Hostellit kohteessa Amsterdam

Etsitkö halpaa hostellia, retkeilymajaa, edullista hotellia, huoneistoa tai aamiaismajoitusta kohteessa Amsterdam? Älä etsi enää, kaikki hyvät tarjoukset kohteessa Amsterdam ovat sivustolla Hostellit.com. Kuten tuhannet ihmiset joka kuukausi, varaa hostellisi turvallisesti parhaaseen hintaan kohteessa Amsterdam. Tällä sivulla voit helposti löytää hostellin keskustasta, trendikkäistä lähiöistä, ylioppilas-kaupunginosasta, läheltä tärkeitä kulkuyhteyksiä tai nähtävyyksiä kohteessa Amsterdam.

Tervetuloa Amsterdamiin

Amsterdam on satamakaupunkien esikuva: liberaali, kansainvälinen sekä sopivan hedonistinen. Ei ole siis ihme, että turistit ovat matkustaneet Amsterdamiin jo satojen vuosien ajan. Kaupunki on nykyään reppumatkaajien ja hostellien asiakkaiden ykköskohteita. Jos etsit edullista hostellia, ryhmämajoitusta tai majapaikkaa erinomaiselta paikalta, löydät sen varmasti täältä.   Pyöräile kanavien varsilla, ihastele nähtävyyksiä ja levähdä hostellissasi. Kerää itseesi Hollantilaista rohkeutta ja juhli aamun pikkutunneille saakka, tai vietä päivä museoalueella ihastellen maailmankuuluja teoksia. Valitse hostelli kaupungin keskustasta, niin pääset kokemaan kaiken, mitä Amsterdam voi sinulle tarjota. Etsit sitten värikästä kaupunkielämää tai perinteistä hollantilaista kokemusta, on Amsterdamissa jotakin sinulle –myös hostelleja!

Canal Ring

Jos majoitut keskustan hostellissa, ei sinun tarvitse kuin hypätä hostellisi kynnyksen yli. Hollannin pääkaupunki Amsterdam on pullollaan historiallisia nähtävyyksiä. Kävelä muinaisten vesireittien varrella ja koe kaupungin kauneus aivan läheltä.

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Cannabis College

Tulet varmasti törmäämään muihin reppumatkaajiin täällä. Opi lisää Amsterdamin rakkaudesta kannabikseen, keskustele coffee shop -etiketistä tai kokeile upouusia tapoja nautiskella tätä yrttiä.

Osoite: Oudezijds Achterburgwal 124, 1012 DT Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Stadsarchief (kaupungin arkistot)

Tutustua Amsterdamin historiaan kaupungin arkistoilla. Amsterdamissa on maailman laajin kansalaisuuksien kirjo ja kaikki heistä, ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin.

Verkkosivu: https://stadsarchief.amsterdam.nl/

Osoite: Vijzelstraat 32, 1017 HL Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Rijksmuseum

Rijksmuseum on Alankomaiden kansallismuseo.Rijksmuseum on erinomainen paikka nauttia hieman korkeakulttuurista, nuorisohostellien vastapainoksi. Varaa lippusi etukäteen, museo on usein ruuhkainen. Peruslippu maksaa €17.50, mutta tarjolla on myös hieman kalliimpia vaihtoehtoja, kuten ohjattuja kierroksia, joiden mukana pääset myös jonojen ohi.

Verkkosivu: https://www.rijksmuseum.nl/en

Osoite: Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam, Netherlands

Kaupunginosa: Amsterdam Oud Zuid

Amsterdamin kuninkaanlinna

Lähde ulos hostellistasi ja suuntaa Amsterdamin ylelliseen ja laajaan palatsiin. Palatsi on auki ympäri vuoden, lukuun ottamatta kuninkaallisia tapahtumia. Se on yksi Amsterdamin hienompia nähtävyyksiä. Sisäänpääsymaksu on €10 per aikuinen.

Verkkosivu: http://www.paleisamsterdam.nl/en

Osoite: Dam, Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

EYE-Elokuvainstituutti

Tutustu Hollantilaiseen elokuvataiteeseen tässä museo/arkistossa. Instituutti esittelee sekä Hollantilaisia, että ulkomaisia elokuvia, joita on esitetty Alankomaissa. Peruslippu maksaa €10, mutta erilaisia alennuksia on olemassa. Tarkista netistä, oletko oikeutettu alennukseen, tai osta I Amsterdam City Card, jolla pääset sisään ilmaiseksi.

