Hostellit kohteessa Lontoo

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Lontoo? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Lontoo ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Lontoo. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Lontoo.

Tervetuloa Lontooseen

Kun ihmiset kertovat sinulle, että Lontoo on “kaupunki täynnä kyliä”, eivät he yritä hienostella, sillä se on juuri sitä. Lontoon muinainen keskusta on aikojen saatossa levinnyt ja niellyt lähialueen asutuksia kuitenkin muuttamatta niiden luonnetta. Mitä tästä on sitten syntynyt? Aikoinaan kaukaiset naapurustot kuten Stoke Newington pohjoisessa, tai eteläinen Brixton ovat nyt tärkeä osa Lontoon kulttuurista tilkkutäkkiä.   Vaikka kaupunki on laaja, tarjoaa se valtavan määrän edullisia hostelleja ympäriinsä, tehden kaupungin tutkimisesta helppoa. Astu ulos hostellistasi, lataa Oyster korttisi täyteen ja olet valmis matkaan. Käy kierroksella London Eyessä, nauti veneretkestä Thames-jokea pitkin tai pakene hälinää Hampstead Healthiin. Voit myös halutessasi varata hostellin aivan keskustasta ja hypätä mukaan Sohon ja West Endin vilkkaaseen yöelämään.   Olet sitten matkassa yksin, tai ryhmän kanssa, tulet rakastumaan tähän monenkirjavaan Iso-Britannian pääkaupunkiin. 

The Line

Suuntaa ulos asuntolastasi ja venyttele jalkojasi! Lähde kävelemään O2:lta Quuen Elizabeth Olympic Parkia kohti ja nauti matkan varrella olevista veistoksista. Noin viiden kilometrin matkalla on veistoksia Damien Hirstiltä, Martin Creediltä ja Eduardp Paolozzilta. Uusia taideteoksia lisätään joka vuosi.

Verkkosivu: http://the-line.org/

British Museum

Tutustu muinaisiin sivilisaatioihin, koe menneitä tapahtumia ja nauti British Museumin laajasta kokoelmasta. British Museum on yksi maailman vanhimmista museoista ja heidän kokoelmistaan löytyy miljoonia mielenkiintoisia esineitä. Jos majoitut Holbornin tai Russel Squaren lähellä, on British Museum aivan nurkan takana...

Verkkosivu: http://www.britishmuseum.org/

Hackney DIY Taidetori

Hackneyn kaupunginosasta on nopeasti tulossa kaupungin luovien ihmisten kohtaamispaikka ja Hackneyn DIY tori, joka järjestetään kahden kuukauden välein, antaa sinulle oivan mahdollisuuden käydä tutustumassa tulevien huipputaiteilijoiden töihin. Seuraavat torit järjestetään 12.7, 6.8 ja 22.11.

Verkkosivu: http://www.hackneyfleamarket.com/artmarket/

Big Ben

Big Ben on tornimainen ja ikoninen mestariteos, joka on pakko nähdä Lontoossa vieraillessasi ja sen lähellä on lisäksi edullisia hostelleja, esimerkiksi Westminsterin alueella. Vielä parempi vaihtoehto on löytää hostelli Westminster Palacen läheltä. Westminster Palacessa sijaitsee myös parlamenttitalo, joten voit napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Verkkosivu: http://www.parliament.uk/bigben

Osoite: Houses of Parliament, Westminster, London SW1 0AA

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Tower Bridge

Maailmassa on paljon kauniita siltoja ja isoja siltoja, mutta vain yksi silta on Tower Bridge. Reppumatkaajat ja turistit haluavat kaikki päästä näkemään, kun silta nostetaan, mutta näyttely ja 42 metrin korkeudessa oleva lasinen kävelysilta ovat paljon mielenkiintoisempia ja ne voit kokea varmasti.

Verkkosivu: http://www.towerbridge.org.uk/

Osoite: Tower Bridge, London, UK

Kaupunginosa: Southwarkin taajama

Puhelin: 020 7403 3761

London Eye

Jos olet hiljattain kirjautunut hostelliisi ja haluat hyvän näköalapaikan kaupungista, kannattaa sinun suunnata London Eyelle. The Shard voi olla korkeampi, mutta Eye sijaitsee kauniilla paikalla joen varrella. Varaa itsellesi lippu ennakkoon netistä, niin sinun ei tarvitse jonottaa ja saat 10% alennuksen.

Verkkosivu: https://www.londoneye.com/

Osoite: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB

Kaupunginosa: Waterloo

Puhelin: 0870 990 8883

St Paulin katedraali

Sinun kannattaa myös vieraillaSt Paulin katedraalissa, joka on Sir Christopher Wrenin mestariteos. Katedraalin kupolista on upeat näköalat ympäri kaupunkia. Sisäänpääsy katedraaliin maksaa £18 aikuiselta (€16 opiskelijalta).

