Hostellit kohteessa Bryssel

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Bryssel? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Bryssel ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Bryssel. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Bryssel.

Tervetuloa Brysseliin

Höyryävä kulho moulesia ja rapeita fritejä. Erinomaista olutta. Ylväitä aukioita ja elegantteja puistoja. Silti Brysseli parka tunnetaan parhaiten Euroopan unionin kotipaikkana. Älä anna tämän kuitenkaan estää sinua varaamasta hostellia Brysselistä. Poliitikkojen ja byrokraattien ohella löydät paljon reppumatkaajia, jotka seikkailevat tässä vilkkaassa ja monipuolisessa kaupungissa.  Kaupungista löytyy paljon edullisia hostelleja, joihin voit luoda tukikohdan ja lähteä tutustumaan kaupungin moniin nähtävyyksiin, jotka ovat lähes kaikki lähellä toisiaan. Hostelli keskustasta tekee siis kaupunkiin tutustumisesta helppoa kuin heinänteko! Nähtävyyksien lisäksi Brysseli tarjoaa mielenkiintoisia baareja, erinomaista ruokaa ja vilkkaan nuorisokulttuurin, tehden kaupungista hostelliryhmien ja yksin liikkuvien reppumatkaajien kestosuosikin. Kaupungissa on kaiken hyvän lisäksi pissaava patsas, miten siitä voi enää olla tykkäämättä?  

Sunnuntait kaupunkimuseossa

Kaupunkimuseo (RanskaksiMaison du Roi, Broodhuis hollaniksi) sijaitsee Grand Placella. Museossa säilytetään esimerkiksi Manneken-Pis-patsaan pukuja. Tiukalla budjetilla matkaavat reppureissaajat suosivat kuukauden ensimmäisiä sunnuntaipäiviä, sillä näinä päivinä sisäänpääsy on ilmainen.

Verkkosivu: www.museedelavilledebruxelles.be/en/home/

Osoite: Grand-Place, 1000 Brussel, Belgium

Kaupunginosa: Grand-Place

Rentoudu puistossa

Älä ajattele liikaa: Brysselissä on monia upeita puistoja, joissa voit käydä kävelyllä, makoilla ja nauttia piknikkiä. Keskustan itäpuolella sijaitsee suuri Woluwepark ja keskustan lähellä sijaitsee Jubelpark, mutta kaikki rakastavat Park van Lakenia, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja kuninkaanlinnaan.

Osoite: Park van Laken, Avenue Jules van Praet, 1020 Ville de Bruxelles, Belgium

Kaupunginosa: Brysseli

Sarjakuvakierros

Astu ulos hostellistasi ja lähde seuraamaan suuria ja värikkäitä seinämaalauksia, joissa kuvataan Belgian suosituimpien sarjakuvien hahmoja. Maalauksista löydät Lucky Luken, Marsupilamin, Jourdanin ja tietysti Tintin. Reittioppaan voit hankkia mistä tahansa turisti-infosta.

Suurtori

Aloita kierroksesi suuntaamalla hostelliltasi Brysselin keskusaukion Suurtorille eli the Grand Placelle. Täällä UNESCO:n maailmanperintökohteella järjestetään säännöllisesti festivaaleja ja muita tapahtumia. Voit myös nautiskella olutta ja ihastella arkkitehtuuria, kuten 1300-luvulla rakennettua kaupungintaloa.

Osoite: Grand Place 1000 Brussels, Belgium

Kaupunginosa: Grand-Place

Mini-Europe

Matkusta koko Euroopan ympäri tunnissa Bruparckin pienoispuistossa. Puistossa on 350 ikonista rakennusta 80 kaupungista. Lisäksi opit paljon Euroopan Unionista Spirit of Europe -esittelyssä.

