5.7
Keskimääräinen Arvosana
6.0%
Tunnelma 6.0
5.3%
Henkilöstö 5.3
6.0%
Sijainti 6.0
6.0%
Puhtaus 6.0
5.0%
Rakennukset 5.0
5.7%
Turvallisuus 5.7
5.7%
Arvo 5.7

Lissabon - The Elevator Hostel

Calçada do Lavra, 11, Lissabon, Portugali, 1150-208

Hostelli

Hostellin kuvaus

Olet ehkä kuullut Lissabonin erityisestä valosta. The Elevator Hostel on tapaus, jossa runsaasti ikkunoita, jotka tarjoavat eri näkökulmia kaupungin, se on kyse valosta. Vuonna vuosisataisessa rakennuksessa, joka on täysin uusittu viime vuonna, tarjoamme useita mukavia viihtyisiä alueita 4 sinun eduksesi.

Ympäristö

Se on havaittavissa aivan Lissabonin keskustassa ja silti tunnet naapuruston ilmapiiriä: todellisia ihmisiä, todellisia kauppoja, upeita valokuvakulmia ja runsaasti vehreyttä puistossa juuri takana. Se on miellyttävä ja hiljainen, mutta kaikki on helposti joko kävelyä tai julkisilla liikennevälineillä.

  • Ilmainen Internet/wi-fi
  • Ilmainen Vuodevaatteet
  • Ilmainen Matkatavarahuone/varasto
  • Ilmainen Vastaanotossa on tallelokero
  • Ilmainen Virta-adaptereita
Kaupunginosat
São José Pena
Maamerkit
25 de Abril Bridge (4.42 Km) Kirkko Nossa Senhora da Conceição Velha (1.18 Km) National Museum of Ancient Art (2.36 Km) Praça do Comércio (1.25 Km) Sé de Lisboa (1.15 Km) Chiado (0.85 Km) Santa Justa Lift (0.68 Km) Carmo Convent (0.66 Km)
Sopii hyvin
  • Hyvä kaupunkilomille
  • Hyvä kävelyyn

Info & Hinnat

Paikallisvero (Ei sisälly): 1,00€ henkilöä kohden per päivä

Payment type accepted: Mastercard, Visa, Cash

Sisäänkirjautujan minimi-ikä: 18-vuotias

Elevator Hostel ei ole valitettavasti kovin sopiva pyörätuolilla. Samasta syystä taksit eivät pudota sinua oikealle ovellemme. Kerro kuljettajalle pudottamalla sinut ravintolaan Solar dos Presuntos ja seuraa sitten kappaleita ylös.

Varmistusviestejämme voidaan käyttää matkatodistuksina konsulaateissa
Varmistussähköpostiin voidaan liittää useita nimiä.

Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s