Hostellit kohteessa Dublin

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Dublin? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Dublin ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Dublin. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Dublin.

Tervetuloa Dubliniin

Mitä saisi olla? Tuopillinen mustaa kultaa? Sitä on turha kieltää – monet Dublinin hostellimatkaajat ovat siellä craic:in takia. Dublin on erinomainen paikka viettää railakas viikonloppu maailman parhaan Guinnessin (jota pannaan aivan nurkan takana), puhuvaisten paikallisten, perinteikkäiden pubien ja valtavan opiskelija populaationsa ansiosta. Aikaa Dublinissa vierähtää helposti enemmän kuin viikonloppu. Ekä viikko. Ehkä kuukausi.   Kunhan kuitenkin pääset hoipertamaan hostellistasi ulos ja edellisillan usva laantuu huomaat olevasi keskellä Irlannin historiaa. Viikinkien jäänteitä, kapeita keskiaikaisia katuja ja elegantteja gregoriaaniaukioita joita reunustaa kirkkaasti värjätyt ovet. Historian lisäksi Dublin tarjoaa tietysti kaikki modernin pääkaupungin palvelut aina ostoskeskuksista kulttuuriin, pubeihin ja hyviin ruokailumahdollisuuksiin.   Kuulostaako hyvältä? Katso hostellivalikoima, josta löydät niin edullisia, reppumatkaajille soveltuvia ja keskustassa sijaitsevia hostelleja. Tee valintasi ja varaa majapaikkasi nyt. Me odottelemme täällä baarin puolella. 

Dun Laoghaire Regattagatta

Jätä asuntola taaksesi ja suuntaa kauniille Dublinin lahdelle, jossa järjestetään neljän päivän kisat. Irlantilaiset ja kansainväliset joukkueet kilpailevat vedessä ja rannalla tarjolla on paljon erilaista viihdettä. Tapahtuma järjestetiin 9.-12.7.2015

Verkkosivu: https://www.dlregatta.org/

Kaupunginosa: Southside

O’Connell Street

O’Connell Street on Dublinin pääkatu ja sieltä löydät hyviä vaihtoehtoja hostellimajoitukseen. Katu on yksi Euroopan leveimmistä ja sen varrella on kuuluisien Irlantilaisten ja historiallisten henkilöiden patsaita. Kuuluisa GPO on myös kadun varrella.

Kaupunginosa: O'Connell Street

Ilmaiset museot

Dublinissa on useita museoita, joihin budjetilla matkaava pääsee ilmaiseksi.Natural History Museum Merrion Streetillä on suosittu vaihtoehto. Designin ystäville tarjolla onDecorative Arts and History Museum Benburb Streetillä.

Dublinin eläintarha

Dublinin eläintarha on yksi kaupungin suosituimpia kohteita. Eläintarha on täynnä eläimiä maailman joka kolkasta. Eläintarhan osoite on Phoenix Park, Dublin 8. Aikuisten liput ovat €16.80. Katso eläintarhan verkkosivuilta ryhmälippujen ja alennusryhmien hinnat.

Verkkosivu: http://www.dublinzoo.ie/

Osoite: Phoenix Park, Dublin 8

Kaupunginosa: Cabra

Puhelin: 01 474 8900

St Patrick’s Cathedral

VieraileSt Patrick’s Cathedralin korkeiden tornien luona.St Patrick’s Cathedral sijaitsee osoitteessa St Patrick's Close, Dublin 8. Aikuisen sisäänpääsylippu on €5.50 ja opiskelijalta €4.50.

Verkkosivu: http://www.stpatrickscathedral.ie/index.aspx

Osoite: St Patrick’s Close, Dublin 8

Kaupunginosa: Kaakkoinen sisäkaupunki

Puhelin: 01 453 9472

Natural History Museum

Astu ulos hostellistasi ja suuntaa menneisyyteen.Natural History Museum on upea rakennus, jossa on valtava kokoelma Irlantilaisia muinaisjäänteitä, jotka tarjoavat tietoa saaren historiasta. Museo sijaitsee osoitteessaMerrion Street Upper, Dublin 2. Kohteeseen on ilmainen sisäänpääsy.