Verkkosivu: https://www.stpauls.co.uk/

Osoite: St. Paul's Churchyard, London EC4M 8AD, United Kingdom

Kaupunginosa: Lontoon kaupunki

Puhelin: 020 7246 8350

Nelson’s Column

Juhlista yhtä Englannin sankareista vierailemallaNelson’s Column -muistomerkillä Trafalgar Squarella (josta löytyy myös National Gallery). Vanha Horatio seisoo 56 metrin korkeudessa valtavien pronssileijonien ympäröimänä.

Verkkosivu: http://www.visitlondon.com/things-to-do/place/283774-trafalgar-square

Osoite: Trafalgar Square, London WC2N 5DU

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Stoke Newington

Erinomainen paikka, jos etsit pubeja, indie kauppoja tai vintagevaatteita.Stoke Newington on taiteellinen naapurusto, jossa asuu paljon luovia henkilöitä. Reppumatkaajat kokevat olonsa varmasti kotoisaksi. Alue ei ole metrolinjojen varrella, mutta pääset sinne helposti joko junalla Liverpool Streetin asemalta, tai bussilla.

Kaupunginosa: Stoke Newington

Käytetty Taiteellinen Pubeja

Hyde Park

Joskus sinun pitää vain päästä pois kaupungin hulinasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä kauas Lontoosta. Hyde Park on valtava viheralue aivan kaupungin keskustassa. Puistossa on myös nähtävyyksiä, kuten Speaker's Corner, Serpentine Lake ja Peter Pan -patsas.

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Puistoja Rauhaa ja hiljaisuutta Keskeinen

Camden Town

Jos pidät musiikista, toreista tai ulkoilmashoppailusta, kannattaa sinun varata hotelli Camden Townista. Suuntaa ruuhkaisen pääkadun ohi kanavan pohjoispuolelle, mistä löydät historialliset torit. Camden on monenkirjava ja eläväinen sokkelo myyntikojuja, joiden kätköissä on varmasti paljon todellisia aarteita.

Kirpputori Konsertteja Rauhaa ja hiljaisuutta

Ilmainen "More London" festivaali

Tämä tapahtuma kestää kesäkuun 3. päivästä aina syyskuun 24 saakka. Festivaaleilla on nähtävillä paljon näytelmiä, musiikkia ja teatteria. Tapahtuman alueella on myös suuri LED-näyttö, jossa näytetään Wimbledon, Tour de France ja British Golf Open. Tapahtuman lähistöllä on paljon hostelleja, esimerkiksi London Bridgen alueella.

Verkkosivu: http://www.morelondon.com/more-london-free-festival-2015/

Osoite: More London Riverside, London SE1 2RE

Kaupunginosa: Southwarkin taajama

Lohikäärmevenefestivaali

28 päivä kesäkuuta 2015 yli 40 joukkuetta kilpailee London Ragetta Centressä. Tapahtumaan kuuluu taistelulajien esityksiä, perinteistä Kiinalaista leijonatanssia ja ruokafestivaali.

Verkkosivu: http://www.lhkdbf.co.uk/

Osoite: The London Regatta Centre 1012 Dockside Road, London E16 2QD

Kaupunginosa: Borough of Newham

Buckingham Palace kesäaukiolo

Käy vierailemassaBuckingham Palacessa, joka on kuningattaren Lontoon asunto 27.7-27.8. Palatsi on avoinna joka kesä ja siellä on paljon nähtävää, kuten taideteoksia Rembrandtilta Royal Collectionista.

Verkkosivu: http://www.royalcollection.org.uk/visit/the-state-rooms-buckingham-palace

Osoite: Buckingham Palace, London SW1A 1AA, UK

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Camden Beach

Kuka olisi osannut arvata, että Lontoon Camdenissa on 900 neliömetrin ja 150 hiekkatonnin kokoinen uimaranta. Rannalta löytyy rantatuoleja ja -mökkejä, pingispöytiä ja alkoholia. Nauti vaikka annos fish and chipsejä, mutta älä odota pääseväsi aalloille surffaamaan. Ranta on avoinna 17.6-23.8.2015 ja se on ilmainen.

Verkkosivu: http://www.roundhouse.org.uk/whats-on/2015/camden-beach/camden-beach/

Osoite: Roundhouse Chalk Farm Road, London NW1 8EH, United Kingdom

Secret Cinema Presents Star Wars

24.6-27.8.2015 erittäin suosittu Secret Cinema-tiimi esittää Star Warsin useissa salaisissa kohteissa. Varaa lippusi aikaisin, että joudu pettymään ja pääset kokemaan elokuvan aivan uudella tavalla.

