Hostellit kohteessa Wien

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Wien? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Wien ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Wien. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Wien.

Tervetuloa Wieniin

Mitä odottaa sinua asuntolan ikkunasi ulkopuolella? On todennäköistä, että se on palatsi, tai sinusta voi ainakin tuntua siltä, että Wienin jokaisella kadulla on yksi. Tämä Itävallan pääkaupunki oli Hasburg-suvun aikana Euroopan kulttuuripääkaupunki. Nykyään se tarjoaa ylellisen paljon arkkitehtuurisia taidonnäytteitä. Viime vuosisatojen aikana se on kerännyt alueelleen kaikkea Jugend-rakennuksista elegantteihin kahviloihin. Reppumatkaajat rakastavat Wienin kävellen tutkittavaa keskustaa, sen kokeellista taidetta ja elektronista musiikkia, sekä tietysti sen edullisia hostelleja.   Vaikka jokaisella kadulla ei olekaan halpoja majapaikkoja, on valinnanvaraa silti paljon. Voit valita majoituksen esimerkiksi kaupungin keskustasta ja lähteä tutustumaan kuuluisaan Innere Stadtiin, jota koristaa Stephansdomin katetdraali. Voit myös yöpyä keskusta-alueen hostellissa, erityisesti jos haluat nauttia elegantista Leopoldstadtista, jota reunustaa Tonava-joki ja sen kanava.   Wien on yksi Euroopan eläväisimmistä kaupungeista. Se juhlii kulttuurihistoriaansa, mutta on silti täysin nykyaikainen kaupunki, tehden siitä erittäin mielenkiintoisen kohteen uteliaalle hostellimatkaajalle. 

Tutustu kaupungin puistoihin

Wienissä mitään ei tehdä puoliksi, vaan jopa puistot ovat erittäin miellyttäviä ja hienosti suunniteltuja. Raahaa itsesi hostellista ulos ja käy ihastelemassa kaupungin puistoja. Volksgartenin puisto on esimerkiksi tunnettu upeista ruusuistaan, Stadtpark monumenteistaan ja Burggartenissa on ihastuttava judend-kasvihuone.

Vieraille kuolleiden luona

Wieniläisten haudat ovat lähes yhtä ylellisiä kuin kaupungin palatsit. Obeliskit, patsaat ja mausoleumit koristavat keskustan ja Sankt Marxin hautausmaita. Hautausmailla on myös muistomerkkejä kaupungin arvostetuille säveltäjille ja kirjailijoille.

Tutustu paikalliseen taiteeseen

Useimmat Wienin museoista ahmivat pankkitilisi ennen kuin ehdit lausuakunsthistoriches, joten jos olet reppumatkaaja, kannattaa sinun suunnata MUSA:aan. MUSA on trendikäs ja ilmainen modernin taiteen galleria. Katso myös muiden museoiden nettisivuilta edullisempia päivähintoja.

Osoite: Felderstraße 6-8, 1010 Vienna

Hofburgin palatsi

Hofburg on enemmän kuin pelkkä palatsi. Se on upea imperiaalisen rakentamisen taidonnäyte asuntoineen, museoineen, kirjastoineen, konserrtisaleineen ja jopa ratsastusmaneeseineen.

Osoite: Michaelerkuppel, 1010 Vienna

Wienin taidehistoriallinen museo

Hofburgin linnan alueella sijaitseva Wienin taidehistoriallinen museo tarjoaa kattavan valikoiman keisarillista taidetta, esimerkiksi maailman suurimman Bruegel-maalausten kokoelman. Mestariteoksia lötytyy siis joka nurkan takaa.

Osoite: Maria-Theresien-Platz, 1010 Vienna

Schönbrunnin linna

Kohde on hieman kaupungin ulkopuolella ja yleensä aika täynnä, mutta tämä Habsburgien kesäasunto on niin upea nähtävyys että sitä ei kannata jättää välistä.

Osoite: Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Vienna

Pyhän Tapanin tuomiokirkko

Heti kirjauduttuasi hostelliisi, kannattaa sinun suunnata Pyhän Tapanin tuomiokirkolle, koska se on oivallinen maamerkki Wienin tutkimiseen, aivan kaupungin keskustassa. Tuomiokirkko tuhottiin toisen maailmansodan aikana, mutta se rakennettiin uudestaan vain seitsemässä vuodessa vain lisäten tämän uskomattoman kirkon perinteitä.