Verkkosivu: http://www.museum.ie/en/info/opening-times-admission-national-museum-ireland-natural-history.aspx

Osoite: Merrion Street Upper, Dublin 2

Kaupunginosa: Eteläinen Georgian Core

Puhelin: 01 677 7444

Dublin Castle

Dublin Castle toimi Ison-Britannian hallinnan ajan Irlannin pääesikuntana aina vuoteen 1922 asti. Nykyisin linna on Irlannin hallituksen käytössä. Dame Streetillä sijaitseva linna on lähellä reppumatkaajien suosimaa Temple Baria. Alueella on kaksi museota, kahviloita ja puutarhoja. Aikuisen lippu maksaa €4.50.

Verkkosivu: http://www.dublincastle.ie/

Osoite: Dame Street, Dublin 2

Kaupunginosa: Kaakkoinen sisäkaupunki

Puhelin: 01 645 8800

Kilmainham Gaol

Kilmainham Gaol on entinen vankila, joka toimii nykyään museona. Museo löytyy osoitteestaInchicore Road, Kilmainham, Dublin 8. Sisäänpääsy maksaa aikuiselta €7 ja opiskelijalta €3.

Verkkosivu: http://www.heritageireland.ie/en/kilmainhamgaol/

Osoite: Inchicore Road, Kilmainham, Dublin 8

Kaupunginosa: Lounainen sisäkaupunki

Puhelin: 01 453 5984

Kaupungin keskusta

Dublinin keskusta on yksi matkasi tärkeimpiä kohteita. Keskusta sijaitsee Liffey-joen varrella ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ruokailuun, yöelämään ja ostoksiin. Vilkas Grafton Street on erityisen hyvä vierailukohde.

Kauppoja Ravintoloita Keskeinen

Georgian Dublin

Aitoa Dublinia etsiville matkaajille suosittelemme kaupungin keskustan kaakkoispuolen alueita. Baggot Street, Merrior Square ja Fitzwilliam Square ovat pullollaan elegantteja taloja ja kirkkaasta värjättyjä ovia.

Puistoja Kävelykatuja Kauniita Rakennuksia

Temple Bar

Dublinin kulttuurikeskuksena tunnettuTemple Bar mukulakiviteineen on juuri sitä, mitä suurin osa Dubliniin saapuvista reppumatkaajista odottaa. LauantaisinTemple Barilla järjestetään ruokatori ja Cows Lanen kojuista löytyy monenlaista vaatetta ja korua.

Kirpputori Taiteellinen Baarit

Dublinin kansainvälinen elokuvafestivaali (Maaliskuu)

Dublinin elokuvafestivaali tarjoaa paljon valinnanvaraa. Itsenäisesti tuotetuista elokuvista aina Hollywood jättifilmeihin, Dublinissa järjestettävä elokuvafestivaali kasvaa joka vuosi. Tapahtuma järjestetään maaliskuussa.

Verkkosivu: http://www.jdiff.com/

Osoite: City wide

Pyhän Patrickin päivä

Pyhän Patrickin päivä on ehkä yksi Irlannin kuuluisimpia vientituotteita. Se järjestetään vuosittain maaliskuun 17 päivä. Varaa itsellesi hostelli Dublinista ja pääset nauttimaan juhlasta täysin siemauksin. Kaupunki täyttyy juhlien aikana värikkäistä kulkueista, orkestereista ja tietysti juhlista ja alkoholista.

Verkkosivu: http://www.stpatricksfestival.ie/

Osoite: City wide

The Festival Of Curiosity

The Festival Of Curiosity järjestettiin Dublinissa 23-26.7. Tapahtuma on omalaatuinen, ja sen aihepiiriin kuuluu tiede, taide ja kulttuuri.The Festival Of Curiosity on kasvanut yhdeksi Euroopan innovatiivisimmista tapahtumista. Käy katsomassa heidän nettisivuiltaan lisätietoja tapahtumista ja lippujen hinnoista.

