Hostellit kohteessa Lontoo

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Lontoo? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Lontoo ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Lontoo. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Lontoo.

Tervetuloa Lontooseen

Kun ihmiset kertovat sinulle, että Lontoo on “kaupunki täynnä kyliä”, eivät he yritä hienostella, sillä se on juuri sitä. Lontoon muinainen keskusta on aikojen saatossa levinnyt ja niellyt lähialueen asutuksia kuitenkin muuttamatta niiden luonnetta. Mitä tästä on sitten syntynyt? Aikoinaan kaukaiset naapurustot kuten Stoke Newington pohjoisessa, tai eteläinen Brixton ovat nyt tärkeä osa Lontoon kulttuurista tilkkutäkkiä.   Vaikka kaupunki on laaja, tarjoaa se valtavan määrän edullisia hostelleja ympäriinsä, tehden kaupungin tutkimisesta helppoa. Astu ulos hostellistasi, lataa Oyster korttisi täyteen ja olet valmis matkaan. Käy kierroksella London Eyessä, nauti veneretkestä Thames-jokea pitkin tai pakene hälinää Hampstead Healthiin. Voit myös halutessasi varata hostellin aivan keskustasta ja hypätä mukaan Sohon ja West Endin vilkkaaseen yöelämään.   Olet sitten matkassa yksin, tai ryhmän kanssa, tulet rakastumaan tähän monenkirjavaan Iso-Britannian pääkaupunkiin. 

The Line

Suuntaa ulos asuntolastasi ja venyttele jalkojasi! Lähde kävelemään O2:lta Quuen Elizabeth Olympic Parkia kohti ja nauti matkan varrella olevista veistoksista. Noin viiden kilometrin matkalla on veistoksia Damien Hirstiltä, Martin Creediltä ja Eduardp Paolozzilta. Uusia taideteoksia lisätään joka vuosi.

Verkkosivu: http://the-line.org/

British Museum

Tutustu muinaisiin sivilisaatioihin, koe menneitä tapahtumia ja nauti British Museumin laajasta kokoelmasta. British Museum on yksi maailman vanhimmista museoista ja heidän kokoelmistaan löytyy miljoonia mielenkiintoisia esineitä. Jos majoitut Holbornin tai Russel Squaren lähellä, on British Museum aivan nurkan takana...

Verkkosivu: http://www.britishmuseum.org/

Hackney DIY Taidetori

Hackneyn kaupunginosasta on nopeasti tulossa kaupungin luovien ihmisten kohtaamispaikka ja Hackneyn DIY tori, joka järjestetään kahden kuukauden välein, antaa sinulle oivan mahdollisuuden käydä tutustumassa tulevien huipputaiteilijoiden töihin. Seuraavat torit järjestetään 12.7, 6.8 ja 22.11.

Verkkosivu: http://www.hackneyfleamarket.com/artmarket/

Big Ben

Big Ben on tornimainen ja ikoninen mestariteos, joka on pakko nähdä Lontoossa vieraillessasi ja sen lähellä on lisäksi edullisia hostelleja, esimerkiksi Westminsterin alueella. Vielä parempi vaihtoehto on löytää hostelli Westminster Palacen läheltä. Westminster Palacessa sijaitsee myös parlamenttitalo, joten voit napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Verkkosivu: http://www.parliament.uk/bigben

Osoite: Houses of Parliament, Westminster, London SW1 0AA

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Tower Bridge

Maailmassa on paljon kauniita siltoja ja isoja siltoja, mutta vain yksi silta on Tower Bridge. Reppumatkaajat ja turistit haluavat kaikki päästä näkemään, kun silta nostetaan, mutta näyttely ja 42 metrin korkeudessa oleva lasinen kävelysilta ovat paljon mielenkiintoisempia ja ne voit kokea varmasti.

Verkkosivu: http://www.towerbridge.org.uk/

Osoite: Tower Bridge, London, UK

Kaupunginosa: Southwarkin taajama

Puhelin: 020 7403 3761

London Eye

Jos olet hiljattain kirjautunut hostelliisi ja haluat hyvän näköalapaikan kaupungista, kannattaa sinun suunnata London Eyelle. The Shard voi olla korkeampi, mutta Eye sijaitsee kauniilla paikalla joen varrella. Varaa itsellesi lippu ennakkoon netistä, niin sinun ei tarvitse jonottaa ja saat 10% alennuksen.