Osoite: Stephansplatz 3, 1010 Vienna

KunstHausWien

Jos keisarillisen Itävallan ylenpalttisuus alkaa olla liikaa, kannattaa sinun tutustuaFriedensreich Hundertwasserin omaperäisen taidegallerian rohkeisiin väreihin ja kokeileviin muotoihin. Galleria on modernien taiteilijoiden kokoontumispaikka, mutta törmäät siellä myös varmasti myös muihin reppumatkaajiin.

Osoite: Untere Weißgerberstraße 13, 1030 Vienna

Innere Stadt (1. Kaupunginosa)

Innere Stadt on ehkä kaupungin kuuluisin kaupunginosa. Loisto ympäröi vanhaa kaupunkia, jossa kävelykatujen varrella komeilee katedraaleja, oopperataloja ja upeita palatseja. Tässä yhdessä kaupunginosassa on nähtävää vaikka koko matkaksi.

Döbling (19. Kaupunginosa)

Pakene kaupungin keskustan hulinaa luoteeseen Döblingin kukkuloiden viinitarhoille. Idyllisiä kylänraitteja reunustavat heuriget, eli paikalliset viinitavernat. Valitse rauhallisempi Nussdorf Grinzingin turistikohteen sijaan. Taianomainen tauko hostellimatkustuksesta.

Landstrasse (3. Kaupunginosa)

Wienin 3. kaupunginosa Landstrasse kilpailee viereisen Innere Stadtin kanssa komeudesta, sillä se on täynnä upeaa arkkitehtuuria. 3. kaupunginosa kätkee sisälleen Belvederen jaSchwarzenbergin palatsit ja rauhallisen Stadtparkin. Länsipuolen Favoriten tarjoaa myös edullisia hostelleja.

Imperial Ball (Uusivuosi)

Wienissä, valssin kotikaupungissa, järjestetään vuosittain satoja tanssiaisia. Säästä hieman rahaa, sonnustaudu pukuun tai leninkiin ja toivota uusi vuosi saapuvaksi tyylikkäästi.

Osoite: Hofburg Palace, Michaelerkuppel, 1010 Vienna

Cinema Under the Stars (Kesäkuu)

Kesäkuussa Karlsplatzilla järjestettävä ilmainen elokuvafestivaali esittää kokoelman Itävaltalaisia ja Hollywood elokuvia. Esityspaikka on myös erityinen, sillä näyttämö on aivan Karlskirchen edustalla.

Osoite: Karlsplatz, Vienna

Wienin kaupunkimaraton (Maaliskuu)

42 kilometrin lenkki ei ole ehkä kaikille mieluisinta lomapuuhaa, mutta jos olet lajin harrastaja, et voisi toivoa kauniimpaa juoksuympäristöä kuin Wien. Kauniiden maisemien ohella tunnelma on loistava ja juuri tästä syystä Wienin kaupunkimaraton on yksi Euroopan suosituimmista maratoneista.

Osoite: Heldenplatz, 1010 Wien, Austria

Life Ball (Toukokuu)

Aivan eri tavalla räväkkä ja enemmän reppumatkaajille soveltuva Life Ball järjestetään vuosittain toukokuussa. Tämä julkkisten suosima AIDS-hyväntekeväisyystapahtuma haluaa rikkoa rajoja innostavalla juhlimisella. Kannattaa pukeutua värikkäästi.

Osoite: Wien Rathaus, Friedrich-Schmidt-Platz 1, 1010 Vienna

Wienin joulutori (Joulukuu)

Kylmästä huolimatta joulu on yksi parhaista ajankohdista majailla hostellissa Wienissä. Kanelin ja glögin tuoksu leijailee kaupungissa kun useita joulutoreja pystytetään joulukuussa ympäri kaupungin aukioita. Toreja löydät esimerkiksiSchönbrunnin ja Belvederen palatseilta, Karlsplatzilta, Spittelbergistä ja useista muista paikoista.

