Bahia - Hostel Sobrado25

7.9
Erittäin hyvä
8.0%
Tunnelma 8.0
9.0%
Henkilöstö 9.0
7.5%
Sijainti 7.5
7.5%
Puhtaus 7.5
7.5%
Rakennukset 7.5
7.5%
Turvallisuus 7.5
8.0%
Arvo 8.0
  • Alex
    Friendly hostel staff

Miten pääset hostellille

Get to hostel by bus
Kävelymatka hostellille: 7 minuutteja
Ohjeet: Praça da Sén bussipysäkiltä, ​​ensin kävele Piazza Terreiro de Jesus. Kävele Square Largo do Pelourinholle. Hostelli, joka on Blacksin Rosaries-kirkon vieressä.
Get to hostel by bus
Kävelymatka hostellille: 1 hour
Ohjeet: Ota bussi "Barroquinha" (R $ 3) linja-autoasemalta ja mene "Insinuante" -bussipysäkkiin, kadulle "Baixa dos Sapateiros". Houkutteleva on oranssi kauppa, helppo tunnistaa.

Ympäristö

How to get there

Hotel Sobrado 25 sijaitsee historiallisen keskustan sydämessä, joka on suuri ulkouima-kauppakeskus, sillä se tarjoaa lukuisia taiteellisia ja musiikillisia nähtävyyksiä. On keskittyminen baareja, ravintoloita, putiikkeja, museoita, teattereita, kirkkoja ja muita monumentteja, joilla on suuri historiallinen arvo. Nyt se on värikäs ja elvyttää Pelourinho, täynnä kulttuuritoimintaa ja tapahtumia, varsinkin yöllä. Myös Olodum-ryhmän harjoituksia, joka sunnuntai ja tiistai.
Metro:
Kaupunginosat:
Pelourinho
Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s