Verkkosivu: https://www.londoneye.com/

Osoite: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB

Kaupunginosa: Waterloo

Puhelin: 0870 990 8883

St Paulin katedraali

Sinun kannattaa myös vieraillaSt Paulin katedraalissa, joka on Sir Christopher Wrenin mestariteos. Katedraalin kupolista on upeat näköalat ympäri kaupunkia. Sisäänpääsy katedraaliin maksaa £18 aikuiselta (€16 opiskelijalta).

Verkkosivu: https://www.stpauls.co.uk/

Osoite: St. Paul's Churchyard, London EC4M 8AD, United Kingdom

Kaupunginosa: Lontoon kaupunki

Puhelin: 020 7246 8350

Nelson’s Column

Juhlista yhtä Englannin sankareista vierailemallaNelson’s Column -muistomerkillä Trafalgar Squarella (josta löytyy myös National Gallery). Vanha Horatio seisoo 56 metrin korkeudessa valtavien pronssileijonien ympäröimänä.

Verkkosivu: http://www.visitlondon.com/things-to-do/place/283774-trafalgar-square

Osoite: Trafalgar Square, London WC2N 5DU

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Stoke Newington

Erinomainen paikka, jos etsit pubeja, indie kauppoja tai vintagevaatteita.Stoke Newington on taiteellinen naapurusto, jossa asuu paljon luovia henkilöitä. Reppumatkaajat kokevat olonsa varmasti kotoisaksi. Alue ei ole metrolinjojen varrella, mutta pääset sinne helposti joko junalla Liverpool Streetin asemalta, tai bussilla.

Kaupunginosa: Stoke Newington

Käytetty Taiteellinen Pubeja

Hyde Park

Joskus sinun pitää vain päästä pois kaupungin hulinasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä kauas Lontoosta. Hyde Park on valtava viheralue aivan kaupungin keskustassa. Puistossa on myös nähtävyyksiä, kuten Speaker's Corner, Serpentine Lake ja Peter Pan -patsas.

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Puistoja Rauhaa ja hiljaisuutta Keskeinen

Camden Town

Jos pidät musiikista, toreista tai ulkoilmashoppailusta, kannattaa sinun varata hotelli Camden Townista. Suuntaa ruuhkaisen pääkadun ohi kanavan pohjoispuolelle, mistä löydät historialliset torit. Camden on monenkirjava ja eläväinen sokkelo myyntikojuja, joiden kätköissä on varmasti paljon todellisia aarteita.

Kirpputori Konsertteja Rauhaa ja hiljaisuutta

Ilmainen "More London" festivaali

Tämä tapahtuma kestää kesäkuun 3. päivästä aina syyskuun 24 saakka. Festivaaleilla on nähtävillä paljon näytelmiä, musiikkia ja teatteria. Tapahtuman alueella on myös suuri LED-näyttö, jossa näytetään Wimbledon, Tour de France ja British Golf Open. Tapahtuman lähistöllä on paljon hostelleja, esimerkiksi London Bridgen alueella.

Verkkosivu: http://www.morelondon.com/more-london-free-festival-2015/

Osoite: More London Riverside, London SE1 2RE

Kaupunginosa: Southwarkin taajama

Lohikäärmevenefestivaali

28 päivä kesäkuuta 2015 yli 40 joukkuetta kilpailee London Ragetta Centressä. Tapahtumaan kuuluu taistelulajien esityksiä, perinteistä Kiinalaista leijonatanssia ja ruokafestivaali.

Verkkosivu: http://www.lhkdbf.co.uk/

Osoite: The London Regatta Centre 1012 Dockside Road, London E16 2QD

Kaupunginosa: Borough of Newham

Buckingham Palace kesäaukiolo

Käy vierailemassaBuckingham Palacessa, joka on kuningattaren Lontoon asunto 27.7-27.8. Palatsi on avoinna joka kesä ja siellä on paljon nähtävää, kuten taideteoksia Rembrandtilta Royal Collectionista.

