Hanoi - GA hostel

8.2
Mahtava
8.0%
Tunnelma 8.0
8.5%
Henkilöstö 8.5
8.0%
Sijainti 8.0
8.5%
Puhtaus 8.5
8.5%
Rakennukset 8.5
7.5%
Turvallisuus 7.5
8.5%
Arvo 8.5
  • Frank
    Super friendly staff in this Hanoi Hostel

About the place Hostelli

SIJAINTI: Vanha kortteli, Hanoi. Sijanti on erittäin keskeinen, kiireisten kujien siimeksessä, jotta vieraamme voivat nauttia hiljaisista öistä vietettyään pitkän päivän tutkien kaupunkia.

PARASTA HOSTELLISSAMME: Taiteellinen, kodikas tunnelma, isot kerrossängyt, yhteinen keittiö, jossa vieraamme voivat kokata omat ruokansa, ystävällinen ja superavulias henkilökunta. Olemme ylpeitä palvelustamme, kysy meiltä neuvoja, suosituksia ja kaikkea muuta. Lisäksi, ILMAISET lokerot, ILMAINEN puoli päivää kestävä kaupunkikierros, ILMAISTA teetä koko päivän ja ILMAINEN Netflix. Kaikki tämä erittäin edulliseen hintaan.

Internet/wi-fi
Ilmainen
Vuodevaatteet
Ilmainen
Matkatavarahuone/varasto
Ilmainen
Kiertoajeluita
Ilmainen
Yhteinen keittiö

Info & Hinnat

Ympäristö

How to get there

Address: 50 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam, 10000
Hostellimme on aivan keskellä kaikkea. Vain minuutin kävelymatka Beer streetille, jolla on kaikenlaista hauskaa koko päivän ja yön. 3 minuutin matka Hoan Kiem järvelle, missä voit rentoutua vilkkaan Hanoin keskellä. Katuruokakojut, kaikenlaiset putiikit, kahvilat, baarit, pubit aivan vieressäsi. Suurin osa Hanoin nähtävyyksistä (Ho chi minh rakennukset, museot, kirjallisuustemppeli) on vain 2-3 kilometrin päässä Ga-hostellilta, joten voit helposti kävellä niille.

Check-out details
11:00 AM 11:00 PM
Huoneenluovutusaika
6:00 PM
Myöhäinen huoneen luovutus: 0.00 USD

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

This property does not have the capability to enable guests to self-isolate due to the communal nature of its facilities.

Viisumit konsulaatteihin

Varmistusviestejämme voidaan käyttää matkatodistuksina konsulaateissa
Varmistussähköpostiin voidaan liittää useita nimiä.

Latest reviews

Nämä arvostelut on oikeiden, tässä kohteessa majoittuneiden asiakkaiden tekemiä.

Näytämme sinulle KAIKKi arvostelut: niin positiiviset, kuin negatiivisetkin, jotta sinä voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan ennen varaustasi. Jos olet majoittunut tässä hostellissa ja haluat tehdä arvostelun, ole hyvä ja kirjaudu "Oma Tili" osioon.

Adriana
7.9
Erittäin hyvä
Nice Location in Hanoi

Good location and quiet. Staff super friendly.

8
Tunnelma 8.0
8
Henkilöstö 8.0
7
Sijainti 7.0
8
Puhtaus 8.0
8
Rakennukset 8.0
7
Turvallisuus 7.0
9
Arvo 9.0
Frank
8.6
Mahtava
Super friendly staff in this Hanoi Hostel

The staff really works hard to make sure you are happy. Clean place.

8
Tunnelma 8.0
9
Henkilöstö 9.0
9
Sijainti 9.0
9
Puhtaus 9.0
9
Rakennukset 9.0
8
Turvallisuus 8.0
8
Arvo 8.0
Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s