Verkkosivu: www.minieurope.com

Osoite: Mini-Europe 1020 Brussels, Belgium

Kaupunginosa: Brysseli

Parlamentarium

Hanki asuntolakavereittesi ihailua kertomalla Euroopan politiikasta, josta opit paljon vierailemalla Parlamentariumissa, joka on Euroopan parlamentin vierailijakeskus. Parlamentarium on täynnä interaktiivisia näyttelyitä ja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Verkkosivu: www.europarl.eu

Osoite: Willy Brandt Building, Rue Wiertz 60/ Wiertzstraat 60, Brussels

Kaupunginosa: Ixelles

Manneken-Pis

Brysselin valokuvatuin nähtävyys on pikkuruinen Manneken-Pis, joka on alaston pieni poika nimeltä Juliaanske. Jotkut kertovat, että poika pissaa pommin päälle, pelastaakseen kaupungin. Hänet on usein puettu yhteen hänen 600 pikkuruisesta asustaan. Pojan löydätrue de l’Etuven jarue Chênen kulmalta, läheltä keskustan hostelleja.

Verkkosivu: www.manneken-pis.com

Osoite: Manneken Pis 1000 Brussels, Belgium

Kaupunginosa: Alempi kaupunki

Atomium

Jonkun pitäisi suunnitella tällainen hostelli. Tämä tieteisnähtävyys on 102 metriä korkean kromi ja teräs rakenteen sisällä, joka on rakennettu näyttämään atomilta. Iltaisin rakennusta valaisee 3000 lamppua ja rakennuksen huipulla olevasta ravintolasta on upeat näkymät ympäri Brysseliä.

Verkkosivu: www.atomium.be

Osoite: Avenue de l'Atomium, 1020 Brussels, Belgium

Kaupunginosa: Brysseli

Keskusta

Kaupungin historiallinen keskus on myös kaikkein suurin turistirysä. Näihin asuinalueisiin kuulevat Grand Place (Suurtori) ja Dansaertin -ostosalueet. Alueella on paljon edullisia hostelleja. LGBT-alue on myösRue du Marché au Charbon lähellä.

Turistikohde Kauniita Rakennuksia Keskeinen

Quartier des Squares

"Aukioiden kaupunginosa" on hieman Eurooppa-alueen pohjoispuolella. Alue tunnetaan eriteisesti Jugend- ja varhaismoderneista rakennuksistaan. Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, kannattaa sinun ehdottomasti käydä kävelylläQuartier des Squaresissa. Vahva kontrasti EU-rakennusten lasi- ja teräspintoihin on mukavaa vaihtelua.

Puistoja Paikallisten asuinpaikka Kauniita Taloja

Ixelles

Reppumatkaajien suosima Ixelles vetää puoleensa erityisesti nuoria vierailijoita, sillä alue tunnetaan elävästä kulttuuristaan, sekä vilkkaista kaduistaan, että yöelämästään. Kuuluisat kirjailijat ja älyköt, kuten Karl Marx ja Alexandre Dumas valitsivat juuri Ixellesin kotipaikakseen.

Kävelykatuja Taiteellinen Baarit

Belgian kansallispäivä (Heinäkuu)

Brysselissä juhlitaan Belgian kansallispäivää 21 heinäkuuta. Juhlia vietetään esimerkiksi asevoimien paraatin, tapahtumien ja festivaalien muodossa. Tapahtumia järjestetään ympäri kaupunkia, esimerkiksi Grand Placella,Place du Jeu de Ballella ja Brussels Parkissa. Kansallispäivän aattona kannattaa suunnataPlace du Jeu de Ballelle osallistumaan People's Balliin, joka tarjoaa ilmaisen illan esityksiä ja tanssia.

Kukkamatto (Elokuu)

Kahden vuoden välein Grand Place peitetään valtavalla kukkamatolla muutaman päivän ajaksi ja kaupungissa juhlitaan musiikin, valoesitysten ja ilotulitusten säestyksellä.

Verkkosivu: www.flowercarpet.be

Kaupunginosa: Grand-Place

PiKniK ja Apéros Urbains juhlat

Nämä kaksi kollektiivia järjestää hauskoja tervetulojuhlia eri juhlapaikoissa muutaman viikon välein. Juhlat ovat kuin pikku festivaaleja ja soveltuvat oikein hyvin reppumatkaajille. Katso tulevat tapahtumat heidän verkkosivuiltaan.