Verkkosivu: http://secretcinema.seetickets.com/tour/secret-cinema-presents-star-wars/list/1/100

British Summer Time

Käy katsomassa Taylor Swiftin, Blurin, The Strokesin tai The Whon keikkaa Hyde Parkissa. Puistoon on vain lyhyt kävelymatka Knightsbridgen ja Kensingtonin hostelleilta. Festivaali järjestetään kesäkuun lopulla.British Summer Time ei ole myöskään pelkkä festivaali, vaan tapahtuman aikana on myös paljon teatteri- ja komediaesityksiä.

Verkkosivu: http://www.bst-hydepark.com/

Osoite: Hyde Park London, United Kingdom

Kaupunginosa: Borough of Westminster

Calling Festival

Rock faneille mieluinen tapahtuma on Calling Festival. Noel Gallagher, The Hives ja Ryan Adams esiintyivät festivaaleilla vuonna 2015. Calling järjestetään Clapham Commonilla heinäkuun alussa.

Verkkosivu: http://www.callingfestival.co.uk/

Osoite: Clapham Common Windmill Drive, London SW4 9DE, United Kingdom

Kaupunginosa: Clapham

Wireless

Suuntaa Finsbury Parkiin ja pääset kuuntelemaan useita erilaisia musiikkiesityksiä. Tämä festivaali järjestetään heinäkuun alussa. Festivaalilta voit odottaa erilaisia dance ja hip-hop esityksiä. 2015 vuoden esiintyjiä olivat esimerkiksi Drake, David Guetta, Kendrick Lamar ja Grandmaster Flash.

Verkkosivu: http://www.wirelessfestival.co.uk/

Osoite: Finsbury Park, London N4, UK

Kaupunginosa: Finsbury

Baozi Inn

Baozi Inn tarjoaa kuumia ja tulisia, katuruoasta inspiraatiota hakevia annoksia. Ravintola sijaitsee Chinatownissa ja on erinomainen pikku kahvila reppumatkaajille. Ravintolassa pääset nauttimaan herkullista ruokaa ja juomaa, kaverinkaan kanssa hintaa ei tule kuin £25.

Verkkosivu: http://baoziinnlondon.com/

Osoite: 26 Newport Court London, WC2H 7JS

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Puhelin: 020 7287 6877

Berwickin katutori

Jos hostellisi on keskustan lähistöllä, kannattaa sinun ehdottomasti käydä tarkastamassa tämä Sohon keskellä järjestettävä tori. Berwick Street Market on oivallinen vaihtoehto ravintolalle, tarjoten lähinnä takeaway-ruokia, jotka maksavat noin £5-£8 per henkilö.

Verkkosivu: http://www.berwickstreetlondon.co.uk/

Osoite: Berwick Street, London W1F 0PH, United Kingdom

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Battersea Pie Station

Covent Garden Marketilla (ei siis Batterseassä) sijatiseva Battersea Pie on hionut juuri tuon klassisen brittiläisen ruokalajin huippuunsa. Lähde nauttimaan herkullista lihaa, tai kasviksia, sullottuna maukkaaseen taikinaan. £25 pääsee kaverisikin syömään ja juomaan kanssasi.

Verkkosivu: http://www.batterseapiestation.co.uk/

Osoite: 28 The Market, Lower Ground Floor, Covent Garden, London WC2E 8RA

Kaupunginosa: Länsipuoli Westminister

Puhelin: 020 7240 9566

The Lost Angel

Tulet varmasti rakastumaan The Lost Angelin ylenpalttiseen sisustukseen, art deco -teemaisiin koktaileihin ja burleski esityksiin. Lost Society tarjoaa edullisia drinkkejä ja mahtavan illanviettopaikan.

Verkkosivu: http://www.lostangel.co.uk/

Osoite: 339 Battersea Park Rd, London, SW11 4LS

Kaupunginosa: Battersea

Puhelin: 020 7652 6526

Cargo

Ilmainen sisäänpääsy perjantaisin ennen kello 22:00. Cargo sijaitsee Shoreditchin rautatiekaarien alla ja klubin sijainti on lähes yhtä siisti kuin yökerho itsessään. Yökerhossa järjestetään DJ-iltoja ja tarjolla on myös mahtavaa ruokaa.

Verkkosivu: http://www.cargo-london.com/

Osoite: 83 Rivington Street, Shoreditch, London EC2A 3AY, United Kingdom

Kaupunginosa: Hackney Etelä

Puhelin: 020 7739 3440

XOYO

Kahvilabaari XOYO tunnetaan monenkirjavista juhlistaan. Reppumatkaajat sopivat mainiosti baarin värikkään ja ystävällisen asiakaskunnan joukkoon. Monet tunnetut artistit, kuten Friendly Fires, Digitalism ja Felix Da Housecat ovat soittaneet tällä klubilla.