Verkkosivu: https://festivalofcuriosity.ie/

Osoite: Various venues

The Big Grill Festival

Unohda hostellien järjestävät baarikierrokset, The Big Grill vie juhlat aivan uudelle tasolle.The Big Grill Festival täyttää Ballsbridgen Herbert Parkin grilliruoalla, pienpanimojen oluella, livemusiikilla ja koktaileilla. Koko viikonlopun ranneke maksaa €45, mutta voit myös ostaa päivälippuja.

Verkkosivu: http://www.biggrillfestival.com/

Osoite: Herbert Park, Dublin, Ireland

Kaupunginosa: Pembroke

Kuvat: https://instagram.com/p/2a0mCMN2IG/

© Tekijänoikeudet: johnrelihan

Dublin Writers Festival

Lisää hostellikokemukseesi hieman kulttuuria ja vieraile Dublinin suurimmassa kirjallisuustapahtumassa. Tapahtuma järjestetään kesäkuussa ympäri kaupunkia. Yli 50 kirjailijaa ja runoilijaa ympäri maailmaa kokoontuu Dubliniin suorittamaan luentoja, keskusteluja ja väittelyitä. Käy vaikka katsomassa Rattlebagin lavarunous-tapahtuma.

Verkkosivu: http://ilfdublin.com/

Osoite: City wide

Irlannin kitarafestivaali (Heinäkuu)

Jos rakastat kitaroita, kannattaa sinun varata hostelli Dublinista heinäkuun ensimmäiselle viikolle. Festivaaleilla pääset nauttimaan monenlaisesta musiikista, kuten bluegrassistä ja Irlantilaisesta perinnemusiikista.

Verkkosivu: http://gfi.ie/

Osoite: Various venues

Longitude

Kuulostaako nimi tutulta?Longitude on EnglanninLongituden Irlantilainen sisartapahtuma. Irlannin versio tapahtumasta on vähintään yhtä siisti ja omalaatuinen, kuin alkuperäinen Englantilainen tapahtuma. Tapahtuma järjestetään Dublinin eteläpuolella, mutta alueella ei ole telttailumahdollisuutta, joten varaa hostellisi ajoissa!

Verkkosivu: http://www.longitude.ie/

Osoite: Marlay Park Grange Road, Rathfarnham, Dublin 16

Bluefire Street Fest (Syyskuu)

Tämä ilmainen festivaali tuo kaupunkiin livemusiikkia, taidetta ja viihdettä, sekä graffiteja. Tapahtuma järjestetään Smithfield Squarella, joka on lähellä North Inner Cityn hostelleja.

Verkkosivu: http://www.visitdublin.com/dublin-a-to-z/details/bluefire-street-fest-2015/509259/

Kaupunginosa: Smithfield

Puhelin: 0 834998882

Madina

Madina on helposti edullisin paikka nauttia curryä Dublinissa. Se on suosittu niin paikallisten, kuin reppumatkaajienkin joukossa. Annoksia saat jopa €7 hintaan.

Verkkosivu: http://www.madina.ie/

Osoite: 60 Mary Street, Dublin 1

Kaupunginosa: Henry Street Core

Puhelin: 018726007

Kanum Thai

Jos etsit takeaway-ruokaa onKanum Thai erinomainen valinta. Joka ilta Kanumissa on erikoistarjouksessa yksi annos €9.99 hintaan. Annoksen mukaan saat riisiä ja vesipullon. Ravintolalla on kaksi toimipistettä, mutta Mespil Road on keskeisemmällä sijainnilla.

Verkkosivu: http://www.kanum.ie/

Osoite: 77 Mespil Rd, Dublin 4

Kaupunginosa: Kaakkoinen sisäkaupunki

Puhelin: 01 660 8616

Fish Shop

Tykkäätkö fish and chipseistä? Nämä herrat tykkäävät ja he tarjoavatkin annoksia alle €7. Saat kympistä rahaa takaisin, vaikka ottaisit annoksen kylkeen vielä juoman.

