Hostellit kohteessa Madrid

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Madrid? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Madrid ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Madrid. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Madrid.

Tervetuloa Madridiin

Oletko valmis tyylikkääseen hostellimajoitukseen? Tämä Espanjan pääkaupunki sijaitsee maan keskellä ja tarjoaa matkailijoille maailmankuuluja museoita ja nähtävyyksiä, mielenkiintoisia putiikkeja, herkullisia tapaksia ja tietysti Espanjan väsymättömän ja ainutlaatuisen yöelämän. Valmistaudu mielenkiintoisiin päiviin ja villeihin öihin, jotka jatkuvat aina aamunkoittoon saakka.   Tämä ei tosiaan tarkoita sitä, että Madrid ei sopisi reppumatkaajille. Matkustat sitten yksin, tai ryhmän jäsenenä, tulet varmasti löytämään budjetillesi ja tarpeillesi sopivan hostellin Madridin laajasta valikoimasta. Keskustan hostelleista kannattaa sinun tutustua ainakin Palacion, Sol:in ja Cortes:in alueiden tarjontaan. Nämä aluet ovat täynnä nähtävyyksiä ja baareja. Esimerkiksi Palacio Real ja Plaza Mayor. Hyviä kohteita ovat myös Malasana:n ja Justica:n kiemurtelevat pikkutiet, joiden varrella on paljon kuhisevia ravintoloita ja kahviloita.Valitset sitten minkä tahansa kaupungin kohteista, on heti hostellisi oven ulkopuolella energinen, uniikki ja elegantti Madrid. 

Postitoimiston panoraama

Historiallisen postitoimiston, eliPalacio de Comunicacionesin, katolta on uskomattoman hienot näköalat kaupunkiin. Vielä parempaa on se, että sisäänpääsy on ilmainen!

Verkkosivu: www.centrocentro.org/centro/home

Osoite: Plaza Cibeles, 1, 28014 Madrid, Madrid, Spain

Kaupunginosa: Cortes

Calle Huertas

Hostelliryhmät rakastavat tehdä baarikierroksiaCalle Huertasin alueella, eikä ihme, sillä promoottorit jakavat ilmaisia sangrialasillisia ja paikallista chupito-viinaa.

Kaupunginosa: Cortes

Retiro Parkin promenadi

Lähde ulos hostellistasi aikaisin sunnuntaiaamuna ja liity paikallisten mukaan Retiro Parkkiin. Katsele nukke-esityksiä, tarot-korttien lukua ja kuuntele katumuusikoiden soittoa.

Osoite: Plaza de la Independencia, 7, 28001 Madrid, Madrid, Spain

Kaupunginosa: Cortes

Prado

Suuntaa suoraan hostellistasi yhteen maailman kuuluisimmista taidemuseoista.Pradossa säilytetään 1100-1800 taide-aarteita ja se on juuri siitä syystä yksi Madridin suosituimpia nähtävyyksiä. Alle 25-vuotiaat opiskelijat pääsevät sisään ilmaiseksi. Sunnuntaisin on kaikille ilmainen sisäänpääsy.

Verkkosivu: www.museodelprado.es

Osoite: Paseo del Prado, s/n, 28014 Madrid, Spain

Palacio Real

Palacio Real on Espanjan kuningasperheen virallinen ja ylellinen asunto. Palatsissa on myös taidenäyttelyitä, joita pääsee katsomaan ilman erillismaksua. Sopii täydellisesti reppumatkaajan budjettiin.

Verkkosivu: www.patrimonionacional.es

Osoite: Calle Bailén, s/n, 28071 Madrid, Spain

Kaupunginosa: Hortaleza

Santiago Bernabéu

Jalkapallofaneille on vain yksi paikka, jossa on pakko vierailla. Se on tietenkin 81 000 istumapaikkainenSantiago Bernabéu, joka on Real Madridin kotistadion. Real Madrid dominoi Espanjan jalkapalloliigaa, yhdessä rakkaan kilpakumppaninsa Barcelonan kanssa.

Verkkosivu: www.realmadrid.com/en

Osoite: Av de Concha Espina, 1, 28036 Madrid, Spain

Kaupunginosa: Chamartín

Reina Sofia Museo

Reina Sofia Museo sijaitsee osoitteessa Santa Isabel, 52 Madrid. Museossa on hieno kokoelma 1900 ja 2000-luvun taideteoksia, kuten Picasson kuuluisa Guernica ja Mirón, sekä Dalín teoksia. Sisäänpääsy on ilmainen kaikkina arkipäivinä, paitsi tiistaina, kello 19:00-21:00, sekä lauantai- ja sunnuntai iltapäivinä 10:00-14:30.

