8.4
Keskimääräinen Arvosana Mahtava
7.0%
Tunnelma 7.0
9.0%
Henkilöstö 9.0
10.0%
Sijainti 10.0
8.0%
Puhtaus 8.0
8.0%
Rakennukset 8.0
10.0%
Turvallisuus 10.0
7.0%
Arvo 7.0

Nairobi - TEST Nairobi Hostel

Harambee Avenue, Nairobi, Kenia - Katso kartta

Hostelli

Hostellin kuvaus

Lorem Ipsum on yksinkertaisesti teksti- ja painostusalan teksti. Lorem Ipsum on ollut alan vakiomalliteksti aina 1500-luvulta lähtien, jolloin tuntematon tulostin otti tyypin keittiön ja sekoitti sen tyypinäytekirjaan. Se on selviytynyt paitsi viisi vuosisataa, mutta myös harppaus sähköiseen leimaamiseen, joka pysyy olennaisesti muuttumattomana. Se julkaistiin 1960-luvulla julkaisemalla Letraset-arkkia, jotka sisälsivät Lorem Ipsum -kappaleita, ja viime aikoina työpöydällä p

  • Ilmainen Lentokenttäkuljetukset
Kaupunginosat
Barrio Gòtico, Ciudad Vieja

Info & Hinnat

  • Ilmainen Lentokenttäkuljetukset
  • Aula
  • Sukupuoli: Seka
  • Sisäänkirjautujan minimi-ikä: 18

Myyntivero (Ei sisälly): 1.5% hinta huonetta kohden per päivä

For bookings of 9 guests or less:
Front desk:
Minimum age of at least 1 person to check in at the front desk: 18

Asuntolat:
All ages are accepted

Yksityiset huoneet:
All ages are accepted

For refundable rates:
Due to the Coronavirus, If your cancel your booking, a credit to your account will apply for future bookings. Credits are valid 2 years on thousands of properties.

This property does not have the capability to enable guests to self-isolate due to the communal nature of its facilities.

This hostel may pre-authorise your card before arrival. Please make sure you have sufficient funds to cover the transaction or this booking may be cancelled and your deposit lost.

Varmistusviestejämme voidaan käyttää matkatodistuksina konsulaateissa
Varmistussähköpostiin voidaan liittää useita nimiä.

Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s