Verkkosivu: http://fish-shop.ie/

Osoite: 6 Queen Street, Dublin

Kaupunginosa: Smithfield

Sähköposti: hello@fish-shop.ie

Kuvat: https://www.instagram.com/p/4pi80hHwTl/

© Tekijänoikeudet: thelocalsdublin

Gerry's Coffee Shop

Gerryssä täytät vatsasi €6.50 hintaan niin täyteen, että joudut hoipertelemaan takaisin hostellillesi. Gerry's tarjoaa maukasta ja täyttävää ruokaa, edulliseen hintaan.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/Gerrys.montague.st

Osoite: 6 Montague St, Dublin

Kaupunginosa: Eteläinen Georgian Core

Puhelin: 01 478 3524

Green 19

Green 19 tarjoaa sinulle ja ystävillesi kokonaisen paistetun illallisen €10 hintaan. Annokseen tulee kaikki höysteet ja laadusta ei ole tingitty, sillä tämä on oikeasti hyvää!

Verkkosivu: http://green19.ie/

Osoite: 19 Camden Street Lower, Dublin 2

Kaupunginosa: Eteläinen Georgian Core

Puhelin: 01 478 9626

Kuvat: https://instagram.com/p/rrtOLbLE3Y/

© Tekijänoikeudet: denisemul

Alchemy

Alchemy sijaitsee aivan Dublinin kulttuurikeskuksessa.Alchemyssä sekoitetaan monenlaisia nykyaikaisia kappaleita. LöydätAlchemyn osoitteesta 13 – 17 Fleet Street, Temple Bar, D2.

Verkkosivu: http://www.alchemyclub.ie/

Osoite: 13 – 17 Fleet Street, Temple Bar, Dublin 2

Kaupunginosa: Temple Bar

Puhelin: 01 612 9241

The Wiley Fox

The Wiley Fox tarjoaa parasta live-musiikkia, erinomaisen pienpanimo-oluen ohella. Tämä ravintola on myös erinomainen ruokapaikka, tarjoten herkullista pitsaa ja piiraita. Kohde sijaitsee myös lähellä kaupungin keskustan hostelleja.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/thewileyfox

Osoite: 28 Eden Quay

Kaupunginosa: Pohjoinen sisäkaupunki

Puhelin: 1 878 3075

Fibber Magees

Dublinissa on paljon tyylikkäitä koktailbaareja, mutta joskus haluat vähän rockimpaa menoa.Fibber tarjoaa siistejä livebändejä ja asiakaskunta on vähintään yhtä menevää. Reppumatkaajat kokevat täällä olonsa varmasti kotoisaksi.

Osoite: 80-81 Parnel Street, Dublin

Kaupunginosa: Pohjoinen sisäkaupunki

Puhelin: 01 8722575

Club M

Club M rentoa ja hauskaa ajanvietettä.Club M on suosittu yökerho, jossa soitetaan dance ja pop-musiikkia. Yökerhon löydät osoitteesta2 Cope St, Temple Bar, Dublin 2.

Verkkosivu: http://clubm.ie/

Osoite: 2 Cope St, Temple Bar, Dublin 2

Kaupunginosa: Temple Bar

Puhelin: 01 671 5622

Soder + Ko

Maistuisiko skandinaavista ja aasialaista tyyliä yhdistelevä ravintola?Soder + Ko tarjoaa herkullisia ruotsalaisia kanelipullia päivisin, mykyjä ja keittoja iltaisin ja tanssia aina yön pikkutunneille saakka.

Verkkosivu: http://www.soderandko.ie/

Osoite: 64 South Great George’s Street

Kaupunginosa: Eteläinen Georgian Core

Puhelin: 01 478 1590

Kuvat: https://instagram.com/soderandko/

© Tekijänoikeudet: soderandko

Waterways Visitor Centre Market

Waterways Visitor Centre Market on tori, joka järjestetään Grand Canal Dockseilla joka keskiviikko. Torilta löytyy paljon herkullista ostettavaa, aina kalasta falafeleihin.