Verkkosivu: www.museoreinasofia.es

Osoite: Calle de Santa Isabel, 52, 28012 Madrid, Spain

Kaupunginosa: Embajadores

Templo de Debod

Templo de Debod on oikea Egyptiläinen temppeli aivan Espanjan ytimessä. Sen historia ulottuu 200-luvulle E.A.A ja se tuotiin Madridiin 1960-luvulla Aswanin padon rakennuksen jälkeen.

Verkkosivu: www.madridtourist.info/debod_temple.html

Osoite: Calle Ferraz, 1, 28008 Madrid, Madrid, Spain

Kaupunginosa: Moncloa-Aravaca

Malasaña

Malasaña on edullinen ja reppumatkaajille soveltuva alue, jossa on paljon baareja, vaihtoehtokauppoja ja erilaisia musiikkikohteita. Nuoriso viihtyy hyvinMalasaña, erityisesti sen keskustassa Plaza del Dos de Mayolla.

Konsertteja Edullinen Vänkä

Sol

Sol on Madridin kulttuurikeskus ja sen on joskus sanottu olevan Espanjan fyysinen keskipiste. Kaikki kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan päässäSolista, joten se on erinomainen paikka majoittua hostellissa. Alueella on eläväisiä baareja ja erityisesti keskustan itäpuolella sijaitseva Huertasin alue houkuttelee nuoria juhlijoita.

Keskeinen Turisti Baarit

Chueca

Jos etsit hostellia alueelta, jossa on rento meno, kannattaa sinun tutustuaChuecaan.Chueca sijaitsee Justician alueella, aivan Madridin homoyhteisön ytimessä.

Ihmisten bongausta Trendikäs Tanssia

San Antonio de la Florida (Kesäkuu)

Madridin suurin katujuhla järjestetään Moncloassa 13. kesäkuuta. Perinteisesti naiset laittavat kätensä San Antonion kirkossa olevaan suihkulähteeseen, joka on täynnä nastoja ja mitä enemmän nastoja käsiin tarttuu, sitä onnekkaampia he tulevat olemaan rakkaudessa.

Kaupunginosa: Moncloa-Aravaca

Nuestra Señora de las Victorias

Nuestra Señora de las Victoriasia juhlitaan Tetuánin alueella ja sen ympärillä heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Juhlien aikana tarjolla on konsertteja ja muita tapahtumia.

Kaupunginosa: Chamartín

Los Veranos de la Villa

Jos majoitut hostellissa Madridissa kesäkuun ja syyskuun välisenä aikana, voit osallistua yhteen tai useampaanLos Veranos de la Villan tapahtumista.Los Veranos de la Villa on kaupungin taidefestivaali, johon kuuluu musiikkia, tanssia, elokuvia, teatteria, oopperaa ja muita esityksiä.

Verkkosivu: http://www.veranosdelavilla.com/

San Juanin festivaali

Jos olet päättänyt majoittua Retiro Parkin lähellä sijaitsevaan puistoon, onSan Juanin juhlia vaikea olla huomaamatta. Juhlat valtaavat koko puiston 23-24.6. Ensimmäisen juhlapäivän iltana järjestetään ilotulitus.

Osoite: Plaza de la Independencia, 7, 28001 Madrid, Madrid, Spain

Kaupunginosa: Cortes

Madridin Karnevaalit

Viisipäiväiset Mardridin karnevaalit järjestetään helmikuussa. Karnevaaleilta voit odottaa mahtailevia ja kekseliäitä asuja, etenkin Retino Parkista lähtevässä kulkueessa. Kulkue kiertää kaikki kaupungin tärkeimmät maamerkit.

Verkkosivu: www.carnavalmadrid.com

Osoite: Plaza de la Independencia, 7, 28001 Madrid, Madrid, Spain

Kaupunginosa: Cortes

Festimad

Festimad on kaksi päivää kestävä festivaali, joka järjestetään vuosittain joko toukokuussa tai kesäkuussa. Tapahtuma järjestetään yleensä Bellas Artesin rakennuksessa Móstolesissa.