Verkkosivu: http://www.pikniks.be/

Joulutorit (Marraskuu - Tammikuu)

Varaa hostelli Brysselistä talvella ja koe kaupunki juhlatunnelmassaan. Joulutorit tuovat kaupungin keskustaan luistelupaikkoja, valtavan maailmanpyörän ja tietysti puisia pop-up kioskeja, joista voit ostaa punkinkonttiin kaikenlaista tavaraa. Juhlamieli leviää ympäri kaupunkia, mutta Grand Place on kaiken juhlahumun keskus.

Kaupunginosa: Grand-Place

Brysselin Food Truck -festivaali (Toukokuu)

Tykkäätkö katuruoasta? Suuntaa siis Place d'Albertinen ja Mont des Artsin välille maistelemaan parhaita Food Truck herkkuja, joita Belgia, ja monet muut maat voivat tarjota.

Kaupunginosa: Yläkaupunki

Kuvat: https://www.instagram.com/p/2hPkqGsHje/

© Tekijänoikeudet: monbataqueria

Brysselin kesäfestivaali (Elokuu)

Joka elokuussa Brysselin kuninkaallinen alue (Place des Palais, La Madeleine ja Mont des Arts) herää eloon reggaen, hip-hopin, folkin, elektron, rockin ja jazzesitysten säestämänä. Kesäfestivaaleilla näytetään myös paljon elokuvia ja teatteriesityksiä.

Verkkosivu: www.bsf.be

Kaupunginosa: Yläkaupunki

Midis-Minimes -Festivaali (Heinäkuu - Elokuu)

Niin nuoret lupaukset, kuin kokeneet esiintyjätkin osallistuvat Midis-Minimes -festivaaleille, jotka pidetään Heinäkuun ja Elokuun välisenä aikana. Joka päivä tapahtumassa järjestetään lyhyt 35 minuutin mittainen konsertti, jossa tunnetut ja tuntemattomat Brysselin Minimes kirkon ja konservatorion esiintyjät soittavat.

Verkkosivu: www.midis-minimes.be

Osoite: Rue des Minimes 51, 1000 Ville de Bruxelles, Belgium

Kaupunginosa: Marolles

ProPulse Festival (Helmikuu)

ProPulse Festival järjestää konsertteja ja tapahtumia, kuten musiikki-, tanssi- ja teatteriesityksiä monissa eri paikoissa. Valitse hostelli Basse-Villen eteläpuolelta, niin pääset lähelle tapahtumia.

Verkkosivu: www.propulsefestival.be

Frit' Flagey

Jos sinulle maistuu pikaruoka ja haluat maistella Brysselin ehkä parhaita ranskalaisia, suuntaa Frit' Flageyhin.Frit' Flagey on ruokakoju Place Flageypleinillä, osoitteessa 1050 Ixelles. Hinnat ovat matalat ja pääset jatkamaan matkaa vatsa pullollaan.

Osoite: Place Eugène Flagey, 1050 Ixelles, Belgium

Kaupunginosa: Ixelles

Pho Pho

Täytä vatsasi valtavalla kulhollisella nuudelikeittoa Pho Pho:n vietnamilaisessa ravintolassa. Vaikka ravintola on pieni ja melko tavanomainen, korvaavat hinta ja ruoka nämä asiat täysin.

Verkkosivu: http://www.restaurant-vietnamien.be/

Osoite: Rue de la Paix 27, 1050 Ixelles, Belgium

Kaupunginosa: Ixelles

Puhelin: 02 511 19 23

Arcadi Café

Myöskin Grand Placen lähistöllä sijaitsevaArcadi Café vetää puoleensa paikallisia ja reppumatkaajia nauttimaan edullista Belgialaista ruokaa, kuten simpukoita, pihvejä ja perinteistägentse stoverj-pataa. Kaikki ruoka tarjoillaan myös erittäin nopeasti.

