Megali Ammos - Azalea

8.4
Mahtava
8.4
Puhtaus 8.4
8.5
Sijainti 8.5
8.8
Henkilöstö 8.8
7.9
Palvelut 7.9
8.0
Comfort 8.0
8.5
Arvo 8.5
8.4
Kokonaisuus 8.4

About the place Aparthotel

Skiathosissa sijaitseva perheomisteinen Azalea Studios on aivan Ftelian rannan yläpuolella, ja sen rehevässä puutarhassa on grillausmahdollisuus sekä lasten leikkipaikka.

  • Pysäköinti paikan päällä
  • Ilmastointi
  • Ilmainen pysäköinti
  • 24h-vastaanotto
  • Baari
  • Ilmainen langaton internet (WiFi)

Info & Hinnat

Ympäristö

How to get there

Metro:

Good to know

Wi-Fi on saatavilla koko hotellissa ja se on maksuton.

Maksuton julkinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä, varausta ei tarvita.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Kaikki lapset ovat tervetulleita. Yksi alle 6-vuotias lapsi majoittuu hintaan 10 EUR/yö kun käytetään huoneessa olevia vuoteita. Kaikki alle 6-vuotiaat lapset majoittuvat hintaan 10 EUR/yö kun käytetään lisävuodetta. Kaikki ylimääräiset vanhemmat lapset tai aikuiset majoittuvat hintaan 25 EUR/yö kun käytetään lisävuodetta. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 1 lisävuode(tta).

Food

Available

Dorms details

Private room details

Security and safety

Check-in details
13:00
Check-in time

Check-out details
06:00 12:00
Check-out time

Tärkeää tietoa

Due to the Coronavirus, we strongly advise you to book a flexible rate with free cancellation. If you do not book a flexible rate with cancellation, you will not be entitled to a refund or a credit in case of a cancellation for any reason.
In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Ilmoitathan majoituspaikalle Azalea etukäteen arvioidun saapumisaikasi. Voit kirjoittaa sen Lisätietoja-kohtaan varausta tehdessäsi tai ottaa yhteyttä suoraan majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Viisumit konsulaatteihin

Varmistusviestejämme voidaan käyttää matkatodistuksina konsulaateissa
Varmistussähköpostiin voidaan liittää useita nimiä.

Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s