Verkkosivu: http://www.royalcollection.org.uk/visit/the-state-rooms-buckingham-palace

Osoite: Buckingham Palace, London SW1A 1AA, UK

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Camden Beach

Kuka olisi osannut arvata, että Lontoon Camdenissa on 900 neliömetrin ja 150 hiekkatonnin kokoinen uimaranta. Rannalta löytyy rantatuoleja ja -mökkejä, pingispöytiä ja alkoholia. Nauti vaikka annos fish and chipsejä, mutta älä odota pääseväsi aalloille surffaamaan. Ranta on avoinna 17.6-23.8.2015 ja se on ilmainen.

Verkkosivu: http://www.roundhouse.org.uk/whats-on/2015/camden-beach/camden-beach/

Osoite: Roundhouse Chalk Farm Road, London NW1 8EH, United Kingdom

Secret Cinema Presents Star Wars

24.6-27.8.2015 erittäin suosittu Secret Cinema-tiimi esittää Star Warsin useissa salaisissa kohteissa. Varaa lippusi aikaisin, että joudu pettymään ja pääset kokemaan elokuvan aivan uudella tavalla.

Verkkosivu: http://secretcinema.seetickets.com/tour/secret-cinema-presents-star-wars/list/1/100

British Summer Time

Käy katsomassa Taylor Swiftin, Blurin, The Strokesin tai The Whon keikkaa Hyde Parkissa. Puistoon on vain lyhyt kävelymatka Knightsbridgen ja Kensingtonin hostelleilta. Festivaali järjestetään kesäkuun lopulla.British Summer Time ei ole myöskään pelkkä festivaali, vaan tapahtuman aikana on myös paljon teatteri- ja komediaesityksiä.

Verkkosivu: http://www.bst-hydepark.com/

Osoite: Hyde Park London, United Kingdom

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Calling Festival

Rock faneille mieluinen tapahtuma on Calling Festival. Noel Gallagher, The Hives ja Ryan Adams esiintyivät festivaaleilla vuonna 2015. Calling järjestetään Clapham Commonilla heinäkuun alussa.

Verkkosivu: http://www.callingfestival.co.uk/

Osoite: Clapham Common Windmill Drive, London SW4 9DE, United Kingdom

Kaupunginosa: Clapham

Wireless

Suuntaa Finsbury Parkiin ja pääset kuuntelemaan useita erilaisia musiikkiesityksiä. Tämä festivaali järjestetään heinäkuun alussa. Festivaalilta voit odottaa erilaisia dance ja hip-hop esityksiä. 2015 vuoden esiintyjiä olivat esimerkiksi Drake, David Guetta, Kendrick Lamar ja Grandmaster Flash.

Verkkosivu: http://www.wirelessfestival.co.uk/

Osoite: Finsbury Park, London N4, UK

Kaupunginosa: Finsbury

Baozi Inn

Baozi Inn tarjoaa kuumia ja tulisia, katuruoasta inspiraatiota hakevia annoksia. Ravintola sijaitsee Chinatownissa ja on erinomainen pikku kahvila reppumatkaajille. Ravintolassa pääset nauttimaan herkullista ruokaa ja juomaa, kaverinkaan kanssa hintaa ei tule kuin £25.

Verkkosivu: http://baoziinnlondon.com/

Osoite: 26 Newport Court London, WC2H 7JS

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Puhelin: 020 7287 6877

Berwickin katutori

Jos hostellisi on keskustan lähistöllä, kannattaa sinun ehdottomasti käydä tarkastamassa tämä Sohon keskellä järjestettävä tori. Berwick Street Market on oivallinen vaihtoehto ravintolalle, tarjoten lähinnä takeaway-ruokia, jotka maksavat noin £5-£8 per henkilö.

Verkkosivu: http://www.berwickstreetlondon.co.uk/

Osoite: Berwick Street, London W1F 0PH, United Kingdom

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Battersea Pie Station

Covent Garden Marketilla (ei siis Batterseassä) sijatiseva Battersea Pie on hionut juuri tuon klassisen brittiläisen ruokalajin huippuunsa. Lähde nauttimaan herkullista lihaa, tai kasviksia, sullottuna maukkaaseen taikinaan. £25 pääsee kaverisikin syömään ja juomaan kanssasi.

Verkkosivu: http://www.batterseapiestation.co.uk/

Osoite: 28 The Market, Lower Ground Floor, Covent Garden, London WC2E 8RA

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Puhelin: 020 7240 9566

The Lost Angel

Tulet varmasti rakastumaan The Lost Angelin ylenpalttiseen sisustukseen, art deco -teemaisiin koktaileihin ja burleski esityksiin. Lost Society tarjoaa edullisia drinkkejä ja mahtavan illanviettopaikan.