Osoite: Rue d’Arenberg 1B

Kaupunginosa: Alempi kaupunki

Puhelin: 02 511 33 43

Exki

Ketjuravintola Exki tarjoaa terveellisiä ja täyttäviä keittoja, leipiä, salaatteja ja jälkiruokia. LöydätExki-ravintoloita ympäri kaupunkia, mutta esimerkiksi Exki Agora on kätevässä paikassa jos aiot tutkia Royal Quarteria.

Verkkosivu: www.exki.be

Osoite: Rue du Marché aux Herbes 93, 1000 Brussels

Kaupunginosa: Alempi kaupunki

Puhelin: 02 502 82 48

Kuvat: https://www.instagram.com/p/nB3bQXM_Rz/

© Tekijänoikeudet: health.hunters

Café Novo

Vain kivenheiton päässä Grand Placelta sijaitsevaCafé Novo tarjoaa perinteistä Belgialaista ruokaa edulliseen hintaan. Ravintolan perinteiset maatilamakkarat ja stoemp antavat sinulle energiaa koko päiväksi...

Verkkosivu: http://cafenovo.be/

Osoite: Vieille Halle aux Blés 37 1000 Brussels

Kaupunginosa: Alempi kaupunki

Puhelin: 02 503 09 05

Moeder Lambic

Moeder Lambicin valikoimiin kuuluu yli 40 maailmanluokan hana- ja pullo-olutta. Ravintola on erikoistunut juuri Lambic-oluisiin. Asiantunteja henkilökunta auttaa sinua päättämään mitä maistaa. Ihmiset sanovat, ettäMoeder Lambic on yksi maailman parhaista baareista.

Osoite: Rue de Savoie 68, Brussels 1060

Kaupunginosa: Saint-Gilles

Puhelin: 02 539 14 19

Potemkine

Potemkine on tyylikäs, teollisen näköinen tapahtumapaikka, joka järjestää DJ-iltoja ja pieniä konsertteja, ilmaisia elokuvailtoja ja herkullisia brunsseja. JoskusPotemkine tunnettiin sen katosta roikkuneesta luurangosta, joka on valitettavasti otettu pois riippumasta.

Verkkosivu: http://www.lepotemkine.be/

Osoite: Hallepoortlaan, 1060 Saint-Gillis, Belgium

Kaupunginosa: Saint-Gilles

Puhelin: 02 539 38 00

Fuse

Se suuri yökerho.Fuse on Brysselin suurin teknoklubi, joka vetää puoleensa huippuartisteja ja suuria yleisöjä. Klubin lähellä on edullisia hostelleja, lähellä Brussels-Midiä.

Verkkosivu: http://www.fuse.be/

Osoite: Rue Blaesstraat 208, 1000 Brussel, Belgium

Kaupunginosa: Marolles

Puhelin: 0 2 511 97 89

Café Belga

Reppumatkaajien suosimassa Ixellesissä sijaitsevaCafé Belga on yksi Brysselin tunnetuimpia baarikahviloita. Ravintolan sisustus on viihtyisä ja henkii vanhoja hyviä aikoja. Asiakaskunta on laaja ja hinnat ovat kohtuulliset.

Osoite: Place Eugène Flagey 18, 1050 Ixelles, Belgium

Kaupunginosa: Ixelles

Puhelin: 02 640 35 08

Spirito

Spirito oli muinoin kirkko, mutta nykyään se on kaikkea muuta. Tämä entinen kirkko on nykyisin suuri yökerho, jossa on kolme baaria ja näyttävä glamourteema.

Verkkosivu: www.spiritobrussels.com

Osoite: Rue de Stassart 18, 1050 Ixelles

Kaupunginosa: Ixelles

Puhelin: 483 58 06 97

Brysselin vintage-tori

Tämä värikäs ja erikoinen tori sijaitsee aivan hostellirikkaan Basse-Villen keskustassa. Tori valtaa Halles Saint Géryn joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai. Torilla myydään vaatteita, vinyylejä, koriste-esineitä ja kaikkea muuta keräiltävää. Ainiin ja tietysti myös leivoksia.