Verkkosivu: www.festimad.es

Osoite: Calle de Alcalá, 42, 28014 Madrid, Spain

Kaupunginosa: Ciudad Lineal

Electrónica En Abril (Huhtikuu)

Madridin totisimmat electronicafanit rakastavatElectrónica En Abrilil kolme päivää kestäviä festivaaleja. Tapahtuma järjestetään keväisin La Casa Encendidan kulttuurikeskuksessa.

Osoite: La Casa Encendida Ronda de Valencia, 2, 28012 Madrid, Madrid, Spain

Festival d'Otoño (Madridin syysjuhla)

Festival d'Otoño sopii erityisesti kulttuurista kiinnostuneille reppumatkaajille. Tapahtuman aikana kaupungissa järjestetään teatteri- ja tanssiesityksiä, valokuvausta ja näyttelyitä, sekä livemusiikkia ja elokuvia.

Verkkosivu: http://www.madrid.org/fo/2014-2015/es/index.html

La Musa

Jos haluat herkullisia tapaksia edulliseen hintaan, suosittelemmeLa Musaa. Ravintolalla on kolme haaraa, joita hallinnoi samat ihmiset. Kaikki ketjun ravintoloista ovat keskeiselle sijainnilla.

Osoite: Calle de Manuela Malasaña, 18-28004 Madrid

Kaupunginosa: Keskus

Puhelin: 914 48 75 58

Sähköposti: lamusa@grupolamusa.com

Naif

Jos majoitut Malasañan hostellissa ja sinun tekisi mieli hampurilaista, on meillä juuri sinulle sopiva ravintola mielessä. Naif, sijaitsee Barrio de las Letrasilla ja tarjoilee erinomaisia hampurilaisia, voileipiä ja Meksikolaista ruokaa.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/naifmadrid

Osoite: Calle de San Joaquín, 16, Madrid 28004

Kaupunginosa: Keskus

Puhelin: 910 07 20 71

Chocolatería San Ginés

Pitkän bileillan päätteeksi sinun on pakko kokeilla churroja suklaalla. Uppopaistettua taikinaa, jota dipataan paksuun kaakaoon. Tunnetuin churropaikka onChocolatería San Ginés.

Osoite: Pasadizo San Ginés, 5, 28013 Madrid

Kaupunginosa: Sol

Puhelin: 913 65 65 46

Hare Krishna -keskus

Jos sinua ei haittaa istua lattialla, saatHare Krishna keskuksesta edullisen ja maittavan kasvisruokalounaan.

Osoite: Calle del Espíritu Santo 19

Kaupunginosa: Keskus

Puhelin: 915 21 30 96

El Tigre

El Tigre on kiireinen ja äänekäs ravintola, joka on reppumatkaajien suosiossa runsaiden tapas-annostensa takia, joita tarjoillaan ilmaiseksi jokaisen ostetun juoman seurana.

Osoite: Calle de las Infantas, 30 Madrid 28004

Kaupunginosa: Justicia

Puhelin: 915 32 00 72

Barco

YksiMalasaña suosituimmista baareista onBarco. Baari vetää puoleensa niin paikallisia, kuin reppumatkaajiakin tarjoamalla sekoituksen klubi-iltoja, flamencoa ja livemusiikkia.

Verkkosivu: http://www.barcobar.com/

Osoite: Calle del Barco, 34, 28004

Kaupunginosa: Keskus

Puhelin: 915 31 77 54

El Intruso

El Intrusossa on livemusiikkia ja sisäänpääsy on usein ilmainen. Suunniteltujen keikkojen ohellaEl Intrusossa on myös jammailuiltoja: fuusiota maanantaina ja jazzia tiistaina. He tarjoilevat myös erinomaisia mojitoja...

Verkkosivu: www.intrusobar.com

Osoite: Calle de Augusto Figueroa, 3, 28004 Madrid

Kaupunginosa: Justicia

Fabrica Maravillas

Maistuisiko sinulle välillä jokin muu olut kuin Estrella?Fabrica Maravillas tarjoaa erinomaisia oluita, jotka pannaan heidän omissa tiloissaan.

Verkkosivu: http://fabricamaravillas.com/

Osoite: Calle de Valverde, 29, 28004 Madrid

Kaupunginosa: Keskus

Puhelin: 915 21 87 53

Joy Madrid

Yksi kaupungin tunnetuimmista klubeista on vanhaan teatteriin perustettuJoy Madrid (joka tunnetaan myös nimellä Joy Eslava). Klubin laajaan tarjontaan kuuluu dancea, lattareita, kabareeta ja paljon muuta. Tulet tanssimaan koko matkan takaisin hostelliisi.

