majoitus ajoissa.

Osoite: Donauinsel, Austria

Naschmarkt

Naschmarkt jatkuu melkein kahden kilometrin matkan Wien-joen vartta myöten. Torin 120 kojua myyvät ruokaa ympäri maailmaa ja tori onkin nyt suositumpi kuin koskaan. Suuren tarjonnan takia tori on erinomainen paikka tarjoushaukoille ja herkuttelusta pitäville reppumatkaajille.

Osoite: Naschmarkt 1060 Vienna, Austria

Kaupunginosa: Wieden

Eiles-kahvila

Matka Wieniin ei olisi täydellinen ilman pysähdystä yhdessä Wienin legendaarisista kahviloista. Central-kahvila on suuri ja täynnä turisteja, Sacher-kahvilasta saa erinomaista Sacher-torttua, mutta Eiles on parasta paikka nauttia myöhäistä aamupalaa.

Osoite: Josefstädter Straße 2, 1080 Vienna

Kaupunginosa: Josefstadt

Pickwicks

Vaikka Guinness ja menninkäiset eivät ehkä ole Itävaltalainen juttu, tarjoaa tämä Irlantilainen pubi erittäin edullista ruokaa ja olutta reppumatkaajista koostuvalle asiakaskunnalleen. Pubin viehättävyyttä lisää sen kirjastomainen olemus ja seinillä olevia kirjoja voikin lainata olen ohella nautittavaksi.

Verkkosivu: http://www.pickwicks.at/

Osoite: Marc-Aurel-Strasse 10-12, 1010 Vienna

Puhelin: 01 5330182

Tunnel

Lounas alle €6 - itämaisen ja Itävaltalaisen ruokakulttuurin fuusio - ja sijainti aivan lääketieteellisen koulun lähellä tekee tästä ravintolasta opiskelijoiden suosikin. Ravintola sijaitsee edullisten hostellien lähellä Josefstadtissa. Ravintolassa on myös tapahtumatila, jossa voit käydä kuuntelemassa paikallisia muusikoita.

Kaupunginosa: Josefstadt

Puhelin: 01 9904400

Der Wiener Deewan

Tämä paikka osuu jokaiseen vaatimukseen. Se on Alsergrundin ja Rossaun hostellien lähellä ja se sopii jokaisen budjettiin, sillä tässä ravintolassa maksat jokaisesta annoksesta mielesi mukaan. Pakistanilainen seisova pöytä ei ole turhan kattava, mutta ruoka on erinomaista ja saat varmasti vatsasi täyteen.

Verkkosivu: http://deewan.at/

Osoite: Liechtensteinstraße 10, 1090 Vienna

Kaupunginosa: Rossau

Puhelin: 01 9251185

Kuvat: http://deewan.at/

Grelle Forelle

Vaikka Grelle Forelle toivottaa kaikki vieraat tervetulleeksi, tekevät sen rajalliset aukioloajat, valokuvauskielto ja erikoinen ohjeistus siitä ainutlaatuisen ja eksklusiivisen tuntuisen yökerhon.

Verkkosivu: www.grelleforelle.com

Osoite: Spittelauer Lände 12, 1090 Vienna

Kuvat: https://www.facebook.com/GrelleForelle

Flex

Joka ilta Fluxin maailmanluokan äänentoisto tykittää eri musiikkigenrejä juhlijoiden iloksi. Tämä yökerho vetää myös puoleensa musiikkifanaatikkoja ympäri maailmaa järjestämällä säännöllisesti maailmankuulujen artistien keikkoja.

Verkkosivu: www.flex.at

Osoite: Augartenbrücke 1, 1010 Vienna

Kaupunginosa: Leopoldstadt

The Loft

The Loft tarjoaa kolme erilaista ympäristöä: menevä tanssimusiikkialue, pieni konserttikahvila ja tyylikäs baari. Tämä on yksi kaupungin nuorten suosituimpia kokoontumispaikkoja. Täällä tapaat varmasti myös muita reppumatkaajia.

Verkkosivu: http://www.theloft.at/

Osoite: Lerchenfelder Gürtel 37, 1160 Vienna

Kaupunginosa: Josefstadt

Puhelin: 01 9477619

Fluc

Jos hostelliryhmäsi haluaa lähteä juhlimaan rajusti, on Fluc oikea valinta. Paksut betoniseinät antavat Fluc:in DJ:lle mahdollisuuden soittaa musiikkia kovaa ja pitkään.

Verkkosivu: www.fluc.at

Osoite: Praterstern 5, 1020 Vienna

Kaupunginosa: Leopoldstadt

Zum Gschupftn Ferdl

Zum Gschupftn Ferdl tuo perinteisen viinitavernan nykypäivään, ainakin 1980-luvulle saakka. Tämä baari yhdistää retromeininkiä ja laatuviinejä ainutlaatuisella tavalla Wienin yöelämässä.

Osoite: Windmühlgasse 20, 1060 Vienna

Kaupunginosa: Mariahilf

Puhelin: 01 966 30 66

Meinl am Graben

Kaksi kerrosta pullollaan Wieniläisiä herkkuja. Jos hostellissasi on keittiö ja haluat kokeilla valmistaa jotain Itävaltalaista onMeinl am Graben vierailun arvoinen paikka. Täältä kannattaa myös hakea kaikki syötävät tuliaiset. Liikkeen herkkuja pääsee maistelemaan kahvilassa.