Verkkosivu: http://www.xoyo.co.uk/

Osoite: 32-37 Cowper Street, London EC2A 4AP, United Kingdom

Kaupunginosa: Hackney Etelä

Puhelin: 020 7608 2878

Crosse Keys

Edullisin paikka Isossa-Britanniassa nauttia drinkki, on yleensä Wetherspoonsissa. The Crosse Keys on osa tätä ketjua ja se sijaitsee entisessä pankissa. Käy nauttimassa tästä tilavasta pubista ja sen ovaalin muotoisesta baarista.

Verkkosivu: http://www.jdwetherspoon.co.uk/home/pubs/the-crosse-keys

Osoite: 9 Gracechurch St, London EC3V 0DR, UK

Kaupunginosa: Lontoon kaupunki

Puhelin: 020 7623 4824

Corsica Studios

Tulet todennäköisesti kokemaan opiskelijabileet tässä trendikkäässä baarissa. Jos pidät dubstepistä ja garagesta, tulet varmasti rakastumaan Corsicaan. Corsica on energinen, innostava ja palkittu illanviettopaikka.

Verkkosivu: http://www.corsicastudios.com/

Osoite: 4/5 Elephant Road, London SE17 1LB, United Kingdom

Kaupunginosa: Southwarkin taajama

Puhelin: 020 7703 4760

Brick Lane Market

Tarkkaavaiset reppumatkaajat voivat löytää todellisia aarteitatämän torin rihkaman joukosta. Pelottomien tarjoushaukkojen kannattaa suunnata torille sunnuntaina. Jos päässäsi lyö tyhjää, on Brick Lanen alueella myös mahtavia baareja.

Verkkosivu: http://www.bricklanemarket.com/

Osoite: 91 Brick Lane, London, E1 6QR

Kaupunginosa: Borough of Tower Hamlets

Blitz London

Kuulostaisiko Euroopan suurin vintagekauppa hyvältä? Niin ajattelimmekin. Tämä luolamainen toimitila Shoreditchissä tarjoaa tuhansia tuotteita huippuhinnoin.

Verkkosivu: http://www.blitzlondon.co.uk/

Osoite: 55-59 Hanbury Street, London E1 5JP, United Kingdom

Kaupunginosa: Borough of Tower Hamlets

Portobello Road

Jo 1800-luvulta asti järjestetty antiikkitori on vieläkin voimissaan Portobello Roadilla. Tori on myös vain kivenheiton päässä Bayswaterin ja Notting Hillin hostelleilta. Torilla on aina tarjolla monenlaista ruokaa ja tietysti vintage vaatteita.

Verkkosivu: http://www.portobelloroad.co.uk/

Osoite: Portobello Road, London, W10 5TA

Kaupunginosa: Notting Hill

Oyster Card

Osta itsellessi Oyster card kun saavut kaupunkiin, niin saat kaikki kortin alennukset ja edut heti käyttöösi.Oyster Card antaa sinulle hyvät mahdollisuudet matkustaa ympäri Lontoota ja säästät samalla rahaa.https://oyster.tfl.gov.uk

Tkts Booth

Suuntaa Leicester Squarelle ja nappaa itsellesi edulliset liput johonkin Lontoon parhaista teatteri- ja musiikkiesityksistä. Jos et ole kauhean nirso, niin tämä on erinomainen tapa tutustua Lontoon viihdekulttuuriin.http://www.tkts.co.uk/.

Santander Cycles

Tunnetaan myös nimellä "Boris Bikes", Lontoon pormestarin Boris Johnsonin mukaan. Voit vuokrata yhden 10 000 pyörästä ympäri kaupunkia, vain £2 per 24 tuntia. Ensimmäinen puoli tuntia on ilmainen.https://www.tfl.gov.uk/modes/cycling/santander-cycles.

Lentokentät:

Lontoossa on viisi merkittävää lentokenttää. Voit saapua tähän Britannian pääkaupunkiin Heathrow:n, Stansteadin, Gatwickin, Lutonin tai London City:n kenttien kautta.

Kaupungin keskustaan ja hostellisi luokse saapuminen on helppoa, mutta jos haluat säästää puntia, voi siinä kestää hieman kauemman. Heathrow:lta voit hypätä nopeaan, mutta kalliiseen Heathrow Expressiin Paddingtonin asemalle, tai voit säästää rahaa ja ajella tavallisella Piccadilly Line-junalla. Gatwickillä on sekä express, että tavallinen juna-asema London Victoriaan. Standsteadilta ajaa Stansted Express Liverpool Streetin asemalle. 

