Hostellit kohteessa Barcelona

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Barcelona? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Barcelona ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Barcelona. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Barcelona.

Tervetuloa Barcelonaan

Barcelona.. mistä sitä oikein aloittaisi? Me voimme kuvailla Gaudin mielikuvituksesta syntyneitä maamerkkejä, kertoa sinulle värikkäistä toreista tai intohimoisista ja energisistä ihmisistä sekä ihanista kaupunkirannoista. Voimme myös kertoa sinulle keskustan juhlista ja El Ravalilta Goticoon ja takaisin kulkemisesta.   Sitten on itse hostellit: siistejä ja edullisia hostelleja reppumatkaajille, keskustan hostelleja, joissa on suuria, ryhmille soveltuvia asuntoloita. Hostellista saat hyvän tukikohdan, saat sieltä ystäviä ja hyvän nukkumapaikan baari-illan jälkeen. Voisimme kertoa sinulle kaikesta tästä ja vielä paljon muusta, mutta Barcelona on yksi niitä kaupunkeja, joihin et voi oikeastaan valmistautua. Joten meidän neuvomme onkin: sukella vain sisään! Tilaa ruokalajeja, joista et ole koskaan kuullutkaan. Tanssahtele paikallisten kanssa ja kuljeskele ympäri Ramblasia, ilman varsinaista suuntaa. Anna tämän ainutlaatuisen ja inspiroivan kaupungin luoda sinuun lähtemätön vaikutus. 

Museot sunnuntaisin

Moniin Barcelonan museoista, kuten Picasso museoon ja kaupunginmuseoon, on ilmainen sisäänpääsy sunnuntai iltapäivisin. Muihin museoista, kuten Katalonian taidemuseoon, on ilmainen sisäänpääsy joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Park Güell

Jos piditSagrada Familiasta, tulet rakastumaanPark Güelliin ja sinne on myös paljon helpompi päästä sisään. Antonio Gaudin suunnittelema julkinen puisto on luova ja rento. Se houkuttelee puoleensa paikallisia ja hostellivieraita. Joka kulmassa on hämmästyttäviä teoksia ja sieltä on upeat näkymät kaupungin ylle.

Verkkosivu: www.parkguell.cat/

Osoite: Carrer d'Olot, s/n, 08024 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: La Salut

Cinema Lliure

Pimeässä elokuvateatterissa istuminen on yksi viimeisistä asioista, joita reppumatkaajana haluat tehdä, mutta ulkoilmateatteri meren rannalla on ihan toinen asia.Cinema Lliure tarjoaa ilmaisnäytöksiä torsaisin ja sunnuntai iltaisin heinäkuun puolesta välistä elokuun loppuun. Se löytyy Sant Sebastian -rannalta.

Verkkosivu: www.cinemalliure.com

Osoite: Playa de Sant Sebastià Plaça Mar, Barcelona 08003, Spain

Kaupunginosa: Barceloneta

Sagrada Familia

Majoitut sitten hostellissa, tai kalliissa luksushotellissa, kannattaa sinun käydä vierailemassa tätä Antoni Gaudin omalaatuista kirkkoa. Se on ollut rakenteilla vuodesta 1882 asti ja sen valmistumiseen menee vielä ainakin 30 vuotta. Suosittelemme, että varaat lippusi etukäteen.

Verkkosivu: http://www.sagradafamilia.org/en/

Osoite: Carrer de Mallorca, 401, 08013 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Sagrada Família

Casa Milà

Tunnetaan myös nimellä "La Pedrera". Tämä on yksi Katalonian Jugend-rakentamisen kuuluisimpia rakennuksia, ja samalla Gaudin yksi kunnianhimoisimpia projekteja.

Kaupunginosa: Dreta da l'Eixample

Las Ramblas

La Rambla on Barcelonan päätie. Sen varrelta löydät katukahviloita, matkamuistomyymälöitä ja katutaiteilijoita. Se on suuri katu, joka on jaettu pienempiin kadunosiin, kutenRambla de Sant Josep. Tästä syystä sitä kutsutaankin monikossa: Las Ramblas.

Osoite: La Rambla, Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Ciudad Vieja

Poble Espanyol

Pieni Espanjalainen kylä, jossa on erityylisten talojen ja rakennusten kopioita. Voit kuljeskella aukioilla, kaduilla ja puutarhoissa sekä vierailla baareissa ja käsityömyymälöissä, joissa myydään aitoja Espanjalaisia tuotteita.