Verkkosivu: https://www.eyefilm.nl/en

Osoite: IJpromenade 1, 1031KT Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Pohjoinen

Ohjatut pyöräilykierrokset

Paikalliset rakastavat polkupyöriään ja pyöräilykierrokset ovat erinomainen tapa tutustua uuteen ja ihmeelliseen kaupunkiin. Mike's Bike Tours tarjoaa sekä lyhyitä, että pitkiä kierroksia. Erinomainen tapa käyttää muutama ylimääräinen tunti hyväksi.

Verkkosivu: http://www.mikesbiketoursamsterdam.com/

Osoite: Kerkstraat 134 H, 1017 GP Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Anne Frankin talo

Tämä historiallinen nähtävyys esittelee yhden maailman kuuluisimman juutalaisen päiväkirjailijan elämää. Anne Frankin talo on koskettava nähtävyys, jossa kuvataan Annen ja hänen perheensä tarinaa. Sisäänpääsymaksu on €9.

Verkkosivu: http://www.annefrank.org/en/Museum/

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Vanha keskusta

Jos etsit hostellia kaupungin keskustasta, kannattaa sinun aloittaa täältä. Amsterdamin vanha keskusta on autenttinen Hollantilainen kaupunginosa, joka on pullollaan kahviloita, baareja ja ravintoloita. Alue on jaettu vielä kahteen osaan: uuteen ja vanhaan puoleen. Vanhalla puolella sijaitsee myös kuuluisa punaisten lyhtyjen alue.

Kahviloita Keskeinen Baarit

Jordaan

Amsterdamin boheemi alue,Jordaan, on erityisesti opiskelijoiden, taiteilijoiden ja turistien suosiossa. Se sopii myös erinomaisesti reppumatkaajille, mutta alueella on toisaalta myös paljon kalliita ravintoloita ja liikkeitä.

Ihmisten bongausta Putiikkeja Trendikäs

Vesiraja ja Noord

Amsterdamin vesiraja ja Noord-kaupunginosa ovat nousevia alueita, joita tällä hetkellä rakennetaan uudestaan. Etenkin vesiraja on mielenkiintoinen osa kaupunkia. Alueella on paljon ruokailumahdollisuuksia ja vielä paremmat lähtökohdat juhlimiseen. Alue uudistuu tällä hetkellä todella nopeaa vauhtia.

Ravintoloita Klubeja

Koningsdag (Huhtikuu)

Varaa itsellesi hostelli Amsterdamista huhtikuun lopulle, niin pääset kokemaan kaupungin suurimmat katujuhlat. Huhtikuun 27. juhlitaan kuninkaanpäivää. Juhlahumuun kuuluu paraateja, ulkoilmakonsertteja ja muita perinteisiä juhlallisuuksia.

Verkkosivu: http://www.iamsterdam.com/en/visiting/whats-on/kings-day

Imagine Film Festival

Huhtikuussa Hollannin pääkaupungissa järjestetäänImagine Film Festival. 10 täyttä päivää monen eri genren elokuvia. Näytökset järjestetään ultramodernissa EYE-elokuvainstituutissa.

Verkkosivu: http://www.imaginefilmfestival.nl/en

De Parade

De Parade on kiertävä kulttuurikarnevaali, joka kiertää Rotterdamin, Haagin jaUtrechtin kautta Amsterdamiin. Se pysähtyy Amsterdamissa melkein koko elokuun ajan. Karnevaali järjestetään Martin Luther -puistossa ja sen tarjontaan kuuluu teatteria, musiikki ja elokuvia.

Verkkosivu: http://www.deparade.nl/

Amsterdam Gay Pride

Amsterdam Gay Pride järjestetään ympäri kaupungin keskustaa. Pride-viikonlopun aikana keskustassa on paljon katujuhlia, klubi-iltoja ja jopa paraati kanavilla sunnuntai iltapäivällä. Kaikki ovat tervetulleita.

Verkkosivu: http://www.amsterdamgaypride.nl/

Holland Festival

Holland Festival on yksi Alankomaiden suurimpia festivaaleja. Sen tarjontaan kuuluu musiikkia, oopperaa, teatteria, tanssia, elokuvia ja taidegallerioita. Se kestää toukokuun lopusta noin 23. kesäkuuta saakka.

Verkkosivu: http://www.hollandfestival.nl/en/

Latin Village Festival

Ala harjoittelemaan samba-askeliasia jo asuntolassa, sillä yksi Euroopan suurimmista lattarifestivaaleista järjestetään Amsterdamissa. Tapahtumapaikkana toimii Spaarnwouden virkistysalue.