Rautatiet:

Lontoossa on useita pääradan juna-asemia:

  • Waterloo: Lontoon lounaisosiin ja etelärannikolle
  • Paddington: Länteen ja Heathrow:n lentokentälle
  • King’s Cross: Pohjoisen ja midlandsin junat
  • St Pancras: Junat pohjoiseen, midlandsiin ja mantereelle (Eurostar)
  • Euston: Junat pohjoiseen ja Skotlantiin
  • Charing Cross: Etelään suuntaavat junat
  • Victoria: Junat kaakkoon, etelärannikolle ja Gatwickin lentokentälle.
  • London Bridge: Etelään suuntaavat junat
  • Liverpool Street: Itään ja Stanstedin lentokentälle

Kaupungin keskusta, sekä monet Lontoon asuinaluista ovat London Underground metron, eli Tuben, varrella. Metrolinjoja on yksitoista, jotka ovat kaikki merkitty eri väreillä, joten verkon navigointi on helppoa käyttämällä ikonista Tube Map:iä. Voit napata itsellesi sellaisen kaikilta metroasemilta.

Bussit:

Bussilla saapuvat reppumatkaajat hyppäävät kyydistä Victoria Coach Stationilla, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Sinne saapuu lähes kaikki Lontoohon saapuvat pitkänmatkanbussit. Bussiasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Victorian rautatieasemalta, josta löytyy myös Victoria Line, lähijuna-asema sekä lähibusseja.

Liikkuminen:

Lontoossa on käytössä integroitu matkustusjärjestelmä, eli jos käytät päivän tai viikon ’Travelcardia’, voit hyppiä metron, bussien ja lähijunien välillä, samaa lippua käyttämällä. Kaupungissa on yhteensä yhdeksän aluetta, joten ota huomioon, että lippusi kattaa ne alueet, joilla haluat vierailla. Kaikista helpoin tapa hoitaa liikkuminen on kuitenkin Oyster-lippu. Lippuja saa jokaiselta asemalta ja niihn voi ladata rahaa, eli maksat liikkuessasi vain per matka.

Kaikista edullisinta matkustaminen on ruuhka aikojen ulkopuolella. Kaupungissa on myös paljon vaihtoehtoja pyörän vuoraukseen, jos haluat tutkia kaupunkia omilla ehdoillasi.

Kieli: Englanti

Valuutta: Punta

Sähkövirta: 230 v

Aikavyöhyke: Greenwich Mean Time Zone (UTC+00:00)

Suuntanumerot: Kansainvälisille puheluille Iso-Britannian suuntanumero on +44. Lontoon suuntanumero on 020.

Postitoimistot:

Stratford Post Office

26  - 28 The Broadway, Stratford  London

Puh: 0345 611 2970

Camden High Street Post Office

112 – 114 Camden High Street, Camden Town  London

Puh: 0345 722 3344

Belsize Park Post Office

199 – 205 Belsize Park, London

Puh: 020 7431 9716

Sairaalat:

The Royal London Hospital

Whitechapel Road,  Whitechapel  London

Puh: 020 7377 7000

University College Hospital

235 Euston Rd,  London

Puh: 020 3456 7890

University College Hospital

235 Euston Rd.,  London

Puh: 020 3456 7890

Touristi-info:

St. Paul’s Churchyard,  London

Puh:  020 7606 3030

17 – 19 Cockspur St

Trafalgar Square,  London

Puh: 020 7389 5040

Tavanomaiset aukioloajat:

Perinteisesti liikkeet ovat auki 9:00-17:30, mutta osa kaupoista, iso osa ravintoloista ja tietysti klubeista ja baareista ovat auki paljon myöhempään.

Hätänumerot: Yleinen hätänumero on 999

Kaupunginosat

Maamerkit

Hostelli Hostellit - Smart Hyde Park Inn

Hyde Park Inn tekee oleskelusi Lontoossa unohtumattomaksi kokemukseksi. Hostelli sijaitsee kauniissa rakennuksessa vilkaassa Bayswaterin kaupunginosassa alle minutin kävelymatkan päässä Bayswaterin maanalaisesta. Hyde Park Inn on turvallinen ja siisti majoitusvaihtoehto. Vieraillamme on pääsy huoneisiinsa vuorokauden ympäri. Hostellissa on 1-14 hengen huoneita....Hyde Park Inn tekee oleskelusi Lontoossa unohtumattomaksi kokemukseksi. Hostelli sijaitsee kauniissa rakennuksessa vilkaassa Bayswaterin kaupunginosassa alle minutin kävelymatkan päässä Bayswaterin maanalaisesta. Hyde Park Inn on turvallinen ja siisti majoitusvaihtoehto. Vieraillamme on pääsy huoneisiinsa vuorokauden ympäri. Hostellissa on 1-14 hengen huoneita....