Verkkosivu: http://www.joy-eslava.com/Joy_Madrid/Bienvenida.html

Osoite: Calle de Arenal, 11, 28013

Kaupunginosa: Sol

Puhelin: 913 66 37 33

El Son

Tee vaikutus muhin hostellisi asukkaisiin uusilla salsataidoillasi.El Son tarjoaa hauskoja ja rentoja salsailtoja, joissa ihmisten ei tarvitse ottaa tanssimista niin vakavasti.

Verkkosivu: http://www.discotecaelson.com/en

Osoite: Calle de la Victoria, 6, 28012

Kaupunginosa: Sol

Puhelin: 915 23 26 09

El Rastro

El Rastron ulkoilmatori on suosittu vierailukohde. Tori järjestetään sunnuntaisin kello 9:00-15:00 Ribera de Curtidoresin alueella ja läheisillä kaduilla. Käy vaikka hakemassa rihkamaa, jolla voit koristella hostellihuoneesi.

Osoite: Calle Ribera de Curtidores, s/n, 28005 Madrid, Madrid, Spain

Kaupunginosa: Keskus

Antigua Casa Crespo

Vuonna 1836 perustettuAntigua Casa Crespo on paras paikka ostaa Espanjalaisia espadrillesejä. Värikkäät, kevyet ja kestävät, tällaiset pitäisi jokaisella reppumatkaajalla olla rinkassaan.

Verkkosivu: http://www.antiguacasacrespo.com/

Osoite: Calle Divino Pastor, 29, 28004 Madrid

Kaupunginosa: Keskus

Puhelin: 915 21 56 54

The Storage

The Storage on suuri vintagekauppaMalasañassa. Kauppa on pullollaan vanhanaikaisia vaatteita, erityisesti Amerikkalaisella vivahteella. Kauppa on myös itsessään tyylikäs. Puiset lattialaudat ja metalliset hyllyt antavat kaupalle karun, varastomaisen tuntuman.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/thethestorage/

Osoite: Calle Velarde, 1, 28004 Madrid

Puhelin: 914 45 05 12

Madrid-kortit

Madrid kortin voit ostaa Madridin turisti-infosta, Plaza Mayorilta. Kortilla pääset ilmaiseksi yli 40 museoon ja ohjatulle kierrokselle, sekä muita hyviä alennuksia.

Ilmaiset museopäivät

Jos olet varannut hostellisi sopivaan aikaan, voit säästää paljon sisäänpääsymaksuissa. Monet museot ovat auki ilmaiseksi 2.5 (virallinen päivä, Madridin alueella), 18.5 (kansainvälinen museopäivä), 12.10 (Hispanidadin päivä) ja 6.12 (perustuslainpäivä).

Suuntaa baariin

Tämä reppumatkaajille suunnattu vinkki sopii kaikkiin Espanjan kaupunkeihin: istu baaritiskille ja nauti juomaa sekä tapaseja. On kalliimpaa istua pöydässä, kuin baarissa. Myös ulkona istuminen on kalliimpaa kuin sisällä.

Lentokentät

Madridin Barajas –lentokentällä on neljä terminaalia. Suurin osa kansainvälisistä lennoista lähtee ja saapuu terminaalista 1. Kaupungin keskustaan ja hostellillesi pääset kätevästi sekä bussilla, että metrolla. Kaksi bussilinjaa operoi lentokentän ja keskustassa sijaitsevan Avenida de American välillä. Numero 200 pysähtyy terminaaleilla 1,2 ja 3 ja bussilinja 204 palvelee terminaalia 4.

Lentokenttä on metroalueen A sisällä. Linja 8 lähtee terminaali 2:sen toisesta kerroksesta. Vaihda metroa joko Mar de Cristal –pysäkillä (linja 4) tai Nuevos Ministerios (linja 10), josta pääset Alonso Martinezin asemalle ja sitä kautta linjalla 2 Gran Via:lle kaupungin keskustaan.

Junalla

Etelä- tai Itä-Espanjaan suuntaavat reppumatkaajat lähtevät todennäköisesti Atocha:n juna-asemaa, joka tunnetaan paremmin myös nimellä Puerta de Atocha. Asemalta on hyvät yhteydet bussiasemalle, lentokentälle ja muille juna-asemille. Kansainväliset yhteydet ja junat Bilbaoon, Salamancaan, Avilaan, Santiage de Compostelaan, A A Coruñaan, Valladolidiin ja Burgosiin saapuvat ja lähtevät Chamartinin juna-asemalta.