Wien-festivaali (Toukokuu-Kesäkuu)

Niin kulttuuririkkaassa kaupungissa kuin Wien on soveltuvaa, että kaupunkifestivaali on tanssin, draaman ja musiikin juhlaa. Festivaali kestää toukokuusta kesäkuuhun ja se potkaistaan käyntiin ilmaisella ulkoilmakonsertilla Schönbrunnin palatsissa.

Osoite: Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Vienna

Wienin Jazz-festivaali

Wien ei ole pelkää Straussia ja Mozartia, vaan heinäkuussa Wienissä nautitaan jazzista kaksi viikkoa. Genren suurimmat tähdet esiintyvät ympäri kaupunkia, upeilla lavoilla.

Donauinselfest

Tonavan varrella sijaitsevilla saarilla järjestettäväDonauinselfest on ilmainen ulkoilmafestivaali, joka houkuttelee joka kesäkuu kolme miljoonaa kävijää ja hyvästä syystä: festivaali tarjoaa musiikkia joka makuun ja tunnelma on mahtava. Hostellit täyttyvät tuona aikana nopeasti, joten kannattaa varata majoitus ajoissa.

Osoite: Donauinsel, Austria

Naschmarkt

Naschmarkt jatkuu melkein kahden kilometrin matkan Wien-joen vartta myöten. Torin 120 kojua myyvät ruokaa ympäri maailmaa ja tori onkin nyt suositumpi kuin koskaan. Suuren tarjonnan takia tori on erinomainen paikka tarjoushaukoille ja herkuttelusta pitäville reppumatkaajille.

Osoite: Naschmarkt 1060 Vienna, Austria

Kaupunginosa: Wieden

Eiles-kahvila

Matka Wieniin ei olisi täydellinen ilman pysähdystä yhdessä Wienin legendaarisista kahviloista. Central-kahvila on suuri ja täynnä turisteja, Sacher-kahvilasta saa erinomaista Sacher-torttua, mutta Eiles on parasta paikka nauttia myöhäistä aamupalaa.

Osoite: Josefstädter Straße 2, 1080 Vienna

Kaupunginosa: Josefstadt

Pickwicks

Vaikka Guinness ja menninkäiset eivät ehkä ole Itävaltalainen juttu, tarjoaa tämä Irlantilainen pubi erittäin edullista ruokaa ja olutta reppumatkaajista koostuvalle asiakaskunnalleen. Pubin viehättävyyttä lisää sen kirjastomainen olemus ja seinillä olevia kirjoja voikin lainata olen ohella nautittavaksi.

Verkkosivu: http://www.pickwicks.at/

Osoite: Marc-Aurel-Strasse 10-12, 1010 Vienna

Puhelin: 01 5330182

Tunnel

Lounas alle €6 - itämaisen ja Itävaltalaisen ruokakulttuurin fuusio - ja sijainti aivan lääketieteellisen koulun lähellä tekee tästä ravintolasta opiskelijoiden suosikin. Ravintola sijaitsee edullisten hostellien lähellä Josefstadtissa. Ravintolassa on myös tapahtumatila, jossa voit käydä kuuntelemassa paikallisia muusikoita.

Kaupunginosa: Josefstadt

Puhelin: 01 9904400

Der Wiener Deewan

Tämä paikka osuu jokaiseen vaatimukseen. Se on Alsergrundin ja Rossaun hostellien lähellä ja se sopii jokaisen budjettiin, sillä tässä ravintolassa maksat jokaisesta annoksesta mielesi mukaan. Pakistanilainen seisova pöytä ei ole turhan kattava, mutta ruoka on erinomaista ja saat varmasti vatsasi täyteen.

Verkkosivu: http://deewan.at/

Osoite: Liechtensteinstraße 10, 1090 Vienna

Kaupunginosa: Rossau

Puhelin: 01 9251185

Kuvat: http://deewan.at/

Grelle Forelle

Vaikka Grelle Forelle toivottaa kaikki vieraat tervetulleeksi, tekevät sen rajalliset aukioloajat, valokuvauskielto ja erikoinen ohjeistus siitä ainutlaatuisen ja eksklusiivisen tuntuisen yökerhon.

