8.3
Keskimääräinen Arvosana Mahtava
9.0%
Tunnelma 9.0
8.0%
Henkilöstö 8.0
8.0%
Sijainti 8.0
8.0%
Puhtaus 8.0
8.0%
Rakennukset 8.0
8.0%
Turvallisuus 8.0
9.0%
Arvo 9.0

Ibiza - Ibiza Beach Camp

Avinguda Punta Arabí 159, Ibiza, Espanja, 07845 - Katso kartta

Hostelli

Hostellin kuvaus

Voit saapua ja lähteä päivästä ja pysyä niin kauan kuin haluat (vähintään 2 yötä). Kun lähdet leiriin, sinut tervehtyy tervetullut oluella tai sangrialla, joka näytetään telttaisi kotiin ja suuntautuu (ranta on näin, oluet ovat tuolla tavalla). Sitten aloitamme pyhien aikojen. Teemme päivittäin joogaa, siellä on snorklausta, kallion hyppy, parkitus, uinti, oh ja juominen.

Ympäristö

Sijaitsee kauniilla Cala Martina, jossa ranta on upea ja vibe on hieman jäähdytetty. Meidän retkeilymme on vain 50 metrin päässä rannasta, joten helppo kävelymatkan päässä merestä, joka helpottaa sinun pihapiiriäsi tai vaihtoehtoisesti pudota sängystä ja avoimeen baariin koiran hiuksille tai ilmaisille päivittäisille jooga-istumuksillemme. Hotelli sijaitsee lähellä hyviä julkisen liikenteen yhteyksiä, joilla pääset saaren ympäri, tai jos haluat jäädä hieman lähemmäs kotoa, siellä on paljon baareja / ravintoloita.

 • Ilmainen Lounaspaketti/take away
Sopii hyvin
 • Hyvä aktiivilomille
Kaupunginosat
San Martin, Pueblo Nuevo

Info & Hinnat

Tarjoamme sinulle runsaan rynnäkön ja tee ranta-aterian, ja saamme kaiken irti päivänvalosta. Tulee auringonlasku, aloitamme entistä voimakkaammin nautittavaksi rajoittamattomasta juomastamme, kun valmistaudumme juhlatilaisuuteen. Puhumme kaupunkiin juhlimaan jossakin Ibizan kuumissa klubeissa tai tanssimme rannalla tähtien alla.

 • Huoneenluovutusaika
  Ajat jolloin huoneen voi luovuttaa:
  • Päivää: Every day
  • Alkaa: 12:00 AM (Keskiyö)
  • Loppuu: 11:00 AM
 • Vastaanottoaika
  Avoinna vuorokauden ympäri
 • Sukupuoli: Seka
 • Sisäänkirjautujan minimi-ikä: 18
For bookings of 9 guests or less:
Front desk:
Minimum age of at least 1 person to check in at the front desk: 18

Asuntolat:
Minimum age to stay in a dorm for the dates you have selected: 18

Yksityiset huoneet:
Minimum age to stay in a private room for the dates you have selected: 18

Payment type accepted: Mastercard, Visa, American Express, Cash

Tämä on aikuisten leirintäalue, joka johtuu suurelta osin vapaan virtaavan alkoholin käytöstä, joten alle 18-vuotiaat eivät ole sallittuja. Vastaanotto on avoinna klo 9.00 (jos saapuu varhain, vain pudota laukut ja ota olut) Lähtö klo 11.00, mutta voit jättää laukut ja hengailla päivän. Ei lemmikkejä, emme voi olla vastuussa niistä. Ei murhatilaa! Nämä ominaisuudet ovat leirintäalue, joten "tarjotut huoneet" ovat telttoja.

Varmistusviestejämme voidaan käyttää matkatodistuksina konsulaateissa
Varmistussähköpostiin voidaan liittää useita nimiä.

Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s