Verkkosivu: http://www.lostangel.co.uk/

Osoite: 339 Battersea Park Rd, London, SW11 4LS

Kaupunginosa: Battersea

Puhelin: 020 7652 6526

Cargo

Ilmainen sisäänpääsy perjantaisin ennen kello 22:00. Cargo sijaitsee Shoreditchin rautatiekaarien alla ja klubin sijainti on lähes yhtä siisti kuin yökerho itsessään. Yökerhossa järjestetään DJ-iltoja ja tarjolla on myös mahtavaa ruokaa.

Verkkosivu: http://www.cargo-london.com/

Osoite: 83 Rivington Street, Shoreditch, London EC2A 3AY, United Kingdom

Kaupunginosa: Hackney Etelä

Puhelin: 020 7739 3440

XOYO

Kahvilabaari XOYO tunnetaan monenkirjavista juhlistaan. Reppumatkaajat sopivat mainiosti baarin värikkään ja ystävällisen asiakaskunnan joukkoon. Monet tunnetut artistit, kuten Friendly Fires, Digitalism ja Felix Da Housecat ovat soittaneet tällä klubilla.

Verkkosivu: http://www.xoyo.co.uk/

Osoite: 32-37 Cowper Street, London EC2A 4AP, United Kingdom

Kaupunginosa: Hackney Etelä

Puhelin: 020 7608 2878

Crosse Keys

Edullisin paikka Isossa-Britanniassa nauttia drinkki, on yleensä Wetherspoonsissa. The Crosse Keys on osa tätä ketjua ja se sijaitsee entisessä pankissa. Käy nauttimassa tästä tilavasta pubista ja sen ovaalin muotoisesta baarista.

Verkkosivu: http://www.jdwetherspoon.co.uk/home/pubs/the-crosse-keys

Osoite: 9 Gracechurch St, London EC3V 0DR, UK

Kaupunginosa: Lontoon kaupunki

Puhelin: 020 7623 4824

Corsica Studios

Tulet todennäköisesti kokemaan opiskelijabileet tässä trendikkäässä baarissa. Jos pidät dubstepistä ja garagesta, tulet varmasti rakastumaan Corsicaan. Corsica on energinen, innostava ja palkittu illanviettopaikka.

Verkkosivu: http://www.corsicastudios.com/

Osoite: 4/5 Elephant Road, London SE17 1LB, United Kingdom

Kaupunginosa: Southwarkin taajama

Puhelin: 020 7703 4760

Brick Lane Market

Tarkkaavaiset reppumatkaajat voivat löytää todellisia aarteitatämän torin rihkaman joukosta. Pelottomien tarjoushaukkojen kannattaa suunnata torille sunnuntaina. Jos päässäsi lyö tyhjää, on Brick Lanen alueella myös mahtavia baareja.

Verkkosivu: http://www.bricklanemarket.com/

Osoite: 91 Brick Lane, London, E1 6QR

Kaupunginosa: Borough of Tower Hamlets

Blitz London

Kuulostaisiko Euroopan suurin vintagekauppa hyvältä? Niin ajattelimmekin. Tämä luolamainen toimitila Shoreditchissä tarjoaa tuhansia tuotteita huippuhinnoin.

Verkkosivu: http://www.blitzlondon.co.uk/

Osoite: 55-59 Hanbury Street, London E1 5JP, United Kingdom

Kaupunginosa: Borough of Tower Hamlets

Portobello Road

Jo 1800-luvulta asti järjestetty antiikkitori on vieläkin voimissaan Portobello Roadilla. Tori on myös vain kivenheiton päässä Bayswaterin ja Notting Hillin hostelleilta. Torilla on aina tarjolla monenlaista ruokaa ja tietysti vintage vaatteita.