Verkkosivu: www.grelleforelle.com

Osoite: Spittelauer Lände 12, 1090 Vienna

Kuvat: https://www.facebook.com/GrelleForelle

Flex

Joka ilta Fluxin maailmanluokan äänentoisto tykittää eri musiikkigenrejä juhlijoiden iloksi. Tämä yökerho vetää myös puoleensa musiikkifanaatikkoja ympäri maailmaa järjestämällä säännöllisesti maailmankuulujen artistien keikkoja.

Verkkosivu: www.flex.at

Osoite: Augartenbrücke 1, 1010 Vienna

Kaupunginosa: Leopoldstadt

The Loft

The Loft tarjoaa kolme erilaista ympäristöä: menevä tanssimusiikkialue, pieni konserttikahvila ja tyylikäs baari. Tämä on yksi kaupungin nuorten suosituimpia kokoontumispaikkoja. Täällä tapaat varmasti myös muita reppumatkaajia.

Verkkosivu: http://www.theloft.at/

Osoite: Lerchenfelder Gürtel 37, 1160 Vienna

Kaupunginosa: Josefstadt

Puhelin: 01 9477619

Fluc

Jos hostelliryhmäsi haluaa lähteä juhlimaan rajusti, on Fluc oikea valinta. Paksut betoniseinät antavat Fluc:in DJ:lle mahdollisuuden soittaa musiikkia kovaa ja pitkään.

Verkkosivu: www.fluc.at

Osoite: Praterstern 5, 1020 Vienna

Kaupunginosa: Leopoldstadt

Zum Gschupftn Ferdl

Zum Gschupftn Ferdl tuo perinteisen viinitavernan nykypäivään, ainakin 1980-luvulle saakka. Tämä baari yhdistää retromeininkiä ja laatuviinejä ainutlaatuisella tavalla Wienin yöelämässä.

Osoite: Windmühlgasse 20, 1060 Vienna

Kaupunginosa: Mariahilf

Puhelin: 01 966 30 66

Meinl am Graben

Kaksi kerrosta pullollaan Wieniläisiä herkkuja. Jos hostellissasi on keittiö ja haluat kokeilla valmistaa jotain Itävaltalaista onMeinl am Graben vierailun arvoinen paikka. Täältä kannattaa myös hakea kaikki syötävät tuliaiset. Liikkeen herkkuja pääsee maistelemaan kahvilassa.

Verkkosivu: http://www.meinlamgraben.at/Home

Osoite: Graben 19, 1010 Vienna

Puhelin: 01 5323334

Antiikkitori - Ekazent Hietzing

Suuntaa ulos hostelliltasi ja eksy tänne harvinaisuuksien aarreaittaan. Tällä torilla myydään kaikkea vanhoista postikorteista käytöstä poistuneisiin mainoskyltteihin. Tori on auki joka lauantai ja paikka vaihteleeRingstrassen Galerien jaEkazent Hietzingin välillä.

Verkkosivu: www.zeitrei.se

Osoite: Hietzinger Hauptstraße 22, 1130 Vienna

Kaupunginosa: Hietzing

Antiikkitori - Ringstrassen Galerien

Suuntaa ulos hostelliltasi ja eksy tänne harvinaisuuksien aarreaittaan. Tällä torilla myydäänkaikkea vanhoista postikorteista käytöstä poistuneisiin mainoskyltteihin. Tori on auki joka lauantai ja paikka vaihteleeRingstrassen Galerien jaEkazent Hietzingin välillä.

Verkkosivu: www.zeitrei.se

Osoite: Kärntner Ring 3-7, 1010 Vienna

Lomography Embassy Shop

Tiedätkö mitä on Lomography? Lomography on Itävallasta lähtöisin olevaa lo-fi valokuvaamista halvalla Venäläisellä kameralla. Tämä Lomographyn lippulaivaliike tarjoaa valtavan määrän tarvikkeita ja lisälaitteita sekä paljon Itävaltalaisten taiteilijoiden ja suunnittelijoiden töitä.