Verkkosivu: www.poble-espanyol.com/en/

Osoite: Av Francesc Ferrer i Guardia, 13, 08038 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: El Poble Sec

Camp Nou

Jalkapallon ystävät voivat seurata urheilun legendojen, kuten Cruyffin, Maradonan, Gaurdiolan ja Ronaldinhon jalanjälkiä Barcan kotikentällä Camp Nou:lla.

Verkkosivu: www.fcbarcelona.com

Osoite: C. Aristides Maillol, 12, 08028 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: St. Ramon - Maternitat

Poble Sec

Poble Sec ei ehkä ole täynnä nähtävyyksiä, mutta tämä nousukautta juhliva alue on yksi Barcelonan aidoimpia kaupunginosia. Sen kapeat kadut, yksityiset kaupat ja perheravintolat ovat todellista Espanjaa. Tämä hieman turistien perinteisten kohteiden ulkopuolelle sijaitseva kaupunginosa on täynnä elämää ja se sopii erinomaisesti edulliseen illanviettoon. Alueella on myös hostelleja, joten se on mainio valinta majapaikaksi.

Edullinen Rauhaa ja hiljaisuutta Paikallisten asuinpaikka

Gótico

Gótico, on Barcelonan goottilainen kaupunginosa. Se on Ramblasin toisella puolella El Ravalista katsottuna. Tätä alue on suosittu reppumatkaajien ja turistien joukossa. Alue sopii kyllä illanviettoon, mutta se on parasta kokea päiväsaikaan, kun nämä kiemurtelevat kadut tarjoavat kaunista katsottavaa, kutenCarrer del Bisben silta.

Kävelykatuja Turistikohde Kauniita Rakennuksia

El Raval

El Raval rokkaa! Tässä värikkäässä Vanhankaupungin osassa on helppo joutua hukkaan, etenkin jos olet juuri viettänyt illan baarikierroksella. Jos tykkäät juhlia pitkään ja riehakkaasti, on El Raval juuri oikea paikka siihen. Kuitenkin varoituksen sananen: kuten monilla muillakin yökerhoalueilla, on täälläkin hämärä puolensa. Kannattaa siis jättää kaikki arvoesineet suosiolla hostellin tallelokeroon.

Tanssia Vänkä Baarit

Sala Montjuïc (Heinäkuu - Elokuu)

Barcelonassa vietetään vuosittain elokuvatapahtuma ulkoilmassa. Tapahtuman aloittaa live-orkesteri, jonka jälkeen näytetään lyhytfilmi ja lopuksi pääelokuva. Elokuva on uusi tai vanha klassikko, sen alkuperäiskielellä.

Verkkosivu: www.salamontjuic.org

Osoite: Ctra. de Montjuïc, 66, 08038 Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Distrito 3

Sitges -elokuvafestivaali

Sitgesin merenrantakaupunki kutsuu kaikkia nörtähtäviä reppumatkaajia. Kaupunkiin pääsee helposti Barcelonasta ja matka itsessään on mielenkiintoinen. Kaupungissa järjestetään siis yksi maailman tunnetuimpia kauhu- ja fantasiaelokuvien festivaaleja joka vuosi syyskuussa.

Verkkosivu: www.sitgesfilmfestival.com/eng

Mercat de Mercats (Lokakuu)

2009 perustettu "torien tori" tarjoaa parasta, mitä kaupungin yli 40 torilta löytyy, muiden Katalonialaisten tuotteiden lisäksi. Tapahtuma järjestetään lisäksi Barcelonan katedraaliin edessä, joten sijaintikin on mainio.

Verkkosivu: http://somdemercat.cat/ca/mercat-de-mercats

Osoite: Avinguda de la Catedral, Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Barrio Gòtico

Festa de Sant Jordi (Huhtikuu)

Jos et tiedä milloin varaisit hostellin Barcelonasta, on tämä 23. päivä huhtikuuta järjestettävä festivaali erinomainen ajankohta. Perinteisesti naisille annetaan punainen ruusu ja miehet saavat kirjan. Tapahtumassa myös juhlistetaan Katalonian kulttuuria konsertein ja katujuhlin, muiden tapahtumien ohella.

Festes de la Mercè (syyskuus)

Tunnet kuinka hostellisi seinät tärisevät viiden päivän ajan, kun Festes de laMercè saapuu kaupunkiin. Tarjolla on ilotulituksia, live-esityksiä, castellereita (ihmistorneja), näyttelyitä ja paljon muuta.

Verkkosivu: http://lameva.barcelona.cat/merce/ca/

Primavera Sound Festival (Kesäkuu)

Primavera Sound Festival on yksi Euroopan parhaista musiikkifestivaaleista. Sen tarjontaan kuuluu yli 250 artistia, niin paikallisista orkestereista maailmanluokan tähtiin. Alueella ei ole leirintämahdollisuutta, joten hostellit täyttyvät nopeasti. Varaa siis etukäteen!

