Manila - Z Hostel

8.2
Mahtava
7.5%
Tunnelma 7.5
8.5%
Henkilöstö 8.5
9.0%
Sijainti 9.0
8.0%
Puhtaus 8.0
8.5%
Rakennukset 8.5
8.5%
Turvallisuus 8.5
7.5%
Arvo 7.5
  • Laura
    Nice view of Makati from hostel
  • Aria
    Lovely hostel in Manila with a nice rooftop bar

Miten pääset hostellille

Lähettäjältä: Ninoy Aquino International Airport
Kävelymatka hostellille: 2 tunteja
Ajomatka hostellille: 27 minuutteja
Matka hostellille julkiselle kulkuneuvolla: 59 minuutteja
Ohjeet: FROM NINOY INTERNATIONAL AIRPORT: Kätevin tapa päästä Z Hostel on ottaa taksilla lentokentältä ja antaa kuljettajalle seuraavat ohjeet: 1. Pyydä kuljettajaa viedä sinut Kalayaan Ave. Makati kautta EDSA Northbound lähdössä Rockwell. 2. Aja Rockwellin läpi kohti Kalayaania. 3. Kalayaanin kohdalla näet Mini Stopin oikealla puolella. Tämä kulma on Don Pedro St.. Tee oikea käännös. Hostellimme on vasemmalla vain muutaman metrin päässä nurkasta. * DISTANCE: Noin 7-8 km ** MATKAAIKA: Est. 30-45 minuuttia, liikennöivät *** EST. FARE ilman liikennettä: Php 500 ja edellä hinta (Yellow Airport Taxi). Php 200 - 350 (White Taxi) Huomautus: Kerro aina kuljettajalle, että mittari syttyy. Suosittelemme pidättäkää tai uber taksi asiakkaillemme, koska lentokenttäkuljetukset ovat liian korkeita, varsinkin jos olet ulkomaalainen. Jokaisessa NAIA-terminaalissa on nimetty noutopisteet Grab-matkustajille, nimittäin Terminal 1: n tärkeimpien saapumisalueiden reunusalueelle, sisäpuolen saapumisalueelle Terminal 2: n laavujen 7 ja 8 välissä, toissijainen saapumisilmoitus rivien 5 ja 6 välissä Terminaalissa 3 ja terminaalin 4 reunuksen reunalla.

Ympäristö

How to get there

Oikea hiihtäjä vilkkaan liike-elämän keskustan keskellä Z Hostelin alue on sykkivä sydämenlyönti konseptikahviloista, ravintoloista, viehättävistä kahviloista ja monikulttuurisesta naapurustosta. Poblacion, Makati on tullut uusi hip Place, gastronominen hotspot. Z Hostelin kulmat ovat täynnä pankkiautomaatteja, rahansiirtäjiä, pesulapalveluja ja korealaisia ​​ravintoloita ja päivittäistavaroita. Ei tarpeeksi? Kävele kauemmas ja kaksi ostoskeskusta odottavat sinua.
Metro:
Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s