Verkkosivu: http://www.meinlamgraben.at/Home

Osoite: Graben 19, 1010 Vienna

Puhelin: 01 5323334

Antiikkitori - Ekazent Hietzing

Suuntaa ulos hostelliltasi ja eksy tänne harvinaisuuksien aarreaittaan. Tällä torilla myydään kaikkea vanhoista postikorteista käytöstä poistuneisiin mainoskyltteihin. Tori on auki joka lauantai ja paikka vaihteleeRingstrassen Galerien jaEkazent Hietzingin välillä.

Verkkosivu: www.zeitrei.se

Osoite: Hietzinger Hauptstraße 22, 1130 Vienna

Kaupunginosa: Hietzing

Antiikkitori - Ringstrassen Galerien

Suuntaa ulos hostelliltasi ja eksy tänne harvinaisuuksien aarreaittaan. Tällä torilla myydäänkaikkea vanhoista postikorteista käytöstä poistuneisiin mainoskyltteihin. Tori on auki joka lauantai ja paikka vaihteleeRingstrassen Galerien jaEkazent Hietzingin välillä.

Verkkosivu: www.zeitrei.se

Osoite: Kärntner Ring 3-7, 1010 Vienna

Lomography Embassy Shop

Tiedätkö mitä on Lomography? Lomography on Itävallasta lähtöisin olevaa lo-fi valokuvaamista halvalla Venäläisellä kameralla. Tämä Lomographyn lippulaivaliike tarjoaa valtavan määrän tarvikkeita ja lisälaitteita sekä paljon Itävaltalaisten taiteilijoiden ja suunnittelijoiden töitä.

Verkkosivu: http://www.lomographyembassyvienna.com/

Osoite: Kettenbrückengasse 20, 1040 Vienna

Puhelin: 01 890 93 60

Hanki Wien-kortti

Wien-kortilla pääset matkustamaan ilmaiseksi kaikissa julkisen liikenteen kulkuneuvoissa, saat alennusta suureen osaan gallerioista, museoista ja muista rakennuksista. Kortti on erittäin hyvä ostos, jos aiot käydä lyhyen aikavälin sisällä usealla nähtävyydellä. 48h kortti maksaa €18.90 ja 72h kortti €21.90.

Verkkosivu: www.wien.info

Ajoita seikkailusi

Wienin koristeellinen kaupungintalo, eli Rathaus, tarjoaa ilmaisia ohjattuja kierroksia joka maanantai, keskiviikko ja perjantai alkaen kello 13:00. Tämä on täydellinen tapa tutustua yhteen Wienin merkittävimmistä rakennuksista.

Ylös ulos ja lenkille

Jos et pelkää jonottamista, kannattaa sinun mennä seisoman Wienin valtionoopperalippuja varten. Jonottamalla voit saada liput jopa €3 kyseiselle päivälle.

Lentokentät

Wienin kansainvälinen lentokettä tarjoaa hyvät jatkoyhteydet muualle Itävaltaan ja moniin Euroopan kaupunkeihin. Lentokentältä kulkee suora junalinja Wien-Mitte:n asemalle, joten jos hostellisi on keskustassa, pääset sinne vain 16 minuutissa kentältä. Kentältä kulkee myös tavanomaisia busseja Wienin keskustaan, kuten AirportLines ja Eurolines.

 

Rautatiet

Wienissä on kaksi kansainvälistä juna-asemaa: Westbanhof, johon Pohjois- ja Länsi-Euroopan ja Itävallan sisäiset junat saapuvat sekä Südbanhof, johon saapuvat Italian, eteläisen Itävallan ja Itä-Euroopan junat.

 

Bussit

Wieniin saapuu ja sieltä lähtee busseja ympäri Eurooppaa ja muuta Itävaltaa kellon ympäri. Wieniin saapuvat reppumatkaajat saapuvat Wienin kansainväliselle bussiterminaalille (VIB), joka sijaitsee 10 minuutin päässä kaupungin keskusta. VIB on aivan Erdberg:in (U3-linja) metroaseman vieressä.

 

Liikkuminen

Wienissä on kattava ja kätevä julkisen liikenteen verkosto, johon kuuluu ratikoita, busseja ja metrolinjat. Lippuja (€2.20 kertalippu, käy kaikissa kulkuneuvoissa) voi ostaa miltä tahansa metroasemalta, tupakka-kioskeista tai itse kulkuneuvosta, joskin 10 senttiä kalliimmalla. Liput pitää validoida joko asemalle, tai bussin/ratikan kyydissä olevassa laitteessa.

Kielet: Saksa, mutta Englantia puhutaan paljon.

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220V

Aikavyöhyke: CET (GMT+1)

Suuntanumerot: +43 Itävaltaan, 1 Wieniin

Postitoimisto: Fleischmarkt 19, +43 810 010100

Sairaala: Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien, Währinger Gürtel 18-20, 1090 Wien +43 1 404000

Turisti-info: Albertinaplatz/Maysedergasse, 1010 Wien, +43 1 24555

Tavanomaiset aukioloajat: 9:00-19:00

Hätänumerot: 122 palokunnalle, 133 poliisille ja 144 ambulanssille.