Bussilla

Madridin pääbussiasema on Méndez Alvaro, joka tunnetaan myös nimellä Estación del Sur (eteläasema). Bussit pohjoiseen ja koilliseen kuten Barlelonaan, Bilbaoon, San Sebastianiin, Santanderiin, Vitoriaan ja Burgosiin lähtevät ja saapuvat Avenida de Americalle. Asema on lähellä Atocha:n asemaa ja Pacifico-metropysäkkiä (linjat 1 ja 6).

Liikkuminen

Varaa bussilippu ennakkoon osoitteesta: www.movelia.es. 10 matkan metrobus-lippua voi käyttää kaikissa alueen A metroissa ja busseissa. Lippuja voit ostaa metro- ja bussiasemilta, sekä tupakka- ja lehtikioskeista ympäri kaupunkia.

Voit myös hankkia turistimatkakortin, jolla saat halvemmat matkat kaikissa Madridin julkisen liikenteen ajoneuvoissa.


Kieli: Espanja

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220 volttia, 50 Hz – pyöreitä kaksipinnisiä pistokkeita käytetään laajasti

Aikavyöhyke: GMT+1

Suuntanumerot: +34 Espanjaan, 91 Madridiin


Postitoimisto: Oficina de Correos, Calle de Martín de los Heros, 57, 28008 Madrid. Puh 915 47 41 33

Sairaalat
Hospital Ramón y Cajal, Ctra. De Colmenar Viejo Km 9100, 28034. Puh 913 36 80 66.

Hospital a Paz, Pº de la Castellana 261, 28046. Puh 917 277 000, 917 27 73 39 (Tapaturmat ja hätätilanteet)

Hospital General Universitario Gregorio Marañón, C. Doctor Esquerdo 46, 28007. Puh 915 86 85 56, 915 86 85 05 (Tapaturmat ja hätätilanteet)

Turisti-info: Plaza Mayor, Casa de la Panadería, Plaza Mayor, 27, 28012; Puh 915 88 16 36

Tavanomaiset aukioloajat:

Suurin osa supermarketeista ja tavarataloista on auki koko päivän kello 10:00-21:00 maanantaista sunnuntaihin. Osa kaupoista kaupungin keskustassa on auki 22:00 asti, mutta pienempien asuinalueiden kaupat saattavat sulkeutua 14:00-17:00 ja aukeavat uudelleen 20:30 asti.

Hätänumerot: 112 on yleinen hätänumero. 098 on 24h apteekin numero. Keskuspoliisiaseman (Comisaría de policía Madrid-Centro) numero on 915 48 79 85.

Hostelli Hostellit - Hostel MeetingPoint

The hostel is within walking distance of many places of cultural interest, like the Prado Museum or Buen Retiro Park, which are a 20 minute walk away. Across from to Almudena Cathedral and the Royal Palace.

Hostelli Hostellit - Mola! Hostel

Because traveling on your own does not mean that you want to be on your own And when you travel with friends you don't want to waste a minute. Near la Puerta del Sol..near to everything.

Hostelli Hostellit - Safestay Madrid

Safestay Madrid is located at 22 Calle Sagasta, in one of the best districts in Madrid, within easy walking distance of areas such as Castellana, Sol, Gran Vía, Chueca and Fuencarral. It is extremely well connected to public transport, two metro stations just a few meters away from the hostel, which connects to 5 different lines. The Alonso Martínez metro stop connects to lines 5, 10 and 4, while the nearby Bilbao stop connects to lines 1 and 4. The district has the best atmosphere in the city.

Hostelli Hostellit - I Love Madrid Hostel

When night falls, you can enjoy the nightlife of Madrid. The center of Madrid has always been famous for its party and nightlife. In places like the Fontana de Oro, located right in front of us, is one of the most classic and old pubs in all Madrid you will enjoy the best company and live music every night. All the nearby streets offer you endless bars, pubs and discos where you can enjoy the night in Madrid.