Verkkosivu: www.primaverasound.com

Osoite: Parc del Forum, Plaça de Leonardo da Vinci, 4-5, 08019 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: San Martin

Cruïlla

Cruïlla sijaitsee Barcelonan Parc delFòrumilla.Cruïllassa esiintyy kansainvälisiä ja paikallisia bändejä sekä sirkus- ja muita taiteilijoita. Paikallisilta tiedustellaan aina, millaisia artisteja he haluavat nähdä ja viimeisen esityslistan äänestävät asiakkaat.

Verkkosivu: www.cruillabarcelona.com/en

Osoite: Parc del Forum, Plaça de Leonardo da Vinci, 4-5, 08019 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: San Martin

Barcelona Beach Festival

Barcelona Beach Festival on todellinen rantajuhla. Se tuo maailmanluokan house- ja trancemusiikin artistejaPlaya del Besosiin joka vuosi heinäkuussa.

Verkkosivu: www.bcnbeachfestival.com

Osoite: Playa del Besos, Spain

Kaupunginosa: San Martin

La Boqueria

Nappaa itsellesi istumapaikka yhdessäLa Boquerian torin tapaskojuista. Tuore paikallinen ruoka tarjoillaan sinulle erinomaiseen hintaan. Tämä paikka sopii mainiosti reppumatkaajien budjetille.

Verkkosivu: www.boqueria.info

Osoite: La Rambla, 91, 08001 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Ciudad Vieja

Puhelin: 093 318 25 84

Bacoa

Bacoa on yksi hienoimmista hampurilaispaikoista ja nykyisin niitä on Barcelonassa jo viisi. Alkuperäinen ravintola, joka tunnetaan nykyisin nimellä Little Bacoa, sijaitsee Carrer Colominesissä.

Verkkosivu: http://www.bacoa.es/

Osoite: Carrer Colomines, 2, 08003 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: San Pedro

Puhelin: 93 268 95 48

Bo de B

Ranteen paksuisia wrapeja, salaattia, jota et saa syötyä millään loppuun asti ja paljon muuta alle €5. Nykyisin paikalliset ja reppumatkaajat suuntaavat tähän värikkääseen voileipäpaikkaan goottilaisessa kaupunginosassa.

Osoite: Carrer de la Fusteria, 14

Kaupunginosa: Barrio Gòtico

Puhelin: 093 667 49 45

Mercat de Santa Caterina

El Bornissa sijaitsevaMercat de Santa Caterina on pienempi ja vähemmän turistinen tori. Osta juustoa ja muita herkkuja, niin voit lähteä piknikille. Voit myös nauttia tapastaSanta Catalina Cuives -ravintolassa.

Verkkosivu: www.mercatsantacaterina.com

Osoite: Avinguda de Francesc Cambo 16 Ciutat Vella, Parc, 08003

Kaupunginosa: Born

Puhelin: 093 319 57 40

Juicy Jones

Jos pitkät päivät ja illat ovat saanet sinut väsyneeksi, kannattaa sinun suunnataJuicy Jonesiin nauttimaan herkullisia mehuja, päivän ruokalajeja ja eksoottisia vegaaniruokia. Pääruokaa saat erinomaiseen €6.50 hintaan.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/JuicyJonesBarcelona

Osoite: Carrer de l'Hospital, 74, 08001 Barcelona

Kaupunginosa: El Raval

Puhelin: 093 443 90 82

Collage

Tämä hieman tuntemattomampi goottilaisessa kaupunginosassa sijaitseva baari on eriomainen paikka nauttia kohtuuhintaisia koktaileja.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/CollageBarcelona

Osoite: 5, Carrer dels Consellers, 1, 08003 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: San Pedro

Luz de Gas

Tässä pikkuruisessa konserttisalissa on salamyhkäinen ja burleskimainen tunnelma. Siellä järjestetään live-esityksiä alkuillasta ja myöhemmin baari muuttuu yön pikkutunneille saakka palvelevaksi yökerhoksi.

Verkkosivu: http://www.luzdegas.com/

Osoite: Carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona

Kaupunginosa: Sant Gervasi - Galvany

Puhelin: 093 209 77 11

Bar Tequila

Onko kuulokkeet sinulle vain jotain, mitä laitat korvillesi hostellien välillä matkatessasi? Väärin!Bar Tequilassa ne roikkuvat baarissa. Kuulokkeiden tarkoitus on se, että voit pyytää soitettavaksi tiettyjä kappaleita ja nauttia niiden kuuntelusta rauhassa. Ensin se kuulostaa erikoiselta, mutta tulet varmasti tykästymään siihen.

