8.5
Keskimääräinen Arvosana Mahtava
8.4%
Tunnelma 8.4
9.4%
Henkilöstö 9.4
8.5%
Sijainti 8.5
8.3%
Puhtaus 8.3
7.7%
Rakennukset 7.7
9.4%
Turvallisuus 9.4
8.0%
Arvo 8.0

Amsterdam - Shelter Jordan Hostel

Bloemstraat 179, Amsterdam, Alankomaat, 1016 LA - Katso kartta

Hostelli

Hostellin kuvaus

Koska hostellissamme on vain alle 100 sänkyä, se on pienempi kuin monet Amsterdamissa luoden tunnelman, jossa on helppo tuntea olonsa kotoisaksi ja saada ystäviä. Etupihan puutarha on loistava paikka hengata, kun aurinko paistaa ja voit ostaa drinkkejä, naposteltavaa ja ruokaa kahvilasta.

Ympäristö

Jordaanin alue on täynnä hurmaavia katuja, pittoreskeja kanaaleja ja kiehtovia piilossa olevia pihoja.
Koe aito Amsterdam vilkkailla katumarkkinoilla, kuuluisissa coffeeshopeissa ja tulppaani- ja juustomuseoissa. Tämä alue on kuuluisa trendikkäistä putiikeistaan sekä lukemattomista ravintoloistaan ja kahviloistaan.

  • Ilmainen Kiertoajeluita
  • Ilmainen Huopa
  • Ilmainen Kaupungin karttoja
  • Ilmainen Internet/wi-fi
  • Ilmainen Turvalokerot
  • Ilmainen Vuodevaatteet
  • Ilmainen Matkatavarahuone/varasto
Kaupunginosat
Amsterdam Centrum, Jordaan
Maamerkit
Westerkerk (0.45 Km) Anne Frankin talo (0.52 Km) Béguinage (0.97 Km) Amsterdam museo (0.97 Km) Dam -aukio (1.07 Km) Kuninkaallinen palatsi (1.07 Km) Kukkatori (1.23 Km) Munttoren (1.29 Km)

Info & Hinnat

Voit sosiaalisoida ja tavata muita joka päivä hostellimme kahvilassa. Liity seuraamme kotiruoan äärelle, hengaa kahvilassamme tai osallistu johonkin aktiviteeteistamme. Voit myös vapaasti heittää tikkaa, pelata lautapelejä ja lukea kirjoja pienestä kirjastostamme.

  • Hiustenkuivaaja: Pyynnöstä

City tax (Ei sisälly): 7.00% henkilöä kohden per päivä

Visitors tax (Ei sisälly): 3,00€ henkilöä kohden per päivä

For bookings of 8 guests or less:
Front desk:
Minimum age of at least 1 person to check in at the front desk: 18

Asuntolat:
Minimum age to stay in a dorm for the dates you have selected: 18

Yksityiset huoneet:
Minimum age to stay in a private room for the dates you have selected: 18

For refundable rates:
Due to the Coronavirus, If your cancel your booking, a credit to your account will apply for future bookings. Credits are valid 2 years on thousands of properties.

This property does not have the capability to enable guests to self-isolate due to the communal nature of its facilities.

Payment type accepted: Mastercard, Visa, American Express, Cash, Visa Electron, Maestro

Ei piilokuluja - verot on valmiiksi liitetty edullisiin hintoihin. Vain naisille tarkoitettu kerros. Voit valita huoneista, joissa on 4-18 makuupaikkaa ja yhteiset kylpyhuoneet. Suuremmissa makuusaleissa on seinät sänkyjen välillä. Meillä on ilmaisia lokeroita, tuo oma lukkosi.

This hostel may pre-authorise your card before arrival. Please make sure you have sufficient funds to cover the transaction or this booking may be cancelled and your deposit lost.

Varmistusviestejämme voidaan käyttää matkatodistuksina konsulaateissa
Varmistussähköpostiin voidaan liittää useita nimiä.

Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s