Hostelli Hostellit - Far Home Atocha

About us Located in Calle Atocha, in the city center of Madrid, just 250 meters from Plaza Mayor Square and 300 meters from Sol Square, Far Home Atocha is a stylish and modern-designed hostel with air conditioned, free Wi-Fi ,...About us Located in Calle Atocha, in the city center of Madrid, just 250 meters from Plaza Mayor Square and 300 meters from Sol Square, Far Home Atocha is a stylish and modern-designed hostel with air conditioned, free Wi-Fi ,...

Hostelli Hostellit - Madrid Motion Hostel

Madrid Motion Hostel is a brand new youth hostel located at Madrid's very city centre. Our hostel offers you bedrooms for 2 to 6 people with private bathrooms, buffet breakfast included in the price and a wide set of common...Madrid Motion Hostel is a brand new youth hostel located at Madrid's very city centre. Our hostel offers you bedrooms for 2 to 6 people with private bathrooms, buffet breakfast included in the price and a wide set of common...

Hostelli Hostellit - Ok Hostel Madrid

About us Welcome to our hostel in which every room has A/C. Everyday we host social events (dinner, beerpong, barcrawl...) that you will love. You must come and discover our great location, with an amazing service provided by an international...About us Welcome to our hostel in which every room has A/C. Everyday we host social events (dinner, beerpong, barcrawl...) that you will love. You must come and discover our great location, with an amazing service provided by an international...

Hostelli Hostellit - The Hat Madrid

About us The Hat is the first Boutique Hostel in Madrid. Located in a palace in the best touristic area of the city, in Plaza Mayor, just 3 minutes on foot from Puerta del Sol, Gran Via and La Latina,...About us The Hat is the first Boutique Hostel in Madrid. Located in a palace in the best touristic area of the city, in Plaza Mayor, just 3 minutes on foot from Puerta del Sol, Gran Via and La Latina,...

Hostelli Hostellit - Far Home Hostel

Far Home Hostel in Madrid is the perfect election for travelers seeking a modern and elegant hostel located in the heart of Madrid where they can go out and explore the major tourist spots of the city within walking distance...Far Home Hostel in Madrid is the perfect election for travelers seeking a modern and elegant hostel located in the heart of Madrid where they can go out and explore the major tourist spots of the city within walking distance...

Hostelli Hostellit - Cat's Hostel Madrid

Cat's Hostel on uusi hostelli Madridin keskustassa. Tiedämme, kuinka miellyttää vieraitamme: siistit ja mukavat tilat sekä keskeinen sijainti, viihdyttävä alue ja vilkas yöelämä. Huoneissa 4-14 sänkyä ja niillä on yhteiset vessat. Huoneemme ovat mukavia, puhtaita ja nykyaikaisia. Cat's Hostel on...Cat's Hostel on uusi hostelli Madridin keskustassa. Tiedämme, kuinka miellyttää vieraitamme: siistit ja mukavat tilat sekä keskeinen sijainti, viihdyttävä alue ja vilkas yöelämä. Huoneissa 4-14 sänkyä ja niillä on yhteiset vessat. Huoneemme ovat mukavia, puhtaita ja nykyaikaisia. Cat's Hostel on...

Hostelli Hostellit - Mad4you Hostel

About us -We are located in the middle of the trendy Malasaña neighborhood in Madrid city center, where our friendly staff is ready with tips and advice to help you experience Madrid to the fullest. -Our building has been newly...About us -We are located in the middle of the trendy Malasaña neighborhood in Madrid city center, where our friendly staff is ready with tips and advice to help you experience Madrid to the fullest. -Our building has been newly...

Hostelli Hostellit - Los Arcos

About us With more than 30 year experience , you found all that you need for a quite stay Accommodation The property has 15 rooms, all with private bath, TV, bed, fan and free WiFi throughout the Hostel Services and...About us With more than 30 year experience , you found all that you need for a quite stay Accommodation The property has 15 rooms, all with private bath, TV, bed, fan and free WiFi throughout the Hostel Services and...

Hostelli Hostellit - Way Hostel

We're located in the quiet neighbourhood of Tirso de Molina, just around the corner from Puerta del Sol, the neuralgic centre of Madrid. We have selected our location in order to have all of the main touristic spots in walking...We're located in the quiet neighbourhood of Tirso de Molina, just around the corner from Puerta del Sol, the neuralgic centre of Madrid. We have selected our location in order to have all of the main touristic spots in walking...