Verkkosivu: http://www.portobelloroad.co.uk/

Osoite: Portobello Road, London, W10 5TA

Kaupunginosa: Notting Hill

Oyster Card

Osta itsellessi Oyster card kun saavut kaupunkiin, niin saat kaikki kortin alennukset ja edut heti käyttöösi.Oyster Card antaa sinulle hyvät mahdollisuudet matkustaa ympäri Lontoota ja säästät samalla rahaa.https://oyster.tfl.gov.uk

Tkts Booth

Suuntaa Leicester Squarelle ja nappaa itsellesi edulliset liput johonkin Lontoon parhaista teatteri- ja musiikkiesityksistä. Jos et ole kauhean nirso, niin tämä on erinomainen tapa tutustua Lontoon viihdekulttuuriin.http://www.tkts.co.uk/.

Santander Cycles

Tunnetaan myös nimellä "Boris Bikes", Lontoon pormestarin Boris Johnsonin mukaan. Voit vuokrata yhden 10 000 pyörästä ympäri kaupunkia, vain £2 per 24 tuntia. Ensimmäinen puoli tuntia on ilmainen.https://www.tfl.gov.uk/modes/cycling/santander-cycles.

Lentokentät:

Lontoossa on viisi merkittävää lentokenttää. Voit saapua tähän Britannian pääkaupunkiin Heathrow:n, Stansteadin, Gatwickin, Lutonin tai London City:n kenttien kautta.

Kaupungin keskustaan ja hostellisi luokse saapuminen on helppoa, mutta jos haluat säästää puntia, voi siinä kestää hieman kauemman. Heathrow:lta voit hypätä nopeaan, mutta kalliiseen Heathrow Expressiin Paddingtonin asemalle, tai voit säästää rahaa ja ajella tavallisella Piccadilly Line-junalla. Gatwickillä on sekä express, että tavallinen juna-asema London Victoriaan. Standsteadilta ajaa Stansted Express Liverpool Streetin asemalle. 

Rautatiet:

Lontoossa on useita pääradan juna-asemia:

  • Waterloo: Lontoon lounaisosiin ja etelärannikolle
  • Paddington: Länteen ja Heathrow:n lentokentälle
  • King’s Cross: Pohjoisen ja midlandsin junat
  • St Pancras: Junat pohjoiseen, midlandsiin ja mantereelle (Eurostar)
  • Euston: Junat pohjoiseen ja Skotlantiin
  • Charing Cross: Etelään suuntaavat junat
  • Victoria: Junat kaakkoon, etelärannikolle ja Gatwickin lentokentälle.
  • London Bridge: Etelään suuntaavat junat
  • Liverpool Street: Itään ja Stanstedin lentokentälle

Kaupungin keskusta, sekä monet Lontoon asuinaluista ovat London Underground metron, eli Tuben, varrella. Metrolinjoja on yksitoista, jotka ovat kaikki merkitty eri väreillä, joten verkon navigointi on helppoa käyttämällä ikonista Tube Map:iä. Voit napata itsellesi sellaisen kaikilta metroasemilta.

Bussit:

Bussilla saapuvat reppumatkaajat hyppäävät kyydistä Victoria Coach Stationilla, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Sinne saapuu lähes kaikki Lontoohon saapuvat pitkänmatkanbussit. Bussiasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Victorian rautatieasemalta, josta löytyy myös Victoria Line, lähijuna-asema sekä lähibusseja.

Liikkuminen:

Lontoossa on käytössä integroitu matkustusjärjestelmä, eli jos käytät päivän tai viikon ’Travelcardia’, voit hyppiä metron, bussien ja lähijunien välillä, samaa lippua käyttämällä. Kaupungissa on yhteensä yhdeksän aluetta, joten ota huomioon, että lippusi kattaa ne alueet, joilla haluat vierailla. Kaikista helpoin tapa hoitaa liikkuminen on kuitenkin Oyster-lippu. Lippuja saa jokaiselta asemalta ja niihn voi ladata rahaa, eli maksat liikkuessasi vain per matka.

Kaikista edullisinta matkustaminen on ruuhka aikojen ulkopuolella. Kaupungissa on myös paljon vaihtoehtoja pyörän vuoraukseen, jos haluat tutkia kaupunkia omilla ehdoillasi.

Kieli: Englanti

Valuutta: Punta

Sähkövirta: 230 v

Aikavyöhyke: Greenwich Mean Time Zone (UTC+00:00)

Suuntanumerot: Kansainvälisille puheluille Iso-Britannian suuntanumero on +44. Lontoon suuntanumero on 020.