Verkkosivu: http://www.waterwaysirelandvisitorcentre.org/events.aspx

Osoite: Waterways Ireland Visitors Centre Grand Canal Quay, Dublin

Kaupunginosa: Kaakkoinen sisäkaupunki

Temple Bar Market

Temple Barin torin sijainti on erinomainen ja sieltä löydät murkinaa todella edullisesti. Tori kuhisee ihmisiä joka lauantai kello 10:00-16:30.

Osoite: Meeting House Square, Dublin, Ireland

Kaupunginosa: Temple Bar

Makeshop

Dublin Science Museon yhteydessä toimivaMakeshop on suunnattu erityisesti alkaville keksijöille ja muille pelle pelottomille.Makeshopista löydät kaikkea askartelutarvikkeista 3D tulostimiin.

Verkkosivu: https://dublin.sciencegallery.com/makeshop

Osoite: 4 Lincoln Place, Dublin

Kaupunginosa: Eteläinen Georgian Core

Puhelin: 01 662 4416

Vältä Pyhän Patrickin päivää

Vaikka Pyhän Patrickin päivä on yksi Irlannin suurista juhlista ja se voi houkuttaa, on matkustaminen tuolloin yleensä todella kallista. Jos haluat päästä edullisemmin, kannattaa sinun varata hostelli johonkin muuhun vuodenaikaa.

Leapcard

HarkitseLeapcardin ostoa. Kortin avulla voit säästää merkittäviä summia Dublinissa liikkuessasi, mutta sinun kannattaa kuitenkin lukea käyttöehdot, sillä kortin käytössä on paljon rajoitteita.

Aja lautalla

Irlannista Iso-Britanniaan suuntaavien reppumatkaajien kannattaa tarkastaa lautan hinnat, ennen lentojen ostamista. Lautalla voit päästä kyseisen matkan todella edullisesti.

Lentokentät

Jos saavut kaupunkiin lentämällä, on ensimmäinen kohteesi Dublin Airport. Kenttä on kansainvälinen ja sieltä pystyt myös ottamaan jatkolentoja muualle Irlantiin. Kenttä on myös vain noin 9 kilometrin päässä keskustasta. AirLink 747 ja Aircoach 700-linja kulkevat kentältä kaupungin keskustaan ja sen hostelleille €6- €7 hintaan. Jos voit käyttää hieman enemmän rahaa, on molempien terminaalien ulkopuolella taksitolppa.

Rautatiet

Dublinissa on kaksi suurta rautatieasemaa. Ensimmäinen on Connolly Station, joka sijaitsee kaupungin keskustan pohjoispuolella. Toinen on Dublin Heuston, joka sijaitsee vähän kauempana keskustasta, mutta sen kautta pääset kaupungin etelä- ja länsiosiin, sekä muualle Irlantiin.

Bussit

Bussilla kulkevat reppumatkaajat saapuvat busaras:iin (Pääbussiasema), joka sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Asemalta kulkee paikallisia- ja pitkänmatkanbusseja. Asemalta on lyhyt kävelymatka kaupungin keskustaan. Lentokentälle pääset myös tältä asemalta.

Likkuminen

Suurimmassa osassa kaupungin sisäisissä busseissa täytyy maksaa kolikoilla. Useimmilla kuljettajista ei ole vaihtorahaa seteleihin. Kannattaa harkita myös raitiovaunujen käyttämistä. Red Line –raitiovaunut kulkevat ohi useista kaupungin hienoimmista nähtävyyksistä.

Kieli: Englanti/Iiri

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 230v

Aikavyöhyke: UTC+00:00

Suuntanumerot: Kansainvälisille soitoille suositellaan 353. Dublinin aluekoodi on 1.