Verkkosivu: http://www.a-venue.nl/events/latinvillage-festival-2016/183/

Osoite: 2064 Spaarndam, Netherlands

Shoeless Open Air

Tanssi myöhään yöhön sukkasillasi, tai tossut jalassa, tai vaikka aivan paljain jaloin, jos niin haluat!Shoeless Open Air on hyväntahtoinen kaksi päivää kestävä festivaali, jonka kattaukseen kuuluu Eurooppalaisen popin ja rokin lisäksi teatteria, taidetta ja DJ-esityksiä.

Verkkosivu: http://shoeless.nl/

Osoite: Ruigoord 76, 1047 HH Amsterdam

Kaupunginosa: Westport

Five Days Off

Kaikkien elektronisesta musiikista pitävien reppumatkaajien kannattaa ehdottomasti suunnata Amsterdamiin maaliskuun ensimmäisen viikon ajaksi, ja osallistuaFive Days Off -festivaaleille. Festivaalit järjestetään Melweg- ja Paradiso-tapahtumapaikoilla, aivan kaupungin keskustassa.

Verkkosivu: http://5daysoff.nl/

Osoite: Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Kuvat: https://www.instagram.com/5daysoff/

© Tekijänoikeudet: 5daysoff

Hap Hmm

Hap Hmm on reppumatkaajille soveltuva, ruokalatyylinen ravintola, jossa on rento viba. Täältä saat vatsasi täyteen halvalla.

Verkkosivu: http://www.hap-hmm.nl/

Osoite: Eerste Helmersstraat 33, 1053 CZ Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Oud Zuid

Puhelin: 020 618 1884

Kam Yin

Kam Yin on toinen erinomainen ruokapaikka, jos etsit jotain edullista, mutta kuitenkin hyvää ruokaa.Kam Yin on Surinam/Kiinalainen ravintola, jonka pääruoat maksavat €6-€7.

Verkkosivu: http://www.kamyin.nl/

Osoite: Warmoesstraat 6, 1012 JD Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Puhelin: 020 625 3115

Getto

Aivan keskustan hostellien tuntumassa sijaitsevaGetto tarjoaa 'kotiruokaa' edulliseen hintaan. Valinnanvaraa on paljon. Alkuruoat maksavat vain €3.50 ja pääruoat noin €10.

Verkkosivu: http://www.getto.nl/

Osoite: Warmoesstraat 51, 1012 HW Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Puhelin: 020 421 5151

Leeman Doner

Jos etsit turkkilaista pitsaa tai kebabia, kannattaa sinun tutustuaLeeman Doneriin. Sen takeaway on erinomaista ja edullista (€2 doner, €1.70 pitsa).

Osoite: Van Woustraat 160, 1073 LW Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Oud Zuid

Puhelin: 020 662 2596

Eetcafe ‘t Pakhuis

Eetcafe ‘t Pakhuisissa on laaja ruokalista, jossa on hyvä hinta-laatusuhde. Jos mielesi tekee pihviä, tarjoaaEetcafe ‘t Pakhuis sen €15 hintaan.

Verkkosivu: http://www.eetcafehetpakhuis.nl/

Osoite: Voetboogstraat 10, 1012 XL Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Puhelin: 020 625 0856

Paradiso

Paradiso on entinen kirkko, joka toimii nykyään luolamaisena konserttihallina/klubina.Paradisossa on esiintynyt maailmanluokan artisteja, kuten Kings of Leon ja Franz Ferdinand.

Verkkosivu: http://www.paradiso.nl/

Osoite: Weteringschans 6-8, 1017 SG, Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Puhelin: 0 20 626 4521

Chicago Social Club

Chicago Social Club toimii viikonloppuisin klubina ja arkipäivisen se on reppumatkaajille soveltuva baari. CSC:ssä on kaksi tasoa ja monipuolinen musiikkivalikoima.

Verkkosivu: http://www.chicagosocialclub.nl/

Osoite: Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Puhelin: 020 760 1171

Sugarfactory

VaikkaSugarfactoryyn on sisäänpääsymaksu, eivät juomat ole kuitenkaan kovin kalliita. Jos saavut aikaisin, voit päästä katselemaan live-teatteria tai ehkä kabaree-esityksiä.