Postitoimistot:

Stratford Post Office

26  - 28 The Broadway, Stratford  London

Puh: 0345 611 2970

Camden High Street Post Office

112 – 114 Camden High Street, Camden Town  London

Puh: 0345 722 3344

Belsize Park Post Office

199 – 205 Belsize Park, London

Puh: 020 7431 9716

Sairaalat:

The Royal London Hospital

Whitechapel Road,  Whitechapel  London

Puh: 020 7377 7000

University College Hospital

235 Euston Rd,  London

Puh: 020 3456 7890

University College Hospital

235 Euston Rd.,  London

Puh: 020 3456 7890

Touristi-info:

St. Paul’s Churchyard,  London

Puh:  020 7606 3030

17 – 19 Cockspur St

Trafalgar Square,  London

Puh: 020 7389 5040

Tavanomaiset aukioloajat:

Perinteisesti liikkeet ovat auki 9:00-17:30, mutta osa kaupoista, iso osa ravintoloista ja tietysti klubeista ja baareista ovat auki paljon myöhempään.

Hätänumerot: Yleinen hätänumero on 999

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - PubLove @ The Green Man

Located in central London, The Green Man in Paddington is only a 5 minutes walk to Paddington Station and on the doorstep of Edgware Road Station, with trains taking you to all local attractions and famous sites throughout London.

Hostelli Hostellit - PubLove @ The Exmouth Arms

Living life like a London local. The Exmouth Arms, located 5 minutes away from Euston Station and Euston Square Station gives you the opportunity to mingle with London locals.

Hostelli Hostellit - Astor Hyde Park

Located in the most beautiful and charming neighbourhood in London, Astor Hyde Park is one minute from Hyde Park and surrounded by some of London’s greatest museums including the Natural History Museum, Victoria & Albert and Science Museum. The hostel is a short walk from London’s best transport connections, including direct trains to Heathrow Airport and all of London’s attractions. If this weren’t enough the iconic pubs, excellent shopping, amazing restaurants and occasional celebrity sighting

Hostelli Hostellit - Hostel PubLove @ The Crown

Located in the district of south-west London, The Crown is situated on the lively Lavender Street in Battersea. As well as an extensive bus network nearby, which connects the area with much of south and central London, The Crown has three tube stations and two railway stations walkable distances away.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inns, Shepherd's Bush

We're opposite Europe's biggest shopping mall, a direct London Underground connection to Oxford Street and a short stroll from Notting Hill's Portobello Road Market.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn, London Bridge

Located in central London we’re only a short walk from the London Eye, Tower Bridge and the London Dungeon. The London Bridge tube station and Borough Markets, one of the best and most extensive food markets in London are right on our doorstep. You can also take a stroll along The River Thames and beyond to take in St Paul’s Cathedral, Tate Modern Gallery, OXO Tower, Gabriel’s Wharf, the British Film Institute, the Southbank Centre, the London Eye and the Houses of Parliament.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inns: The Oasis, London Bridge

Tower of London is 1.1 km -, while Tower Bridge is 1.2 km away. London City Airport is 10 km from our hostel. Southwark is a great choice for travellers interested in city walks, monuments and culture.

Hostelli Hostellit - Astor Victoria

With Victoria Station and Buckingham Palace a few minutes’ walk away, it is hard to beat to this location! Amazing 24-hour transport links to attractions, parties, airports, coaches (to the rest of the UK/Europe), and almost anywhere! Astor Victoria is the dream place for a base in London. The excellent local markets, restaurants, pubs, vintage stores, coffee shops and galleries, all within a 15-minute walk of Big Ben, will make you feel like a true Londoner! This, combined with staff whom love

Hostelli Hostellit - Astor Museum

With the British Museum literally on its doorstep, it is impossible to beat this hostel’s location! Located in the very heart of Central London you are a short walk from iconic attractions like Piccadilly Circus, Trafalgar Square and Covent Garden. It doesn’t matter if you are shopping down the legendary Oxford Street, watching a play in Leicester Square’s world famous theatre district, having dinner in China Town, drinks in Soho, or partying in the West End you are always a short walk home to

Hostelli Hostellit - Wombat’s CITY Hostel - London

Only minutes away from sights such as the Tower Bridge, the Tower of London and the City Hall, it's an easy walk from the buzzing nightlife of Shoreditch and next to Wilton's Music Hall; the location is just awesome for young travellers.