Osoite: Carrer dels Escudellers, 28, 08002 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Barrio Gòtico

Puhelin: 093 301 25 58

CatBar

El Bornissa sijaitsevaCatBar tarjoilee paikallisia pienpanimo-oluita, sekä kansainvälisiä pullo-oluita. Joskus baarissa on myös live-musiikkia. Baarin seinillä on, kuten arvata saattaa, kissoja kuvaavia seinämaalauksia. Baarin asiakaskunta on erittäin reppumatkaajaystävällistä.

Verkkosivu: https://www.facebook.com/CatBarCAT

Osoite: Carrer Boria, 17, 08003 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Born

Puhelin: 093 310 08 81

La Ovella Negra

La Ovella Negra, eli musta lammas, sijaitsee vain kivenheiton päässä La Ramblalta. Siitä huolimatta tässä baarissa on edullinen hintataso ja se on täynnä paikallisia nauttimasta rennosta ilmapiiristä. Voit osallistua myös biljardiin tai pöytäfutispeliin.

Verkkosivu: www.ovellanegrabcn.net

Osoite: Calle de les Sitges, 5, 08001 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: El Raval

Els Encants

Tämä roisi kirpputori sai todellisen kasvojenkohotuksen, kun se siirrettiin peilikatoksen alle. Kaivele, katsele ja etsi aarteita.

Osoite: Avinguda Meridiana, 69, 08018 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Fort Pienc

Art Montfalcon

On melkein helpompi listat asioita, joita tästä kaupastaetlöydä. Kulje huoneesta toiseen ihmetellen kaupan valtavaa valikoimaa laitteita, taidetta, kierrätysdesignia ja paikallisia lahjoja. Täällä voi kuluttaa vaikka tuntikausia.

Verkkosivu: http://www.montfalcon.com/

Osoite: Carrer dels Boters, 4, 08002 Barcelona, Barcelona, Spain

Kaupunginosa: Barrio Gòtico

Puhelin: 093 301 13 25

La Maquinista

Reppumatkaajat tarvitsevat joskus edullisia, kestäviä vaatteita.La Maquinista on ostoskeskus, jossa on ne tunnetut kaupat, joita ei muualla Barcelonassa ole, kuten Forever 21 ja Aldo.

Verkkosivu: http://en.lamaquinista.com/

Osoite: Carrer de Potosí, 2, 08030 Barcelona, Barcelona, Spain

Huuda HOLA!:Liikkuvien reppumatkaajien kannattaa hankkia Hola BCN!, joka tunnetaan myös nimellä Barcelona Travel Card. Sen avulla voit matkustaa rajattomasti kaikissa julkisen liikenteen ajoneuvoissa 2, 3, 4 tai 5 päivän ajan. Sitä ei kannata kuitenkaan sekoittaa…

Barcelona Cardiin:Tällä kortilla saat rajattomat julkisen liikenteen matkat plus alennuksia kauppoihin, nähtävyyksille ja ravintoloihin.

Jaa matkakustannuksesi: Voit myös hankkia T10 Alue-1 lipun, jonka voi jakaa muiden ihmisten kanssa. Lipulla voit myös vaihtaa kulkuneuvoa ympäri kaupunkia. 

Lentokentät

Tulet saapumaan Barcelonan lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Barcelona-El Prat. Lentokentällä on kaksi terminaalia: Terminaali 1 (T1) ja Terminaali 2, jossa on 3 erillistä rakennusta: T2A, T2B ja T2C.

Hostellille pääset Aerobussilla (A1 ja A2) Plaça de Catalunyaan. Bussit kulkevat 10 minuutin välein ja matka kestää 35 minuuttia. Voit myös nousta bussiin numero 46, joka kulkee Plaça d'Espanyan ja lentokentän T1 ja T2 välillä päivittäin. Yöbussit kulkevat myös T1 ja T2:sesta 20 minuutin välein.

Voit myös nousta kahdesta tunnissa kulkevaan RENFE-junaan (Espanjan rautatiet), joka kulkee Sants-asemalta. Matka junalla keskustaan kestää 18 minuuttia.


Junalla

Pikajunat muista Espanjan kaupungeista, sekä muista Euroopan maista saapuvat Barcelona Sants –asemalle. Sants on kaupungin päärautatieasema ja asemalta on junayhteys moniin Espanjan ja ulkomaisiin kaupunkeihin, sekä paikallisjuniin, että lentokentälle. Lähijunat saapuvat ja lähtevät myös França-asemalta.