Verkkosivu: https://www.sugarfactory.nl/

Osoite: Lijnbaansgracht 238, 1017 PH Amsterdam

Kaupunginosa: Oud Länsi

Puhelin: 020 627 0008

Studio 80

Elektronisen musiikin ystävien kannattaa suunnataStudio 80:neen. Iltaisin voit bilettää, ja päivisinStudio 80:ssä opetetaan DJ-taitoja.

Verkkosivu: http://www.studio-80.nl/

Osoite: Rembrandtplein 17, 1017 CT, Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

Puhelin: 020 521 8333

Kuvat: https://www.instagram.com/p/4qyy8ZiMzK/

© Tekijänoikeudet: atakanakardere

Club 8

KeskiviikkoiltaisinClub 8:ssa järjestetään kansainvälinen ilta. Voit käydä pelaamassa biljardia ilmaiseksi näyttämällä passiasi. Lähde vaikka rentoutumaan hostelliporukkasi kanssa.

Verkkosivu: http://club-8.nl/

Osoite: Admiraal De Rujiterweg 56B, 1056 GL, Amsterdam

Puhelin: 020 685 1703

Kirpputori (Waterlooplein)

Nappaa itsellesi tarjouksia Amsterdamin vanhimmalta kirpputorilta. Katsele Che Guevara T-paitoja, vanhoja elokuvajulisteita ja etsi jotain uniikkia.

Osoite: Waterlooplein 2, 1011 PG, Amsterdam

Kaupunginosa: Amsterdam Centrum

American Book Center

Meinaako matkalukemiset loppua? Suuntaa siis Euroopan suurimpaan yksityiseen englanninkielisten kirjojen kauppaan. Täällä voi kuluttaa vaikka hyvin koko päivän.

Verkkosivu: http://www.abc.nl/

Osoite: Spui 12, 1012 XA Amsterdam

Puhelin: 020 625 5537

Dappermarkt

Tämä tori on aina vilkas ja se täyttää koko kadun. Tämä on erinomainen paikka reppumatkaajille, jotka matkaavat budjetilla, käydä nappaamassa jotain syötävää ja ehkä matkamuistoja.

Verkkosivu: http://www.dappermarkt.nl/

Osoite: Dapperstraat, 1093 BS, Amsterdam

Kaupunginosa: Oost Watergraafsmeer

Vinkkejä

I Amsterdam City Card on loistava ostos reppumatkaajille. Hinta riippuu siitä, kuinka paljon aikaa haluat ostaa. Korttiin voi siis tallettaa rahaa, jota voi käyttää julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. Kortilla pääset myös sisään useille nähtävyyksille. Jos aiot viettää Alankomaissa pidemmän aikaa, kannattaa sinun ehkä ostaaMuseumkaart (museokortti). Kortilla pääset sisälle yli 440 museoon ympäri maata. Kortti maksaa €44.95 ja se on voimassa vuoden ajan. Voit liikkua Amsterdamissa todella edullisesti. Kaupunki on niin pieni, että siellä pääset kävelemällä helposti paikasta toiseen. Pidempiä matkoja kannattaa pyöräillä ja kaupungin pyöräilykulttuurin ansiosta pyörävuokraamoja on varmasti lähettyvilläsi.

Lentokentät

Saavut lentämällä Amsterdamin Schipol –lentokentälle, joka on yksi Euroopan vilkkaimmista lentokentistä. Koostaan huolimatta, on lentokentällä helppo suunnistaa. Kentältä kaupunkiin kulkee junia 24 tuntia päivässä ja matka kestää vai 15 minuuttia. Edullisempi vaihtoehto on hypätä Amsterdam Airport Express –bussiin, joitä lähtee 15 minuutin välein bussilaiturilta B9. Kertalippu maksaa vain €4.75. Pääset siis hostellillesi todella nopeasti.

Juna

Junalla kaupunkiin saapuminen on jo elämys itsessään. Amsterdamin Centraal–asema on historiallinen uusrenessanssirakennus. Sekä maan sisäiset, että kaukojunat saapuvat Centraaliin. Asema toimii linkkinä kaupungin muihin osiin, sekä muualle Hollantiin. Paikallisliikennettä asema palvelee kolmen metrolinjan, 10 raitiovaunulinjan, kahden lauttalinjan ja lukemattomien bussilinjojen avulla.  

Bussi

Saapuessasi bussilla Amsterdamiin, tulet saapumaan toiselle kahdesta asemasta: kaupungin keskustassa sijaitsevalle Centraal-asemalle tai Amsterdam Amstel –asemalle. Amstel on hieman kauempana kaupungin keskustasta, mutta sieltäkin on hyvät paikallisliikenneyhteydet ympäri kaupunkia.