Postitoimisto

Dublin’s General Post Office

O’Connell Street Lower

Dublin 1, Irlanti

Puh: 01 705 7000

Sairaala

Saint James’s Hospital

James’s Street

Dublin 8, Irlanti,

Puh: 01 410 3000

Saint Vincent’s University Hospital

Elm Park

Merrion Road

Dublin 4, Irlanti

Puh: 01 221 4000

Turisti-info

Visit Dublin

25 Suffolk Street

Dublin 2, Irelanti

Aukioloajat

Yleiset aukioloajat useimmille kaupoille ovat 9:30-18:00. Suuremmat kaupat ovat usein auki 19:30 asti ja monet kaupat ovat myös myöhempään auki maanantaista torstaihin. Tyypillinen sunnuntain aukioloaika on 12:00-18:00.

Suurin osa pubeista ja baareista lopettaa alkoholin tarjoilun noin 23:30. Klubit sulkeutuvat kello 03:00

Hätänumerot

Hätänumerot ovat 999 ja 112.

Hostelli Hostellit - Generator Dublin

No hostels in Dublin offer quite the same experience as Generator, with all kinds of cool conveniences on-site. There’s a shop for all your travel needs, a cinema room where you can meet others and unwind, and it doesn’t stop there. The restaurant and café offers chic surroundings for locals and travellers enjoying choice picks from celebrated menus. Then there’s the Generator bar, renowned throughout the city for its great vibes, excellent beverages and popular events.

Hostelli Hostellit - Abbey Court

We offer the most centrally located budget accommodation in Dublin. A stones throw from Temple Bar, and a short stroll to Trinity College, Grafton Street, and all the top visitor attractions Dublin has to offer, our location is the best...We offer the most centrally located budget accommodation in Dublin. A stones throw from Temple Bar, and a short stroll to Trinity College, Grafton Street, and all the top visitor attractions Dublin has to offer, our location is the best...

Hostelli Hostellit - Avalon House

Majoitusyritys Kuvaus Tietoja Avalon Housesta 'Europe's Famous Hostels' -ryhmän jäsenenä Avalon House tarjoaa kaikki odottamasi palvelut ja enemmänkin. Se on siisti, edullinen, turvallinen ja kaupungin sydämessä - vain 5 minuuttia Temple Barista, Dublinin yöelämän keskuksesta. Ilmainen internet, langaton lähiverkko...Majoitusyritys Kuvaus Tietoja Avalon Housesta 'Europe's Famous Hostels' -ryhmän jäsenenä Avalon House tarjoaa kaikki odottamasi palvelut ja enemmänkin. Se on siisti, edullinen, turvallinen ja kaupungin sydämessä - vain 5 minuuttia Temple Barista, Dublinin yöelämän keskuksesta. Ilmainen internet, langaton lähiverkko...

Hostelli Hostellit - Ashfield Hostel

Ashfield Hostel is located in Dublin City Centre, close to Trinity College, and O’Connell Bridge. It has been welcoming international visitors since 1995. Within a short 1 minute walk, guests can easily reach Temple Bar, Grafton Street and Dublin City’s...Ashfield Hostel is located in Dublin City Centre, close to Trinity College, and O’Connell Bridge. It has been welcoming international visitors since 1995. Within a short 1 minute walk, guests can easily reach Temple Bar, Grafton Street and Dublin City’s...

Hostelli Hostellit - My Place Dublin Hostel

* Free WIFI * Free Luggage Storage * Free Map * Choice of Breakfast, ( from only €4.50 in our Café ) * Common Room + Cooking Facilities An excellent hostel renowned for its 'melting pot' of different nationalities. Grab...* Free WIFI * Free Luggage Storage * Free Map * Choice of Breakfast, ( from only €4.50 in our Café ) * Common Room + Cooking Facilities An excellent hostel renowned for its 'melting pot' of different nationalities. Grab...

Hostelli Hostellit - Spire Hostel

LOCATION!!! Spire Hostel is the newest and MOST central Hostel in Dublin, just 1 minutes from the Spire!! A perfect choice for young people, backpackers, week-enders and student to stay in Dublin. The hostel is also a perfect choice for...LOCATION!!! Spire Hostel is the newest and MOST central Hostel in Dublin, just 1 minutes from the Spire!! A perfect choice for young people, backpackers, week-enders and student to stay in Dublin. The hostel is also a perfect choice for...

