Edinburgh - CoDE Pod Hostels - THE LoFT

9.1
Fantastinen
9.0%
Tunnelma 9.0
9.0%
Henkilöstö 9.0
9.0%
Sijainti 9.0
9.5%
Puhtaus 9.5
9.0%
Rakennukset 9.0
9.0%
Turvallisuus 9.0
9.0%
Arvo 9.0
  • Philip
    Good stay and I loved the "code" concept
  • Code
    Fantastic hostel

Miten pääset hostellille

Lähettäjältä: Edinburgh Airport
Kävelymatka hostellille: 2 tunteja
Ajomatka hostellille: 25 minuutteja
Matka hostellille julkiselle kulkuneuvolla: 38 minuutteja
Ohjeet: Linja-autolla Jos otat Airlink-bussin lentokentältä, voit poistua bussista Prince Street -bussilla. Mene suoraan ja käänny vasemmalle Frederick Street, käänny oikealle Rose Street sitten ottaa ensimmäinen kadun vasemmalle tavoittaa CODE. Raitiovaunulla Jos tulet raitiovaunulla lentokentältä, vie sitten Primark-kadun edestä Primarkin edessä. Kävele Prinssi-kadun ja Frederick-kadun risteykseen ja käänny oikealle Frederick-kadulle, siirrä ensin oikealle jälleen Rose-kadulle ja sitten ensimmäinen vasemmalle päästäksesi CODE: hen.
Get to hostel by bus
Kävelymatka hostellille: 10 minuutteja
Ohjeet: Kun olet saapunut Edinburghin linja-autoasemalle, seuraa St. Andrewsin aukiolle johtavaa uloskäyntiä. Voit joko kulkea diagonaalisesti St. Andrewsin aukiolla tai kävellä sen ympärillä, kunnes näet Sainsburyn Rose Streetin ja St. Davids kadun kulmassa. Mene Rose-kadulle ja noudata sitä, kunnes pääset 4. kadulle oikealle, kun olet ylittänyt Hanoverin kadun. Käänny oikealle päästäksesi CODE-hostelliin.
Lähettäjältä: Edinburgh Waverley
Kävelymatka hostellille: 9 minuutteja
Ajomatka hostellille: 10 minuutteja
Matka hostellille julkiselle kulkuneuvolla: 9 minuutteja
Ohjeet: Kun olet saapunut Waverley-juna-asemalle, noudata Princes-kadun päästä, kun olet Princes-kadulla, käänny vasemmalle ja noudata Princes-katu, kunnes Hanoverin katu. Käänny oikealle Hannoverin kadulle ja sitten ensin vasemmalle Rose kadulle ja toteutettava 4. kadulla oikealle päästäksesi CODE hostelle

Ympäristö

How to get there

Olemme kävelymatkan päässä useimmista tärkeimmistä nähtävyyksistä ja olemme kätevästi yhteydet lentokentälle ja lentokentälle. Juna- ja linja-autoasema ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hostellistamme.
Train station:
Waverley rautatieasema
Metro:
Kaupunginosat:
Princes Street
uusikaupunki
Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s