Liikkuminen

Amsterdamissa on tehokas verkosto junia, raitiovaunuja, busseja ja lauttoja. Sinun kannattaa sijoittaa kaupunkiin saapuessasi julkisen liikenteen sirukorttiin (OV-chipkaart). Voit käyttää sitä raitiovaunuissa, busseissa ja metrossa. Se on kätevä tapa liikkua ympäri kaupunkia.

Jos haluat vuokrata pyörän, on kaupungissa paljon vaihtoehtoja. Polkupyörä on perinteinen ja melko edullinen tapa tutustua Amsterdamiin.

Kieli: Hollanti. Englantia puhutaan myös paljon.

Valuutta: Euro

Sähkövirta: 230v

Aikavyöhyke: Central European Time Zone (UTC+01:00)

Suuntanumerot: +31 Hollanti, 20 Amsterdam

Postitoimisto

Sijaitsee Dam-aukion lähellä, Postoffice Amsterdam löytyy osoitteesta:

Emmalaan 9

1075 AT Amsterdam, Alankomaat

Puh: 020 662 4745

Apteekki/Sairaala

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Oosterpark 9

1091 AC Amsterdam, Alankomaat

Puh: 020 599 9111

Turisti-info

Amsterdamissa on kaksi isompaa turisti-infoa. Toinen sijaitsee Schipholin lentokentän terminaalissa. Se löytyy Schiphol Plaza:n Saapuvat 2 –alueelta. Tietoja saat infon työntekijöiden lisäksi myös toimistossa olevista kosketusnäytöistä. Info on auki joka päivä 07:00 – 22:00.

Toinen turisti-info sijaitsee Centraal-asemaa vastapäätä.

Stationsplein 10

1012 AB Amsterdam, Alankomaat

Puh: 020 702 6000

Aukioloajat

Perinteiset aukioloajat vaihtelevat ympäri Amsterdamia ja riippuvat usein kyseisen kaupunginosan normeista. Löydät lisätietoja tämän linkin takaa.

Hätänumerot: 112 on yleinen hätänumero tulipaloissa, sairastapauksissa ja kun tarvitset poliisia.

 TRANSLATIONS FOR SECTION ESSENTIAL INFORMATION - AMSTERDAM, NETHERLANDS

Maamerkit

Hostelli Hostellit - Shelter Jordan Hostel

Jordaanin alue on täynnä hurmaavia katuja, pittoreskeja kanaaleja ja kiehtovia piilossa olevia pihoja. Koe aito Amsterdam vilkkailla katumarkkinoilla, kuuluisissa coffeeshopeissa ja tulppaani- ja juustomuseoissa. Tämä alue on kuuluisa trendikkäistä putiikeistaan sekä lukemattomista ravintoloistaan ja kahviloistaan.

Hostelli Hostellit - Shelter City Hostel

Nieuwmarkt on aivan kulman takana ja hostelli sijaitsee kuuluisan punaisten lyhtyjen alueen rajalla. Dam-aukio on viiden minuutin kävelymatkan päässä ja keskusrautatieasema on vain 1o minuutin kävelyn päässä.

Hostelli Hostellit - WOW Amsterdam Hostel

WOW Amsterdam is well connected to Amsterdam’s old city center by bicycle, public transport and car. Within walking distance to the hostel you will find a local market, supermarket, restaurants, bars and shops.

Hostelli Hostellit - ClinkNOORD Hostel

ClinkNOORD is situated in the culturally vibrant Amsterdam Noord area, just across the IJ River and about 10 minutes from the back of Amsterdam Centraal Station. The short ferry ride is free and runs 24/7.

Hostelli Hostellit - A&O Hostel Amsterdam Zuidoost

The A&O Amsterdam Zuidoost is located in the Bullewijk district close to the metro station. In fifteen minutes you can travel with ease on the M54 to Amsterdam Centre. Whether your journey is by car, bus, or train, we are easy to find.

Hostelli Hostellit - Generator Amsterdam Hostel

Amsterdam Oost is one of the most up and coming areas in Amsterdam, with an exciting mix of cultures you’re bound to find the vibrancy that you’re expecting from your trip. Full of excellent restaurants, cafes and bars nearby you’ll have even more options if you decide to head out beyond the hostel for food and drink. When planning your trip be sure to check what’s on in the park, as it often plays host to markets and events that you wouldn’t want to miss.