Verkkosivu: http://www.lomographyembassyvienna.com/

Osoite: Kettenbrückengasse 20, 1040 Vienna

Puhelin: 01 890 93 60

Hanki Wien-kortti

Wien-kortilla pääset matkustamaan ilmaiseksi kaikissa julkisen liikenteen kulkuneuvoissa, saat alennusta suureen osaan gallerioista, museoista ja muista rakennuksista. Kortti on erittäin hyvä ostos, jos aiot käydä lyhyen aikavälin sisällä usealla nähtävyydellä. 48h kortti maksaa €18.90 ja 72h kortti €21.90.

Verkkosivu: www.wien.info

Ajoita seikkailusi

Wienin koristeellinen kaupungintalo, eli Rathaus, tarjoaa ilmaisia ohjattuja kierroksia joka maanantai, keskiviikko ja perjantai alkaen kello 13:00. Tämä on täydellinen tapa tutustua yhteen Wienin merkittävimmistä rakennuksista.

Ylös ulos ja lenkille

Jos et pelkää jonottamista, kannattaa sinun mennä seisoman Wienin valtionoopperalippuja varten. Jonottamalla voit saada liput jopa €3 kyseiselle päivälle.

Lentokentät

Wienin kansainvälinen lentokettä tarjoaa hyvät jatkoyhteydet muualle Itävaltaan ja moniin Euroopan kaupunkeihin. Lentokentältä kulkee suora junalinja Wien-Mitte:n asemalle, joten jos hostellisi on keskustassa, pääset sinne vain 16 minuutissa kentältä. Kentältä kulkee myös tavanomaisia busseja Wienin keskustaan, kuten AirportLines ja Eurolines.

 

Rautatiet

Wienissä on kaksi kansainvälistä juna-asemaa: Westbanhof, johon Pohjois- ja Länsi-Euroopan ja Itävallan sisäiset junat saapuvat sekä Südbanhof, johon saapuvat Italian, eteläisen Itävallan ja Itä-Euroopan junat.

 

Bussit

Wieniin saapuu ja sieltä lähtee busseja ympäri Eurooppaa ja muuta Itävaltaa kellon ympäri. Wieniin saapuvat reppumatkaajat saapuvat Wienin kansainväliselle bussiterminaalille (VIB), joka sijaitsee 10 minuutin päässä kaupungin keskusta. VIB on aivan Erdberg:in (U3-linja) metroaseman vieressä.

 

Liikkuminen

Wienissä on kattava ja kätevä julkisen liikenteen verkosto, johon kuuluu ratikoita, busseja ja metrolinjat. Lippuja (€2.20 kertalippu, käy kaikissa kulkuneuvoissa) voi ostaa miltä tahansa metroasemalta, tupakka-kioskeista tai itse kulkuneuvosta, joskin 10 senttiä kalliimmalla. Liput pitää validoida joko asemalle, tai bussin/ratikan kyydissä olevassa laitteessa.

Kielet: Saksa, mutta Englantia puhutaan paljon.

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220V

Aikavyöhyke: CET (GMT+1)

Suuntanumerot: +43 Itävaltaan, 1 Wieniin

Postitoimisto: Fleischmarkt 19, +43 810 010100

Sairaala: Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien, Währinger Gürtel 18-20, 1090 Wien +43 1 404000

Turisti-info: Albertinaplatz/Maysedergasse, 1010 Wien, +43 1 24555

Tavanomaiset aukioloajat: 9:00-19:00

Hätänumerot: 122 palokunnalle, 133 poliisille ja 144 ambulanssille.

Hostelli Hostellit - Vienna Travel Masters Hostel

Our Hostel is located just a 15-minute walk from the Schönbrunn Gardens, Schönbrunn Palace and Vienna's famous zoo.

Hostelli Hostellit - A&O Wien Hauptbahnhof Hostel

The A&O Wien Hauptbahnhof is located just 100 meters from the new central station where parts of the operation run since the summer of 2012 and will be fully operational in 2015. With this perfect connection the historic city centre with its numerous sights can be reached by foot in just a few minutes. The central location of the hostel and hotel is ideal for those arriving by car or train.

Hostelli Hostellit - A&O Wien Stadthalle Hostel

The A&O Wien is located just 900 meters or one underground station from the Westbahnhof train station. The historic city centre, with its numerous sights, is easy to reach due to the excellent connections. With its central location, the A&O is ideal for those traveling by car or with the train.