Bussilla

Kokeneet reppumatkaajat tuntevat Barcelona Nord –bussiaseman. Asemalle saapuvat lähes kaikki maan sisäiset, että kansainväliset yhteydet. Busseja lähtee myös Barcelona Sants –asemalta ja muilta alueilta kaupungissa.

Liikkuminen

Osta Barcelona Transport Card ennakkoon, tai T10-lippu metroasemalta. T10 lipulla saat 10 matkaa metrolla, osalla junista, busseista, raitiovaunusta ja RENFE-junilla kaikissa 1-vyöhykkeellä kulkevissa yhteyksissä.

Kieli: Useimmat ihmiset ymmärtävät ja puhuvat espanjaa, mutta osa paikallisista puhuu Katalonianin murretta.

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 220v

Aikavyöhyke: Central European Time Zone

Suuntanumero: +34 Espanjaan, 93 Barcelona

Postitoimisto

Barcelonan keskuspostitoimisto sijaitsee Plaça d'Antoni Lópezilla, Via Laietanan päässä, lähellä Barcelonetaa ja satamaa. Plaça Antonio López, 08002, Barcelona  90 219 71 97

Sairaalat

Vall d’hebron Hospital General

119-129, Horta-Guinardo, 08035 Barcelona

Puh: 093 274 61 00

Hospital de Sant Joan de Deu

Passeig Sant Joan de Deu 2, 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona

Puh: 093 253 21 00.

La Ramblalla on apteekki osoitteessa La Rambla 98 (Boquerian edessä). Puh: 093 301 28 43

Touristi-info

Pääturisti-info sijaitsee Barcelonan vilkkaimman aukion, Plaça de Catalunyan alla. Se on vaikeahko löytää, etsi suuria tolppia, jonka päässä on kirjain ”I”. Puh: 093 285 38 34

Aukioloajat

Kaupat ovat yleensä auki 9:00-13:00/14:00 ja ne aukeavat uudelleen 16:30 ja sulkeutuvat 20:00 tai myöhemmin. Monet kaupoista ovat kiinni lauantai iltapäivisin ja sunnuntaisin. Suurimmat ostoskeskukset ovat auki joka päivä, mukaan lukien lauantain. Pienemmät supermarketit ovat auki myöhään illalla ja sunnuntaisin.

Hätänumero: Yleisessä hätätilanteessa soita 112. Lääkintähoitoa tarvittaessa soita 061 ja palokunnan numero on 080. 

Kaupunginosat

Hostelli Hostellit - Barcelona Kastle City Break

Our Castle is at 30 minutes of placa Catalunya. It permits, in one way, to enjoy the peaceful of the nature and in the other way, to live the city life in Barcelona.

Hostelli Hostellit - WOW Hostel Barcelona

Sarrià-St. Gervasi on hyvä valinta nähtävyyksistä, museoista ja kaupunkiretkistä kiinnostuneille matkaajille. Pääset Sagrada Familiaan 39 minuutissa kävellen ja se on vain 3 pysäkin päässä Hospital Clinic -pysäkiltä, joak on 8 minuutin kävelymatkan päässä hostelliltamme. Vain 15 minuutin kävelymatkan päässä on yksi Barcelonan suurimmista ostoskeskuksista, L'illa Diagonal. Tämä hostelli sopii hyvin kaupunkiin tutustumiseen. Placa Espanyalle pääset bussilla 16 minuutissa!

Hostelli Hostellit - Amistat Beach Hostel Barcelona

Haluatko mennä rannalle? Olet jo siellä! Pääset nauttimaan upeista Mar Bellan ja Bogatellan rannoista alle viidessä minuutissa. Haluatko eksyä Barcelonaan ja tutkia sen kaikki syrjäkujatkin? Mahtavaa! Vain viiden metropysäkin päässä on kaupungin keskusta, josta löydät goottikorttelin, Las Ramblasin ja Plaza Catalunyan...

Hostelli Hostellit - Bird House Hostel

Vieraidemme mielestä hostellilla on täydellinen sijainti Barcelonan keskustassa 15 minuutin kävelymatkan päässä Plaza Catalunyalta ja Las Ramblas -kadulta. Myös lentokentälle pääsee helposti, AirBus pysähtyy 30 metrin päässä Bird Housesta, Gran Via-Urgellilla.