Hostelli Hostellit - St Christopher's at the Winston, Amsterdam

Our hostel is overlooking the Red Light District, in the heart of Amsterdam's nightlife hub.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Amsterdam City West

We are located right next to the transport hub at Sloterdjik which means you are perfectly situated to explore this diverse and colorful city. It is only 5 minutes via the urban railway to Central Station and just 10 minutes to Schiphol Airport. Westerpark is a short walk and you can also get to Strand West in no time to play beach volleyball! For those who want a more relaxing time, why not take a trip to the flower market or chill out in a local coffee shop?

Hostelli Hostellit - Hans Brinker Hostel Amsterdam

The Hans Brinker Hostel is nestled between the iconic canals of Amsterdam; an easy 10 minute walk to the famous red-light district and a 5 minute walk to the entertainment area around Leidseplein and the iconic museums at Museumplein.

Hostelli Hostellit - MEININGER Hostel Amsterdam Amstel

The second MEININGER Hotel in Amsterdam is part of the city’s highest residential building and is situated directly opposite Amstel railway station. From here, it’s only a few minutes’ train ride into the city center. What’s more, the Amstel river runs through the neighborhood on its way to the sea.

Hostelli Hostellit - Hostel Sleep Inn

There is a tram stop at 50 m from the property and it offers links to different sites of the city. Rembrandtplein is 1.2 km away and Red Light District is within a short walking distance. The hostel is 1.5 km from Amsterdam Central Station, 1.4 km from Dam Square and 2 km from Leidseplein. Van Gogh Museum is 2.5km away. Amsterdam City Centre is great for travellers interested in architecture, city trips and walking. Lots of choices of bars,restaurants and nightlife/clubs all around our hostel.

Hostelli Hostellit - Hostel Meeting Point

Meeting Point welcomes you! For 20 years Amsterdam has had the perfect accommodation to enjoy the city. The name of this residence: For travelers who aren't afraid to explore Amsterdam's lively atmosphere, Meetingpoint is the best place to crash. In...Meeting Point welcomes you! For 20 years Amsterdam has had the perfect accommodation to enjoy the city. The name of this residence: For travelers who aren't afraid to explore Amsterdam's lively atmosphere, Meetingpoint is the best place to crash. In...

Hostelli Hostellit - Train Lodge Amsterdam

Train Lodge Amsterdam is a great way to explore Amsterdam in a unique way. What used to be a train carriage part of the Zürich – Rome night train, has now been turned into a quirky train hostel on wheels...Train Lodge Amsterdam is a great way to explore Amsterdam in a unique way. What used to be a train carriage part of the Zürich – Rome night train, has now been turned into a quirky train hostel on wheels...

Hostelli Hostellit - The Bulldog Hotel Amsterdam

Bulldog Hotel Amsterdam - ensimmäinen 5 Star Hostel maailmassa! Tavoitteenamme on antaa nuorille vaativat matkailijat eri puolilta maailmaa viiden tähden hoito tyypillinen Amsterdam touch budjetin hintaan. Bulldog Hotel ei ole vain hostelli, vaan myös kokemuksia omasta ja...Bulldog Hotel Amsterdam - ensimmäinen 5 Star Hostel maailmassa! Tavoitteenamme on antaa nuorille vaativat matkailijat eri puolilta maailmaa viiden tähden hoito tyypillinen Amsterdam touch budjetin hintaan. Bulldog Hotel ei ole vain hostelli, vaan myös kokemuksia omasta ja...

Hostelli Hostellit - Hostel Cosmos Amsterdam

Located next to the I AMSTERDAM SIGN, newly renovated/decorated and excellent facilities. Welcome to Hostel Cosmos Amsterdam (former Hostel Janson): beautifully located in a quite part of the city centre we are close to all major attractions, easily connected to...Located next to the I AMSTERDAM SIGN, newly renovated/decorated and excellent facilities. Welcome to Hostel Cosmos Amsterdam (former Hostel Janson): beautifully located in a quite part of the city centre we are close to all major attractions, easily connected to...

Hostelli Hostellit - Hostel Van Gogh

ONE OF THE BEST YOUTH HOSTEL IN AMSTERDAM CITY CENTRE!! Situated in a best spot at Amsterdam city centre, the most Vibrant centre for art, fashion and culture, 3 major World Famous Museum just at doorstep: Van Gogh Museum &...ONE OF THE BEST YOUTH HOSTEL IN AMSTERDAM CITY CENTRE!! Situated in a best spot at Amsterdam city centre, the most Vibrant centre for art, fashion and culture, 3 major World Famous Museum just at doorstep: Van Gogh Museum &...