Hostelli Hostellit - Travel Homes

You can take a tram or bus direct to Belvedere Palace or to central Vienna.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hotel Vienna Central Station

We are located on the shopping mile Favoritenstraße not far from the city centre. You can reach the Stephansdom, the Hotel Sacher or the Staatsoper by U-Bahn in just 10 minutes, and the Schönbrunn castle in 15 minutes. The U-Bahn...We are located on the shopping mile Favoritenstraße not far from the city centre. You can reach the Stephansdom, the Hotel Sacher or the Staatsoper by U-Bahn in just 10 minutes, and the Schönbrunn castle in 15 minutes. The U-Bahn...

Hostelli Hostellit - Wombat’s CITY Hostels Vienna – the NASCHMARKT

Centrally located directly at Vienna’s Naschmarkt, wombats opened the doors to its third Vienna hostel on March 1st 2011. No matter where you want to wander in Vienna, it’s all just moments away from wombats CITY HOSTEL Vienna at „The...Centrally located directly at Vienna’s Naschmarkt, wombats opened the doors to its third Vienna hostel on March 1st 2011. No matter where you want to wander in Vienna, it’s all just moments away from wombats CITY HOSTEL Vienna at „The...

Hostelli Hostellit - wombat’s CITY Hostels Vienna – the LOUNGE

In our hostel Comfort, Style & Budget go together! It is best blace to discover Vienna. Let a bar visit carry you back in time with the vaults-atmosphere in the style of The Third Man! This wombats CITY HOSTEL -...In our hostel Comfort, Style & Budget go together! It is best blace to discover Vienna. Let a bar visit carry you back in time with the vaults-atmosphere in the style of The Third Man! This wombats CITY HOSTEL -...

Hostelli Hostellit - Margareten Hostel

Welcome to the new backpacker's hostel in Vienna - Margareten Hostel! We have 2 bed private, 4-6 and 8 bedded dorms. We have two flat TV-s, DVD player, home entertaining system, backyard for the smokers. First of all we have...Welcome to the new backpacker's hostel in Vienna - Margareten Hostel! We have 2 bed private, 4-6 and 8 bedded dorms. We have two flat TV-s, DVD player, home entertaining system, backyard for the smokers. First of all we have...

Hostelli Hostellit - a and t Holiday Hostel

The newly opened a&t Holiday Hostel is one of the most modern youth hostels in Vienna with a fantastic location and excellent public transport links. This means fast access to the city’s historical sites. St Stephen’s cathedral, for example, is...The newly opened a&t Holiday Hostel is one of the most modern youth hostels in Vienna with a fantastic location and excellent public transport links. This means fast access to the city’s historical sites. St Stephen’s cathedral, for example, is...

Hostelli Hostellit - Westend City Hostel

Westend City Hostel on paras valinta kaikille, jotka haluavat majoittua kaupungin keskustan tuntumassa ja helppojen kulkuyhteyksien äärellä. Olemme aivan rautatieaseman “Westbahnhof” vieressä. Alueella liikennöivät metrolinjat U3 ja U6, joilla pääsee ydinkeskustaan 5 minuutissa. Nähtävyydet kuten Stephansdom, kaupungintalo, museokortteli ja Hundertwasserhaus...Westend City Hostel on paras valinta kaikille, jotka haluavat majoittua kaupungin keskustan tuntumassa ja helppojen kulkuyhteyksien äärellä. Olemme aivan rautatieaseman “Westbahnhof” vieressä. Alueella liikennöivät metrolinjat U3 ja U6, joilla pääsee ydinkeskustaan 5 minuutissa. Nähtävyydet kuten Stephansdom, kaupungintalo, museokortteli ja Hundertwasserhaus...

Hostelli Hostellit - Hostel Hütteldorf

Relaa meidän puutarhassa rankan sightseeingin jälkeen ja juo halpaa olutta (automaatista) ja tapaile maailmankansalaisia. Meillä on 307 huonetta, ja suurin osa niistä on 6 tai 8 pedillä, toki meillä on myös 1,2,3,4 hengen huoneita, eli kaikkeen makuun. Meillä on maastopyöriä...Relaa meidän puutarhassa rankan sightseeingin jälkeen ja juo halpaa olutta (automaatista) ja tapaile maailmankansalaisia. Meillä on 307 huonetta, ja suurin osa niistä on 6 tai 8 pedillä, toki meillä on myös 1,2,3,4 hengen huoneita, eli kaikkeen makuun. Meillä on maastopyöriä...