Hostelli Hostellit - SoHostel

Ihanteellisella paikalla keskellä Soho ja West End, SoHostel on baari, ravintola ja 24-tunnin vastaanotto.   Kaikissa huoneissa on SoHostel on parketit ja pääsy jaettu kylpyhuone. Vuodevaatteet annetaan ja pyyhkeet voi vuokrata lisämaksusta. Pesula palvelut ovat saatavilla. Asiakkaat voivat rentoutua yhteisessä...Ihanteellisella paikalla keskellä Soho ja West End, SoHostel on baari, ravintola ja 24-tunnin vastaanotto.   Kaikissa huoneissa on SoHostel on parketit ja pääsy jaettu kylpyhuone. Vuodevaatteet annetaan ja pyyhkeet voi vuokrata lisämaksusta. Pesula palvelut ovat saatavilla. Asiakkaat voivat rentoutua yhteisessä...

Hostelli Hostellit - Acacia Hostel

Acacia Hostel sijaitsee kauniissa South Kensingtonin kaupunginosassa. Luonnontieteellinen museo, Tiedemuseo ja Victoria and Albert Museum ovat muutaman askeleen päässä. Kuuluisa Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä on kävelyetäisyydellä. Lähiseudulta löytyy Lontoon parhaimpia ravintoloita, baareja ja pikkuliikkeitä. Hostellissa on 2-8 hengen huoneita, joissa kaikissa...Acacia Hostel sijaitsee kauniissa South Kensingtonin kaupunginosassa. Luonnontieteellinen museo, Tiedemuseo ja Victoria and Albert Museum ovat muutaman askeleen päässä. Kuuluisa Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä on kävelyetäisyydellä. Lähiseudulta löytyy Lontoon parhaimpia ravintoloita, baareja ja pikkuliikkeitä. Hostellissa on 2-8 hengen huoneita, joissa kaikissa...

Hostelli Hostellit - Saint James Backpackers

This family-run hostel has been accommodating international backpackers for more than 45 years.This hostel enjoys a great location in central London - Zone 1 on the underground map, in the very safe neighbourhood of Kensington and Chelsea, a short walk...This family-run hostel has been accommodating international backpackers for more than 45 years.This hostel enjoys a great location in central London - Zone 1 on the underground map, in the very safe neighbourhood of Kensington and Chelsea, a short walk...

Hostelli Hostellit - Generator Hostel London

Generator Hostel London sijaitsee Russell Squarella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kiehtovista yöelämän keskuksista, Covent Gardenista, Leicester Squaresta ja Piccadilly Circuksesta. Tarjoamme majoitusta yhden-, kahden- ja useamman hengen yksityishuoneissa, sekä jaetuissa dormeissa. Kylpyhuoneissa on kokovartalopeilit ja hiustenkuivaajat. Koko hostelli on...Generator Hostel London sijaitsee Russell Squarella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kiehtovista yöelämän keskuksista, Covent Gardenista, Leicester Squaresta ja Piccadilly Circuksesta. Tarjoamme majoitusta yhden-, kahden- ja useamman hengen yksityishuoneissa, sekä jaetuissa dormeissa. Kylpyhuoneissa on kokovartalopeilit ja hiustenkuivaajat. Koko hostelli on...

Hostelli Hostellit - All Star Hostel

The All Star Hostel was refurbished in 2011 to provide clean living, with all rooms featuring wooden floors, lockers, memory foam mattresses, Fridges and the building offers free internet, fully equipped kitchens with laundry room, Sky TV in the lounge...The All Star Hostel was refurbished in 2011 to provide clean living, with all rooms featuring wooden floors, lockers, memory foam mattresses, Fridges and the building offers free internet, fully equipped kitchens with laundry room, Sky TV in the lounge...

Hostelli Hostellit - Via Limehouse

The Property is due to open in October 2015 We have 52 rooms at the property this includes room types Private Double/Twin 4 bed dorm en suite 4 bed dorm with shared bathroom 6 bed dorm with en suite 6...The Property is due to open in October 2015 We have 52 rooms at the property this includes room types Private Double/Twin 4 bed dorm en suite 4 bed dorm with shared bathroom 6 bed dorm with en suite 6...

Hostelli Hostellit - Venture Hostel

Located 20 min away from the city centre of London (London Bridge) and 20 min from the famous Olympic Stadium (Stratford) We are situated walking distance from Greenwich Mean Time and the Meridian Line. Venture Hostel is a stylish and...Located 20 min away from the city centre of London (London Bridge) and 20 min from the famous Olympic Stadium (Stratford) We are situated walking distance from Greenwich Mean Time and the Meridian Line. Venture Hostel is a stylish and...