Hostelli Hostellit - Amsterdam Hostel Orfeo

Hotel Orfeo sijaitsee Amsterdamin keskustassa. Se on avattu vuonna 1969. Lyhyen kävelymatkan päästä hotellilta löytyvät Leidseplein, Kerkstraat, Reguliersdwarsstraat ja Vondelpark. Lähialueella ovat myös Rijksmuseo, Van Gogh Museo ja Stedelijk Museo, Holland Casino ja kaupunginteatteri. Aamiainen tarjoillaan klo 8.00-10.00. Hotellin ympäristössä...Hotel Orfeo sijaitsee Amsterdamin keskustassa. Se on avattu vuonna 1969. Lyhyen kävelymatkan päästä hotellilta löytyvät Leidseplein, Kerkstraat, Reguliersdwarsstraat ja Vondelpark. Lähialueella ovat myös Rijksmuseo, Van Gogh Museo ja Stedelijk Museo, Holland Casino ja kaupunginteatteri. Aamiainen tarjoillaan klo 8.00-10.00. Hotellin ympäristössä...

Hostelli Hostellit - Stayokay Amsterdam Oost

Stayokay Amsterdam Zeeburg on avattu heinäkuussa 2007. Se on uusi IYHF (International Youth Hostel Foundation) hostelli ja sijaitsee kaupungin keskustasta itään päin, tyypillisessä Amsterdamilaisessa naapurustossa. Kaupungin tärkeimmät nähtävyyksille pääsee vartissa polkupyörällä tai raitiovaunulla. Amsterdamissa voi osallistua laiva-ajelulle kanaaleissa, vierailla maailman...Stayokay Amsterdam Zeeburg on avattu heinäkuussa 2007. Se on uusi IYHF (International Youth Hostel Foundation) hostelli ja sijaitsee kaupungin keskustasta itään päin, tyypillisessä Amsterdamilaisessa naapurustossa. Kaupungin tärkeimmät nähtävyyksille pääsee vartissa polkupyörällä tai raitiovaunulla. Amsterdamissa voi osallistua laiva-ajelulle kanaaleissa, vierailla maailman...

Hostelli Hostellit - Stayokay Amsterdam Vondelpark

Stayokay Amsterdam Vondelpark sijaitsee vihreässä ympäristössä Amsterdamissa. Hostelli tarjoaa edullisen majoituksen Vondelparkin ytimessä! Se on nykyaikainen hostelli ja kuuluu HI hostelleihin. Stayokay Amsterdam Vondelparkilta on kävelyetäisyys kohteille kuten Leidseplein sekä Van Gogh – ja Rijksmuseo. Tule nauttimaan kulttuurista, shoppailusta ja...Stayokay Amsterdam Vondelpark sijaitsee vihreässä ympäristössä Amsterdamissa. Hostelli tarjoaa edullisen majoituksen Vondelparkin ytimessä! Se on nykyaikainen hostelli ja kuuluu HI hostelleihin. Stayokay Amsterdam Vondelparkilta on kävelyetäisyys kohteille kuten Leidseplein sekä Van Gogh – ja Rijksmuseo. Tule nauttimaan kulttuurista, shoppailusta ja...

Hostelli Hostellit - White Tulip

White Tulip Hostelli on punaisten lyhtyjen alueella ja sen ympäritössä on paljon baareja ja coffee shoppeja – hostellissamme olet suoraan Amsterdamin eloisimpien kortteleiden keskellä. HUOM! Viikonloppuvarauksissa tulee olla vähintään 3 yötä (pe, la, su), lomakausina ja uutenavuotena vähimmäis varaus on...White Tulip Hostelli on punaisten lyhtyjen alueella ja sen ympäritössä on paljon baareja ja coffee shoppeja – hostellissamme olet suoraan Amsterdamin eloisimpien kortteleiden keskellä. HUOM! Viikonloppuvarauksissa tulee olla vähintään 3 yötä (pe, la, su), lomakausina ja uutenavuotena vähimmäis varaus on...

Hostelli Hostellit - Princess Hostel Amsterdam

Our hostel is located in old, historical Amsterdam style building, so you have to prepare yourself for classical Amsterdam staircases. We are trying to provide cozy and friendly atmosphere, meet some fellow travelers, have a nice chat with your dorm...Our hostel is located in old, historical Amsterdam style building, so you have to prepare yourself for classical Amsterdam staircases. We are trying to provide cozy and friendly atmosphere, meet some fellow travelers, have a nice chat with your dorm...