Verkkosivu: http://brusselsvintagemarket.be/

Osoite: Place Saint-Géry 1, 1000 Ville de Bruxelles, Belgium

Kaupunginosa: Alempi kaupunki

Jeu de Balle -kirpputori

Lähde metsästämään tarjouksiaJeu de Ballen tunnelmalliselle kirpputorille, joka järjestetäänPlace du Jeu de Ballen mukulakivikaduilla. Etsit sitten vanhaa elektroniikkaa, valokuvia, maalauksia tai vaatteita, löydät kaikkea Jeu de Ballen kirpputorilta.

Osoite: Place du Jeu de Balle, 1000 Ville de Bruxelles, Belgium

Kaupunginosa: Marolles

Veals and Geeks

Jos pidät musiikista, onVeals and Geeks sinulle kuin karkkikauppa pikkulapselle. Tulet rakastamaan tämän indie levykaupan laatikoiden tonkimista ja mikä parasta, kauppa on aivan keskustan hostellien lähellä. Kaupan varastosta löytyy valtava kokoelma eri genrejä ja joitain keräilyesineitä. Kauppa järjestää myös katutapahtumia.

Verkkosivu: www.vealsandgeeks.com

Osoite: Rue des Grands Carmes 8a, 1000

Kaupunginosa: Alempi kaupunki

Brysseli-kortti

Brysseli-kortti sopii erityisesti reppumatkaajille, jotka haluavat vierailla kaikilla nähtävyyksillä. Kortti on voimassa joku 24, 48 tai 72 tuntia, mahdollistaen ilmaisen pääsyn 30 museoon ja alennuksia nähtävyyksille, kierroksille, ruokapaikkoihin ja muhin ostoksiin. Brysseli-kortti + Sighseeing vaihtoehto antavat kaikki yllä mainitut edut plus mahdollisuuden käyttää ilmaiseksi kiertoajelubussia.www.brusselscard.be

Hyppää pyörän selkään

Villo! on Brysselin pyöränvuokrauspalvelu. Hinnoittelu on samanlainen, kuin muissa vastaavissa järjestelmissä muualla Euroopassa: €1.60 saa päivälipun (viikkolippu maksaa €7.65), jonka jälkeen ensimmäinen puoli tuntia on ilmainen jokaisella ajokerralla, toinen puolituntia maksaa €0.50 ja tunnin jälkeen hinta on €2 per puoli tuntia. Eli jos suunnittelet matkasi hyvin, voi matka hostellilta nähtävyyksille olla todella halpa.

Lentokentät

Brussels Airport on kaupungin tärkein lentokenttä. Keskustaan pääset kätevästi Airport Line –linjan junalla ykköstasolta. Juna pysähtyy kaikissa kolmessa Brysselin päärautatieasemista. Vaihtoehtoisesti Airport Express –bussi ja liuta muita busseja lähtee lentokentän bussiasemalta tasolta 0: www.b-rail.be.

Charleroin lentokenttä on 50km päässä kaupungin keskustasta. Kenttä tunnetaan myös nimellä Brussels South. Sukkulabussi (www.brussels-city-shuttle.com ) kulkee lentokentän ja Gare du Midi:n välillä. Voi vaihtoehtoisesti myös ajaa bussilla Charleroi-Sudin linja-autoasemalle ja siitä jatkaa junalla Brysselin keskustaan.

Rautatiet

Monet reppumatkaajat saapuvat Brussels-Midi:n asemalle (tunnetaan myös nimellä Brussels-South), joka palvelee kansainvälisiä pikajunia kuten Eurostaria ja Thalysiä Belgian sisäisen liikenteen lisäksi. Asema on yksi kaupungin kolmesta suuresta pysäkistä. Toiset kaksi ovat Brussels-North ja Brussels-Central. Kaikki kolme ovat metrolinjojen, sekä bussi-, että raitiovaunupysäkkien varrella. www.stib.be.

Bussit

Eurolinesillä on pysäkki Brussels-North –asemalla, josta on hyvät kulkuyhteydet paikallisliikenteellä. Asemalta kulkee kuusi junayhteyttä, kaksi raitiovaunua ja noin 20 bussilinjaa.