Hostelli Hostellit - Tribal Hostel

Tribal Hostel is located in East London and provides a sociable and fun environment, which suits solo travelers, couple and small groups alike. It's housed in a historic Grade II listed building and provides 6 or 8-bed mixed or female...Tribal Hostel is located in East London and provides a sociable and fun environment, which suits solo travelers, couple and small groups alike. It's housed in a historic Grade II listed building and provides 6 or 8-bed mixed or female...

Hostelli Hostellit - PubLove @ The Green Man, Paddington

London's Legendary Backpacker Experience... is a night in a PubLove pub in the heart of London. Party in the bar, raise a pint of London ale and feast on London's top five burger. The Green Man is the PubLove for...London's Legendary Backpacker Experience... is a night in a PubLove pub in the heart of London. Party in the bar, raise a pint of London ale and feast on London's top five burger. The Green Man is the PubLove for...

Hostelli Hostellit - Palmers Lodges - Hillspring

Recently voted one of London’s best, Palmers Lodge Hillspring promises to give you a stay you will love and never forget. Stylish common areas combined with a great social atmosphere, makes Hillspring a great and unique place to meet other...Recently voted one of London’s best, Palmers Lodge Hillspring promises to give you a stay you will love and never forget. Stylish common areas combined with a great social atmosphere, makes Hillspring a great and unique place to meet other...

Hostelli Hostellit - Queen Elizabeth Pub & Hostel Chelsea

Queen Elizabeth Pub & Hostel Chelsea provide backpacker accommodation with plenty of communal places typical of hostels It's an 18/35-hostel providing vegan-friendly breakfast at a small extra charge It's located only a few minutes to the River Thames the Imperial...Queen Elizabeth Pub & Hostel Chelsea provide backpacker accommodation with plenty of communal places typical of hostels It's an 18/35-hostel providing vegan-friendly breakfast at a small extra charge It's located only a few minutes to the River Thames the Imperial...

Hostelli Hostellit - London Waterloo Hostel

Boasting of a prime location, London Waterloo Hostel is located right in London City Centre, 15 minutes walking to the Big Ben and in Travel Zone 1. We provide dorm as well as Private room accommodation. We have 4 x...Boasting of a prime location, London Waterloo Hostel is located right in London City Centre, 15 minutes walking to the Big Ben and in Travel Zone 1. We provide dorm as well as Private room accommodation. We have 4 x...

Hostelli Hostellit - Smart Camden Inn Hostel

Be smart, stay smart! Kiitos kun valitsit Smart hostellin! Tavoitteemme on tarjota mukava, tyylikäs ja edullinen majoitus Lontoon keskustassa – parhaaseen hintaan. Hostellimme on suunniteltu vastaamaan reppumatkaajien tarpeita – 24h vastaanotto, lukittavat kaapit huoneissa – meillä on tarjota kaikkea, jotta...Be smart, stay smart! Kiitos kun valitsit Smart hostellin! Tavoitteemme on tarjota mukava, tyylikäs ja edullinen majoitus Lontoon keskustassa – parhaaseen hintaan. Hostellimme on suunniteltu vastaamaan reppumatkaajien tarpeita – 24h vastaanotto, lukittavat kaapit huoneissa – meillä on tarjota kaikkea, jotta...

Hostelli Hostellit - No Limit Hostel Camden @ The Lord Southampton

No Limit Hostel Camden @ The Lord Southampton is located close to the view point of Primrose Hill and only 15 minutes walking to Camden Town. Accommodation consists of private rooms and shared mixed dormitories. Social areas include a traditional...No Limit Hostel Camden @ The Lord Southampton is located close to the view point of Primrose Hill and only 15 minutes walking to Camden Town. Accommodation consists of private rooms and shared mixed dormitories. Social areas include a traditional...

Hostelli Hostellit - Smart Russell Square

Smart Russell Square Hostellin sijainti on budjettimatkailijalle täydellinen, aivan Lontoon keskustan tuntumassa. Yksi Euroopan suosituimmista ostoskaduista, Oxford Street, on lähistöllä, British Museum on alle 400m kävelymatkan päässä ja monet muut Lontoon kuuluisat nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa. Smart Russell Square Hostelli...Smart Russell Square Hostellin sijainti on budjettimatkailijalle täydellinen, aivan Lontoon keskustan tuntumassa. Yksi Euroopan suosituimmista ostoskaduista, Oxford Street, on lähistöllä, British Museum on alle 400m kävelymatkan päässä ja monet muut Lontoon kuuluisat nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa. Smart Russell Square Hostelli...