Hostelli Hostellit - Hostal Rivera

Hostal Rivera sijaitsee Madridin keskustassa. 10 min päässä Puerta del Solilta ja erittäin lähellä museota Prado. Hostelli on 1800-luvun rakennuksessa, jossa on ränsistynyt sisäänkäynti vaikka sisätilat onkin uusittu. Puhtaat ja mukavat huoneet Kaikissa huoneissa oma kylpyhuone TV Lämmitys Ilmastointi...Hostal Rivera sijaitsee Madridin keskustassa. 10 min päässä Puerta del Solilta ja erittäin lähellä museota Prado. Hostelli on 1800-luvun rakennuksessa, jossa on ränsistynyt sisäänkäynti vaikka sisätilat onkin uusittu. Puhtaat ja mukavat huoneet Kaikissa huoneissa oma kylpyhuone TV Lämmitys Ilmastointi...

Hostelli Hostellit - Mad Hostel

Mad Hostel toivottaa kaikki tervetulleiksi! Hostellin rakennus on hiljattain remontoitu Corrala, joka on perinteinen madridilainen rakennus! 10 minuutin kävelymatkan päässä ovat kaupungin tärkeimmät museot, kauneimmat aukiot ja Espanjan hulluin yöelämä - voi juhlia yömyöhään! Tarjoamme majoituksen 4-6 hengen huoneissa, joista...Mad Hostel toivottaa kaikki tervetulleiksi! Hostellin rakennus on hiljattain remontoitu Corrala, joka on perinteinen madridilainen rakennus! 10 minuutin kävelymatkan päässä ovat kaupungin tärkeimmät museot, kauneimmat aukiot ja Espanjan hulluin yöelämä - voi juhlia yömyöhään! Tarjoamme majoituksen 4-6 hengen huoneissa, joista...

Hostelli Hostellit - Hostal Miralva

Hostal Miralva on turvallinen ja puhdas hostelli erinomaisella sijainnilla kauniissa Madridissa. Jokaisessa huoneessa on TV, pesuallas, turvasäilö, minibaari ja hiustenkuivaaja. Tarjoamme edullisen majoituksen reppumatkaajille. Hostellimme on auki joka päivä 24h.Hostal Miralva on turvallinen ja puhdas hostelli erinomaisella sijainnilla kauniissa Madridissa. Jokaisessa huoneessa on TV, pesuallas, turvasäilö, minibaari ja hiustenkuivaaja. Tarjoamme edullisen majoituksen reppumatkaajille. Hostellimme on auki joka päivä 24h.

Hostelli Hostellit - Safestay Madrid

Safestay Madrid is the first luxury youth hostel at low prices! Located in a 19th century palace, is the most modern and stylish hostel of Madrid. Our privileged location, by Alonso Martinez square, makes us the ideal base to explore...Safestay Madrid is the first luxury youth hostel at low prices! Located in a 19th century palace, is the most modern and stylish hostel of Madrid. Our privileged location, by Alonso Martinez square, makes us the ideal base to explore...

Hostelli Hostellit - International Youth Hostel La Posada De Huertas

International Youth Hostel La Posada De Huertas toivottaa kaikki tervetulleiksi Espanjaan! Posada de Huertas sijaitsee Madridin niin sanotussa kirjallisuuskaupunginosassa “Barrio de las letras madrileño”, jossa kuuluisat kirjailijat kuten Cervantes, Lope de Vega ja monet muut asuivat aikanaan. Rakennus on corrala,...International Youth Hostel La Posada De Huertas toivottaa kaikki tervetulleiksi Espanjaan! Posada de Huertas sijaitsee Madridin niin sanotussa kirjallisuuskaupunginosassa “Barrio de las letras madrileño”, jossa kuuluisat kirjailijat kuten Cervantes, Lope de Vega ja monet muut asuivat aikanaan. Rakennus on corrala,...

Hostelli Hostellit - Hostal Numancia

Hostal Numancia has 14 rooms in the center of Madrid and near the Metro Tirso de Molina and Anton Martin. Five minutes walking from Puerta del Sol. Room rates from 20 to 45 euros. This house offers single and double...Hostal Numancia has 14 rooms in the center of Madrid and near the Metro Tirso de Molina and Anton Martin. Five minutes walking from Puerta del Sol. Room rates from 20 to 45 euros. This house offers single and double...