Airport Line on julkinen bussiyhteys Brysselin lentokentän ja Luxemburgin välillä. Airport Express (www.airportexpress.be) toimii  Antwerpin ja Brysselin lentokentän välillä. Brussels Airport Express (www.brusselsairportexpress.be) kulkee Bredaan, Rotterdamiin ja Utrechtiin Alankomaissa ja Brysselin lentokentälle.

Liikkuminen

“Hyppylippua” voi käyttää tunnin ajan leimauksen jälkeen. Osta viiden tai 10 sarjalippu, tai päivälippu.

Lippuja voi ostaa GO-laitteista metroasemilta. Lippu tulee leimata ennen matkustamista. Metron tai raitiovaunun ovet eivät aukene automaattisesti asemalle saavuttaessa.


Kieli: Useimmat ihmiset puhuvat ranskaa, mutta flaamin kieltä puhutaan myös. Kyltit ovat molemmilla kielillä.

Valuutta: Euro

Sähkövirta: AV220

Aikavyöhyke: Central European Time zone (CET)

Suuntanumero: +32 Belgiaan, 02 Brysseliin

Postitoimisto:

Brysselin pääpostitoimisto (Avenue Fonsny toimisto Brussels Midi -asemalla) on auki joka päivä, myös sunnuntaina. Avenue Fonsny 32, 1060 Saint-Gilles
02 524 43 08

Sairaala:

Tärkein ensiapusairaala Brysselin keskustassa on Pierre University Hospital; rue Haute, 322 - B1000 Brussels 02 535 31 11.

Kiirettömissä tapauksissa suuntaa Loise Medical Centre, Avenue Louise 284, 1050 Ville de Bruxelles, 02 534 29 99. Molemmissa työskentelee englanninkielisiä lääkäreitä.

Apteekin hätänumero: 0900 10 500

Turisti-info:

Brysselissä on kaksi suurta turistijärjestöä

Visit Brussels Grand Placella, 1000 Ville de Bruxelles, Belgium 02 513 89 40 ja Tourism Flanders (Toerisme Vlaanderen). Rue Marché aux Herbes 61 - 1000 Brussels 02 504 04 35.

Tavanomaiset aukioloajat:

Kaupat ovat auki maanantaista lauantaihin 10:00-18:00, useimmat kaupat sulkeutuvat sunnuntaiksi, mutta leipomot ovat auki sunnuntaiaamuisin.

Hätänumero: 112 poliisille, palokunnalle ja ambulanssille.

Hostelli Hostellit - Van gogh youth hostel city centre

closed to all amenities, 5 minutes from eu commission, 5 minutes walk from the comicstrip museum, 10 minutes from the Kings palace etc etc

Hostelli Hostellit - Train Hostel

The area is very calm and green with a beautiful architecture. Only 100m away from Schaerbeek station and 15 minutes away from Gare du Midi. Close to the city center, just 10-15 minutes by tram or train. Easy access to the most tourist attractions, direct tram either to the Atomium, mini Europe or amazing park du Cinquantenaire... There's a big park (Josaphat Park) for runners at only 10 minutes walk. A shopping area and small night shops at only 5 minutes walk.

Hostelli Hostellit - Hostel Sleephere Guesthouse Brussels

We are based in a most magnificent estate located in the upper part of town, in the area called “Botanique”, next to the botanic gardens. This estate dating from 1830 and was built by an aristocratic family the same year Belgium was declared independent. The "Botanique" is also a famous concert venue in Brussels. All major sites within walking distance.

Hostelli Hostellit - Auberge des 3 Fontaines

The greenest youth hostel in Brussels borders onto the Soignes forest and the city centre is 15 minutes away with the subway (plus 10 minutes walking or 3 minutes by bus from the metro station).

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Brussels City Center

This hostel is set in what once was an old brewery and boasts a carbon netural footprint in its operations. The central location means all the major tourist attractions are close by and easily accessible via public transport. While you stay here, be sure to check out the Grote Markt and Manneken Pis.