Hotelli Hostellit - MEININGER Hotel London Hyde Park

Olemme sijaitsee sydämessä South Kensingtonin suoraan vastapäätä Natural History Museum. Meidän TOP asema tekee meistä ihanteellinen lähtökohta kaupunkiin tutustumiselle.Science Museum, Hyde Park ja kuuluisa tavaratalo Harrods ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Jos haluat mennä kauemmaksi, South Kensington ja Gloucester...Olemme sijaitsee sydämessä South Kensingtonin suoraan vastapäätä Natural History Museum. Meidän TOP asema tekee meistä ihanteellinen lähtökohta kaupunkiin tutustumiselle.Science Museum, Hyde Park ja kuuluisa tavaratalo Harrods ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Jos haluat mennä kauemmaksi, South Kensington ja Gloucester...

Hostelli Hostellit - Park Villa

This boutique hostel in East End London provides accommodation in dorms and private rooms It is only 10-minutes by metro from Oxford Circus and within easy reach toCity, Shoreditch, and Spitalfields. It provides clean private rooms and beds in shared...This boutique hostel in East End London provides accommodation in dorms and private rooms It is only 10-minutes by metro from Oxford Circus and within easy reach toCity, Shoreditch, and Spitalfields. It provides clean private rooms and beds in shared...

Hostelli Hostellit - Safestay London Elephant & Castle

Safestay London Elephant & Castle is ideal if you are looking for budget accommodation in London. Whether you are visiting for seeing the sights in this amazing city or travelling with your family stay in this London luxury hostel We...Safestay London Elephant & Castle is ideal if you are looking for budget accommodation in London. Whether you are visiting for seeing the sights in this amazing city or travelling with your family stay in this London luxury hostel We...

Hostelli Hostellit - Smart Hyde Park View

Be smart, stay smart! Tervetuloa Smart hostelliin! Tavoitteemme on tarjota mukava, tyylikäs ja edullinen majoitus Lontoon keskustassa – parhaaseen hintaan. Hostellimme on suunniteltu vastaamaan reppumatkaajien tarpeita – 24h vastaanotto, lukittavat kaapit huoneissa – meillä on tarjota kaikkea, voit nauttia vierailustasi...Be smart, stay smart! Tervetuloa Smart hostelliin! Tavoitteemme on tarjota mukava, tyylikäs ja edullinen majoitus Lontoon keskustassa – parhaaseen hintaan. Hostellimme on suunniteltu vastaamaan reppumatkaajien tarpeita – 24h vastaanotto, lukittavat kaapit huoneissa – meillä on tarjota kaikkea, voit nauttia vierailustasi...

Hostelli Hostellit - Phoenix Hostel

Located on the edge of beautiful Regents Park and only a short stroll away from Madame Tussaud's and London Zoo, The Phoenix is a newly renovated hostel located in the heart of London. Whether you plan to indulge in London's...Located on the edge of beautiful Regents Park and only a short stroll away from Madame Tussaud's and London Zoo, The Phoenix is a newly renovated hostel located in the heart of London. Whether you plan to indulge in London's...

Hostelli Hostellit - Hostel Ordnance

Hostel Ordnance is housed in a Victorian building with typical wooden panels and with wooden staircases in the middle of the building. This hostel is designed with the backpacker and budget traveller in mind All 13 rooms have been recently...Hostel Ordnance is housed in a Victorian building with typical wooden panels and with wooden staircases in the middle of the building. This hostel is designed with the backpacker and budget traveller in mind All 13 rooms have been recently...

Hostelli Hostellit - Clink78

Welcome to Clink78 London! Clink261's bigger sister! Clink Hostels are London's most original hostels! Stay in a former courthouse! Sleep in an authentic prison cell! Chill out where The Clash stood trial! Email from our magisterial internet courtroom! Meet up...Welcome to Clink78 London! Clink261's bigger sister! Clink Hostels are London's most original hostels! Stay in a former courthouse! Sleep in an authentic prison cell! Chill out where The Clash stood trial! Email from our magisterial internet courtroom! Meet up...

Hostelli Hostellit - Via Hostels - Lewisham

Via Hostels - Lewisham is located in London's Zone 2 south side of the Thames. It boasts convenient transportation links to Central London and Canary Wharf. It's housed in a unique Grade II listed building, a historic venue with a...Via Hostels - Lewisham is located in London's Zone 2 south side of the Thames. It boasts convenient transportation links to Central London and Canary Wharf. It's housed in a unique Grade II listed building, a historic venue with a...

Hostelli Hostellit - Notting Hill Hostel

About us Here, at Notting Hill Hostel we aim to give you the greatest service for the best value, tailored to suit budget aware travellers and groups. Placed in charming surrounding of a quiet and tranquil Bayswater we welcome everyone...About us Here, at Notting Hill Hostel we aim to give you the greatest service for the best value, tailored to suit budget aware travellers and groups. Placed in charming surrounding of a quiet and tranquil Bayswater we welcome everyone...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.