8.5
Keskimääräinen Arvosana
8.5%
Tunnelma 8.5
8.5%
Henkilöstö 8.5
8.0%
Sijainti 8.0
8.5%
Puhtaus 8.5
8.5%
Rakennukset 8.5
9.0%
Turvallisuus 9.0
8.5%
Arvo 8.5

Boquete - La Jungla Experience Hostel

41, Boquete, Chiriqui, Panama, 0413

Hostelli

Miten pääset hostellille

Get to hostel by car
Ohjeet: Boquetin kaupungista pää etelään pitkin päätietä (Via Boquete) kohti Davidia. Aja n. 5 km (3 mailia) ja katsele huolellisesti punaista katettua A-kehystehoa, jossa on kuuma vaaleanpunainen penkki (vasemmalla puolella). Olemme kadun toisella puolella suuresta seminaarista. Daavidin kaupungista päästä pohjoiseen kohti Boquetea pitkin päätietä pitkin (Via Boquete). Aja noin 40 km, kunnes pääset Alto Boqueteen ja etsi kuumaa vaaleanpunaista penkää oikealla puolella - punaisen katon, A-runko-talon edessä. Käänny oikealle soran ajotieltä. Jos näet Ivanin Supermercado / Ferreteria, olet mennyt liian pitkälle! La Jungla Experience on kadun toisella puolella suuresta Seminariosta.
Get to hostel by bus
Kävelymatka hostellille: 1 minute
Ohjeet: Voit myös ottaa bussilla Boqueten keskustassa Alto Boqueteen alle alle yhden dollarin (HUOMAA - Kun Boquete on DAVID-bussi tai muu bussi - muista lähteä El Seminario # 2 -bussipysäkille, uuteen paikkaamme ja välttää tarpeettomat viivästykset ja linja-autojen hinnat). Voit yleensä ottaa kiinni bussilla Mandarinin mini-supermarketin edessä, joka on oikealla puolella ja Parque Municipalin kadun toisella puolella. Kävele kadun yli ja löydät La Jungla -kokemuksen, jossa on kuuma vaaleanpunainen penkki, punaisen katon, A-runko-talon edessä.

Kartat

Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s