9.2
Keskimääräinen Arvosana Fantastinen
9.1%
Tunnelma 9.1
9.3%
Henkilöstö 9.3
9.4%
Sijainti 9.4
9.2%
Puhtaus 9.2
9.2%
Rakennukset 9.2
9.4%
Turvallisuus 9.4
9.2%
Arvo 9.2

Barcelona - Alternative Creative Youth Hostel Barcelona

Ronda Universitat 17, Barcelona, Barcelona, Espanja, 08007

Hostelli

Hostellin kuvaus

Meidän hostelli on paikka kulttuurivaihtoon, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki matkailijat, jotka tulevat Barcelonaan tutustumaan kaupungin taiteellisiin ja kulttuurisiin aarteisiin. ACYH on täydellinen tukikohta, josta voit tutustua tähän upeaan kaupunkiin, jossa on runsaasti historiaa, musiikkitapahtumia, näyttelyitä, taidemaailtoja jne. Jos etsit viihtyisää, superkeskusta, turvallista ja puhdasta hostellista, ACYH on täydellinen paikka sinulle. Täällä henkilökunta todella välittää kokemuksestasi ja on aina käytettävissä ja mielellään auttaa.

Ympäristö

ACYH sijaitsee aivan Barcelonan sydämessä, vain muutaman askeleen päässä kuuluisalta Las Ramblas -kadulta ja Plaza Catalunya -aukiolta, joka on lentokenttäbussin viimeinen pysäkki. Tärkeimmät nähtävyydet kuten "Casa Batlló" tai "La Pedrera", julkinen liikenne (lentokenttäkuljetus, metro, bussi, juna), 24h-supermarketit, baarit ja ravintolat ovat kaikki saatavilla lyhyen kävelymatkan päässä hostellilta. Voit jopa kävellä rannalle 30 minuutissa menemällä alas kaunis ja maailmankuulu La Rambla.

 • Ilmainen Kiertoajeluita
 • Ilmainen Kaupungin karttoja
 • Ilmainen Internet/wi-fi
 • Ilmainen Vuodevaatteet
 • Ilmainen Lokeroita yhteisissä tiloissa
Kaupunginosat
Dreta da l'Eixample Quadrat d'Or Distrito 2
Maamerkit
Barcelona Pavilion (2.26 Km) Las Ramblas (0.83 Km) Columbus-monumentti (0.83 Km) Casa Batlló (0.54 Km) Casa Milàsta (1.01 Km) Torre Agbar (2.66 Km) Sagrada Família (1.98 Km) Park Güell (3.18 Km)
Sopii hyvin
 • Hyvä kaupunkilomille
 • Hyvä kävelyyn
 • Hyvä perhelomille

Info & Hinnat

Hostelli ei ole vain luotu tarjoamaan budjettimajoitusta vaan myös kokouspaikka ihmisille kaikista elämänaloista. Yhdessä he voivat lähteä tutustumaan Barcelonan lukuisiin nähtävyyksiin. ACYH: n henkilökunta auttaa sinua matkustelemaan Barcelonassa ja todella välittää jokaisesta matkustajan kokemuksesta. Meidän tehtävämme on osoittaa teille Barcelona eri puolelta.

 • Ilmoittautumisaika
  Ajat jolloin huoneeseen voi ilmoittautua:
  • Päivää: Every day
  • Alkaa: 2:00 PM
  • Loppuu: 7:00 AM
 • Huoneenluovutusaika
  Ajat jolloin huoneen voi luovuttaa:
  • Päivää: Every day
  • Alkaa: 12:00 AM (Keskiyö)
  • Loppuu: 11:00 AM

Paikallisvero (Ei sisälly): 0,75€ henkilöä kohden per päivä

ACYH perustettiin halusta tarjota kohtuuhintaista majoitusta avoimille, seikkaileville, nuorille matkailijoille, jotka vierailevat Barcelonassa arvostamaan sen historiaa ja kulttuuria sekä jakamaan kulttuurinsa ja tarinoitaan muiden samanmielisten matkustajien kanssa. Hostellimme on hauska mutta ei puoluehostelto, jossa kunnioituksen käsitys on keskeinen hostellin filosofia.

For bookings of 8 guests or less:
Front desk:
Minimum age of at least 1 person to check in at the front desk: 16-vuotias

Asuntolat:
All ages are accepted

Yksityiset huoneet:
All ages are accepted

Payment type accepted: Mastercard, Visa, American Express, JCB, Cash, Visa Electron, Maestro

Sisäänkirjautuminen on klo 14.00 jälkeen. Lähtöaika on klo 11.00. Huomaathan, että myöhäiset uloskirjaukset veloitetaan toisesta yöstä. Kieltäydymme pääsemästä humalaan, pahoinpiteleviin tai pilattomiin henkilöihin. Huomaa, että ikäraja on 45. Hyväksymme alaikäiset, mutta heidän on oltava mukana aikuisen tai vanhempien lupaa pysyä hostellissa.

Varmistusviestejämme voidaan käyttää matkatodistuksina konsulaateissa
Varmistussähköpostiin voidaan liittää useita nimiä.

Sähköpostiosoite ei ole oikea. Täytä sähköpostiosoite Kirjoita aihe Kirjoita viesti Kirjoita lähettäjän nimi 1 toinen henkilö katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! %s muuta henkilöä katsoo tällä hetkellä tätä hostellia! Viimeinen varaus oli 1 tunti takaisin %s Viimeinen varaus oli %s tuntia takaisin %s Viimeinen varaus oli tänään %s Viimeinen varaus oli eilen %s Viimeinen varaus oli tällä viikolla %s