Hostelli Hostellit - Hostal Regio

On a quiet street just off Gran Via in central Madrid, Hostal Regio offers rooms with balconies, air conditioning, a flat-screen TV and free Wi-Fi. Callao Metro Station and the nearest public parking are within 150 yards. Hostal Regio operates...On a quiet street just off Gran Via in central Madrid, Hostal Regio offers rooms with balconies, air conditioning, a flat-screen TV and free Wi-Fi. Callao Metro Station and the nearest public parking are within 150 yards. Hostal Regio operates...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Habitaciones Madrid

The apartments are ideal for couples, families and groups of friends. Larger groups can be accommodated in two or more apartments if necessary. Ideal for a memorable stay in this vibrant city, these apartments are centrally located and equipped with...The apartments are ideal for couples, families and groups of friends. Larger groups can be accommodated in two or more apartments if necessary. Ideal for a memorable stay in this vibrant city, these apartments are centrally located and equipped with...

Asunto Hostellit - Village Apartments Chueca

In Village Apartments Chueca, you will find basic apartments in the center of Madrid, on the trendy Fuencarral street, a pedestrian one known for its great shops. These apartments have flat-screen TV, small living room equiped with a double sofa-bed....In Village Apartments Chueca, you will find basic apartments in the center of Madrid, on the trendy Fuencarral street, a pedestrian one known for its great shops. These apartments have flat-screen TV, small living room equiped with a double sofa-bed....

Hostelli Hostellit - Hostal Rivera Madrid

Hostal Rivera Madrid is a small familiar hostel. It's the perfect place for those who want to travel in an economic way. The hostel offers 7 double rooms, bright and large with shared bathroom, all with forniture, TV and fan....Hostal Rivera Madrid is a small familiar hostel. It's the perfect place for those who want to travel in an economic way. The hostel offers 7 double rooms, bright and large with shared bathroom, all with forniture, TV and fan....

Hostelli Hostellit - Hostal Santa Barbara

Hostel Santa Barbara is situated in Santa Barbara's Square and has rooms with private or shared bathroom. It's close to the Wax Museum. The rooms of Santa Barbara's Hostel can be singles, twins, doubles or triples. Each room has tiled...Hostel Santa Barbara is situated in Santa Barbara's Square and has rooms with private or shared bathroom. It's close to the Wax Museum. The rooms of Santa Barbara's Hostel can be singles, twins, doubles or triples. Each room has tiled...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - La Asturiana

The Guest House La Asturiana is located in the center of Madrid and it offers comfortable rooms with reduce prices so that our guests will have a pleasant stay. The rooms of the Guest House are private and can be...The Guest House La Asturiana is located in the center of Madrid and it offers comfortable rooms with reduce prices so that our guests will have a pleasant stay. The rooms of the Guest House are private and can be...

Hostelli Hostellit - Hostal Machín

Hostal Machín is a family hostel located only 100 metres from Madrid’s famous Gran Via and the most famous touristy areas such as Prado Museum , Puerta del Sol , Plaza Mayor , Plaza de Cibeles and entertainment and fashion...Hostal Machín is a family hostel located only 100 metres from Madrid’s famous Gran Via and the most famous touristy areas such as Prado Museum , Puerta del Sol , Plaza Mayor , Plaza de Cibeles and entertainment and fashion...

Aamiaismajoitusta (B&B) Hostellit - Hostal Pacios

Hostal Pacios sijaitsee Madridin vanhoissa kortteleissa, kaupungin historiallisen osan ytimessä, lähellä Puerta del Solia ja Plaza Mayoria. Hostellilta on mukava kävelymatka tärkeimpiin museoihin kuten Prado taidemuseo, Thyssen-Bornemisza museo and the Reina Sofia nykytaiteen museo. Huoneita on 9 ja ovat siistejä...Hostal Pacios sijaitsee Madridin vanhoissa kortteleissa, kaupungin historiallisen osan ytimessä, lähellä Puerta del Solia ja Plaza Mayoria. Hostellilta on mukava kävelymatka tärkeimpiin museoihin kuten Prado taidemuseo, Thyssen-Bornemisza museo and the Reina Sofia nykytaiteen museo. Huoneita on 9 ja ovat siistejä...

Hostelli Hostellit - Hostal Villamañez

Hostal Villamañez offers two star accommodation situated in the cultural centre of Madrid, a few steps away from the Plaza de las Cortes and Paseo de la Castellana, in a quiet neighbourhood, surrounded by the city’s main museums such as...Hostal Villamañez offers two star accommodation situated in the cultural centre of Madrid, a few steps away from the Plaza de las Cortes and Paseo de la Castellana, in a quiet neighbourhood, surrounded by the city’s main museums such as...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.