Hostelli Hostellit - Bed & Bike Barcelona Hostel

Barcelona Bed& Bike sijaitsee Eixample-kaupunginosassa hyvällä sijainnilla ja hiljaisella alueella, jolta voi helposti tutkia taianomaista kaupunkia. Olemme vain 5 minuutin päässä Sgrada Familialta ja 10 minuutin päässä Las Ramblasista, Plaza Catalunyalta, Riemukaarelta, Bornilta ja Barcelonetalta.

Hostelli Hostellit - Arc House Barcelona

Arc House is a youth hostel, located centrally in Barcelona, just 350 m from Arc de Triomf Metro Station. Free WiFi is available at the hostel and there are lockers in each room.

Hostelli Hostellit - Generator Barcelona

Generator Hostel is located just over a quarter mile from the fashionable Passeig de Gracia Avenue. The Gràcia district, which has plenty of boutique shops and bars, is only 200 yards away. Near La Sagrada Familia.

Hostelli Hostellit - Factory House

Park Güell Civil War Bunkers Gracia district

Hostelli Hostellit - Safestay Barcelona Gothic

Come to Safestay BCN Gothic hostel and fall in love with the welcoming, relaxed atmosphere of this hostel in the Gothic district of Barcelona, unquestionably one of the coolest parts of the town, where craftspeople, cosy restaurants and trendy bars will help you enjoy all the charm Barcelona has to offer.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn, Barcelona

We’re located 50-meters from Plaça Catalonia and right around the corner from the famous La Boqueria Markets, the Triangle mall, and the MacBa art gallery.

Hostelli Hostellit - Ten To Go Hostel

Chill-out in plaza de Osca or Bonet i Muixi while enjoying the fine wheather of Barcelona and having some tapas! Come and see our famous human castles, both show and trainings!

Hostelli Hostellit - Sun and Moon Hostel

Las Ramblas Sant Jaume Square Boqueria Market Plaça Catalunya Cathedral of Barcelona

Hostelli Hostellit - Sant Jordi Sagrada Familia

About the property Sant Jordi Sagrada Familia Hostel is a cool, young and modern hostel in Barcelona: a designer hostel that reflects the vibrant urban culture and artistic creativity of Barcelona. With the help of the staff discover what makes...About the property Sant Jordi Sagrada Familia Hostel is a cool, young and modern hostel in Barcelona: a designer hostel that reflects the vibrant urban culture and artistic creativity of Barcelona. With the help of the staff discover what makes...

Hostelli Hostellit - Be Sound Hostel Barcelona

Barcelona Sound Hostel is an awesome hostel right in the heart of the Barcelona City Center. Our hostel is a reformed typical Barcelona Apartment building- 6 floors tall with an amazing roof terrace, balconies on every floor, and great views...Barcelona Sound Hostel is an awesome hostel right in the heart of the Barcelona City Center. Our hostel is a reformed typical Barcelona Apartment building- 6 floors tall with an amazing roof terrace, balconies on every floor, and great views...

Hostelli Hostellit - Mellow Hostel Barcelona

Are you “green minded”? So are we!! At Hillview Barcelona we understand how important is to reduce our environmental impacts and we have decided to take the challenge. We have already started taking measures to be as helpful as possible:...Are you “green minded”? So are we!! At Hillview Barcelona we understand how important is to reduce our environmental impacts and we have decided to take the challenge. We have already started taking measures to be as helpful as possible:...

Hostelli Hostellit - Pars Tailor's Hostel

The new Tailor’s Hostel is located in Barcelona downtown, in Sant Antoni, one of the oldest and most popular neighborhoods in the Eixample district. Walking to the major sights is extremely easy from the hostel, Plaça Catalunya and La Rambla...The new Tailor’s Hostel is located in Barcelona downtown, in Sant Antoni, one of the oldest and most popular neighborhoods in the Eixample district. Walking to the major sights is extremely easy from the hostel, Plaça Catalunya and La Rambla...

Hostelli Hostellit - Hola Hostal Eixample

About the property Located a 15-minute walk from Plaza Catalunya, Hola Hostal Eixample offers a sun terrace, 24-hour reception and stylish air-conditioned dormitories with free Wi-Fi. Barcelona Nord Bus Station is 500 meters away. Accommodation Each spacious dormitory at the...About the property Located a 15-minute walk from Plaza Catalunya, Hola Hostal Eixample offers a sun terrace, 24-hour reception and stylish air-conditioned dormitories with free Wi-Fi. Barcelona Nord Bus Station is 500 meters away. Accommodation Each spacious dormitory at the...