Hostelli Hostellit - Dutchies Hostel

Located in West Amsterdam, Dutchies Hostel is a modern and newly built hostel in Amsterdam. It is situated on the ground floor of a student house building. Located close to Amsterdam Sloterdijk, it is connected very easily by bus, tram...Located in West Amsterdam, Dutchies Hostel is a modern and newly built hostel in Amsterdam. It is situated on the ground floor of a student house building. Located close to Amsterdam Sloterdijk, it is connected very easily by bus, tram...

Hostelli Hostellit - Zaanse Hostel

Conveniently located in Zaandam city centre, Zaanse Hostel is the very 1st hostel to open in Zaandam! It is located next to the train station: in 12 minutes by train, it is possible to get to Amsterdam Central Station. Not...Conveniently located in Zaandam city centre, Zaanse Hostel is the very 1st hostel to open in Zaandam! It is located next to the train station: in 12 minutes by train, it is possible to get to Amsterdam Central Station. Not...

Hostelli Hostellit - Hostel Croydon

Right in the heart of Amsterdam, just a stone's throw from the Royal Palace, between Dam Square and the Red Light District and only a 5 minute walk to the central train station, lies Hostel Croydon budget Amsterdam hostel rooms....Right in the heart of Amsterdam, just a stone's throw from the Royal Palace, between Dam Square and the Red Light District and only a 5 minute walk to the central train station, lies Hostel Croydon budget Amsterdam hostel rooms....

Hostelli Hostellit - Amsterdam Hostel Annemarie

WELCOME TO AMSTERDAM ANNEMARIE HOSTEL Finally you are going to Amsterdam? You are looking for suitable budget accommodation? Amsterdam Annemarie Hostel is the right place for you. Your stay in Amsterdam Annemarie Hostel is one to remember. Amsterdam Annemarie Hostel...WELCOME TO AMSTERDAM ANNEMARIE HOSTEL Finally you are going to Amsterdam? You are looking for suitable budget accommodation? Amsterdam Annemarie Hostel is the right place for you. Your stay in Amsterdam Annemarie Hostel is one to remember. Amsterdam Annemarie Hostel...

Hostelli Hostellit - Amsterdam Hostel Sarphati

Located in popular part of Amsterdam. We have all you need and good value for money... Sarphati Hostel is centrally located and we are close to many tourist cal attractions. Famous attractions like : Leidseplein Sarphatipark Vondelpark Museumsquare Flower market...Located in popular part of Amsterdam. We have all you need and good value for money... Sarphati Hostel is centrally located and we are close to many tourist cal attractions. Famous attractions like : Leidseplein Sarphatipark Vondelpark Museumsquare Flower market...

Hostelli Hostellit - Stayokay Amsterdam Stadsdoelen

Amsterdam city centre is famous for its numerous bars, canals, shops and museums. What could be more fun than having your home base in the heart of the city that never sleeps? And at Stayokay Amsterdam Stadsdoelen, you can meet...Amsterdam city centre is famous for its numerous bars, canals, shops and museums. What could be more fun than having your home base in the heart of the city that never sleeps? And at Stayokay Amsterdam Stadsdoelen, you can meet...

Hostelli Hostellit - Amsterdam Hostel Uptown

WELCOME TO AMSTERDAM HOSTEL UPTOWN Amsterdam Hostel Uptown is located in the centre of Amsterdam within walking distance of all tourist attractions. The Hostel is located in a very short distance from the famous entertainment area Leidseplein with its ,...WELCOME TO AMSTERDAM HOSTEL UPTOWN Amsterdam Hostel Uptown is located in the centre of Amsterdam within walking distance of all tourist attractions. The Hostel is located in a very short distance from the famous entertainment area Leidseplein with its ,...

Hotelli Hostellit - Hotel Slotania

Slotania Hotel is located in Amsterdam and is a comfortable and spacious hotel for tourists. All rooms are equipped with private bathroom, TV, telephone and free buffet breakfast. You can even access the Internet via Wi-Fi for free. Public transport...Slotania Hotel is located in Amsterdam and is a comfortable and spacious hotel for tourists. All rooms are equipped with private bathroom, TV, telephone and free buffet breakfast. You can even access the Internet via Wi-Fi for free. Public transport...