Hostelli Hostellit - The Four Courts Hostel

Vieraanvarainen Four Courts Hostel on opaskirjojen suosittelema majoituspaikka. Tarjoamme valikoiman edullisia majoitusvaihtoehtoja esim. reppumatkaajille, opiskelijoille ja edullisella budjetilla matkaileville. TÄRKEÄÄ: varauksen voi tehdä vain luottokorteilla VISA / Mastercard, emme hyväksy muita luottokortteja Tarjoamme erikokoisia huoneita, joissa on...Vieraanvarainen Four Courts Hostel on opaskirjojen suosittelema majoituspaikka. Tarjoamme valikoiman edullisia majoitusvaihtoehtoja esim. reppumatkaajille, opiskelijoille ja edullisella budjetilla matkaileville. TÄRKEÄÄ: varauksen voi tehdä vain luottokorteilla VISA / Mastercard, emme hyväksy muita luottokortteja Tarjoamme erikokoisia huoneita, joissa on...

Hostelli Hostellit - Kinlay House Dublin

Kinlay House on Irlannin pääkaupungin Dublinin keskustassa. Aivan majoituspaikan vieressä on baareista, kahviloista ja ravintoloista tunnettu alue Temple Bar. Christchurch Cathedralin kupeessa sijaitseva, vuonna 1870 rakennettu Kinlay House on mahtava ja tyylikäs viktorianaikainen rakennus. Majoitamme eri puolilta maailmaa tulevia...Kinlay House on Irlannin pääkaupungin Dublinin keskustassa. Aivan majoituspaikan vieressä on baareista, kahviloista ja ravintoloista tunnettu alue Temple Bar. Christchurch Cathedralin kupeessa sijaitseva, vuonna 1870 rakennettu Kinlay House on mahtava ja tyylikäs viktorianaikainen rakennus. Majoitamme eri puolilta maailmaa tulevia...

Hostelli Hostellit - Jacobs Inn

Jacobs Inn is the ONLY purpose built backpacker's hostel in Dublin. Based right in the heart of Dublin city centre (That's the REAL city centre, not just close to Dublin city!) Jacobs Inn is by far the coolest and most...Jacobs Inn is the ONLY purpose built backpacker's hostel in Dublin. Based right in the heart of Dublin city centre (That's the REAL city centre, not just close to Dublin city!) Jacobs Inn is by far the coolest and most...

Hostelli Hostellit - Short Stay Dublin © (near Trinity College)

Short Stay Dublin © - (near Trinity College) is designed for visitors looking for safe, secure, comfortable and modern hostel-style accommodation in the centre of Dublin. Being only across the road from Trinity College in the very heart of Dublin's...Short Stay Dublin © - (near Trinity College) is designed for visitors looking for safe, secure, comfortable and modern hostel-style accommodation in the centre of Dublin. Being only across the road from Trinity College in the very heart of Dublin's...

Hostelli Hostellit - Short Stay Dublin © - Stephen's Green

Short Stay Dublin ® - Stephen's Green provides modern rooms with ensuite bathroom and shared kitchen facilities (with cooker hobs and fridges). Large and relaxing chill-out area, 24-hour reception and free luggage storage, free WiFi. Continental breakfast (cereals, milk, brown/white...Short Stay Dublin ® - Stephen's Green provides modern rooms with ensuite bathroom and shared kitchen facilities (with cooker hobs and fridges). Large and relaxing chill-out area, 24-hour reception and free luggage storage, free WiFi. Continental breakfast (cereals, milk, brown/white...