Hostelli Hostellit - Ideal Youth Hostel

Why Book With Us @ Ideal Youth Hostel Barcelona The Traveler´s Home in the Centre? 1. Location 2. Price 3. Service 4. Food 5. Local Experience 1. Location Location Location.Our clients tell us and we know it, we have the...Why Book With Us @ Ideal Youth Hostel Barcelona The Traveler´s Home in the Centre? 1. Location 2. Price 3. Service 4. Food 5. Local Experience 1. Location Location Location.Our clients tell us and we know it, we have the...

Hostelli Hostellit - Sant Jordi Hostel Rock Palace

About us Sant Jordi Hostel Rock Palace is the Rock Hostel in Barcelona! Dedicated to Rock Music of all ages it is a designer hostel in Downtown Barcelona with the best modern facilities, an ideal central location, fun atmosphere and...About us Sant Jordi Hostel Rock Palace is the Rock Hostel in Barcelona! Dedicated to Rock Music of all ages it is a designer hostel in Downtown Barcelona with the best modern facilities, an ideal central location, fun atmosphere and...

Hostelli Hostellit - 360 Hostel Barcelona

About the property 360 Hostel is located in the very center of Barcelona really close to Plaza Cataluña. As the owners are travelling lovers, they perfectly know how to fulfil all your needs and make the best for your stay...About the property 360 Hostel is located in the very center of Barcelona really close to Plaza Cataluña. As the owners are travelling lovers, they perfectly know how to fulfil all your needs and make the best for your stay...

Hostelli Hostellit - Barcelona Be Dream Hostel

Barcelona Dream Hostel is a never ending dream !!! located right in front of Metro L2 Pep Ventura Station. Just 15 minutes away from Plaza Catalunya, Las Ramblas & Sagrada Familia by Metro. A BRAND NEW modern and intense hostel,...Barcelona Dream Hostel is a never ending dream !!! located right in front of Metro L2 Pep Ventura Station. Just 15 minutes away from Plaza Catalunya, Las Ramblas & Sagrada Familia by Metro. A BRAND NEW modern and intense hostel,...

Hostelli Hostellit - Bcnsporthostels

About the property Bcnsporthostels is a new and modern themed hostel, focused on the world of sports with an adjacent sport's center that allows to combine tourism with sports. Accommodation All rooms are ensuite and have air conditioning, heating, individual...About the property Bcnsporthostels is a new and modern themed hostel, focused on the world of sports with an adjacent sport's center that allows to combine tourism with sports. Accommodation All rooms are ensuite and have air conditioning, heating, individual...

Hostelli Hostellit - Barcelona Urbany Hostel

Urbany Hostel is a brand sparkling new Barcelona hostel, a funky 400-bed building located next to La Sagrada Familia, only 300 meters from Clot Metro Station. This is the most modern hostel in Barcelona. They have a great rooftop terrace...Urbany Hostel is a brand sparkling new Barcelona hostel, a funky 400-bed building located next to La Sagrada Familia, only 300 meters from Clot Metro Station. This is the most modern hostel in Barcelona. They have a great rooftop terrace...

Hostelli Hostellit - Buba House

Tervetuloa Buba Houseen!!! Buba House on vierastalo Barcelonan keskustassa. Olemme luoneet hostellin omien kokemustemme pohjalta, nuorien matkailijoiden tarpeet mielessä pitäen. Tunnelma on lämmin ja ystävällinen, huoneet puhtaita, erinomainen henkilökunta ja turvallinen ympäristö. Oleskelutilassa kohtaa matkaajia kaikkialta maailmasta, joiden kanssa on...Tervetuloa Buba Houseen!!! Buba House on vierastalo Barcelonan keskustassa. Olemme luoneet hostellin omien kokemustemme pohjalta, nuorien matkailijoiden tarpeet mielessä pitäen. Tunnelma on lämmin ja ystävällinen, huoneet puhtaita, erinomainen henkilökunta ja turvallinen ympäristö. Oleskelutilassa kohtaa matkaajia kaikkialta maailmasta, joiden kanssa on...

Hostelli Hostellit - No Limit Hostel Central

Ona Passeig de Gràcia Hostel will surprise you with its excellent location. You can enjoy Las Ramblas, Plaza de Catalunya, visit bars and shops on Passeig de Gràcia, Gaudi's works such as Casa Batllo, La Pedrera and Sagrada Familia. The...Ona Passeig de Gràcia Hostel will surprise you with its excellent location. You can enjoy Las Ramblas, Plaza de Catalunya, visit bars and shops on Passeig de Gràcia, Gaudi's works such as Casa Batllo, La Pedrera and Sagrada Familia. The...