Hostelli Hostellit - Jacques Brel Youth Hostel

Gîte d'Etape-Auberge de Jeunesse Jacques Brel tarjoaa edullisia vielä laadukkaita lähistöllä Metro Botanique ja Madou. Se tarjoaa majoitusta yksityisiä huoneita ja jaettuja asuntoloista, nainen tai mies. Baari, jossa erinomainen belgialaisia ​​oluita, on sydän sosiaaliseen elämään hostellissa. On paljon perinteisiä julkisten...Gîte d'Etape-Auberge de Jeunesse Jacques Brel tarjoaa edullisia vielä laadukkaita lähistöllä Metro Botanique ja Madou. Se tarjoaa majoitusta yksityisiä huoneita ja jaettuja asuntoloista, nainen tai mies. Baari, jossa erinomainen belgialaisia ​​oluita, on sydän sosiaaliseen elämään hostellissa. On paljon perinteisiä julkisten...

Hostelli Hostellit - Brussels Hello Hostel

About us If you want to stay in Brussels in a friendly and international atmosphere, then why not book a stay in Hello Hostel ! We are only three minutes away from the citycenter by subway, our rates INCLUDE the...About us If you want to stay in Brussels in a friendly and international atmosphere, then why not book a stay in Hello Hostel ! We are only three minutes away from the citycenter by subway, our rates INCLUDE the...

Hostelli Hostellit - Génération Europe Youth Hostel

Generation Europe Youth Hostel voinut löytää parempaa paikalla kaupungin keskustassa: lähellä Canal, 15 minuutin kävelymatkan päässä Grand Place ja 10 minuutin päässä ostoskatu Rue Antoine Dansaert ja yöelämä Saint-Géry pois. Hostelli on iso piha, etusija sydämessä Euroopan pääkaupungissa.Generation Europe Youth Hostel voinut löytää parempaa paikalla kaupungin keskustassa: lähellä Canal, 15 minuutin kävelymatkan päässä Grand Place ja 10 minuutin päässä ostoskatu Rue Antoine Dansaert ja yöelämä Saint-Géry pois. Hostelli on iso piha, etusija sydämessä Euroopan pääkaupungissa.

Hostelli Hostellit - 2GO4 Quality Hostel

2GO4 Quality Hostel majoittaa reppumatkaajia, ystävyksiä ja itsekseen matkaavia. Se on tyyliltään yksilöllinen ja tunnelmaltaan ystävällinen ja rentouttava. 2GO4 Quality on ainoa hostelli aivan Brysselin keskustassa. Kaikki kohteet löytyvät kiven heiton päästä. Muotia, ruokaa, taidetta, arkkitehtuuria ja yöelämää – astu...2GO4 Quality Hostel majoittaa reppumatkaajia, ystävyksiä ja itsekseen matkaavia. Se on tyyliltään yksilöllinen ja tunnelmaltaan ystävällinen ja rentouttava. 2GO4 Quality on ainoa hostelli aivan Brysselin keskustassa. Kaikki kohteet löytyvät kiven heiton päästä. Muotia, ruokaa, taidetta, arkkitehtuuria ja yöelämää – astu...

Hostelli Hostellit - 2GO4 Hostel Grand Place

Hostel GRAND PLACE! Amazing and ubeatable location at budget rates! THE BEST LOCATION IN THE WHOLE OF BRUSSELS!! In the heart of the historic city center, exact 20 meters away from the world famous 'Grand Place' (the big market square)....Hostel GRAND PLACE! Amazing and ubeatable location at budget rates! THE BEST LOCATION IN THE WHOLE OF BRUSSELS!! In the heart of the historic city center, exact 20 meters away from the world famous 'Grand Place' (the big market square)....

Hotelli Hostellit - MEININGER Hotel Brüssel City Center

Opening May 1, 2013! The hotel is situated in a traditional brick building that was formerly a Brewery, directly on the canal and is credited with being the home of Tintin, Lucky Luke and the Smurfs. Take note!... the comic-book...Opening May 1, 2013! The hotel is situated in a traditional brick building that was formerly a Brewery, directly on the canal and is credited with being the home of Tintin, Lucky Luke and the Smurfs. Take note!... the comic-book...