Hostelli Hostellit - Hostel One Notting Hill

We are a stones throw away from many major tourist attractions, such as Portobello Market, Hyde Park & Kensington Palace! Hyde Park is 2.4 km from Hostel One Notting Hill. London City Airport is 20 km from the property. Kensington and Chelsea is a great choice for travellers interested in architecture, monuments,shopping and entertainment.

Hostelli Hostellit - Hostel One Camden

Located in Camden one of London's most popular areas. Whether you're a rocker, cool kid, metalhead, hippy, vintage queen or muso, you'll find something to delight you in this fun part of North London.

Hostelli Hostellit - New Cross Inn Hostel

We are in South East London, 1 minute walk from New Cross Gate and New Cross overground train stations. Our location is very convenient if you’re visiting London to attend a concert or event at the O2 Arena. We’re located in New Cross, an area with an eclectic population that makes arts and music thrive. The area is covered with local pubs, cafes and restaurants for all tastes. With great transportation connections, we’re less than minutes walk from New Cross Gate and New Cross overground.

Hostelli Hostellit - Hostel Smart Camden Inn

Less than 500 meters from Camden Market, the Smart Camden Inn Hostel is located in Camden’s pubs and clubs district. Camden Town Underground Station is a 5-minute walk away and provides direct access to London city center. The Jewish Museum, Regents Park and central London are all within 15 minutes’ walk. London Zoo is less than a 20-minute walk from the Smart Camden Inn hostel

Hostelli Hostellit - London Waterloo Hostel

The London Waterloo Hostel, one of London's best loved and best located hostels. Our team are on hand to ensure every traveler has a uniquely memorable stay and a fantastic London experience. We offer a great location in Lambeth ,Zone 1, only 15 minutes walk to Big Ben and Westminster Abbey. There is a bicycle docking station around the corner and a 24-hour bus stop at the end of the road. Lambeth North Tube station is only a five-minute walk from the hostel.

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn, Liverpool Street

We’re moments away from the famous Shoreditch, London’s gritty centre for progressives and urban art lovers, as well as a bustling Brick Lane and Old Spitalfields Market - the place to go for all your vinyl, vintage and international street food! Not only that, but our St Christopher’s Inn Liverpool Street is just a stone’s throw from the city’s exclusive terrace views – from Heron Tower to the mammoth Gherkin, this part of town offers every cocktail recipe imaginable!

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inns: The Village, London Bridge

Located in the heart of the city, we’re only a short walk from the London Eye, Tower Bridge and London’s biggest food market, Borough Market. With the hostel being 2 minutes walk from TWO tube stations, getting around the city doesn’t get much easier.

Hostelli Hostellit - Queen Elizabeth Pub Hostel

700 metrin päässä Chelsea FC: stä, Stamford Bridge on 800 metrin päässä Queen Elizabeth Hostelista, ja Battersea on 2,7 km: n päässä hotellista. London Cityn lentokenttä on 17 km: n päässä. 2k päässä Earls Court ja Kings Road. london Eye - 6km Lontoon torni - 9km

Hostelli Hostellit - St Christopher's Inn, Hammersmith

Right across the road is the London Underground which links us to the best sites and tourist attractions such as Westminster (just a 20 minute tube ride away),

Hostelli Hostellit - Clink78

Lontoon rikas menneisyys sekä monipuolinen monikulttuurinen läsnäolo, Clink78, joka on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Kings Crossin asemalta, on täydellinen paikka tutustua Lontoon rikas menneisyyteen, ja se on lopullinen määräpaikka, josta löydät kaikki, mitä Lontoo on tarjonnut. Pohjoiseen; löydät Camden Markets ja Regent's Park eläintarha, etelään; maailmankuulu British Museum, St Paul's Cathedral ja Tate Modern, itään; Angelin, Old Streetin ja Farringtonin ja lännen trendikäs yöelämä; Covent Gardenin kaupat

Hostelli Hostellit - Astor Queensway

Hostellimme sijaitsee Nothing Hillin portilla, 10 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Portobello Road -kadulta ja aivan Hyde Parkin ja Kensington Gardensin ovenvaiheessa, jossa ovat Prince William ja Kate Middleton. Viehättävä, turvallinen ja kaunis alue, josta tutustua Lontooseen, Astor Queensway on kodikas koti.