Hostelli Hostellit - Backpackers House BCN

Backpacker's House BCN tarjoaa huokeaa majoitusta Barcelonan keskustassa kivenheiton päässä Piazza Catalunyalta, Ramblas-kadulta ja Barcelonan yliopistolta. Hostellissa on 12 huonetta kahdessa kerroksessa, 1-3 hengen huoneita ja makuusaleja, 4 miesten WC:tä ja 4 naisten WC:tä ja 4 suihkua, jotka sijaitsevat huoneiden...Backpacker's House BCN tarjoaa huokeaa majoitusta Barcelonan keskustassa kivenheiton päässä Piazza Catalunyalta, Ramblas-kadulta ja Barcelonan yliopistolta. Hostellissa on 12 huonetta kahdessa kerroksessa, 1-3 hengen huoneita ja makuusaleja, 4 miesten WC:tä ja 4 naisten WC:tä ja 4 suihkua, jotka sijaitsevat huoneiden...

Hostelli Hostellit - The Loft hostel

About us Our area is full of Gaudis architectural jewels. The hostel is next door to a great number of restaurants and shopping centers. From here most of the city is easily accessible by foot. The Loft hostel is a...About us Our area is full of Gaudis architectural jewels. The hostel is next door to a great number of restaurants and shopping centers. From here most of the city is easily accessible by foot. The Loft hostel is a...

Hostelli Hostellit - Alternative Creative Youth Hostel Barcelona

Hyvä energia, mahtava tunnelma! Alternative Creative Youth Home on remontoitu vuonna 2006. Olemme sopiva majoituspaikka erityisesti avarakatseisille, seikkailunhaluisille nuorille. Luonamme voi nauttia Barcelonan koko tarjonnasta ja hyötyä kapungin uskomattomista mahdollisuuksista. * SIJAINTI aivan kaupungin ytimessä, 100 m Plaça Catalunyalta *...Hyvä energia, mahtava tunnelma! Alternative Creative Youth Home on remontoitu vuonna 2006. Olemme sopiva majoituspaikka erityisesti avarakatseisille, seikkailunhaluisille nuorille. Luonamme voi nauttia Barcelonan koko tarjonnasta ja hyötyä kapungin uskomattomista mahdollisuuksista. * SIJAINTI aivan kaupungin ytimessä, 100 m Plaça Catalunyalta *...

Hostelli Hostellit - No Limit Hostel Sagrada Familia

About the property No Limit Hostel Sagrada Familia has an excellently location and provides a relaxed non-party atmosphere for people looking to enjoy the city and it is great to meet fellow travellers! The hostel is clean,comfortable and just 10...About the property No Limit Hostel Sagrada Familia has an excellently location and provides a relaxed non-party atmosphere for people looking to enjoy the city and it is great to meet fellow travellers! The hostel is clean,comfortable and just 10...

Hostelli Hostellit - No Limit Hostel Graffiti

Graffiti Hostel on sopiva paikka matkaajille, jotka haluavat pitää hauskaa! Hostelli on iso, siisti ja miellyttävä majoituspaikka Barcelonan vierailun ajaksi. Sijaitsemme asuinalueella, muutaman korttelin päässä Sagrada Familia -kirkosta ja kymmenessä minuutissa pääsee metrolla lähes kaikkiin nähtävyyksiin. Hostelli on koristeltu...Graffiti Hostel on sopiva paikka matkaajille, jotka haluavat pitää hauskaa! Hostelli on iso, siisti ja miellyttävä majoituspaikka Barcelonan vierailun ajaksi. Sijaitsemme asuinalueella, muutaman korttelin päässä Sagrada Familia -kirkosta ja kymmenessä minuutissa pääsee metrolla lähes kaikkiin nähtävyyksiin. Hostelli on koristeltu...

Hostelli Hostellit - Hostelscat BCN

About the property Hostelscat BCN is a new hostel in Barcelona (opened December 2012), run by 3 friends who wanted to recreate an easy going and familiar atmosphere. Accommodation Hostelscat BCN has private rooms and dorms from 4 to 6...About the property Hostelscat BCN is a new hostel in Barcelona (opened December 2012), run by 3 friends who wanted to recreate an easy going and familiar atmosphere. Accommodation Hostelscat BCN has private rooms and dorms from 4 to 6...

Hostelli Hostellit - Room018

About us Room018 is a brand new hostel that opened its doors in May 2014. The mission is to provide the best service, the cleanest hostel and friendliest staff at very affordable prices. You can feel like you're in a...About us Room018 is a brand new hostel that opened its doors in May 2014. The mission is to provide the best service, the cleanest hostel and friendliest staff at very affordable prices. You can feel like you're in a...