Hostelli Hostellit - Isaacs Hostel Dublin

Isaacs hostel voitti Dublin Tourism Enterprise -palkinnon 2003. Dublinin rakastetuin ja kansainvälisin hostelli. Sijaitsee kaupungin keskustassa, bussiaseman ja Connollyn juna-aseman vieressä. Nukkumasaleja ja yksityishuoneita. Hostellissa viihtyy hyvin ja sen varustus vastaa matkailijan tarpeita. Kaikki nähtävyydet, ravintolat, baarit ja kaupat sekä...Isaacs hostel voitti Dublin Tourism Enterprise -palkinnon 2003. Dublinin rakastetuin ja kansainvälisin hostelli. Sijaitsee kaupungin keskustassa, bussiaseman ja Connollyn juna-aseman vieressä. Nukkumasaleja ja yksityishuoneita. Hostellissa viihtyy hyvin ja sen varustus vastaa matkailijan tarpeita. Kaikki nähtävyydet, ravintolat, baarit ja kaupat sekä...

Hostelli Hostellit - Barnacles Temple Bar House

2008 Lonely Planetia lainaten: “Valoisa ja tilava, Temple Barin alueen ytimessä, tämä hostelli on moitteettoman puhdas, mukavasti sisustetut nukkumasalit kylpyhuoneilla ja kahden hengen huoneita kaapeilla. Sijaintinsa takia takaosan huoneet ovat rauhallisempia. Huippumukavuudet, kotoisa aula, pyyhkeet ja lakanat kuuluvat pakettiin.” Tule...2008 Lonely Planetia lainaten: “Valoisa ja tilava, Temple Barin alueen ytimessä, tämä hostelli on moitteettoman puhdas, mukavasti sisustetut nukkumasalit kylpyhuoneilla ja kahden hengen huoneita kaapeilla. Sijaintinsa takia takaosan huoneet ovat rauhallisempia. Huippumukavuudet, kotoisa aula, pyyhkeet ja lakanat kuuluvat pakettiin.” Tule...

Hostelli Hostellit - Sky Backpackers

Sky Backpackers is in Dublin city centre. We are a stone's throw away from Temple Bar, O’Connell Street and some of the best pubs, clubs and restaurants. Sky Backpackers was previously Litton Lane Rehearsal & Recording Studios and our clients...Sky Backpackers is in Dublin city centre. We are a stone's throw away from Temple Bar, O’Connell Street and some of the best pubs, clubs and restaurants. Sky Backpackers was previously Litton Lane Rehearsal & Recording Studios and our clients...

Hostelli Hostellit - The Times Hostel - Camden Place

Located in Dublin’s Village Quarter, The Times Hostel - Camden Place offers cosy, clean and affordable accommodation to tourists and backpackers, located just off Camden Street in the heart of Dublin 2. Trinity College, Grafton Street, Temple Bar, and all...Located in Dublin’s Village Quarter, The Times Hostel - Camden Place offers cosy, clean and affordable accommodation to tourists and backpackers, located just off Camden Street in the heart of Dublin 2. Trinity College, Grafton Street, Temple Bar, and all...

Hostelli Hostellit - The Times Hostel - College Street

Times Hostel - College Street on yksi Dublinin uusimmista hostelleista. Sen tilat ovat modernit, tyylikkäät ja laadukkaat. Hostellin huoneet ovat kolmessa kerroksessa. HUOM: peruutusehdot – majoitus tulee perua viimeistään kaksi päivää ennen saapumista. Jos peruu lähempänä, veloitetaan koko majoituksen hinta. ...Times Hostel - College Street on yksi Dublinin uusimmista hostelleista. Sen tilat ovat modernit, tyylikkäät ja laadukkaat. Hostellin huoneet ovat kolmessa kerroksessa. HUOM: peruutusehdot – majoitus tulee perua viimeistään kaksi päivää ennen saapumista. Jos peruu lähempänä, veloitetaan koko majoituksen hinta. ...

Hotelli Hostellit - Uppercross House Hotel

Uppercross House Hotel was Built in the 1800’. Uppercross House Hotel is ideally situated on Dublin’s southside, two miles from the city centre, one and a half miles from the RDS, and Ballsbridge, and a short stroll from the imposing...Uppercross House Hotel was Built in the 1800’. Uppercross House Hotel is ideally situated on Dublin’s southside, two miles from the city centre, one and a half miles from the RDS, and Ballsbridge, and a short stroll from the imposing...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.