Hostelli Hostellit - Palace Hostel - Schlossherberge

Palace Hostel, joka tunnetaan myös nimellä Schlossherberge, on parhaalla mahdollisella sijainnilla Wienissä. Hostellilla on huoneita, joista on upeat näköalat. Wienin keskustaan on vain 20 min matka. Palace hostel sijaitsee kauniilla, rauhallisella ja vihreällä alueella, pienen mäen (Wilhelminenberg) päällä, josta on...Palace Hostel, joka tunnetaan myös nimellä Schlossherberge, on parhaalla mahdollisella sijainnilla Wienissä. Hostellilla on huoneita, joista on upeat näköalat. Wienin keskustaan on vain 20 min matka. Palace hostel sijaitsee kauniilla, rauhallisella ja vihreällä alueella, pienen mäen (Wilhelminenberg) päällä, josta on...

Hotelli Hostellit - MEININGER Wien Downtown Franz

The MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz is located in lively Leopoldstadt, Vienna’s second district, between the Danube Canal and the Danube. Here, in the former Jewish quarter and one of the town’s most popular areas, you can find ample green...The MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz is located in lively Leopoldstadt, Vienna’s second district, between the Danube Canal and the Danube. Here, in the former Jewish quarter and one of the town’s most popular areas, you can find ample green...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - HappyHostel Vienna

HappyHostel in Vienna: enjoy the homelike and familial atmosphere! The private rooms (some with bunk bed, all with shared bathroom, toilet and kitchen) of the HappyHostel are located in the main house Kurzgasse, in Aegidigasse and Bürgerspitalgasse. The much loved...HappyHostel in Vienna: enjoy the homelike and familial atmosphere! The private rooms (some with bunk bed, all with shared bathroom, toilet and kitchen) of the HappyHostel are located in the main house Kurzgasse, in Aegidigasse and Bürgerspitalgasse. The much loved...

Hotelli Hostellit - MEININGER Wien Downtown Sissi

The MEININGER Hotel Vienna Downtown Sissi is located in Leopoldstadt, Vienna’s second district, close to the Karmeliter Market, a traditional fruit and vegetable market where you can find Viennese life in bloom: it’s a meeting place for artists and a...The MEININGER Hotel Vienna Downtown Sissi is located in Leopoldstadt, Vienna’s second district, close to the Karmeliter Market, a traditional fruit and vegetable market where you can find Viennese life in bloom: it’s a meeting place for artists and a...

Asunto Hostellit - Appartements Ferchergasse

Welcome to Appartements Ferchergasse! We are a family run business and offer you comfortable serviced apartments in Vienna, some even with a private terrace, situated in a central location. All apartements are fully equipped and appealingly furnished. They offer you...Welcome to Appartements Ferchergasse! We are a family run business and offer you comfortable serviced apartments in Vienna, some even with a private terrace, situated in a central location. All apartements are fully equipped and appealingly furnished. They offer you...

Hostelli Hostellit - Westbahnhof Hostel One

Westbahnhof Hostel One is located next to Vienna’s main shopping street Mariahilfer Strasse and right around the corner from Westbahnhof. We have free & fast Wi-Fi in all rooms. All rooms are equipped with comfy beds (no bunk beds!), private...Westbahnhof Hostel One is located next to Vienna’s main shopping street Mariahilfer Strasse and right around the corner from Westbahnhof. We have free & fast Wi-Fi in all rooms. All rooms are equipped with comfy beds (no bunk beds!), private...

Asunto Hostellit - Tibet Guest House

About us Nice Rooftop apartment in the historical center -excellent area - gorgeous room - good atmosphere - private room - fully equipped with tv and free wifi. Access to kitchen with free tea and coffee, washer, good restaurants near...About us Nice Rooftop apartment in the historical center -excellent area - gorgeous room - good atmosphere - private room - fully equipped with tv and free wifi. Access to kitchen with free tea and coffee, washer, good restaurants near...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.