Hotelli Hostellit - The Theater Hotel Brussels

Ideally situated in the heart of Brussels, the recently renovated Theater Hotel incorporates character with comfort and affordability: this brand new budget boutique hotel brings to life William Shakespeare’s idea that “all the world’s a stage” The Theater Hotel Brussels...Ideally situated in the heart of Brussels, the recently renovated Theater Hotel incorporates character with comfort and affordability: this brand new budget boutique hotel brings to life William Shakespeare’s idea that “all the world’s a stage” The Theater Hotel Brussels...

Hotelli Hostellit - Hotel Continental Brussels

The 2-star Continental Hotel is ideally located for business, leisure and shopping in the heart of Brussels. It is close to the 'Gare du Midi' and 5 minutes walking distance from the city centre. The hotel was renovated in 2002...The 2-star Continental Hotel is ideally located for business, leisure and shopping in the heart of Brussels. It is close to the 'Gare du Midi' and 5 minutes walking distance from the city centre. The hotel was renovated in 2002...

Hotelli Hostellit - Sun Hotel

Sun Hotel etablished 1990 and renovation in 2001, Sun Hotel is 2 star hotel with 22 rooms and all the rooms with shower, toilet, tv, telephone, safe box and radio. Sun hotel located in ideal place because, a) European parliment...Sun Hotel etablished 1990 and renovation in 2001, Sun Hotel is 2 star hotel with 22 rooms and all the rooms with shower, toilet, tv, telephone, safe box and radio. Sun hotel located in ideal place because, a) European parliment...

Hostelli Hostellit - Residence Brussels South

Value Stay Brussels South is located just outside Brussels and offers the ideal mix of rest and comfort. You will have the possibility to use our free parking and the bus stop in front of the residence is ideal to...Value Stay Brussels South is located just outside Brussels and offers the ideal mix of rest and comfort. You will have the possibility to use our free parking and the bus stop in front of the residence is ideal to...

Hotelli Hostellit - Hotel De France

Hotel de France was established in 1980, and renovated in 2001 Our dynamic and cooperated staff ready to welcome and serve you in Hotel de France We have 55 rooms with all the comforts. 24 hours reception All the rooms...Hotel de France was established in 1980, and renovated in 2001 Our dynamic and cooperated staff ready to welcome and serve you in Hotel de France We have 55 rooms with all the comforts. 24 hours reception All the rooms...

Hotelli Hostellit - Hotel Phenix

Hotel Phenix of Brussels is new constructed and European style hotel. It is our pleasure to welcome you in hotel Phenix. Each room comes with a flat screen TV and a Telephone. The bathroom is equipped with a shower or...Hotel Phenix of Brussels is new constructed and European style hotel. It is our pleasure to welcome you in hotel Phenix. Each room comes with a flat screen TV and a Telephone. The bathroom is equipped with a shower or...

Hotelli Hostellit - Hotel Saint Nicolas Brussels

Hotel Saint Nicolas Brussels is located in Brussels city centre, just off the Grand Place Ideal for your business trips or for a city break, the Hotel Saint Nicolas offers 65 budget rooms, all equipped with telephone, cable television and...Hotel Saint Nicolas Brussels is located in Brussels city centre, just off the Grand Place Ideal for your business trips or for a city break, the Hotel Saint Nicolas offers 65 budget rooms, all equipped with telephone, cable television and...

Asunto Hostellit - RentByNight Bouchers

"RentByNight" provides fully furnished apartments ideally located in the historical city center of Brussels, close to the Grand Place. These apartments are equipped with private kitchen and private bathroom. RentByNight provides bed linen and towels to all guests. Wifi connection..."RentByNight" provides fully furnished apartments ideally located in the historical city center of Brussels, close to the Grand Place. These apartments are equipped with private kitchen and private bathroom. RentByNight provides bed linen and towels to all guests. Wifi connection...

Hostellin omistajat ja johtajat
Rekisteröi hostellisi nyt upouudessa Extranetissämme.